Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ : Aποκαλύψη ΣΟΚ από τον Τέρενς Κουϊκ σε Παγκόσμια πρώτη

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ : Aποκαλύψη ΣΟΚ από τον Τέρενς Κουϊκ σε Παγκόσμια πρώτη.

Δείτε τα βίντεο!
Eνα θέμα που θα ταράξει τα ήδη θολά νερά της Ελληνικής οικονομίας Το ΚΟΝΤΡΑ Channel παρουσίασε χθες βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με συντονιστή τον Τέρενς Κουϊκ και βασικό σχολιαστή τον... Τάσο Παπαδόπουλο την πλήρη επιστολή που έστειλε στο BLOOMBERG ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν Κλοντ Τρισε,με την οποία λέει.....
ΟΧΙ στην αποκάλυψη δύο εγγράφων, σχετικά με το κουκούλωμα των χρεών της Ελλάδας όταν ο Κώστας Σημίτης βιαζόταν να βάλει την χώρα στο ευρώ. Επικαλέσθηκε τον λόγο ότι αν βγουν τα έγγραφα θα τινάξει (θα υπονομεύσει) την αγορά στον αέρα.

Το Bloomberg την περασμένη Παρασκευή προχώρησε σε εκτεταμένο δημοσίευμα,το οποίο απέκρυψαν για ευνόητους λόγους όλα τα κανάλια που βάζουν πλάτες στη κυβέρνηση εν όψει εκλογών.Όπως και οι περισσότερες εφημερίδες. Το ΚΟΝΤΡΑ ΤΣΑΝΝΕΛ το έβγαλε αμέσως στον αέρα χωρίς δισταγμό. Χθες βράδυ ο Τέρενς Κουίκ κατάφερε να πάρει στα χέρια του αντίγραφο ολόκληρης της απαντητικής επιστολής του Τρισέ στο μαγαλύτερο Οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι του κόσμου. Και διαπίστωσε ότι μέσα στην επιστολή ο Τρισέ αναφέρετε και στην Ελλάδα του σήμερα (γεγονός που δεν υπήρχε στο αρχικό δημοσίευμα).

Η διαπίστωση που έκανε ο τέως υφυπουργός Οικονομικών Πέτρος Δούκας,είναι ότι ο φοβισμένος Τρισέ με το να κρύβει τα έγγραφα από το Bloomberg,μέσα σ'όλα στην ουσία ομολογεί ότι η Ελλάδα είναι ήδη πτωχευμένη.

   

Βόμβα Μεγατόνων της Ελλης Στάη. "...Θα αλλάξουν τα σύνορα της Χώρας"

Βόμβα Μεγατόνων της Ελλης Στάη. "...Θα αλλάξουν τα σύνορα της Χώρας"

Να κατανοήσουμε πως θα αλλάξει ο χάρτης της Ελλάδας η οποία θα μικρύνει'… μας διεμήνυσε η κυρία Ελλη Στάη από την ραδιοφωνική εκπομπή της.
Τα μεγάλα κρύβονται σε μικρές λέξεις ή οι μεγάλες αλήθειες λέγονται ψιθυριστά. Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η τοποθέτηση της γνωστής Έλλης Στάη, η οποία από την .....
ραδιοφωνική της εκπομπή, στο ραδιόφωνο του Flash, το μεσημέρι της Τετάρτης 14.7.2010, «έβγαλε λαυράκια». Το πρώτο, αλλά όχι ιδιαιτέρως σημαντικό «λαυράκι» της κυρίας Στάη, ήταν από ... ...τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, τον κύριο Πεταλωτή, ο οποίος «αναγκάστηκε» να ομολογήσει πως «κάποια στιγμή γίνονται ανασχηματισμοί και πιθανότατα τον επόμενο Νοέμβριο θα γίνει ανασχηματισμός της παρούσας κυβέρνησης». Ομολογώ, πως η «είδηση» ουσιαστικά αποτελεί ένα καλό τρόπο εκτόνωσης της πολιτικής πίεσης, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και μία προειδοποίηση προς το εσωτερικό της κυβέρνησης, σε όλους εκείνους που δυσανασχετούν (με οποιοδήποτε τρόπο) από την μέχρι τώρα «πορεία» του κυβερνητικού έργου.
Το δεύτερο και μεγάλο «λαυράκι» της συγκεκριμένης εκπομπής, ήταν... από την ίδια την κυρία Στάη, η οποία στις 1.55 σε μία στιγμή όπου «ανακεφαλαίωνε» τα πολιτικά μηνύματα της ημέρας, αναφέρθηκε στην ανάγκη που υπάρχει λόγω της πολύ δύσκολης οικονομικής κατάστασης που διανύουμε «να κατανοήσουν οι έλληνες πολίτες πως πρέπει να αλλάξει ο χάρτης του σκεπτικού τους, αλλά και πως πρέπει να κατανοήσουμε και να συμβιβαστούμε τελικά με την αλλαγή του χάρτη της χώρας…»!!! Πραγματικά βόμβα μεγατόνων, που ίσως θα έπρεπε η κυρία Στάη να εξηγήσει άμεσα τι ακριβώς εννοούσε ή τι ακριβώς γνωρίζει γύρω από το συγκεκριμένο θέμα της τοποθέτησής της.
Μήπως, κάποιοι γνωρίζουν τραγικά γεγονότα που έρχονται; Μήπως κάποιοι γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι στην χώρα και στους πολίτες της; Μήπως κάποιοι θα πρέπει, τελικά, να καθήσουν με ευθύνη απέναντι στους πολίτες και να μιλήσουν με ειλικρίνεια, προσπαθώντας να βοηθήσουν τη χώρα να αντιμετωπίσει τους πραγματικούς κινδύνους που την απειλούν;
πηγη((http://ksipnistere.blogspot.com/2010/11/blog-post_2075.html))

