Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Όλυμπος - Τα μυστικά του βουνού των Θεών

Όλυμπος - Τα μυστικά του βουνού των Θεών


Θα ετοιμαστούμε για να κάνουμε μαζί μια ανάβαση στο μυθικό αυτό βουνό και να ανακαλύψουμε τα μυστικά του. Ανεβαίνοντας το, θα διαπιστώσετε και εσείς , οτί οι θρύλοι το τυλίγουν απο κάθε πλευρά. Εχουν ακουστεί απίστευτες ιστορίες για αυτό το βουνό. Για νεραϊδότοπους, για επισκέψεις ιπτάμενων δίσκων στο "μπαλκόνι" του Δία, για ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία κ.α.

Όλα αυτά φυσικά, μπορεί να είναι απλοί μύθοι, μπορεί να είναι και φανταστικές ιστορίες. Ένα όμως είναι σίγουρο. ότι οι κάτοικοι στις γύρω περιοχές του Ολύμπου, έχουν να σας πούνε πολλές ιστορίες γιατί ζούνε καθημερινά αυτούς τους θρύλους...Μέσα σε όλα αυτά , ένα μεγάλο ρόλο παίζουν και τα ανεξήγητα φυσικά φαινόμενα του Ολύμπου. Πανω στα οποία έχουν γίνει δεκάδες μελέτες απο πάρα πολλούς επιστήμονες , φυσικούς, γεωλόγους και άλλους. Θα προσπαθήσουμε λοιπόν μαζί, εδω στο Ελληνικό Αρχείο, να δούμε τα κυριότερα απο αυτά τα "μυστικά" του Ολύμπου.

Το Στεφάνι του Δία

Όποιος βρεθεί στην περιοχή του Ολύμπου, που απο τα αρχαία χρόνια ονομάστηκε "Το στεφάνι του Δία", θα αντικρίσει ένα εκπληκτικό φαινόμενο. Κάθε πρωί με την ανατολή του Ηλίου, οι σκιές που δημιουργούντε στην κόψη του βουνού, απεικονίζουν το πρόσωπο του Δία με όλα τα χαρακτηριστικά του! Έιναι ένα γεγονός , το οποίο όλοι οι κάτοικοι των γύρω χωριών του Ολύμπου γνωρίζουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η τοποθεσία αυτή, έχει ονομαστεί "Ο θρόνος του Δία"!


U.F.O Στον Όλυμπο

Eδώ και πέντε χρόνια, ένα εκπληκτικό U.F.Ο έχει γίνει μόνιμος κάτοικος στους νομούς Πιερίας και Μαγνησίας και γενικότερα στην ευρύτερη περιοχή του Ολύμπου.Το έχουν δει εκατοντάδες άτομα, κάθε φορά με το ίδιο δέος. Πότε εμφανίζεται με τρομερή ταχύτητα από τη θάλασσα και σε δευτερόλεπτα φτάνει στην κορφή του Ολύμπου και εξαφανίζεται από πίσω του, πότε προβάλλει ορμητικό από τις χαράδρες του βουνού, άλλες φορές πάλι ακολουθεί απαλά το ανάγλυφο του εδάφους και χάνεται πέρα από το κάστρο του Πλαταμώνα, ακολουθώντας τις στροφές του δρόμου.(φωτό: απο Όλυμπο)

Οι ιστορίες και οι μύθος για εξωγήινους και όντα έχουν την τιμητική τους κάθε φορά που αυτό το..
U.F.Ο κάνει την εμφάνιση του. Οι μύθοι για την «επιστροφή των Ε» και τα μυστικά εξωτικά όπλα που είναι θαμμένα στις χαράδρες του βουνού και που θα κάνουν κυρίαρχη την Ελλάδα οργιάζουν. Οπως λέγεται απο κάποιους, το συγκεκριμένο U.F.Ο έχει Ελληνικό όνομα! Οτι δεν έρχεται από έναν άλλον κόσμο, αλλά από τα υπόστεγα μιας εταιρείας του Βόλου. Το όνομά του;  «Πήγασος»! Και η κατασκευάστρια εταιρεία του κάνει εκεί τις δοκιμές του.Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το σύστημα αξιολογείται και πιθανόν θα αγοραστεί από τον ελληνικό στρατό.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα πρέπει να ψάξουμε για μια άλλη εταιρεία, με το όνομα 3 SIGMA S.Α. , με έδρα στην οδό Μεσογείων στην Αθήνα (και παρουσία 15 τουλάχιστον χρόνων στο χώρο), που ειδικεύεται σε μη επανδρωμένα οχήματα και ιπτάμενους στόχους. Το δικό της U.A.V, με το επίσης Ελληνικό όνομα «Νέαρχος», μεσουρανεί στους ουρανούς κυρίως της Κρήτης, αφού στις Μουρνιές του Νομού Χανίων βρίσκεται το εργοστάσιο της. Τα άλλα ιπτάμενα οχήματά της, ο «Ερμής» και η «Αλκυόνη», αλωνίζουν τους Ελληνικούς ουρανούς, εκπαιδεύοντας χειριστές ραντάρ και οπλικών αντιαεροπο ρικών συστημάτων. Με τη συνεργασία που υπέγραψε πριν από καιρό με τη Γερμανική SΤΝ ΑTLAS (Reinmental Group) που αφορά τη δημιουργία ενός ευφυούς συστήματος αυτόματης πλοήγησης μη επανδρωμένων αεροσκαφών, είναι σίγουρο ότι πολλοί θα είναι οι μάρτυρες U.F.O σε διάφορα σημεία της Ελλάδος για τα επόμενα χρόνια.

Οι πυραμίδες του Ολύμπου

Υπάρχουν οι πυραμοειδές κορυφές του Ολύμπου ,οι οποίες σύμφωνα με την παράδοση αλλά και την άποψη μελετητών, μόνο τυχάιες δεν έιναι.. Απο την αρχαία Ελλάδα ξέρουμε ότι όλες οι σημαντικές τοποθεσίες που επέλεγαν οι Έλληνες, βρίσκονταν σε στρατηγικής σημασίας σημεία ή και σε ιερούς τόπους απο την ίδια την φύση. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τις πυραμίδες του Ολύμπου. Μόνο που σύμφωνα με την παράδοση αλλά και τις ιστορίες των κατοίκων του Ολύμπου ,οι οποίες  σώζονται μέχρι σήμερα, αυτές οι πυραμίδες δημιουργήθηκαν τους αρχαίους χρόνους, είτε απο μια προηγμένη ανθρώπινη τεχνολογία, αφού φαίνονται να είναι λαξευμένες, είτε ότι τις δημιούργησαν οι ίδιοι οι θεοί για δικά τους στρατηγικά σημεία. Στις τρεις αυτές κορυφές των πυραμίδων βρίσκονται οι περιοχές Τούμπα, Αγ.Αντώνιος και Προφήτης Ηλίας αντίστοιχα.

