Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ: Που είστε παλληκάρια γιατί και πως μπορείτε να είστε ξεχασμένοι, αυτό είναι το παράπονο που οργή στα χείλη φέρνει, στης ΕΛΛΑΔΑΣ τον κόρφο ως πότε θα φωλιάζουν ηγέτες προδότες .

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ: Που είστε παλληκάρια γιατί και πως μπορείτε να είστε ξεχασμένοι, αυτό είναι το παράπονο που οργή στα χείλη φέρνει, στης ΕΛΛΑΔΑΣ τον κόρφο ως πότε θα φωλιάζουν ηγέτες προδότες .

Μαθετε περισσοτερα

Που είστε παλληκάρια γιατί και πως μπορείτε να είστε ξεχασμένοι, αυτό είναι το παράπονο που οργή στα χείλη φέρνει, στης ΕΛΛΑΔΑΣ τον κόρφο ως πότε θα φωλιάζουν ηγέτες προδότες .


ΑΡΘΡΟ BOMBA:KOBOYN ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ




03.03.10
Image
ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ
Τόσες δεκαετίες η εγχώρια και διεθνής πολιτική και οικονομική ελίτ δημιούργησαν ένα κράτος έκτρωμα, ένα κράτος πελατειακών σχέσεων ώστε να κερδοσκοπούν εις βάρος του δύσμοιρου και κοιμώμενου επί χρόνια ελληνικού λαού. Δημιούργησαν ένα κράτος με εκατομμύρια δημόσιους υπαλλήλους, ώστε να έχουν ανάλογες ψήφους, δημιουργώντας ένα πολύπλοκο και εκτεταμένο σε ολόκληρο τον δημόσιο τομέα δίκτυο προμηθειών και δωροδοκιών. Δημιούργησαν ένα σύστημα διαπλοκής, ένα διεφθαρμένο πολιτικό-κομματικό σύστημα, που θα εξυπηρετεί τις ορέξεις των επιχειρηματιών και των πολυεθνικών, με τις ανάλογες υψηλόμισθες αμοιβές για τις υπηρεσίες τους και με την πλήρη συγκάλυψη των παρανομιών τους σε «μια ευνομούμενη κοινωνία» από τα Μ.Μ.Ε.-Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης ή Επιβολής- και το παραδικαστικό κύκλωμα. Εξού και τα πολλά «παραθυράκια στους νόμους». Όλα αυτά τα χρόνια και δεκαετίες, υπήρξε κατασπατάληση του δημόσιου πλούτου από τους Κυβερνώντες, τους υφισταμένους τους στις υπηρεσίες, από τα οικονομικά συμφέροντα και τους εγκάθετους δημοσιογράφους και εκδότες. Κάποιες παρανομίες τους βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, κάποιες όχι. Σκάνδαλα ήρθαν κατά καιρούς στην δημοσιότητα, κανένας όμως μα κανένας δεν τιμωρήθηκε και δεν μπήκε φυλακή. Ούτε ένας. Γιατί σε αυτήν την χώρα μπορεί να μπεις φυλακή για οφειλές λίγων ευρώ στο δημόσιο, αλλά για πλαστές εγγυητικές δεκάδων και εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, για προμήθειες και μίζες που υπερβαίνουν εθνικούς προϋπολογισμούς, για φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή μέσω δωροδοκιών και offshore εταιρειών, για κοστολόγηση δημοσίων έργων 10 φορές πάνω από το πραγματικό τους κόστος, για κοινοτικά κονδύλια δισεκατομμυρίων ευρώ που αντί να δοθούν, όπως είναι το λογικό σε μια οργανωμένη κοινωνία δικαίου, μπήκαν σε τσέπες, σε καταθέσεις στην Ελβετία, σε ομόλογα και σε ακίνητα δεν τιμωρήθηκε και δεν θα τιμωρηθεί κανείς. Γιατί πάντα θα υπάρχουν οι εξεταστικές και οι νόμοι περί «μη» ευθύνης υπουργών που θα σβήνουν τα κακουργήματά τους.
Αποτέλεσμα όλων αυτών όταν ο ωραιοποιημένος και καλλωπισμένος βόθρος με τις παρανομίες και τα εγκλήματά τους έσπασε; Η Ελλάδα έχασε πλέον τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Πλέον αποφασίζουν άλλοι για εμάς, η Ε.Ε., το ΔΝΤ, οι «σύμμαχοι» μας. Ακόμη χειρότερο, όμως, κληροδότημα των διεφθαρμένων πολιτικών, δημόσιων λειτουργών και δημοσιογράφων είναι ότι καταντήσαμε ένας λαός σαν αυτούς. Ένας λαός μικροαπατεώνων, που για να επιβιώσει σε ένα κράτος διεφθαρμένο πρέπει να γίνει και ο ίδιος διεφθαρμένος, πρέπει και ο ίδιος να λαδώσει, να δώσει μίζες, να δώσει προμήθειες. Πλέον ο Έλληνας δεν ψηφίζει Πρωθυπουργό αλλά ένα ντελίβερι-μπόι των Βρυξελλών, που θα μας φέρνει τα κακά μαντάτα και τους νόμους για περικοπές μισθών, επιδομάτων, για απολύσεις δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων, για ελαστικά ωράρια και ημιανεργία-ημιαπασχόληση, μα πάνω από όλα και ακρωτηριασμό της ίδιας μας της ψυχής, της περηφάνιας και της αξιοπρέπειάς μας, έστω και αυτή που μας είχε απομείνει, για ακρωτηριασμό των ονείρων μας.