Δύο νομίσματα ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛAΔA

Δύο νομίσματα ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛAΔA((Δεν τους νοιάζει για την Ελλάδα! Θέλουν τα χρήματά τους πίσω και μια μικρότερη Ελλάδα.))

Το ευρώ και η δραχμή.. Α. Ευρώ (Ε) για όλες τις εξωτερικές χρήσεις και δραχμή (δ / δ) για όλες τις εσωτερικές χρήσεις. Β. 1. Η Παγκόσμια Κρίση θα διαρκέσει πολύ. Το πιο πιθανό αποτέλεσμα θα είναι οι συνεχείς παγκόσμιοι πόλεμοι. 2. Τα μέτρα που θα λαμβάνονται υποστηρίζονται μόνο.....
απο τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και θα άφησουν τις οικονομίες να στερεψουν. 3.Η Κίνα, η Ινδία και άλλες αναπτυσσόμενες χώρες, που συνέβαλαν σημαντικά στο πρόβλημα, θα αντισταθούν, αλλά δεν θα είναι σε θέση να υποστηρίξουν την ανάρρωση όλων των οικονομιών. Γ. προσωπικές απόψεις

1. Από τον Οκτώβριο του 2008, εχω ολοκληρώσει μελέτες για την οικονομική κατάσταση από την αρχή του 20ου αιώνα μέχρι σήμερα. Τώρα, είναι σαφές ότι η διάγνωσή μου και τα προτεινόμενα μέτρα ήταν 95% σωστα. Από τότε, έχω στείλει δεκάδες μελέτες σε υπαλλήλους, σε πολιτικους των κυβερνήσεων, και οικονομολόγους. [Scripta manent]. 2. Είχα προβλέψει ότι οι τράπεζες δεν θα επεκταθουν σε αλλες πιστώσεις προς τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά γνωρίζοντας ότι, λόγω της περιορισμένης κατανάλωσης, οι αποδόσεις στα επενδυόμενα κεφάλαια θα ήταν ολο και χαμηλότερα. Εισηγήθηκα ότι οι κυβερνητικές ενισχύσεις θα πρέπει να δοθουν στις τράπεζες σε μερίδες, έτσι ώστε η επόμενη δόση να δοθεί μόνο αφού η προηγούμενη θα απορροφηθει από τις οικονομίες. Οι τράπεζες θα κάλυπταν και θα ενισχύαν τις θέσεις τους αντί να επενδύουν σε χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία. Αυτός είναι ο λόγος που οι τράπεζες στέκονται όρθιες και τα αποθέματα αυξήθηκαν, ενώ οι οικονομίες και τα νοικοκυρια πνιγηκαν.

