Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Η Σελήνη και η ηλιακή έξαρση έφεραν τον όλεθρο στην Ιαπωνία;


Η Σελήνη και η ηλιακή έξαρση έφεραν τον όλεθρο στην Ιαπωνία;



Από το Defence Net (βλ. άρθρο από: The Voice of Russia):
Ο σεισμός των 8,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε την Ιαπωνία και έφερε σκηνές από την ταινία "Το τέλος του κόσμου" στις οθόνες των τηλεοράσεων μας, ίσως προκλήθηκε από τη θέση της Σελήνης και τις ηλιακές εκρήξεις που συντελούνται αυτό τον καιρό, δήλωσε ο υποδιευθυντής της Ρωσικής Ακαδημίας των Επιστημών Arcady Tishkov. Μάλιστα κατ'αυτό τον τρόπο θα μπορούσε να έλθει και ένα πραγματικό "τέλος του κόσμου" όπως τον ξέρουμε, καθώς οι ηλιακές εκρήξεις προβλέπεται να ενταθούν.
Σύμφωνα με τον Ρώσο επιστήμονα η σεισμική δραστηριότητα στη Γη, συνδέεται άμεσα με τις ηλιακές εκρήξεις και τις ηλιακές καταιγίδες οι οποίες στέλνοντας στη Γη ρεύματα φορτισμένων σωματιδίων όπως πρωτόνια, τα οποία επηρεάζουν πολλές από τις λειτουργίες του πλανήτη.
This movie from NASA's Solar Dynamics Observatory shows a bright flash of UV radiation plus some material being hurled away from the blast site.› Download
Εκτός αυτού η θέση της Σελήνης, η οποία είναι στην κοντινότερη απόσταση από τη Γη από το 2005, περίπου στα 350.000 χλμ. επηρεάζει τη συχνότητα της πλημμυρίδας και της άμπωτης στους Ωκεανούς, με αποτέλεσμα όταν αυτή η συχνότητα τείνει να ανατραπεί από την κανονική της δραστηριότητα να επηρεάζει με τη σειρά της την αλυσίδα των ηφαιστείων στο λεγόμενο δαχτυλίδι του Ειρηνικού.
Ο επηρεασμός της γήινης λιθόσφαιρας από τη Σελήνη συμβαίνει, είναι φυσικό, τονίζει ο Ρώσος επιστήμονας, αλλά όταν αυτός συνδυαστεί με την ηλιακή έξαρση η οποία βρίσκεται στο απόγειό της τότε τα αποτελέσματα μπορεί να είναι καταστροφικά. Η αλληλοεπίδραση των φαινομένων αυτών, δεν ερμηνεύεται πάντα αμέσως, αλλά είναι εδώ και ουσιαστικά αποκαλύπτεται.
Ο ίδιος συμπλήρωσε πως θεωρεί ότι η σεισμική δραστηριότητα και η ηλικιακές καταιγίδες θα συμπέσουν στο διάστημα μεταξύ 2011 και 2015, οπότε θα έχουμε σε πολλές περιοχές του κόσμου, όπως στην Καλιφόρνια, την Μεσόγειο, την Κίνα, την Ινδία κλπ. τέτοιες βιβλικές καταστροφές. Λέτε να είχαν δίκιο οι Μάγια για το 2012;
Σήμερα η καγκελάριος της Γερμανίας Α.Μέρκελ αναγκάστηκε να υποσχεθεί ότι θα γίνει ενδελεχής έλεγχος στα γερμανικά πυρηνικά εργοστάσια λέγοντας ότι "αυτό που συνέβη στην Ιαπωνία είναι σημείο καμπής για όλο τον κόσμο"... Από πότε μια φυσική καταστροφή, έστω και τόσο μεγάλου μεγέθους δικαιολογεί τέτοιο χαρακτηρισμό;

Στο παρακάτω βίντεο ο μετεωρολόγος/αστροφυσικός, σύμβουλος και ιδιοκτήτης του Weather Action, ΒρετανόςPiers Corbyn, μιλάει με τον Alex Jones για τον σεισμό και το τσουνάμι στην Ιαπωνία.
Είπε ότι ο τεράστιος σεισμός και το τσουνάμι στην Ιαπωνία, προκλήθηκαν από την εντονότατη δραστηριότητα του ήλιου και θα έρθουν κι άλλα τέτοια γεγονότα στα επόμενα χρόνια.
Είπε ότι ο σεισμός έγινε μετά από ηλιακή έκλαμψη της τάξεως Χ και τη σημαντική πρόσκρουση κορωνικής μαζικής έκλαμψης στη Γη -- όπως ανέφερε και η NASA
• Πολλά από αυτά τα συμβάντα θα είναι ακραία
• Είναι πολύ δύσκολη η πρόβλεψη των σεισμών, αλλά μετά από αυτόν θα έρθουν μεγάλοι μετασεισμοί
• Και για όσους κάνουν ανόητους ισχυρισμούς για αυτά τα γεγονότα είπε ότι: ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με το CO2 ή τη λεγόμενη ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή, σε καμία περίπτωση και τέτοιες δηλώσεις αποσπούν την προσοχή από εκεί που πρέπει να εστιαστεί και αναχαιτίζουν την πρόοδο της επιστήμης.
Σχετικό τόπικ στο φόρουμ ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ εδώ
Βίντεο - υποτιτλισμός: http://www.youtube.com/user/vasoula2908


