Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ (((ΛΙΓΩΝ)))!!!!!

Αφιερωμένο στους τάχα πατριώτες ,τάχα δημοκράτες ,τάχα Έλληνες .Σε εκείνους που μας πουλούν συνείδηση, μα δεν έχουν στίγμα ανθρωπιάς . Σε εκείνους που το μόνο κατόρθωμα που έχουν κάνει στην λυπηρή  και μίζερη ζωή τους είναι ότι έχουν μάθει να ζουν εις βάρος των πολλών και να κολάν σαν τα βρύα πάνω στην ένδοξη μα κατά τα άλλα  προδομένη πατρίδα μας……..
Άνθρωποι και όντα υστερόβουλα
όλα στο συμφέρον τους υπόδουλα,
όλοι στηλιτεύουν και εκθειάζουνε
εύσημα στο τίποτα μοιράζουνε.

Ποιό κατεστημένο φέρνει όνειρα
πείτε μου εσείς μυαλά παμπόνηρα,
πάλι ένα ψεύτικο παράσημο
έκανε διάσημο τον άσημο

Σ' ένα χαζοκούτι τόσα χρόνια,
έχω κουραστεί να βλέπω ψώνια.

Πήραν οι ασήμαντοι αξία
τίποτα δεν έχει σημασία,
τώρα πλέον ζούμε στην ουσία
μια διεφθαρμένη συνουσία.

Όλα μες στο ήθος τους ανήθικα
όσα μου χαρίσανε τ' αρνήθηκα,
ψίχουλα αλήθειας μου πετάξανε
να 'ξερα σε ποιον Θεό με τάξανε.

Πόρνη το κορίτσι που αγάπησα
τ' όνειρο της μάνας μου δεν κράτησα,
άνανδρους και ψεύτες μου πλασάρουνε
όμως τα ... θα πάρουνε

Τώρα οι πιο μεγάλοι υποκριτές,
γίνανε προφήτες και κριτές.

Πήραν οι ασήμαντοι αξία
τίποτα δεν έχει σημασία,
τώρα πλέον ζούμε στην ουσία
μια διεφθαρμένη συνουσία.

Πήραν οι ασήμαντοι αξία
τίποτα δεν έχει σημασία,
τώρα πλέον ζούμε στην ουσία
μια διεφθαρμένη συνουσία.
πηγη  ((  

ΚΥΠΡΟΣ (( Επικίνδυνους ψεκασμούς καταγγέλλουν οι Οικολόγοι ))

