Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Κοιτάσματα πετρελαίου ίσα με το 75% των αποθεμάτων της Σαουδικής Αραβίας εντόπισαν οι ΗΠΑ στην ελληνική ΑΟΖ!


Κοιτάσματα πετρελαίου ίσα με το 75% των αποθεμάτων της Σαουδικής Αραβίας εντόπισαν οι ΗΠΑ στην ελληνική ΑΟΖ!


  • Η είδηση που βγαίνει στο φως της δημοσιότητας μπορεί να θεωρείται αποκαλυπτική, αλλά με μία δεύτερη σκέψη αντιλαμβανόμαστε πως είναι μάλλον... υποβοηθητική, αφού ο Γιώργος Παπανδρέου έχει σχεδόν στρώσει τον "πάγκο" για το ξεπούλημα...
Μάλλον ειρωνικά έρχονται τώρα οι αμερικανοί φίλοι του Γιώργου Παπανδρέου για να μας πούνε πως υπάρχουν τεράστιες ποσότητες ενέργειας στη διάθεση της Ελλάδας. Και γιατί ειρωνικά; Μα, αφού οι δορυφόροι των αμερικανών εδώ και δεκαετίες ξεψάχνισαν τον πλανήτη για οτιδήποτε που θα μπορούσε να αποτελέσει πηγή κέρδους για τις ΗΠΑ. Οπότε, ας παρακολουθήσουμε το "πασάρισμα" και ας αναλογιστούμε τι μπορούμε να κάνουμε από εδώ και τώρα... Το μόνο σίγουρο είναι πως αν προλάβει ο Γιώργος να "δώσει" το εμπόρευμα από τον πάγκο, τότε δεν θα μπορούμε να το πάρουμε πίσω. Εξάλλου, είναι γνωστό πως "μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται"...

Πλούσιοι οι Έλληνες σε πετρέλαια, φτωχοί σε... πολιτικούς!
Αυτή την στιγμή στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου έχει διαμορφωθεί μία συμμαχία που ένα μόλις χρόνο πριν, θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο πολιτικού θρίλερ και μάλιστα ευφάνταστου σεναριογράφου και όχι πραγματικότητα. Αλλά ο εντοπισμός των μεγαλύτερων ενεργειακών αποθεμάτων που έχουν εντοπιστεί στην περιοχή αυτή το έκανε πραγματικότητα: Ένας πολύ ισχυρός πολιτικο-στρατιωτικός άξονας Ελλάδος-Ισραήλ-Κύπρου με τις ευλογίες και την "ομπρέλα" ασφαλείας των ΗΠΑ. Τι συνέβη (πέρα από το γεγονός ότι η Τουρκία πλέον δείχνει να τραβάει τον "δικό της δρόμο", απέναντι από τις ΗΠΑ για πρώτη φορά εδώ και μισό αιώνα);

Τα αποτελέσματα δύο επίσημων μελετών του USGS που στηρίζονται σε μελέτη στοιχείων από 1000 γεωτρήσεις που έχουν διενεργηθεί στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς επίσης και από σεισμικές καταγραφές σε έκταση 30 χιλιάδων χιλιομέτρων είναι συγκλονιστικά σε ότι αφορά τα ενεργειακά αποθέματα. Και δεν μιλάμε μόνο για φυσικό αέριο. Μιλάμε για πετρέλαιο, όπου πραγματικά οι αριθμοί που οι ίδιοι οι Αμερικανοί δίνουν στην δημοσιότητα, "ζαλίζουν":

Οι Αμερικανοί θεωρούν ότι στις συγκεκριμένες περιοχές υπάρχουν στοιχεία και ενδείξεις για την ύπαρξη από 54 έως 170 δισ. βαρελιών! Για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης αρκεί να αναφερθεί ότι αυτή τη στιγμή τα εναπομείναντα απολήψιμα αποθέματα της Σαουδικής Αραβίας υπολογίζονται σε 250 δισ. βαρέλια, ενώ η χώρα με τα μεγαλύτερα αποθέματα στον κόσμο η Βενεζουέλα μετράει 275 δισ. βαρέλια! Δηλαδή στην Ανατολική Μεσόγειο μέχρι στιγμής (προσέξτε το "μεχρι στιγμής") έχουν εντοπιστεί σε πετρέλαιο το 75% των κοιτασμάτων της Σαουδικής Αραβίας!

