Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Η τραγωδία του σεισμού ευκαιρία για νέα αμερικανική κατοχή



Αλλο ένα τεχνολογικό επίτευγμα που εξυπηρετεί ανίερους και σκοτεινούς στόχους. Η ανάγκη τους για πλήρη έλεγχο και χειραγώγηση είναι ασύδοτη.


Πληροφορία που προήλθε από τον ρωσικό στόλο, αναφέρει ότι ο σεισμός της Αϊτής προκλήθηκε από δοκιμή νέου αμερικανικού «σεισμικού όπλου», το οποίο δοκιμάστηκε με το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί εναντίον του Ιράν. Παρόμοια αποκάλυψη έκανε και ο πρόεδρος της Βενεζουέλα Ούγκο Τσάβεζ, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για υπόγεια αμερικανική δοκιμή ενόψει του πολέμου με το Ιράν.
Πληροφορία του τηλεοπτικού σταθμού Russia Today, αναφέρει ότι και η Μόσχα έχει κατηγορηθεί για την κατοχή και χρήση παρόμοιου όπλου. Το 2002 ηγέτης πολιτικού κόμματος στη Γεωργία είχε κατηγορήσει τη Ρωσία ότι επίτηδες προκάλεσε σεισμική δόνηση στη Γεωργία.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τον προηγούμενο μήνα ανάλογη «σεισμική δοκιμή» είχαν πραγματοποιήσει οι ΗΠΑ και στον Ειρηνικό, με αποτέλεσμα να προκληθεί σεισμική δόνηση μεγέθους 6.5 Ρίχτερ, που έγινε αισθητή και στην πόλη Εύρηκα της Καλιφόρνια.
Με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώνεται η υποψία πως "κάτι γνώριζαν οι ΗΠΑ" και για το λόγο αυτό είχαν "προτοποθετήσει" στο νησί τον υποδιοικητή του Νότιου Στόλου ναύαρχο P. K. Keen. Για να βρίσκεται εκεί και να επιβλέψει στην διακίνηση της βοήθειας που "αν χρειαζόταν" θα έστελνα εκεί οι ΗΠΑ.
Οι δοκιμές αυτές εντάσσονται στο πρόγραμμα High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP), που μπορεί να προκαλέσει καιρικές ανωμαλίες, όπως πλημμύρες, ξηρασίες και τυφώνες.
Μελετητές, έχουν συνδέσει το πρόγραμμα αυτό με το ενδεχόμενο να είχε δοκιμαστεί και στην πρόκληση του σεισμού 7,8 Ρίχτερ που είχε σημειωθεί στην κινεζική πόλη Sichuan στις 12 Μαΐου 2008. [βλ. την παλαιότερη ανάρτησή μας]
Το πρόγραμμα αυτό δοκιμάζεται στις ΗΠΑ από το 1970 και αρχικά είχε επικεντρωθεί στη δημιουργία "shockwave bombs".
Η Ρωσία είχε ήδη καταγγείλει τον αμερικανικό στρατό ότι χρησιμοποιεί παρόμοια όπλα και ότι τα είχε χρησιμοποιήσει προκαλώντας τον φονικό σεισμό των 7,2 Ρίχτερ στο Αφγανιστάν, το Μάρτιο του 2002.
Στα μέσα του 1990 στην Κρατική Δούμα της Ρωσίας είχε γίνει επερώτηση από 90 βουλευτές που υποστήριζαν ότι οι ΗΠΑ δημιουργούν ένα νέο γεωφυσικό όπλο που μπορεί να προκαλέσει αναταράξεις στον φλοιό της Γης με υψηλής συχνότητας ραδιοκύματα".



Η τραγωδία του σεισμού ευκαιρία για νέα αμερικανική κατοχή

Το μόνο που είχαν να μας πουν τα ΜΜΑ (Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης) για την μετασεισμική πολιτική διάσταση της τραγωδίας της Αϊτής, είναι ότι ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβεζ, ξεσπάθωσε για την αποστολή ισχυρής αμερικανικής δύναμης στο πολύπαθο νησί της Καραϊβικής. «Ανθρωπιστική επιχείρηση» άραγε, η ευκαιρία για νέα κατοχή;

Αυτή είναι η δεύτερη «ειρηνική» στρατιωτική απόβαση των Αμερικανών στο νησί –προτεκτοράτο τους κι όχι μόνο μετά το 1994.

