Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

(Τι έχουν πάθει όλοι με) Το Σύμβολο του Διαβόλου;

(Τι έχουν πάθει όλοι με) Το Σύμβολο του Διαβόλου;



«Αυτός είναι ένας παλιός, γνωστός χαιρετισμός του ενός σατανιστή προς τον άλλον. Συνήθως, οι Illuminati είναι πολύ πιο ‘λεπτοί’ και δεν το συνηθίζουν να το κάνουν δημοσίως». - ‘Svali’ (*).

«Ένα σύμβολο σκεπάζει ή κρύβει ένα μυστικό, και σκεπάζει έτσι μυστικές δυνάμεις. Αυτές οι δυνάμεις μπορούν, όταν ελευθερωθούν, να έχουν ένα ισχυρό αποτέλεσμα".
- Foster Bailey, Μασόνος 33ου βαθμού .Από το βιβλίο“The Spirit of Freemasonry”.
(*)‘Svali’, είναι το ψευδώνυμο μίας γυναίκας που υπήρξε «προγραμματίστρια ελέγχου του νου» και εκπαιδεύτρια (‘mind control programmer and trainer’), κάτι σαν υπεύθυνη προπαγάνδας για τους Illuminati. Όλα αυτά μέχρι το 1996 που έγινε χριστιανή και εγκατέλειψε την μυστική εταιρία.

Το σύμβολο με τα δάχτυλα να σχηματίζουν κέρατα, γνωστό στις ΗΠΑ ως "El Diablo", (ή αλλιώς ‘corna’, από το ιταλικό ‘corno’, που σημαίνει κέρατο) είναι γνωστό ως "σύμβολο του διαβόλου". 

Πολλές φορές συγχέεται με το σύμβολο της φράσης «σ’ αγαπώ» στην γλώσσα των κωφάλαλων. 

(Το εν λόγω ‘σύμβολο’ χρησιμοποιείται επίσης, κατά κόρον, στην χώρο της μουσικής και ιδιαίτερα της Heavy Metal. Τουλάχιστον, αρχικά γιατί τώρα έχει εξαπλωθεί και αλλού ως …μόδα)..

Το θέμα είναι ότι το πρόσωπο που επινόησε, ή που δημιούργησε, την γλώσσα των κωφαλάλων με τα χέρια, η Helen Keller, είχε η ίδια μυηθεί στον αποκρυφισμό και στην Θεοσοφία. Μήπως η Keller επίτηδες επινόησε το σύμβολο του «σ’ αγαπώ» των κωφαλάλων να μοιάζει τόσο πολύ με το ‘κλασικό σύμβολο του Σατανά’; Μήπως η Keller έλεγε, ουσιαστικά, "Σ 'αγαπώ, Διάβολε;" -Texe Marrs, από το βιβλίο “CODEX MAGICA”.

"Εφηύρε πάνω από 60 διαφορετικά σύμβολα με τα οποία θα μπορούσε να μιλήσει στην οικογένειά της, πριν από την ηλικία των επτά ετών. Για παράδειγμα, αν ήθελε παγωτό ότι θα τύλιγε τα χέρια της γύρω από τον εαυτό της και θα υποκρινόταν ότι έτρεμε." –ΠΗΓΗ

Το ‘Light in My Darkness’ (‘Φως στο σκοτάδι μου’) είναι ένα βιβλίο, που δημοσιεύτηκε αρχικά το 1927, με τον τίτλο ‘My Religion’ (‘Η θρησκεία μου’), γραμμένο από την Helen Keller, όταν ήταν 47 ετών. Το βιβλίο γράφτηκε ως ένα αφιέρωμα στον ‘μυστικιστή χριστιανό’ Emanuel Swedenborg, τον οποίον η Helen θεωρούσε ως "ένα από τους ευγενέστερους πρωταθλητές που ο ‘αληθινός χριστιανισμός’ γνώρισε ποτέ." 

Το βιβλίο αυτό θεωρείται ως η πνευματική αυτοβιογραφία της Keller, στο οποίο δηλώνει ανοικτά ότι «οι διδασκαλίες του Emanuel Swedenborg έχουν γίνει το φως μου, και ένα υλικό στα χέρια μου και με το όραμά του προχωράω στο δρόμο μου."