Οι δύο μελέτες του USGS αφορούν στις λεκάνες του Λεβαντινίου στην περιοχή στα ανοιχτά του Ισραήλ , ανατολικά και νοτίως της Κύπρου και του ευρέως Δέλτα του Νείλου που εκτείνεται από την Αίγυπτο μέχρι την Κρήτη και νοτιοδυτικά της Κύπρου. Για όσους απορούν γιατί οι ΗΠΑ έστειλαν ολόκληρο στόλο στα ανοιχτά του Σουέζ μέχρι να υπάρξει "soft landing" του Χ.Μουμπάρακ και του καθεστώτος του.

Με τη μέθοδο των Αμερικανών υπάρχουν τρεις διαφορετικές προσεγγίσεις σε ότι αφορά τα ενεργειακά αποθέματα: Το ελάχιστο, το μέσο και το μέγιστο πιθανό απόθεμα, με συγκεκριμένες πιθανότητες επαλήθευσης.

Για την Ανατολική Μεσόγειο λοιπόν οι δύο μελέτες του USCG λένε ότι:

  • Το ελάχιστο απόθεμα, με υψηλότατη πιθανότητα επαλήθευσης της τάξης του 95% υπολογίζεται στα 34 δισ. βαρέλια, στα οποία θα πρέπει να προστεθούν ακόμη 20 δισ. βαρέλια που έχουν ήδη ανακαλυφθεί. Το «συντηρητικό» σενάριο λοιπόν θεωρεί ότι στις συγκεκριμένες λεκάνες βρίσκονται 54 δισ. βαρέλια
  • Το μέσο απόθεμα, με πιθανότητα επαλήθευσης της τάξης του 50% υπολογίζεται στα 70 δισ. βαρέλια, συν τα 20 δισ. που έχουν ήδη εντοπιστεί, 90 δισ. βαρέλια συνολικά.
  • Τέλος το μέγιστο απόθεμα, με πιθανότητα επαλήθευσης της τάξης του 5% υπολογίζεται στα 150 δισ. βαρέλια, που μαζί με τα ήδη εντοπισμένα 20 δισ. φτάνει τα 170 δισ. βαρέλια.

Οι μελέτες του USGS έχουν λάβει υπόψη σεισμικές καταγραφές που έχουν γίνει σε μήκος 1500 χιλιομέτρων στη λεγόμενη λεκάνη του Ηροδότου, δηλαδή στη λεκάνη νοτίως και νοτιοανατολικά της Κρήτης, σαφώς εντός της δυνητικής ελληνικής ΑΟΖ ή στα σύνορα με την κυπριακή και την αιγυπτιακή.

Σε όλα αυτά προσθέστε και τα τεράστια αποθέματα φυσικού αερίου (50-80 δισ. δολάρια υπολογίζουν οι Κύπριοι τα έσοδα από τα μέχρι στιγμής εντοπισθέντα κοιτάσματα φυσικού αερίου) και θα γίνει άμεσα αντιληπτό γιατί οι ΗΠΑ έχουν δώσει την ευλογία τους στον άξονα Ελλάδος-Ισραήλ-Κύπρου και βέβαια και την εταιρεία που κάνει τις γεωτρήσεις και θα πάρει την μερδία του λέοντος...

Ανεξάρτητα από όλα αυτά, η μοίρα της Ελλάδας μέσα στην επόμενη πενταετία μπορεί να αλλάξει. Ισχυρή και έξυπνη ηγεσία χρειάζεται και σωστά προετοιμασμένες Ένοπλες Δυνάμεις για να μπορέσουν όχι να πολεμήσουν, αλλά να αποτρέψουν αυτούς που έχουν διάθεση να απαγορεύσουν στην χώρα να εκμεταλλευθεί τον πλούτο της...
ΠΗΓΗ((http://newworldorder-wakeup.blogspot.com/2011/02/75_13.html))