3. Εισηγήθηκα προς τις κυβερνήσεις παγκοσμίως να εκτυπώσουν αρκετό νέο χρήμα και να το παραδώσουν στην πραγματική οικονομία. Αυτα τα νέα μετρητά από τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά θα πάνε στις τράπεζες. Η διψασμένη οικονομία θα μπορούσε να τα απορροφήσει γρήγορα, με την MPC(οριακη ροπή προς κατανάλωση = το ποσό που η κατανάλωση μεταβάλλεται,οταν το διαθέσιμο εισόδημα αυξηθεί κατα μια μονάδα) να φτάνει το 90% και τους πολλαπλασιαστές το 4,5 ,θα αυξήσουν αρκετά την προσφορά χρήματος για να βοηθήσουν τις οικονομίες να ανακάμψουν. Το πολύ χαμηλό ποσοστό των μετρητών για τη συνολική προσφορά χρήματος (ρευστότητα) δεν θα επηρεάσει πολύ τον πληθωρισμό. Σχεδόν όλες οι χώρες τυπωσαν περισσοτερα απο τα μετρητά που προτεινα αλλά, επειδή τα ποσά αυτά είχαν παραδοθεί στις τράπεζες και σε μικρές δόσεις, η αγωγή δεν ειχε τα σωστά αποτελέσματα. 4. Εισηγήθηκα ότι οι οικονομίες θα πρέπει να μετατρέψουν τις βιομηχανίες τους και να παράγουν προϊόντα νέων τεχνολογιών και των πραγματικών αναγκών και όχι το τι θελουν και να αποφευγουν την υποστήριξη στην νεκρά βιομηχανια με τα μεγάλα συμφεροντα. 1. Μετά την αποστολή αρκετών μελετών στις γερμανικές αρχές και τον Τύπο, σύντομα, η γερμανική κυβέρνηση δέχθηκε να υποστηρίξει το έργο για την Ελλάδα. 2. Μετά αφού αποδειξα οτι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα με τις πολιτικές της, ήταν υπεύθυνη για το υψηλό χρέος στις χώρες της Νότιας Ευρώπης, αποδέχθηκε τα ομόλογα των τραπεζών της ΕΕ ως εγγύηση για δάνεια από την ΕΚΤ. Μερικές συμπτώσεις:

3. Μετά την αποστολή αρκετών μελετών στις αρχές σε ολο τον κόσμο ότι όλες οι οικονομίες θα πρέπει να μειώσουν τα χρέη τους, πολύ σύντομα μετά, όλοι ανταγωνίζονταν ποιος θα κάνει τις μεγαλύτερες περικοπές, σε σημείο να πνίξει κάθε αύξηση της κατανάλωσης και στις οικονομίες. 4. 22/2/2009, "... γελοία, τα στοιχεία του 3,7% για το έλλειμμα του 2009." / Χωρίς τα σωστά μέτρα, η ελληνική κρίση θα εμφανιστεί το 2010, 2011 και 2012, με άγνωστη έξοδο. / Βουλευτικές Εκλογές θα ειναι καταστροφικες για την οικονομία και το κράτος. Ακόμα και τα καλύτερα αποτελέσματα θα είναι χειρότερα από τα σημερινά. Ο νικητής θα έχει καταδικαστεί εκ των προτέρων / απαιτούνται:. Πλήρης συνεργασία, συναίνεση, λήθη για τις πρόσφατες υποθέσεις, και πλήρη απασχόληση των πόρων και των ανθρώπων. Δράσεις: εντελώς αντίθετες, με τα παρόντα καταστροφικά αποτελέσματα. 5. 5/2/2010, τα προτεινόμενα μέτρα, κυρίως για να εξασφαλιστεί η πληρωμή του χρέους, να καταστρέφει όλες τις οικονομικές βάσεις για κάθε εξέλιξη. Βασίζονται στην ανύπαρκτη αριθμητική του -1, -2, -3 = 1, 2, 3. Δ. Η αδυναμία να πληρώσει το χρέος 1.Η Ελλάδα, έστω και εάν πληροί τους όρους του ΔΝΤ, Ε.Ε. και της ΕΚΤ τον πρώτο χρόνο, με τα πολύ σκληρά μέτρα - μείωση της κατανάλωσης, της παραγωγής και της απασχόλησης - τα επόμενα χρόνια δεν θα είναι σε θέση να τα εκπληρώσει. 2. Χρειάζεται δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οποιεσδήποτε μεγάλες επενδύσεις, θα χρειαστούν πολλά χρόνια για να βοηθήσουν. Η κατανάλωση θα φτάσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Με την μεγάλη υπερτίμηση του ευρώ σε σύγκριση με το δολάριο των ΗΠΑ, του κινεζικού Yuan, καθώς και άλλων νομισμάτων, οι εξαγωγές της θα τείνουν στο μηδέν. Η ανεργία της, επισήμως 12%, αλλά πραγματικά πάνω από 20%, θα φτάσει σε υψηλότερες βαθμολογίες.