Το σημαντικό και καθόλου μυθολογικό στοιχείο για τις πυραμίδες είναι οι αποστάσεις και οι μοίρες που σχηματίζουν οι γωνίες τους! Επιστήμονες λένε οτι την ίδια ακριβως γωνία έχουν και τα 3 αστέρια της ζώνης του Ορίωνα στον ουρανό.  Τις λεγόμενες "Τρείς Βασιλείες". Απο τα 3 αυτά άστρα, τα δύο είναι σε εύθεία γραμμή και το τρίτο απέχει 27 μοίρες. Ακριβώς την ίδια γωνία μοιρών αλλα και την πλήρη ταύτιση με τα 3 άστρα του Ορίωνα, έχουν οι 3 πυραμίδες του Ολύμπου. Σκεφτήκατε πού αλλού στην Γή, συμβαίνει η ίδια αυτή ακριβώς ευθυγράμμιση με την ζώνη του Ορίωνα; Ναί, καλά το σκεφτήκατε.. Στις πυραμίδες της Γκίζας στην Αίγυπτο!  Και εδώ έρχονται οι ιστορίες και οι μύθοι, για το κατα πόσο είναι φυσικές ή.... τεχνητές, οι πυραμίδες του Ολύμπου.

 

Η Εκκλησία του Προφήτη Ηλία

Πολλοί είναι οι κάτοικοι αλλά και οι επιστήμονες, οι οποίοι έχουν αναφέρει πως στην περιοχή που βρίσκεται η Εκκλησία του προφήτη Ηλία στον Όλυμπο, υπάρχουν πολύ ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Μάλιστα υπάρχουν μαρτυρίες πολλών ανθρώπων οι οποίοι παρευρίσκονταν σε λειτουργίες τις Εκκλησίας, να λένε οτι ένιωθαν μία ανατριχίλα και τους σηκώνονταν τα μαλλιά απο την ισχυρή ηλεκτρική φόρτιση του χώρου

Οι Πιερίδες Μούσες 

Ο μύθος των Πιερίδων μουσών, είναι πολύ γνωστός στους κατοίκους των χωριών γύρω απο τα Πιέρια Όρη. Ο ποταμός που κατεβαίνει απο τα Πιέρια όρη ονομάζεται "Μόρνος" ποταμός (Ο όρος Μόρος σημαίνει σκοτεινός) ο οποίος σύμφωνα με τους θρύλους της περιοχής, συνδέεται με τον ποταμό Λυκώνα των Μουσών. Εκεί οι κάτοικοι έχουν γίνει μάρτυρες αρκετών μυστήριων φαινομένων. Βοσκοί, εργάτες, αλλα και κάτοικοι της περιοχής, έχουν αναφέρει οτι έβλεπαν γυμνές κοπέλες να χορεύουν στο δάσος τραγουδώντας και διάφορα άλλα τέτοια φαινόμενα που τα χαρακτήριζαν σαν Μούσες. Και όπως ήταν αναμενόμενο ,οι κάτοικοι φοβόντουσαν και κλείνονταν στα σπίτια τους. Απο την άλλη όμως υπήρχαν και μερικά φαινόμενα σε αυτές τις περιοχές, τα οποία οι κάτοικοι τα χαρακτήριζαν ώς δαιμονικά. Όπως π.χ. η μαρτυρίες για το "μαλλιαρό χέρι" ,όπως το ονόμασαν στο χωριό Κόρνα, το οποίο το έβλεπαν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι του χωριου και τους προκαλούσε ένα τεράστιο τρόμο.

Το εγκαταλελειμμένο χωριό Σκοτεινά

Κατηφορίζουμε για το χωριό Σκοτεινά στον Όλυμπο. Πλεόν δεν υπάρχει ψυχή στο χωριό. Κάτι, έκανε τους κατοίκους του να φύγουν πανικόβλητοι απο το χωριό, που συνορεύει με τον ποταμό Μόρνο που όπως αναφέραμε και πρίν, Μόρνα σημαίνει σκοτάδι... Το συγκεκριμένο χωριό κάποτε ήταν γεμάτο ζωή. Υπήρχε μεγάλη δραστηριότητα των κατοίκων σε κτηνοτροφία, δασοκομία και υπήρχε και ένα εργοστάσιο ξυλείας. Μέσα στο συγκεκριμένο εργοστάσιο μάλιστα, το οποίο έχει εγκαταλειφθεί απο την δεκαετία του '60, υπάρχουν ακόμα άθικτα τα έγραφα, τα βιβλία και διάφορα άλλα αντικείμενα ,σαν να τα άφησε κάποιος εκεί, μόλις έναν μήνα πρίν. Ο λόγος που εχεί συμβεί αυτό στο συγκεκριμένο χωριό, είναι γιατί οι κάτοικοι δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι με ότι συνέβαινε. Μάλιστα αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με κάποιον πρώην κάτοικο του χωριού, ώστε να τους πούν μερικά απο τα περιστατικά που είχαν προκαλέσει τρόμο στο χωριό και ανάγκασαν τους κάτοικους του να το εγκαταλείψουν , αλλά όλοι οι κάτοικοι ,κατά έναν περίεργο τρόπο, ακύρωναν αυτές τις συναντήσεις την τελευταία στιγμή.

Πόρτες του Ολύμπου (Σπήλαιο Τσακαλόπετρας)

Η περιοχή Πόρτες του Ολύμπου , αποτελεί ενα από τα  ισχυρότερα γεωμαγνητικά μέρη της Ελλάδας. Σε αυτήν την περιοχή υπάρχουν οι μαρτυρίες για φώτα στον ουρανό, για ηλεκτρομαγνητικά πεδία αλλά κυρίως και για εξαφανίσεις κατοίκων της περιοχής.  Συγκεκριμένα ένας κάτοικος αφού είχε εξαφανιστεί για 3 μέρες, όταν επέστρεψε περιέγραφε περίεργα πράγματα .Μέχρι και ότι αντίκρισε υπόγειες πόλεις.

