Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Το άγνωστο αντικείμενο που κατέρριψε η ισραηλινή αεροπορία.

Το άγνωστο αντικείμενο που κατέρριψε η ισραηλινή αεροπορία.

Στις 16 Δεκεμβρίου 2010, όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα Ευρώπης και ΗΠΑ, μετέδωσαν την είδηση ότι η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία κατέρριψε ένα Αγνώστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο πάνω από τον κεντρικό πυρηνικό αντιδραστήρα του Ισραήλ! Το πυρηνικό εργοστάσιο βρίσκεται 30 χιλιόμετρα από τη Νεκρά Θάλασσα, στην περιοχή Ντιμόνα στην έρημο Νεγκέβ και οι πτήσεις πάνω από αυτό, απαγορεύονται.

Σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, το άγνωστο αντικείμενο ερχόταν από τον νότο της Ιορδανίας στα σύνορα με τη Νεκρά Θάλασσα και πετούσε με κατεύθυνση την πόλη της Ντιμόνα.

Όπως μετέδωσε στο CNN, "μόλις το αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο εισήλθε στην απαγορευμένη εναέρια ζώνη, η Πολεμική Αεροπορία αντέδρασε και ένα ισραηλινό στρατιωτικό αεροσκάφος σηκώθηκε, με εντολή να καταστρέψει το ύποπτο αντικείμενο το οποίο έμοιαζε με αερόστατο. Τελικά το άγνωστο αντικείμενο βλήθηκε με πύραυλο αέρος αέρος και κατεστράφη".

Γιατί δεν βρέθηκαν συντρίμια!

H αναφορά των πιλότων, όπως την μετέδωσαν τα ισραηλινά ΜΜΕ, ανέφερε ότι αυτό που κατέρριψαν έμοιαζε με ένα "τηλεκατευθυνόμενο μπαλόνι με μηχανική υποστήριξη". Η εφημερίδα "The Jerusalem Post" χαρακτήρισε "αστειότητες" τα δημοσιεύματα περί ΑΤΙΑ και έκανε λόγο για "μετεωρολογικό μπαλόνι"¨.

Το παράξενο της υπόθεσης, εντοπίζεται στο γεγονός ότι οι ίδιες οι ισραηλινές αρχές, ανακοίνωσαν πως δεν εντόπισαν απολύτως τίποτε στην περιοχή της κατάρριψης, ούτε συντρίμμια, ούτε θραύσματα που θα πιστοποιούσαν την ταυτότητα του αντικειμένου! Ο στρατός από την πλευρά του, επιμένει ότι ακολούθησε πιστά τη διαδικασία αναχαίτισης και την ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία!

Επιπλέον, ενώ ο εναέριος χώρος της περιοχή έκλεισε κατά τη διάρκεια του συμβάντος, και όλες τις πτήσεις μεταξύ Τελ Αβίβ και Εϊλάτ σταμάτησαν, μετά την κατάρριψη, οι πτήσεις ξανά άρχισαν κανονικά, χωρίς ποτέ κανείς να ανακοινώσει τι ακριβώς συνέβη!

Είναι σαφές ότι όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, λένε τη μισή αλήθεια! Αν επρόκειτο απλώς για ένα μπαλόνι που οδήγησε σε λάθος συναγερμό, θα ήταν πολύ απλό να δείξουν δημοσίως ό,τι απέμεινε από την κατάρριψή του και να τελειώσει η συζήτηση εκεί!

Είναι αυτό το αντικείμενο που κατέρριψαν;

Μετά τη δημοσιοποίηση του γεγονότος, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από έναν τουρίστα το παρακάτω βίντεο, που τραβήχτηκε στην περιοχή την ίδια μέρα και στο οποίο εμφανίζεται ένα "περίεργο" ιπτάμενο αντικείμενο. Οι επίσημες αρχές, αρνήθηκαν να σχολιάσουν αν πρόκειται για το ίδιο που αναστάτωσε την αεράμυνα του Ισραήλ! .


Διαβάστε περισσότερα: http://rc-cafe.blogspot.com/2011/01/blog-post_1833.html#ixzz19ohWsOdY