Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ 2004....(ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ...)

Η αλήθεια για τους αεροψεκασμούς αεροπλάνων





Πολύ συχνά, ίσως και σε καθημερινή βάση, νύχτα και μέρα παρατηρούμε στον ουρανό να πετούν λευκά αεροπλάνα σε μεγάλο ύψος και να αφήνουν πίσω τους άσπρες γραμμές, σαν ευθύγραμμα λευκά σύννεφα. Τα σύννεφα αυτά προέρχονται από αεροψεκασμούς που είναι γνωστοί στην επιστημονική κοινότητα με την ονομασία CHEMTRAILS [CHEMICAL TRACES] που μεταφράζεται «Χημικά Ίχνη». Μέχρι σήμερα κανένας υπεύθυνος επιστήμονας ή ηγέτης δεν βγήκε να πει την αλήθεια τι είναι αυτά τα σύννεφα που φαίνο-νται στον ουρανό και να καταγγείλει τις ΗΠΑ σαν ηθικό αυτουργό που τα δημιουργεί, και ο ι οποίες με κυνικότητα αρνούνται ότι γίνονται τέτοιοι ψεκασμοί, δίνοντας αφορμές να καλλιεργείται ένα ανεξέλεγκτο όργιο φημολογίας και παραπληροφόρησης.


Ας θυμηθούμε ότι οι ΗΠΑ μελέτησαν και εγκατέστησαν μυστικά το εγκληματικό ΗΑΑRP με το οποίο πυρπολούν την ιονόσφαιρα της γης και εκ των υστέρων παραδέχτηκαν την ύπαρξη του, αρνιόταν πεισματικά ότι μας παρακολουθούσαν με το ECHELON και κατασκόπευαν από τον ουρανό όλο τον πλανήτη και μόνο όταν το τελειοποίησαν το φανέρωσαν, και τέλος η παντελής αδιαφορία των κρατών την ενθάρρυνε να εφαρμόσει και το πρόγραμμα CHEMTRAILS που οδηγεί την ανθρωπότητα στον αφανισμό με το πρόσχημα ότι θα κλείσει την τρύπα του όζοντος που μετατρέπει...
τον πλανήτη μας σε θερμοκήπιο, ενώ δημιουργεί μεγάλους κινδύνους για όλα τα είδη ζωής στον πλανήτη. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι οι οκτώ μεγάλοι του πλανήτη [G-8] γνωρίζουν ότι η τρύπα του όζοντος στο μεγαλύτερο ποσοστό οφείλεται στα διάφορα σπρέι που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι, και όμως αρνήθηκαν να υπογράψουν την συμφωνία κατάργηση τους. Αρχικά οι ψεκασμοί γινόταν σε 14 χώρες Αμερικής και Ευρώ-πης, στο τέλος του 2002 προστέθηκε η Ελλάδα, σήμερα τέλη του 2004 οι ψεκασμοί έγιναν συστηματικοί σε παγκόσμια κλίμακα και έχουμε 14.000 αεροψεκασμούς ημερησίως.