Πόσα πρέπει να ξεχνάμε; Για την μακρά ιστορία των αμερικανικών επεμβάσεων στο νησί. Ο καταστροφικός σιεσμός εμφανίστηκε στοην παγκόσμια κοινή γνώμη ως αφορμή για μια νέα αμερικανική στρατιωτική επέμβαση.

Ο αρχηγός του αμερικανικού Γενικού Επιτελείου στρατηγός Mike Mullen επιβεβαίωσε ότι στην Αϊτή θα σταλούν 9-10.000 στρατιώτες και δύο χιλιάδες πεζοναύτες. (American Forces Press Service, January 14, 2010).

Το 1804, η Αϊτή, αποκηρύσσοντας την γαλλική κυριαρχία (Ναπολεόντια), γίνεται το πρώτο στον κόσμο, ανεξάρτητο κράτος Μαύρων. Οι ΗΠΑ αρνούνται να αναγνωρίσουν τη νέα Αϊτινή Δημοκρατία και επιβάλλουν οικονομικό αποκλεισμό (embargo) που διατηρήθηκε ως το 1862. Οι Ηνωμένες Πολιτείες καταλαμβάνουν το νησί το 1915 «για να υποστηρίξουν τα εκεί αμερικανικά συμφέροντα» και η Αϊτή παραμένει υπό την κατοχή τους ως το 1934. Από τότε διατηρούν την «υψηλή κυριότητα». Μια και το πάμφτωχο νησί οφείλει πλέον 40 εκατομμύρια $ που πήρε η κρατική τράπεζα Banque Nationale ιδιοκτησία Νεοϋρκέζικης Τράπεζας. Αποτέλεσμα ήταν ένα χρηματο-πιστωτικό σύστημα που διοχέτευε τον πλούτο της χώρας σε offshore πιστωτές αντί να γίνονται επενδύσεις στην ίδια τη χώρα.

Οι αμερικανικές αρχές κατοχής δημιούργησαν μεθοριακή γραμμή ανάμεσα στην Αϊτή και τη Δομινικανή δημοκρατία. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, μόλις έφυγαν οι αμερικανοί, ο Δομινικανός δικτάτορας Τρουχίλιο να διατάξει τη σφαγή όσων Αϊτινών ζούσαν από την «εδώ» πλευρά των συνόρων. Στην τριήμερη σφαγή, δολοφονήθηκαν περίπου 20.000 Αϊτινοί στο πλαίσιο μιας εθνοκάθαρσης που ονομάστηκε Antihaitianismo (αντι-αϊτινισμός).

Στην Αϊτή, ο δικτάτορας "Papa Doc" Duvalier χρησιμοποίησε ανάλογη μέθοδο για τους πολιτικούς τους αντιπάλους με αποτέλεσμα να εξοντώσει στο διάστημα 1957–1986 περί τους 30.000 Αϊτινούς.

Η διεφθαρμένη οικογένεια Ντυβαλιέ κυβέρνησε ελέω ΗΠΑ αυτό το διάστημα την Αϊτή το 1971, διαδέχθηκε τον "Papa Doc", ο γιος του "Baby Doc". Το 1986, μεγάλες διαδηλώσεις εναντίον του "Baby Doc" υποχρέωσαν τις ΗΠΑ να κανονίσει να διαφύγει ο Ζαν-Κλωντ Ντυβαλιέ και η οικογένειά του στην Γαλλία διορίζοντας στρατιωτική κυβέρνηση.

