Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!Λογικό, αφού είναι οι μελλοντικοί πολίτες της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

VIDEO: Περίεργα σύννεφα στον ουρανό της Ιαπωνίας μετά το σεισμό


VIDEO: Περίεργα σύννεφα στον ουρανό της Ιαπωνίας μετά το σεισμό

http://2.bp.blogspot.com/-MCJ0Y9Jj_j0/TYJBlUL0s4I/AAAAAAAAQV0/Bxn42su_aJo/s320/seismossynnefa.jpgΤο παρακάτω βίντεο απεικονίζει την εικόνα …του ουρανού της Ιαπωνίας λίγες στιγμές μετά τον καταστροφικό σεισμό των 8,9 Ρίχτερ. Πολλοί είναι αυτοί που μιλούν για το πασίγνωστο όπλο μαζικής καταστροφής που δημιουργεί σεισμούς, το HAARP...



Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: VIDEO: Περίεργα σύννεφα στον ουρανό της Ιαπωνίας μετά το σεισμό http://24wro.blogspot.com/2011/03/video_1869.html#ixzz1GtMfpdcH

Το πέμπτης γενιάς ρωσικό μαχητικό PAK FA έσπασε το φράγμα ήχου !!! (video)


Το πέμπτης γενιάς ρωσικό μαχητικό PAK FA έσπασε το φράγμα ήχου !!! (video)

 
Το πέμπτης γενιάς ρωσικό μαχητικό PAK FA έσπασε το φράγμα του ήχου για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια μιας δοκιμαστικής πτήσης. 


 Η πρώτη υπερηχητική πτήση του PAK FA πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή δοκιμής κοντά στο Komsomolsk-on-Amur στη Σιβηρία και θεωρήθηκε επιτυχής από τους μηχανικούς.
 
Το ρωσικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τα χαρακτηριστικά του PAK FA. Οι πληροφορίες όμως κάνουν λόγω πως αναμένεται ότι θα έχει μέγιστη ταχύτητα άνω των Mach-2 και την ικανότητα "super-cruise", δηλαδή να πετά με υπερηχητικές ταχύτητες για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 
Η επιχείρηση αεροσκαφών Sukhoi η οποία μέχρι στιγμής έχει κατασκευάσει τα δύο πρωτότυπα του προηγμένου μαχητικού τζετ για δοκιμαστικές πτήσεις, δήλωσε ότι βάση προγραμματισμού οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το 2012. Στις αρχές του 2015 αναμένεται ότι το PAK FA θα μπει στη σειρά παραγωγής ενώ τα πρώτα 150 θα παραδοθούν στη ρωσική Πολεμική Αεροπορία.
www.releasegreece.com

Η κάρτα των ιλλουμινάτι του 1982: Ιαπωνία 2011;


Η κάρτα των ιλλουμινάτι του 1982: Ιαπωνία 2011;





Κρατηθείτε τώρα .
Αυτό που όλοι νόμιζαν ότι δείχνει, δηλαδή το big ben στην Αγγλία

Αυτό που δείχνει στη πραγματικότητα είναι το ρολόι στη περιοχή του Τόκιο που λέγεται
 
Ginza 


Ταιριάζει απόλυτα μέχρι και τα κολονάκια στη κορυφή του.
Οι άνθρωποι στη κάρτα είναι ασιάτες.
 
Το κείμενο της κάρτας γράφει "συνδιασμός δύο καταστροφών στον ίδιο τόπο", όπως και είναι, σεισμός και πυρηνική καταστροφή.
 
Η ώρα στο ρολόι είναι 11 και 11… Κάτι σημαίνει αυτό. Το αγαπημένο νούμερο των illuminati είναι το 11
 


Παραθέτουμε και το Big Ben για τις απαραίτητες συγκρίσεις!
 

ΔΗΛΩΣΗ Μάθιου Νίμιτς : “Οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι”


ΔΗΛΩΣΗ Μάθιου Νίμιτς : “Οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι”







  • Μια παράξενη για τη θέση του δημόσια δήλωση έκανε ο ειδικός διαμεσολαβητής των ΗΕ Μάθιου Νίμιτς. “Οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι”, είπε, παραδεχόμενος για πρώτη φορά κάτι τέτοιο και αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι οι Σκοπιανοί “έκαναν τεράστιο λάθος στην προσπάθειά τους για αρχαιοποίηση της κοινωνίας τους”, καθώς και στην χρησιμοποίηση “των ......
    αρχαίων ελληνικών, μακεδονικών συμβόλων”. 