Λίγα λόγια για τον Piers Corbyn:
Ο Piers Richard Corbyn (γεν. 10 Μαρτίου 1947) είναι Βρετανός μετεωρολόγος, αστροφυσικός, σύμβουλος, και ιδιοκτήτης της επιχείρησης ‘Weather Action’ η οποία κάνει πρόγνωση του καιρού μέχρι και ένα χρόνο πριν, και για την οποία, επίσης, στοιχηματίζει.
Ο αδελφός του, ο Jeremy Corbyn, είναι βουλευτής του Εργατικού κόμματος από το 1983.
Ο Corbyn έχει ένα ευρύ φάσμα πελατών που είναι ευαίσθητοι με τις καιρικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων εταιριών φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, αγροτών και εμπόρων λιανικής πώλησης.
Το Weather Action ισχυρίζεται ότι έχει μια ανεξάρτητη έρευνα, που διενεργήθηκε από τις ασφαλιστικές εταιρίες, που αποδεικνύει ότι για μια συγκεκριμένη ημέρα, μέχρι και εννέα μήνες νωρίτερα, οι μετεωρολογικές προβλέψεις της επιχείρησης έχουν επιτύχει ένα ποσοστό ακρίβειας του 55 τοις εκατό, φθάνοντας το 80 τοις εκατό για 24 ώρες.
Ο Corbyn είναι επίσης σκεπτικιστής της υπερθέρμανσης του πλανήτη (global warming), και αμφισβητίας των εκθέσεων σχετικά με τις καταιγίδες στην Ευρώπη. Ο Corbyn έχει δηλώσει ότι η ανθρωπογενής συμβολή στην υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ελάχιστη με κάθε αύξηση της θερμοκρασίας λόγω της αύξησης της ηλιακής δραστηριότητας. Το 2008 ο Corbyn προχώρησε ακόμη περισσότερο από το να είναι επιφυλακτικός και έγινε απόλυτος δηλώνοντας, ... "το CO2 ποτέ δεν καθοδήγησε και ποτέ δεν θα καθοδηγήσει τις καιρικές συνθήκες ή το κλίμα. Η υπερθέρμανση του πλανήτη δεν έχει τίποτα να κάνει με το CO2. Το CO2 εξακολουθεί να αυξάνεται, αλλά ο κόσμος μας τώρα δεν θερμαίνεται, αλλά ψύχεται και θα συνεχίσει να το κάνει."

4,3 Ρίχτερ μεταξύ Κεφαλονιάς και Λευκάδας-ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ


4,3 Ρίχτερ μεταξύ Κεφαλονιάς και Λευκάδας-ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 18.07 στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ Κεφαλονιάς και Λευκάδας. Το επίκεντρο του υπολογίζεται 280 χιλιόμετρα δυτικά βορειοδυτικά της Αθήνας.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ

"ΙΣΩΣ" ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ (ΜΕ Επιστημονικη επιβεβαιωση).


"ΙΣΩΣ" ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ (ΜΕ Επιστημονικη επιβεβαιωση).

Ο κόσμος παραδόξως μοιάζει να γοητεύεται από την ιδέα της συντέλειας του κόσμου και αντιμετωπίζει οποιαδήποτε θεωρία με δέος και ενδιαφέρον. Μερικές φαντάζουν αδύνατες, άλλες είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, σας παρουσιάζουμε τις πιο "διαδεδομένες."  με Επιστημονική επιβεβαίωση .
Η όλη υπόθεση μεγαλώνει μέρα με τη...
μέρα προειδοποιώντας για την κατάρα της νέας εποχής, την ημερομηνία λήξεως της Γης: 21 Δεκεμβρίου του 2012. 

Σαν blog δεν θέλουμε να πάρουμε θέση για το 2012. Το ερευνούμε ακόμη. Θα σας δώσουμε όμως μερικά στοιχεία από αυτά που ανακαλύψαμε από την έρευνά μας και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Αναζητήσαμε ερευνητές που έχουν ασχοληθεί επιστημονικά με το θέμα.
Σας παραθέτω τα παρακάτω γεγονότα για να τα δείτε και να αποφασίσετε για τον εαυτό σας
Ολα τα κομμάτια του παζλ οδηγούν στην ημερομηνία του 2012
Όσα αναφέρουμε πιο κάτω είναι ελεγμένα και διπλό-διασταυρωμένα. Ας φαίνονται τραβηγμένα και απίστευτα. Σκεφτείτε μόνο ότι σε εμάς φάνηκαν ακόμη πιο τραβηγμένα και κάναμε πολύ προσπάθεια για να μην τα απορρίψουμε. Τα δεχθήκαμε όμως γιατί τα στοιχεία ήταν ακράδαντα. Το λέμε αυτό γιατί δεν θέλουμε κριτική του στιλ «δεν το πιστεύω». Δεχόμαστε κριτική με βάση αποδεικτικά στοιχείακαι αφού αφιερώσει κάποιος χιλιάδες κυριολεκτικά ώρες έρευνας.

1. Η εκπληξη της NASA στο Βορειο Πολο ...και το ημερολογιο των Μαγιας!

Η πρώτη αναφορά «επιστημονικής αντιστοίχησης» των ημερολογίων των Μάγιας με τα συμβαίνοντα στον πλανήτη μας προήλθε από έναν έγκριτο ερευνητή των πάγων, το 2006: αναλύοντας δείγματα πάγου της Αρκτικής με ραδιοϊσότοπα ο καθηγητής του αμερικανικού Πανεπιστημίου του Οχάιο και ερευνητής του Πολικού Κέντρου Ερευνών Byrd Λόνι Τόμσον (Lonnie Thompson) αποφάνθηκε ότι πριν από 5.138 χρόνια, με περιθώριο σφάλματος +-45 χρόνια, ο πλανήτης μας έζησε μια απότομη κλιματική αλλαγή η οποία προήλθε από απότομη διαφοροποίηση της λαμπρότητας του Ηλιου. Η χρονολόγηση του φαινομένου οδηγεί στο έτος 3132 π.Χ., άρα... στην αρχή του ημερολογίου των Μάγιας.
Ολοι οι επιστήμονες του συνεδρίου εξέφρασαν στη συνέντευξη Τύπου την κατάπληξή τους για την ταχύτητα εξέλιξης του φαινομένου. Οταν ερωτήθηκαν για το πότε αναμένουν να επέλθει η πλήρης τήξη, ο κλιματολόγος Τζέι Ζουάλι (Jay Zwally) απάντησε: «Με αυτόν τον ρυθμό ο Αρκτικός Ωκεανός θα μπορούσε να μείνει χωρίς πάγους ως το καλοκαίρι του2012»!
Η ανησυχία της NASA είναι τέτοια ώστε να σχηματίσει ειδική ιστοσελίδα ενημέρωσης για στοιχεία που καταδεικνύουν «πόσο κοντά είμαστε στο σημείο κορύφωσης» «Earth's "Tipping Points": How Close Are We?», στην ηλεκτρονική διεύθυνσηhttp://www.nasa.gov/topics/earth/  .

2. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ
http://www.apocalypsejohn.com/2010/10/2012.html
Πρώτη αναφορά μας γίνεται στον ήλιο αφού αν θέλουμε να δείξουμε πως κάτι συμβαίνει το 2012 αυτόν θα μελετήσουμε πρώτα μιας και αποτελεί το 99,8 τοις εκατό της μάζας του ηλιακού συστήματος μας. Η οποιαδήποτε ενέργεια του καθορίζει πολλά πράγματα στους πλανήτες που τον ακολουθούν.
 Κάτι τέτοιο άρχισε τα τελευταία χρόνια να γίνεται αντιληπτό, αφού σε όλο το ηλιακό μας σύστημα οι αστρονόμοι παρατηρούν τρομακτικές αλλαγές. Είναι γενικά παραδεκτό πως όλοι οι πλανήτες του ηλιακού συστήματος αύξησαν σημαντικά, την φωτεινότητα τους, τη θερμοκρασία τους και το μαγνητικό τους πεδίο. Και τούτο γιατί η δραστηριότητα του ηλίου από το 1940 ως σήμερα αντιστοιχεί με αυτή των τελευταίων 1150 ετών.
 Αυτό το οποίο πρέπει επίσης να γίνει γνωστό είναι ο ενδεκαετής κύκλος του ηλίου. Λέγοντας ενδεκαετής κύκλος εννοούμε την περίοδο που ο ήλιος ανά 11 χρόνια αλλάζει τη πολικότητα του και αντιστρέφονται οι μαγνητικοί του πόλοι. Μόλις ολοκληρώνεται η διαδικασία ένα τεράστιο κύμα ενεργείας εκτοξεύεται και ρέει προς το διάστημα το οποίο επισκέπτεται φυσικά και τη γη. Η γη βέβαια δεν μπορεί να πάθει τίποτα καθώς διαθέτει μια φυσική ασπίδα, τη μαγνητόσφαιρα ( το μαγνητικό της πεδίο) η οποία απωθεί το κύμα. Η ασπίδα όμως αυτή μπορεί να μας προστατεύει αιωνίως; Τι θα γινόταν επομένως αν ο ήλιος εξέπεμπε μια κατά πολύ ισχυρότερη ενέργεια; Οι συνέπειες θα ήταν καταστροφικές αφού μια τέτοια δραστηριότητα θα εξαφάνιζε όλον τον ηλεκτρικό πολιτισμό μας και η επιστροφή της ανθρωπότητας στη λίθινη εποχή θα ήταν μια απλή διαδικασία. Ο επόμενος ενδεκαετής κύκλος ολοκληρώνεται στις 21/12/2012 σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα. Και ουσιαστικά ο ήλιος θα εκπέμψει διπλάσια ενέργεια από τη συνηθισμένη αφού ο προηγούμενος ενδεκαετής κύκλος το 2001 δεν ολοκληρώθηκε.
Ένας από πρώτους επιστήμονες διεθνούς κύρους που μίλησε ανοιχτά στο κοινό για την επερχόμενη ηλιακή καταιγίδα και πώς θα πρέπει να προετοιμαστούμε για την αντιμετώπισή της, είναι ο θεωρητικός φυσικός Michio Kaku, καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, που προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:
«Κάθε 11 χρόνια ο ήλιος απελευθερώνει ενέργεια, ένα τσουνάμι ραδιενέργειας που μπορεί να διακόψει τις επικοινωνίες, του δορυφόρους, οτιδήποτε υπάρχει εκεί έξω στο διάστημα. Το ίντερνετ, η τηλεόραση, κ.ά, θα μπορούσαν να διακοπούν οι λειτουργίες τους στις 22 Σεπτεμβρίου οπότε και έχουμε το κορύφωμα του φαινομένου. Δηλαδή μεταβάλλεται το μαγνητικό πεδίο του ήλιου, αλλάζουν ο βόρειος και ο νότιος πόλος του ήλιου απελευθερώνοντας τεράστια ποσά ραδιενέργειας που λίγα λεπτά αργότερα θα φτάσουν στη γη με αποτέλεσμα να διακοπούν όλες οι δορυφορικές επικοινωνίες μας.»
Γιατί δεν γνωρίζαμε όμως σχεδόν τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ είναι τόσο σοβαρό; Ο Michio Kaku αναφέρει χαρακτηριστικά: «Νομίζαμε ότι ο επόμενος κύκλος θα ήταν ήρεμος. Δεν χρησιμοποιήσαμε σωστά τα δεδομένα μας. Και γι’ αυτό τώρα μιλάμε για συναγερμό. Κάναμε ένα λάθος. Ο επόμενος κύκλος που το κορύφωμά του θα είναι το 2012θα είναι πολύ πιο σοβαρός απ’ ό,τι νομίζαμε αρχικά.»
14 Φεβρουαρίου του 2011 το διαστημικό παρατηρητήριοSolar Dynamics Observatory που παρακολουθείτον Ηλιο κατέγραψε την πιο ισχυρή έκρηξη που συμβεί στο μητρικό μας άστρο τα τελευταία χρόνια. ο ήλιος απελευθερώνει ενέργεια, ένα τσουνάμι ραδιενέργειας που μπορεί να διακόψει τις επικοινωνίες, του δορυφόρους, οτιδήποτε υπάρχει εκεί έξω στο διάστημα.