Ετοιμάζουν εδώ και μήνες εκποίηση 598 νησιών


Ετοιμάζουν εδώ και μήνες εκποίηση 598 νησιών

Όταν στις αρχές του 2010 οι Γερμανοί άρχισαν να γράφουν περίπώλησης Ελληνικών νησιών, οι εγχώριοι χειριστές της διαχείρισης και κατασκευαστές της χειραγώγησης προσπάθησαν (και πέτυχαν) να τους αντιμετωπίσει η ελληνική κοινή γνώμη με ανεύθυνη φαιδρότητα.
Όταν λίγους μήνες αργότερα ο Βρετανικός Τύπος επεσήμανε ότι επίκειταιπώληση ελληνικών νησιών, η κυβέρνηση έτρεχε ασθμαίνοντας να τους διαψεύσει.
Όμως…. την ίδια ώρα που η κυβέρνηση διέψευδε τα δημοσιεύματα , στην πραγματικότητα προετοιμαζόταν για την …. εκποίηση ελληνικών νησιών!
Μια ματιά στο τεύχος του Νοεμβρίου 2010 του ΙΣΤΑΜΕ αποκαλύπτει ότι ο μηχανισμός του Ινστιτούτου ερευνών δημόσιας πολιτικής του ΠΑΣΟΚ λειτουργούσε προς αυτή την κατεύθυνση.
Σε σχετική μελέτη αναφέρει: «H Κ.Ε.Δ. διαθέτει σήμερα προς διαχείριση στο χαρτοφυλάκιό της περίπου 598 νησιά πλήρους κυριότητας, ποικίλων μεγεθών, από λίγα στρέμματα έως εκατοντάδες στρέμματα. Πέραν από ένα μικρό αριθμό αυτών που είναι ήδη παραχωρημένα και αξιοποιούνται για εθνικούς σκοπούς, η υπολειπόμενη μεγάλη πλειοψηφία των εν λόγω νήσων δύναται να αξιοποιηθεί …» .
Μάλιστα! Είναι σαφές ότι οι μελέτες προετοίμαζαν την ….αξιοποίηση των 598 νησιών που ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο από τον περασμένο χρόνο.
Πως αντιλαμβάνονται όμως στο ΠΑΣΟΚ την έννοια «Αξιοποίηση» ;
Αυτό περιγράφεται με χαρακτηριστικό τρόπο στην ίδια μελέτη όπου αναφέρει στο κεφάλαιο «Μέθοδοι αξιοποίησης»:
«Σε περιπτώσεις που είναι ανέφικτη η αξιοποίηση Δημοσιών ακινήτωνμε συμβατικές μορφές (π.χ. εκποίηση) ή υπάρχει περιορισμένο ενδιαφέρον….»!

Προσυμφωνημένο στο Μνημόνιο το ξεπούλημα των 50 δισ.


Προσυμφωνημένο στο Μνημόνιο το ξεπούλημα των 50 δισ.

