Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ: Οι εξωγήινοι μας κοιτούν κατά πρόσωπo!

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ: Οι εξωγήινοι μας κοιτούν κατά πρόσωπo!

Μαθετε περισσοτερα

Οι εξωγήινοι μας κοιτούν κατά πρόσωπo!


Προεπιλογή Οι εξωγήινοι μας κοιτούν κατά πρόσωπo!





Βρετανός επιστήμονας υποστηρίζει ότι είναι πολύ πιθανό οι εξωγήινοι να μας κοιτούν κατά πρόσωπο, αλλά εμείς να μην μπορούμε να το αντιληφθούμε.
Δεν πρόκειται για κάποιον τρελό επιστήμονα με πολλή φαντασία, αλλά για τον λόρδο Μάρτιν Ρις, επικεφαλής αστρονόμο τη χώρας και πρόεδρο ενός από τα πλέον αξιοσέβαστα επιστημονικά ιδρύματα στον κόσμο, της Βασιλικής Εταιρείας της Βρετανίας.
Ο λόρδος Ρις προέβη στην παραπάνω δήλωση, λίγες μέρες μετά τη διοργάνωση στη Βρετανία, της πρώτης διεθνούς συνδιάσκεψης για τη δυνατότητα εξωγήινης ζωής με τίτλο "Η ανίχνευση εξωγήινης ζωής και οι συνέπειες για την επιστήμη και την κοινωνία".
"Μπορεί να μας κοιτάζουν κατά πρόσωπο και απλώς να μην τους αναγνωρίζουμε. Το πρόβλημα είναι ότι ψάχνουμε για κάτι που μοιάζει πολύ με μας, υποθέτοντας ότι τουλάχιστον έχουν παρόμοια μαθηματικά και τεχνολογία", σημείωσε.
Ο κορυφαίος επιστήμονας δηλώνει ότι είναι μπορεί να υπάρχει ζωή και νοημοσύνη που δεν μπορούμε καν να διανοηθούμε, με τον ίδιο τρόπο που ένας χιμπατζής δεν μπορεί να καταλάβει την κβαντική θεωρία.
Βεβαίως υπάρχει και η άλλη άποψη, που δεν αμφισβητεί την ύπαρξη των εξωγήινων, αλλά τη δυνατότητά τους να ανακαλύψουν τον πλανήτη μας (!)
Στην πρόσφατη συνδιάσκεψη της Βασιλικής Εταιρίας, ο αμερικανός επιστήμων Φράνσις Ντρέικ, γνωστός "κυνηγός" εξωγήινων στον κόσμο και συνιδρυτής του γνωστού προγράμματος αναζήτησης εξωγήινων σημάτων SETI.
Όπως είπε, η δορυφορική και ψηφιακή "επανάσταση" των τελευταίων δεκαετιών ουσιαστικά κάνει σταδιακά τον πλανήτη μας αόρατο στους εξωγήινους, μειώνοντας δραματικά την εκπομπή των γήινων ραδιοσημάτων προς το διάστημα και έτσι απομακρύνεται το ενδεχόμενο να έχουμε επισκέψεις από άλλα αστρικά συστήματα.
ΠΗΓΗ(http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=5640)

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ: ΜΥΣΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΣ?)

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ: ΜΥΣΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΣ?)

Μαθετε περισσοτερα

ΜΥΣΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΣ?)

Παράξενα σύμβολα στη Θεσσαλονίκη

Συγγραφέας:Πολυμέρου Γεώργιος - Κουμαρτζής Νικόλαος



'Aγνωστα Σύμβολα στις Πόλεις.
Συχνά παραπονούμαστε ότι η καθημερινότητα της πόλης είναι τετριμμένη, ότι σε εγκλωβίζει και σε αναγκάζει να ζεις σε ένα ατέρμονο κύκλο τρομακτικά όμοιων ενεργειών. Συχνά ακούω φίλους και συνεργάτες να παραπονιούνται ότι "γιατί να μην υπάρχουν κοντά μας τα μυστήρια για τα οποία διαβάζουμε, ή η μαγεία που υπάρχει στα μυθιστορήματα;"..
Και όμως.. υπάρχουν κοντά μας! Απλά δεν έχουμε μάθει να τα παρατηρούμε, να προσέχουμε τις διαφορετικές γωνιές της πόλης ή του τόπου μας. Δεν χρειάζεται μήτε ειδικά όργανα μήτε εξιδεικευμένες γνώσεις για να τα ανακαλύψεις.. απλά όρεξη και υπομονή, μιας και τα πραγματικά "μυστήρια" είναι αθέατα για την πλειονότητα των ανθρώπων(αλλιώς δεν θα ήταν μυστήρια).
Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά από τα μικρά "μυστικά σύμβολα" που συναντήσαμε σε ένα από τα οδοιπορικά της ομάδας στην πόλη της Θεσσαλονίκης, προσπαθώντας ίσως να σας αποδείξουμε τους ισχυρισμούς μας.
Το μυστήριο υπάρχει γύρω μας.. ακόμα και στα πιο συνηθισμένα σημεία. Το μόνο που χρειάζεται είναι παρατηρητικότητα και όρεξη για αναζήτηση.. α, και μία φωτογραφική μηχανή για να μοιραστείτε τα μυστικά που θα ανακαλύψετε!


Τεκτονική Στοά Θεσ/νίκης (Οδός Φιλικής Εταιρίας, 24).


'Αποψη της Τεκτονικής στοάς, όπως τη συναντάς ανεβαίνοντας τη Φιλικής Εταιρίας από Τσιμισκή προς Εγνατία.


