Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Χημικές Ουρές (SOS) Δηλητηριασμένα Λαχανικά-Πίτσες



ΠΗΓΗ((http://www.youtube.com/watch?v=hQXQte8c_Yw&feature=related))

ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ.Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Κόβουν τους δημοσιογράφους που διαφωνούν με την θεωρία της «παγκόσμιας υπερθέρμανσης» απο την Σύνοδο κορυφής της Κοπεγχάγης…
Δείχνοντας την δικτατορική και ενάντια στην ελευθερία του λόγου ατζέντα του,ο οργανισμός Ηνωμένων Εθνών μπλόκαρει των συγγραφέα και μπέστ-σέλερ των New York Times,Jerome Corsi,απο το να παρακολουθήσει την σύνοδο της Κοπεγχάγης για την κλιματική αλλαγή,την επόμενη εβδομάδα.
Προπαγανδιστικά όργανα όπως το Associated Press,που συνειδητά έχουν υποστηρίξει την ψευδή επιστήμη των ΗΕ σχετικά με την παγκόσμια υπερθέρμανση,παρά το πρόσφατο σκάνδαλο το οποίο απέδειξε οτι κορυφαίοι ακαδημαϊκοί που συνεργάζονται με το IPCC του ΟΗΕ,έκρυβαν συστηματικά στοιχεία που ήταν αντίθετα με την κατεστημένη άποψη της παγκόσμιας υπερθέρμανσης,έχουν προσκληθεί «ευγενικά» να παρακολουθήσουν την σύνοδο κορυφής.Αντίθετα όσοι διαφωνούν με το μονοπώλιο των Ηνωμένων Εθνών αποκλείονται απο την Σύνοδο.
Περισσότερα εδω

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ
ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ «ΑΓΩΝΑ» ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ Ο ΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ,Ο David Mayer de Rothschild.ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ «ΜΕΣΣΙΑΣ» ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ.
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΙ ΑΡΧΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ;ΑΦΟΥ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ-ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΥΦΛΑ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ «ΚΟΥΤΙ»
 
 
 


Διαβάστε περισσότερα http://news.kozaninet.gr/?p=8480#ixzz1BVsgpzjb

Ο Ομπάμα διατάζει τον Στρατό να είναι προετοιμασμένος για εξεγέρσεις για τα τρόφιμα, την άνοιξη

Ο Ομπάμα διατάζει τον Στρατό να είναι προετοιμασμένος για εξεγέρσεις για τα τρόφιμα, την άνοιξη




