Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ (( Τι σημαίνει: NoTrails ConTrails ChemTrails ? ))

Τι σημαίνει: NoTrails ConTrails ChemTrails ?

NoTrails: Χωρίς ίχνη, δηλαδή τίποτα !!!

ConTrails: Διαλύονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα !!

ChemTrails: Μεγάλες χημικές γραμμές που μένουν για πολύ ώρα στον ουρανό !

Αεροψεκασμοί - Χημικές ουρές - ChemTrails

Αεροψεκασμοί - Χημικές ουρές - ChemTrails 
Χωρίς σχόλια. Μια εικόνα 1000 λέξεις ...

Άρχισαν ξαφνικά να ψεκάζουν!

Άρχισαν ξαφνικά να ψεκάζουν! 
Απόδειξη: Εδώ βλέπουμε ότι πρίν δεν υπήρχαν ίχνη από τα δήθεν «παγωμένα καυσαέρια ή υδρατμοί» ή όπως θέλετε πείτε τα, και ξαφνικά άρχισαν να ψεκάζουν μαζικά. (ChemTrails) Η φωτογραφία τα λέει όλα.

Κυκλικοί Αεροψεκασμοί

Κυκλικοί Αεροψεκασμοί Εκτός από τoυς αεροδιαδρόμους που χρησιμοποιούν για να ψεκάζουν, οι αεροψεκασμοί γίνονται και με κυκλικές πτήσεις. Η Φωτογραφία τα λέει όλα.

Αεροψεκασμοί και το βράδυ !!!

Αεροψεκασμοί και το βράδυ !!! 
Κάποιοι λένε ότι εάν ήθελαν αντί να μας ψέκαζαν μέρα που τους βλέπουμε, γιατί δεν μας ψεκάζουν το βράδυ? Και ποιός είπε ότι δεν μας ψεκάζουν και την Νύχτα;

ChemTrails (Chemical Trails)

ChemTrails (Chemical Trails) Αυτές είναι οι Χημικές ουρές (ChemTrails). Τα τυχόν «παγωμένα καυσαέρια ή υδρατμοί» χάνονται σε λίγα δευτερόλεπτα (ConTrails). Εαν μένουν και σταδιακά εξαπλώνονται, είναι χημικό ψεκάσιμο υλικό (ChemTrails).

ConTrails (Condensation Trails)

ConTrails (Condensation Trails) Αυτά είναι τα τυχόν «παγωμένα καυσαέρια ή υδρατμοί» που αφήνουν τα αεροπλάνα και χάνονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

NoTrails (Without Traces)

NoTrails (Without Traces) Το αεροπλάνο δεν βγάζει καθόλου ίχνη από τα δήθεν «παγωμένα καυσαέρια ή υδρατμοί» δηλαδή τίποτα! (NoTrails)

NoTrails και ChemTrails !!!

NoTrails και ChemTrails !!! Απόδειξη: Στα αριστερά υπάρχει ένα αεροπλάνο χωρίς να βγάζει ίχνη (NoTrails), και στα δεξιά υπάρχει ένα αεροπλάνο να βγάζει χημικές ουρές (ChemTrails), και αραιά τεχνητά χημικά νέφη που δημιουργούνται από τις μεγάλες λευκές γραμμές των αεροπλάνων.

ChemTrails ON / OFF

ChemTrails ON / OFF 
Απόδειξη: Σταμάτησε ξαφνικά ο αεροψεκασμός και ξανά άρχισε !!! Οι αεροψεκασμοί είναι αλήθεια.

Φυσικά σύννεφα και χημικές ουρές

Φυσικά σύννεφα και χημικές ουρές 
Εδώ υπάρχουν φυσικά πυκνά σύννεφα και μεγάλες λευκές γραμμές των αεροπλάνων.

Χημικές ουρές πάνω από τα σύννεφα

Χημικές ουρές πάνω από τα σύννεφα Οι αεροψεκασμοί γίνονται πάνω από τα φυσιολογικά πυκνά σύννεφα, και οι μεγάλες χημικές ουρές των αεροπλάνων, σταδιακά απλώνονται και δημιουργούνται τεχνητά αραιά χημικά «σύννεφα» να καλύπτουν τον ουρανό. (ChemClouds).

