Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.......

ΝΕΑ ΤΑΞΗ & ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ




Στην Γεωργία των HΠΑ εξακολουθεί να υπάρχει τα τελευταία 30 χρόνια, ένα μνημείο ύψους 6 μέτρων και βάρους 120 τόνων, φτιαγμένο από 950 κυβ. μέτρα γρανίτη. Το μνημείο αυτό, δίνει σε 8 γλώσσες την.....
σαφή και γραπτή εντολή στους κυβερνήτες των Εθνών να διατηρήσουν τον πληθυσμό της Γης κάτω από τα 500 εκατομμύρια !!! Είναι η πρώτη εντολή που αναφέρεται στο μακάβριο αλλά πολύ υπαρκτό αυτό μνημείο και ζητά ούτε λίγο ούτε πολύ, να αποδεκατιστεί κυριολεκτικά ο πληθυσμός της Γης, κάτι που σημαίνει ότι γι' αυτούς που το έστησαν, ένα τέτοιο γεγονός αποτελεί προφανώς πρώτη προτεραιότητα! Το νόημα των εντολών είναι τέτοιο που δεν θα μπορούσε να εκληφθεί εκ λάθους από κανένα ότι μπορεί να απευθύνεται σε απλούς ανθρώπους, αλλά μόνο σε αυτούς που εκ των πραγμάτων είναι σε θέση να κατευθύνουν τις τύχες του κόσμου. Μάλιστα το ύφος που είναι διατυπωμένες δείχνει ότι οι κατασκευαστές του θα πρέπει να θεωρούν τουλάχιστον υφισταμένους -αν όχι υποτελείς- αυτούς στους οποίους απευθύνονται.
Οι δέκα «εντολές» του μνημείου:

1. Κρατείστε την Ανθρωπότητα κάτω από τα 500,000,000 σε μια διαρκή ισορροπία με την
φύση.
2. Ελέγξτε την αναπαραγωγή με σοφία - βελτιώνοντας το σώμα και προστατεύοντας την
διαφορετικότητα.
3. Ενώστε την Ανθρωπότητα με μια νέα ζωντανή γλώσσα.
4. Ελέγξτε το Πάθος την Πίστη, την Παράδοση και όλα τα πράγματα με μετρημένη λογική.

5. Προστατέψτε τους λαούς και τα έθνη με δίκαιους νόμους και αμερόληπτα δικαστήρια.
6. Αφήστε τα έθνη να αυτοδιοικούνται και να προσφεύγουν σε ένα παγκόσμιο δικαστήριο για εξωτερικές διαφορές.
7. Αποφύγετε άχρηστους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους.
8. Ισορροπείστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα.

9. Βραβεύστε την αλήθεια, την ομορφιά και την αγάπη αναζητώντας αρμονία με το άπειρο.
10. Μην γίνετε καρκίνωμα για την Γη - Αφήστε τόπο για την Φύση - Αφήστε τόπο για την
Φύση.
Οι γιγάντιες διαστάσεις, το κόστος κατασκευής και η ακρίβεια σχεδιασμού, δείχνουν πως αυτοί που το παρήγγειλαν δεν είχαν σκοπό να στήσουν μια εφήμερη φάρσα. Από μια τέτοιου μεγέθους επιχείρηση παραγωγής «θεόσταλτων εντολών» προκύπτουν κάποια σαφή συμπεράσματα για τους σκοπούς των εμπνευστών της :

(1) Ψυχολογική προετοιμασία για την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.
(2) Ενέργειες με κατεύθυνση την δραματική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού με προφανή σκοπό τον πλήρη και απόλυτο έλεγχο του.
(3) Επιβολή νέων τεχνολογιών με δικαιολογία την περιβαλλοντική και οικολογική βελτίωση.
(4) Επιβολή ενός νέου είδους σκοταδιστικού πνευματισμού στη θέση των υπαρχουσών θρησκειών.

Σε μια εποχή τεχνητής παγκοσμιοποίησης και επιβολής μιας Nέας Tάξης Πραγμάτων, κάποιοι μηχανισμοί έχουν εμφανέστατα αναλάβει την εκτέλεση των εντολών που δίδονται μέσω του εν λόγω μνημείου. Μετά την επίθεση στους δίδυμους πύργους, καταστέλλονται ουσιαστικά οι ελευθερίες των Αμερικανών πολιτών, και νομιμοποιούνται μη συμβατικά όπλα προηγμένης τεχνολογίας, για την υποταγή συνειδήσεων. (και όχι μόνο)...

Η Bιομηχανία Φαρμάκων, η Πολεμική Βιομηχανία, οι Τράπεζες, οι Πετρελαϊκές, τα κέντρα Θρησκευτικής Εξουσίας και τα Μ.M.Ε, που καθορίζουν τις τύχες της παγκόσμιας οικονομίας συντονισμένα εκτελούν αυτήν την εργολαβία, και μάλιστα εν αγνοία της πλειονότητας των μελών τους. Οι κατασκευαστές του μνημείου έχοντας προφανώς διεισδύσει από πολύ καιρό σε όλους αυτούς τους θεσμούς και έχοντας κυριαρχήσει με την δύναμη του χρήματος μέσα στα υψηλά ιστάμενα και ολιγομελή κέντρα αποφάσεων που τους διοικούν, διαμορφώνουν έντεχνα κάθε σχετική πληροφορία που διοχετεύεται στην κοινή γνώμη και αφορά τις σκοπιμότητες των ενεργειών τους. Προκαλούν έτσι τη δημιουργία τεχνητών συνειδησιακών καταστάσεων και επιβάλλουν διαστρεβλωμένα πρότυπα ζωής σε μαζικό επίπεδο ως μέρος ενός ευρύτερου και πολύπλευρου σχεδίου καταστροφής Η συντονισμένη δράση της Φαρμακοβιομηχανίας: Τα ετήσια κέρδη της βιομηχανίας φαρμάκων είναι περίπου 500 δισεκατομμύρια ευρώ. Αυτά τα φανταστικά υπερκέρδη είναι εφικτά μόνο όσο καιρό διατηρούνται οι σημερινές κοινές ενδημικές ασθένειες και μαζί με αυτές οι δισεκατομμυρίων ευρώ, αγορές σε κατοχυρωμένα με ευρεσιτεχνία φαρμακευτικά σκευάσματα.


