Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Προέβλεψε το σεισμό της Ιαπωνίας μέσα από το Youtube;


Προέβλεψε το σεισμό της Ιαπωνίας μέσα από το Youtube;


Στις 8 Μαρτίου, ένα χρήστης του Youtube.com με το όνομα 9Nania προέβλεψε ότι θα σημειωθεί «κάτι σημαντικό» στον κόσμο, μεταξύ 11 και 23 Μαρτίου.
Στο video της, η γυναίκα περιγράφει πώς ο περσινός σεισμός στη Χιλή επηρέασε μερικά εκατοστά τον άξονα περιστροφής της Γης και πάνω σε αυτό το γεγονός στηρίζει την υπόλοιπη θεωρία-πρόβλεψή της.
Η αστρολόγος-ψυχικός, όπως η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της, είπε στο video: «Κάτι πρόκειται να συμβεί τις επόμενες ημέρες. Αν ζείτε σε σεισμογενή περιοχή, καλύτερα να προτιμούσατε να κάνετε ένα ταξίδι κάπου μακριά».
Και ως γνωστό, στις 11 του μηνός σημειώθηκε σεισμός μεγέθους 8.9 της κλίμακας Ρίχτερ στην Ιαπωνία και προκάλεσε τσουνάμι, προκαλώντας το θάνατο σε χιλιάδες ανθρώπους…
Παρακολουθήστε το video σχετικά με την πρόβλεψη του μεγάλου σεισμού της Ιαπωνίας…


ΕΠΕΙΓΟΝ...


Ένα μικρό κοριτσάκι στην Καβάλα χρειάζεται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ αιμοπετάλια…
0 αρνητικό για να σωθεί. Οι γονείς του πληρώνουν τα οδοιπορικά, σε όποιον μπορεί να βοηθήσει. Το τηλ της μητέρας είναι 6937495494.
Όπως ενημερώνουν το παιδί βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο, ΕΠΕΙΓΕΙ να βρεθούν αιμοπετάλια.
Διαδώστε το παρακαλώ, πολύ μήπως βρεθεί κάποιος, να μπορεί να βοηθήσει
Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Επείγουσα ανάγκη για αιμοπετάλια http://24wro.blogspot.com/2011/03/blog-post_2400.html#ixzz1GaRhRTwB

Κάτι φοβούνται στην Ευρώπη - Τρόμος από την ηλιακή έξαρση και το «περίγειο» της Σελήνης.


Κάτι φοβούνται στην Ευρώπη - Τρόμος από την ηλιακή έξαρση και το «περίγειο» της Σελήνης.

Κάτι φοβούνται στην Ευρώπη και δεν το ομολογούν δημοσίως. Μετά την Μέρκελ και τον Γάλλο υπουργό ενέργειας ο υπουργός Περιβάλλοντος της Αυστρίας, Νικόλαους Μπερλάκοβιτς, δήλωσε σήμερα ότι θα ζητήσει να γίνει πανευρωπαϊκή άσκηση προσομοίωσης κατάστασης κρίσης (stress test), για να διαπιστωθεί αν τα πυρηνικά εργοστάσια της Ευρώπης είναι αντισεισμικά και μπορούν να ανταποκριθούν σε μια κατάσταση παρόμοια με αυτή της Ιαπωνίας. Στην πιο αντισεισμική περιοχή του πλανήτη! Ποιος μπορεί να αμφιβάλει ότι η ηλιακή έξαρση δεν τρομάζει, πλέον τους πάντες;

Ο Μπερλάκοβιτς είπε στο αυστριακό ραδιόφωνο ότι θα ζητήσει αύριο, στη σύνοδο των υπουργών Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες, να γίνει αυτή η άσκηση, ώστε να καταγραφεί πώς συμπεριφέρονται οι πυρηνικές μονάδες σε περίπτωση σεισμού και αν τα συστήματα ψύξης των αντιδραστήρων τους μπορούν να ανταποκριθούν και να μην υπάρξει διαρροή ραδιενέργειας στο περιβάλλον.