Επικίνδυνους ψεκασμούς καταγγέλλουν οι Οικολόγοι

Με επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία χημικά ψεκάζουν τους κυπριακούς ουρανούς Βρετανοί και Αμερικανοί, μέσω των Βρετανικών Βάσεων, καταγγέλλει το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών και η νεοσυσταθείσα Επιτροπή Αγώνα κατά των χημικών αεροψεκασμών (Chemtrails).
Χθες το πρωί μέλη των Οικολόγων και της Επιτροπής Αγώνα πραγματοποίησαν ολιγόλεπτη διαμαρτυρία έξω από την περιοχή των κεραιών «Πλούτωνας» στη Βρετανική Βάση Ακρωτηρίου, καλώντας την Κυβέρνηση να διερευνήσει τις καταγγελίες για χημικούς αεροψεκασμούς, γεγονός που απορρίπτει κατηγορηματικά η διοίκηση της Βάσης.
Σχετίζονται με τις ραδιοεπικοινωνίες
Σε δηλώσεις της, η γενική γραμματέας των Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Ιωάννα Παναγιώτου ανέφερε πως «εδώ και καιρό γίνεται ένας διάλογος ανά το παγκόσμιο και εκφράζεται ανησυχία όσον αφορά τους αεροψεκασμούς, με τη χρήση χημικών ουσιών, γεγονός το οποίο βλάπτει την υγεία των ανθρώπων, επηρεάζει το κλίμα και βέβαια εξυπηρετεί τους Βρετανούς και τους Αμερικανούς στις στρατιωτικές τους επιδιώξεις, αφού σχετίζεται με τις ραδιοεπικοινωνίες».
«Εμείς εδώ στην Κύπρο έχουμε ζητήσει εδώ και καιρό να διερευνηθεί το θέμα για τη χρήση των Βάσεων στο πρόγραμμα HAARP (High Frequency Active Auroral Research Programme)», είπε η κ. Παναγιώτου, και διερωτήθηκε γιατί έχει σταματήσει τη λειτουργία της η διυπουργική επιτροπή που συστάθηκε πέρσι από την Κυβέρνηση, για να εξετάσει το θέμα.
Το Κίνημα Οικολόγων, συνέχισε, ζητά όπως διερευνηθούν οι καταγγελίες και όπως ο κυπριακός λαός διαμαρτυρηθεί για τη χρήση των Βρετανικών Βάσεων για το σκοπό αυτό.
Υπάρχουν φωτογραφίες
Ερωτηθείσα σχετικά, η κ. Παναγιώτου ανέφερε πως σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι αεροψεκασμοί γίνονται για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα και να υποβοηθηθούν οι ραδιοεπικοινωνίες και οι στρατιωτικές ασκήσεις, ενώ στους ισχυρισμούς των Βρετανών ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, δήλωσε πως υπάρχει φωτογραφικό υλικό που μαρτυρεί ότι γίνονται αρκετά συχνά αυτοί οι αεροψεκασμοί.
«Επειδή είναι βαρέα μέταλλα, προκαλούνται προβλήματα στην υγεία των ανθρώπων και γι’ αυτό ζητούμε να γίνει μια πραγματική έρευνα και αναλύσεις και επί του εδάφους αλλά και στην ατμόσφαιρα», συμπλήρωσε.
«Το γνωρίζουν οι πολιτικοί»
Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Αγώνα εναντίον των χημικών αεροψεκασμών, Πέτρος Θεοδοσίου, υποστήριξε πως «οι πολιτικοί μας, οι περισσότεροι, το γνωρίζουν αυτό, αλλά δυστυχώς δεν κάνουν τίποτε γι’ αυτό» και κάλεσε τους πολίτες να αντιδράσουν.
Υπάρχουν, συνέχισε, αρκετές φωτογραφίες και οπτικό υλικό στο διαδίκτυο, που αποδεικνύουν την ύπαρξη αυτών των αεροψεκασμών, παρά το γεγονός, όπως είπε, ότι οι Βρετανοί αρνούνται να το παραδεχτούν.

Απορρίπτουν οι Βρετανοί
Ο εκπρόσωπος Τύπου των Βρετανικών Βάσεων, λοχαγός Τζιμ Μάνσελ, απέρριψε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς των διαμαρτυρομένων, λέγοντας ότι ''οι Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο δεν εμπλέκονται στον ψεκασμό χημικών ή παρόμοιου τύπου πειραμάτων στην Κύπρο. Κατηγορηματικά το δηλώνω αυτό και δεν υπάρχει ένα τέτοιο περιστατικό εδώ».
Οι διαμαρτυρόμενοι, συνέχισε, αναφέρονται στο πρόγραμμα HAARP, το οποίο «είναι ένα αμερικανικό πρόγραμμα και οι Βρετανοί δεν έχουν τίποτα να κάνουν με αυτό, είτε εδώ στην Κύπρο είτε οπουδήποτε αλλού στον κόσμο».

Global Anti-Chemtrails & Anti-Geoenginnering Petition

Global Anti-Chemtrails & Anti-Geoenginnering Petition


ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ...