Η πρόληψη και η εξάλειψη των ασθενειών θα ήταν επιζήμια για τις επιχειρήσεις της βιομηχανίας φαρμάκων ακόμα και ως μια συμβατική επενδυτική δραστηριότητα, οπότε όχι μόνον δεν περιλαμβάνονται στα ενδιαφέροντά τους, αλλά αντιτίθενται ενεργά σε αυτές τις επιλογές. Επί πλέον η δράση τους, προφανώς λόγω των καταστροφικών της αποτελεσμάτων, δεν μπορεί παρά να αποτελεί μέρος της εκτέλεσης του εν λόγω σχεδίου αποδεκατισμού της ανθρωπότητας όπως έμπρακτα δηλώνεται με την ανέγερση του ίδιου του μνημείου! Οι βιταμίνες, οι κυτταρικές θρεπτικές ουσίες και άλλες φυσικές θεραπείες, επιστημονικά αποδεδειγμένες, έχουν αντιμετωπίσει την ενεργή αντίσταση της βιομηχανίας φαρμάκων από την εποχή που ανακαλύφθηκαν πριν από 80 χρόνια, επειδή δεν κατοχυρώνονται με ευρεσιτεχνία (πατέντα) και επειδή αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις αιτίες των ασθενειών και βοηθούν στην εξάλειψή τους! Η δισεκατομμυρίων δολαρίων φαρμακευτική βιομηχανία έχει κατορθώσει να κάνει πολλούς άλλους τομείς να είναι οικονομικά εξαρτημένοι από αυτήν :
" Ιατρική: εξάρτηση από τη συμμετοχή στην αύξηση του τζίρου από τα φάρμακα.(ανεξέλεγκτη συνταγογραφία κ.λ.π.)

" ΜΜΕ: εξάρτηση από τα εκατομμυρίων δολαρίων συμβόλαια διαφήμισης φαρμάκων και θεραπειών.

" Πολιτική: εξάρτηση μέσω της παρασκηνιακής επιρροής (lobby) και των «δωρεών» τα ταμεία των κομμάτων.
Η ασθένειά μας, χρηματοδοτεί όλους αυτούς τους τομείς. Ο επερχόμενος από 1.1.2010 Διατροφικός Kώδικας ή με την διεθνή του ονομασία «Codex Αlimentarius» θα απαγορεύει τη χρήση Θρεπτικών Ουσιών (π.χ. βιταμινών και μετάλλων για την «πρόληψη, αντιμετώπιση ή θεραπεία οποιασδήποτε πάθησης ή ασθένειας», χαρακτηρίζοντάς τις «τοξίνες ή δηλητήρια». Κάθε είδος τροφής (ακόμα και τα οργανικά βιολογικά τρόφιμα) θα υποβάλλεται σε επεξεργασία με ακτινοβολία, προκειμένου να καταστραφούν τα δήθεν «τοξικά» αλλά στην πραγματικότητα θρεπτικά τους στοιχεία. Μία πρόγευση της εν λόγω οδηγίας είχαν οι καταναλωτές των ΗΠΑ τον Αύγουστο του 2008, με την υποχρεωτική υποβολή των μαρουλιών και του σπανακιού της χώρας σε μαζική επεξεργασία με ακτίνες, στο όνομα της «δημόσιας ασφάλειας»! Αν βέβαια ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων είχε πράξει με γνώμονα την προστασία του κοινού, θα είχε ενημερώσει την αμερικανική Κοινή Γνώμη, πράγμα που δεν έγινε..


" Τα επιτρεπόμενα θρεπτικά στοιχεία θα είναι περιορισμένα σε αυτά που αναγράφονται στη λίστα του Κώδικα, η οποία θα περιλαμβάνει δήθεν «ευεργετικές» ουσίες, όπως το Φθόριο (3,8 mg ημερησίως), το οποίο θα συλλέγεται από βιομηχανικά απόβλητα. Όλα τα θρεπτικά στοιχεία (π.χ. οι βιταμίνες Α, Β, C, D, ψευδάργυρος και μαγνήσιο) ανακηρύσσονται παράνομα σε θεραπευτικές δοσολογίες και θα μειωθούν σε ποσότητες αμελητέες, με μέγιστο όριο το 15% της δόσης που σήμερα συνίσταται ημερησίως. Ακόμα και με συνταγή γιατρού θα είναι αδύνατο να βρεθούν τα παραπάνω ιχνοστοιχεία σε μεγαλύτερες θεραπευτικές δόσεις, όπου και αν αναζητώνται.

" Πιθανόν να ανακηρυχθούν παράνομες οι συμβουλές που δίνονται ή δημοσιεύονται στο διαδίκτυο για τη διατροφή και αφορούν βιταμίνες και μέταλλα. Τέτοιου είδους πληροφόρηση ενδέχεται να θεωρηθεί συγκεκαλυμμένη παρεμπόδιση του εμπορίου και να οδηγήσει σε οικονομικές κυρώσεις κάθε εμπλεκόμενη χώρα. Ο εξαναγκασμός των πολύ υψηλά ισταμένων πολιτικών στο να συνεργαστούν σε ένα τόσο τερατώδες έγκλημα, πέρα από τον αυτονόητο έλεγχο τους μέσω του χρηματισμού και τις εκμετάλλευσης των προσωπικών αδυναμιών τους (βάσει των οποίων πιθανότατα έχουν επιλεγεί από τα εν λόγω κέντρα) δεν μπορεί παρά να έχει επιβληθεί με κάποιες μεθόδους ανάλογες με τις παρακάτω : Αφ' ενός μέσω της τρομοκράτησης τους με την κατ' ιδίαν επίδειξη των αποτελεσμάτων μιας μυστικής τεχνολογίας την οποία ο πολύς κόσμος όχι μόνον δεν γνωρίζει, αλλά ούτε καν μπορεί να φανταστεί τις δυνατότητες και αφ΄ετέρου με την καλλιέργεια της βεβαιότητας ότι αυτοί, ως πρόσθετη ανταμοιβή των υπηρεσιών τους, θα αποτελέσουν μέρος μιας δήθεν 'επίλεκτης' ελίτ ανάμεσα στα 500.000.000 της ανθρωπότητας που θα αφεθούν να επιζήσουν και προφανώς με δελεαστικές προοπτικές !
Η συντονισμένη δράση των τραπεζών: Η μεγαλύτερη τράπεζα του κόσμου είναι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεματικού των ΗΠΑ (Federal Reserve Bank) περισσότερο γνωστή ως «FED». Κατ' αρχάς η ονομασία της είναι καθαρά παραπλανητική ...; Αν και το γεγονός είναι πλέον σε πολλούς γνωστό, οι περισσότεροι πιστεύουν πως πρόκειται για