Τα λευκά σύννεφα περιέχουν φωτοδιασκορπιστικά σωματίδια για την ανάκλαση των υπεριωδών ακτινών του ηλίου για να κλείσουν την τρύπα του όζοντος. Τα σωματίδια αυτά είναι από τοξικές ουσίες όπως τα ίχνη αλάτων βαρίου, και ίχνη οξειδίων αλου-μινίου, καδμίου και πυριτίου, όλα καρκινογόνα, Το 1998 σε μια έκταση 60 τετραγωνικών χιλιομέτρων στην περιοχή Εσπανόλα, στο Οντάριο του Καναδά έγιναν τακτικοί αεροψεκασμοί και οι μετρήσεις που έγιναν, έδειξαν ότι υπήρχαν στην ατμόσφαιρα σωματίδια αλουμινίου και πυριτίου πέντε φορές πάνω από το επιτρεπόμενο ποσοστό. Οι κάτοικοι της περιοχής παρουσίασαν αλλεργικά συμπτώματα, προσωρινή απώλεια μνήμης, κρίσεις άσθματος, κόπωση, πόνους στις αρθρώσεις και έντονους πονοκέφαλους.Το ίδιο παρατηρήθηκε και στην Ιρλανδία με μεγάλο ποσοστό αλλεργικού άσθματος που οφείλεται στους συχνούς αεροψεκασμούς που γινόταν. Αμερικανός γιατρός από την Αριζόνα των ΗΠΑ κατήγγειλε ότι οι αεροψεκασμοί ευθύνονται για τους έντονους πονοκεφάλους και τις επιδημικές πνευμονικές παθήσεις. Τα αυξημένα ποσοστά βαρίου δεν απορροφώνται από την επιδερμίδα και ευθύνονται κυρίως για την πτώση τ ων μαλλιών αλλά και στομαχικών ασθενειών όταν αυτό επικάθεται στα τρόφιμα. Τα άλατα βαρίου εκτός από την φθορά που προκαλούν στο στρώμα του όζοντος έχουν και το μεγαλύτερο ποσοστό συμμετοχής στα ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία έχουν πυκνώσει τόσο πολύ τον τελευταίο καιρό.Οι Αμερικανοί στον πόλεμο του Βιετνάμ προκαλούσαν τους τεχνητούς μουσώνες[Συνεχείς καταρρακτώδεις βροχές] για να πνίγουν τους Βιετκόνγκ μέσα στις υπόγειες στοές που κρυβόταν. Σήμερα έχουν την δυνατότητα να προκαλούν μετεωρολογικούς πολέμους σε κάθε σημείο του πλανήτη χωρίς να χρειάζεται να πολεμήσουν ή να δαπανήσουν χρήματα.


Οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έζησαν τον μετεωρολογικό πόλεμο που της εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ για την άρνηση τους να συμμετάσχουν στον πόλεμο του Ιράκ. Κύριος στόχος του μετεωρολογικού πολέμου είναι πρόκληση εκτεταμένων καταστροφών στις κατοικίες, τις καλλιέργειες με πλημμύρες, χαλάζι, παγετό, και την διαστημική νόσο των λαχανικών, όπως την αποκαλούν οι γεωπόνοι, που ξεραίνονται τα φυτά χωρίς αιτία, σκοπός τους ε ίνα ι ο έλεγχος των τροφίμων και των υδάτων. Ενώ δήθεν οι ψεκασμοί γίνονται για να χρησιμεύσουν σαν ασπίδα της γης από την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου, υπάρχουν και αντίθετες φωνές που προειδοποιούν ότι μπορεί να έχουμε και αντίθετο αποτέλεσμα και να επιστρέψει η γη στην περίοδο ίων παγετώνων. Εκτιμάται πως αν συνεχιστεί έτσι η σημερινή κατάσταση, υπάρχει κίνδυνος από το 2020 να επικρατήσει ένα ατελείωτο καλοκαίρι, λειψυδρία, καύσωνες και ξηρασία, που θα συντελέσει στην αφυδάτωση του εδάφους και στέρεμα των πηγών ύδατος. Επί πλέον η αύξηση της θερμοκρασίας θα προκαλέσει το λιώσιμο των πάγων και την αποσταθεροποίηση της τροχιάς της γης. Τα 0ηβΓπΐ:Γ3ίΐ5 χρησιμοποιούνται και από το ΗΑΑRP για τις επικοινωνίες προκειμένου να μειώσουν τα θερμικά αποτελέσματα που προκαλεί αυτό στην ιονόσφαιρα. Τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ μπορούν να κάνουν μετεωρολογικό πόλεμο και από το 2005 θα μπορούν να μελετούν και να ελέγχουν απόλυτα την πορεία των τυφώνων σε κάθε σημείο της γης.Εκτιμάται ότι μέχρι το έτος 2025 τα μετεωρολογικά όπλα θα είναι τα καταστρεπτικότερα όλων των εποχών.