    Ο κ.Νίμιτς μίλησε για όλα αυτά σε συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία της Παμμακεδονικής στις ΗΠΑ, όπως γνωστοποίησε αργότερα ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Αντώνιος Παπαδόπουλος που συμμετείχε σε αυτή. Τα μέλη της αντιπροσωπείας ανέφεραν ακόμη στον ειδικό διαμεσολαβητή ότι δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ο επιθετικός όρος ‘Μακεδονικός’ για τον στρατό, τη γλώσσα τους και τον λαό των Σκοπίων, με τον ειδικό διαμεσολαβητή να απαντά ότι ίσως μια καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιείται ο όρος “ο λαός της τάδε Δημοκρατίας”, ο “στρατός της τάδε Δημοκρατίας” κ.ο.κ. 

    ΙΑΠΩΝΙΑ ΩΡΑ ((0))...SOS


    ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΓΑΛΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ..


    ειδικούς από όλον τον κόσµο, αν και χθες το βράδυ άρχισε να αχνοφαίνεται µια πιθανή λύση καθώς ανακοινώθηκε ότι ολοκληρώθηκε µια νέα γραµµή µεταφοράς ρεύµατος στον σταθµό της Φουκουσίµα που θα βοηθήσει στην πλήρη λειτουργία τωναντλιών οι οποίες τροφοδοτούν µενερό τους πυρήνες των αντιδραστήρων, επιτυγχάνοντας την ψύξη τους. «Ολοι εργάζονται όσο πιο γρήγορα µπορούν», δήλωσε ο εκπρόσωπος τουεργοστασίου χωρίςνα δώσει περισσότερες λεπτοµέρειες.

    Νωρίτερα χθες ο επικεφαλής της κρατικής εταιρείας πυρηνικών της Ρωσίας Σεργκέι Κιριγένκο είχε αναφέρει ότι η κατάσταση εξελίσσεται σύµφωνα µε το χειρότερο σενάριο, «το οποίο θα έχει συνέπειες µεγαλύτερες από εκείνες που προκλήθηκαν µετά το πυρηνικό δυστύχηµα του Τσερνόµπιλ», ενώ τηνίδια διαπίστωση έκανε έπειτα από ενηµέρωση από ειδικούς η υπουργός Περιβάλλοντος της Γαλλίας Ναταλί Κοσιουσκό-Μοριζέ. Βάσει των ανακοινώσεων των ιαπωνικών αρχών, διερράγη το κέλυφος και δεύτερου πυρηνικού αντιδραστήρα, του υπ’ αριθµ. 3, στον σταθµό της Φουκουσίµα, µε αποτέλεσµα να διαρρεύσει και από εκεί καπνός µε ραδιενεργά στοιχεία, ενώ και στον αντιδραστήρα 4 τα επίπεδα ραδιενέργειας ήταν πολύ υψηλά. Γάλλοι ειδικοίπροειδοποίησαν ότι, εάν µέχρι αύριο τα συνεργεία δεν µπορέσουν να ελέγξουν την κατάσταση, «δεν θα υπάρχει πλέον ελπίδα και τα πράγµατα θα είναι παρόµοια ή ίσωςκαι χειρότερα απ’ ό,τι στο Τσερνόµπιλ».

    Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ επιδεινώθηκε τόσο ώστε τα συνεργεία που εργάζονταν για την αντιµετώπιση της κρίσης αποσύρθηκαν χθες το πρωί καθώς τα επίπεδα της ραδιενέργειας αυξήθηκαν πάρα πολύ. Επέστρεψαν το βράδυ, όµως σύµφωνα µε ειδικούς χάθηκε πολύτιµος χρόνος στην πρόληψητης πυρηνικήςτήξης, µια και η κατάστασητουλάχιστον στους πέντε από τους έξι αντιδραστηρες παραµένει κρίσιµη. Λεπτοµέρειες για το τι ακριβώς συνέβη που οδήγησεστην αύξηση της ραδιενέργειας δεν δόθηκαν, γεγονός που επέτεινε τις διαµαρτυρίες από όλον τον κόσµο για την περιορισµένη ενηµέρωση σχετικά µε τις εξελίξεις στη Φουκουσίµα. Πάντως, λίγο πριν από την αναχώρηση παρατηρήθηκαν σύννεφα λευκού καπνού πάνω απόέναν αντιδραστήρα, γεγονός που υποδηλώνει µάλλον την έκλυση ραδιενέργειας. Σε έναν άλλο αντιδραστήρα ξέσπασε φωτιά για δεύτερη φορά τις τελευταίες δύο ηµέρες.

