Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ


ΤΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ


Σημείωση Επιστήμης: Στο Βόρειο Πόλο του Κρόνου το διαστημόπλοιο VOYAGER 1 φωτογράφησε έναν τεράστιο εξαγωνικό σχηματισμό διαμέτρου 25.000 χιλιομέτρων. 
Στη συνέχεια το CASINI φωτογράφησε ξανά αυτό τον τεράστιο εξαγωνικό σχηματισμό του Βόρειου Πόλου του Κρόνου.




Η επίσημη άποψη είναι οτι αποτελεί ατμοσφαιρικό μετεωρολογικό σχηματισμό. Βρίσκεται σταθερά στο ίδιο σημείο του πλανήτη και δεν έχει εξηγηθεί ο τρόπος με τον οποίο δημιουργείται. 


Στο νότιο πόλο του πλανήτη υπάρχει ένας σταθερός κυκλώνας με διάμετρο περίπου 8.500 χιλιόμετρα.


Βλέπετε κάτι περίεργο σε όλα αυτά; Ο Κρόνος είναι ο 6ος σε σειρά απο τον Ηλιο πλανήτης του Ηλιακού μας συστήματος. 


Θυμηθείτε το ρόλο του Κρόνο στη μυθολογία, τα "Κρόνια γένη", συνδέστε τα σαν πάζλ και ίσως οι φωτογραφίες αυτές γίνουν πιο κατανοητές. Στις νεότερες φωτογραφίες των δορυφόρων ο σχηματισμός φαίνεται ότι είναι καθαρά μετεωρολογικός. Στην παλαιότερη όμως φωτογραφία φαίνεται ότι υπάρχει κάτι άλλο σταθερό που προκαλεί την δημιουργία αυτού του σχηματισμού.




Φυσικά αυτή η άποψη είναι ανεπίσημη..Είναι εικασία. Ξέρω τις αντιρρήσεις κάποιων. Αλλά γιατί να έχουμε περιορισμούς στη σκέψη μας; Γιατί να βάζουμε μόνοι μας περιορισμούς στη σκέψη μας;



Οι αρχαίοι Ελληνες είχαν το θεό Ποσειδώνα, ως θεό της θάλασσας. Δείτε την πλήρη περιστροφή του Ποσειδώνα. 

Θαυμάστε τον καταγάλανο πλανήτη του Ποσειδώνα. Μοιάζει σαν να είναι γεμάτος μόνο με νερό. Ενας μακρινός παρατηρητής έτσι θα το έβλεπε. Αυτές οι σκέψεις είναι αφορμή για περαιτέρω διερεύνηση. Ίσως δεν ήταν τυχαίο που τον θεωρούσαν θεό της θάλασσας. Τί ήξεραν περισσότερο οι αρχαίοι για αυτά τα ουράνια σώματα;


Φυσικά ο Ποσειδώνας και το χρώμα του δεν φαίνεται με γυμνό μάτι. Όσο για το εξάγωνο του Κρόνου αυτό και αν είναι πρακτικά αδύνατο.


Είναι καιρός να αντιμετωπιστούν τα αρχαία κείμενα, όχι σαν μύθοι, αλλά ως απομεινάρια μιας πανάρχαιας τεχνολογικής γνώσης.


Να θυμήσω σαν τελευταίο την δήλωση του Οπενχάϊμερ, του δημιουργού της ατομικής βόμβας, ο οποίος ρωτήθηκε αν είναι η πρώτη ατομική πυρηνική έκρηξη αυτή που πραγματοποιήθηκε. Ο Οπενχάϊμερ απάντησε "ναι είναι η πρώτη στην σημερινή ανθρωπότητα". Τι ήξερε ο Οπενχάϊμερ

Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο.......

Απίστευτη προβοκάτσια στο διαδίκτυο με την Κρήτη

του Κώστα Χαρδαβέλλα


Ελεεινή προβοκάτσια εξελίσσεται στο διαδίκτυο με στόχο διαμελισμό της Ελλάδας με ανεξαρτησία της Κρήτης.
Μετά την εμφάνιση από μεγάλη γαλλική εταιρία επίπλωσης δημοσίων χώρων, μίας λίστας στο διαδίκτυο, όπου η Κρήτη εμφανίζεται ως κράτος (κι όχι σαν κομμάτι της ελληνικής επικράτειας και το θέμα παρουσίασε πρώτο το newsbomb πριν από 20 ημέρες), τώρα νέο χτύπημα έρχεται από τη Γερμανία.


Η σημαία της «ανεξάρτητης» Κρήτης που έχει ένα λευκό σταυρό και στο επάνω τετράγωνο ένα λευκό αστέρι κυματίζει πλέον στις βιτρίνες των διεθνών ηλεκτρονικών καταστημάτων.
Υπάρχει συγκεκριμένο γερμανικό ηλεκτρονικό κατάστημα στη Βόννη, το οποίο πουλά με ένα κλικ τη σημαία της «ανεξάρτητης» Κρήτης στη φιλική τιμή των 9,90 ευρώ με τα μεταφορικά από Γερμανία.
Η διαδικτυακή διεύθυνση του καταστήματος είναι: http://cgi.ebay.de/Kreta-Insel-Griechenland-Fahne-Flagge-Grosse-1-50x0-90-/220557661932?pt=Flaggen&hash=item335a42d6ec#ht_1537wt_982
To ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έχει ενημερωθεί για την άθλια αυτή προβοκάτσια σε βάρος της Ελλάδας και την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει έντονη αντίδραση στη γερμανική κυβέρνηση και στον κεντρικό σέρβερ του ηλεκτρονικού δικτύου που πουλάει τη σημαία της 
Κρήτης.