Στην συγκεκριμένη περιοχή, υπάρχει μια πάρα πολύ σημαντική σπηλιά. Η σπηλιά της Τσακαλόπετρας. Το συγκεκριμένη σπήλαιο έχει μια ιστορία 600 ετών, από την εποχή της τουρκοκρατίας, όταν κάτοικοι του χωριού την χρησιμοποιούσαν σαν κρησφύγετο απο τους Τούρκους αλλά και από τούς Γερμανούς στην συνέχεια.  Το συγκεκριμένο σπήλαιο ,αποτέλεσε και σημείο συγκεντρώσεων της Φιλικής Εταιρείας. Επίσης λέγεται ότι το ισχυρό γεωμαγνητικό και ηλεκτρικό πεδίο,με το οποίο είναι φορτισμένη η συγκεκριμένη σπηλιά της Τσακαλόπετρας, έχει κινήσει το ενδιαφέρον και  επιστημόνων της ΝΑSΑ ώστε να κάνουν τα δικά τους πειράματα.

Μέσα σε αυτό το σπήλαιο υπάρχει και ένα Εκκλησάκι στο οποίο η Φιλική Εταιρεία του Κοραή , είχε αφήσει έγγραφα-εντολές προς τους κατοίκους του χωριού, τα οποία έγγραφα σώζονται μέχρι και σήμερα.  Υπάρχουν οι μαρτυρίες ορειβατών του Χιονοδρομικού Ορειβατικού Κέντρου Ελασσόνας  που αναφέρουν πως κάνοντας αναρρίχηση στην περιοχή του σπηλαίου ακούγανε πεντακάθαρα ομιλίες τις οποίες δεν μπορούσαν να εντοπίσουν από πού έρχονταν.

Οπως θα διαπιστώσατε και εσείς μέχρι τώρα, οι θρύλοι και οι ιστορίες γύρω απο αυτό το ιερό βουνό, έιναι αμέτρητοι. Είτε πρόκειται για φυσικά φαινόμενα, είτε πρόκειται ανεξήγητα γεγονότα, ή ακόμα και για μύθους που κρατάνε για χρόνια, ένα είναι σίγουρο, οτι ο Όλυμπος στην μύθολογημένη ιστορία, δεν αποτέλεσε τυχαία το σημαντικότερο μέρος της Ελλάδας.... Δεν αποτέλεσε τυχαία, το κέντρο του κόσμου!
ΠΗΓΗ  ((  http://periergaa.blogspot.com/2010/09/blog-post_6784.html  ))

Φάκελοι “Λασέρτα” 3 από 8 (( Συνέντευξη με ένα σαυροειδή ))

Φάκελοι “Λασέρτα” 3 από 8

 
Σήμερα 29/ 08/ 2010 Το Τρίτο από τα οχτώ μέρη της ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ Επικοινωνίας – Συνέντευξης που έδωσε η “Λασέρτα” ένα Θηλυκό μη Ανθρώπινο Ερπετοειδές πλάσμα. Χάριν ευκολίας της ανάγνωσης αποτελείται από 8 (οκτώ) αριθμημένα μέρη. Είναι στα Ελληνικά για να βοηθήσουμε τους φίλους που δυσκολεύονται με τα Αγγλικά. Θα μπορείτε να την διαβάσετε από εδώ ή να την κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ σε PDF Μορφή βιβλίου. Στο τέλος της δημοσίευσης των άρθρων Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση, και σχόλια. ΠΡΙΝ συνεχίσεις την ανάγνωση διάβασε οπωσδήποτε το πρώτο μέρος ΕΔΩ και το δεύτερο ΕΔΩ

© Μετάφραση στην Αγγλική από Chris Pfeiler, © μετάφραση στα Ελληνικά από τον Α.Τ. © για τη μεταφορά Ion Maggos ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ και σύνδεσμο στην κάθε σελίδα.
Η Γνήσια συνέντευξη βρίσκεται στην σελίδα του Chris Pfeiler μεταφρασμένη σε δέκα γλώσσες περίπου. Η Ελληνική μετάφραση μέσα είναι του Α.Τ. όλες οι υπόλοιπες που κυκλοφορούν στο Ιντερνέτ είναι αντιγραφές αυτής της πρώτης, για όποιον καταλαβαίνει. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το κείμενο ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ

Εισαγωγή του Δημοσιογράφου Ole K.
Βεβαιώνω ότι το ακόλουθο κείμενο είναι απολύτως αληθές και όχι έργο φαντασίας. Τα παρακάτω είναι τμήματα σημειώσεων μίας συνέντευξης που πήρα από ένα μη Ανθρώπινο ερπετοειδές πλάσμα τον Δεκέμβριο του 1999. Αυτό το θηλυκό πλάσμα ήταν ήδη σε επαφή με έναν φίλο μου (Του οποίου το όνομα δίνεται μόνο με τα αρχικά Ε.Φ. στο κείμενο) εδώ και κάποιους μήνες. Ας μου επιτραπεί να πω πως ήμουν σε όλη μου την ζωή επιφυλακτικός σχετικά με τα ΑΤΙΑ, τους εξωγήινους και άλλα περίεργα πράγματα και σκέφτηκα ότι ο Ε.Φ. μου έλεγε είτε όνειρα είτε φανταστικές ιστορίες όταν μου μίλησε σχετικά με τις πρώτες του επαφές με το μη Ανθρώπινο πλάσμα «Λασέρτα».
Ήμουν επιφυλακτικός όταν γνώρισα αυτό το πλάσμα στις 16 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους (1999) σε εκείνο το μικρό ζεστό δωμάτιο στο απομονωμένο σπίτι του φίλου μου κοντά σε μία πόλη στον νότο της Σουηδίας, παρά το γεγονός ότι την έβλεπα με τα ίδια μου τα μάτια ότι δεν ήταν Ανθρώπινη.
Μου είχε πει και μου είχε δείξει τόσο πολλά απίστευτα πράγματα στην συνάντησή μας που πλέον δεν μπορώ να αρνηθώ την πραγματικότητα και την αλήθεια στα λεγόμενα της. Δεν πρόκειται για μια ακόμη λανθασμένη δημοσίευση για ΑΤΙΑ που ισχυρίζεται ότι λέει την αλήθεια ενώ είναι φανταστική, έχω πεισθεί ότι το κείμενο περιέχει την μόνη αλήθεια και γι’ αυτό πρέπει να το διαβάσετε.
Μίλησα μαζί της για πάνω από 3 ώρες, οπότε το κείμενο περιέχει περίληψη της συνέντευξης, γιατί μου ζήτησε μετά την συνέντευξη να μην δημοσιεύσω ότι μου είχε εκμυστηρευθεί. Η σειρά των ερωτήσεων στο κείμενο δεν είναι πάντοτε με την ίδια σειρά που την ρώτησα, οπότε μερικές φορές μπορεί να σας φανεί ασαφές. Δεν ήταν εύκολο να αφαιρέσω όλα τα σημαντικά τμήματα που μου ζήτησε από το κείμενο, γι’ αυτό συγχωρήστε με για την ίσως ασυνήθη σειρά.
Έχω στην κατοχή μου όλο το κείμενο της συνέντευξης (49 σελίδες μαζί με κάποια σκίτσα μου του σώματός της και του εξοπλισμού της) και κάποιων κασετών στις οποίες έχω όλη την συνέντευξη, όμως δεν θα την αποκαλύψω πριν έχω την άδειά της. Όλη την εισαγωγή Διάβασε την ΕΔΩ



