Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Βίντεο-σοκ με τη στιγμή που φτάνει το τσουνάμι


Βίντεο-σοκ με τη στιγμή που φτάνει το τσουνάμι

ΓΙΓΑΝΤΙΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΠΗΛΑΙΟ


ΓΙΓΑΝΤΙΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΠΗΛΑΙΟ

http://4.bp.blogspot.com/-U0gYDlHlNv8/TWKMfG_m3XI/AAAAAAAAE9I/7RVD0HC5N6w/s320/crystal-cave+%25285%2529%255B2%255D.jpg
Σχεδόν 1.000 πόδια κάτω από την έρημο Τσιουάουα του Μεξικού,ενα γιγαντιαίο σπήλαιο ανακαλύφθηκε από δύο γεωτρήσεις που εγιναν για μόλυβδο και ασημι .Τα ορυχεία ανήκουν στους αδελφούς Naica . Ήταν ενα απόκοσμο θέαμα. Οβελίσκοι-κρύσταλλοι να φτανουν έως και 37 πόδια (11 μέτρα) σε μήκος ενω υπήρχαν εκατοντάδεςκοφτερά κρύσταλλα σαν λεπιδα.
Οι γιγάντιοι οβελίσκοι σχηματίστικαν από τα υπόγεια ύδατα αποτελούμενα απο κορεσμένο θειικό ασβέστιο ενω φιλτράρονται μέσα από τα εκατομμύρια σπηλαιολογικα συστηματα εδω και χιλιαδες χρόνια . Περίπου 600.000 χρόνια πριν, το μάγμα άρχισε να κρυώνει, τα ορυκτά άρχισαν να επιταχύνουν την αναπτυξη τους έξω από το νερό, και στο πέρασμα των αιώνων οι μικροσκοπικοι αυτοι κρύσταλλοι μεγάλωσαν μέχρι το 1985, όταν ανθρακωρύχοι απστραγγισαν άθελα τους το σπηλαιο, με αντλιες νερού.

Οι κρύσταλλοι μοιάζουν με γιγαντιαία icicles, ενω η εικόνα δείχνει ότι πρέπει να εχει πολύ κρύο μέσα στο Σπήλαιο με τα Κρύσταλλα, αλλά τα φαινόμενα μπορεί να είναι παραπλανητικα. Στην πραγματικότητα, η θερμοκρασία είναι ένα πνιγηρός εφιαλτης 112F, με υγρασία 90-100 τοις εκατό. Οι σπηλαιολόγοι έπρεπε να φορούν στολές και να φέρουν τα σακίδια ψύξης του αέρα.
Το σπήλαιο ειναι τωρα εφοδιασμένο με μια βαριά σιδερένια πόρτα για να μπορει να διατηρηθεί αυτό το εργο της φυσης και για τις επόμενες γενιές.

Το χαμένο βιβλίο του Νοστράδαμου.Ένα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους.


Το χαμένο βιβλίο του Νοστράδαμου.Ένα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους.

Ένα ακόμα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ από το History Channel..

Μια Ιταλίδα δημοσιογράφος,η Ένζα Μάσα ανακάλυψε το χαμένο βιβλίο του Νοστράδαμου,σε μια γιορτή βιβλίου στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ρώμης.
Οι προφητείες που υπάρχουν μέσα είναι τόσο θρασείς και αποκαλυπτικές όσο ποτέ άλλοτε.
Σε αυτό το σπάνιο βιβλίο υπάρχουν οι 80 συγκλονιστικές προφητικές υδατογραφίες.
Χαρακτηριστικά θα αναφέρω την εικόνα με τον "φλεγόμενο πύργο"και τον συσχετισμό με την φράση του Νοστράδαμου....
ΠΗΓΗ((http://katohika.blogspot.com/2011/03/blog-post_8596.html))

"Με το πρόσχημα της πίστης θα εμφανιστούν πολλοί σαμποτέρ.Θα ποτίσουν τις πηγές με δηλητήριο.Ανθρώπινοι αδηφάγοι της δύναμης της Δύσης.".....Nostradamus
Σε αυτό το βιβλίο του Νοστράδαμου υπάρχει η νύξη για το πότε και πως τελειώνει ο κόσμος....
Δείτε το εκπληκτικό ντοκιμαντέρ...