Το αμερικανικό Πεντάγωνο διέθεσε 25 δισεκατομμύρια δολάρια για μίσθωση και αγορά 100 ιπταμένων χάνκερ προκειμένου να εντείνει χους αεροψεκασμούς. Η κυβέρνηση Μπους για να εφησυχάσει τον κόσμο διαστρέβλωσε τελείως την πραγματικότητα,[Όπως τα πυρηνικά όπλα του Ιράκ] επιστράτευσε εξήντα αμερικανούς καθηγητές πανεπιστημίου μεταξύ των οποίων οι είκοσι είναι νομπελίστες προκειμένου να πείσουν τον κόσμο ότι οι αεροψεκασμοί είναι ακίνδυνοι. Η σύγχρονη εποχή άρχισε να μοιάζει με την περίοδο εκείνη του ψυχρού πολέμου όπου κανείς δεν ήξερε τι τρόμος θα εμφανιστεί την επομένη μέρα. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι οι μικροσκοπικές κατασκευές [nanopartikles] που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή κυκλωμάτων υπολογιστών ή να βελτιώνουν χα συστήματα χορήγησης φαρμάκων, δεν αποκλείεται σε μια δεδομένη στιγμή να ψεκαστούν από αέρος να εισπνευστούν από τους ανθρώπους και στην συνέχεια με ακτινοβολήσεις να ελέγχουν τον εγκέφαλο και τη συμπεριφορά τους αν παραστεί ανάγκη.Έχουν γίνει πολλές καταγγελίες από επιστήμονες και διανοουμένους στον Γενικό Εισαγγελέα των ΗΠΑ αλλά αγνοούνται συστηματικά αν και ο ψεκασμός αυτός είναι παράνομος βάσει του Αμερικανικού νόμου. Βραχυπρόθεσμα υπολογίζουν ότι θα παρουσιαστούν εκτεταμένα συμπτώματα καρκίνου των πνευμόνων και μάλιστα σε μικρά παιδιά. Φαίνεται πως οι σατανικοί συνωμότες στοχεύουν να αρρωστήσουν τον πληθυσμό της γης για να πλουτίσουν οι αμερικανικές φαρμακοβιομηχανίες.


Ο γιατρός DR. LEN HOROWITZ, η πιο πολυσυζητημένη ιατρική προσωπικότητα της Αμερικής, έδωσε συνέντευξη με θέμα «Θάνατος στον Αέρα» και κατηγόρησε την κυβέρνηση των ΗΠΑ, «Ότι συνωμοτεί με τις φαρμακοβιομηχανίες και τα φαρμακευτικά καρτέλ για να αρρωστήσουν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της γης, όπως και παλαιότερα κατασκεύασαν τον ιό του AISD για να σκοτώσουν τους μαύρους και τους ομοφυλόφιλους». Και συνεχίζει: «όπως ο Αδόλφος Χίτλερ προσπάθησε να δημιουργήσει τη νέα παγκόσμια τάξη για να εκπληρώσει το διεστραμμένο όνειρο της παγκόσμιας κυριαρχίας του, έτσι και αυτοί οι επικίνδυνοι προδότες σήμερα με την σατανική ναζιστική συνομωσία τους ληστεύουν την υγεία μας, την ελευθερία μας την ζωή μας και προσπαθούν να καταστρέψουν τον κόσμο.» Εάν δεν δραστηριοποιηθούμε η μονοκρατορία του τρόμου δεν μπορεί πλέον να ελέγξει τα κακούργα ένστικτα της παγκόσμιας συνομωσίας και μέσα στο παραλήρημα της παντοδυναμίας της θα επιχειρήσει τον αφανισμό των πολλών προς χάρη των ολίγων. Εμείς προτρέπουμε τους αναγνώστες μας, να ερευνήσουν την υπόθεση γιατί είναι πολύ πιο επικίνδυνη από ότι εμείς γράφουμε.