την Κρατική Εκδοτική Τράπεζα των ΗΠΑ . Όμως αυτό είναι τελείως λάθος καθώς δεν είναι καν κρατική ! Στην πραγματικότητα πρόκειται για την μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα του κόσμου, η οποία μπορεί κάλλιστα να θεωρείται Εβραϊκή μια και όλοι οι διοικητές της τυχαίνει να είναι Εβραϊκής καταγωγής (όπως π.χ. οι δύο τελευταίοι κύριοι Γκρίνσπαν και Μπερνάνκι). Στα 100 χρόνια της η Federal Reserve Bank ποτέ δεν υπέστη κανένα φορολογικό έλεγχο και ποτέ δεν πλήρωσε κανενός είδους φόρο εισοδήματος για τα δισεκατομμύρια δολάρια που καταχράται από τους Αμερικανούς φορολογουμένους... Ουσιαστικά τυπώνει τραπεζογραμμάτια κατά βούληση! Σύμφωνα με τα αρχεία του Κογκρέσου οποιαδήποτε Αμερικανική Κυβέρνηση θα μπορούσε να εξαγοράσει και πάλι την Fed αντί 450 εκατομμυρίων δολαρίων. Δηλαδή το μισό από το ποσό που πληρώνει σ' αυτήν ημερησίως, εάν βέβαια δεν ήταν διαβρωμένη. Η ουσία είναι πως κάθε τραπεζογραμμάτιο της Federal Reserve δεν αντιπροσωπεύει παρά ένα κομμάτι χαρτί, διότι έχει καταργηθεί από την εποχή του προέδρου Νίξον η απαίτηση για οποιοδήποτε αντίκρυσμα σε χρυσό ή άργυρο. Η κολοσσιαία αυτή σε μέγεθος και θράσος απάτη εις βάρος του Αμερικανικού λαού δεν έχει συγκριτικό προηγούμενο στην ιστορία. Ως οικονομικό θέμα απαιτεί τόμους ολόκληρους για την ανάλυση του πράγμα που ήδη έχει γίνει από ιδιώτες.


Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, το παράδειγμα αυτό είναι πολύτιμο διότι μπορεί να χρησιμεύσει από τη μία πλευρά για την κατανόηση του γεγονότος ότι τα κολοσσιαία εγκλήματα γενοκτονίας που απαιτεί το μνημείο της Γεωργίας προϋποθέτουν και μια κολοσσιαία σε αντιστοιχία παραπλάνηση και η παραπάνω απάτη αποδεικνύει πόσο εύκολο είναι κάτι τέτοιο εφ' όσον το επιτρέψει η απάθεια των λαών. Από την άλλη πλευρά η ανηθικότητα και η διαφθορά που επικρατεί μεταξύ των άλλων τραπεζών, αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να είναι μικρότερη από την ανηθικότητα που απαιτείται για την τέλεση της κολοσσιαίας απάτης της FED, μια και αυτή είναι η μεγαλύτερη τράπεζα στον κόσμο και ουσιαστικά αυτή καθορίζει τους κανόνες λειτουργίας των υπολοίπων καθώς ρυθμίζει κατά βούληση την παραγωγή του δολαρίου! Το δολάριο πρωτοστατεί στην χρηματοδότηση αναίτιων πολέμων, τη συντήρηση διεφθαρμένων κυβερνήσεων, στην χρηματοδότηση απαγορευμένων οπλικών συστημάτων, στην αγορά ναρκωτικών, την εξαγορά συνειδήσεων και γενικά ενισχύει κάθε τι που υπόσχεται την εκτέλεση των εντολών του μνημείου..
Η συντονισμένη δράση της πολεμικής βιομηχανίας : Το σύστημα παρακολούθησης «Εchelon» σχεδιάστηκε από την Αμερικανική NSΑ (Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας) και αποτελεί ένα δίκτυο παρακολούθησης επικοινωνιών, το οποίο εκτείνεται όχι μόνο σε όλο τον πλανήτη αλλά ακόμα και στο διάστημα. Για την τροφοδοσία του χρησιμοποιούνται κέντρα υποκλοπής από 50 επίγειους σταθμούς και 120 δορυφόρους, πλοία, αλλά και από αεροσκάφη με τον απαραίτητο εξοπλισμό. Ένα άλλο Αμερικανικό ερευνητικό πρόγραμμα, το «HAΑRP» (High Frequency Αctive Αuroral Research Program), που βρίσκεται στην Αλάσκα, αποτελείται από ένα σύστημα πολλαπλών κεραιών, ικανών να τροποποιήσουν δραστικά την ιονόσφαιρα, αλλά και να τροποποιήσουν επίσης το γήινο μαγνητικό πεδίο..