1η_ Ερώτηση: Τι απ’ έγιναν και τα δύο εξωγήινα είδη;
Απάντηση: Δεν γνωρίζουμε ακριβώς. Τα επιζώντα ανθρωποειδή στην Γη προφανώς πέθαναν στα χρόνια μετά την βόμβα και άλλα του είδους τους και τα ερπετοειδή δεν γύρισαν ποτέ πίσω στην Γη (απ’ όσο ξέρουμε). Σχετικά με τους ερπετοειδείς εξωγήινους, υπάρχει η πιθανότητα να ήταν φυσικά αδύνατον για αυτούς να επιστρέψουν, επειδή η ύλη ανάμεσα στις φυσαλίδες είναι μερικές φορές σε ταχύτατη κίνηση. Η τρέχουσα θεωρία είναι, ότι και τα δύο είδη έπαψαν να υπάρχουν μέσα στα εκατομμύρια των χρόνων.
2η_ Ερώτηση: Αναφέρθηκες σε σκελετούς του είδους σου. Πως είναι δυνατόν, οι άνθρωποι επιστήμονες δεν έχουν βρει κανένα ίχνος των προγόνων σας εάν πράγματι ζείτε εδώ και τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στον πλανήτη; Έχουμε βρει πολλού σκελετούς πρωτόγονων δεινοσαύρων, αλλά κανέναν ανεπτυγμένου ερπετικού πλάσματος με μεγαλύτερο κρανίο και εγκέφαλο και με χέρια με αντίχειρες όπως περιέγραψες πρωτύτερα.
Απάντηση: Ναι, έχετε βρει. Αλλά οι «μεγάλοι» σας επιστήμονες δεν ήταν σε θέση να ανακατασκευάσουν τους σκελετούς ολοκληρωμένα, γιατί ήθελαν να ανακατασκευάσουν ερπετοειδή ζώα, όχι ευφυή πλάσματα. Θα γελούσες εάν ήξερες πόσοι πολλοί από τους (ειδικά τους μικρούς) σαυροειδής σκελετούς στα μουσεία σας είναι απολύτως λανθασμένες ανακατασκευές ανύπαρκτων πλασμάτων, επειδή χρησιμοποιήσατε πολλά οστά τα οποία δεν ταιριάζουν πραγματικά μεταξύ τους και μερικές φορές δημιουργείτε τεχνητά οστά εάν κάτι λείπει που χρειάζεται για να κατασκευάσετε ένα «ζώο» σαυροειδές. Πολλοί επιστήμονες είναι ενήμεροι τους προβλήματος, αλλά δεν το δημοσιοποιούν, γιατί δεν μπορούν να το εξηγήσουν και ισχυρίζονται, ότι τα σωστά οστά απλά λείπουν και η ανακατασκευή τους είναι σωστή.
Πολλά οστά μας χρησιμοποιήθηκαν για ανακατασκευές Ιγκουανάδοντων, για παράδειγμα τα χέρια με τον εμφανή αντίχειρα (κοίταξε ένα ιγκουανάδοντο σε ένα μουσείο και θα δεις ότι έχω δίκιο.) Ένας επιστήμονας σε μία χώρα που αποκαλείτε Ηνωμένες πολιτείες έφτιαξε έναν σχεδόν σωστό σκελετό του είδους μας πριν από κάποια χρόνια, αλλά η τοπική κυβέρνηση (η οποία εν μέρει είναι ενήμερη της υπάρξεώς μας) κατάσχεσε την ανακατασκευή. Όπως ζούμε σήμερα (εδώ και χιλιάδες χρόνια) σχεδόν ολοκληρωτικά κάτω από την Γη, δεν θα βρείτε ούτε πτώματα ούτε σκελετούς μας.