Χημικές ουρές οι chemtrails όπως είναι γνωστές παγκοσμίως. Ένας όρος που μπήκε στη ζωή του πλανήτη γη πριν από εννέα χρόνια. Θεωρίες συνωμοσίας η πραγματικότητα; Ωστόσο, οι καταγγελίες απ’ όλες τις γωνιές του πλανήτη ακολουθούν η μία την άλλη. Τι λένε; Άγνωστης προέλευσης αεροσκάφη πετούν πάνω από πόλεις και όχι μόνο αφήνοντας πίσω τους τις ουρές των καυσίμων τους που όλοι έχουμε δει, κοιτάζοντας κάποια στιγμή τον ουρανό. Η διαφορά, από τις κανονικές ουρές των καυσίμων, με τις χημικές ουρές που αφήνουν πίσω τους τα συγκεκριμένα αεροσκάφη, έγκειται στο γεγονός ότι αυτές δεν διαλύονται στον αέρα μετά από λίγο αλλά αντίθετα εξαπλώνονται και γίνονται σύννεφα που απλά στέκονται στον ουρανό. Και δεν είναι μόνο αυτό. Οι καταγγελίες πάνε ακόμα πιο πέρα και γίνονται εφιαλτικές. Κατά τη διάρκεια των πτήσεων αυτών, αυξάνονται στο έδαφος τα προβλήματα υγείας των κατοίκων. Κεφαλαλγίες, τάση για εμετό, κατάθλιψη, γαστρεντερολογικά προβλήματα είναι ορισμένα από όσα έχουν αναφερθεί. Αλήθεια ή ψέμα; Αν δεν υπήρχαν καταγγελίες ακόμα και για την Αίγινα, ίσως να μην είχαμε ασχοληθεί καθόλου με το θέμα.Η πρώτη αναφορά - καταγγελία για την ύπαρξη των chemtrails και στην Ελλάδα έγινε στη Γλυφάδα το 1999. Αεροσκάφος με κανένα διακριτικό πάνω του, πετούσε πάνω από την περιοχή αφήνοντας πίσω του ουρές οι οποίες δεν διαλύονταν στον αέρα, απλά στέκονταν εκεί σαν κρεμασμένα σύννεφα. Οι πτήσεις συνεχίστηκαν για 3-4 μέρες. Κατά το ίδιο διάστημα πολλοί ήταν οι Γλυφαδιώτες που παραπονέθηκαν για έξαρση πονοκεφάλων, ατονίας, αλλά και άσχημης ψυχολογικής διάθεσης. Ακολούθησαν άλλες καταγγελίες από Κόρινθο, Καλαμπάκα, Εύβοια, Αθήνα και εσχάτως Αίγινα.


Οι μαρτυρίες συγκλίνουν σε πολλά. Όλοι όσοι έγιναν μάρτυρες του φαινομένου μιλούν για αεροσκάφος ή αεροσκάφη που πετούν πολύ κοντά το ένα με το άλλο και τα οποία δεν φέρουν διακριτικά. Τα αεροσκάφη πετούν συγκεκριμένες ώρες της μέρας ή πολύ νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα. Αφήνουν ουρές καπνού οι οποίες δεν διαλύονται αλλά αντίθετα εξαπλώνονται στο στερέωμα και στη συνέχεια μένουν εκεί ακίνητες. Αμέσως μετά το πέρασμά τους οι μαρτυρίες συμφωνούν σε πονοκεφάλους, αλλεργίες, γαστρεντερολογικά προβλήματα, κακή ψυχολογική διάθεση.


Το θέμα στο ΥΠΕΧΩΔΕ


Οι καταγγελίες έγιναν και σε δημοσιογράφους οι οποίοι έψαξαν το θέμα. Μάλιστα υπήρξαν κατά καιρούς εκτενή δημοσιεύματα από τις εφημερίδες «Απογευματινή» και «Έθνος». Οι απαντήσεις οι οποίες δόθηκαν από το ΥΠΕΧΩΔΕ κατά καιρούς από το 2000 και έπειτα ήταν το λιγότερο τραγελαφικές. Σημειωτέον ότι ουδέποτε δόθηκε κάτι γραπτώς. Όλα γίνονταν προφορικώς. Μια από τις εξηγήσεις που δόθηκαν λοιπόν έλεγε ότι τα αεροσκάφη έριχναν χημικά για να διαλύσουν το& νέφος. Αν δεν το ξέρατε, περιοχές όπως η Καλαμπάκα, η Εύβοια και η Κόρινθος έχουν έντονο πρόβλημα νέφους!!!


Το ανησυχητικό σε όλα αυτά, είναι πως σοβαρή απάντηση από επίσημα χείλη, ουδέποτε δόθηκε. Και όχι μόνο αυτό. Αμέσως μετά τα πρώτα δημοσιεύματα εφημερίδων που αναφέρονταν στο θέμα, έπαψαν οι πτήσεις των αεροσκαφών.