Φαινομενικός στόχος του «ΗΑARP» είναι η χρησιμοποίηση τηςιονόσφαιρας για αμυντικούς σκοπούς, την δημιουργία δηλαδή μίας ηλεκτρομαγνητικής ασπίδας, ως αμυντικό όπλο για την προστασία από κάθε είδος επιθέσεων. Το «ΗAΑRP» όμως, εκπέμπει ραδιοκύματα προς στρώματα της ιονόσφαιρας συγκεντρώνοντας τα σε μια συγκεκριμένη περιοχή με αποτέλεσμα την υπερθέρμανση της. Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα «αντανακλώνται» στην συνέχεια στην γη με καταστροφικές συνέπειες. Η τεχνολογία «ΗAΑRP», μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για την διαχείριση και τον επηρεασμό των καιρικών φαινομένων, με την πρόκληση φυσικών καταστροφών όπως κυκλώνες, τυφώνες, καταιγίδες κ.λ.π. Στα πλαίσια ελέγχου των καιρικών συνθηκών, (και όχι μόνον) εντάσσονται και οι ψεκασμοί που αφήνουν τις ορατές σε όλους «χημικές ουρές» (Chemtrαils), με αεροσκάφη χωρίς διακριτικά, οι οποίες γίνονται όλο και συχνότερα σε όλα τα σημεία του πλανήτη. Κάποιες ανεπίσημες εξηγήσεις που έχουν δοθεί, αναφέρουν πως οι αεροψεκασμοί γίνονται δήθεν για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου, χωρίς καμία περαιτέρω επεξήγηση. Υπάρχουν όμως εμφανέστατες διαφορές ανάμεσα στις συμβατικές λευκές ουρές που δημιουργούνται από τους υδρατμούς ενός κοινού αεριωθουμένου, και τις ουρές των ειδικά εξοπλισμένων αεροσκαφών που ψεκάζουν συγκεκριμένες περιοχές σαν να τις οργώνουν και αφήνουν πίσω τους χημικά ίχνη ...; Συντονισμός πολεμικής και φαρμακευτικής βιομηχανίας: Όλες οι ουσίες που ψεκάζονται από τα αεροσκάφη (πολυμερή, αλουμίνιο, βάριο) προκαλούν προβλήματα υγείας.
Τα πολυμερή είναι ινίδια πυριτίου, και η εισπνοή πυριτίου (σιλικόνης) προκαλεί την σιλίκωση, μια χρόνια αναπνευστική απόφραξη.

* Η σκόνη αλουμινίου βραχυπρόθεσμα, επιδρά αρνητικά στην μνήμη και στην ικανότητα συγκέντρωσης ενώ μακροπρόθεσμα, προκαλεί συμπτώματα παρόμοια με την νόσο Alzheimer
* Η σκόνη βαρίου δημιουργεί χρόνια κόπωση (μέσω χρόνιας αύξησης του μυϊκού πόνου)και επίσης προκαλεί καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος, αυξάνοντας την πιθανότητα προσβολής από οποιαδήποτε ασθένεια. Ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται εις βάρος της ζωής των ανθρώπων. Ο βιοχημικός έλεγχος των ανθρωπίνων αντιδράσεων μέσα από την συσσώρευση βαρέων μετάλλων στον εγκέφαλο από τους ψεκασμούς, καθώς και ο έλεγχος της έμφυτης ικανότητας της τροποποίησης του γενετικού κώδικα του ανθρώπου, δεν είναι δυστυχώς καθόλου μακρυά όπως επίσης και η δημιουργία τεχνητών βιολογικών «όντων» που θα λειτουργούν σχεδόν όπως ο άνθρωπος.

Εάν συνεχιστεί η παθητική θέαση των εγκληματικών αυτών τεκταινομένων χωρίς ουσιαστική αντίδραση, σύντομα θα επιτευχθεί μια διαρκής επιτήρηση του κάθε πολίτη. θα επιβληθούν υποδόριες ταυτότητες με microchip ή biochip, ανιχνεύσιμες από δορυφόρο, με πλήρη αρχεία που θα περιείχαν ακόμη και τις πιο προσωπικές πληροφορίες για την υγεία ή την οικονομική συμπεριφορά του καθ' ενός μας. Το bio-chip έχει μήκος 7mm και 0,75mm πλάτος, όσο ένας κόκκος ρυζιού. Περιέχει ένα πομπό και μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου. Η μπαταρία επαναφορτίζεται από κύκλωμα θερμοστοιχείων που παράγει ηλεκτρικό ρεύμα με την διακύμανση της θερμοκρασίας του σώματος. Μία εφιαλτική προοπτική είναι η δυνατότητα που παρέχει η τεχνολογία για την εναλλακτική χρήση αυτών των bio-chips στο μέλλον, ως υποδόριων απινιδωτών.
Απινιδωτής είναι μια συσκευή που εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα σε ασθενείς με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, έτσι ώστε σε μια στιγμή αρρυθμίας, η συσκευή να μπορεί να δίνει ένα ισχυρό ηλεκτροσόκ στην καρδιά για να την επαναφέρει στον φυσιολογικό ρυθμό. Δεν χρειάζεται και πολλή φαντασία για να καταλάβει κανείς πως αυτές οι συσκευές τη στιγμή που είναι δυνατόν να εντοπίζονται από δορυφόρο, θα μπορούσαν ενδεχομένως και να αναβαθμιστούν έτσι ώστε να χρησιμεύουν για τον έλεγχο του πλήθους (διαδηλώσεις, εξεγέρσεις κλπ) με μαζικά ηλεκτροσόκ κυμαινόμενης διάρκειας ή έντασης !