Προσυμφωνημένο στο Μνημόνιο το ξεπούλημα των 50 δισ.Παρακολουθουμε τις τελευταιες μερες το θεατρο του παραλογου που παιζεται (απο ολους) σε σχεση ή σε συνεργασια με την τροικα. Βγαινει (δηθεν) ο κυρ Τομσεν σε μια ομιλια του, αποσπασματα της οποιας ειδαμε και στα καναλια και ειπε πολλά και διαφορα. Αυτα τα οποια ειχαν τη μεγαλυτερη δημοσιοτητα ειναι το ξεπουλημα της δημοσιας περιουσιας (για πωλησεις 50 δισ. μας ειπε -ταχα μου ταχα μου- ο Τομσεν) και οι παραινεσεις του προς τους...
απεργουντες να σταματησουν τις απεργιες.
Και μετά ακουσαμε, ή ειδαμε πολλοι στο ιντερνετ, τις εξαλλες (μουφα οπως θα αποδειχθει στη συνεχεια) αντιδρασεις απο τους Τρεμη, Πρετεντερη και Τσιμα στο δελτιο αποβλάκωσης του MEGA.
Αργοτερα, ο κυρ Πεταλωτης έβγαλε ανακοινωση οπου τα εριχνε στην τροικα με δηθεν αυστηρο υφος και δηλωσεις του στυλ οτι “εντολες παιρνουμε μονο απο τον ελληνικο λαο”.
Σημερα ειχαμε και δηλωσεις “οργισμενες” απο διαφορους, εγω ακουσα τον “πολλά βαρυ και οχι” Καρχιμακη και τον Βενιζελο.  Ολοι αυτοι μεσα στο παιχνιδι της εσκεμμενης παραποιησης της πραγματικοτητας.
Και γιατι το λεω αυτο; Ειδατε πουθενα αυτη τη μουσιτσα τον Παπακωνσταντινου; Εξαφανισμενος απο παντου, ουτε μαζι με την τροικα βγηκε οπως άλλες φορες ουτε εκανε τιποτα δηλωσεις παρά μονο κατι για απειλες παραιτησης διαβασα.
Τι εκανε ο “κυριος” αυτος τουτες τις μερες; Γιατι εχει να εμφανιστει τοσες μερες;
Να υπενθυμισω απλα οτι η “αξιοτιμη” Βουλη μας, με τροπολογια που ψηφιστηκε αμεσως μετα την υπογραφη του πρωτου μνημονιου εχει δεχθει οτι:
“Παρέχεται στον Υπουργό Οικονομικών η εξουσιοδότηση να εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο και να υπογράφει κάθε μνημόνιο συνεργασίας, συμφωνία ή σύμβαση δανεισμού, διμερή ή πολυμερή, με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τα κράτη – μέλη της ζώνης του ευρώ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, προκειμένου να εφαρμοστεί το πρόγραμμα της προηγούμενης παραγράφου. Τα μνημόνια, οι συμφωνίες και οι συμβάσεις του προηγούμενου εδαφίου εισάγονται στη Βουλή για συζήτηση και ενημέρωση. Ισχύουν και εκτελούνται από της υπογραφής τους”.
Ο Παπακωνσταντινου λοιπον, ενω παιζοταν ολο αυτο το θεατρο που σας περιεγραψα παραπανω, τι εκανε στα παρασκηνια για τα οποια κανενας δεν μας ενημερωσε;
Πολυ απλα και κατω απο τα φωτα της δημοσιοτητας, υπεγραφε την “Τρίτη επικαιροποίηση Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής”.
Δλδ την επικαιροποιηση του Μνημονιου, όπου εκει αναφερονται πολλά απο οσα ελεγε ο Τομσεν στη συνεντευξη του που (ΔΗΘΕΝ) προκαλεσε σαλο και τοσες αντιδρασεις.
Παραθετω μονο δυο σημεια απο το κειμενο που αναρτηθηκε στην ιστοσελιδα της κυβερνησης, με ημερομηνια 11/2:
α) Πολιτική αποκρατικοποιήσεων, αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας και αναδιαρθρώσεων
Ενίσχυση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας για την περίοδο 2012-2015.
Ολοκλήρωση της καταγραφής και της δημιουργίας ενός χαρτοφυλακίου συμμετοχών και εμπορικά αξιοποιήσιμων ακινήτων ύψους τουλάχιστον 50 δισ. ευρώ. Στόχος είναι η συνολική είσπραξη εσόδων τουλάχιστον 50 δισ. ευρώ την περίοδο 2011-2015 εκ των οποίων τα 15 δισ. έως το 2012.
και
β) Χρηματοπιστωτικό σύστημα
Το Ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα παραμένει σταθερό, ενώ προτεραιότητα είναι η ενίσχυση της ρευστότητας μέσα από νέα κανάλια χρηματοδότησης και η στήριξη πρωτοβουλιών για την αναδιάρθρωση του τραπεζικου συστηματος.
Το Ελληνικό Δημόσιο θα μπορεί να παράσχει 30 δις. επιπλέον εγγυήσεις για την άντληση ρευστότητας από τις τράπεζες μέσω τραπεζικών ομολόγων, ώστε να  μπορούν να συνεισφέρουν στη χρηματοδότηση της οικονομίας.”
Ενα σχολιακι τελευταιο: Τι μαθαμε εμεις απο ολα αυτα; Τι μας σερβιρουν τα καναλια;
“Οτι ο κακος Τομσεν μας κουνησε το δαχτυλο και οτι η κυβερνηση αντεδρασε σθεναρα στις προκλησεις της τροικας”.
Ενω η αληθεια, για πολλοστη φορα, ειναι άλλη απο αυτα που μας σερβιρουν.
Και ειναι οτι οσα ειπε ο Τομσεν ειναι συμφωνημενα με την κυβερνηση.
Ενταξει κυριοι σοσιαλΗστες; Κοφτε πια το δουλεμα, γιατι σας εχουμε παρει χαμπαρι καιρο τωρα.
Και μαζεφτε τα τσιρακια σας στα ΜΜΕ, γιατι αν νομιζουν οτι με τετοιες ψευτικες αντιδρασεις θα μετριασουν την οργη του κοσμου εναντιον τους ειναι πολυ μακρια νυχτωμενοι.
* Για οσους θελουν να διαβασουν ολο το κειμενο το οποιο εχει τον τιτλο “Τρίτη επικαιροποίηση Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής”, βρισκεται εδω.

ΑΓΝΩΣΤO ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ.


ΑΓΝΩΣΤO ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ.