(Φώτο: Ο αεροψεκασμός της πόλης των Σερρών, στις 08-09-2010)

Κοινωνική μηχανική:η επιστήμη της εξουσίας και της απάτης

Κοινωνική μηχανική:η επιστήμη της εξουσίας και της απάτης

Κάθε λεπτό γεννιέται κι ένα κορόιδο… P.T. Barnum

Εδώ και μερικά χρόνια, στους κόλπους της εναλλακτικής έρευνας ακούγεται συχνά ο όρος «κοινωνική μηχανική» ή «social engineering». Είναι ένας ήπιος όρος για ένα θέμα αρκετά σκοτεινό, το οποίο σχετίζεται με όλους μας. Όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω, είμαστε όλοι θύματά της... «κοινωνικής μηχανικής». Πρόκειται για ένα είδος μυστικής επιστήμης του χειρισμού του πλήθους, που χρησιμοποιείται από τους «λίγους» που γνωρίζουν τα μυστικά της εκμετάλλευσης και της εξουσίας και έχουν τα μέσα για να την επιβάλλουν σε όλους μας. Η κοινωνική μηχανική έχει ονομαστεί κατά καιρούς «επιστήμη της εκμετάλλευσης του έμψυχου υλικού», «τέχνη της απάτης», «μυστικά της εξουσίας», «χειρισμός των κατωτέρων», «wetware management», «real politiκ», κ.ά…

Οι πλέον πονηροί σίγουρα έχουν παρατηρήσει αρκετά από τα διδάγματά της. Δεν είναι μια πραγματική επιστήμη, και δεν τη διδάσκουν (τουλάχιστον ανοιχτά) στα πανεπιστήμια ή στις σχολές. Είναι βασικά μια σταχυολόγηση διάφορων τεχνικών, που έχουν κατά καιρούς χρησιμοποιήσει διάφοροι εξουσιαστές (πολιτικοί, άρχοντες, παράγοντες, αρχηγοί, κτλ) για να ελέγχουν το πλήθος [ή «μάζα» ή «λαό» ή «κοπάδι» ή «res» («πράγματα»), ή όπως αλλιώς ονομάζουν την κατευθυνόμενη μάζα της ανθρωπότητας].

Όπως κάποιοι συνέλεξαν τα τρικ που ανακάλυψαν δια τους αιώνες οι έμποροι για τον υπολογισμό και την αύξηση του κέρδους τους και έφτιαξαν τις επιστήμες των μαθηματικών και της στατιστικής, έτσι, εδώ και αρκετά χρόνια, κάποιοι μελετούν την απάτη με καθαρά επιστημονικό τρόπο και την έχουν μετατρέψει σε μια πραγματική επιστήμη.

Μια επιστήμη δυνατότερη και σημαντικότερη από όλες τις άλλες, γιατί δίνει σ’ αυτόν που την κατέχει άμεσα δύναμη και εξουσία. Είμαι μάλιστα πεπεισμένος ότι οι λεγόμενες «ανώτερες τάξεις» δικαιολογούν την υποθετική ανωτερότητά τους απλώς και μόνο επειδή έχουν τη γνώση της κοινωνικής μηχανικής. Θεωρούν τον εαυτό τους κατάλληλο να εξουσιάζει, γιατί αυτοί γνωρίζουν το χειρισμό της κοινωνικής μηχανικής. Ενώ η «ανόητη μάζα», οι «αμόρφωτοι», το «πλήθος», δεν τη γνωρίζουν, οπότε δεν έχουν το δικαίωμα να αποφασίζουν για τον εαυτό τους…

