Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Αστροφυσικός της NASA διαρρέει στοιχεία εξωγήινων μηνυμάτων.

Αστροφυσικός της NASA διαρρέει στοιχεία εξωγήινων μηνυμάτων.

H NASA προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει μηνύματα που λαμβάνει από γειτονικά αστέρια!!!! .. ΠΡΟΣΟΧΗ ... .. αυτές οι πληροφορίες εξακολουθούν να είναι εμπιστευτικές από την Judy Fältskog μέσα από την NASA και δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί , λόγω ελλιπών στοιχείων!! Συμφώνα πάντα με τον συγγραφέα και ερευνητή Wayne Herschel.


Παρακάτω είναι τα αστέρια και μερικά στοιχεία ,όπου αναφέρονται ως 
κατοικήσιμοι αστέρες , όλοι παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις 
υπόλοιπες δημοσιεύσεις της Judy Fältskog! 


Η Judy αναφέρθηκε σ’αυτό το ασυνήθιστο εύρος ραδιοφάσματος και με την ραδιοτηλεσκόπια αναφέρει τα ακόλουθα αστέρια: 




Epsilon Eridany,

Izar (Epsilon Bootes), 

Thuban (Alpha Draconis), ... See More

Proxima Centauri

Aldebaran in Taurus

Είπε ... «Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες που συλλέξαμε, συνεχίζουμε και προσπαθούμε να βρούμε τον τρόπο να αποκωδικοποιήσουμε τα στοιχεία".


Επίσης, ραδιοτηλεσκοπία σε όλο τον κόσμο έχουν στοχεύσει τα αστέρια αυτά και προσπαθούν έτσι πιο γρήγορα για να μπορέσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε τον κώδικα ...

Η Judy είπε ... "Μου είπαν ότι έχει φτάσει το θέμα σε διπλωματικό επίπεδο. Μαντέψτε ποιος είναι ο κύριος διαπραγματευτής; Πολύ σύντομα θα πρέπει να ενημερώνεστε με τρόπο μυστικότητας, μέσω FB , Blokes και email. Αυτό είναι… αν θέλουμε να βγει όλη αλήθεια στο κοινό,


"πολλοί άνθρωποι εδω στο παρατηρητήριο είναι σε σύγχυση και μπερδεμένοι περπατούν πάνω-κάτω στους διαδρόμους . Ελπίζω να κρατήσουν την πολιτική έξω από την Επιστήμη!!!"

Αυτό το σήμα φαίνετε να απευθύνεται σε εμάς, ως είδος, λόγω της κατεύθυνσης του προς τον πλανήτη μας. Μόνο + - 1% του σήματος φαίνεται να διαμορφώνεται και τα υπόλοιπα φαίνεται να είναι μια πρόοδος στο δυαδικό κώδικα ταξινόμησης. Υπάρχουν τόσες πολλές υπο-μεταφορείς δεσμοποιημένες σε αυτό το μήνυμα. Δεν νομίζω ότι έχουμε την τεχνολογία αυτή στον πλανήτη μας προς το παρόν για να κάνουμε αυτή τη μορφή επικοινωνίας σε αυτή τη συχνότητα. Βεβαία δεν έχουμε βγάλει ακόμα κάποια συμπεράσματα... Ωστόσο μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν είναι γήινο , αλλά μπορώ να πω, πως προέρχεται από ανώτερης νοημοσύνης όντα πέρα από το ηλιακό μας σύστημά.



Η Επιστήμονας της NASΑ είχε δηλώσει πριν λίγες εβδομάδες…


Είμαι αστροφυσικός / ΡΑΔΙΟαστρονόμος (Θεωρητικής) Φυσικής. γνωρίζω ότι μας επισκέπτονται όντα από άλλα συστήματα αστέρων και ότι είναι εδώ για να μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι ενοικιαστές του πλανήτη μας. Εγώ η ίδια είχα επαφή μαζί τους και για αυτό είμαι πρόθυμη να βγω ως επιστήμονας και να αναγνωρίσω την ύπαρξή τους.

Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά τις αποκαλύψεις της Judy Fältskog και θα σας ενημερώνουμε με καινούρια νέα από την αποκαλυπτική αστροφυσικό της NASA.


