Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Τουρκία..Ας το τσεκάρουν εκεί στο ΥΠΕΞ


Τουρκία..Ας το τσεκάρουν εκεί στο ΥΠΕΞ

 Γράψαμε στο google earth - ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ - με λατινικούς χαρακτήρες..(kastelorizo)
Και είδαμε με έκπληξη πως εντελώς ξαφνικά έγινε τούρκικο νησί του νότιου Αιγαίου.
Ας κάνει κάποιος εκεί από το ΥΠΕΞ μια αναφορά να το διορθώσουν.
Εκτός κι αν ξέρουν κάτι οι Αμερικάνοι της google,που δεν το ξέρουν ούτε στο αρμόδιο Υπουργείο. 

Βρέθηκε η χαμένη Ατλαντίδα από το Google Earth;


Βρέθηκε η χαμένη Ατλαντίδα από το Google Earth;



Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα The Sun ένας χρήστης του Google Earth ισχυρίζεται πως βρήκε την χαμένη πόλη της Ατλαντίδας μέσω του δημοφιλούς προγράμματος της Google. Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία η επίμαχη εικόνα παρουσιάζει ένα σύνολο ίσιων γραμμών μέσα σε ένα ορθογώνιο. Θα σας πούμε το προφανές, η φύση δεν δημιουργεί ίσιες γραμμές μέσα στην θάλασσα. Το σημείο της εικόνας τοποθετείται περίπου 620 μίλια δυτικά του Μαρόκο, κοντά στα Κανάρια νησιά.
Η επίσημη θέση της Google στο θέμα είναι πως πρόκειται για προσπάθειας χαρτογράφησης του βυθού μια ομάδα σκαφών που ήταν στη περιοχή και άφησαν αυτές τις γραμμές στο βυθό. Οι λάτρεις των μυστηρίων και των μεταφυσικών φαινομένων πάντως δεν δείχνουν να πτοούνται και ετοιμάζουν ήδη τις βαλίτσες τους για τη συγκεκριμένη περιοχή.

ΠΗΓΗ((http://angelaspinkyworld.blogspot.com/2009/02/google-earth.html))

Τό Κυβερνητικό Τμήμα Περιβάλλοντος, Τροφίμων καί ‘Αγροτικών ‘Υποθέσεων τής ‘Αγγλίας, πού ‘ασχολείται μέ τήν ‘εμφύτευση Microchip στά ζώα, έχει σήμα μορφή τού 666, τό ‘οποίο και διαφημίζει.


Τό Κυβερνητικό Τμήμα Περιβάλλοντος, Τροφίμων καί ‘Αγροτικών ‘Υποθέσεων τής ‘Αγγλίας, πού ‘ασχολείται μέ τήν ‘εμφύτευση Microchip στά ζώα, έχει σήμα μορφή τού 666, τό ‘οποίο και διαφημίζει.


‘Η Defra (Department for Environment Food and Rural Affairs) -  Τμήμα Περιβάλλοντος, Τροφίμων καί ‘Αγροτικών ‘Υποθέσεων, είναι ‘ένας Κυβερνητικός ‘Οργανισμός τής ‘Αγγλίας, πού ‘ασχολείται καί μέ τήν ‘εμφύτευση Microchip στά ζώα.
Αυτή είναι η ‘επίσημη ‘Ιστοσελίδα του :  http://ww2.defra.gov.uk/
Τό σήμα του είναι μία ‘από τίς πολλές μορφές τού 666.
Δείτε στήν ‘επόμενη φωτογραφία τά τρία 6άρια στό σήμα :
‘Ας δούμε τώρα πώς διαφημίζουν τό 666 καί μάλιστα 6 6άρια (δηλαδή τό 666666) στήν ‘επίσημη ‘Ιστοσελίδα τους, δίνοντας δήθεν παράδειγμα για τό πώς θά είναι ‘ο τύπος τών ‘ετικεττών πού μπαίνουν στό αυτί κάθε ζώου. Τά 6άρια ‘υπάρχουν σάν παράδειγμα στό herdmark, herd mark σημαίνει σήμα (χάραγμα) κοπαδιού. !!!
Δείτε καί τήν ‘επόμενη φωτογραφία ‘από τήν ίδια ‘Ιστοσελίδα, ‘όπου άναφέρεται ότι κάθε βοοειδές πού γεννήθηκε μετά τήν 1η ‘Ιανουαρίου τού 1998θά πρέπει νά ‘έχει διπλή σήμανση μέ ‘ετικέττες (double ear tagging) ‘εγκεκριμένη ‘από τήν Defra. Τά ζώα θά ‘αναγνωρίζονται σέ ‘όλη τή διάρκεια τής ζωής τους μέ αυτό τόν ‘αριθμό.
Όλως τυχαίως (;) τό 1998 = 3 x 666 !!!