3. Η Γη εκτός ελέγχου!
Ολα τα κομμάτια του παζλ οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο μαγνητικός μας άξονας ακολουθεί τελευταία μια συμπεριφορά έξω απ΄ τα συνηθισμένα.Παραξενεμένος ο ίδιος από το φαινόμενο, αναζήτησα τι το σχετικό με το μαγνητικό πεδίο της Γης είχε σημειωθεί πρόσφατα. Εντόπισα ειδήσεις όπως εκείνη για το ότι «η μετατόπιση των πόλων αναγκάζει αεροδρόμιο στη Φλόριδα να επαναριθμήσει τους διαδρόμους του». Τι είχε συμβεί; Ο Βόρειος Μαγνητικός Πόλος γνωρίζουμε ότι μετατοπίζεται, με ταχύτητα περίπου 25 μίλια ανά έτος. Τώρα όμως, κατά το Νational Geographic, τρέχει με... 40 μίλια τον χρόνο!
Η απόκλιση του μαγνητικού άξονα της Γης από τον γεωγραφικό της και η σταθερή ή μη ταλάντωση του πλανήτη μας κατά την αυτοπεριστροφή του είναι ίσως τα «κλειδιά» όσων απρόσμενων συμβαίνουν και... μέλλουν να συμβούν

4. Επιστημονική επιβεβαίωση της αλλαγής του DNA
http://www.apocalypsejohn.com/2011/01/dna_12.html
Ουσιαστικά λοιπόν έχουμε συμπαντικές και ηλιακές ηλεκτρομαγνητικές ποιότητες ενέργειας, οι οποίες εδώ και αρκετές δεκαετίες, και με κορύφωση στις μέρες μας εώς το 2012, επιδρούν με τέτοιο τρόπο στη Γη και τους κατοίκους της, ώστε να μεταμορφώνεται η δομή του ίδιου μας του DNA, το οποίο με τις αλλαγές και προσαρμογές που υφίσταται, ανοίγει-ξεκλειδώνει νέες ικανότητες του ανθρώπου. Αυτό το σκέλος αφορά ολόκληρη την ανθρωπότητα. Όμως για να γίνει ομαλή αλλαγή και πλήρης χρήση των ευεργετικών ενεργειών που καταφθάνουν και μετουσιώνουν τον πλανήτη μας, και εμάς τους ίδιους, οφείλουμε  να κάνουμε τη συνειδητή μας προσπάθεια και εργασία...
Η πιο εύκολη μορφή της μετάλλαξης – αλλαγής του DNA είναι μέσω ενός ιού. Συνεπώς οι ιοί δεν είναι πάντα κακοί. Οι ιοί ζουν πάνω σε ένα ζωντανό ιστό, οι ονομαζόμενοι ιοί DNA όπως είναι ο ιός του Epstain Barr και ο ιός Herpes 6.
Σχεδόν όλα τα άτομα που ζουν ένα τέτοιο φαινόμενο μετάλλαξης και που είναι ζωντανά ή έχουν μια καινούργια δουλειά ή έχουν ένα καινούργιο τρόπο που σκέφτονται ή αρχίζουν μια καινούργια ζωή.
Παρόλο που μπορεί να αισθανθούν σαν άρρωστοι ή απελπισμένοι, αυτό όμως είναι ένα μεγάλο δώρο, τους δόθηκε η δυνατότητα να αλλάξουν την δομή του DNA και του σώματος με μια δομή πιο φωτεινή και περισσότερο υγιή, που θα τους επιτρέψει να ζήσουν τις επόμενες γενιές . Κατά την γνώμη μου, πάντα, αυτό το φαινόμενο θα ολοκληρωθεί πριν το 2012.

5. NASA - ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10 ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ
http://www.apocalypsejohn.com/2011/02/nasa-10.html
Για πρώτη φορά η επιστημονική κοινότητα μιλά ανοικτά για την πιθανότητα να εντοπιστεί ο δέκατος –ένατος μετά την υποβίβαση του Πλούτωνα σε καφέ «νάνο»- πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος. Ο καθηγητής  Whitmire  μαζί με τον επίσης καθηγητή αστροφυσικής John Matese μίλησαν για πρώτη φορά για την ενδεχόμενη ύπαρξη του ένατου γιγάντιου πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος, καθώς από παρατηρήσεις τους διαπίστωσαν αλλαγές στην τροχιά των κομητών που εισέρχονται στο έσω ηλιακό σύστημα γεγονός πως κάποιο μεγάλο σώμα που κινείται στο νέφος του Oort τους επηρεάζει.
Πολλοί είναι πάντως αυτοί που συνδέουν την Τύχη με τον πλανήτη Nibiru που φημολογείται πως «περιτρέχει» το ηλιακό σύστημα κάθε 3600 χρόνια λέγοντας πως τώρα έχουν τις αποδείξεις για την επιβεβαίωση της θεωρίας.