Ακόμα χειρότερα, σε περιπτώσεις πολέμου, με μια εντολή για υπερφόρτιση όλων των chips ενός συγκεκριμένου τόπου, θα μπορούσε επίσης να προκληθεί το σπάσιμο της κάψουλας και οι άνθρωποι θα μολύνονταν με το λίθιο και τα χημικά της μικρομπαταρίας με αποτέλεσμα να παρέχεται έτσι η δυνατότητα για μαζικές «εκκαθαρίσεις» σε μάχες μεταξύ τεχνολογικά προηγμένων εχθρών σε μερικές μόλις δεκαετίες ! Σε κάθε περίπτωση, εάν δεν γίνουν αντιληπτοί οι πραγματικοί κίνδυνοι που περιέχουν τα παραπάνω ενδεχόμενα και συνεχιστεί η συνηθισμένη και ανεύθυνη αντιμετώπιση τους ως φαντασία ή αόριστη κινδυνολογία, η εξουσία θα καταλήξει να περιοριστεί αποκλειστικά στα χέρια εκείνων που ελέγχουν τις τεχνολογίες αυτές και αργά ή γρήγορα οι σκοποί του μνημείου θα επιτευχθούν είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο, όταν ο έλεγχος θα έχει πια χαθεί οριστικά ...;.

Στο σημείο αυτό υπεισέρχεται η φαινομενικά παθητική, αλλά καθοριστικότατη ως προς ένα δυσοίωνο τελικό αποτέλεσμα δράση των μεγάλων κέντρων θρησκευτικής εξουσίας : Σε στιγμές έντονης απειλής, σε καταστάσεις απελπισίας, σε ενδεχόμενα εκτεταμένων καταστροφών, όλα τα ιερατεία των μεγάλων θρησκειών (Χριστιανισμός, Μουσουλμανισμός, Ιουδαϊσμός) προτρέπουν τους πιστούς τους να εναποθέσουν την σωτηρία της ψυχής τους σε κάποια θεόσταλτη δύναμη, αφαιρώντας έτσι από τους ίδιους την ευθύνη για κάθε δράση που θα σκόπευε στην διάσωση τόσο της ίδιας της ζωής τους, όσο και του φυσικού κόσμου μέσα στον οποίο ζουν. Από την στιγμή που η αποτελεσματική αντιμετώπιση μιας τέτοιου μεγέθους απειλής μπορεί να νοηθεί μόνο σε μαζικό επίπεδο, δυστυχώς η ζωή μας κυριολεκτικά θα εξαρτηθεί από την έκταση της παθητικότητας των πιστών (και όχι μόνον) ! Δυστυχώς δεν πρόκειται για τα εφιαλτικά σενάρια μιας νοσηρής φαντασίας, αν και οπωσδήποτε έτσι ακούγεται. Μια βόλτα στο Διαδίκτυο πάνω σε σχετικά θέματα μπορεί να επιβεβαιώσει αυτήν την καθημερινά αποκαλυπτόμενη πραγματικότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο.


Η επιβεβαίωση όμως αυτή δεν θα πρέπει ποτέ να αναμένεται με τη μορφή είδησης από τα ελεγχόμενα ΜMΕ. Πρόκειται για έναν πραγματικό και ανηλεή πόλεμο ενάντια στο ανθρώπινο είδος από κάποιους που μας αντιμετωπίζουν όχι με ευθείες επιθέσεις ως νοήμονες αντιπάλους, αλλά με μεθόδους που υποσκάπτουν την βιολογική μας υπόσταση, όπως με ψεκασμούς ως μάζα από έντομα προς εξόντωση. Μόνο η διαρκής εγρήγορση και η μόρφωση θα μπορούσαν να εμποδίσουν την δράση τους, διότι ο πόλεμος αυτός βρίσκεται σε εξέλιξη και η επιτυχία του σχεδιασμού του έχει βασιστεί στην άγνοια, τον αποπροσανατολισμό και την παραπληροφόρηση των μαζών, συνδυασμός που εξασφαλίζεται μόνο μέσα από μακρόχρονη υπερπληροφόρηση. Βέβαια, το γεγονός ότι κάποιοι όντως σχεδιάζουν με μακρόπνοα και παγκοσμίου εμβελείας σχέδια, το ότι διαθέτουν τεράστια ποσά για το στήσιμο δήθεν συμβολικών μνημείων, δήθεν προφητικών γεγονότων και δήθεν αποκαλυπτικής φύσεως καταστάσεων, δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι είναι σε θέση να πετύχουν κιόλας ! Είναι λίγοι και στηρίζονται στην ανεξάντλητη οικονομική τους πηγή, αλλά κυρίως στην ανθρώπινη αγαθότητα για να πετύχουν τον αποδεκατισμό και μετά τον πλήρη έλεγχο της ανθρωπότητας. Γνωρίζουν όμως ότι αυτά δεν είναι αρκετά καθώς η οικονομική τους δύναμη είναι στην πραγματικότητα χωρίς αντίκρυσμα και ότι τέτοιας έκτασης σχέδια δεν θα μπορούσαν να γίνουν ποτέ εφικτά εαν δεν κατορθώσουν να στρέψουν ένα μικρό μέρος του πληθυσμού που θα πιστέψει αφελώς ότι διαθέτει ή ότι πρόκειται να λάβει προνόμια, ενάντια στο μεγαλύτερο, μέσα από θρησκευτικές, πολιτικές, εθνικιστικές και οικονομικές διαμάχες. Μόνο από εμάς τους ίδιους εξαρτάται το αν θα επιτρέψουμε να πετύχουν το σκοπό τους και όχι από τους πάσης φύσεως «σωτήρες».
ΠΗΓΗ((  http://ksipnistere.blogspot.com/2010/07/blog-post_3107.html  ))
.

ΕΛΛΗΝΕΣ ((24!)) ΚΑΡΑΤΙΩΝ.........................

Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΛΟΓΛΟΥ
«Η πόλη μας ομολογείται (αναγνωρίζεται) ως η αρχαιότατη, ….Γιατί εμείς κατοικούμε σ’αυτήν την πόλη, χωρίς να διώξουμε από εδώ άλλους, ούτε την βρήκαμε έρημη, ούτε έχουμε συγκεντρωθή μιγάδες από πολλά έθνη, αλλά η καταγωγή μας είναι τόσο καλή και γνήσια, ώστε την γή από την οποία γεννηθήκαμε, την ίδια κατέχουμε χωρίς καμία διακοπή (όλον το χρόνο), επειδή είμαστε αυτόχθονες και μπορούμε να......
ονομάσουμε την πόλη με τα ίδια ονόματα που δίνει κάποιος στους πλησιέστερους συγγενείς του».