Όλα τα στοιχεία του ΔΝΤ είναι αρνητικά και οι προβλέψεις δείχνουν ότι το χρέος για τα επόμενα χρόνια και τις δεκαετίες θα είναι στα ύψη. 3.Η Ελλάδα, ακριβώς για να επιβιώσει, χρειάζεται πολλά ελληνικά θαύματα! Αυτά που μόνο οι Έλληνες μπορουν να πραγματοποιήσουν. Αλλά, με τις πολιτικες αρχές, τα συνδικάτα, και τους άνθρωπους να μην συνειδητοποιούν ή να μην είναι διατεθειμένοι να κάνουν τίποτα ,πρόκειται για απραγματοποίητα όνειρα. Οι άνθρωποι μπορουν να κανουν το σωστο. Υπάρχουν ομως μεγάλες αδικίες κατά την εκτέλεση των οικονομικών επιβαρύνσεων. 4. Οι Έλληνες, στη μακρά και ένδοξη ιστορία τους, έχουν υποστεί πάρα πολλές δυσκολίες και βασανίζονται για να κρατήσουν τους ανθρώπους τους, την ελευθερία τους, το όνομά τους, και κυρίως να κρατήσουν την Ελλάδα ελεύθερη. «Το όνομα Ελληνας είναι ο υψηλότερος τίτλος τιμής, αν χρησιμοποιηθεί σωστά". 5. Σήμερα, ο βασικός κίνδυνος δεν είναι μόνο η φτώχεια του λαού. Ο πραγματικός κίνδυνος είναι η ύπαρξη της Ελλάδας . Υπάρχουν πολλοί καρχαρίες έξω και μέσα στην Ελλάδα που έχουν στοιχηματίσει στην κατάρρευση της. Προτιμούν μια Ελλάδα της Πελοποννήσου, Ρούμελης, και με μερικά νησιά. Δεν τους νοιάζει για την Ελλάδα! Θέλουν τα χρήματά τους πίσω και μια μικρότερη Ελλάδα.

6. Όλες οι τράπεζες είναι στην ευχάριστη θέση να δανείσουν στους ανθρώπους χρήματα,να αυξήσουν τα κέρδη και να συλλέγουν το βαρύ τόκο. Αλλά, εάν δεν μπορεις να πληρώσεις τα χρήματα τους πίσω, οι τράπεζες εφαρμόζουν τους πολύ σκληρούς όρους τους. Αν οι Έλληνες δεν μπορούν να πληρώσουν τα χρέη τους, και δυστυχώς δεν θα μπορέσουν, οι τράπεζες του μνημονίου θα εφαρμόσουν απλώς τους όρους τους. Θα πάρουν οτι μπορούν : κτίρια , νησιά, ιερά,αρχαιότητες, μουσεία, με μια λέξη: την Ελλάδα. 7. Το πραγματικό ερώτημα είναι: Προτιμούν οι σημερινοί Έλληνες, αυτοι μπορούν, να γεμίζουν τις κοιλιές τους και να οδηγούν τα πολυτελή αυτοκίνητά τους, και ας πνιγει η Ελλάδα; Στην Κωνσταντινούπολη, πριν από την πτώση, οι άνθρωποι ήταν πλούσιοι, σε χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα. Αλλά βρήκαν το βαρύ κανόνι, που πωλήθηκε από έναν Ρουμάνο, πολύ ακριβά. Ο Mohament II το αγόρασε. Ήταν το μονο που θα μπορούσε να καταστρέψει τα τείχη. Οι Τούρκοι, αν δεν πέτυχεναν, θα μπορούσαν να διαλύθουν, να πάψουν να αποτελούν απειλή. 8. Βλέποντας τα πράγματα από έξω, στην δεύτερη χώρα μου τις ΗΠΑ, η Ελλάδα δίνει το φως στον κόσμο. Η πτώχευση της Ελλάδας για τους Έλληνες μπορεί να σημαίνει φτώχεια και μιζέρια, αλλά και για τους Έλληνες του εξωτερικού θα κόψει τα φτερά τους. Αυτός είναι ο λόγος που οι Ελλήνες του εξωτερικού πρέπει να βοηθήσουν περισσότερο απο τους πληγέντες Έλληνες.

9. Κοινωνικές αναταραχές θα επιδεινώσουν τα πράγματα. 10. Ο μόνος τρόπος για την Ελλάδα και τους Έλληνες για να επιβιώσουν και να πραγματοποιήσουν ένα άλλο θαύμα, είναι να πάρουν την τύχη στα χέρια τους. Να χρησιμοποιούν την δραχμή ως εσωτερικό νόμισμα. ΣΤ. δραχμή ως νόμισμα της Εσωτερικής Η Δραχμή θα είναι μόνο για εσωτερικές χρήσεις, ενώ η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι μέλος της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 1. Η ΕΕ θα είναι μάλλον ευτυχής για την Ελλάδα ,αν γίνει αυτό. 2. Η Ελλάδα θα κρατήσει όλους τους κανόνες της Ευρωζώνης και τις αποφάσεις, και αυτή θα αναγνωρίζει και θα σέβεται όλες τις προηγούμενες και επόμενες υποχρεώσεις της, οι οποίες όλες θα είναι σε ευρώ.