Για τους χημικούς αεροψεκασμούς


Για τους χημικούς αεροψεκασμούς



ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΥΣ
psekasmoi_1Αξιότιμοι κύριοι Μετεωρολόγοι,Ολοένα αυξάνεται ο αριθμός των ευαισθητοποιημένων πολιτών που παρατηρούν ανήσυχοι, τις καθημερινές σχεδόν επιχειρήσεις των αεροπλάνων στους ουρανούς της πατρίδας μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο, που – απ’ ό,τι φαίνεται - πραγματοποιούν τους καθιερωμένους πια χημικούς αεροψεκασμούς!
Αυτές οι επιχειρήσεις ανταποκρίνονται μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια με αυτό που θα βλέπαμε στην περίπτωση εφαρμογής των προτάσεων των επιστημόνων που προωθούν τη «Γεωμηχανική», ένα κλάδος της επιστήμης που επεμβαίνει τεχνητά στις φυσικές διεργασίες της φύσης, τροποποιεί και ρυθμίζει κατά βούληση τον καιρό και το κλίμα, της κάθε περιοχής, χρησιμοποιώντας ως υλικά χημικές ουσίες, όπως βάριο, άλατα, οξείδια αλουμινίου.
Σύμφωνα με την σύγχρονη ιατρική επιστήμη, το αλουμίνιο (αργίλιο) και το βάριο σε οποιαδήποτε μορφή, αποτελούν τοξικές ουσίες για τον ανθρώπινο οργανισμό, που δεν αποβάλλονται. Σε εργαστηριακές αναλύσεις που έχουν γίνει στο αίμα συμπατριωτών μας αλλά και αλλού, έχουν βρεθεί αυξημένα επίπεδα αλουμινίου!!!
Επίσης σε αναλύσεις του εδάφους και των υδάτων, τα δείγματα των οποίων λήφθηκαν και από παρθένες περιοχές, έχουν δείξει υψηλά επίπεδα αλουμινίου και βαρίου!!! http://www.youtube.com/watch?v=PtlOXhSnNw8&feature=player_embedded
Οι επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία είναι σωρευτικές, οι συνέπειες επέρχονται με τον καιρό, με την σταδιακή αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, αλλά εξίσου καταστροφικές και για ολόκληρο το περιβάλλον αφού αυτά τα δηλητήρια επικαλύπτουν όλη την επιφάνεια της γης και την επιμολύνουν εισχωρώντας και στον υδροφόρο ορίζοντα!
Αντιδράσεις πολιτών στην Κύπρο, αλλά και σε όλο τον κόσμο, για τους χημικούς αεροψεκασμούς:
http://troktiko-blog.blogspot.com/2010/11/blog-post_9905.html
http://vimeo.com/16219493
Στην Ναγκόγια της Ιαπωνίας τον προηγούμενο μήνα, αντιπρόσωποι από 193 έθνη, ενέκριναν την απαγόρευση της εφαρμογής του προγράμματος της γεωμηχανικής στο πλαίσιο μιας γενικής συμφωνίας για τη βιοποικιλότητα.
http://www.enouranois.gr/english/indexmoratorium%20.htm
Επειδή η Ελλάδα είναι ανάμεσα σε αυτά τα 193 κράτη, σε περίπτωση που όντως πραγματοποιούνται τα προγράμματα γεωμηχανικής που κάθε πληροφορημένος πολίτης έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι διεξάγονται μπροστά στα μάτια του, τότε η Ελλάδα, όπως όλα τα κράτη που υποστηρίζουν το moratorium, παραβιάζει τη συμφωνία που μόλις υπέγραψε!
psekasmoi_2
Απευθυνόμαστε λοιπόν σε εσάς που μελετάτε καθημερινά τα καιρικά φαινόμενα παγκοσμίως, αλλά και ιδιαίτερα στον ελληνικό χώρο, για να σας υποβάλλουμε τα εξής ερωτήματα:
Παρακολουθείτε τί γίνεται σχεδόν καθημερινά στον ουρανό μας; Γνωρίζετε ότι διεξάγονται κάθε μέρα, όλο και πιο έντονοι χημικοί αεροψεκασμοί σε όλη την Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως, που επηρεάζουν άμεσα και μεταβάλλουν δραστικά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε μια συγκεκριμένη περιοχή;
Δεν έχετε παρατηρήσει ως τώρα τα χημικά νέφη που δημιουργούνται από τους χημικούς αεροψεκασμούς και που είναι εμφανώς πολύ διαφορετικά από τα φυσικά, και που εύκολα μπορούν να διαχωριστούν και από τον πιο απλό παρατηρητή του φαινομένου; Εσείς που σπουδάσατε το κλίμα και τον καιρό, θα έπρεπε να είστε οι πρώτοι παρατηρητές του!
Αφιερώστε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας να μελετήσετε αυτό τον εκτεταμένο κατάλογο των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας από την Αμερική σχετικά με τον εξοπλισμό και τις διαδικασίες που χρησιμοποιούνται:http://www.sovereignindependent.com/?p=9344
Είστε επιστήμονες και οφείλετε να χρησιμοποιήσετε την επιστήμη και τις γνώσεις σας για το καλό της ανθρωπότητας. Δεν περιμένουμε να μας δώσετε απαντήσεις για τους λόγους που γίνονται οι χημικοί αεροψεκασμοί. Πολύ πιθανόν να μη γνωρίζετε ούτε εσείς τους πραγματικούς λόγους. Οφείλετε όμως να δημοσιοποιήσετε το θέμα, να ενημερώσετε τους Έλληνες για την ύπαρξή του, και να απαιτήσετε μαζί μας, απαντήσεις από αυτούς που διενεργούν τους ψεκασμούς, για τη σκοπιμότητά τους.
Αναμένουμε την απάντησή στα ερωτήματα και τους προβληματισμούς μας.
Με τιμή
Πανελλήνια Κίνηση Κατά των Χημικών Αεροψεκασμών