Ισοκράτους Πανηγυρικός, 23-24 (380 π.Χ)




Τα τελευταία χρόνια αμφισβητείται απο πολλούς «διανοούμενους» και πολιτικούς, Έλληνες και μη, η καταγωγή των σημερινών Ελλήνων από τους αρχαίους Ελληνες. Υπάρχουν θεωρίες, ατεκμηρίωτες πάντοτε, που υποστηρίζουν οτι οι σημερινοί Έλληνες κατάγονται από Ινδοευρωπαίους, απο την Αφρική (θεωρία της μαύρης Αθηνάς,η οποία, παρά το ότι δεν στέκεται επιστημονικά, διδάσκεται σε αρκετά Αμερικάνικα πανεπιστήμια), από Σημιτοφοίνικες και άλλα τέτοια φαιδρά.

Και λέμε φαιδρά γιατί κάθε έρευνα, που αποδεικνύει τόσο την αυτοχθονία των αρχαίων προγόνων μας, όσο και το αδιάσπαστο του λαού μας απο τα πανάρχαια χρόνια μέχρι σήμερα, αποσιωπάται και δεν διδάσκεται στα πανεπιστήμια και στα σχολεία. Τις έρευνες αυτές θα παραθέσουμε παρακάτω.

Πρώτα απ’όλα δεν λαμβάνονται υπ’όψην οι αναφορές των ίδιων των αρχαίων συγγραφέων που στηρίζουν την αυτοχθονία των αρχαίων Ελλήνων.

Αυτό συμβαίνει είτε απο άγνοια των κειμένων αυτών απο τους εκπαιδευτικούς ή από κάποιου είδους εμπάθεια πρός την αρχαία Ελλάδα, πράγμα που οφείλεται στο ότι δέχονται χωρίς έρευνα όσα τους λένε κάποιοι «φωτισμένοι» καθηγητές πανεπιστημίων στα οποία σπούδασαν.

Ταυτόχρονα πολλοί Έλληνες εκπαιδευτικοί γίνονται θιασώτες ξένων θεωριών, όπως αυτή του Ιακώβ Φαλμεράϋερ, (θεωρία που έχει αποδειχθεί εσφαλμένη εδώ και έναν αιώνα) και υποστηρίζουν ότι δεν έχουμε καμιά σχέση με τους αρχαίους Έλληνες αλλά είμαστε Σλάβοι, Αλβανοί, Αφρικανοί, Τούρκοι και οτιδήποτε άλλο εκτός απο Έλληνες.

Παρ’ ότι ο Φαλμεράυερ έχει αποδειχθεί εμπαθής και αντιεπιστημονικός συνεχίζει να στηρίζεται από αρκετούς εκπαιδευτικούς και οι έρευνες των Ελλήνων καθηγητών που αποδεικνύουν τα ψεύδη του, αποσιωπούνται πλήρως και δεν διδάσκονται στα παιδιά.

Στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσουμε οτι τα τελευταία 100 χρόνια πολλοί λαοί χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν τους αρχαίους Έλληνες και τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό σαν δικό τους και τους εαυτούς τους σαν απογόνους των αρχαίων Ελλήνων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στις ημέρες μας, οι Σλάβοι Σκοπιανοί.

Πιστεύουν και προπαγανδίζουν σε όλο το κόσμο οτι είναι γνήσιοι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Βέβαια δεν τους ήρθε ξαφνικά στο μυαλό ότι είναι γνήσιοι Μακεδόνες. Άνθρωποι όπως ο Τζόρτζ Σόρος έχουν χαρίσει πολλά εκατομμύρια δολλάρια στα Σκόπια φτιάχνοντας Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και Πανεπιστήμια στα οποία οι Σκοπιανοί μαθαίνουν οτι πρόγονοί τους ήταν ο Φίλιππος, ο Αλέξανδρος, ο Αριστοτέλης.

Χωρίς την συνεχή και τεράστια οικονομική ενίσχυση από ιδρύματα και οργανώσεις όπως του κ. Σόρος, τα Σκόπια ίσως να μην υπήρχαν σαν κράτος σήμερα. Βέβαια όλα αυτά συμβαίνουν με την ανοχή των ελληνικών κυβερνήσεων.

Είναι κοινό μυστικό οτι τα πρωτοκλασάτα στελέχη τους, υπακούουν και λένε σε όλα «YES SIR», με αντάλλαγμα την επανεκλογή τους. (Οι αναγνώστες μπορούν να ψάξουν στο διαδίκτυο και θα βρουν σωρεία δηλώσεων Ελλήνων βουλευτών πάνω στο θέμα…)


ΓΙΑΤΙ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Σε μια έρευνα στο διαδίκτυο δεν εντοπίσαμε άρθρα που να αμφισβητούν την καταγωγή των σημερινών Αιγυπτίων από τους αρχαίους Αιγύπτιους, των Ιρανών από τους Πέρσες, των Εβραίων από τους αρχαίους Εβραίους. Κανείς δεν τολμά να πεί ότι οι σημερινοί Κινέζοι δεν προέρχονται από τους αρχαίους Κινέζους. Οι Ινδοί από τους αρχαίους Ινδούς. Όλα τα παράξενα και όλα τα απίστευτα στην Ελλάδα συμβαίνουν.

