Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Μαθετε περισσοτερα

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ







ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ












Οι θεάσεις των ανεξήγητων φωτεινών σφαιρών έχουν


αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τον Βρετανό


Αλαν Φόστερ, συγγραφέα και αρθογράφο για θέματα παράδοξων


φαινομένων.


Οι θεωρίες που έχουν προταθεί μιλούν για σφαίρες ενέργειας


τεχνητές κατασκευές ελεγχόμενες από απόσταση, φαντάσματα,


πνευματικούς οδηγούς


ή φύλακες, όντα από άλλες διαστάσεις ή εξωγήινους. Ο Φόστερ πιστεύει ότι αυτές οι σφαίρες που αποτυπώνονται από φωτογραφικές μηχανές ή κάμερες


συνήθως δεν είναι ορατές στον παρατηρητή, διαθέτουν στην πραγματικότητα συνείδηση, ή είναι όντα από άλλες διαστάσεις. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, στην εποχή μας αυτές οι διαστάσεις έχουν αρχίσει να αλληλεπιδρούν έντονα με τη δική μας, από την άλλη, είναι πιθανό τα όριά τους να έχουν λεπτύνει πολύ, γι' αυτό και παρουσιάζονται τόσο συχνά. Η ύπαρξή τους μας ωθεί στο να αντιληφθούμε ότι είμαστε όμοιοι, τουλάχιστον σε ψυχικό επίπεδο, με άλλα όντα του σύμπαντος, όσο και αν είναι πιο ανεπτυγμένα από εμάς τεχνολογικά ή διανοητικά για να το πετύχουμε όμως αυτό, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι είμαστε διαχρονικά όντα. Μπορεί να πεθαίνει το σώμα, όμως η ψυχή εξακολουθεί να ζει σε ανώτερη διάσταση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ευρύτερης πραγματικότητας που ζούμε αποτελούν τα προγράμματα ψυχικής κατασκοπίας των ΗΠΑ. Ο ψυχικός της CIA, Ντέιβιντ Μόρχαουζ, ο οποίος είχε συμμετάσχει σε προγράμματα παρατήρησης από απόσταση, ανέφερε από το 1996 ότι είχαν κατασκευαστεί ειδικά μηχανήματα, τα οποία μπορούσαν να ανιχνεύσουν την «ενεργειακή παρουσία» άλλων ψυχικών ή άγνωστων ενεργειακών όντων στον χώρο των πειραμάτων.


Όπως σχολιάζει ο Φόστερ, παρόλο που οι απλοί άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε τέτοιες τεχνολογίες, εντούτοις η αυξανόμενη ευαισθησία στις σύγχρονες φωτογραφικές μηχανές και τις κάμερες τους επιτρέπει να «συλλαμβάνουν» εικόνες άλλων ενεργειακών πλασμάτων ή συνειδήσεων, είτε από τη δική μας είτε από κάποια άλλη διάσταση.