Το Δεκέμβριο του 1990 ο πρώην κληρικός Jean-Bertrand Aristide εκλέγεται πρόεδρος μετά από γενικές εκλογές στις οποίες κέρδισε τα δύο τρίτα των ψήφων. Το 1991 στατιωτικό πραξικόπημα υποχρεώνει τον Αριστίντ να φύγει εξόριστος. Το 1994 ο Αϊτινός στρατηγός Raoul Cedras ζητά την μεσολάβηση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Κάρτερ να αποτρέψει νέα αμερικανική στρατιωτική επέμβαση που ετοίμαζε ο τότε πρόεδρος Μπιλ Κλίντον. Το Ιδρυμα Κάρτερ αναλαμβάνει αποστολή στην Αϊτή, με επικεφαλής τον δημοκρατικό γερουσιαστή Sam Nunn, και τον πρώην Επιτελάρχη Colin Powell. Η ομάδα διαπραγματεύεται την ειρηνική αποχώρηση της στρατιωτικής χούντας και την ειρηνική είσοδο αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων της επιχείρησης «Διατήρηση της Δημοκρατίας». Οι Αμερικανοί επιβάλλουν την επιστροφή του Αριστίντ στην εξουσία, ο οποίος με την επιστροφή του διαλύει τον Αϊτινό στρατό και δημιουργεί στρατοχωροφυλακή. Ο Αριστίντ αποχωρεί από την εξουσία το 1996, αφού έχει συμπληρώσει την «πενταετή θητεία του». Τον διαδέχθηκε ο Rene Preval που είχε διατελέσει πρωθυπουργός του.

Παρόλο που ανακοινώθηκε πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ και ο πρόεδρος Πρεβάλ μίλησαν στο τηλέφωνο, δεν διευκρινίσθηκε αν συζητήθηκε το ζήτημα της εισόδου και ανάπτυξης των αμερικανών στρατιωτικών στην Αϊτή.


ΠΗΓΗ((  http://xesemesa.blogspot.com/2010/01/haarp.html  ))

Πως συνδυάζονται τα τεχνητά νέφη από τα ChemTrails με το Haarp;



Πως μπορούν να συνδυασθούν τα τεχνητά αραιά νέφη που δημιουργούνται από τους μαζικούς αεροψεκασμούς με το σύστημα H.A.A.R.P.;

Το παραδεκτό από τη νέα τάξη πραγμάτων υπαρχών σύστημα H.A.A.R.P βρίσκεται στην Αλάσκα. Ωστόσο καταγγέλλεται, χωρίς να γίνεται βέβαια παραδεκτό, ότι συστήματα H.A.A.R.P υπάρχουν και σε άλλα μέρη του κόσμου. Ας μιλήσουμε λοιπόν για το H.A.A.R.P και τα τεχνητά νέφη που είναι γεμάτα με οξείδια του αλουμινίου, χρησιμοποιώντας απλή φυσική. Μας λένε ότι τα τεχνητά αυτά νέφη, καθώς είναι λεπτά και επίπεδα, παίζουν το ρόλο ανακλαστικών επιφανειών. Μπορούν δηλαδή να ανακλάσουν και τα μικροκύματα που εκπέμπει το H.A.A.R.P και να τα στείλουν πέρα του ορίζοντος εκεί που θέλουν οι χειριστές του. Για ποιο λόγο; Μα είναι απλό. Το H.A.A.R.P μπορεί να εκπέμψει μικροκύματα διαμορφωμένα με εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες (ELF) που μπορούν να διαμορφώσουν λόγω της υψηλής ισχύος τους τις συνειδήσεις μιας ολόκληρης πόλης. Το μειονέκτημα είναι ότι τα μικροκύματα εκπέμπονται προς τα πάνω, ενώ εμείς να τα στέλνουμε στο έδαφος. Δημιουργούμε λοιπόν στον ουρανό μια αντανακλαστική επιφάνεια και τα οδηγούμε εκεί που θέλουμε. Η απαιτούμενη εκτεταμένη ανακλαστική επιφάνεια, μπορούν να είναι επίπεδα τεχνητά ψεκαζόμενα νέφη που προκύπτουν από τη σταδιακή πλάτυνση και ένωση των ψεκαζόμενων λευκών λωρίδων από τα αεροπλάνα. Τα τεχνητά σύννεφα περιέχουν οξείδια μετάλλων (αλουμινίου) και επομένως εύκολα ιονίζονται (ηλεκτρίζονται).
Η ενέργεια που με την εκπομπή των μικροκυμάτων στέλνουν σε αυτά οι κεραίες του H.A.A.R.P, δημιουργεί με τη βοήθεια του φαινομένου HALL, πολύ εύκολα, ιονοσφαιρικού τύπου κυκλικά (κλειστά) μεταβαλλόμενα ρεύματα. Αυτά στην πράξη ειναί «ποτάμια» φορτισμένων σωματιδίων μέσα στα τεχνητά σύννεφα. Τα «ποτάμια» αυτά των φορτισμένων αερίων δεν έχουν αρχή και τέλος επειδή είναι κυκλικά. Εκεί που αρχίζουν εκεί τελειώνουν. Ένα όμως κυκλικό μεταβαλλόμενο ρεύμα, δημιουργεί ένα μεταβαλλόμενο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που εκπέμπει ένα ηλεκτρομαγνητικό κύμα το οποίο είναι ίδιο με το αρχικό μικροκύμα που εξεπέμφθει από το H.A.A.R.P και δημιούργησε το φαινόμένο HALL στο τεχνητό νέφος. Το δημιουργούμενο μικροκύμα εκπέμπεται προς κάθε κατεύθυνση και επομένως και προς το έδαφος. Που αλλού; Στον επιθυμητό στόχο (πόλη, χωριό κτλ).