3η_ Ερώτηση: Μίλησες μερικές φορές για υπόγειες πόλεις και τεχνητό ηλιακό φως. Εννοείς κάτι σαν την «Κούφια Γη» με αυτό; Υπάρχει ένας δεύτερος Ήλιος στο εσωτερικό του πλανήτη;
Απάντηση: Όχι, η Γη δεν είναι πραγματικά εντελώς κούφια και δεν υπάρχει δεύτερος Ήλιος μέσα της. Αυτή η ιστορία είναι γελοία και φυσικά μη δυνατή (ακόμα και το είδος σας θα πρέπει να είναι αρκετά ευφυές για να μην το πιστέψει αυτό.) Ξέρεις ποσό πολλή μάζα πρέπει να έχει ένας ήλιος για να παράγει ενέργεια και φως για μεγάλο διάστημα με σύντηξη; Πιστεύεις πραγματικά ότι μπορεί να υπάρχει ένας μικρός ενεργός ήλιος εντός του πλανήτη; Όταν μιλάω για τα υπόγεια σπίτια μας, μιλάω για μεγάλα συστήματα σπηλαίων.
Οι σπηλιές που ανακαλύψατε κοντά στην επιφάνεια είναι απειροελάχιστες σε σύγκριση με τις πραγματικές σπηλιές και τεράστιες κοιλότητες βαθύτερα μέσα στην Γη (σε βάθος 2.000 και 8.000 των μέτρων σας, αλλά συνδεδεμένες με πολλές κρυφές σήραγγες με την επιφάνεια ή κοντά στην επιφάνεια σπηλιές) και ζούμε σε μεγάλες και ανεπτυγμένες πόλεις και αποικίες μέσα σε τέτοιες σπηλιές. Μεγάλες τοποθεσίες μας είναι πέρα από την Αρκτική, την Ανταρκτική, την κεντρική Ασία, Βόρεια Αμερική και Αυστραλία.
Εάν μίλησα για τεχνητό ηλιακό φως στις πόλεις μας δεν εννοούσα πραγματικό ηλιακό φως αλλά διάφορες τεχνολογικές πηγές φωτός (συμπεριλαμβανομένων και βαρυτικών πηγών) που φωτίζουν τα σπήλαια και τις σήραγγες. Υπάρχουν ειδικές περιοχές των σπηλαίων με ισχυρή υπεριώδη ακτινοβολία σε κάθε πόλη και χρησιμοποιούμε αυτά τα μέρη για να ζεστάνουμε το αίμα μας. Επιπλέον, έχουμε κάποια επιφανειακά ηλιακά μέρη σε απομακρυσμένες περιοχές, ειδικά στην Αμερική και Αυστραλία.
 
4η_ Ερώτηση: Πού μπορούμε να βρούμε τέτοιες επιφανειακές προσβάσεις για τον κόσμο σας;
Απάντηση: Πραγματικά πιστεύεις ότι θα σου πω την πραγματική τους τοποθεσία; Εάν θες να βρεις μία τέτοια τοποθεσία, θα πρέπει να την ψάξεις μόνος σου (αλλά σε συμβουλεύω να μην το κάνεις). Όταν ήρθα στην επιφάνεια πριν από τέσσερις ημέρες, χρησιμοποίησα μία είσοδο περίπου 300 των χιλιομέτρων σας βόρεια από εδώ και κοντά σε μία μεγάλη λίμνη, αλλά αμφιβάλλω ότι θα μπορέσεις να την βρεις (υπάρχουν μόνο ορισμένες είσοδοι σε αυτό το τμήμα του κόσμου — περισσότερες υπάρχουν πιο βόρεια και ανατολικά).
Μία μικρή συμβουλή: εάν βρεθείς σε μία στενή σπηλιά ή σήραγγα ή σε κάτι που σου μοιάζει σαν τεχνητό ορυχείο και όσο βαθύτερα πηγαίνεις τόσο ομαλότερος φαίνεται ο τοίχος και εάν αισθάνεσαι ασυνήθιστα ζεστό αέρα να έρχεται από το βάθος ή εάν ακούς το θρόισμα του αέρα από εξαερισμό ή φρεάτιο ανελκυστήρα, τότε κοίταξε για ένα ειδικό είδος τεχνητού και ομαλού τοίχου κάπου μέσα στην σπηλιά με μία πόρτα φτιαγμένη από γκρίζο μέταλλο. Εάν καταφέρεις να ανοίξεις αυτήν την πόρτα (αλλά το αμφιβάλλω) θα βρεθείς συνήθως σε ένα στρογγυλό δωμάτιο τεχνικού με συστήματα εξαερισμού και ανελκυστήρες προς το βάθος. Αυτή είναι πιθανόν μία είσοδο για τον κόσμο μας.

Εάν έχεις φτάσει μέχρι αυτό το σημείο, θα πρέπει να ξέρεις ότι είμαστε απολύτως ενήμεροι για την παρουσία σου. Είσαι ήδη σε πολύ μεγάλο μπελά εάν έχεις μπει στο στρογγυλό δωμάτιο, αλλά θα πρέπει να ψάξεις για ένα από τα δύο ερπετικά σύμβολα στους τοίχους. Εάν δεν υπάρχουν σύμβολα ή άλλα σύμβολα, τότε είσαι σε πολύ μεγαλύτερο μπελά απ’ ότι νομίζεις, επειδή δεν ανήκει κάθε υπόγεια εγκατάσταση στο είδος μας. Κάποια νέα συστήματα σηράγγων λειτουργούν από εξωγήινες φυλές (συμπεριλαμβανομένων και εχθρικών). Η γενική συμβουλή μου είναι εάν βρεθείς σε μία περίεργη υπόγεια εγκατάσταση: τρέχα μακριά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μπορείς.
 
5η_ Ερώτηση: Ανέφερες πρωτύτερα ότι χρησιμοποιείς το όνομα «Λασέρτα» όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε ανθρώπους και ότι απολαμβάνεις να βρίσκεσαι στον Ήλιο στην επιφάνεια της γης. Αλλά πώς μπορείς και βρίσκεσαι ανάμεσα στους ανθρώπους; Δεν μοιάζεις με εμάς, οπότε ο οποιοσδήποτε θα έβλεπε ότι ανήκεις σε άλλο είδος. Γιατί κανένας δεν έχει δει και περιγράψει ένα πλάσμα σαν εσένα εάν το είδος σου ήδη ζει από την «δημιουργία» μας μαζί μας στον ίδιο πλανήτη. Μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό;
Απάντηση: Πρώτον, το είδος μου έχει εμφανιστεί και περιγραφεί (και λατρευτεί) πολλές φορές κατά το πρωτόγονο παρελθόν σας, για παράδειγμα στις θρησκευτικές γραφές όπως η χριστιανική σας βίβλος. Μπορείς να βρεις περιγραφές ακόμα και απλά σκίτσα μας στο νότιο τμήμα της Αμερικανικής ηπείρου σε διάφορους ναούς. Οι αποκαλούμενοι «σοφοί» από την Ινδία και τα βουνά της Ασίας έχουν περιγράψει το είδος μας πολλές φορές σε γραπτά, μαζί με άλλους «σοφούς» άνδρες από την Αφρικανική ήπειρο.
Νομίζω είμαστε το πιο πολλές φορές αναφερόμενο μη ανθρώπινο είδος (ίσως πέρα από τους «Ιλοχίμ») στην ιστορία σας. Εάν δεν με πιστεύεις, δες την ιστορία και θα βρεις την αλήθεια στα λεγόμενα μου. Οι «μεγάλοι» σας επιστήμονες αποκαλούν την πίστη της ύπαρξής μας «δεισιδαιμονία» και «θρησκεία» και σήμερα «ευφυείς» άνθρωποι έχουν ξεχάσει την ύπαρξή μας στην επιφάνεια κατά το παρελθόν.
Επιπλέον, το είδος μας εμφανίζεται ακόμα και σήμερα μερικές φορές σε ανθρώπους μάρτυρες με την πραγματική τους μορφή στην Γη στις επιφανειακές προσβάσεις και σήραγγες μας, αλλά δυστυχώς εσείς και τα μίντια σας δεν λαμβάνετε αυτές τις μαρτυρίες τέτοιων «τρελών» στα σοβαρά (αυτό είναι καλό για εμάς και αυτός είναι ο λόγος που επιτρέπουμε σε αυτούς τους ανθρώπους να μας δουν όπως πραγματικά είμαστε).
Κάποιοι από το είδος μου είναι σε άμεση επαφή με ανθρώπους επιστήμονες και πολιτικούς από την επιφάνεια, αλλά είναι άκρως απόρρητα — όπως θα το λέγατε — και κανείς από το κοινό δεν γνωρίζει τίποτα για αυτό(το αντικείμενο αυτών των συναντήσεων είναι γενικά για τον επερχόμενο πόλεμο με και ανάμεσα στα εξωγήινα είδη και την βοήθεια μας σε αυτόν τον πόλεμο). Όμως υπάρχει και μία άλλη εξήγηση, γιατί μπορούμε να περπατήσουμε ανάμεσά σας και γιατί δεν μπορείτε να μας αναγνωρίσετε: Απομίμηση. Το παρακάτω μπορεί πάλι να σου φανεί απίστευτο ακόμα και σοκαριστικό, αλλά μίας και με ρώτησες θα το εξηγήσω.