SYDNEY
Ο αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι ενώ ήταν σε πτήση επιστροφής από το Σίδνεϊ στη Μελβούρνη στης 14/1/2011 περίπου στης 9πμ  αποφάσισε να πάρη μια φωτογραφία έξω από το παράθυρο του αεροπλάνου για να φωτογραφήσει τα σύννεφα. 


"Ενώ τοποθέτησα την κάμερα  σε σε κάθετη θέση και εβλεπα μέσα από την οθόνη της μηχανής, παρατήρησα ξαφνικά να πλησιάζει ένα αντικείμενο σαν σχήμα μπάλας που εμφανίστηκε  σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, αμέσως  πάτησα το κουμπί της κάμερας και στη συνέχεια το άγνωστο αντικείμενο εξαφανίστηκε τόσο γρήγορα όσο είχε πλησίαση το αεροπλάνο. "

"Πρόσεξα μέσα στην βιασύνη μου ότι δεν πέταξε μακριά, απλά εξαφανίστηκε η επιτάχυνε με απίστευτη ταχύτητα. Το αεροπλάνο πετούσε  περίπου 700-800 km / h σε υψόμετρο 18.000 μέτρων και υποθέσω ότι το αντικείμενο ήταν κάτι πραγματικά παράξενο αφού μπόρεσε και διατήρησε ακριβή ρυθμό με το αεροσκάφος μέχρι να επιταχύνει με ιλιγγιώδη ταχύτητα."

Μίκης Θεοδωράκης για αντισημιτισμό και σιωνισμό


Μίκης Θεοδωράκης για αντισημιτισμό και σιωνισμό




















Κείμενο – απάντηση του Μίκη Θεοδωράκη σε κατηγορίες που απηύθυναν εναντίον του γνωστοί κύκλοι για Αντισημιτισμό

Η βασική θεωρία του Ναζισμού υπήρξε ο Ρατσισμός, που δεν περιελάμβανε μόνο τους Εβραίους αλλά κάθε έναν που δεν ήταν Άρειος. Τσιγγάνοι, Ρώσοι, Ουκρανοί, Έλληνες, Σέρβοι είχαν 