6 Ηφαίστεια
Ενώ οι σεισμοί και οι τυφώνες μοιάζουν συχνά να είναι οι πιο καταστρεπτικοί τύποι φυσικών καταστροφών, τα ηφαίστεια μπορούν να έχουν περισσότερα εκτεταμένα αποτελέσματα από το καθένα. Όπως η έκρηξη του ηφαιστείου των Φιλιππίνων Pinatubo, το 1991, που έδειξε ότι ένα ηφαίστειο μπορεί να δημιουργήσει ένα τεράστιο νέφος θειικού οξέος, το οποίο να περικυκλώνει ολόκληρο τον πλανήτη.
Στα περισσότερα μέρη του κόσμου, όπου γίνονται σεισμοί, υπάρχουν και ενεργά ηφαίστεια. Γι' αυτό τα 450 ενεργά ηφαίστεια που ξέρουμε στη στεριά και καμιά 80 κάτω από τη θάλασσα βρίσκονται στις σεισμογενείς ζώνες. Υπάρχουν όμως 1.500 εν δυνάμει ενεργά ηφαίστεια σε όλο τον κόσμο και περίπου 550 ηφαίστεια έχουν εκραγεί στην επιφάνεια της Γης κατά τη διάρκεια της ιστορίας.
Από τα ενεργά, το 60% βρίσκεται στην περίμετρο του Ειρηνικού, το 17% στο κέντρο του, το 14% στο τόξο νότια της Ινδονησίας και το 9% στη Μεσόγειο και την Αφρική.
Κανένας δε γνωρίζει το διάστημα μεταξύ δύο εκρήξεων. Το Σούφριερ Χιλ στο νησί Μονσεράτ στις Δυτικές Ινδίες βρυχήθηκε το 1995 μετά από 400 χρόνια σιωπής.
Θα  διαπιστώσατε ότι μέσα στο 2010 είχαμε την δράση πολλών ηφαιστείων και συνέχεια αυξάνονται όσο θα πλησιάζουμε το2012 λένε οι επιστήμονες .
Ο κόσμος στον οποίο ζούμε είναι υπερβολικά περίπλοκος.
Αυτοί που κυβερνούν την ανθρωπότητα χειρίζονται με πολύ έξυπνο τρόπο την «ψυχοπολιτική» προκειμένου να ποδηγετήσουν την ανθρωπότητα και να την αναγκάσουν να αποδεχθεί «μια θρησκεία, μια οικονομία, μια Παγκόσμια Κυβέρνηση».
Αμφισβητόντας αυτό το άρθρο αμφισβητείτε τους επιστήμονες που έδωσαν τα στοιχεία αυτά στη δημοσιότητα.
Εμείς απλά σας τα παραθέτουμε
Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.
Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν... Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: O ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ H.A.A.R.P !!!!


ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: O ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ H.A.A.R.P !!!!

Video που αναρτώνται παγκόσμια στο Διαδίκτυο και δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μια περίεργη και ύποπτη λάμψη στον ουρανό,λίγο πριν το σεισμό.Και η λάμψη αυτή-σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πάντα-παραπέμπει στο Η.Α.Α.R.P. (Δεν είναι τυχαίο ότι ο σεισμός συνέβη δύο 24ωρα μετά την επιστροφή του discovery, που είχε ως αποστολή στο...
10ήμερο ταξίδι του, την συναρμολόγηση "ΣΗΜΑΝΤΙΚΏΝ ΚΕΡΑΙΏΝ ΣΕ ΔΟΡΥΦ'ΌΡΟ")
H.A.A.R.P., είναι τα αρχικά που παραπέμπουν στο High-frequency Active Aural Research Programme ή επί το ελληνικότερον, Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας Δραστικής Ακτινοβολίας. Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα τρομακτικό οπλικό σύστημα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας το οποίο αναπτύσσουν οι Η.Π.Α. συστηματικά από το 1987. Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο όταν «τελειοποιηθεί» θα είναι σε θέση να προκαλέσει αλλαγές στο κλίμα μιας επιλεγμένης περιοχής, διακοπή λειτουργίας και καταστροφή κάθε ηλεκτρικής και ηλεκτρονικής συσκευής σε συγκεκριμένο τόπο, πρωτοφανούς μεγέθους σεισμούς, τρύπες στην ιονόσφαιρα, απίστευτης έντασης κεραυνούς, έως και έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου μέσω εκπομπής χαμηλών συχνοτήτων παρόμοιες με τις ανθρώπινες!
Η ιδέα αυτή ξεκίνησε στα τέλη του 19ου αιώνα από το γνωστό φυσικό Tesla. Το H.A.A.R.P. αποτελείται από ένα σύστημα κεραιών, μέσω των οποίων ηλεκτρικά κύματα παραγόμενα από ειδικές μονάδες παραγωγής ηλεκτρισμού διοχετεύονται σε μία υπερ-κεραία. Τα κύματα μέσω της αντανάκλασής τους στην ιονόσφαιρα πολλαπλασιάζουν την ισχύ της ραδιομαγνητικής συχνότητας (σε προχωρημένο στάδιο του σχεδιασμού θα φτάνει τα 10 δισ. Watt) και κατευθύνονται σε επιθυμητά σημεία. Τα πειράματα σε πρώτη φάση έλαβαν χώρα στην Αλάσκα, όπου έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο σύστημα κεραιών, ενώ οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μιλούν για άλλα δύο σημεία στον κόσμο, στην παγωμένη Νορβηγία και στο Ακρωτήρι της Κύπρου.
Τι μπορεί να προκαλέσει το H.A.A.R.P.??
Στα σημεία όπου καταλήγουν αυτά τα τεράστιας ισχύος ηλεκτρομαγνητικά κύματα συντελούνται δραματικές και ανεπανόρθωτες αλλαγές.
Καταρχήν δημιουργούνται τεράστιες ζημιές στο περιβάλλον μέσω της δημιουργίας τρυπών στην ιονόσφαιρα στη χειρότερη εκδοχή και υπερβολική αραίωση της ατμόσφαιρας στο πιο αισιόδοξο σενάριο, με αποτέλεσμα την έκθεση της Γης και των ζωντανών οργανισμών στο έλεος της υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας (βέβαια οι υπεύθυνοι του προγράμματος ισχυρίζονται απλοϊκά ότι αυτό είναι όπως όταν βάλεις το χέρι σου στο νερό που δημιουργείται τρύπα, αλλά όταν το βγάλεις ξανακλείνει).
Επίσης στην αραιωμένη περιοχή της ατμόσφαιρας πάνω από μία περιοχή δεν θα έχουμε την εκτόνωση των κεραυνών, με αποτέλεσμα αυτοί να φθάνουν με απίστευτη ένταση στο έδαφος. Η Γη θα φορτίζεται ηλεκτρικά και θα ανεβαίνει η θερμοκρασία της, εντείνοντας έτσι το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Με την πρόσκρουση της ραδιομαγνητικής ακτινοβολίας στην ιονόσφαιρα τμήματά της θα ωθούνται ψηλότερα και το κενό που θα δημιουργείται θα σπεύδουν να καλύψουν άλλες μάζες αέρα από παρακείμενες περιοχές, οι οποίες με τη σειρά τους θα αφήσουν κενό το οποίο θα καλυφθεί από άλλες και πάει λέγοντας, με αποτέλεσμα τη δημιουργία στη Γήινη ατμόσφαιρα φαινομένου «ντόμινο». Θα έχουμε αλλαγή του κλίματος σε ολόκληρες επιλεγμένες περιοχές με τεράστιες πλημμύρες, παρατεταμένες περιόδους ξηρασίας κ.λπ.
Το H.A.A.R.P. θα έχει τη δυνατότητα να παραλύει κάθε ηλεκτρική και ηλεκτρονική συσκευή σε επιλεγμένες περιοχές, με ότι αυτό συνεπάγεται (σταμάτημα μηχανημάτων στις εντατικές μονάδες νοσοκομείων, αδρανοποίηση κάθε ραδιοσυχνότητας, διακοπή επικοινωνίας αεροσκαφών με πύργο ελέγχου, καταστροφή δορυφόρων κ.λπ.). Επίσης εάν τα ραδιομαγνητικά κύματα διοχετευθούν προς το υπέδαφος, είναι πολύ πιθανή η πρόκληση βιβλικών σεισμών. Και φθάνουμε στην επίδραση της χρήσης του H.A.A.R.P. στα ζωντανά όντα, που αποτελεί και το τρομακτικότερο σενάριο. Σύμφωνα με έγκυρες επιστημονικές έρευνες και πειράματα είναι δυνατόν, μέσω της εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων σε συγκεκριμένες συχνότητες και του συντονισμού τους με τις αντίστοιχες ανθρώπινες, να επηρεαστεί η λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου. Πειράματα έχουν δείξει ότι συγκεκριμένες χαμηλές συχνότητες επηρρεάζουν τη λειτουργία του ανθρώπινου (όλων των ζώων) εγκεφάλου, φθάνοντας έως και το σημείο του ελέγχου του. Η έκθεση δε σε τέτοιες συχνότητες για παρατεταμένο χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει φοβερές βλάβες στον οργανισμό που ξεκινούν από ημικρανίες, ανεξήγητη νευρικότητα, μελαγχολία, κατάθλιψη και φθάνουν στον καρκίνο και την αλλοίωση του DNA με φρικιαστικές συνέπειες όχι μόνο τους παθόντες, αλλά και τις μελλοντικές γενιές 