Περιμένουν νέα πυρηνική έκρηξη στην Ιαπωνία





Εντείνονται οι ανησυχίες σε όλο τον πλανήτη μετά την έκρηξη που σημειώθηκε στον πυρηνικό σταθμό Φουκουσίμα Νο1, στην Ιαπωνία το Σάββατο στις 16.00, τοπική ώρα (09.00, ώρα Ελλάδος).
Είχε προηγηθεί ο καταστροφικός σεισμός και το τσουνάμι την Παρασκευή.
Η ιαπωνική κυβέρνηση προειδοποίησε την Κυριακή πως υπάρχει νέο μεγάλο ενδεχόμενο να σημειωθεί έκρηξη στον πυρηνικό σταθμό εξαιτίας της συγκέντρωσης υδρογόνου στον αντιδραστήρα 3.
"Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι δεν θα προκληθεί έκρηξη στον αντιδραστήρα 3 εξαιτίας της συγκέντρωσης υδρογόνου", τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιουκίο Εντάνο.
Ο ίδιος τόνισε όμως πως σε περίπτωση έκρηξης, "δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα στον αντιδραστήρα" και υπενθύμισε την αντίστοιχη χθεσινή έκρηξη στον αντιδραστήρα 1 του ιδίου σταθμού, που απέχει 250 χλμ από το Τόκιο.
Στις 23.00, ώρα Ελλάδας το βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό ότι και δεύτερο πρόβλημα παρουσιάστηκε στον πυρηνικό σταθμό αφού άλλος ένας αντιδραστήρας έχει απωλέσει το σύστημα ψύξης.
Νωρίς το πρωί της Κυριακής, η ηλεκτρική εταιρεία Tepco ενημέρωσε την Διεθνή Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας πως έχει τεθεί εκτός λειτουργίας το σύστημα ψύξης και στον αντιδραστήρα 3, καθιστώντας τον, τον έκτο που σταματά αφότου συνέβη η σεισμική δόνηση.
Οι τεχνικοί θα επιχειρήσουν να απελευθερώσουν άλλη μία δόση ραδιενεργού ατμού από τον δεύτερο αντιδραστήρα στην ατμόσφαιρα, τόνισε ο Εντάνο.
Ψυχρό νερό έχει διοχετευθεί στο σύστημα ψύξης του αντιδραστήρα 3, τόνισε ο Εντάνο και προς ώρας τα επίπεδα ραδιενέργειας είναι «πολύ μικρά και υπό έλεγχο».

Φόβος για τήξη πυρήνων

Η ιαπωνική κυβέρνηση τόνισε πως είναι πιθανό να έχει ξεκινήσει η διαδικασία τήξης στους πυρήνες των αντιδραστήρων 1 και 3 στο πυρηνικό κέντρο Φουκουσίμα Νο1, στην κατεστραμμένη από τον σεισμό και το επακόλουθο τσουνάμι βορειανατολική περιοχή της χώρας.
"Πιστεύουμε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει συμβεί μία τήξη πυρήνος", τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιουκίο Εντάνο, απαντώντας στις σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων.
"Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε το τι γίνεται στον πυρήνα του αντιδραστήρα, αλλά εμείς παίρνουμε μέτρα έχοντας ως σημείο εκκίνησης την υπόθεση αυτή", πρόσθεσε ο ίδιος σχετικά με τους δύο αντιδραστήρες, στους οποίους η πίεση έχει αυξηθεί σε εκθετικό βαθμό εξαιτίας της δυσλειτουργίας των συστημάτων ψύξης.
Η ραδιενέργεια στις εγκαταστάσεις του Φουκουσίμα Νο1 μετράται στα 882 μικροσίβερτ την ώρα, ενώ για μικρό χρονικό διάστημα η ανώτερη τιμή είχε φθάσει στα 1.204 μικροσίβερτ/ώρα, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Γιουκίο Εντάνο. Η Ιαπωνία έχει θέσει ως ωριαίο όριο έκθεσης τα 500 μικροσίβερτ, μονάδας μέτρησης του βιολογικού αντίκτυπου της ραδιενέργειας.
Οι τεχνικοί στον πυρηνικό σταθμό πασχίζουν να αποτρέψουν την τήξη στους αντιδραστήρες, οι οποίοι έχουν χάσει και τα εφεδρικά συστήματα ψύξης μετά την σεισμική δόνηση των 8,9 Ρίχτερ την Παρασκευή. Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, η στάθμη του νερού για την ψύξη έχει κατέλθει σε μεγάλο βαθμό, ώστε οι ραδιενεργές ράβδοι του πυρήνα βρίσκονται εκτεθειμένες έως και 3 μ.

