Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΧΡΕΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ -ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ.....

Κοινωνικές εκρήξεις θα χαρακτηρίσουν το 2011...!

Κοινωνικές εκρήξεις θα χαρακτηρίσουν το 2011...!



Δεν έχουμε ακόμα δει τίποτα...!
Έτος κοινωνικών εκρήξεων θα είναι, όπως όλα δείχνουν, το 2011, καθώς εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι αναμένεται να χάσουν τη δουλειά τους. Όμως, το σύστημα παίρνει τα μέτρα του, ενισχύοντας τους ελεγκτικούς μηχανισμούς αλλά και τους «κρυφούς» μηχανισμούς καταστολής. Η κάρτα του πολίτη, είναι μια προσπάθεια του συστήματος σε αυτή την κατεύθυνση.
Υπάρχουν και άλλα θέματα, με τη σύγχρονη τεχνολογία στις τηλεπικοινωνίες, να αναδεικνύεται σε πιθανό δίαυλο παρακολούθησης των δραστηριοτήτων των πολιτών...
Δεν τους κάνουμε!
Οι πολίτες δέχονται πίεση οικονομική αυτή την εποχή. Ιδιαίτερα πλήττονται οι αστικοί πληθυσμοί και η μεσαία τάξη. Θέλουν οι κερδοσκόποι να ρίξουν το κόστος παραγωγής και να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους, να τελειώσουν με το συνδικαλισμό και να απονευρώσουν κάθε οργανωμένη συντεχνία.

Οι «ακριβοί» Έλληνες εργαζόμενοι, θα αντικατασταθούν σταδιακά από αλλοδαπούς, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να δουλέψουν για πολύ λιγότερα και δεν διακρίνονται για τη συλλογική εργασιακή τους δράση.

Προέρχονται από χώρες με αυταρχική πολιτική παράδοση σχεδόν όλοι... Ο δε όρος «εθνική συλλογική σύμβαση εργασίας», θα ακούγεται σε λίγο καιρό ως ανέκδοτο.
Αλήθεια, με όλο αυτό το χαμό, είδατε πουθενά την ΑΔΕΔΥ ή τη ΓΣΕΕ; Γιατί ο κόσμος την ψάχνει... Όπως και όλοι οι εργαζόμενοι και κυρίως αυτοί στον ιδιωτικό τομέα.
Αλλά, είπαμε: βρισκόμαστε στις εποχές που ο εργοδότης δανειοδοτεί τον συνδικαλιστή, όπως έγινε στη ΔΕΗ. Πρωτοφανή πράγματα... Είμαστε στην εποχή που ο κομφορμισμός και η ιδιώτευση αποκαλούνται προκλητικά από το σύστημα, που υποτιμά τη νοημοσύνη όλων μας, «πατριωτισμός».

Δηλαδή, το να δέχεται κανείς αδιαμαρτύρητα τα όσα συμβαίνουν γύρω του, συνιστά «υπεύθυνη συμπεριφορά» και φυσικά, «πατριωτισμός»! Διαστρέφουν τα πάντα, διαστρέφουν και τις έννοιες!

Προσπαθούν να μας μεταλλάξουν

Το σύστημα καταβάλλει μια απέλπιδα προσπάθεια να μεταλλάξει την εθνικά ομοιογενή ελληνική κοινωνία σε πολυπολιτισμική, αποχρωματίζοντάς την παράλληλα θρησκευτικά.
Επίσης, την αποστρατικοποιεί εντελώς. Ο σκοπός είναι ένας: οι Έλληνες να μη μπορούν να αντισταθούν στα όσα τους επιφυλάσσει η παγκόσμια διακυβέρνηση. Φυσικά, στην ΕΛΑΣ θα προωθηθούν αλλοδαποί, όπως μεσοπρόθεσμα και στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Ο λόγος: να μην αποτελούν δυνάμεις με εθνικό προσανατολισμό, να μην έχουν ομοιογένεια, να μην είναι σε θέση να εξελιχθούν ποτέ σε δύναμη προστασίας της ελληνικής κοινωνίας.

Ας μη βουτήξουμε στο βούρκο
Απο-ιεροποιούν λοιπόν τα πάντα, μας μετατρέπουν σε μαζάνθρωπους, μας θέλουν αριθμούς και όχι προσωπικότητες και ονόματα, επιθυμούν παραγωγικά ρομπότ με ενσωματωμένα τσιπ, που δεν θα έχουν βούληση και προσωπικότητα και δεν θα είναι σε θέση να διαταράξουν τις «λειτουργίες» των εξουσιαστών της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Μην τρέφετε αυταπάτες: σε λίγο καιρό θα αποποινικοποιήσουν τη χρήση ναρκωτικών, θα μας προσφέρουν περισσότερη ελευθεριότητα σε αντάλλαγμα για την ελευθερία μας. Και πολλοί, «βουτηγμένοι» στην ευδαιμονία και στις ηδονές που θα βρει τρόπους να παράσχει το σύστημα, θα σιωπήσουν και θα πάψουν να απειλούν το σύστημα.
Αυτό θέλουν τουλάχιστον οι του συστήματος: νεκρούς εγκεφάλους. Το θέμα όμως είναι και το τι θέλουμε εμείς.

Όχι στον κομφορμισμό

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανεχτούμε την αδρανοποίησή μας, τη μετατροπή μας σε άβουλα όντα. Αν το κάνουμε, θα είναι σαν να υπογράφουμε τη θανατική μας καταδίκη.
Ας αντιδράσουμε λοιπόν και ας πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στο νεοφιλελευθερισμό και στις πολιτικές της ολοκληρωτικής παγκόσμιας διακυβέρνησης, αλλά και στον γκρίζο κόσμο που κάποιοι μας ετοιμάζουν.