Με άλλα λόγια, πιστεύω ότι η κοινωνική μηχανική είναι η βασικότερη γνώση αυτών που μας κυβερνούν, είτε είναι πολιτικοί, είτε αφεντικά, είτε οποιουδήποτε άλλου είδους «αριστοκρατία»: Είναι η γνώση του πώς να κάνεις τα κορόιδα να δουλεύουν για σένα και να νομίζουν, μάλιστα, ότι δεν γίνεται αλλιώς Πρόσφατα, ο όρος «κοινωνική μηχανική» άρχισε να χρησιμοποιείται ευρύτατα και από διάφορους βιομηχανικούς κατασκόπους, χάκερς, ακόμη και διαφημιστές ή ανθρώπους των M.M.E. Όταν όλοι αυτοί μιλούν για «κοινωνική μηχανική», δεν εννοούν την τέχνη της εξουσίας, αλλά τις διάφορες τεχνικές με τις οποίες μπορούν να εκμαιεύσουν σημαντικές πληροφορίες, χρήματα ή εξουσία, εκμεταλλευόμενοι την αφέλεια ή τη χαλαρότητα διαφόρων ανθρώπων.

Αν και αυτή η «κοινωνική μηχανική» δεν συμπίπτει ακριβώς με την εξουσιαστική κοινωνική μηχανική, τα συμπεράσματα των «μηχανικών» και των δύο «επιστημών», δεν απέχουν πολύ. Και στις δύο περιπτώσεις το ζητούμενο είναι η κοροϊδία ανυποψίαστων ανθρώπων. Ο διάσημος χάκερ και βιομηχανικός κατάσκοπος Κέβιν Μίτνικ, γράφει στο βιβλίο του, Η Τέχνη της Απάτης (εκδόσεις Ωκεανίδα):

«Οι κοινωνικοί μηχανικοί χρησιμοποιούν την επιρροή και την πειθώ τους για να εξαπατήσουν τα θύματά τους, είτε πείθοντάς τα ότι η ταυτότητά τους είναι άλλη από την πραγματική, είτε οδηγώντας τα σε ανεπίτρεπτες πράξεις…» Παρακολουθώντας αυτό το κείμενο, ίσως φτάσετε στο εύκολο συμπέρασμα ότι υπάρχει μια διεθνής ομάδα «κοινωνικών μηχανικών» που κυβερνά από τα παρασκήνια και επηρεάζει την ανθρωπότητα, χρησιμοποιώντας γνώσεις κοινωνικής μηχανικής.

Ένα είδος «πεφωτισμένων» (Ιλλουμινάτων) με τα διδάγματά αυτής της σκοτεινής επιστήμης. Δεν θα δώσω άδικο σε όσους φτάσουν σ’ αυτό το συμπέρασμα, γιατί στην εποχή μας συμβαίνουν πολλά ανεξήγητα γεγονότα, που ίσως δεν δικαιολογούνται με κανέναν άλλο τρόπο παρά με την αποδοχή μας παγκόσμιας συνωμοσίας χειριστών της κοινωνικής εξέλιξης. Γεγονότα, όπως τα τυφλά και άδικα τρομοκρατικά χτυπήματα με αθώους νεκρούς (π.χ. το πρόσφατο γεγονός στην Ισπανία με τους τουλάχιστον 200 νεκρούς), μοιάζουν να μην είναι τίποτε παραπάνω από «προβοκάτσια», δηλαδή «οργανωμένες υποκινήσεις ενεργειών για την πρόκληση αντιποίνων», «βούτυρο στο ψωμί» της επιβολής μιας παγκόσμιας αστυνομοκρατούμενης τάξης. Η «προβοκάτσια» είναι ένα συνηθισμένο εργαλείο κοινωνικής μηχανικής.

Μέχρι πρόσφατα νόμιζα ότι όλοι οι άνθρωποι γνωρίζουν πως λειτουργεί η προβοκάτσια, αλλά παρατηρώντας τις εξελίξεις συνειδητοποίησα ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων δεν γνωρίζουν καν τον όρο, ούτε υποψιάζονται ότι υπάρχουν τέτοια πολιτικά κόλπα. Αυτό έκανε τη δημοσίευση του παρόντος άρθρου μια επιτακτική ανάγκη… Πρέπει, παρ’ όλα αυτά, για να ικανοποιήσω αυτούς που σκέφτονται παραδοσιακά, να υπενθυμίσω ότι η πίστη σε μια παγκόσμια ομάδα «κοινωνικών μηχανικών» που δρα από το παρασκήνιο, δεν είναι παρά μια ακόμη θεωρία συνωμοσίας.