'Αποψη της Τεκτονικής στοάς, όπως τη συναντάς ανεβαίνοντας τη Φιλικής Εταιρίας από Τσιμισκή προς Εγνατία.


Η είσοδος της Τεκτονικής στοάς από την πλευρά της οδού Φιλικής Εταιρίας.


Τα κυριότερα τεκτονικά σύμβολα που συναντάς σε κάθε στοά, ο διαβήτης και ο ήλιος. Εδώ, στη θύρα της εισόδου της στοάς της Θεσσαλονίκης.


Επιγραφή κοντά στην είσοδο της στοάς, αναφέρει την ταυτότητα του ιδρύματος.


Κρυμμένα πρόσωπα σε τοίχους(Οδός Φιλικής Εταιρίας, 21).


Το κτίριο και ο τοίχος που φέρει πάνω του το εν λόγω πρόσωπο. Σχεδόν κανένας από τους εκατοντάδες πεζούς που περνάνε από αυτό το σημείο καθημερινά δεν έχει προσέξει την ύπαρξη του.




Το "κρυμμένο" πρόσωπο από κοντά.


Μορφές- παρατηρητές σε εγκαταλελειμμένα σπίτια.




Εξωτερικές απόψεις της παλαιάς οικίας, στην οδό Βασ. Όλγας.









Διάφορες μορφές, άλλες γαλήνιες άλλες οργισμένες, παρατηρούν την πολυσύχναστη οδό από τους τοίχους του νεκρού σπιτιού.


Ο 'Αγγελος της Τσιμισκής (Γωνία Τσιμισκή με Καρ. Ντηλ).


Εξωτερική άποψη της γωνιακής πολυκατοικίας στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην πρόσοψη της οποίας υπάρχει ανάγλυφος ένα άγγελος με με ανοικτά διάπλατα τα φτερά του.






Η φτερωτή φιγούρα από κοντά.

Ο Σταυρός των Αρμενίων(Οδός Τσιμισκή, 119).




Ο "Σταυρός των Αρμενίων" αποτελεί ένα μνημείο που στήθηκε από το έθνος των Αρμενίων προς τιμήν της βοήθειας που είχε στήλει παλαιότερα η Ελληνική κυβέρνηση. Εκτός όμως από το σταυρό, φέρει διάφορα και ποικίλα σύμβολα, μερικά εκ των οποίων μπορουν να ερμηνευτούν και πέρα του συμβατικού τρόπου οδηγώντας σε "περίεργα" συμπεράσματα.


Αρχαίοι Μύθοι και Σύμβολα(Γωνία οδών Ευζώνων και Στρατού).




Πρόσοψη του κτιρίου του ΟΚΑΝΑ Θεσ/ νίκης, η οποία φέρει πληθώρα μυθολογικών στοιχείων και συμβόλων.






Ανάμεσα σε άλλα συναντάμε μορφές κενταύρων και λεόντων.


Δράκοι και Λέοντες (Παραλιακή οδός, μεταξύ Μακεδονία Palace και Ναυτικού Ομίλου Θεσ/νίκης).




Το μνημείο που έστησε η Κορεατική κυβέρνηση(;!) προς τιμήν Ελλήνων που συμμετείχαν σε πολεμικές συρράξεις στο πλευρό της.
[Ζητούμε συγγνώμη για το προφανές λάθος στην εν λόγω λεζάντα(έγραφε "Ιαπωνική" αντί "Κορεατική"), το οποίο έγινε κατ' όπιν παραδρομής και δίχως δόλο. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.]







Λέοντες, δράκοι, ήλιοι, έως και τα σύμβολα των 4 στοιχείων της δημιουργίας συναντάμε(στη φωτό "πυρ" και "ύδωρ").

Παράξενα πλάσματα βρέθηκαν στην Ρωσία...


Παράξενα πλάσματα βρέθηκαν στην Ρωσία...

Αυτά τα παράξενα πλάσματα βρεθήκαν σε ένα εγκατελλημένο λάκο συντριβανιού στη πόλη Chelyabinsk της Ρωσίας. Κανείς μεχρι τώρα δεν ξέρουν τι είναι. Είδος που μεταλλάχτηκε, είδος που υπήρχε αλλα ηξερε όλους αυτο΄ς τους αιώνες να κρυβεται; ή μηπως είναι κάτι άλλο;

























ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ: Μέδουσα Nomura βύθισε πλοίο

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ: Μέδουσα Nomura βύθισε πλοίο

Μαθετε περισσοτερα

Μέδουσα Nomura βύθισε πλοίο


Μέδουσα Nomura βύθισε πλοίο


Nomura
Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, πλοίο βάρους 10 τόνων κατάφερε να βυθιστεί από το γιγαντιαίο είδος μέδουσας Nomura.
Οι 3 ψαράδες του αλιευτικού πλοίου προσπάθησαν να μαζέψουν τα δίχτυα τους, όμως σε αυτά βρέθηκαν κάποιες μέδουσες Nomura, είδος που αποτελεί το μεγαλύτερο στον κόσμο αφού ξεπερνάει τα 300 κιλά και τα 2 μέτρα σε μήκος. Οι ψαράδες δεν μπόρεσαν να μαζέψουν τα δίχτυα τους με αποτέλεσμα οι μέδουσες Nomura που είχαν μπλεχτεί σε αυτά να αναποδογύρισουν το πλοίο, ρίχνοντας τους στα παγωμένα νερά.
Οι  ψαράδες τελικά σώθηκαν από ένα διερχόμενο πλοίο, ευτυχώς πριν προλάβουν να αποκτήσουν στενές επαφές με τις γιγαντιαίες μέδουσες.