Οι πυξίδες τρελάθηκαν


Οι πυξίδες τρελάθηκαν

Ο βορράς θα γίνει νότος και ο νότος... βορράς. Το έλα να δεις θα γίνει με τις πυξίδες και όχι μόνο. Ο αποπροσανατολισμός του κόσμου!
Στα… πόδια φαίνεται ότι το ‘βαλε ο βόρειος μαγνητικός πόλος της Γης. Από τον Καναδά όπου βρίσκεται, άρχισε να κινείται προς τη Ρωσία µε ταχύτητα 60 χλµ. τον χρόνο.
Το γεγονός αυτό, µόνο συνηθισµένο δεν µπορεί να χαρακτηριστεί, τουλάχιστον τα τελευταία 200 χρόνια. Και οι επιστήµονες ανησυχούν για τους...
σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονεί, όχι μόνο για την ασφάλεια των μεταφορών αλλά και για τις μεταναστευτικές οδούς που ακολουθούν εκατομμύρια αποδηµητικά πουλιά.
Ο βόρειος µαγνητικός πόλος είναι διαφορετικός από τον πραγµατικό Βόρειο Πόλο του πλανήτη µας, που αποτελεί το ένα άκρο του νοητού κάθετου άξονα γύρω από τον οποίο περιστρέφεται η Γη. Ο µαγνητικός πόλος µετακινείται εξαιτίας των αλλαγών που συμβαίνουν στον ρευστό πυρήνα της Γης, ο οποίος περιέχει σίδηρο σε υγρή κατάσταση.
Τον τελευταίο καιρό, ο µαγνητικός πόλος µετακινείται προς τη Σιβηρία µε αυξηµένη ταχύτητα. Επειδή µάλιστα η ταχύτητα είναι ιδιαίτερα µεγάλη, ορισµένοι ειδικοί υποπτεύονται µήπως ο πόλος µεταπέσει προς τα νότια (αντιστραφεί, µε άλλα λόγια) και οι πυξίδες αντί για βόρεια δείχνουν νότια. Κάτι τέτοιο, είναι η αλήθεια, συµβαίνει τρεις έως επτά φορές κάθε µερικά εκατοµµύρια χρόνια.
Ο γεωφυσικός Τζέφρι Λοβ από τη Γεωλογική Εταιρεία των ΗΠΑ ανέφερε στο «Discovery News» ότι «το µαγνητικό πεδίο της Γης αλλάζει στο πέρασµα του καιρού και απ’ όσο γνωρίζουµε µέχρι τώρα, τέτοιες αλλαγές έχουν συµβεί στο παρελθόν».
Ηδη τα πρώτα προβλήµατα από την τάση... φυγής του µαγνητικού πόλου άρχισαν να εµφανίζονται. Στο διεθνές αεροδρόµιο Τάµπα της Φλόριντας, οι υπεύθυνοι χρειάστηκαν έναν µήνα για να επαναπροσδιορίσουν το στίγµα των τριών διαδρόµων προσγείωσης - απογείωσης αεροσκαφών, οι οποίοι αναγνωρίζονται από αριθµούς που αντιστοιχούν σε µοίρες στις πυξίδες.
Εκτός από τα αεροδρόµια, το µαγνητικό πεδίο της Γης αξιοποιούν πουλιά και θαλάσσια ζώα για να µεταναστεύουν σε µακρινές περιοχές. Αν ο πόλος αλλάξει θέση, κανείς δεν ξέρει πώς θα συµπεριφερθούν.
Το κακό ξεκίνησε το 1904. Μέχρι τότε, τα υπάρχοντα στοιχεία δείχνουν ότι ο µαγνητικός πόλος δεν είχε διάθεση να µετακινηθεί. Εκείνη όµως τη χρονιά άρχισε να µετακινείται βορειοανατολικά με ταχύτητα περίπου 15χιλιοµέτρων τον χρόνο. Και το 1989άρχισε να επιταχύνει. Γεγονός πάντως είναι ότι κανείς δεν ξέρει τι έχουµε να πάθουµε αν η αντιστροφή συµβεί. Η τελευταία φορά που συνέβη ήταν πριν από 780.000 χρόνια.
Από την εφημερίδα "Τα Νέα"