Όλοι οι «αναθεωρητές» της ιστορίας αμφισβητούν το αδιάσπαστο των Ελλήνων και τον πολιτισμό τους. Λένε ότι δεν είμαστε Έλληνες. Τι κοινό έχουν οι οι αναθεωρητές αυτοί; Συνεργάζονται με το State Department των ΗΠΑ και τον Τζόρτζ Σόρος και η πλειοψηφία τους προέρχεται από την νεοταξίτικη αριστερά όπως ο κ. Λιάκος, ο κ. Βερέμης, η Ρεπούση κ.λ.π. Είναι αξιοπερίεργο το πώς συνεργάζονται με το State Department, το Foreign Office και δεξιές κυβερνήσεις. Οι ιστορικοί τύπου Ρεπούση(στο διαδίκτυο θα βρείτε απίστευτες καταγγελίες για το πώς έχουν πάρει τα πτυχία τους όλοι αυτοί-η κ. Ρεπούση δεν είναι ιστορικός, είναι φιλολογος Γαλλικής γλώσσας και όμως έγραψε τα σχολικά βιβλία ιστορίας), αλλάζουν την ιστορία λέγοντας οτι είναι γραμμένη «μονόπλευρα και εθνικιστικά».

Η συγγραφή των βιβλίων τους βασίζεται σε παράξενες πηγές. Αποκόμματα εφημερίδων, περιοδικών, αναρχικές ιστοσελίδες όπως το Indymedia Athens, τουρκικές ιστορικές πηγές, Αλβανικές πηγές, βουλγαρικές πηγές. Τις ελληνικές πηγές τις πετάνε στα άχρηστα, παρ’ όλο που είναι πολύ πιο παλιές και πιο αξιόπιστες. Το φαιδρό είναι ότι σε ένα σύγγραμα τους αναφέρουν σαν πηγή ένα Βούλγαρο συγγραφέα.

Ο Βούλγαρος συγγραφέας χρησιμοποιεί σαν βιβλιογραφία του επιλεγμένους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν αρχαίοι Βούλγαροι συγγραφείς, ούτε αρχαίοι Τούρκοι συγγραφείς (όπως είναι γνωστό οι Τούρκοι εμφανίστηκαν στην περιοχή 1000 περίπου χρόνια μετά Χριστό). Για αυτό άλλωστε στις πανεπιστημιακές εκδόσεις της Τουρκίας, οι προ- Σωκρατικοί φιλόσοφοι εμφανίζονται ως Τούρκοι.

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

Παρ’ όλα αυτά οι επιστήμες προοδεύουν. Σήμερα οι έρευνες πάνω στην ιστορία των λαών δεν περιορίζονται μόνο στα ιστορικά και αρχαιολογικά δεδομένα. Πολλές επιστήμες επιστρατεύονται για την εξαγωγή ακριβέστερων και πιο αντικειμενικών συμπερασμάτων πάνω στην ανθρώπινη ιστορία. Μια απο αυτές τις επιστήμες είναι και η γενετική, η οποία είναι και η ακριβεστέρα όλων. Όλοι γνωρίζουμε ότι η μελέτη του DNA, αποκαλύπτει την καταγωγή και χρησιμοποιείται από την παλαιοντολογία μέχρι την αστυνομία.
Εχουν γίνει τέτοιου είδους έρευνες που να αποδεικνύουν οτι είμαστε πάντα Έλληνες;
Βεβαίως έχουν γίνει και μάλιστα επίσημες πανεπιστημιακές αλλά δεν έχουν προβληθεί παρά ελάχιστα.

ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ

Τα ελληνικά ΜΜΕ στη χώρα μας πρόβαλλαν τη Σκοπιανή έρευνα, η οποία «αποδεικνύει» ότι οι Έλληνες καταγόμαστε από την Αφρική.

Για μέρες ακούγαμε την Σκοπιανή έρευνα…Την απάντηση όμως του Έλληνα καθηγητή Γενετικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, την παρουσίασαν μόνο τα μικρά κανάλια. Δείτε γιατί. Ο κ. Τριανταφυλλίδης κατηγόρησε τους Σκοπιανούς καθηγητές σαν κοινούς απατεώνες. Η έρευνά τους ήταν μισθωμένη και είχε πολιτική σκοπιμότητα. Το ανθρώπινο DNA αποτελείται από τμήματα που επιμολύνονται όταν πάθει ο άνθρωπος μια ίωση ή όταν τσιμπηθεί από ένα κουνούπι.

Τότε το DNA του ιού μεταφέρεται(τμήμα του) στο ανθρώπινο DNA. Έτσι άλλωστε οι επιστήμονες καταλαβαίνουν τι αρρώστιες έχει περάσει ένας λαός. Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Τριανταφυλλίδη μελέτησαν οι Σκοπιανοί αυτό το μέρος του DNA. Αν το κουνούπι που σε τσίμπησε προέρχεται από την Αφρική, σου μεταφέρει γονότυπο από την Αφρική. Είπε ακόμη ότι σε διεθνές επίπεδο, για έρευνες ανακάλυψης της καταγωγής λαών, όλα τα πανεπιστήμια ερευνούν το μιτοχονδριακό DNA, το οποίο μεταβιβάζεται από την μητέρα στο παιδί και δεν «επιμολύνεται» με ξένα DNA.

Επι πολλά έτη λοιπόν γενετιστές απο ευρωπαϊκά πανεπιστημιακά ερευνητικά κέντρα μελέτησαν το μιτοχονδριακό DNA των σημερινών πληθυσμών της Ευρώπης και της Εγγύς Ανατολής και ανακάλυψαν τις σχέσεις που τους συνέδεαν πρίν απο 75.000 χρόνια.

Συγκεκριμένα: Εικοσι οκτώ(28) πανεπιστήμια της Ευρώπης ξεκίνησαν το 1990, υπο την αιγίδα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Συμμετείχαν οι χώρες: Αγγλία, Ιταλία, Ρωσία, Γερμανία, Δανία, Ιρλανδία, Ρουμανία, Τσεχία, Ισραήλ, Εσθονία, Ιράκ, Συρία. Εκαναν έρευνες DNA για τους κατοίκους της Ευρώπης. Απο πλευράς Ελλάδας συμμετείχει το Τμήμα Γενετικής και Μοριακής Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης υπο τον καθηγητή Κωνσταντίνο Τριανταφυλλίδη. Η έρευνα αυτή ήταν άκρως ενδιαφέρουσα, διότι απέδειξε οτι οι σημερινοί κάτοικοι της Ελλάδος είναι απευθείας απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων. Συγκεκριμένα απέδειξε ότι σε ποσοστό 70% οι σημερινοί Έλληνες έχουν το ίδιο DNA, με τους αυτόχθονες κατοίκους της Ελλάδας της προϊστορικής εποχής.