Ελληνική έκδοση

Προς κάθε αρμόδιο Υπουργό της Ελληνικής κυβέρνησης, τον Πρωθυπουργό και τους Κυβερνήτες Παγκοσμίως.
Θέμα: Διενέργεια χημικών αεροψεκασμών, στα πλαίσια της εφαρμογής του παγκόσμιου προγράμματος της «γεωμηχανικής», δηλαδή της χειραγώγησης του κλίματος.
Κύριοι,
Διαπιστώνουμε ότι το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό, αφορά όλο τον πλανήτη και άπτεται ...
της υγείας των πολιτών και του περιβάλλοντος. Θεωρούμε ότι υπάρχει μία συνωμοσία σιωπής για ένα τόσο μεγάλο ζήτημα, το οποίο όμως γίνεται φανερό, σχεδόν καθημερινά, στους πολίτες από τις λευκές «ουρές» των αεροπλάνων που δε σβήνουν αλλά απλώνουν στην ατμόσφαιρα δημιουργώντας τεχνητή νέφωση και αλλάζοντας, πολλές φορές, τον καιρό ακόμα και μιας ολόκληρης περιοχής. προκαλώντας έντονα καιρικά φαινόμενα.
Περιέχουν υδρόφιλες χημικές ουσίες, όπως βάριο, άλατα, οξείδια αλουμινίου ή και χαλαζία που απορροφούν την ατμοσφαιρική υγρασία, αντανακλούν στο διάστημα μέρος τη ηλιακής ακτινοβολίας. Υπάρχουν πληροφορίες ότι αυτές οι «χημικές ουρές» γίνονται για πειραματική εφαρμογή νέων στρατιωτικών και άλλων τεχνολογιών, που χρησιμοποιούν και επηρεάζουν την ιονόσφαιρα και άλλα στρώματα της ανώτερης ατμόσφαιρας, για τεχνητή τροποποίηση του καιρού και εφαρμογή βιολογικών πειραμάτων σε ολόκληρους πληθυσμούς. Ως πολίτες της Ελλάδας αλλά και του πλανήτη απαιτούμε να πληροφορηθούμε την αλήθεια. Δε δεχόμαστε να γίνουμε πειραματόζωα σε ένα πείραμα με αβέβαιες επιπτώσεις στους οργανισμούς του πλανήτη και τους πολίτες και ζητούμε να απαντηθούν τα παρακάτω ερωτήματα:

• Γίνονται οι παρατηρούμενοι αεροψεκασμοί για την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος και της ανθρωπότητας ή για άλλο σκοπό?

• Ποιοι δίνουν άδειες πτήσεων πάνω από την Ελληνική και την Παγκόσμια Επικράτεια και γιατί δεν ενημερώνονται οι πολίτες?

• Ποιοι είναι οι στόχοι των σχετικών πειραματισμών?

• Ποιάς έκτασης είναι το μέγεθος της ζημιάς που έχει ήδη υποστεί το φυσικό μας περιβάλλον?

• Γιατί δεν έχει εκδοθεί, μέχρι σήμερα, ούτε μία επίσημη ανακοίνωση από τις διάφορες κυβερνήσεις ή κάποιο παγκόσμιο οργανισμό?

• Γιατί δεν έχει γίνει παράλληλη αξιολόγηση των οποιωνδήποτε πειραματισμών από την διεθνή επιστημονική κοινότητα?

• Γιατί δεν απαντήθηκαν οι σχετικές ερωτήσεις των βουλευτών μας και γιατί οι κυβερνήσεις παγκοσμίως συνεχίζουν να προσποιούνται ότι αγνοούν το θέμα?
ΠΗΓΗ  ((   http://efenpress.blogspot.com/2010/07/global-anti-chemtrails-anti.html  ))