Τι δεν πάει καλά με το Φόβο, το φεγγάρι του Άρη;


Το ευρωπαϊκό διαστημικό σκάφος Mex ( Mars Express) πλησίασε για πρώτη φορά σε απόσταση μόλις 67 χιλιομέτρων από τον Φόβο , το δορυφόρο του πλανήτη Άρη. Οι πρώτες εικόνες δεν είναι ακόμη διαθέσιμες για μελέτη.
  Η  φράση "κάτι δεν πάει καλά με τον Φόβο", είναι χαρακτηριστική και αποτυπώνει την άποψη των μελετητών για το μυστηριώδες φεγγάρι του Άρη. Ο Φόβος  είναι ο μεγαλύτερος από τους δύο δορυφόρους - φεγγάρια του πλανήτη (ο άλλος ονομάζεται Δείμος). Πρόκειται για τον μοναδικό φυσικό δορυφόρο του Ηλιακού Συστήματος που περιφέρεται τόσο κοντά στον πλανήτη του.
Ο Φόβος θα προσκρούσει στον Άρη!
  Η τροχιά του είναι στα 6.000 km από τον Άρη και πέρα από την μικρή απόσταση μεταξύ τους, η τροχιά του φθίνει κατά 1.8 cm το χρόνο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σε περισσότερα από 1.000.000 χρόνια ο Φόβος θα συγκρουστεί με τον Άρη ή ή θα διαλυθεί και θα σχηματίσει έναν δακτύλιο γύρω από αυτόν!
  Μέχρι σήμερα οι προσεγγίσεις διαστημικών σκαφών είχαν δείξει ότι ο δορυφόρος έχει υπερβολικά μικρή πυκνότητα. Αν και πάντα οι εικόνες προέρχονταν από μακρινή απόσταση, οι επιστήμονες έχουν καταλήξει  στο συμπέρασμα πως η επιφάνειά του δορυφόρου, κρύβει πολλές μεγάλες κοιλότητες και κενά στο πορώδες εσωτερικό του.
Δεν είναι βέβαιοι για τον τρόπο δημιουργίας του!
  Η κρατούσα άποψη για τον Φόβο, είναι πως μάλλον αποτελεί έναν σωρό από υλικά, παρά ένα συμπαγές σώμα. Θεωρούν πως είναι ένας "σωρός" πλανητικών "σκουπιδιών" που κάποια στιγμή συμπυκνώθηκαν και δημιούργησαν ένα ουράνιο σώμα.
  "Ο Φόβος είναι μάλλον δεύτερης γενιάς αντικείμενο του Ηλιακού Συστήματος. Ήρθε από τα συντρίμμια, θα επιστρέψει στην συντρίμμια", λέει χαρακτηριστικά ο Martin Pätzold,  Κεντρικός Ερευνητής του πειράματος Mars Radio Science.
  Το σκάφος Mex, θα πραγματοποιήσει τις επόμενες ημέρες και νέες κοντινές προσεγγίσεις του Φόβου με σκοπό την συλλογή στοιχείων και φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης. Και , ποιός ξέρει, ίσως να αποδειχθεί ότι η θεωρία που υπήρχε τη δεκαετία του '60 και ήθελε το φεγγάρι του Άρη να είναι εντελώς κούφιο, δεν ήταν και τόσο συνωμοσιολογική!!
  Η τελευταία φορά πάντως που το διαστημικό σκάφος είχε βρεθεί κοντά στον δορυφόρο ήταν στις 23 Ιουλίου 2009 όταν πέταξε μόλις 93 χιλιόμετρα μακρυά του! Τότε είχε τραβήξει μερικές από τις πιο λεπτομερείς φωτογραφίες του φεγγαριού που έδειχναν καθαρά την αυλακωμένη επιφάνεια του (κλικ για μεγέθυνση).
Ο "μονόλιθος" στην επιφάνεια του Φόβου.
  Μία από τις πιο γνωστές "θεωρίες συνωμοσίας" για τον Φόβο είναι εκείνη για τον περίφημο "μονόλιθο" που εντοπίστηκε σε φωτογραφία Ρώσων αστροναυτών το Μάρτιο του 1989. Ακολούθησαν δεκάδες σενάρια για την προέλευση και ταυότητα του αντικειμένου, που ξεκινούσαν από το ότι ήταν ίχνος εξωγήινης αρχαιολογίας και έφταναν μέχρι το απλό "παιχνίδι του φακού"!
  ΠΗΓΗ(( http://omada-ekatira.blogspot.com/2010/03/blog-post_07.html ))