ΡΩΣΙΑ: "ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΣΕ ΤΡΙΑ 24ΩΡΑ, ΑΝ..."


ΡΩΣΙΑ: "ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΣΕ ΤΡΙΑ 24ΩΡΑ, ΑΝ..."

Ενημερώνοντας τον πρωθυπουργό, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας Σεργκέι Κιριένκο, προέβλεψε πυρηνικό Αρμαγεδόνα στην ανατολική Ιαπωνία αν δεν καταφέρουν να ελέγξουν την κατάσταση οι Ιάπωνες τα επόμενα τρία 24ωρα και τόνισε πως υφίσταται πραγματικός κίνδυνος τήξης των πυρήνων και των 6 αντιδραστήρων στη Φουκουσίμα, επισημαίνοντας πως πρόκειται για πιθανό σενάριο το οποίο οφείλει η διεθνής κοινότητα να λάβει υπ’ όψιν της. Για την ακρίβεια οι Ρώσοι θεωρούν ως "εξαιρετικά πιθανό το ανωτέρω ενδεχόμενο" και λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα στις ανατολικές ακτές του αχανούς κράτους τους. Στη 01:15 (ώρα Ελλάδος) σημειώθηκε έκρηξη στον αντιδραστήρα Νο 2 του πυρηνικού εργοστασίου στη Fukushima με παράλληλη εκροή ραδιενέργειας στην ατμόσφαιρα ενώ φωτιά ξέσπασε και στον αντιδραστήρα No 4 ύστερα από πιθανή έκρηξη υδρογόνου, όπως ανακοίνωσε η ιαπωνική κυβέρνηση.
Στο μεταξύ, ακτίνα εναέριου αποκλεισμού 30 χλμ. γύρω από τους αντιδραστήρες επέβαλαν οι Ιάπωνες την ίδια ώρα που ανακοινώθηκε ότι η εταιρεία TEPCO εξαπάτησε την κυβέρνηση, αποκρύπτοντας την πραγματικότητα σε σχέση με την κατάσταση των χτυπημένων πυρηνικών αντιδραστήρων. Αυτό ομολόγησε πριν λίγες ώρες ο Ιάπωνας πρωθυπουγός. 
Σχετικά με τον λευκό καπνό στον αντιδραστήρα No3, τον οποίο και επιβεβαίωσε, εξήγησε ότι ακόμα δεν έχει ακριβή εικόνα για ποιο λόγο έχει εμφανιστεί και για το εάν πρόκειται για ατμό ή καπνό. Ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει αναφορά για έκρηξη.
Αν και απέφυγε να αναφέρει το επίπεδο νερού στις δεξαμενές (container vessel) που περιέχουν τις ράβδους «ελέγχου» στους αντιδραστήρες Νο1, Νο2 και Νο3, υπογράμμισε ότι ο αντιδραστήρας Νο3 χρειάζεται επειγόντως νερό για να «κρυώσει» η εγκατάσταση. Παράλληλα, προανήγγειλε την απελευθέρωση ραδιενεργού ατμού για να μειωθεί η πίεση. Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι ότι για τον καπνό που άρχισε να βγαίνει από τον αντιδραστήρα Νο3 στις 08:30, τοπική ώρα Ιαπωνίας (την είδηση επιβεβαίωσε 45 λεπτά αργότερα η εταιρεία Tepco) κανείς δεν μπορούσε να αποσαφηνίσει από που προερχόταν. Το ελικόπτερο, λόγω της ζώνης απαγόρευσης πτήσεων, βρισκόταν 30 χιλιόμετρα μακριά από το εργοστάσιο.
Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα ώρα Ελλάδας εκδηλώθηκε νέα φωτιά στον αντιδραστήρα Νο4 με την εταιρεία να ανακοινώνει ότι κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να σβήσει τη φωτιά. Σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό, ο Yukio Edano επανέλαβε ότι το πρόβλημα βρίσκεται στη δεξαμενή αποθήκευσης των χρησιμοποιημένων πυρηνικών καυσίμων στα βορειοδυτικά του κτιρίου, εξηγώντας όμως ότι λόγω υψηλών ποσοστών ραδιενέργειας οποιαδήποτε επιχείρηση αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.
Εφιαλτική είναι η κατάσταση στο εργοστάσιο της Fukushima Dajiitsi με τα επίπεδα ραδιενέργειας να ανεβαίνουν σήμερα σε εξαιρετικά επικίνδυνα επίπεδα, αναγκάζοντας τη διοίκηση της εταιρείας Tepcο να ζητήσει την προσωρινή απομάκρυνση των εναπομείναντων εργατών από τους αντιδραστήρες Νο3 και Νο4. Την πληροφορία επιβεβαίωσε σε επίσημη συνέντευξη τύπου ο Ιάπωνας εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Yukio Edano.
Οι εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τους εκπροσώπους της εταιρείας δείχνουν τους δύο αντιδραστήρες του εργοστασίου Fukushima Dajiitsi να βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση, με τον αντιδραστήρα Νο3 κυριολεκτικά να έχει εκτεθειμένη στην ατμόσφαιρα τη δεξαμενή με τις «ράβδους ελέγχου» καθώς δεν υπάρχει καθόλου οροφή παρά μόνο το περίβλημα του κτιρίου.