Μαζικοί αεροψεκασμοί πάνω από όλο τον πλανήτη Γη



Μαζικοί και συστηματικοί αεροψεκασμοί πάνω από την Ελλάδα και σε όλο τον πλανήτη γη
Τι είναι οι λεγόμενοι αεροψεκασμοί;

Έχει παρατηρηθεί εδώ και δεκαετίες ότι έχει αρχίσει ένας συστηματικός αεροψεκασμός του πλανήτη.
Δε μιλάμε για αεροψεκασμούς φυτοφαρμάκων που γίνονται σε αγρούς ή δάση, αλλά για αεροψεκασμούς όλης της επιφάνειας της Γης και κυρίως των αστικών περιοχών.

Τι μπορεί κανείς να παρατηρήσει στον ουρανό;

Όλοι μας έχουμε δει πάρα πολλές φορές τις άσπρες γραμμές που τα αεροπλάνα αφήνουν πίσω τους καθώς πετούν. Κανονικά αυτό οφείλεται στο ότι καυσαέρια των κινητήρων παγώνουν ακαριαία αν βγούν σε περιβάλλον πολύ χαμηλών θερμοκρασιών (π.χ. Κάτω από -50 °C έως -60 °C). Καταλαβαίνουμε δηλαδή ότι το φαινόμενο αυτό δε συμβαίνει πάντα διότι λαμβάνει χώρα σε πολύ μεγάλα ύψη. Ένα αεροπλάνο που ταξιδεύει μεταξύ Αθήνας Θεσσαλονίκης για παράδειγμα συναντά συνήθως θερμοκρασίες γύρο στους -30 °C έως -40 °C. Όταν λοιπόν οι συνθήκες είναι κατάλληλες εφανίζονται οι λευκές γραμμές πίσω από τα αεροπλάνα, αλλά σε μισό περίπου λεπτό χάνονται και δεν βλέπουμε τίποτε. Η γραμμή επομένως πίσω από τα αεροπλάνο μπορεί να έχει ένα μικρό σχετικά μήκος ανάλογα με την ταχύτητα του αεροπλάνου. Αυτές είναι οι κανονικές γραμμές που τυχόν αφήνουν τα αεροπλάνα στον ουρανό (Contrails). Σε τι διαφέρουν όμως οι χημικές γραμμες (Chemtrails);
Οι γραμμές αυτές δεν εξαφανίζονται και το μήκος τους είναι τόσο όσο και το μήκος «ψεκασμού» από το αεροπλάνο. Συνήθως οι «ψεκασμοί» γίνονται σε παράλληλες, διασταυρούμενες, ζιγκζαγκ ή κυκλικές γραμμές. Όταν όλες οι γραμμές αραιώσουν εμφανίζεται μια αχλίδα ή αν θέλετε τεχνητό αραιό χημικό στρώμα αερίου να καλύπτει τον γαλάζιο ουρανό. Ο «ψεκασμός» γίνεται από αεροπλάνα τάνκερ (KC-10 ή KC-135 ή C-17 συνήθως) ή από απλά επιβατικά που χρησιμοποιούν καύσιμα (σύμφωνα με πληροφορίες) JP 8 που περιλαμβάνουν οξείδια αλουμινίου ή βαρίου σε αντίθεση με τα JP 4. Τα οξείδια αυτά δεν καίγονται και εξάγονται με τα καυσαέρια των αεροπλάνων, οπότε σταδιακά κατακάθονται στο έδαφος. Ότι και αν μας ψεκάζουν το σίγουρο είναι οτι το αναπνέουμε.