Σου είπα και πριν, ότι έχουμε περισσότερο αναπτυγμένες τις πνευματικές μας ικανότητες από το είδος σας και με το «περισσότερο ανεπτυγμένες» εννοώ ότι είμαστε σε θέση να χρησιμοποιούμε τηλεπάθεια και τηλεκίνηση από την γέννησή μας (μάλιστα, η μητέρα και το νεογέννητο επικοινωνούν γενικά με τηλεπάθεια κατά την διάρκεια των πρώτων μηνών) χωρίς ειδική εκπαίδευση όπως εσείς χρειάζεστε για να ενεργοποιήσετε αυτές τις κοιμισμένες περιοχές του εγκεφάλου σας.
Η δομή του εγκεφάλου μας είναι λίγο διαφορετική από τον δικό σας και ή υπόφυση είναι μεγαλύτερη και περισσότερο ενεργή από την δική σας — ειδικά όταν είμαστε στο ηλιακό φως. Οι ικανότητές μας είναι πολύ δυνατότερες σε σύγκριση με τις δικές σας, αλλά αδύναμες σε σύγκριση με τις «υλό-χορδο-φυσσαλιδο» πνευματικές δυνάμεις μερικών από των εξωγήινων ειδών του πλανήτη. Δεν ήμουν πολλή καλή σε αυτά τα παιχνίδια του μυαλού, αλλά όλοι έχουμε αυτές τις πρωτογενείς ικανότητες και μπορούμε να τις χρησιμοποιούμε για παράδειγμα για την προστασία μας ή για επίθεση.
Όταν είμαστε στην επιφάνεια και συναντούμε ανθρώπινα πλάσματα (ακόμα και μεγάλες ομάδες — αυτό δεν έχει καμιά σημασία. Όλα τα μυαλά σας είναι σαν ένα μυαλό) μπορούμε να «ακουμπήσουμε» το μυαλό τους και να υποβάλλουμε με τηλεπάθεια την εντολή «Δείτε μας ως έναν από το είδος σας» και το αδύναμο ανθρώπινο μυαλό θα δεχθεί αυτήν την εντολή χωρίς άρνηση και θα μας δουν (παρά την ερπετική μας όψη) σαν κανονικούς ανθρώπους. Το έχω κάνει πολλές φορές και εσείς οι αδύναμοι άνθρωποι με βλέπετε γενικά σαν μία γοητευτική καστανή γυναίκα, επειδή έχω δημιουργήσει αυτήν την ειδική «εικόνα απομίμηση» στο μυαλό μου χρόνια πριν και μπορώ να την υποβάλλω στα μυαλά σας χωρίς προβλήματα.

Χρειάστηκα κάποιο χρόνο στην αρχή για να μάθω την χρήση της απομίμησης σωστά, αλλά μετά λειτούργησε σχεδόν αυτόματα και μπορώ να περπατώ ανάμεσα σε μια ομάδα δικών σας και κανείς δεν θα αναγνωρίσει τι είμαι. Υπάρχει ένα απλός διακόπτης«Δείτε μας όπως είμαστε/Δείτε μας όπως θέλουμε να μας βλέπετε» στην συνείδησή σας που τον τοποθέτησαν εκεί οι «Ιλοχίμ» όταν δημιούργησαν το είδος σας και εμείς μπορούμε να χρησιμοποιούμε αυτόν τον διακόπτη για να σας πείθουμε ότι βλέπετε ανθρώπους όταν μας βλέπετε (και άλλοι εξωγήινοι χρησιμοποιούν αυτόν το διακόπτη, επίσης).
Είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζεις. Όταν γίνονται συναντήσεις μεταξύ του δικού σας είδους και εξωγήινων που δείχνουν να μοιάζουν με εσάς, αυτοί οι εξωγήινοι έχουν χρησιμοποιήσει αυτόν τον διακόπτη και κάποιες από τις συναντήσεις με ανθρωποειδείς εξωγήινους μπορούν επίσης να εξηγηθούν με συναντήσεις με το είδος μου). Όταν συνάντησα τον Ε.Φ. την πρώτη φορά, με είδε σαν μία κανονική γυναίκα και θυμάμαι πόσο πολύ φοβισμένος και σοκαρισμένος ήταν όταν αποκάλυψα σε αυτόν την πραγματική μου εμφάνιση.
 
