Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ EUROGENDFOR ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΤΗΝ 23/2/2011

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ EUROGENDFOR ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΤΗΝ 23/2/2011..

"ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ" ...
Δοκιμή επιβολής ισχύος σε εξεγέρσεις πολιτών σχεδιάζουν οι Βρυξέλλες στην Ελλάδα την 23η Φεβρ. 2011. Δείτε Σχετικό Βιντεο (εντός)
 
Μυστικές προετοιμασίες για την επέμβαση της ειδικής ευρωπαϊκής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα .
Η οικονομική κρίση η οποία θα συνοδεύεται από κοινωνικές αναταραχές δίνει στις Βρυξέλλες την ευκαιρία την 23η Φεβρ. 2011 να τεστάρει την ικανότητα επέμβασης της μυστικής ομάδας η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη ξεσηκωμάτων και αναταραχών στην Ευρώπη.
Η μυστική αυτή ομάδα λέγεται EUROGENDFOR, έχει την έδρα της στην Ιταλία και ...θα έχει την πρώτη της μεγάλη επέμβαση ενάντια σε λαό ενός ευρωπαϊκού κράτους όπως αναφέρουν οι πληροφορίες την 23 /2/ 2011 .

Η Ελλάδα βράζει. Δείτε τα γεγονότα που εξελίσσονται καθημερινά στην Κερατέα. Από μέρα σε μέρα οι διαμαρτυρίες των πολιτών θα γίνονται και πιο βίαιες και όπως διαπιστώνεται η ηγεσία ενισχύει αυτήν την ανάφλεξη προκειμένου να επιδείξει την δύναμη της. "
Μυστικές προετοιμασίες για την επέμβαση ειδικής ευρωπαϊκής στρατιωτικής δύναμηςEUROGENDFOR στην Ελλάδα με στόχο την άμεση καταστολή των λαικών κινητοποιήσεων που θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν στα νέα μέτρα προσκαλεί η "σοσιαλιστική" κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία... 

...οι Ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής , οι οποίες στην ουσία ειναι στρατός που θα χρησιμοποιούν τα κράτη, στην προσπάθεια να φανεί ότι δεν αναμειγνύουν το δικό τους στρατό αλλά Ευρωπαϊκές δυνάμεις άμεσης επέμβασης.

Η οικονομική κρίση η οποία θα συνοδεύεται από κοινωνικές αναταραχές θα δώσει στις Βρυξέλλες την καλοδεχούμενη ευκαιρία να τεστάρει την ικανότητα επέμβασης της μυστικής ομάδας η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη ξεσηκωμάτων και αναταραχών στην Ευρώπη.

Τη στιγμή που οι Γερμανοί προτείνουν στους Έλληνες να ξυπνάνε πιο νωρίς και να εργάζονται περισσότερα, στους Ελληνικούς δρόμους συσσωρεύεται ο θυμός.

Η Ελληνική κυβέρνηση μελετώντας στοιχεία που προβλέπουν ένταση των κοινωνικών αντιδράσεων τους επόμενους μήνες, ζήτησε την εμπλοκή των Ευρωπαϊκών δυνάμεων καταστολής προκειμένου να φανεί ώς "ανωτέρα" βία και να αποφύγει η κυβέρνηση το περαιτέρω πολιτικό κόστος απο την άμεση εμπλοκή με τις κοινωνικές ομάδες.

Μυστικές επαφές προετοιμάζουν και μελετούν το σχέδιο επέμβασης της ειδικής ευρωπαϊκής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα με στόχο την καταστολή των διαδηλώσεων, απεργιών και κάθε είδους λαικής αντίδρασης - διαμαρτυρίας.

Το επίσημο site είναι το www.eurogendfor.eu και η είδηση αναρτήθηκε αρχικά στο Γερμανικό Kopp Verlag.

Είναι γεγονός πως η κυβέρνηση μέχρι στιγμής τηρεί "σιγή ιχθύος" αναφορικά με το θέμα , ενώ οι περισσότεροι Ευρωπαίοι πολίτες δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αυτής της ομάδας.

Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν... Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.

ΒΑΣΗ UFO ΣΤΟΝ ΑΡΗ!!!!!!!!!!!!!

Αυτή την εικόνα από τον πλανήτη Άρη δημοσίευσε η επίσημη ιστοσελίδα της NASA. Έχει ληφθεί από το εξερευνητικό διαστημικό ρομπότ «Mars Rover Spirit» το Δεκέμβριο του 2010, καθώς εξερευνούσε ένα βραχώδες βουνό στον Κόκκινο Πλανήτη.

Στο video που ακολουθεί, δε γίνεται καμία επέμβαση στην εικόνα, παρά μόνο μεγέθυνση της εικόνας της NASA και υποδείξεις με κίτρινα κυκλάκια τα σημεία που πρέπει να προσέξουμε.


Φαίνεται καθαρά, μεγάλη πύλη εισόδου-εξόδου τεχνητής κατασκευής, γεωμετρικού σχήματος "Π", καθώς και στην κάτω δεξιά γωνία ξεχωρίζει(γυαλίζει) μεταλλική κατασκευή, σχήματος ιπταμένου δίσκου.


Παρατηρήστε επίσης στην πύλη εισόδου κάθετες μπάρες-κάγκελα ή τουλάχιστον κάτι που μοιάζει με κάγκελα.


Στην πρόσοψη δε του λείου βράχου, υπάρχουν πολλές μαύρες τρύπες ίσης απόστασης η μία από την άλλη.(αεραγωγοί;) ΠΗΓΗ:
periergaablogspot