Οι ίδιοι οι θεοσοφιστές γράφουν: «Ορισμένοι το αποκαλούν ‘πνευματική’ ή ‘κοσμική’ συνείδηση, την σοφία του ανώτερου εαυτού, τον ‘εσωτερικό Χριστό’ ή το ‘εσωτερικό φως’ των Buddhi. Όπως και το μυαλό, αυτό εκδηλώνεται σε όλες τις βαθμίδες και περιλαμβάνει βαθμούς και την διαίσθηση, την πνευματική διορατικότητα, και το όραμα. Ακριβώς όπως οι σκέψεις και οι συλλογισμοί μπορεί να είναι παραπλανητικοί έτσι και αυτή η νέα ποιότητα μπορεί, εάν δεν κατανοηθεί. Η Helen Keller ήταν πιο τυχερή στο να έχει έναν ‘πεπειραμένο δάσκαλο’ υψηλής δεοντολογίας να καταρτίσει το νεανικό μυαλό της…»

Η χειρονομία αυτή συγχέεται επίσης με το ‘Hook 'em Horns’, που είναι το ΄συμβολο του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Όστιν. Οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι του πανεπιστημίου κάνουν αυτόν τον χαιρετισμό και χρησιμοποιούν τη φράση ‘Hook 'em Horns’ σαν αποχαιρετισμό ή ως τελευταία φράση σε ένα γράμμα ή μια ιστορία.

Η χειρονομία συμβολίζει την μασκώτ του Πανεπιστημίου, που είναι το μοσχάρι, ο ‘Bevo’.

Ο Harley Clarke είναι ο άνθρωπος που ξεκίνησε το σύμβολο ‘Hook 'em Horns’, το 1955.

Στην φωτογραφία ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, George W. Μπους κάνει (κατά τους επίσημους ισχυρισμούς) την χαρακτηριστική χειρονομία του ‘Hook 'em Horns’, την ημέρα της ορκωμοσίας, μπροστά από το Λευκό Οίκο, την Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2005.

Το Associated Press και το Reuters θεώρησε ότι ο Μπους, απλά, κάνει το σύμβολο του Πανεπιστημίου του Texas. Εάν είναι έτσι όμως:

1) Γιατί οι άνθρωποι όπως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο πρόεδρος του Ιράν Ahmadinejad, ο Μπιλ Κλίντον και τόσοι άλλοι, κάνουν και αυτοί το σύμβολο αυτό παρόλο που δεν έχουν σχέση με το Τέξας, το Πανεπιστήμιο του Τέξας και την ομάδα φούτμπολ;

2) Γιατί είναι η οικογένεια Μπους δείχνει τέτοια εμμονή με το σήμα αυτό; Μερικές φορές εάν το έκαναν θα ήταν ανεκτό, αλλά είναι πράγματι πάρα πολλές οι φορές. Άλλωστε τι σχέση έχει ένα ‘αθλητικό’ σήμα την ημέρα της ορκωμοσίας;

3) Μιας που ο Μπους είναι μέλος της ‘Skull and Bones’ και του‘Bohemian Grove’, δεν πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να υποπτευθούν ότι ο «χριστιανός» Μπους υμνεί τον Σατανά. 
Από τη ταινία ‘Saved’ (‘σωσμένος’), όπου η Cassandra (Eva Amurri) κάνει την σατανική χειρονομία στρέφοντάς την προς τον Θεό.

Ο Γάλλος πρόεδρος Sarcozy.

Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Dick Cheney

Η Σάρα Παλίν

Εξώφυλλο του δίσκου ‘Holy Diver’ του χέβυ μέταλ συγκροτήματος ‘Dio’ (σημαίνει Θεός στα ιταλικά). Ο Ronnie James Dio,πέθανε στις 16 Μαΐου 2010.

Και η λίστα μεγαλώνει…

Ο Βασιλιάς Abdullah και ο Πούτιν

Η Elizabeth Taylor
Η Courtney love με την κόρη


Forsaken.

Spider Man

Ο Πρίγκιπας William

Η Maria (Kennedy) Shriver στον γάμο της με τον Arnold Schwarzenegger


George W. Bush

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Berlusconi

Ο Anton LaVey, ιδρυτής της ‘εκκλησίας του Σατανά’(στην φώτο η κόρη του με το κέρινο ομοίωμά του).

Ο Dan Quayle

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της McDonalds

Ο John Lennon στο "Yellow Submarine"
Ο John Lennon και πάλι
Ο Kid Rock

Και οι γνωστοί τηλευαγγελιστές – θαυματοποιοί

Pat Robertson
Benny Hinn

Kenneth Copeland
Το σύμβολο του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων (Council On Foreign Relations ή C.F.R.) δείχνει έναν γυμνό άντρα επάνω σε ένα άσπρο άλογο να κάνει το γνωστό σύμβολο και μάλιστα προς τον Ουρανό.

Και η λίστα μεγαλώνει…