Νεκρός και τραυματίες

Τουλάχιστον 1 νεκρός και 11 τραυματίες από την έκρηξη ενώ 19 άνθρωποι έχουν εκτεθεί στη ραδιενέργεια.
Αυτοί οι 19 άνθρωποι ανήκαν σε μία ομάδα περίπου 90 ασθενών που νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο της πόλης Φουτάμπα-μάτσι και επιλέχθηκαν τυχαία από τους γιατρούς για να υποβληθούν στις εξετάσεις που γίνονται έπειτα από ένα πυρηνικό ατύχημα, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση NHK.
Η ιαπωνική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι το κέλυφος του αντιδραστήρα του πυρηνικού εργοστασίου Φουκουσίμα 1, όπου νωρίτερα σημειώθηκε έκρηξη, δεν έχει υποστεί ζημιές και ότι τα επίπεδα ραδιενέργειας έχουν μειωθεί, ενώ κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους.
"Λαμβάνοντας σταθερά μέτρα θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε ώστε κανένας να μην αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας", δήλωσε ο ιάπωνας πρωθυπουργός Ναότο Καν στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε τέσσερις ώρες μετά την έκρηξη στον αντιδραστήρα του Φουκουσίμα 1.

Καθησυχάζουν οι επιστήμονες

Η έκρηξη είναι χημικής αιτιολογίας και όχι πυρηνικής και άρα δεν συγκρίνεται με αυτή που είχε σημειωθεί στο Τσερνόμπιλ, εξήγησαν το απόγευμα του Σαββάτου Γάλλοι ειδικοί στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Με δεδομένες τις διαθέσιμες πληροφορίες δεν έχει σημειωθεί μία πυρηνική έκρηξη όπως στο Τσερνόμπιλ, αλλά μία έκρηξη χημικής αιτιολογίας, που συνδέεται με την παρουσία υδρογόνου", δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Γαλλικής Υπηρεσίας Πυρηνικής Ασφάλειας Ολιβιέ Γκουπτά.
"Προφανώς δεν αντιμετωπίζουμε μία κατάσταση παρόμοια με αυτή του Τσερνόμπιλ, καθώς στην Ιαπωνία οι αντιδραστήρες είχαν σταματήσει να λειτουργούν για 24 ώρες", πρόσθεσε.
Ο Πρωθυπουργός Ναότο Καν επιβλέπει την καταστροφή από αέρος
Θα ήθελα όλος ο κόσμος να προσέξει τις πληροφορίες που δίνει η κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης και να δρα με ψυχραιμία", πρόσθεσε.
Το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Ιαπωνίας ΝΗΚ συμβούλευσε τους κατοίκους να κλεισθούν στα σπίτια τους και να σφαλίσουν τα παράθυρά τους σε περίμετρο "μεγαλύτερης των 20 χλμ από την εκκενωθείσα ζώνη" μετά την έκρηξη που σημειώθηκε στον αντιδραστήρα του πυρηνικού σταθμού Φουκουσίμα Νο1, ο οποίος είχε υποστεί βλάβες από τον χθεσινό καταστροφικό σεισμό.

Δείτε εδώ την έκρηξη στον πυρηνικό σταθμό:




Ειδικοί και δημοσιογράφοι του δικτύου κάλεσαν επίσης όσους από τους κατοίκους βρίσκονται εκτός οικίας να προστατεύσουν το αναπνευστικό τους σύστημα καλύπτοντάς το με ένα βρεγμένο μαντήλι και να καλυφθούν όσο το δυνατόν καλύτερα ώστε να αποφεύγεται η απευθείας έκθεση του δέρματος με τον αέρα.
Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Ναότο Καν κάλεσε να επεκταθεί η διάμετρος της ζώνης εκκένωσης, με κέντρο το εργοστάσιο, στα 20 χιλιόμετρα από τα δέκα και τα τρία αρχικα, λόγω του κινδύνου μόλυνσης πολιτών από τη ραδιενέργεια, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Jiji, επικαλούμενο το υπουργείο Βιομηχανίας της Ιαπωνίας.