6η_ Ερώτηση: Εννοείς, ότι μπορείς να με κάνεις πραγματικά να πιστέψω ότι τώρα μιλώ με μία γοητευτική καστανή γυναίκα αντί με ένα ερπετικό πλάσμα όπως εσύ;
Απάντηση: Πιθανόν, αλλά δεν το νομίζω στην ειδική δική σου περίπτωση. Όταν κάποιος περιμένει να δει μία γυναίκα αντί για εμένα, μπορώ να το κάνω χωρίς προβλήματα με το μυαλό του (ακόμα και με μεγάλες ομάδες) γιατί κανείς δεν περιμένει να δει μία ερπετοειδή γυναίκα. Αλλά έχω επιτρέψει το μυαλό σου να με δει με την κανονική μου μορφή από την πρώτη συνάντηση μας και δεν έχω υποβάλλει τίποτα στο μυαλό σου, οπότε έχει ήδη συνειδητοποιήσει ότι δεν είμαι γυναίκα. Αν θα προσπαθούσα τώρα να το αλλάξω αυτό, θα οδηγούσε πιθανόν σε σύγχυση ή λιποθυμία και δεν θέλω να σε βλάψω. Όπως είπα δεν είμαι και πολύ καλή σε τέτοιου είδος πράγματα.
7η_ Ερώτηση: Αυτό είναι πολύ τρομαχτικό. Μπορείς να σκοτώσεις με αυτές τις ικανότητες;
Απάντηση: Ναι, αλλά απαγορεύεται. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γινόταν σε προηγούμενες εποχές.
8η_ Ερώτηση: Έχουν και τα δύο φύλλα αυτές τις ικανότητες;
Απάντηση: Ναι.
9η_ Ερώτηση: Τι γίνεται με τις φωτογραφίες; Πώς εμφανίζεστε στις φωτογραφίες;
Απάντηση: Αυτή είναι μία ανόητη ερώτηση. Εμφανίζομαι σαν ένα ερπετοειδές πλάσμα, γιατί δεν μπορώ να έχω καμιά επιρροή στην φωτογραφία ή την κάμερα παρά μόνο στο μυαλό του φωτογράφου. Εάν αυτός ή αυτή εμφανίσουν το φιλμ και το δείξουν στους άλλους, θα πρέπει να με δουν στην κανονική μου μορφή. Αυτός είναι ο λόγος που είναι απαγορευμένο για το είδος μου να κινηματογραφηθεί ή να φωτογραφηθεί και πρέπει να αποφεύγουμε κάθε κάμερα στην επιφάνεια (αυτό είναι πολύ δύσκολο και μας έχουν κινηματογραφήσει μερικές φορές στο παρελθόν χωρίς την γνώση μας, ειδικά από μερικές από τις κυβερνήσεις σας και τις μυστικές υπηρεσίες).

10η_ Ερώτηση: Τι άλλες εντολές μπορείτε να υποβάλλεται στο μυαλό μας; Κάτι όπως «υπηρετήστε μας» ή «Υπακούστε»;
Απάντηση: Αυτή είναι πάλι μία περίεργη ερώτηση. Δεν είμαστε ο εχθρός σας (οι περισσότεροι από εμάς όχι) οπότε γιατί να κάνουμε κάτι τέτοιο; Για να απαντήσω στην ερώτησή: εξαρτάται από την δύναμη του ανθρώπινου μυαλού και την δύναμη του αποστολέα ερπετοειδούς. Δεν υπάρχει «Υπηρετείτε μας» ή «Υπακούτε» διακόπτης στο μυαλό σας, μία τέτοια εντολή είναι πολύ δύσκολο να υποβληθεί. 
Εάν το ανθρώπινο μυαλό και συνείδηση είναι αδύναμα και ο ερπετοειδής υποβολέας είναι έμπειρος σε τέτοια πράγματα και έχει κάποιες ώρες στον Ήλιο πριν αυτός ή αυτή το δοκιμάσει, τότε μάλλον θα πετύχει για κάποια ώρα. Υπάρχουν μυστικές διδαχές σχετικά με τέτοια πράγματα, αλλά δεν έχω μάθει τίποτα τέτοιο. Χρησιμοποιώ τις πρωτογενείς ικανότητές μου για απομίμηση και επικοινωνία με το είδος μου και μερικές φορές για ιδιωτικά πράγματα, αλλά ποτέ δεν τις χρησιμοποίησα για να βλάψω ανθρώπους ή το μυαλό τους. Θα το εκτιμούσα εάν μπορούσαμε να τελειώναμε αυτό το θέμα εδώ.
11η- Ερώτηση: Μία τελευταία ερώτηση: είπες πρωτύτερα, ότι μπορείτε να αποκρύψετε τα ΑΤΙΑ σας; Χρησιμοποιείτε τις ίδιες ικανότητες για να το κάνετε αυτό;
Απάντηση: Ναι, αλλά σε τεχνική βάση. Υπάρχει μία πανίσχυρη συσκευή σε κάθε σκάφος που είναι να στέλνει τεχνητά μηνύματα στα μυαλά σας για να σας πείσει, πως ότι βλέπετε είτε δεν υπάρχει, παρά μόνο ουρανός, είτε ότι βλέπετε κανονικά αεροσκάφη αντί για τα πλοία μας. Αυτό δεν χρησιμοποιείται πολύ συχνά, γιατί αποφεύγουμε τα ανθρώπινα πλήθη όταν μετακινούμαστε στην ατμόσφαιρα. Εάν μπορείτε να δείτε τα «ΑΤΙΑ» μας αυτό σημαίνει είτε πως η συσκευή είναι ελαττωματική ή απενεργοποιημένη για κάποιο λόγο.