Τεχνητά αραιά χημικά «σύννεφα»

Τεχνητά αραιά χημικά «σύννεφα» 
Όπως λέει και ο τίτλος: Τεχνητά αραιά χημικά «σύννεφα» που δημιουργούνται όποτε υπάρχει πρόγραμμα "επιχείρησης αεροψεκασμών", μετά από πολλές πτήσεις πέρα-δώθε, σταδιακά απλώνονται στον καθαρό γαλάζιο ουρανό. Αυτά τα «σύννεφα» (ChemClouds) σε καμία περίπτωση δεν μοιάζουν με τα φυσιολογικά πυκνά σύννεφα που συχνά υπάρχουν στον ουρανό σε χαμηλότερα υψόμετρα. (Natural Clouds).

Φυσιολογικά πυκνά σύννεφα

Φυσιολογικά πυκνά σύννεφα Αυτά είναι τα φυσιολογικά πυκνά σύννεφα, που συχνά υπάρχουν στον ουρανό σε χαμηλότερα υψόμετρα. (Natural Clouds).

Υπάρχουν πολλοί πλανήτες σαν τη Γη.(( ΝΑΙ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ!!!!!!!!))


Υπάρχουν πολλοί πλανήτες σαν τη Γη.
diastima gh selini24 Απριλίου 2010.
Οι βραχώδεις και υδάτινοι κόσμοι σαν τον πλανήτη μας πιθανότατα βρίσκονται εν αφθονία στο σύμπαν, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα, που για πρώτη φορά χρησιμοποιεί μια νέα προσέγγιση για να απαντήσει το ερώτημα "πόσο πιθανό είναι να βρούμε πλανήτες-αντίγραφα της Γης;"....

...Η νέα μελέτη εστιάζει στους "λευκούς νάνους", νεκρά πια άστρα, και στα ίχνη που έχουν αφήσει στις ατμόσφαιρες τους τα χημικά στοιχεία των "γήινων" εξωπλανητών που κάποτε περιφέρονταν γύρω τους.
...Οι ερευνητές, με τη νέα μέθοδο, εκτιμούν ότι τουλάχιστον το 3,5% όλων των άστρων στο γαλαξία μας, τα οποία μοιάζουν με τον ήλιο μας, διαθέτουν γύρω τους βραχώδεις "γήινους" (εξω)πλανήτες - ένας τεράστιος αριθμός, αν σκεφτεί κανείς πόσα δισεκατομμύρια άστρα έχει ο γαλαξίας μας.
...Οι επιστήμονες υπολογίζουν ότι μέχρι σήμερα ο γαλαξίας μας έχει φιλοξενήσει μέχρι και ένα δισεκατομμύριο βραχώδεις πλανήτες - πολλοί εκ των οποίων δεν υπάρχουν πια. Ένα μικρό μέρος από αυτούς είχε και ακόμα έχει νερό.
...Η μελέτη, υπό τον Τζέι Φαρίχι του πανεπιστημίου Λέστερ, παρουσιάστηκε στο εθνικό αστρονομικό συνέδριο της Βρετανίας στη Γλασκώβη, σύμφωνα με το "Science" και το "New Scientist". Σύμφωνα με τη νέα θεωρία, οι "λευκοί νάνοι" (πυκνά απομεινάρια κοινών άστρων-ήλιων) έχουν συνήθως πολύ καθαρές ατμόσφαιρες όπου επικρατούν τα ελαφρά στοιχεία υδρογόνο και ήλιο, καθώς τα βαρύτερα στοιχεία τείνουν να βυθίζονται στο εσωτερικό του άστρου.

...Όμως περίπου ένας στους πέντε "λευκούς νάνους" (το 20%) διαθέτει ατμόσφαιρα "μολυσμένη" με βαρύτερα στοιχεία, όπως το ασβέστιο, τα οποία, σύμφωνα με τον Φαρίχι και τους συνεργάτες του, δεν είναι παρά απομεινάρια βραχωδών πλανητών, που κάποια στιγμή μετατράπηκαν σε δακτύλιο σκόνης γύρω από το μητρικό άστρο, ώσπου σταδιακά, σαν βροχή, αυτά τα υλικά έπεσαν και απορροφήθηκαν από τον "λευκό νάνο", αφήνοντας πάνω του τις "κηλίδες μόλυνσης" από αυτά τα βαρύτερα "εξωπλανητικά" στοιχεία.