Μια ζοφερή έκθεση που συνέταξε η Γενική Διεύθυνση Εξωτερικής Ασφάλειας της Γαλλίας (DGSE) και η οποία έγινε γνωστή μέσω της Εξωτερικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Ρωσίας (SVR), αναφέρει ότι ο πρόεδρος Ομπάμα και ο Σαρκοζί έχουν "συμφωνήσει κατ 'αρχήν" στην δημιουργίαμίας κοινής Αμερικανο-ευρωπαϊκής στρατιωτικής δύναμηςπου θα ασχοληθεί αποκλειστικά με μια παγκόσμια εξέγερση που αναμένεται φέτος την άνοιξη, καθώς ο κόσμος θα ξεμείνει από τρόφιμα.
Σύμφωνα με την έκθεση αυτή, ο Σαρκοζί, ως επικεφαλής της ομάδας G-20 των ανεπτυγμένων εθνών, ζήτησε και έλαβε έκτακτη συνάντηση με τον Ομπάμα την περασμένη Δευτέρα στο Λευκό Οίκο, όπου προειδοποίησε τον Αμερικάνο πρόεδρο ότι η αύξηση - ρεκόρ των τιμών των τροφίμων, η οποία εμφανίζεται λόγω της άνευ προηγουμένου σειράς φυσικών καταστροφών, απειλεί τη σταθερότητα ολόκληρου του κόσμου και θα μπορούσε να οδηγήσει στο ξέσπασμα ενός ολοκληρωτικού παγκόσμιου πολέμου.
Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο Γάλλος πρωθυπουργόςΦρανσουά Φιγιόν τόνισε ότι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες της G-20 είναι να βρεθεί μια συλλογική απάντηση στην «υπερβολική αστάθεια» στις τιμές των τροφίμων, όπως αυτή υπάρχει τώρα, δήλωση στην οποία προστέθηκε και αυτή του Philippe Chalmin, κορυφαίου οικονομικού συμβούλου της γαλλικής κυβέρνησης, ο οποίοςπροειδοποίησε ότι ο κόσμος μπορεί να αντιμετωπίσει μία κοινωνική αναταραχή, συμπεριλαμβανομένων εξεγέρσεων για τα τρόφιμα τον Απρίλιο, καθώς οι τιμές των σιτηρών έχουν αυξηθεί σε πρωτοφανή υψηλά επίπεδα.
Οι φόβοι της γαλλικής κυβέρνησης για αύξηση της παγκόσμιας αστάθειας κατανοήθηκαν την περασμένη εβδομάδα μετά από τις ταραχές για τα τρόφιμα που ξέσπασαν στην Αλγερία και την Τυνησία που άφησαν πάνω από 100 νεκρούς. Τόσο τρομερή είναι η κατάσταση στην Τυνησία που η κυβέρνησή τους έσπευσε να στείλει μεγάλο αριθμό στρατευμάτων και τεθωρακισμένων στην πρωτεύουσα Τύνιδα και διέταξε απαγόρευση της κυκλοφορίας σε όλη την χώρα, σε μία προσπάθεια να καταστείλει την αυξανόμενη βία.
Ο Robert Zoellick, πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, προειδοποίησε την περασμένη εβδομάδα, ότι η αύξηση των τιμών των τροφίμων είναι μία «απειλή για την παγκόσμια ανάπτυξη και την κοινωνική σταθερότητα», καθώς ο κόσμος μας, για πρώτη φορά, όσο μπορούμε να θυμηθούμε, έχει προειδοποιηθεί ότι βρίσκεται απλά «μία κακή συγκομιδή πριν από το χάος».
Πολύ σημαντικό να τονισθεί για το πόσο δύσκολη έχει γίνει η παγκόσμια επισιτιστική κατάσταση, είναι να κατανοηθούν οι καταστροφές που έπληξαν πέρσι, τα κράτη που καλλιεργούν σιτάρι και τα οποία κατά φθίνουσα σειρά είναι: η Κίνα, η Ινδία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ρωσία, η Γαλλία, ο Καναδάς, η Γερμανία, η Ουκρανία, η Αυστραλία και το Πακιστάν.
Από την καταστροφή στην Κίνα: το 2010 ξηρασία και οι θύελλες σκόνης στη Κίνα έπληξαν τις περιοχές Yunnan, Guizhou, Guangxi, Sichuan, Shanxi, Henan, Shaanxi, Chongqing, Hebei και Γκανσού της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, καθώς και περιοχές της Νοτιοανατολικής Ασίας όπως το Βιετνάμ και η Ταϊλάνδη, και οι θύελλες σκόνης τον Μάρτιο και τον Απρίλιο που έπληξαν μεγάλο μέρος της Ανατολικής Ασίας. Η ξηρασία αναφέρθηκε ως η χειρότερη που έγινε εδώ και έναν αιώνα, στη νοτιοδυτική Κίνα.
Από την καταστροφή στην ΙνδίαΈνα πρωτοφανές κύμα καύσωνα και μία αυξανόμενη κρίση του νερού στην Ινδία ανάγκασαν τους πολιτικούς να εξετάσουν την εφαρμογή τελών χρήσης και άλλα μέτρα για την εξοικονόμηση νερού. Ο Πρόεδρος της Σρι Λάνκα Mahinda Rajapaksa έδωσε εντολή στους υπουργούς και στους αξιωματούχους για την προετοιμασία ενός στρατηγικού σχεδίου για την αντιμετώπιση μιας επικείμενης κρίσης των τροφίμων, καθώς υπήρχαν ενδείξεις ότι ο κόσμος θα αντιμετωπίσει έλλειψη τροφίμων μέχρι τον επόμενο Απρίλιο.
Από την καταστροφή της Ρωσίας: (το 10% της παγκόσμιας παραγωγής συνολικά, το 20% προορίζεται για εξαγωγή) η Ρωσία χτυπήθηκε από τις υψηλότερες θερμοκρασίες που έχουν καταγραφεί ποτέ εδώ και 130 χρόνια από τότε που τηρούνται αρχεία. Η πιο εκτεταμένη ξηρασία σε περισσότερες από τρεις δεκαετίες. Και μαζικές πυρκαγιές που εξαπλώθηκαν σε επτά περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Μόσχας.