Πλέον ο Έλληνας δεν μπορεί να σκέφτεται για το μέλλον, δεν μπορεί να κάνει όνειρα για μια αξιοπρεπή καριέρα και εργασία γιατί οι κυβερνώντες του την στερούν, δεν μπορεί να κάνει όνειρα για οικογένεια γιατί το σύστημα το μετέτρεψε σε έναν Θανάση Βέγγο που πρέπει να τρέχει από το πρωί ως το βράδυ για να επιβιώσει. Γιατί προτού μπει καν στην αγορά εργασίας ο σημερινός νέος πρέπει να σκέφτεται αν θα έχει συντάξεις, αν καταφέρει να βρει μια ολοκληρωμένη εργασία και όχι μια τρίωρη ημιαπασχόληση ή ένα πρόγραμμα stage.
Συν τοις άλλοις, η χώρα μας έχει να αντιμετωπίσει και τα διεθνή κερδοσκοπικά παιχνίδια σε μια αγορά 30 δις, σε ένα σύστημα που έχει γίνει τόσο πολύπλοκο, που δεν ελέγχεται και που δεν αντιμετωπίζεται. Για αυτό και τα δυσφημιστικά δημοσιεύματα και άρθρα κατά της χώρας μας, κατά του πολιτισμού μας, κατά της αξιοπρέπειάς μας. Τόσα χρόνια η χώρα μας ξόδευε και ξοδεύει δις σε εξοπλισμούς για να διασφαλίσει τα σύνορά της από την Τουρκία, χορεύοντας στα τερτίπια των ΗΠΑ. Τελικά, όμως, η κατοχή ήρθε από την Δύση, από τους Γερμανούς, τους Γάλλους και τους άλλους εταίρους μας στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ. Γιατί πριν μερικές δεκαετίες οι Γερμανοί μπορεί να μπήκαν με στρατιωτικές φάλαγγες και τεθωρακισμένα στην χώρα μας, σήμερα όμως μπήκαν με γραβάτες. Αυτοί ελέγχουν την χώρα μας, κουνώντας τα νήματα των μαριονετών-πολιτικών μας.
Η Ελλάδα χρειάζεται δις για να ορθοποδήσει. Το που θα τα βρει, όμως, είναι δικό της θέμα. Η χώρα δεν ήρθε σε αυτό το σημείο από τις δαπάνες, αλλά από τις σπατάλες. Από τους 3.500 δημοσιογράφους και υπαλλήλους της κρατικής τηλεόρασης, από τα δις σε εξοπλισμούς, από το Χρηματιστήριο, από τα Βατοπέδια, από τα C4i, από τις υπερτιμολογήσεις 10 φορές πάνω όλων των δημοσίων έργων, από το πλιάτσικο στα δημόσια ταμεία. Αποφασίζουν και διατάζουν τις περικοπές των μισθών και των επιδομάτων ζητώντας μάλιστα κοινωνική αλληλεγγύη. Στην ουσία απαιτούν την αποδοχή μας στο να τους δώσουμε εκ νέου δις ώστε να συνεχίσουν να μας κοροϊδεύουν, να συνεχίζουν να μας κλέβουν. Θέλετε χρήματα; Πάρτε τα από τις τράπεζες, πάρτε τα από τις offshore, πάρτε τα από τα πρόστιμα των 5,5 δις που σβήνετε στην Ακρόπολις Ασφαλιστική και σε τόσους ακόμη, πάρτε τα από το κλείσιμο της κρατικής τηλεόρασης-έτσι δεν κάνατε και με την Ολυμπιακή;- πάρτε τα από τον μηδενισμό των δαπανών για εξοπλιστικά προγράμματα για 2-3 χρόνια! Κανένας, δημοσιογράφος, όμως δεν τα αναφέρει. Πλήρης συγκάλυψη και σιωπή εις βάρος του ελληνικού λαού για ακόμη μια φορά.
Είμαστε ένας λαός χωρίς παιδεία, χωρίς σύστημα υγειάς, ζώντας σε να κράτος που μας έκανε να το μισούμε. Μας στέρησαν τις δουλειές μας, τα σχολεία, τα νοσοκομεία, τον πλούτο μας, την περηφάνια και την αξιοπρέπειά μας, την ντομπροσύνη μας. Τώρα ζητάνε να τους δώσουμε την ίδια μας την ζωή. Το σύστημα ξέρει τι κάνει, έχει πολλούς μηχανισμούς και επικοινωνιακά όπλα. Οι στημένες δημοσκοπήσεις και γκάλοπ που επιβάλλουν τα μηνύματα των αφεντικών τους από τα κόμματα, τα συνεχή δημοσιεύματα και ρεπορτάζ που κάνουν πλύση εγκεφάλου επηρεάζουν τον κόσμο. Απαιτείται εδώ και τώρα όχι απλά αλλαγή, αλλά ανατροπή όλου του σκηνικού. Για να αλλάξουν όμως αυτοί ή για να τους αλλάξουμε εμείς, πρέπει πρώτα να αλλάξουμε εμείς. Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, που άλλοι αποφάσισαν για εμάς να καταλήξουμε. Σε ποιο δρόμο, όμως τελικά θα προχωρήσουμε, θα το αποφασίσουμε εμείς και μόνον εμείς.
ΠΗΓΗ( http://ultraspaok.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2034&Itemid=9)