Μολονότι το θέμα της πυρηνικής ενέργειας δεν είναι στην ατζέντα της συνόδου, ο ίδιος θα προωθήσει την πρόταση αυτή, τόνισε. Η διαρροή ραδιενέργειας από τον πυρηνικό αντιδραστήρα της Φουκουσίμα στο Τόκιο θα πρέπει να ωθήσει όλη την Ευρώπη να επανεξετάσει το θέμα της πυρηνικής ενέργειας και αν θα πρέπει να εγκαταλειφθεί ή όχι, πρόσθεσε.


Ο σεισμός των 8,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε την Ιαπωνία και έφερε σκηνές από την ταινία "Το τέλος του κόσμου" στις οθόνες των τηλεοράσεων μας, ίσως προκλήθηκε από τη θέση της Σελήνης και τις ηλιακές εκρήξεις που συντελούνται αυτό τον καιρό, δήλωσε ο υποδιευθυντής της Ρωσικής Ακαδημίας των Επιστημών Arcady Tishkov. Μάλιστα κατ'αυτό τον τρόπο θα μπορούσε να έλθει και ένα πραγματικό "τέλος του κόσμου" όπως τον ξέρουμε, καθώς οι ηλιακές εκρήξεις προβλέπεται να ενταθούν.

Σύμφωνα με τον Ρώσο επιστήμονα η σεισμική δραστηριότητα στη Γη, συνδέεται άμεσα με τις ηλιακές εκρήξεις και τις ηλιακές καταιγίδες οι οποίες στέλνοντας στη Γη ρεύματα φορτισμένων σωματιδίων όπως πρωτόνια, τα οποία επηρεάζουν πολλές από τις λειτουργίες του πλανήτη.

Εκτός αυτού η θέση της Σελήνης, η οποία είναι στην κοντινότερη απόσταση από τη Γη από το 2005, περίπου στα 350.000 χλμ. επηρεάζει τη συχνότητα της πλημμυρίδας και της άμπωτης στους Ωκεανούς, με αποτέλεσμα όταν αυτή η συχνότητα τείνει να ανατραπεί από την κανονική της δραστηριότητα να επηρεάζει με τη σειρά της την αλυσίδα των ηφαιστείων στο λεγόμενο δαχτυλίδι του Ειρηνικού.

Ο επηρεασμός της γήινης λιθόσφαιρας από τη Σελήνη συμβαίνει, είναι φυσικό, τονίζει ο Ρώσος επιστήμονας, αλλά όταν αυτός συνδυαστεί με την ηλιακή έξαρση η οποία βρίσκεται στο απόγειό της τότε τα αποτελέσματα μπορεί να είναι καταστροφικά. Η αλληλοεπίδραση των φαινομένων αυτών, δεν ερμηνεύεται πάντα αμέσως, αλλά είναι εδώ και ουσιαστικά αποκαλύπτεται.

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως θεωρεί ότι η σεισμική δραστηριότητα και η ηλικιακές καταιγίδες θα συμπέσουν στο διάστημα μεταξύ 2011 και 2015, οπότε θα έχουμε σε πολλές περιοχές του κόσμου, όπως στην Καλιφόρνιαμ την Μεσόγειο, την Κίνα, την Ινδία κλπ. τέτοιες βιβλικές καταστροφές. Λέτε να είχαν δίκιο οι Μάγια για το 2012;


Σήμερα η καγκελάριος της Γερμανίας Α.Μέρκελ αναγκάστηκε να υποσχεθεί ότι θα γίνει ενδελεχής έλεγχος στα γερμανικά πυρηνικά εργοστάσια λέγοντας ότι "αυτό που συνέβη στην Ιαπωνία είναι σημείο καμπής για όλο τον κόσμο"... Από πότε μια φυσική καταστροφή, έστω και τόσο μεγάλου μεγέθους δικαιολογεί τέτοιο χαρακτηρισμό;

defencenet.gr






Εσείς φασίστες –εθνοδωτες, και εμείς ((Εθνικιστές))…


Πολύ ωραία εικαστική παρέμβαση από το Δήμο Θεσσαλονίκης ! Η ημισέληνος είναι το σήμα μας, η Τουρκία η πατρίδα μας