Έβερεστ: μολυσμένο χιόνι στη «στέγη του κόσμου»


Έβερεστ: μολυσμένο χιόνι στη «στέγη του κόσμου»


Όσοι σκοπεύουν να ακολουθήσουν τα χνάρια του Έντμουντ Χίλαρι στη «στέγη του κόσμου θα πρέπει να έχουν μαζί τους προμήθειες νερού.
Αυτό διότι βρέθηκαν επικίνδυνα επίπεδα αρσενικού και καδμίου σε δείγματα χιονιού από το Έβερεστ των Ιμαλαΐων.
Τα επικίνδυνα για τον ανθρώπινο οργανισμό βαρέα μέταλλα βρέθηκαν σε υψηλότερα επίπεδα από αυτά που θεωρεί αποδεκτά η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος των ΗΠΑ.
Ο Bill Υeo, σπουδαστής στο πανεπιστήμιο ‘University of Southern Maine in Gorham’ συνέλλεξε δείγματα  χιονιού και εδάφους από διαφορετικά υψόμετρα μεταξύ των 5334 και των 7772 μέτρων.
Σε όλα τα δείγματα χιονιού βρέθηκαν υψηλά επίπεδα αρσενικού και καδμίου, ενώ στα δείγματα εδάφους εντοπίστηκε υψηλό αρσενικό.
Η καθηγήτρια του ‘University of Southern Maine in Gorham’ Samantha Langley-Turnbaugh σημείωσε πως οι ορειβάτες πίνουν λιωμένο χιόνι για να επιβιώσουν και η μόλυνση του χιονιού αποτελεί σοβαρό πρόβλημα.
Τα ακριβή αίτια της μόλυνσης του χιονιού στο Έβερεστ δεν έχουν διακριβωθεί.
Εικάζεται πως ευθύνεται η μόλυνση του αέρα από την «ανθούσα» ασιατική βιομηχανία και η μεταφορά των βαρέων μετάλλων στο Έβερεστ από τους ανέμους.