Το κόλπο με το καμουφλάζ δεν πιάνει στις φωτογραφίες — για να απαντήσω σε πιθανή ερώτηση σου — αλλά γιατί κάποιος να φωτογραφίζει τον ουρανό εάν δεν μπορεί να δει κάτι ασυνήθιστο εκεί. Παρεμπιπτόντως, οι περισσότερες επιφανειακές προσβάσεις στις σήραγγες μας είναι επίσης κρυμμένες με τέτοιες συσκευές και το είδος σας θα δει κανονικά τοιχώματα σπηλαίου αντί για την πόρτα. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που είπα ότι αμφιβάλλω εάν μπορείτε να βρείτε μία μυστική τέτοια πόρτα για τον κόσμο μας (αλλά συνέβη μερικές φορές στο παρελθόν).
12η- Ερώτηση: Πίσω στην δικιά σας και δικιά μας ιστορία. Ανέφερες την φυλή των «Ιλοχίμ» που δημιούργησαν την ανθρώπινη φυλή μας. Από πού ήρθαν και πώς έμοιαζαν; Τι ακριβώς συνέβη όταν έφτασαν; Είναι ο «θεός» μας;
Απάντηση: Οι «Ιλοχίμ» ήρθαν από αυτό το σύμπαν, από το ηλιακό σύστημα που εσείς αποκαλείτε «Αλντεμπαράν» στους χάρτες σας. Ήταν ένα πολύ ψηλό ανθρωποειδές είδος με συνήθως ξανθά μαλλιά και ένα πολύ άσπρο δέρμα (απέφευγαν τον ήλιο, γιατί έβλαπτε το δέρμα και τα μάτια τους. Αυτό ήταν κάτι απολύτως απίστευτο για ένα είδος που αγαπάει τον ήλιο σαν εμάς).
Φάνηκαν να είναι ευφυείς και ειρηνικοί στην αρχή και αρχίσαμε μία λίγο πολύ φιλική επικοινωνία μαζί τους, αλλά αργότερα έδειξαν τις πραγματικές τους προθέσεις και σχέδια: ήθελαν να εξελίξουν τους πιθήκους σε μία νέα φυλή και εμείς ήμασταν ένας παράγοντας διαταραχής για τον νέο ζωολογικό τους πλανήτη. Στην αρχή, συνέλαβαν περί τους 10.000 ή ίσως και 20.000 από τους πιθηκοειδείς προγόνους σας και έφυγαν από τον πλανήτη για κάποιες εκατοντάδες χρόνια. Όταν επέστρεψαν, έφεραν πίσω τους (τώρα περισσότερο ανθρώπινους) προγόνους σας.
Τότε έφυγαν από την Γη ξανά για κάποιες εκατοντάδες χρόνια και οι πρωτόγονοι προ-άνθρωποι έζησαν μαζί μας χωρίς μεγάλα προβλήματα (απλά φοβόντουσαν τα αεροσκάφη και την τεχνολογία μας). Οι «Ιλοχίμ» είχαν διδάξει το μυαλό τους και ενισχύσει τον εγκέφαλό τους και την σωματική τους δομή και τώρα μπορούσαν να χρησιμοποιούν εργαλεία και την φωτιά. Οι «Ιλοχίμ» επέστρεψαν μέσα σε 23.000 χρόνια εφτά φορές και επιτάχυναν την εξελικτική ταχύτητα ορισμένων από το είδος σας.

Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είστε ο πρώτος ανθρώπινος πολιτισμός πάνω στον πλανήτη. Οι πρώτοι προηγμένοι άνθρωποι (που έζησαν ταυτόχρονα με λιγότερο ανεπτυγμένους ανθρώπους, επειδή οι «Ιλοχίμ» είχαν πειραματιστεί με διαφορετικές ταχύτητες και στάδια της εξέλιξης) με τεχνολογία και ομιλία υπήρξαν πριν από 700.000 χρόνια πάνω στον πλανήτη (οι επιστήμονες σας δεν το έχουν κατανοήσει αυτό, επειδή έχουν βρει μόνο οστά των προ-ανθρώπων και κάποιες πρωτόγονες τοιχογραφίες σε σπήλαια που έδειχναν προηγμένους ανθρώπους και ιπτάμενες μηχανές.) Αυτή η γενετικά προηγμένη ανθρώπινη φυλή έζησε μαζί μας, αλλά απέφευγαν την επαφή μαζί μας, επειδή οι «Ιλοχίμ» δάσκαλοι τους είχαν προειδοποιήσει με παραπλανητικό σκοπό ότι είμαστε κακά όντα και ότι θα τους λέγαμε ψέματα.
Λοιπόν, μετά από μερικούς αιώνες οι εξωγήινοι αποφάσισαν να αφανίσουν την πρώτη τους δημιουργία και επιτάχυναν την εξέλιξη ενός δεύτερου και καλύτερου πειραματικού είδους και τα λοιπά και τα λοιπά. Η αλήθεια είναι ότι, ο σύγχρονος ανθρώπινος πολιτισμός δεν είναι ο πρώτος στον πλανήτη Γη αλλά ήδη ο έβδομος.
Τα κτίσματα της πρώτης γενιάς έχουν χαθεί, αλλά ο πέμπτος πολιτισμός ήταν αυτός που έχτισε τις μεγάλες τριγωνικές κατασκευές που αποκαλείτε Αιγυπτιακές πυραμίδες» σήμερα περίπου 75.000 χρόνια πριν (οι Αιγύπτιοι σας απλά βρήκαν τις τεράστιες αρχαίες πυραμίδες στην άμμο και προσπάθησαν χωρίς επιτυχία να χτίσουν παρόμοιες κατασκευές) και ο έκτος πολιτισμός ήταν αυτός που, έκτισε τις πόλεις των οποίων τα ερείπια βρίσκετε εσείς σήμερα κάτω από την θάλασσα στην αποκαλούμενη περιοχή του Μπίμινι πριν από 16.000 χρόνια.
Η τελευταία δημιουργία της έβδομης γενιάς –τις σειράς σας — έγινε πριν από μόλις 8.500 χρόνια και αυτή είναι η μόνη δημιουργία που μπορείτε να θυμηθείτε και για την οποία αναφέρονται οι θρησκευτικές σας γραφές.
Βασίζεστε σε αρχαιολογικά και παλαιοντολογικά ευρήματα που σας δείχνουν ένα λανθασμένο και σύντομο παρελθόν, αλλά πώς θα μπορούσατε να γνωρίζετε οτιδήποτε για τους προηγούμενους έξι πολιτισμούς. Και εάν βρείτε αποδείξεις της ύπαρξης τους, το αρνείστε και παρερμηνεύετε τα γεγονότα. Αυτό οφείλεται κατά ένα μέρος στον προγραμματισμό τους μυαλού σας και εν μέρει σε απλή άγνοια.
Θα σας πω παρακάτω μόνο για τις δημιουργίες σας, γιατί οι προηγούμενες έξι ανθρωπότητες έχουν χαθεί και γι’ αυτό δεν σας αφορούν.
ΠΗΓΗ  ((  http://www.infobeto.com/forum/f12/mia-quotperiergiquot-synenteyksi-fakeloi-quotlaserta-quot-87630/  ))