Το υπόλοιπο 30% από περιοχές της Εγγύς Ανατολής και προσδιορίζονται χρονικά στα νεολιθικά χρόνια. οι οποίες έχει αποδειχθεί ότι κατοικούνταν ελληνικά φύλα. Όπως καταλαβαίνετε η έρευνα λέει με απλά λόγια, ότι οι πρόγονοι του Περικλή, του Σωκράτη, του Αριστοτέλη και εμείς, έχουμε το ίδιο DNA. Σε ποσοστό που αγγίζει το 99,5%. Γιατί η έρευνα αυτή δεν προβλήθηκε από τα ΜΜΕ; Γιατί δεν πέρασε στην εκπαιδευτική ύλη; Ποιος ρυθμίζει τι διδάσκεται και τι αποσιωπάται;

Η έρευνα αυτή δημοσιεύτηκε στην «Καθημερινή» της 8ης Δεκεμβρίου του 2000.
Επίσης στον «Ταχυδρόμο» της 2ας Απριλίου 2005.

Αλλη μια έρευνα έγινε απο το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ των ΗΠΑ και της Παβίας της Ιταλίας. Η έρευνα δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή της Κυριακής» της 6ης Νοεμβρίου 2005. Το δημοσίευμα είχε τίτλο «Καθαρο το DNA των Ελλήνων». Το δημοσίευμα απαντά ευθέως στον περιβόητο Φαλμεράϋερ(υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τη θεωρία του Φαλμεράϋερ οι Έλληνες του 19ου αιώνα, άρα και οι σημερινοί ήταν Σλάβοι και Αλβανοί και ότι δεν είχαν καμία φυλετική σχέση με τους αρχαίους Έλληνες). Στην έρευνα αυτή συμμετείχαν και ο κ. Τριανταφυλλίδης με την ερευνητική του ομάδα, απο το ΑΠΘ.

Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι η έρευνα απέδειξε ότι η θεωρία του Φαλμεράϋερ είναι λανθασμένη. Συγκεκριμένα απέδειξε ότι οι Έλληνες παρ΄’ όλα τα 400 χρόνια σκλαβιάς στους Τούρκους, δεν αλλοιώθηκαν γενετικά.

Όποιοι θέλουν να δούν περισσότερα στοιχεία, πρέπει να διαβάσουν το βιβλίο του κ. Τριανταφυλλίδη «Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» από τις εκδόσεις «Γαληνος». Υπάρχει όμως ένα ακόμη βιβλίο, πιο εκλαϊκευμένο, το «ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΕΙ ΕΣΜΕΝ» των εκδόσεων «Κάδμος».
Υ.Γ: Γράψαμε αυτό το άρθρο, από καθαρή αντίδραση προς το Υπουργείο Παιδείας και προς όλους τους θολοκουλτουριάρηδες, που προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν είμαστε Έλληνες.

Σήμερα βιώνουμε έναν ιδιόμορφο φασισμό. Οποιος στηρίξει την Ελλάδα, δηλαδή το σπίτι του, την οικογένειά του, συκοφαντείται αμέσως σαν «εθνικιστής», «ρατσιστής» και «επικίνδυνος». Οποιος μιλήσει εναντίον της ειρωνικά και απαξιωτικά θεωρείται «προοδευτικός», «ανοιχτόμυαλος» και «ανεκτικός». Το τι θα αντιμετωπίσουν αύριο οι γενιές που έρχονται ποιόν απασχολεί;

Δεν πιστεύουμε ότι είμαστε ανώτεροι φυλετικά από τους άλλους λαούς ούτε πιστεύουμε σε «περιούσιους και εκλεκτούς λαούς του θεού» δίνουμε όμως τη μάχη μας ενάντια σε αυτούς που αποκρύπτουν πληροφορίες με σκοπό να ελέγξουν το νού μας και τις αποφάσεις μας. Είναι δυνατόν το 2008 να ασχολούμαστε με φυλές; Αν η Ελλάδα έκανε τέστ DNA σε όσους ήθελαν να εγκατασταθούν στην Ελλάδα, θα ήταν ρατσισμός;;

Αυτή τη στιγμή οι ηγέτες της παγκοσμιοποίησης αποφάσισαν ότι προκειμένου να εγκατασταθείς στο Ισραήλ, πρέπει να περάσεις από τέστ DNA (Ελευθεροτυπία 4/7/98). Στις ΗΠΑ η σύζυγος του αντιπροέδρου Τσέϊνι θεώρησε απαράδεκτο το βιβλίο Ιστορίας για «τρεις αντιπατριωτικές αναφορές» και πολτοποιήθηκαν αμέσως 300.000 αντίτυπα! Κανείς όμως δεν τους κατηγόρησε για ρατσισμό και εθνικισμό. Ούτε η Ρεπούση, ούτε ο Λιάκος, ούτε ο Βερέμης, ούτε η κ. Γιαννάκου, ούτε ο κ. Πάγκαλος.
ΠΗΓΗ((  http://neakeratsiniou.blogspot.com/2010/07/blog-post_11.html ))

Η συνομωσία του Ωρίωνα(((( ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!!! ))))


Αγαπητοί συνταξιδιώτες του ανεξήγητου σήμερα καθώς διάβαζα τα mail που μου στέλνουν αρκετοί φίλοι, ομολογώ πως ένα από αυτά με κέρδισε και συνάμα με ταρακούνησε ακόμη περισσότερο….Συγχαίρω τον φίλο αναγνώστη για το γεγονός ότι βρίσκετε  σε πλήρη αφύπνιση   και τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια πρωτίστως και φυσικά για το θέμα το οποίο αναρτώ αμέσως μετά ,το οποίο είναι και δικό του….