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene ana Belediye Başkanı
Ως γνωστόν, για την πλειοψηφία των ψηφοφόρων της Θεσσαλονίκης, η Σελανίκ είναι Τουρκική. ΄Ετσι, η νέα διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη, προχωρά επιτέλους με γοργά βήματα να συναντήσει το πεπρωμένο της, που δεν είναι άλλο από το "Η Θεσσαλονίκη θα ξαναγίνει Τουρκική".
Για αυτό άλλωστε άλλαξε το σήμα του δήμου κι έγινε, όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας στην απευθείας τηλεοπτική μετάδοση, έτσι:



Άλλαξε όπως μπορείτε με χαρά να διαπιστώσετε το φόντο αριστερά από την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που ήταν λευκό, άλλαξε πλέον κι έγινε μια πολύ όμορφη ημισέληνος.
Πολύ ωραία εικαστική παρέμβαση, που μπορείτε να δείτε αυτή την ώρα ζωντανά
Στο taxalia μείναμε ενθουσιασμένοι. Μην βγει κανείς ανεγκέφαλος να πεί μιλήσει για εθνικισμούς. Πρόκειται απλά για μια πανέμορφη εικαστική παρέμβαση σε ένα παλ πορτοκαλί, που είναι φέτος, πολύ της μόδας. Όπως η μητέρα πατρίδα μας Τουρκία.

CRYSTAL CLEAR PHOTO ΤΗΣ NASA ΑΠΌ ΈΝΑ UFO


CRYSTAL CLEAR PHOTO ΤΗΣ NASA ΑΠΌ ΈΝΑ UFO

STS088 ήταν η αποστολή, 724 ήταν το φιλμ, και οι εικόνες 65-70 είναι εκείνη η ερώτηση. Τώρα για να ξεκινήσουμε είναι πέντε φωτογραφίες που ελήφθησαν από τη NASA το 1998 από της 4 Δεκέμβριου μέχρι της 15. Η επίσημη δήλωση ήταν ότι αυτό το αντικείμενο δεν ήταν τίποτα περισσότερο από τα διαστημικά απόβλητα. Μόνο το πρόβλημα είναι, στο βαθμό που γνωρίζουμε, κανείς πάνω στη γη δεν έχει κάνει τίποτα που μοιάζει με αυτό που είναι στις φωτογραφίες  κάτω. Ένα πράγμα που είναι σημαντικό να θυμόμαστε είναι ότι τα διαστημικά απόβλητα αποτελούνται από αντικείμενα που τέθηκαν σε τροχιά , όπως ένα παλιός δορυφόρος ,και πυραύλους. Τυχαία αντικείμενα δεν τυχαίνει να εμφανίζονται σε τροχιά.

Αυτά είναι τα σκουπίδια στο χώρο που βρέθηκαν










Τώρα σε αφήνουμε να ρίξεις μια ματιά στις φωτογραφίες υπό εξέταση.
"Είναι ευγενική προσφορά Εικόνα Εικόνα Επιστήμης & εργαστηριακής ανάλυσης,της NASA Διαστημικό Κέντρο Johnson." http://eol.jsc.nasa.gov
Εδώ είναι η STS088 φώτο-724-65. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι διπλό κλικ στην εικόνα για να την δείτε σε πλήρες μέγεθος. Θα παρατηρήσετε κάτω αριστερά ένα αντικείμενο να εμφανίζεται.Το μυαλό σας εσείς ότι αυτό ήταν μίλια μακριά από το λεωφορείο όταν η φωτογραφία τραβήχτηκε κάνει αυτό το αντικείμενο ύποπτο. Υποθέτω ότι θα μπορούσε να είναι  πλήρες εξαρτήματα δορυφόρων και τώρα απλά επιπλέουν σαν ένα κομμάτι των παλιοπραγμάτων. Αλλά αν δει κανείς κοντά, δεν μοιάζει με κανένα δορυφόρο που έχω δει ποτέ πριν.Αποφασίστε για τον εαυτό σας.
Τώρα εδώ είναι η φωτογραφία STS088-724-66 και για μένα είναι το πιο συναρπαστικό από την παρτίδα. Και πάλι αυτό το αντικείμενο είναι μίλια μακριά, καθιστώντας το αντικείμενο να είναι αρκετά μεγάλο. Στη συνέχεια, μόλις ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά,δεν μοιάζει με τίποτα που είναι της Γης. 