3. Για την εφαρμογή της Δραχμής, η Ελλάδα πρέπει να έχει αρκετό απόθεμα συναλλάγματος της δραχμής , σε λογαριασμούς και στα νομίσματα. 4. Το πρώτο βήμα είναι να περάσει ένα νόμο, με την αποδοχή της μεγάλης πλειοψηφίας της Βουλής και με αυξημένη ισχύ. Σε μια μελλοντική τροποποίηση του Συντάγματος, η ρήτρα αυτή πρέπει να συμπεριληφθεί. 5. Η απόφαση πρέπει να ισχύει τουλάχιστον για δέκα χρόνια. Έτσι ότι δεν θα πρέπει να ληφθούν ως προσωρινά μέτρα και να αγνοούνται. 6.Η Δραχμή θα έχει τα ίδια ποσά στους λογαριασμούς του ευρώ, ούτως ώστε τα υπάρχοντα μέσα και εισόδους της λογιστικής δεν θα αλλάξει, προκειμένου να αποφευχθεί το μεγάλο κόστος της προσαρμογής. 7. Η ονομαστική αξία της δραχμής θα είναι σχεδόν το ίδιο με το ευρώ, που είναι: Χαρτονομίσματα: 100,00, 50,00, 20,00, 10,00, 5,00 και 1,00. Κέρματα: 1,00, 0,50, 0,20, 0,10, 0,05, 0,02, 0,01.

Οι πλάκες για τα νομίσματα μπορεί να είναι του ίδιου μεγέθους του Ευρώ. Ώστε τα ίδια μηχανήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν. [Υπάρχει ένα σύστημα μεταφοράς σε όλες τις μορφές του χρήματος, με ένα ασφαλές, εύκολο και οικονομικό τρόπο, για το οποίο ,το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εκκρεμεί με τις Ηνωμένες Πολιτείες Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας Επίτροπο.] 8. Οταν η δραχμή και τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα, η κυβέρνηση μπορεί να επιλέξει το χρόνο και να τα βγάλει σε κυκλοφορία,σε μια εποχή που δεν αναμένεται από τους κατοίκους της. 9. Ένα χρονοδιάγραμμα μπορεί να είναι: 10/1/2011, Απόφαση 10/5/2011 Παραγωγή των χρημάτων, 10/9/2011 Εφαρμογή . 10. Η αρχική ισοτιμία θα είναι: Ε = 1,00 δ 1,00. Με τις νέες αποφάσεις των ισοτιμιών θα πρέπει να πάει στο 1,00 = δ1.20, 1,30 ή 1,35 Ε. 11. Όλα τα ευρώ στην Ελλάδα θα ανταλλάσσονται με την τρέχουσα αξία της δραχμής, E1.00 = Δ1.00, υποτίμηση ως Δραχμή. Τα Ευρώ μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα στην Ελλάδα, αλλά με την αξία της δραχμής. 12. Όλα τα Ευρώ που εισάγονται στην Ελλάδα θα έχουν καταγραφεί από τις υπηρεσίες Χρηματικού Ελέγχου, στα σημεία των εισόδων, και να ανταλλάσσονται σε δραχμές. Τυχόν αδιάθετες δραχμές μπορούν να ανταλλάσσονται με ευρώ, στα σημεία αναχώρησης, στην ισοτιμία Δ / Ε. Οι Εξαγωγες των Ευρώ θα οφείλονται σε ελέγχους του νομίσματος. Οταν εξάγονται τα Ευρώ θα καταχωρηθουν με τα χρήματα Ελέγχου, έτσι ώστε αν το ίδιο ποσό ή μέρη αυτού, επανεισάγονται να ανταλλάσσονται σε δραχμές, σε αξία δραχμης.

