Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Δειτε γιατι πληρωνουμε διοδια στην Ελλαδα.! ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ!!!



Στο παρακατω βιντεο θα δειτε γιατι πληρωνουμε διοδια....Αλλα το "περιεργο" ειναι πως συμβαινει το ίδιο πραγμα και αλλου.

Project Blue Book - Σχέδιο/Ερευνητικό Έργο "Μπλε Bιβλίο"


Project Blue Book - Σχέδιο/Ερευνητικό Έργο "Μπλε Bιβλίο"

"Από το 1947 μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου 1969, η Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, δραστηριοποιήθηκε ενεργά στην έρευνα αναφορών και θεάσεων Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων Α.Τ.Ι.Α - UFOs, στο πλαίσιο ενός προγράμματος αποκαλούμενου το «Μπλε Βιβλίο». Το πρόγραμμα «μπλε βιβλίο» ερεύνησε 12.618 αναγνωρίσεις/θεάσεις UFO και 701 από αυτές τις θεάσεις παρέμειναν μη αναγνωρισμένες - αδιευκρίνιστες. Πολλοί ερευνητές των UFO θεωρούν ότι οι έρευνες αυτές ήταν μη επαγγελματικές και μη επιστημονικές. Το πρόγραμμα αυτό, χρησιμοποίησε φτωχές ερευνητικές μεθόδους και οι ερευνητές του "ήταν πάρα πολύ πρόθυμοι" στο να ονομάσουν μια μυστήρια παρατήρηση σαν "προσδιορίσιμο" φαινόμενο.





Μεμονωμένοι ερευνητές και οι οργανώσεις UFO θεωρούν ότι τα μέλη του προγράμματος «μπλε βιβλίο» πιέστηκαν "να προσδιορίσουν" τις αναφορές για UFO, με σκοπό να ηρεμήσουν και να καθησυχάσουν τη δημόσια υστερία - της τότε περιόδου σχετικά με τα UFOs. Αυτή η θεωρία έχει υποστηριχθεί και από την πρόσφατη απελευθέρωση απόρρητων εγγράφων της CIA σχετικά με τα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα. Επίσης, οι παραπάνω ερευνητές και οργανώσεις, θεωρούν ότι οποιαδήποτε πραγματικά ανεξήγητη έκθεση και αναφορά, που νομιζόταν αρχικά ότι θα προκαλούσε τη δημόσια ανησυχία, δεν περιλήφθηκε ποτέ στο"Μπλε Βιβλίο".
Ισχυρίζονται, ακόμα, ότι αυτές οι εκθέσεις μεταφέρθηκαν προς μια ανώτερη αρχή που ποτέ δεν εξέθεσε τα αποτελέσματα - πορίσματα στο ευρύ κοινό. Το πρόγραμμα «Μπλε Βιβλίο», φαίνεται πως ήταν μια χαμηλού επιπέδου συλλογή και παραπληροφόρηση, που δημιουργήθηκε κάτω από το ευρύτερο πρόγραμμα «Project Sign» (τον Δεκεμβρίου του 1947), που με τη σειρά του εξελίχθηκε στο «Project Grudge» (τον Δεκεμβρίου του 1948), με στόχο να καλύψει την αληθινή έρευνα σχετικά με την εξωγήινη παρουσία στη γη."
ΠΗΓΗ((  
http://www.schizas.com/site3/el/project-blue-book-shedio/ereynitiko-ergo-mple-bivlio.html  ))


ΜΗΠΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ!!!!!!


Τι ήταν το περίεργο φως στον ουρανό της Αυστραλίας;

Ένα "περίεργο" φως στον ουρανό της Αυστραλίας, το Σάββατο 5 Ιουνίου, έγινε αφορμή για σενάρια περί θέασης ufo! Εκατοντάδες άνθρωποι, τηλεφωνούσαν στην αστυνομία, σε αυστραλιανά τηλεοπτικά δίκτυα και εφημερίδες, αλλά και επικοινωνούσαν μέσω διαδικτύου, περιγράφοντας εντυπωσιασμένοι αυτό που αντίκρυζαν!
Ενα φως σε σπειροειδές σχήμα, διέσχιζε...


με χαμηλή ταχύτητα τον ουρανό, με κατεύθυνση από ανατολικά προς δυτικά, λίγο πριν την Ανατολή του ηλίου! Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες πρόλαβαν να το φωτογραφήσουν και να το βιντεοσκοπήσουν, ενώ αρκετοί ανέφεραν ότι τους θύμισε το πρόσφατο περιστατικό με το "παράξενοι μπλε φως της Νορβηγίας".
Λιγότερο από 24 ώρες αργότερα, τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, υποστηρίζουν ότι το μυστήριο λύθηκε!"Τα "παράξενα" φώτα πάνω από την Αυστραλία δεν ήταν ufo", λένε, "αλλά το Falcon 9 που εκτοξεύθηκε χθες απο το ακρωτήριο Κανάβεραλ της Φλόριντα των ΗΠΑ"!
Ο πύραυλος Falcon 9 της αμερικανικής εταιρίας SpaceX, έκανε την πρώτη δοκιμαστική πτήση του, η οποία θεωρείται ως μία κρίσιμη δοκιμή για την ανάπτυξη εμπορικών πυραύλων. "Αυτό ήταν που είδαν οι κάτοικοι της Αυστραλίας, νομίζοντας πως αντικρύζουν ufo", καταλήγουν τα ρεπορτάζ.
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ????????????????????????