Αυτό το αντικείμενο δεν φαίνεται με τίποτα όπως ένα δορυφόρος και δεν μοιάζει με ένα σπασμένο κομμάτι του διαστημικού σταθμού ή πύραυλο, συνήθως όταν προέρχεται από διαστημικά απόβλητα. Ανά πάσα στιγμή υπάρχουν περίπου 26.000 δορυφόροι σε τροχιά γύρω από τη γη. Τώρα, όσον αφορά τα διαστημικά απόβλητα , λένε ότι υπάρχουν περίπου 11.000 κομμάτια από σκουπίδια σε τροχιά μεγαλύτερα από 4 ίντσες και πάνω από 100.000 κομμάτι μικρότερα από 4 ίντσες.

Έτσι, κατά μέσο όρο,τα περισσότερα διαστημικά σκουπίδια είναι μικρά και μπορεί τυπικά να μετρηθούν με ίντσες ή τα εκατοστόμετρα. Αυτό το αντικείμενο είναι σίγουρα μεγαλύτερο από μερικά εκατοστά.

Εδώ έχουμε τη φωτογραφία της NASA STS088-724-67 και μπορείτε να δείτε ότι το εν λόγω αγαθό κοιτάζει λίγο διαφορετικό σε αυτή τη φωτογραφία. Είναι αντικείμενο που αλλάζει σχήμα; Morphing; Δεν είμαστε σίγουροι για το τι πρέπει να κάνουν με αυτό, το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό των διαστημικών αποβλήτων σας.
Εάν αυτό ήταν ακριβώς διαστημικά απόβλητα, τότε γιατί δεν μπορούσαν να κρίνουν από πού προήλθε. Είναι σίγουρα αρκετά μεγάλο και αυτό είναι προφανώς ένα τεράστιο μεταλλικό αντικείμενο. Αυτό θα πρέπει να το αναγνωρίζουμε εύκολα, αν αυτό ήταν απλά σκουπίδια στο χώρο. Θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι θα διαγράψουν ένα τέτοιο τεράστιο μεταλλικό αντικείμενο, όπως τα διαστημικά απόβλητα.
Δυστυχώς δεν θα μπορούσατε να πάρετε την εικόνα υψηλής ανάλυσης από αυτό.

Μπορείτε να δείτε ότι το σώμα έχει αλλάξει το σχήμα και πάλι σε αυτή τη φωτογραφία, ή υποθέτω ότι θα μπορούσε να είναι απλά μια διαφορετική οπτική γωνία, αλλά εάν κοιτάξει κανείς το σύνολο των συνδυασμένων φωτογραφίων, φαίνεται πραγματικά σαν το αντικείμενο αλλάζει σχήμα, το οποίο έχει να κάνει επίσης με ένα σύνηθες φαινόμενο με εμφανίσεις UFO.

Αυτό το αντικείμενο είναι τεράστιο και σε κάθε εικόνα το σχήμα είναι δραστικά διαφορετικό.

Αυτό που βλέπω εδώ,είναι ότι κανείς δεν ξέρει. Σύμφωνοι, έχω δει χιλιάδες βίντεο των UFO και εικόνες και δεν είχα γνωρίσει ποτέ ένα αρκετά μεγάλο αντεικείμενο σαν αυτό, αλλά και πάλι ποιος ξέρει τι είναι εκεί έξω.
Εδώ είναι η STS088 φωτο-724-69. Δεν έχει υψηλή ανάλυση . Μπορείτε να το ζητήσει από τη NASA και θα το στείλει σε σας κατά την κρίση τους.