συνολικά τριάντα εκατομμύρια θύματα κυρίως μέσα σε στρατόπεδα θανάτου.
Σε αναλογία πληθυσμού οι Εβραίοι με τα 6 εκατομμύρια θύματα είχαν τους περισσότερους νεκρούς. Γι’ αυτό και ονόμασαν ολοκαύτωμα την απώλειά τους.
Η Ελλάδα υπήρξε μια από τις λίγες χώρες που υπεράσπισαν τους Εβραίους που ζούσαν σ’ αυτές. Προφύλαξε συστηματικά τους Έλληνες Εβραίους από τη μήνι των Ες-Ες. Εάν τα μέλη της Εβραϊκής Κοινότητας της Θεσσαλονίκης εισάκουαν την πρόταση του ΕΑΜ να πάνε στο βουνό και να τεθούν υπό την προστασία του, δεν θα υπήρχε αυτή η τερατώδης εξόντωση των 50 και πλέον χιλιάδων ανθρώπων.
Δυστυχώς οι Ραββίνοι εξακολουθούσαν να έχουν αυταπάτες ως προς την στάση των Γερμανών και αντιτάχθηκαν σ’ αυτή την σωτήρια πρόταση.
Ενδεικτικά σημειώνω ότι η οικογένεια του γνωστού επιχειρηματία Μάτσα σώθηκε γιατί κατέφυγε στο βουνό στην περιοχή του ελέγχου του ΕΛΑΣ.
Στην Αθήνα υπήρχαν εκατοντάδες οικογένειες που με κίνδυνο της ζωής τους έκρυβαν Εβραίους. Εμείς ως μαχητές του ΕΛΑΣ Αθηνών είχαμε αναλάβει την φύλαξη πολλών τέτοιων κατοικιών με εντολή να δώσουμε μάχη προκειμένου να σωθούν οι κρυμμένοι Εβραίοι.
Προσωπικά μπορώ να αναφέρω δεκάδες περιπτώσεις κατά τις οποίες θρηνήσαμε θύματα προκειμένου να εμποδίσουμε τους Ες-Ες στο μακάβριο έργο τους.
Επομένως ο αντιρατσισμός και η αντίθεση στον αντισημιτισμό δεν υπήρξαν μόνο βασικά στοιχεία της αγωγής μας (εννοώ ως εαμίτες) αλλά και αντικείμενο της δράσης μας στην περίοδο της Κατοχής, εναντίον του ρατσισμού κάθε είδους.
Την ίδια στάση κράτησα σε όλη μου τη ζωή, όχι μόνο με λόγια αλλά και με έργα και τίποτα δεν θα μπορούσε να με κάνει να αλλάξω ιδέες.
Έτσι και τώρα με την Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών η λέξη «απαγορεύεται» αφορά κάθε αναφορά στον Φασισμό-Ναζισμό-Εθνικισμό-Αντικομμουνισμό και Αντισημιτισμό και ακόμα περισσότερο τη συμμετοχή στις γραμμές μας ατόμων που εμφορούνται από παρόμοιες ιδέες.
Προσωπικά δηλώνω ότι τους μισώ, γιατί επί πλέον με χωρίζει από αυτούς αίμα. Ναι, ματώσαμε για να υπερασπίσουμε τις ιδέες μας, έτσι που να έχουμε το δικαίωμα να ισχυριζόμαστε ότι αναδειχθήκαμε μεταξύ των πρωτεργατών στην υπεράσπιση των θυμάτων του Φασισμού-Αντισημιτισμού. Γι’ αυτό τελεία και παύλα. Και θεωρώ βρώμικο σκουλήκι όποιον ξανατολμήσει να με προσβάλει στο πιο ευαίσθητο σημείο του χαρακτήρα μου.
Από δω και πέρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα, γιατί ο Σιωνισμός που είναι φανερό ότι όχι μόνο σηκώνει κεφάλι αλλά διεκδικεί ρόλο πρωταγωνιστικό στις διεθνείς εξελίξεις, χρησιμοποιεί σαν άλλοθι το Ολοκαύτωμα για πράξεις καθαρά αντιδραστικού χαρακτήρα, όπως είναι η κρατική πολιτική του Ισραήλ και ο ρόλος ορισμένων σπουδαίων παραγόντων του Εβραιοαμερικανικού λόμπυ στη διαμόρφωση της ιμπεριαλιστικής πολιτικής των ΗΠΑ.
Έτσι κάθε κριτική εναντίον τους χαρακτηρίζεται έντεχνα αντισημιτισμός, με αποτέλεσμα να μην τολμά πια κανένας να καταδικάσει πράξεις επαχθείς, από φόβο μήπως στιγματισθεί ως ρατσιστής.
Επειδή είμαι από εκείνους που δεν με σταματά τίποτα προκειμένου να πω την αλήθεια όπως εγώ την εννοώ και την πιστεύω, έχω γίνει κατά καιρούς στόχος παρόμοιων επιθέσεων, ενώ παράλληλα οι αντίπαλοί μου δεν μένουν στα λόγια αλλά προχωρούν και σε πράξεις που με μειώνουν ως άνθρωπο και ως συνθέτη. Κυρίως ως συνθέτη, γιατί οι Σιωνιστές ελέγχουν σε ποσοστό 99% την μουσική ζωή της Οικουμένης.
Έχω λοιπόν κατηγορήσει επανειλημμένα και κατηγορώ και σήμερα το Ισραήλ για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Όπως καταδικάζω και ορισμένους σπουδαίους παράγοντες από το Εβραιοαμερικανικό λόμπυ τόσο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έπαιξαν στα εγκλήματα της πολεμικής μηχανής των ΗΠΑ στο Ιράκ όσο και για το σχέδιο της άλωσης των Εθνών-Κρατών με στόχο την παγκόσμια κυριαρχία των Τραπεζιτικοπιστωτικών κολοσσών που ελέγχουν εξ ολοκλήρου.
Είναι από τα παράδοξα της ιστορίας, τα κατ’ εξοχήν θύματα του Χιτλερισμού να μιμούνται απόλυτα τις μεθόδους που χρησιμοποίησε για την παγκόσμια επικράτησή του
Το γεγονός αυτό μας υποχρεώνει να τους φερθούμε ανάλογα, ακόμα και αν κινδυνεύσουμε όπως τότε να θυσιάσουμε τη ζωή μας.
Και κάτι ακόμα: Κάνουν λάθος που χάρη στον κ. Παπανδρέου διάλεξαν τη χώρα μας για το συνέδριό τους. Αυτό για μας αποτελεί υπέρτατη πρόκληση, που είμαστε υποχρεωμένοι να τη λάβουμε σοβαρά υπ’ όψιν.