Αλλά, κατά τη γνώμη μου, είναι μια πολύ σοβαρή θεωρία συνωμοσίας, η οποία προσφέρει μια διαφωτιστική ερμηνεία για τα παράξενα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας. Δεν είναι μια από εκείνες τις θεωρίες συνωμοσίας που ρίχνουν το φταίξιμο σε κάποια μειονότητα (στους Μασόνους ή στους Εβραίους, στη CIA ή στους Ναζί) αλλά ρίχνει το φταίξιμο όχι μόνο σε όλους τους «έξυπνους» που κυβερνούν αυτόν τον πλανήτη εκμεταλλευόμενοι στυγνά τους απλούς ανθρώπους, αλλά και σε όλους εμάς τους «χαζούς», που κάποιοι μας εκμεταλλεύονται αλλά δεν κάνουμε τίποτε για αυτό. Μια θεωρία συνωμοσίας που απαιτεί από εμάς να σκεφτόμαστε περισσότερο και να μην αποδεχόμαστε τυφλά ό,τι μας λένε, νομίζω ότι πρέπει να την πάρουμε πολύ στα σοβαρά…
ΠΗΓΗ((http://kontiloforos.blogspot.com/2010/11/blog-post_2513.html))

«Εδώ Πολυτεχνείο…» - εδώ Δ.Ν.Τ! Σας ομιλούν οι ελεύθεροι πολιορκημένοι Έλληνες…



«Εδώ Πολυτεχνείο…» - εδώ Δ.Ν.Τ! Σας ομιλούν οι ελεύθεροι πολιορκημένοι Έλληνες…

Το ήξερα πάντα και το έμαθα από την Ιστορία. Από αυτά που μου μάθαιναν στο σχολείο. Οι Έλληνες, είναι ένας περήφανος λαός. Πάλεψαν για την πατρίδα τους, για τα ιδανικά τους, για τα πιστεύω τους. Είναι πιστοί στον αγώνα για την ελευθερία, για τη γλώσσα τους, για την καταγωγή τους...

Αγωνίστηκαν, πολέμησαν, μάτωσαν και σκοτώθηκαν στα πεδία των μαχών και όχι μόνο, για την πατρίδα τους, για τη γη τους. Για τη γη των προγόνων τους.

Μπορεί ν’ ακούγονται παράταιρα όλα αυτά σ’ αυτή τη σημερινή σαθρή εποχή. Μια εποχή χωρίς ιδανικά και αξία, όπου όλα μοιάζουν να έχουν καταρρεύσει. Τα πάντα όλα, καταρρέουν. Ιδανικά και αξίες, ήθη, πατρίδα, έθνος, αγώνας. Ή τουλάχιστον έτσι μοιάζει σήμερα.

Σήμερα, 17 Νοεμβρίου 2010. Πριν… 17 Νοεμβρίου 1973! «Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ Πολυτεχνείο…» Τι απέμεινε άραγε σήμερα από εκείνη την περίφημη μέρα; Μήπως απλά μια μνήμη θλιβερή για έναν αγώνα που δεν δικαιώθηκε; Μήπως το όνομα μιας τρομοκρατικής οργάνωσης, της «17 Νοέμβρη», που οικειοποιήθηκε την ιστορική ημερομηνία και πέρασε στην ιστορία; Ή μήπως η 17η Νοεμβρίου είναι ένα μεγάλο ορόσημο στο μυαλό του καθενός μας, όταν χρειάζεται να δώσουμε σύγχρονους αγώνες;

Δεν ξέρω. Άραγε πώς λειτουργεί η... ημέρα του Πολυτεχνείου στο μυαλό του νεοέλληνα με τα κινητά τηλέφωνα, με τις πιστωτικές κάρτες, με τα τεράστια χρέη, με την επερχόμενη φτώχεια και οικονομική εξαθλίωση; Σε μια Ελλάδα η οποία σπαράζεται κυριολεκτικά υπό το βάρος μιας επερχόμενης πτώχευσης; Σε μια Ελλάδα όπου δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο στο πεδίο του πολιτισμού, των ηθών και των αξιών; Όπου, όποιος μιλάει για πατρίδα και ήρωες τον βλέπουν τουλάχιστον παράξενα;

