Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ: Πανάρχαια ανθρώπινη κατασκευή στην Ανταρτική;

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ: Πανάρχαια ανθρώπινη κατασκευή στην Ανταρτική;

Μαθετε περισσοτερα

Πανάρχαια ανθρώπινη κατασκευή στην Ανταρτική;

Πανάρχαια ανθρώπινη κατασκευή στην Ανταρτική;


Φωτογραφία της Ανταρκτικής, που τραβήχτηκε από κατασκοπευτικό δορυφόρο, αποκαλύπτει ένα περίεργο χαρακτηριστικό μήκους τριών χιλιομέτρων, κάτω από τον πάγο, που πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι μια πανάρχαια ανθρώπινη κατασκευή. Η «κατασκευή» που βρέθηκε στο επίκεντρο ενός πρόσφατου σεισμού στην περιοχή της ανατολικής Ανταρκτικής έχει προκαλέσει αναστάτωση και προβληματισμό, ενώ το αμερικανικό Κογκρέσο έχει ζητήσει από το Πεντάγωνο την αποκάλυψη κάθε μύστικής πληροφοριάς, που πιθανόν να υπάρχει για αυτό το θέμα.Η φωτογραφία διέρρευσε με τη συμβολή ενός μυστικού ομοσπονδιακού πράκτορα, ο οποίος εισχώρησε στο Πεντάγωνο στη διάρκεια ενός απόρρητου ελέγχου. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από έναν κατασκοπευτικό δορυφόρο των ΗΠΑ, ο οποίος μαζί με άλλουε δύο θεωρούνται ως χαμένοι δορυφόροι. Ωστόσο, υπάρχουν στοιχεία που συνηγορούν στο ότι αυτοί οι δορυφόροι είχαν μετακινηθεί σε μυστικές τροχιές πάνω από την Ανταρκτική για να μην μπορούν να ανιχνεύονται. Όπως δήλωσε για το θέμα ένας εκπρόσωπος του Nicole Fontaine, του Γάλλου προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: «Αν πρόκειται για κάτι που έχουν κατασκευάσει οι στρατιωτικοί των ΗΠΑ εκεί κάτω, τότε παραβιάζουν την διεθνή Ανταρκτική Συνθήκη. Αν όχι, τότε υπάρχει κάτι που έχει ηλικία τουλάχιστον 12.000 έτη, που ο πάγος έχει καλύψει. Αυτό θα την έκανε την παλαιότερη ανθρώπινη κατασκευή πάνω στον πλανήτη. Το Πεντάγωνο θα πρέπει να εισακούσει τις εκκλήσεις του Κογκρέσου και να αποκαλύψει ό,τι υπάρχει». Ωστόσο, η κυβέρνηση των ΗΠΑ αρνήθηκε να σχολιάσει την ανακάλυψη και δήλωσε, μέσω εκπροσώπου της,πως δεν θα αποκαλύψει πρόσφατες φωτογραφίες της περιοχής για λόγους ασφαλείας.Να σημειωθεί ότι γενικά δορυφορικές φωτογραφίες της Ανταρκτικής παρέμεναν μυστικές από τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ. Ο πρώτος που αποκάλυψε ορισμένες φωτογραφίες της περιοχής από κατασκοπευτικούς δορυφόρους ήταν ο Μπιλ Κλίντον και αυτό το έκανε για να βοηθήσει τους επιστήμονες να υπολογίσουν τις επιδράσεις της τρύπας του όζοντος και της παγκόσμιας θέρμανσης πάνω από τους πόλους.
ΠΗΓΗ (http://rc-cafe.blogspot.com/2010/01/blog-post_25.html)
Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΙΡΙ ΡΕΪΣ
Η ήπειρος της Ανταρκτικής ανακαλύφθηκε το 1818. Ένας χάρτης όμως, γνωστός ως χάρτης του «Piri Reis», αντίγραφο του οποίου έγινε στην Κωνσταντινούπολη το 1513, παρουσιάζει σαφώς την ήπειρο της Ανταρκτικής. Πώς έγινε όμως αυτό αφού η Ανταρκτική ανακαλύφθηκε 300 έτη αργότερα; Η Ανταρκτική υποτίθεται ότι είναι καλυμένη με πάγους εδώ και εκατομμύρια χρόνια. Τα δείγματα όμως που λήφθηκαν από το ίζημα βαθιά κάτω από την Ανταρκτική το 1949 αποκάλυψαν ότι μεγάλοι ποταμοί διέρρεαν την Ανταρκτική μέχρι 6000 έτη πριν, οπότε και πάγωσαν. Γιατί μας λένε ψέματα για την ανταρκτική; Ποιοι την έκαναν να παγώσει και τι έκρυψαν κάτω από τους πάγους;

Ο χάρτης παρουσιάζει επίσης μέρος των δυτικών ακτών της Ευρώπης και του Βόρειας Αφρικής με αρκετή ακρίβεια, και η ακτή της Βραζιλίας είναι επίσης εύκολα αναγνωρίσιμη. Τα διάφορα ατλαντικά νησιά συμπεριλαμβανομένων των Αζορών και των Κανάριων νησιών επίσης απεικονίζονται, όπως επίσης απεικονίζεται το μυθικό νησί Ανθίλλη.
Σε ορισμένες περιοχές της Νοτίου Αμερικής εμφανίζονται πάνω στο χάρτη οι εικόνες διαφόρων γεννών Νεφελίμ.