Τρύπα βάθους 60 μέτρων μέσα στην πόλη άνοιξε η "Agatha"....

Τρύπα βάθους 60 μέτρων μέσα στην πόλη άνοιξε η "Agatha"....

Στην καρδιά της Γουατεμάλα...

Αν θέλουμε βέβαια πιστεύουμε τις επίσημες "εξηγήσεις" τους, γιατί μια τέτοια τρύπα θαρρώ πολύ δύσκολο ανοίγει στο κέντρο μιας πόλης απλά επειδή τη χτύπησε δυνατός αέρας και καταρρακτώδης βροχή... (η φωτο από το δημοσίευμα της γερμανικής BILD)

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η "τρύπα αυτή" κατάπιε ένα τριόροφο κτίριο και υπήρξε τουλάχιστον ένα θύμα.

"Στην πρωτεύουσα της Γουατεμάλα, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, έπεσε σε μία μέρα τόση βροχή (10.8 εκ.)  όσο υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπεφτε σε ένα μήνα.

Η "Agatha" κόστισε μέχρι στιγμής τη ζωή 150 ανθρώπων στην Κεντρική Αμερική -123 μόνο στη Γουατεμάλα, 17 στην Ονδούρα και τουλάχιστον 9 στο Ελ Σαλβαδόρ.
Δεκάδες είναι οι αγνοούμενοι και τουλάχιστον 150.000 άνθρωποι φεύγουν από την περιοχή.
Πολλές πόλεις και χωριά στα βουνά είναι ακόμη αποκομμένα από τον υπόλοιπο κόσμο, αφού καταστράφηκαν δρόμοι, γέφυρες, τηλεφωνικές επικοινωνίες και οι παροχές ηλεκτρικού.

Εξαιτίας της έκρηξης ενός ηφαιστείου έκλεισε και το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας στη Γουατεμάλα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φτάσουν οι ομάδες διάσωσης. Οι παρατηρητές αναφέρουν πως οι αριθμοί των θυμάτων μπορεί να αυξηθούν δραματικά.
Η πρώτη τροπική καταιγία της σεζόν σχηματίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο πάνω από τον Ειρηνικό . Η "Αγκάθα" στο μεταξύ έχει αποδυναμωθεί σε τροπικό χαμηλό βαρομετρικό." 

Αναρωτιόμαστε φυσικά αν η δημιουργία της "Αγκάθα" έγινε με φυσικές διεργασίες ή την "ενίσχυσαν και την κατεύθυναν" οι γνωστοί- άγνωστοι... και αν είναι τυχαία και συμπτωματική η έκρηξη του ηφαιστείου ή είναι και τούτο έργο τους...

Τα θύματα του "τεκτονικού πολέμου" αυξάνουν καθημερινά, ενώ αρκετοί συνάνθρωποι μας ακόμη αγνοούν τις ικανότητες των οπλικών συστημάτων τούτης της απάνθρωπης τεχνολογίας. Η φύση και η ανθρωπότητα καταδυναστεύονται με οπλικά συστήματα που μετατρέπουν τον πλανήτη μας σε όπλο... και ήδη η καταστροφή που σπέρνουν έχει βγάλει τον πλανήτη μας από την ισορροπία και την αρμονία του... Θα περιμένουμε να καταστρέψουν τα πάντα? ή θα αποφασίσουμε να σταματήσουμε τούτη την παρανοϊκή διαστρφή?