Η ρύπανση έχει συνέπειες


Η ρύπανση έχει συνέπειες












- Χωρίς λεζάντα -


Η ζημιά που προκαλούμε με τις πετρελαιοκηλίδες ,είναι μεγαλύτερη απ'ότι μπορούμε να φανταστούμε.
Μετά από έρευνες φαίνεται ότι για να καθαρισθούν οι περιοχές που έχουν πληγεί, χρειάζονται από δέκα ως σαράντα χρόνια.
Στις βραχώδεις παραλίες της Αλάσκας οι επιστήμονες έσκαψαν με φτυάρια και αξίνες 6.775 τρύπες- σε όλες βρήκαν πετρέλαιο, παρ΄ ότι έχουν περάσει 21 χρόνια από την τεράστια πετρελαιοκηλίδα που είχε προκαλέσει η διαρροή πετρελαίου από το ναυάγιο του τάνκερ «Εxxon Valdez».
Εναν ωκεανό πιο μακριά, στις ακτές της Βρετάνης στη Γαλλία, οι ειδικοί ελέγχουν τη ζημιά που προκλήθηκε από μια άλλη πετρελαιοκηλίδα και διαπιστώνουν ότι οι διαταραχές στην τροφική αλυσίδα παραμένουν μια δεκαετία μετά.
Και στις νότιες ακτές του Μεξικού, ένας αμερικανός ερευνητής βρίσκει ότι η καταστροφή στην πανίδα δεν έχει ξεπεραστεί παρ΄ ότι έχουν περάσει 30 χρόνια από μια μεγάλη πετρελαιοκηλίδα στην περιοχή αυτή.
Το 1979, μία φορτηγίδα προσέκρουσε σε ύφαλο έξω από την ακτή του Ουέστ Φάλμουθ της Μασαχουσέτης με αποτέλεσμα να χυθούν στη θάλασσα 715.000 λίτρα πετρελαίου. Σήμερα, 41 χρόνια μετά, τα καβούρια της περιοχής ακόμα συμπεριφέρονται σαν μεθυσμένα, κινούνται ασυντόνιστα και αντιδρούν αργά στα αρπακτικά.
Αυτή η συμπεριφορά είναι συνακόλουθη με τα επιστημονικά συμπεράσματα για τα είδη των μόνιμων βλαβών που προκαλούνται, σε επίπεδα που δεν προσελκύουν συχνά την προσοχή.
Oι άνθρωποι λοιπόν με την αδιαφορία μας και με τη δίψα μας για κέρδος , φέρνουμε τη μεγαλύτερη καταστροφή .Πότε θα ξυπνήσουμε όταν δεν θα έχει μείνει τίποτα 'όρθιο' για τις επόμενες γενιές;
ΠΗΓΗ  ((  http://unews.pathfinder.gr/world/h-rypansh-ehei-synepeies.html  ))

Το μυστήριο της ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ!! (( Η Ατλαντίδα είναι σήμερα επίκαιρη επειδή και σήμερα είμαστε τρομερά εγωιστές. Επειδή και σήμερα καταστρέφουμε τον πλανήτη που μας φιλοξενεί επιδρώντας στις λεπτές ισορροπίες του. Το μυστήριο κρύβει πάντα μια γνώση για να ανακαλύψουμε. Το ίδιο και η Ατλαντίδα. ))

ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ

Το μυστήριο της ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ!!