    Κάποια στιγµή στηδιάρκεια της χθεσινής ηµέρας, η κρατική τηλεόραση της Ιαπωνίας έδειξε στρατιωτικά ελικόπτερα να απογειώνονται για να πετάξουνπάνω από τοπυρηνικό συγκρότηµα µε την πρόθεση να ρίξουν καινερό στους αντιδραστήρες που αντιµετωπίζουν τα µεγαλύτεραπροβλήµατα,σε µια προσπάθεια να πέσει η θερµοκρασία τους. Οµως το υπουργείο Αµυνας ανακοίνωσε αργότερα ότι αυτό δεν έγινε, παρότι το συγκεκριµένο σενάριο ακόµα εξετάζεται, κυρίως για τον αντιδραστήρα 3. ∆ραµατικές στιγµές πάντως περνούν οι κάτοικοι της επαρχίας Φουκουσίµα. «Η ανησυχία και η οργή του λαού της Φουκουσίµα έχουν φτάσει στα όρια», υπογράµµισε οκυβερνήτης της επαρχίας, όπου περίπου 200.000

    άνθρωποι έχουν αποµακρυνθεί σε ακτίνα 30 χιλιοµέτρων απότο εργοστάσιο µε ελάχιστα τρόφιµα, είδη πρώτηςανάγκης και καύσιµα για να ζεσταθούν.

    ΕΙ∆ΙΚΟΙ από ευρωπαϊκές χώρες θεωρούν ότι επικρατεί σύγχυσηστις ιαπωνικές αρχές για την αντιµετώπιση της κρίσης. Την ίδια στιγµή ο επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ενωσης, αρµόδιος για θέµατα ενέργειας, Γκίντερ Ετινγκερ εξέφρασεεκ νέου την ανησυχία του για την κατάσταση στη Φουκουσίµα, λέγοντας ότι «πρόκειται για πραγµατική καταστροφή,αφού είναι εκτός ελέγχου». Οι δηλώσειςαυτές ενώπιον του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προκάλεσαν, σύµφωναµε τους «Financial Times», ανησυχία στις αγορές, µε αποτέλεσµα να πέσουν τα χρηµατιστήρια στην Ευρώπη αλλά και ο δείκτης Ντάου Τζόουνς στη Νέα Υόρκη. Χθες,η Ιταλία απαγόρευσε την εισαγωγή τροφίµων από την Ιαπωνία, ενώ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διά µέσου του αρµόδιου για θέµατα υγείας συνέστησε στα κράτη-µέλη να
    διενεργούν ελέγχους για ραδιενέργεια στατρόφιµα που εισάγονται από την Ιαπωνία.ΠΗΓΗ((http://www.apocalypsejohn.com/2011/03/blog-post_3118.html))

    Μυστηριώδεις ρωγμές υπάρχουν σε όλο τον πλανήτη


    Μυστηριώδεις ρωγμές υπάρχουν σε όλο τον πλανήτη

    Οι επιστήμονες βρίσκονται σε σύγχυση. Η Νότια Αμερική έχει αρχίσει να «σπάει».
    Στο νότιο Περού εμφανίστηκε ξαφνικά μία τεράστια ρωγμή, μήκους 3 χιλιομέτρων και περίπου 100 μέτρα σε πλάτος.

    Το ανώμαλο αυτό φαινόμενο συνέβη σε επαρχία που βρίσκεται κοντά στην διάσημη λίμνη Τιτικάκα. Η ρωγμή έγινε εμφανής αμέσως. Η γη άνοιξε σαν να ασκούνταν τεράστια πίεση σ' εκείνο το σημείο, ενώ εκτοξεύτηκαν σε μεγάλη απόσταση και πολύ μεγάλα κομμάτια εδάφους.

    Το παράδοξο της ιστορίας είναι ότι η ρωγμή δεν εμφανίστηκε μετά από σεισμό. Γενικά, δεν συνέβη καμία καταστροφή στην περιοχή. Η Γη άνοιξε έτσι απλά. Οι επιστήμονες δηλώνουν ότι το φαινόμενο δεν σχετίζεται με καμία πρόσφατη καταστροφή, εντούτοις παραμένουν σε σύγχυση ως προς τα αίτια.
    Παρόμοιες ρωγμές εμφανίστηκαν και στη γειτονική Βολιβία, ενώ πριν από λίγο καιρό εντοπίστηκε άλλη μία ρωγμή στην Αιθιοπία.

    Ενδεχομένως αυτά τα φαινόμενα να συμβαίνουν στη Φύση και φαίνεται πως οι ήπειροι κυριολεκτικά υποχωρούν μπροστά στην ανθρωπότητα.


    Read more: http://gorilaki.blogspot.com/2011/03/blog-post_510.html#ixzz1GsWDMkJf

    Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΝΕΦΟΥΣ..


    Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΝΕΦΟΥΣ..

    Ένα πολύ ενδιαφέρον γράφημα, παρουσιάζει η ηλεκτρονική έκδοση των New York Times στο οποίο απεικονίζεται το ταξίδι του ραδιενεργού νέφους, όπως αυτό ξεκίνησε από την Ιαπωνία μετά τον καταστροφικό σεισμό, το τσουνάμι και τις εκρήξεις στους πυρηνικούς αντιδραστήρες της Φουκουσίμα. Η σελίδα..

    βρίσκεται εδώ και παρουσιάζει το χρονικό του νέφους ανα ημέρα.. Εργαλείο της μέχρι τώρα πραγματικής καταγραφής και της μικρής αυριανής πρόβλεψης αποτελούν οι σχεδόν
    10 σταθμοί μέτρησης ραδιενεργούς ακτινοβολίας που βρίσκονται από τη μία άκρη του Ειρηνικού ωκεανού έως την άλλη. Ειδικοί επιστήμονες υποστηρίζουν σχετικά πως, όσο πιο μακριά φθάνει το νέφος, τόσο πιο «αδύναμο» είναι, και έτσι οι συνέπειές του στον άνθρωπο υπολογίζονται από μηδαμινές έως πολύ μικρές - στη χειρότερη περίπτωση.

    O σεισμός και το τσουνάμι στην Ιαπωνία σε αριθμούς


    O σεισμός και το τσουνάμι στην Ιαπωνία σε αριθμούς

    Με βάση τα επίσημα στοιχεία από την ιαπωνική κυβέρνηση και τον ιαπωνικό Ερυθρό Σταυρό ...



    "Σεισμός μεγέθους 9,0 (αναβάθμιση από 8.8), τουλάχιστον 100 δις.ευρώ ζημιά
     

    "4ος μεγαλύτερος σεισμός που έχει καταγραφεί ποτέ
     

    "250 + μετασεισμούς
    "2000 επιβεβαιωμένους θανάτους ...; ...;

    "μέχρι 10.000 περισσότεροι θάνατοι αναμένονται

    "2.000 άτομα τραυματίστηκαν

    "530.000 άνθρωποι έχουν εκτοπιστεί

    "2.500 κέντρα εκκένωσης που έχει συσταθεί

    "έως και 24.000 άνθρωποι τελείως απομονωμένοι

    "1,2 εκατομμύρια σπίτια χωρίς ενέργεια

    "1,4 εκατομμύρια νοικοκυριά χωρίς νερό

    "4.700 κατεστραμμένα σπίτια

    "50.000 προβληματικά σπίτια

    "582 δρόμοι κόπηκαν

    "32 γέφυρες καταστράφηκαν

    "50 χώρες έστειλαν αποστολές βοήθειας και ομάδες διάσωσης

    "3 πυρηνικοί αντιδραστήρες κατεστραμμένοι

    "180.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από την περιοχή γύρω από τον πυρηνικό σταθμό Φουκουσίμα 

    "Τουλάχιστον 190 άτομα έχουν εκτεθεί σε χαμηλά επίπεδα ακτινοβολίας

    "₯ 15000000000000 εγχέεται στο χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ιαπωνίας

    "100.000 στρατιώτες ενισχύουν τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης

    Νομός Miyagi 

    "Τουλάχιστον 785 άνθρωποι έχουν επιβεβαιωθεί νεκροί στις πόλεις, συμπεριλαμβανομένων των Kesennuma, Higashimatsubara και Σεντάι, αλλά οι τοπικές αρχές φοβούνται ότι περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι ενδέχεται να έχουν πεθάνει στο νομό και μόνο.

    "Περίπου 2.000 πτώματα βρέθηκαν σε δύο όχθες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στην πόλη της Minamisanriku και της Ishinomaki.

    "Minamisanriku έχει πληθυσμό 17.000, αλλά 10.000 αγνοούνται μετά το τσουνάμι.

    Νομός Iwate 

    "Τουλάχιστον 574 άνθρωποι νεκροί, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του Ofunato και Rikuzentakata.

    "Η πόλη της Rikuzentakata, με πληθυσμό 23.000 άτομα, έχει «σχεδόν εντελώς αφανιστεί», σύμφωνα με την πυροσβεστική. Δεν υπάρχουν πληροφορίες ακόμα σχετικά με το πόσοι επιβίωσαν. Περισσότερο από το 80% της πόλης πλημμύρισε.

    "Στην πόλη της Otsuchi, από έναν πληθυσμό των 15.000 κατοίκων οι 12.000 αγνοούνται.

    Νομός Fukushima 

    "Περίπου 420 άτομα νεκροί , συμπεριλαμβανομένων εκείνων των πόλεων Iwaki και Minamisoma. Περίπου 1.200 άτομα αγνοούνται. 



    ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA: O σεισμός και το τσουνάμι στην Ιαπωνία σε αριθμούς