13. Φυσικά, σε όλες τις μεγάλες αλλαγές που γίνονται μερικα θα ειναι καλύτερα και κάποια χειρότερα. Γ. Αύξηση του Ανταγωνισμού Ο μόνος τρόπος για να αυξηθεί η "Ανταγωνιστικότητα" στην Ελλάδα είναι η μείωση των τιμών παραγωγής. Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα με τις προσαρμογές των ισοτιμιών δραχμής, έτσι ώστε θα έχουν τις καλύτερες τιμές του κόσμου. 1. Η υποτίμηση του νομίσματος είναι ο μονος τρόπος σε σχέση με τις επιβαλλόμενες άδικιες των επιλεκτικών μέτρων. 2. Αυτό θα μειώσει προσωρινά το επίπεδο διαβίωσης των Ελλήνων κατοίκων. Αλλά, σύντομα, θα την αυξήσει. 3. Μειώνοντας τις τιμές της παραγωγής, η Ελλάδα θα εξοικονομήσει περισσότερα από 20 δισ. ευρώ από την πλευρά των εισαγωγών. Δεν θα πρέπει να εισάγει προϊόντα για τα οποία έχει το συγκριτικό, ακόμη και το απόλυτο πλεονέκτημα. Με τις χαμηλότερες τιμές μπορεί να προσθέσει στην τακτική των εξαγωγών της, ύψους 15 δις περίπου, ένα άλλο 15 έως 20.000.000.000, και, τέλος, εκτός από τα 50 δισ. περίπου, τουλάχιστον, σε κεφάλαια, σε ετήσια βάση. 4. Αυτά τα 50 δισεκατομμύρια θα αυξήσουν την παραγωγή, θα οδηγήσουν σε μηδενική ανεργία, θα αύξησουν την κατανάλωση και θα επαναφέρει την οικονομία.

5. Οι τιμές των μετοχών θα αυξηθούν σε μεγάλο βαθμό, φέρνοντας κεφάλαια , καθώς και ξένες επενδύσεις θα πρέπει να προσελκύονται από τη χώρα. 6. Αυτές μπορεί να επενδύθούν και να επικεντρωθούν στη Γεωργία, Κτηνοτροφία, Ορυκτά, Τουρισμό, Ενέργεια, και σε νέες τεχνολογίες. 7. Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα δεν θα έχει την ανεργία.Η Κατανάλωση και η παραγωγή θα αυξηθεί. Και θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του χρέους της, περίπου 50 δις ευρώ, ετησίως. 8. Σε πέντε χρόνια, η Ελλάδα θα έχει μειωθεί το δημόσιο χρέος, από 400 δισ. ευρώ., περίπου, και ότι χωρις νέες οφειλές, σε 150 δισ. ευρώ. Ευρώ.Το ΑΕΠ από 115% σε 43%? ,0,00 Ετήσιο χρέος προς το ΑΕΠ και θα είναι σε θέση να δανειστεί με το ελάχιστο συνολικό επιτόκιο. 9. Στην περίπτωση αυτή, η τρόικα θα είναι ένας καλός φίλος και δεν θα αποτελεί απειλή για την Ελλάδα. Η. Αναδιάρθρωση του χρέους Μετά τη εγκατάσταση του νέου νομισματικού συστήματος, η Ελλάδα θα μπορεί να αναδιαρθρώσει τα χρέη της.

Μπορεί να έρθουν σε συμφωνία με τους κατόχους του χρέους της, έτσι ώστε οι δύο μπορεί να αντιμετωπίσει τα πραγματικά γεγονότα και τις δυνατότητες. Μπορεί να υπάρχουν τρία σενάρια: 1. Μείωση κατά 20% ή 30% του χρέους 2. Επιμήκυνση της πληρωμής του χρέους 3. Αύξηση στην εξαγωγή αγαθών και υπηρεσιών για την εξόφληση των χρεών. Ι. Η ανοικοδόμηση της Κυβερνητικής μηχανής Η Ελλάδα, αναγκαστηκε από τα οικονομικά προβλήματα και την τρόικα, να συνειδητοποι'ησει ότι δεν μπορούν να συνεχίσει με τα παρόντα εμπόδια.

Ήδη, έχει λάβει μέτρα για να απαλλαγεί από αυτά. Με τον αέρα της νέας αισιοδοξίας, μπορεί να ξαναχτίστεί το κράτος, και χρησιμοποιώντας τα νέα επιτεύγματα, η Ελλάδα μπορεί να γίνει η καλύτερη οργανωμένη πολιτεία. Αυτόματα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης θα εκτελούν τις περισσότερες υπηρεσίες, έτσι ώστε οι ακριβείς φόροι θα πληρωθούν και θα αποφευχθούν οι δωροδοκίες και οι εγκληματικές πράξεις . Κ. Απαραίτητες απαιτήσεις Οι πολιτικοί και οι αρχές πρέπει να επιλέγονται από τα εθνικά κριτήρια και τις προσωπικές αξίες, και όχι από ξένους και τοπικούς «παράγοντες» που ενδιαφέρονται μόνο για τα δικά τους συμφέροντα, φωνάζοντας μεγάλα λόγια και διακηρύσοντας μεγάλα σχέδια, αλλά κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Το πέρασμα των σωστών νόμων και η ακριβή εφαρμογή τους θα είναι ένας απαραβίατος όρος.