Στο Τόκιο οι πάλε ποτέ πολυσύχναστοι δρόμοι παραμένουν άδειοι. Ο κόσμος κλεισμένος στο σπίτι του περιμένει με υπομονή την τελευταία πράξη της τραγωδίας. Από τα ράφια των καταστημάτων έχουν εξαφανιστεί τα τρόφιμα που αντέχουν στον χρόνο και η αγωνία στο πρόσωπο των ανθρώπων καλύπτεται προσωρινά από τις μάσκες χειρουργείου που μοίρασαν οι υπεύθυνοι.
Το ραδιενεργό νέφος που σχηματίστηκε πάνω από την Φουκουσίμα ταξιδεύει στον Ειρηνικό. Ένα τμήμα του μετακινήθηκε νοτιότερα με κατεύθυνση το Τόκιο. Δύο αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις κάλεσαν αξιωματικούς και οπλίτες να παραμένουν μέσα στα κτίρια. 
«Στόχος μας είναι να βρούμε τρόπο για να κάνουμε ρίψεις νερού σε μια προσπάθεια να "κρυώσουμε" την εγκατάσταση. Ειδικοί επιστήμονες μας συμβούλεψαν να χρησιμοποιήσουμε εναέρια μέσα, ωστόσο, λόγω τεχνικών προβλημάτων η συγκεκριμένη επιχείρηση μπορεί να καθυστερήσει. Πρέπει να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση του χώρου αποθήκευσης έτσι ώστε να αξιολογηθούν οι κίνδυνοι από ενδεχόμενη ρίψη μεγάλων ποσοτήτων νερού σε μικρό χρονικό διάστημα».
Η φωτιά ξεκίνησε στον χώρο αποθήκευσης των χρησιμοποιημένων πυρηνικών ράβδων, στο βορειοδυτικό τμήμα του κτιρίου, ύστερα από πιθανή έκρηξη υδρογόνου που προκλήθηκε από την έκθεση των «εξασθενημένων» χρησιμοποιημένων ράβδων στην ατμόσφαιρα.
Πλέον υπάρχει έντονη ανησυχία ότι τα επίπεδα του νερού ψύξης, έχουν πέσει σημαντικά μέσα στις δεξαμενές όπου βρίσκονται οι εμπλουτισμένοι πυρηνικοί ράβδοι ουρανίου, στον αντιδραστήρα 4, με αποτέλεσμα να υπερθερμαίνονται και να οδηγούνται σε τήξη.
Η ανησυχία πάντως κλιμακώθηκε μετά την ανακοίνωση του Αμερικανικού Ινστιτούτου Διεθνούς Ασφάλειας (ISIS) επιστήμονες του οποίου αποκάλυψαν ότι το ατύχημα στη Fukushima μπορεί να χαρακτηριστεί στο επίπεδο 6 της κλίμακας πυρηνικών ατυχημάτων(INES), ενώ παράλληλα το ISIS προειδοποιεί ότι μπορεί να αγγίξει και το επίπεδο 7.
Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας, προσπάθησε από την πρώτη στιγμή να φανεί καθησυχαστική και μόνο οι Ρώσοι που έχουν μακρά εμπειρία από διαχείριση τέτοιων καταστάσεων προειδοποίησαν ότι υπάρχει πραγματικός κίνδυνος τήξης των πυρήνων και των έξι αντιδραστήρων στη Fukushima.
Την ίδια ώρα στο Τόκιο, το περιβάλλον του Ιάπωνα πρωθυπουργού, ο οποίος έχει τεθεί επικεφαλής της Επιτροπής Διαχείριση της κρίσης, αναφέρει πως είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένο με τον τρόπο λειτουργίας και την παροχή στοιχείων εκ μέρους της ιδιωτικής εταιρείας που έχει αναλάβει την διαχείριση και λειτουργία του πυρηνικού σταθμού.

Η ιαπωνική κυβέρνηση κήρυξε την περιοχή γύρω από τον πυρηνικό σταθμό απαγορευμένη ζώνη για τους πολίτες. Ήδη στους 6 νομούς της παράκτιας βορειοανατολικής ζώνης έχουν μετακινηθεί 550.000 πολίτες που περιθάλπονται σε 2.600 καταφύγια. Ο ιαπωνικός στρατός έχει αναπτύξει 100.000 άνδρες στην περιοχή οι οποίοι και παρέχουν στους πολίτες τρόφιμα, νερό και καύσιμα.
Οι Αρχές συμβούλεψαν τους κατοίκους του Τόκιο να παραμένουν στα σπίτια τους με ερμητικά κλειστά παράθυρα και πόρτες και να μην χρησιμοποιούν κλιματιστικά. Παράλληλα συμβούλεψαν τους πολίτες να καταστρέψουν τον όποιο ρουχισμό έχει εκτεθεί εκτός κατοικιών, ενώ εφοδίασαν με 270.000 ταμπλέτες ιοδίνης κατοίκους των προσβεβλημένων περιοχών γύρω από την Φουκουσίμα, ώστε να αποτραπεί η εκδήλωση καρκίνου του θυρεοειδούς.
ΠΗΓΗ((
http://www.apocalypsejohn.com/2011/03/24.html))