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ((ΜΜΕ)................

Και να λοιπόν που ένα πολύπαθο , ((παγκόσμιο)) γεγονός  μετά από λίγο μόλις καιρό έγινε ένα ξαναζεσταμένο φαγητό ,που έμεινε άθικτο στο πιάτο. Και να λοιπόν που εκείνοι οι λυτρωτές ((δολοφόνοι)των ιατρικών κοινοτήτων, τώρα πια άλλαξαν πλώρη και πάνε για άλλα μελλούμενα. Και να λοιπόν που οι τυχάρπαστες κυβερνήσεις των περισσοτέρων κρατών((όχι όλων)) μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ξέχασαν ότι το ανθρώπινο γένος απειλείτε με αφανισμό από την ((υποτιθέμενη γρίπη των χοίρων)).Τι να πει κανείς δε, για τα ΜΜΕ που κερδοσκοπώντας πάνω στην αγωνία κάποιων, το θέμα έπαιζε από το πρωί μέχρι το βράδυ ακόμη και σε κουτσομπολίστικες εκπομπές. Ποιοι αλήθεια είναι αυτοί που πιστεύουν ότι μπορούν να παίζουν με τις ζωές μας; Ποιοι είναι αλήθεια εκείνοι που τον τρόμο και την αγωνία μας την έκαναν χρήμα; Αναμφισβήτητα  το παγκόσμιο καρτέλ πολιτικών –τυράννων-παγκοσμιοποιητων, είναι εκείνο που ελέγχει την παγκόσμια οικονομία μαζί με τους πλουσιότερους αφεντάδες , μεγαλοεταιριών  κυρίως  πετρελαίου και των παραγόντων αυτού. Πιστεύω πως ήρθε εκείνη η στιγμή, που ο κάθε άνθρωπος λογικά σκεπτόμενος πρέπει να ανοίξει τις ψυχικές του κεραίες και να αντισταθεί στο ολοκαύτωμα που ετοιμάζουν οι λίγοι του πλανήτη μας. Είναι λίγοι μα  εμείς δισεκατομμύρια και αδίκως κατατρεγμένοι και φοβισμένοι είτε από  ολοκληρωτική   άγνοια είτε από  βλακεία .((Βλακεία και αποβλάκωση ))των πληθυσμών μέσω των ηλιθίων εκπομπών και της ανύπαρκτης πληροφόρησης, της μεσημεριανής κατινιάς ((που πήγε θεέ μου η εκπαιδευτική τηλεόραση))την θυμάται κανείς;, και των πληρωμένων ειδήσεων .Το παράξενο και ίσως το ποιο αποτρόπαιο γεγονός αδελφοί μου συνελληνες ,είναι ότι τα δελτία ειδήσεων βομβάρδιζαν επί εβδομάδες  τον κάθε από εμάς με τον θάνατο που πλησίαζε. Αλήθεια  ακόμη τους παρακολουθείς; Ακόμη περιμένεις την ώρα του δελτίου ((αντιπληροφορησης));Σε κορόιδεψαν για ακόμη μια φορά; Κλείσε την TV και μην ασχολείσαι άλλο με τα λαμογια.
Το ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ έβαλε  μια ψηφοφορία στην οποία οι αναγνώστες μας έδωσαν απαντήσεις σε τέσσερις υποθέσεις  σχετικές με το θέμα της (ΓΡΙΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ).Είναι εκπληκτική και  σας την παρουσιάζουμε………..




ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ?

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΔΙΑΤΡΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟ
  1 (1%)

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ
  2 (2%)

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ
  6 (8%)

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
  66 (88%)


Ψήφοι μέχρι αυτήν τη στιγμή: 75 
Η ψηφοφορία έκλεισε
 
Την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε πώς να μας ( ξεκάνετε )πρώτα να κάνετε ένα αληθινό (γκάλοπ) και όχι ένα από εκείνα που απαντούν 2  ατομα-1500 φορές ,,,,ξέρετε εσείς ……