Δείτε εδώ την έκρηξη από άλλη λήψη (Ζωντανά από Ιαπωνικό τηλεοπτικό σταθμό):




Διαβάστε περισσότερα: http://mystikos-planitis.blogspot.com/2011/03/blog-post_13.html#ixzz1GUH6B87s

Bring Them Back((ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ))

--- Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ARECIBO ---


--- Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ARECIBO ---

Η πρώτη προσπάθεια να επικοινωνήσουμε με έναν εξωγήινο πολιτισμό πραγματοποιήθηκε με την εκπομπή ενός μηνύματος προς το σμήνος αστέρων M13 στις 16 Νοεμβρίου του 1974, από το ραδιοτηλεσκόπιο Arecibo. Το ράδιο-σήμα των 1.679 παλμών του δυαδικού κώδικα, των 2380 megahertz με διάρκεια 169 δευτερολέπτων και δύναμη 3.000 δισεκατομμυρίων watt, ήταν το ισχυρότερο ανθρώπινο σήμα που είχε ποτέ σταλεί.
Η ομάδα του προγράμματος SETI και ο δημιουργός τους Frank Drake, υπολόγισαν ότι για να φθάσει το μήνυμα στα αστέρια του M13 θα χρειαστούν 22.800 έτη φωτός και μια πιθανή απάντηση θα επιστρέψει στη Γη σε περίπου 26.000 χρόνια!!!

Ωστόσο, μια απάντηση στο μήνυμα του Arecibo εμφανίστηκε σε χωράφια δίπλα από το ραδιοτηλεσκόπιο του SETI Chilbolton, στο Hampshire του Ηνωμένου Βασίλειου, στις 19 Αυγούστου του 2001. Μια απάντηση άγνωστη στους περισσότερους από εμάς αφού κανένα Μ.Μ.Ε. στην Ελλάδα δεν ασχολήθηκε με το θέμα αυτό. Η πολύ εντυπωσιακή απάντηση (75 μέτρα πλάτος και 120 μέτρα μήκος ), αποτελείτο από ένα μεγάλο αριθμό pixels, που όταν παρατηρήθηκε από τον αέρα διαμόρφωνε ένα αναγνωρίσιμο σχήμα, σχεδόν ίδιο με το μήνυμα που στείλαμε.

Οι μικρές αλλά πολύ σημαντικές διαφορές ήταν στον πίνακα των ατομικών αριθμών, στο διάγραμμα που απεικονίζει το ηλιακό μας σύστημα το οποίο έχει αντικατασταθεί με ένα άλλο που έχει ακόμη εννέα κόσμους, στην γραφική αναπαράσταση του ανθρώπου που είχε τροποποιηθεί με πολύ μεγαλύτερο κεφάλι, σε αλλαγές στο DNA και στο συνολικό πληθυσμό.

Όπως με όλα τα αγρογλυφικά, η προέλευση της απάντησης του Arecibo συζητήθηκε πολύ. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα 27 χρόνια που χρειάστηκε για να επιστρέψει το μήνυμα, δεν είναι επαρκής χρόνος ούτε για να φθάσει στον προβλεπόμενο προορισμό του! Ωστόσο, το σήμα κατά την διάρκεια του ταξιδιού του, υπολογίστηκε ότι θα περάσει κοντά σε περίπου 30 αστέρια ακόμα. Βέβαια μην ξεχνάμε και το ενδεχόμενο, μια τεχνολογία πιο προηγμένη από τη δική μας να μπορεί να πάρει το σήμα προτού να φθάσει στον επιδιωκόμενο στόχο.
Γι αυτό το λόγο, οι επικριτές του δεν μπορούν να αποκλείσουν σε καμία περίπτωση ότι αυτή η μορφή απάντησης δεν είναι και αληθινή… ένα πιθανό μήνυμα από έναν εξωγήινο πολιτισμό…