Εκλογές τώρα, ως του 1920? Αποτελέσματα: τα ίδια. Λ. Η τροπολογία Συνθήκη της Λισαβόνας Με ή χωρίς τη νέα τροποποίηση της Συνθήκης της Λισαβόνας, η Ελλάδα και πολλά άλλα μέλη της ΕΕ θα αντιμετωπίσουν τεράστια, ακόμη και άλυτα προβλήματα. Τυχερός θα είναι αυτός που θα ξεφύγει πρώτα. Έχω καταλήξει στην απόφαση αυτή για περισσότερο από ένα χρόνο. Με αυτό τείνουν να συμφωνήσουν οι περισσότεροι των ανεξάρτητων οικονομολόγων. Αυτό δεν είναι μια πλήρης μελέτη. Θα ολοκληρωθεί και θα παρουσιαστει στα Ελληνικά, αν κάποιο επίσημο ενδιαφέρον εμφανιστεί. Η μελέτη αυτή θα πάει (για πρώτη φορά), προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρωθυπουργό, υπουργούς, αρχές, πολιτικά κόμματα, καθώς και στα μέσα ενημέρωσης Τύπου.
Ιωάννης Αντωνόπουλος
Οικονομολόγος

Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


ΠΗΓΗ((http://www.youtube.com/watch?v=AtbH_Ts_Odw&feature=player_embedded#!))

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.......