Τα νερά του Ατλαντικού ωκεανού φυλάσσουν καλά το μυστήριο που λέγεται Ατλαντίδα. Το Τρίγωνο των Βερμούδων, οι τέσσερις κατακλυσμοί, οι Άτλαντες γίγαντες είναι αινίγματα που αρχίζουμε σιγά-σιγά να λύνουμε. Οι απαντήσεις βρίσκονται εκεί, στα απομεινάρια του πολιτισμού.
Ξέρετε ότι η Ατλαντίδα κάλυπτε τον Ατλαντικό ωκεανό και εδάφη της Αμερικής και της Ευρώπης ; Πριν 800.000 χρόνια βυθίστηκαν κάποια μέρη της και απέμειναν μόνο δέκα μεγάλα νησιά που αποτελούσαν μια θαλάσσια ομοσπονδία. Πριν 200.000 χρόνια , στον δεύτερο κατακλυσμό , βυθίστηκαν κι άλλα εδάφη κι απέμειναν μόνο δύο μεγάλα νησιά, η Ρούτα (βόρειο ημισφαίρειo) και η Δάιντα (νότιο ημισφαίριο) ή αλλιώς η Θούλη και η Θωλλάν , ή Βαλλάν και Άβαλον αντίστοιχα. Πριν 80.000 χρόνια, στον τρίτο κατακλυσμό, απέμεινε ένα μεγάλο νησί που οι Έλληνες ονόμασαν ''Ποσειδωνία'' και πριν 12.000 χρόνια περίπου βυθίστηκε και αυτό το τελευταίο απομεινάρι της Ατλαντίδος παίρνοντας μαζί του στα βάθη του Ατλαντικού όλα τα μυστικά των Ατλάντων.
Ξέρετε ότι αυτοί οι κατακλυσμοί δεν είναι μια φανταστική ιστορία αλλά ότι συμπίπτουν χρονικά με το τέλος των τεσσάρων ευρωπαϊκών παγετώνων αφού με τον σταδιακό καταποντισμό της ηπείρου , το θερμό ρεύμα του κόλπου του Μεξικού βρήκε διέξοδο προς τις Βόρειες ακτές της Ευρώπης, άρχισε να τις ζεσταίνει και να λιώνει τους πάγους που την κάλυπταν; Βλέπετε, καθώς ο Ατλάντιος πολιτισμός πέθαινε, ξυπνούσε τα ευρωπαϊκά εδάφη για να φιλοξενήσουν τους επόμενους πολιτισμούς. Έτσι είναι πάντα. Μετά το θάνατο έρχεται πάντα η ζωή.
Ξέρετε ότι οι Άτλαντες ήταν γίγαντες με ύψος από 2,5 έως και 6 μέτρα; Αυτό αποδεικνύεται από πολλά ευρήματα γιγαντιαίων σκελετών που έχουν βρεθεί στο Μεξικό από τον μοναχό Φερνάντο Ντυάζ ντε Καστίλλιο , στην Αρκαδία της Πελοποννήσου όπως αναφέρει ο Ηρόδοτος , στην Καλιφόρνια το 1833, στη Σάντα Μαρία στην ακτή του Λος Άντζελες , στα βουνά Στρήνγκ Βάλλεϋ κοντά στη Νεβάδα και αλλού, και ότι μερικά από αυτά χρονολογούνται 12.000 χρόνια πριν, δηλαδή στον τελευταίο κατακλυσμό της Ατλαντίδος.
((  Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα The Sun ένας χρήστης του Google Earth ισχυρίζεται πως βρήκε την χαμένη πόλη της Ατλαντίδας μέσω του δημοφιλούς προγράμματος της Google. Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία η επίμαχη εικόνα παρουσιάζει ένα σύνολο ίσιων γραμμών μέσα σε ένα ορθογώνιο. Θα σας πούμε το προφανές, η φύση δεν δημιουργεί ίσιες γραμμές μέσα στην θάλασσα. Το σημείο της εικόνας τοποθετείται περίπου 620 μίλια δυτικά του Μαρόκο, κοντά στα Κανάρια νησιά.
Η επίσημη θέση της Google στο θέμα είναι πως πρόκειται για προσπάθειας χαρτογράφησης του βυθού μια ομάδα σκαφών που ήταν στη περιοχή. Οι λάτρεις των μυστηρίων και των μεταφυσικών φαινομένων πάντως δεν δείχνουν να πτοούνται και ετοιμάζουν ήδη βαλίτσες για τη συγκεκριμένη περιοχή.))