...Σύμφωνα με τους βρετανούς ερευνητές, που ανέλυσαν τις "χημικές υπογραφές" στο φάσμα φωτός που εκπέμπεται από εκατοντάδες "λευκούς νάνους", έχουν υπάρξει επίσης ενδείξεις για την ύπαρξη τέτοιων θερμών δακτυλίων σκόνης στην υπέρυθρη ακτινοβολία που εντόπισε το διαστημικό τηλεσκόπιο "Σπίτσερ".
...Οι "λευκοί νάνοι" αποτελούν υπολείμματα άστρων που είχαν περίπου ίδια μάζα με τον ήλιο μας. Μετά από ζωή περίπου 9 δισ. ετών, αρχικά "φουσκώνουν" και μετατρέπονται σε ερυθρούς γίγαντες με διάμετρο μέχρι και 200 φορές μεγαλύτερη από αυτήν του ήλιου μας (όταν αυτό συμβεί στο δικό μας ήλιο, αυτός θα διασταλεί πέρα και από την τωρινή τροχιά της Γης...).

...Στη συνέχεια, σταδιακά, ο κόκκινος γίγαντας θα σμικρύνει στο μισό από το αρχικό του μέγεθος και αργά θα γίνει όλο και αχνός, μετατρεπόμενος σε "λευκό νάνο", που περιβάλλεται από μια τεράστια αλλά πολύ λεπτή ατμόσφαιρα.
...Έτσι, αν η νέα θεωρία είναι σωστή, οι βραχώδεις πλανήτες πρέπει να είναι πολύ κοινοί γύρω από άστρα σαν τον ήλιο μας. Το ποσοστό ύπαρξής τους μπορεί να ξεπερνά κατά πολύ το 20%, αν υποτεθεί ότι μερικά πλανητικά συστήματα θα έχουν πια καταστραφεί τελείως, χωρίς πλέον να έχουν αφήσει κάποιο ίχνος "μόλυνσης" πάνω στο πρώην μητρικό άστρο τους.
...Αν η νέα θεωρία αποδειχτεί ορθή, τότε θα είχε δίκιο ο αμερικανός αστρονόμος Φρανκ Ντρέικ που, πριν περίπου μισό αιώνα, είχε εκτιμήσει ότι, με βάση το νόμο των στατιστικών πιθανοτήτων και μόνο, ο γαλαξίας μας βρίθει από πλανήτες σαν τη Γη και, κατά συνέπεια, από εξωγήινους πολιτισμούς, ανεπτυγμένους τεχνολογικά.
...Με δεδομένο ότι άστρα σαν το ήλιο μας (που καταλήγουν ως "λευκοί νάνοι") μπορεί να αποτελούν μέχρι και τα μισά από τις αρκετές εκατοντάδες δισεκατομμύρια άστρα που υπάρχουν συνολικά στο γαλαξία μας, αυτό σημαίνει ότι εκατοντάδες ή και χιλιάδες πολιτισμοί μπορεί να κατοικούν στο γαλαξία μας (για να μην μιλήσουμε για το υπόλοιπο σύμπαν…).

...Οι αστρονόμοι απέχουν ακόμα κάποια χρόνια μέχρι να παρατηρήσουν άμεσα κάποιον βραχώδη (και ίσως υδάτινο) εξωπλανήτη. Προς το παρόν, έχουν εντοπίσει πάνω από 450 εξωπλανήτες με δύο έμμεσους τρόπους: αφενός εντοπίζοντας την μικρή διαταραχή στην κίνηση ενός άστρου-ήλιου, η οποία προκαλείται από τις βαρυτικές επιδράσεις των πλανητών που περιφέρονται γύρω του και, αφετέρου, από την ανεπαίσθητη μείωση της λάμψης ενός άστρου, η οποία συμβαίνει όταν ένας εξωπλανήτης, λόγω της τροχιάς του, παρεμβάλλεται ανάμεσα στο μητρικό άστρο του και στο γήινο τηλεσκόπιο. (ΑΠΕ)

Η έκρηξη του ηφαιστείου στην Ισλανδία και οι πολεμικές ασκήσεις του ΝΑΤΟ