Από την καταστροφή της Γαλλίας: Η γαλλική κυβέρνηση μείωσε την προβλεπόμενη καλλιέργεια σιταριού κατά 2,7% σε σχέση με πέρυσι λόγω της ξηρασίας και του κρύου.
Από την καταστροφή του ΚαναδάΞηρασία – ρεκόρ έπληξε κύρια τις επαρχίες παραγωγής σιταριού στο δυτικό τμήμα της χώρας.
Από την καταστροφή της Ουκρανίας: (κορυφαία χώρα στον κόσμο στην παραγωγή κριθαριού και έκτη μεγαλύτερη στο σιτάρι), χτυπήθηκε τόσο σκληρά όσο η Ρωσία από φωτιές και ξηρασία μέχρι το σημείο που έχουν σταματήσει όλες οι εξαγωγές των σπόρων το 2011.
Από την καταστροφή στην Αυστραλία: οι φόβοι για μια παγκόσμια έλλειψη σιταριού έχουν αυξηθεί, αφότου η περιοχή του Queensland της Αυστραλίας επλήγη από καταστροφικές πλημμύρες. Ο Andrew Fraser, μέλος τουQueenslands State Treasurer, περιέγραψε τις πλημμύρες ως «καταστροφή βιβλικών διαστάσεων». Το νερό καλύπτει εκτάσεις στο μέγεθος της Γαλλίας και της Γερμανίας. Αναμένεται να φτάσει πάνω από 30 μέτρα βάθος σε ορισμένες περιοχές τις επόμενες ημέρες.
Από την καταστροφή του Πακιστάν: Οι πλημμύρες έχουν βυθίσει 17 εκατομμύρια στρέμματα των πιο εύφορων εκτάσεων καλλιέργειας του Πακιστάν, έχουν σκοτωθεί 200.000 ζώα και έχουν καταστραφεί τεράστιες ποσότητες σιτηρών, αφήνοντας τους γεωργούς ανίκανους να τηρήσουν την προθεσμία για τη φύτευση νέων σπόρων, κάτι που συνεπάγεται τη μαζική απώλεια της παραγωγής τροφίμων το 2011, και πιθανές μακροπρόθεσμες ελλείψεις σε τρόφιμα.
Δεν είναι μόνο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κορυφαίων κρατών - παραγωγών σιταριού στον κόσμο μας έχει επηρεαστεί, αλλά και μία από τις κυριότερες περιοχές παραγωγής σιτηρών του πλανήτη, η Νότια Αμερική, έχει πληγεί από καταστροφές επίσης, όπου μια ιστορική ξηρασία έχει ακρωτηριάσει την Αργεντινή και τη Βολιβία, και τηΒραζιλία, χώρα με τις μεγαλύτερες παραγωγικές περιφέρειες, που έχει πληγεί με καταστροφικές πλημμύρες που έχουν σκοτώσει σχεδόν 400 ανθρώπους μέσα στις προηγούμενες ημέρες μόνο.
Ακόμα και οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν χτυπηθεί καθώς ένας καταστροφικός χειμώνας κάλυψε τις 49 από τις 50 πολιτείες με χιόνι και προκάλεσε πρωτοφανείς ζημιές στις καλλιέργειες στη Φλόριντα λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, ενώ από τις βροχές – ρεκόρ καταστράφηκαν τεράστιες εκτάσεις από καλλιέργειες στην πιο σημαντική αναπτυσσόμενη περιοχή των ΗΠΑ, την Καλιφόρνια.
Και αν νομίζετε ότι τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να γίνουν χειρότερα μάλλον θα κάνετε λάθος, καθώς η Νότια Κορέα(ένας από τους σημαντικότερους εξαγωγείς κρέατος στην Ασία) την προηγούμενη εβδομάδα θανάτωσε εκατομμύρια ζώα μετά από ξέσπασμα αφθώδους πυρετού.
Η τρομακτική παγκόσμια επισιτιστική κατάσταση που θα υπάρχει φέτος γίνεται ακόμα πιο ζοφερή, καθώς τον περασμένο μήνα, οι Ηνωμένες Πολιτείες ανέφεραν ότι σχεδόν το σύνολο των μελισσών τους πέθαναν, και σε συνδυασμό με τους "μυστήριους" θανάτους ολόκληρου του πληθυσμό των νυχτερίδων στην Αμερική σημαίνει ότι οι δύο κύριοι επικονιαστές των φρούτων και των κηπευτικών δεν θα είναι πλέον σε θέση να κάνουν τη δουλειά τους, κάτι που οδηγεί στην απώλεια καλλιεργειών, η οποία, όπως προειδοποιεί έκθεση, θα αποτελεί «βιβλική καταστροφική».
Όλως τυχαίως, μετά τη συνάντησή του με τον Σαρκοζί, οΟμπάμα άρχισε να εφαρμόζει μία εθνική στρατηγική για να εξασφαλιστεί ότι η αλήθεια αυτών των τρομερών γεγονότων δεν θα φθάσει στον αμερικάνικο λαό, παραγγέλοντας σε όλους τους πολίτες των ΗΠΑ να έχουν μία Ιντερνετική Ταυτότητα, ώστε να μπορούν να παρακολουθούνται και να ελέγχονται αυτά που γράφουν και μεταδίδουν.
Κι έτσι σήμερα, καθώς οι αναλυτές προειδοποιούν ότι η τελευταία αναθεώρηση των αμερικάνικων και παγκόσμιων αποθεμάτων φωνάζει ότι δεν υπάρχει περαιτέρω περιθώριο για καιρικά προβλήματα, ένας νέος κυκλώνας ετοιμάζεται να χτυπήσει την Αυστραλία, βαρύς χειμώνας στην Ινδία έχει προκαλέσει το θάνατο περίπου 130 ανθρώπων, καιπερισσότερο χιόνι απειλεί να χτυπήσει την Αμερική, και δεν είμαστε ακόμη δύο εβδομάδες μέσα στο 2011 ... ο Θεός να μας ελεήσει όλους.