Αποχική δημοκρατία

Σε θρίαμβο της τοπικής αυτοδιοίκησης και γιορτή της δημοκρατίας εξελίχθηκε ο β΄γύρος των εκλογών, αφού η αποχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με αποτέλεσμα να ψηφίσει ο ένας στους τρεις, και ο ένας στους δέκα να πανηγυρίζει έξαλλα για τον υποψήφιο που ψήφισε και εξελέγη δήμαρχος ή περιφερειάρχης. Ο Γιώργος Παπανδρέου μας υποσχέθηκε τη συμμετοχική δημοκρατία και κατάφερε να μας οδηγήσει στην αποχική δημοκρατία.
Βέβαια, οι προοδευτικοί και ανεξάρτητοι τηλεδημοσιογράφοι δεν ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα αυτή τη φορά από την τεράστια αποχή, αφενός επειδή εξελέγησαν αυτοί τους οποίους ήθελαν τα αφεντικά τους και αφετέρου επειδή υπάρχει ο κίνδυνος -αν μιλάνε συνέχεια για την αποχή- να αντιληφθούν όλοι πως οι εκλογές έχουν καταντήσει τσίρκο.
.
Παράλληλα, αποδεικνύεται πως όσο λιγότεροι Έλληνες πηγαίνουν στις κάλπες, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να . εκλεγούν ξανά όλοι οι αποτυχημένοι. Τελικά το μυστικό της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας δεν είναι να στέλνεις αντιπροσώπους στη Βουλή και στα δημοτικά συμβούλια αλλά αντιπροσώπους στην κάλπη.
Από την άλλη, είναι σίγουρο πως και οι νέοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα συνεχίσουν την παράδοση που θέλει τους νέους εκλεγμένους να είναι χειρότεροι από τους προηγούμενους -και θα τα κάνουν μαντάρα-, οπότε όσοι δεν πήγαμε να ψηφίσουμε θα έχουμε πλέον περισσότερες επιλογές για να ξεσπάσουμε, αφού θα έχουμε τη δυνατότητα -εκτός από τον Καμίνη και τον Σγουρό- να βρίζουμε και όσους πήγαν και τους ψήφισαν.
Πάντως, η Ελληνική Δημοκρατία του 2010 θυμίζει όλο και περισσότερο την Αθηναϊκή Δημοκρατία της αρχαιότητας, με τη διαφορά πως τότε δεν ψήφιζαν οι δούλοι, ενώ τώρα ψηφίζουν μόνο οι δούλοι -δηλαδή, κυρίως, τα κομματόσκυλα που η τύχη τους εξαρτάται από τα πολιτικά αφεντικά τους. Σε κάθε περίπτωση, σύντομα σε μια χώρα δέκα εκατομμυρίων, θα ψηφίζουν μόνο μερικές χιλιάδες -όπως δηλαδή γινόταν και στην αρχαία Αθήνα-, οπότε θα μπορούμε να ισχυριζόμαστε πως είμαστε άξιοι διάδοχοι των σπουδαίων προγόνων μας και η χώρα μας δεν θα γίνεται ρεζίλι διεθνώς.
Η τεράστια αποχή έγινε αφορμή να πέσουν τα κάστρα της Δεξιάς στους δήμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης, οπότε όλοι αντιλαμβανόμαστε πως, αν η αποχή φτάσει το 90%, όλοι όσοι πηγαίνουν στις κάλπες θα ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και η πολιτική της κυβέρνησης θα τύχει παλλαϊκής αποδοχής.
Η εκλογή του Συνήγορου του Πολίτη στη δημαρχία της Αθήνας και ενός οινοπαραγωγού στο δήμο Θεσσαλονίκης αποδεικνύουν περίτρανα πως η χρεοκοπία της χώρας έχει απελευθερώσει όσους πολίτες επιμένουν να ψηφίζουν, και πάνε και ψηφίζουν πια όποιον να 'ναι, γιατί ξέρουν πως δεν έχει καμία απολύτως σημασία.
Σημαντικό ρόλο στην εκλογή του κ. Καμίνη έπαιξε η αγάπη και η εκτίμηση των Αθηναίων στο πρόσωπο του κ. Κακλαμάνη - οι πολίτες της πρωτεύουσας ξέρουν πως η Αθήνα θα γίνει πεδίο μάχης τους επόμενους μήνες και δεν ήθελαν να αναγκάσουν τον κ. Κακλαμάνη να ζήσει ξανά τις άγριες στιγμές του Δεκεμβρίου του 2008, ενώ τους εξιτάρει η ιδέα να δουν τον Γιώργο Καμίνη να τρέχει έντρομος ανάμεσα σε μολότοφ και γκαζάκια, προσπαθώντας παράλληλα να αποφύγει τα παιδιά με τις βαριοπούλες και τον αναρχικό σκύλο της πλατείας Συντάγματος που θα τον κυνηγάει για να τον δαγκώσει.
Η εκλογή του κ. Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη ήταν σίγουρη επειδή ο αντίπαλός του ήταν ο κ. Γκιουλέκας και οι Θεσσαλονικείς θα ντρέπονταν να έχουν δήμαρχο κάποιον που ονομάζεται Γκιουλέκας, επειδή το "Γκιουλέκας" είναι εντελώς τουρκαλβανικό και δεν ταιριάζει καθόλου με την ευρωπαϊκή πόλη στην οποία νομίζουν ότι ζουν. Η μόνη περίπτωση να κέρδιζε ο κ. Γκιουλέκας θα ήταν αν ο αντίπαλός του δεν λεγόταν Μπουτάρης αλλά Τσογλάνογλου ή Σακαφλιάς.
Η νίκη του κ. Μπουτάρη σημαίνει πως ο μητροπολίτης Άνθιμος είναι του θανατά και θα τον χάσουμε σύντομα, αφού είχε δηλώσει πως όσο ζει, ο Μπουτάρης δεν πρόκειται να γίνει δήμαρχος. Βέβαια, ο νέος δήμαρχος αναλαμβάνει στην αρχή του νέου έτους, οπότε δεν αποκλείεται μέχρι τότε -αντί να τα κακαρώσει ο Άνθιμος- να τα τινάξει ο Μπουτάρης.
Η εκλογή δυο "πολιτισμένων" ανθρώπων στη δημαρχία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης είναι πιθανό να οδηγήσει στην αδελφοποίηση των δυο πόλεων και οι αξέχαστες κόντρες του παρελθόντος να αντικατασταθούν από τελετές αγάπης ανάμεσα σε Αθηναίους και Θεσσαλονικείς που θα αγκαλιάζονται και θα τα πίνουν παρέα.
Βέβαια, υπάρχει η ελπίδα πως οι υγιείς δυνάμεις των δυο πόλεων θα αντιδράσουν σε αυτά τα σαχλά σενάρια, και έτσι οι χαμουτζήδες θα συνεχίσουν να περιμένουν τους οπαδούς των ομάδων της Θεσσαλονίκης στα διόδια για να τους πετροβολήσουν, ενώ και οι Θεσσαλονικείς δεν θα πάψουν να σπάνε τα αυτοκίνητα των Αθηναίων και να τους ξεβρακώνουν στη μέση της Τσιμισκή.
Κορυφαία στιγμή της ημέρας των εκλογών ήταν η τηλεοπτική εμφάνιση της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία προσποιήθηκε την πρωτοεμφανιζόμενη πολιτικό που ιδρύει κόμμα και εκπροσώπησε το 65% αυτών που απείχαν από τις εκλογές, χωρίς να βρεθεί κάποιος να την γιαουρτώσει μπας και πάει επιτέλους στο σπίτι της
ΠΗΓΗ((
http://pitsirikos.net/2010/11/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1/))