Σκεφτόμουν να γράψω σήμερα για το δεύτερο γύρο των εκλογών. Κι αυτό είχα στο μυαλό μου, αλλά δεν μου βγήκε. Τι να γράψεις για όλους αυτούς; Τι να γράψεις για έναν λαό που πλέον απέχει κατά 50% από την εκλογική διαδικασία; Τι να γράψεις για το υπόλοιπο 50% του εκλογικού σώματος που βγαίνει διχασμένο από την κάλπη; Τι να γράψεις για μια τόσο βαριά ημερομηνία όπως η 17η Νοεμβρίου 1973;

Οι πολιτικοί αναλυτές θα πουν τα δικά τους. Προσωπικά, δεν ξέρω αν σήμερα δικαιώνεται κάτι ή ο,τιδήποτε, κάποιοι αγώνες, κάποιες πολιτικές. Ξέρω μόνο ότι το πολιτικό σύστημα που γεννήθηκε από τη Μεταπολίτευση του1974, καταρρέει. Και η Μεταπολίτευση του 1974, είχε πίσω της τον αγώνα του Πολυτεχνείου του 1973.

Στους αγώνες των λαών, πέρα από τα ακριβή γεγονότα της Ιστορίας, μεγαλύτερη αξία έχουν οι θυσίες, οι μάχες, οι πόλεμοι. Και οι Έλληνες έχουμε μακραίωνη Ιστορία και μακραίωνους αιώνες.

Ο αγώνας του Πολυτεχνείου θα είναι πάντα επίκαιρος. Και θα πρέπει να είναι πάντα επίκαιρος. Πρέπει να τον έχουμε κρατημένο στο αίμα μας. Μ’ αυτόν, και όχι μόνο μ’ αυτόν, χρειάζεται να πορευτούμε μπροστά. Το νόημά του δεν αλλάζει, δεν μεταβάλλεται. «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία». Ποτέ δεν είναι ανεπίκαιρο αυτό το σύνθημα. Είναι αγώνας ζωής και επιβίωσης. Τότε ήταν μια ξενοκίνητη δικτατορία, μια χούντα. Σήμερα είναι κάτι διαφορετικό. Είναι τα δεσμά της αγοράς που πνίγουν τη χώρα και τους Έλληνες. Είναι τα δεσμά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που ελέγχουν τη χώρα. Τα δεσμά της Τρόικας, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, της ίδιας της Ευρώπης. Τα δεσμά μπορεί να άλλαξαν πρόσωπα και ύφος, όμως παραμένουν δεσμά. Το Ψωμί και η Παιδεία κινδυνεύουν και πάλι. Είναι το τέρας της ανεργίας που καταπίνει καθημερινά εκατοντάδες μέσα του. Η ανεργία που μαστίζει την ελληνική οικογένεια. Η Παιδεία έχει τα δικά της προβλήματα. Και Παιδεία δεν είναι μόνο το σχολείο. Είναι ο Πολιτισμός μας που βουλιάζει υπό το βάρος της ανοησίας και της αδιαφορίας του νεοέλληνα. Το ίδιο και η Ελευθερία. «Η Ελλάδα θα χάσει ένα μέρος της εθνικής της ανεξαρτησίας». Γιώργος Α. Παπανδρέου, Μάρτιος 2010! Η Ελλάδα κινδυνεύει ακόμα και σήμερα να χάσει εδάφη της. Οι αλυτρωτικές τάσεις των Σκοπιανών εποφθαλμιούν τη Μακεδονία. Το Αιγαίο κινδυνεύει άμεσα και όχι μόνο από συνεκμετάλλευση. Όσο για την Κύπρο, το παιχνίδι είναι μάλλον χαμένο, αφού οδεύει πλέον για διζωνική ομοσπονδία!

Ποιοι είναι σήμερα οι αγώνες του Έλληνα; Τι κάνει σήμερα ο Έλληνας για να προστατεύσει ελάχιστα όλα αυτά; Τι κάνει για να προστατεύσει το Ψωμί, την Παιδεία, την Ελευθερία;
Έχει πάψει να αγωνίζεται!



Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://apneagr.blogspot.com/2010/11/blog-post_3123.html#ixzz15ZKWPnU8
apneagr