ΚΡΑΤΗΡΕΣ ΠΑΓΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ

ΚΡΑΤΗΡΕΣ ΠΑΓΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ

tag_reuters.com0000_binary_gm1e62l1tp701-viewimageΈνα αμερικανικό ραντάρ, που εκτοξεύτηκε στο διάστημα πάνω στο ινδικό διαστημικό σκάφος "Τσαντραγιάαν-1", με επικεφαλής ερευνών έναν Ελληνο-αμερικανό επιστήμονα της NASA, τον Πολ Σπουδή, εντόπισε στο βόρειο πόλο της Σελήνης κρατήρες γεμάτους πάγο. Το ραντάρ Mini-SAR της NASA, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, βρήκε πάνω από 40 μικρούς κρατήρες μεγέθους 1,6 έως 15 χιλιομέτρων ο καθένας, γεμάτους με νερό σε παγωμένη μορφή. Σύμφωνα με την αμερικανική διαστημική υπηρεσία, "αν και η συνολική ποσότητα πάγου εξαρτάται από το πάχος του σε κάθε κρατήρα, υπολογίζεται ότι μπορεί να υπάρχουν τουλάχιστον 600 εκατ. μετρικοί τόνοι παγωμένου νερού".
Σύμφωνα με τον Σπουδή, τον επικεφαλής ερευνητή του πειράματος του Mini-SAR στο Σεληνιακό και Πλανητικό Ινστιτούτο της NASA στο Τέξας, τα νέα ευρήματα "δείχνουν πως η Σελήνη είναι ακόμα πιο ενδιαφέρων και ελκυστικός προορισμός από πλευράς επιστήμης και εξερεύνησης από ό,τι πίστευαν οι άνθρωποι". Η επισήμανση έρχεται λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη δηλωμένη πρόθεση του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα να "βάλει πάγο" στα σχέδια της NASA να ξαναστείλει αστροναύτες στο δορυφόρο της Γης. Το ραντάρ Mini-SAR πέρασε το 2009 χαρτογραφώντας τους μόνιμα σκιερούς κρατήρες του φεγγαριού στις πολικές περιοχές, που δεν είναι ορατοί από τον πλανήτη μας, χρησιμοποιώντας τις ιδιότητες πόλωσης των αντανακλώμενων ραδιοκυμάτων.
Τα ευρήματα, που πρόκειται να δημοσιευτούν στο αμερικανικό περιοδικό γεωφυσικής "Geophysical Research Letters", έρχονται να επιβεβαιώσουν τα ευρήματα άλλων οργάνων της NASA. Ο "Χαρτογράφος της Ορυκτολογίας της Σελήνης", που επίσης βρισκόταν πάνω στο ίδιο ινδικό διαστημικό σκάφος, ανακάλυψε μόρια νερού στις σεληνιακές πολικές περιοχές, ενώ υδρατμούς νερού ανακάλυψε ο δορυφόρος LCROSS της NASA. Τα νέα στοιχεία ανατρέπουν οριστικά πια την προηγούμενη αντίληψη των επιστημόνων ότι η Σελήνη είναι τελείως άνυδρη.

Μασωνικά σύμβολα στή Θεσσαλονίκη... Τί εἶναι ἡ Μασωνία; (π. Ἀντώνιου Ἀλεβιζόπουλου).

Μασωνικά σύμβολα στή Θεσσαλονίκη... 


1)Η ΥΠΟΥΛΗ-ΚΡΥΦΗ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ  ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΠΑΛΙ ΣΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ).

Στό πρῶτο μέρος τοῦ παρακάτω βίντεο, θά δεῖτε ἀποκρυφιστικά σύμβολα πού ὑπάρχουν σέ φρεάτια τῆς Θεσσαλονίκης. Ἀκόμη πιό περίεργο εἶναι, ὅτι σχηματίζουν ἐναερίως νοητά σιωνιστικά τρίγωνα καί σατανικές πεντάλφες πάνω ἀπό ὅλη τήν πόλη! Σημειωτέον, ὅτι σχεδόν σέ ὅλα, ἀπό κάτω δέν ὑπάρχει τίποτε! Οὔτε κάν ἀποχέτευση! Ἡ ὕπαρξή τους ἐγείρει ὑποψίες καί ἐρωτηματικά!!! Μυστικισμός καί σκοταδισμός!
Ἀρκεῖ μία μεγάλη βόλτα στή Θεσσαλονίκη καί νά παρατηρεῖ κανείς λίγο προσεχτικότερα αὐτή τή φορά, ποῦ πατάει! Καί θά  διαπιστώσει τί γίνεται κάτω ἀπ’ τά πόδια μας, ἰδίοις ὄμμασι!!!