Μια ερώτηση που έχω είναι, αν θέλετε να δείτε την εικόνα υψηλής ανάλυσης, γιατί είναι  μόνο κατόπιν βάση αιτήματος ;

Σχεδόν όλες της NASA δημόσιες φωτογραφίες που βάζει στην ιστοσελίδα της έχουν μια επιλογή υψηλού ψηφίσματος αλλά στις συγκεκριμένες μετά από αίτηση μας, μας λένε ότι δεν υποβλήθηκε αίτηση ποτέ.

Γιατί για αυτές τις φωτογραφίες; Ποιός είναι ο πραγματικός λόγος για το αίτημα;

Γιατί τους νοιάζει ποιος είναι και κοιτάζει φωτογραφία σε υψηλή ανάλυση των junk ;

Εδώ είναι η τελευταία φωτογραφία STS088-724-70 με το εν λόγω αγαθό. Και πάλι έχει αλλάξει σχήμα και μοιάζει εντελώς διαφορετικό στη συνέχεια στην τελευταία φωτογραφία και όταν δείτε από κοντά μπορείτε να πείτε ότι έχει μεγάλη ομοιότητα με ένα διαστημόπλοιο κάποιου είδους. Φαίνεται σχεδόν σαν να υπάρχουν φώτα που προέρχονται από αυτό. Θα μπορούσε να είναι μια αντανάκλαση από τον ήλιο, αλλά αν παρατηρήσετε ο ήλιος είναι στην αντίθετη πλευρά του σκάφους.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τοποθετούμε τα κομμάτια μαζί, για τους εαυτούς μας μέχρι οι κυβερνήσεις του κόσμου μας επιτέλους να αποφασίσουν να αποκαλύψουν τις πληροφορίες που είναι εξ αναβολής για Εξωγήινους που επισκέπτονται τον πλανήτη μας. Ή ο ET μπορεί να αποφασίσει να τους αποκαλύψει. Μέχρι τότε μπορούμε μόνο να περιμένουμε.

                   







Κάντε διπλό κλικ στη τελική λωρίδα από κοντά από όλες τις φωτογραφίες. Ανακοίνωση για τον τρόπο που αναφέρει "διαστημικά σκουπίδια"

Βγάλτε την δική σας απόφαση. 

Είναι αυτά τα απλά παλιά αντεικείμενα πύραυλοι ή δορυφορικά τμήματα πλωτά μέσα στο χώρο;

Ρωτήστε τον εαυτό σας, αυτό μοιάζει με τίποτα γνωστό ;

Δεν νομίζετε ότι θα μπορούσατε να διακρίνουν τη διαφορά μεταξύ των παλαιών τμημάτων πυραύλων ή κομμάτια ενός δορυφόρου που έχουν διακόψει;

Πώς θα μπορούσε να δει κανείς αυτές τις φωτογραφίες και απλά να γράψετε  δεδομένου ότι τα ανθρώπινα υλικά γίνονται διαστημικά απόβλητα. Ότι και αν είναι, είναι τεράστιες, μεταλλικές  ανακλαστικές συσκευές και φαίνεται να αλλάζουν σχήμα.

Είναι δύσκολο να κατανοήσει κανείς ότι κάθε τύπος μεγάλου μεταλλικού αντικειμένου, μπορεί να αλλάζει σε διαφορετικά σχήματα. Αλλά αυτό είναι-φυσικά ανθρώπινο. Λοιπόν, για κάποιο τρελό λόγο εγώ απλά δεν πιστεύω ότι μια προηγμένη φυλή αλλοδαπών θα χρησιμοποιούσαν το ίδιο τη φυσική όπως κάνουμε εδώ στη Γη.Φυσικά δεν το κάνουν.Σκεφτείτε το και βγάλτε την δική σας απόφαση.
ΠΗΓΗ