Ξέρετε ότι στην Ατλαντίδα λάτρευαν τον ταύρο; Ότι ο βασιλιάς της Ατλαντίδος αντιμετώπιζε μόνος του ένα ταύρο κάθε 10 χρόνια και ότι το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης έδειχνε αν η βασιλεία του ήταν δίκαιη ή όχι. Ότι αργότερα αυτό έγινε Ιερό Άθλημα στο οποίο γινόταν άλματα πάνω από τον ταύρο. Οι ταυρομαχίες στην Ισπανία, τα ταυροκαθάψια στην Κρήτη , η λατρεία του ταύρου στην Αίγυπτο είναι κατάλοιπα των αρχαίων λατρειών των Ατλάντων, μιας και οι περιοχές αυτές ήταν επίσημες αποικίες της θρυλικής ηπείρου.
Μυστήριο καλύπτει τα παγωμένα μαμούθ της Σιβηρίας που πάγωσαν και πέθαναν ξαφνικά έχοντας χόρτα στο στόμα του και αίμα τους πόρους του δέρματός τους, γεγονός που δείχνει ότι πέθαναν ξαφνικά από ασφυξία που προήλθε από νερό ή καπνό.
Μυστήριο καλύπτει το περίεργο ταξίδι χελιών που ξεκινούν από τα ποτάμια της Ευρώπης και πάνε στην θάλασσα των Σαργασσών , γεννούν τα αυγά τους και επιστρέφουν. Ακολουθώντας ενστικτωδώς τη ροή ενός παλιού ποταμού κολυμπούν τώρα σε θαλάσσιο νερό, και κατευθύνονται στις κοίτες ενός ποταμού που δεν υπάρχει πια.
Μυστήριο καλύπτει την ομαδική ''αυτοκτονία'' ποντικών που πηδούν στην θάλασσα από τις ακτές της Βόρειας Ευρώπης και κολυμπούν προς ένα νησί που θα έπρεπε να βρίσκεται μίλια μακριά . Το νησί μάλλον έχει βυθιστεί και αυτά εξαντλημένα από το κολύμπι πεθαίνουν κατά εκατομμύρια .
Μυστήριο καλύπτει την ομαδική αποδημία πουλιών που από την Ευρώπη πετούν προς τον Ατλαντικό ωκεανό. Τα ραντάρ τα εντοπίζουν στην θάλασσα των Σαργασσών να κάνουν κύκλους και να προσπαθούν να προσγειωθούν αλλά απογοητευμένα και κουρασμένα συνεχίζουν το ταξίδι του προς την Αμερική.Μυστήριο καλύπτει την κρυσταλλοποιημένη λάβα που βρέθηκε στα βάθη του Ατλαντικού ωκεανού. Απόδειξη ότι κάποτε υπήρχε εκεί ένα νησί ή μια ήπειρος που βυθίστηκε αφού η λάβα κρυσταλλοποιείται μόνο όταν έρθει σε επαφή με τον ατμοσφαιρικό αέρα.
Σκεφτήκατε ποτέ ότι οι μύθοι είναι η ταυτότητα ενός λαού , το πως αντιλαμβάνεται ο λαός αυτός την αλήθεια, την μοίρα του και τον κόσμο;
Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί σε όλους τους αρχαίους πολιτισμούς υπάρχουν μύθοι για ένα παγκόσμιο κατακλυσμό;
Αναρωτηθήκατε ποτέ τι σχέση έχουν αυτοί οι μύθοι με τον κατακλυσμό της Ατλαντίδος;
Γνωρίζετε ότι μυστηριωδώς ο Νώε, ο Δευκαλίωνας και η Πύρα , ο Κοξ Κοξ, ο Ουτναπιστιμ,, ο Καράν, ο Μανού, ο Νάμα και η γυναίκα του συμβολίζουν όλοι το ίδιο πρόσωπο του ποιο αγνού, του εκλεκτού του Θεού, που έχει διαφορετικό όνομα σε κάθε πολιτισμό αλλά που πάντα φτιάχνει μια κιβωτό επιβίωσης για να συνεχιστεί η ζωή μετά από μια καταστροφή που συνήθως οφείλεται στον ανθρώπινο εγωισμό;
Γνωρίζετε ότι σε μια μέρα και μια νύχτα στην Ατλαντίδα έγινε μια απότομη μεταστροφή του άξονα της γης ή μια απότομη αλλαγή στην κλίση του και ότι αυτό προκάλεσε τον τρίτο κατακλυσμό στην μυστηριώδη ήπειρο.
Η Ατλαντίδα είναι ένα μυστήριο που σαγηνεύει , όπως όλα τα μυστήρια. Αποδείξεις άπειρες μιλούν για αυτήν κρυμμένες στα βάθη της θάλασσας και του χρόνου. Η ύπαρξη της και η καταστροφή της είναι μια πρόκληση για μας που θέλει κάτι να μας διδάξει. Κάτι για την ανθρώπινη εξέλιξη και τον ανθρώπινο εγωισμό που έχει την τάση να μολύνει και να καταστρέφει ότι αγγίξει. Τον εγωισμό που λέγεται ότι κατέστρεψε τον πολιτισμό της Ατλαντίδας. 
Η Ατλαντίδα είναι σήμερα επίκαιρη επειδή και σήμερα είμαστε τρομερά εγωιστές. Επειδή και σήμερα καταστρέφουμε τον πλανήτη που μας φιλοξενεί επιδρώντας στις λεπτές ισορροπίες του. 
Το μυστήριο κρύβει πάντα μια γνώση για να ανακαλύψουμε. Το ίδιο και η Ατλαντίδα.