Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΠΤΏΣΗ ΑΕΡΟΠΛΆΝΟΥ ΣΤΗΝ ΒΕΓΓΆΖΗ..


ΠΤΏΣΗ ΑΕΡΟΠΛΆΝΟΥ ΣΤΗΝ ΒΕΓΓΆΖΗ..



Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο με την κατάρριψη αεροπλάνου σήμερα το πρωί στην Βεγγάζη.. Στο βίντεο φαίνεται το αεροπλάνα να τυλίγεται στις φλόγες την ώρα που πετάει πάνω από την πόλη και στη συνέχεια να πέφτει κατακόρυφα το έδαφος. Άγνωστο παραμένει σε ποιόν ανήκε το αεροπλάνο.. Δείτε το βίντεο..







Read more: http://kinitronews.blogspot.com/2011/03/blog-post_2413.html#ixzz1H54duesV 
http://kinitromovies.blogspot.com/ 
Under Creative Commons License: Attribution

Η επίθεση του Soros στην Ελλάδα

Δείτε το αποκαλυπτικό αυτό βίντεο απο το κανάλι του χρήστη ixor363 για το πως οργάνωσαν την επίθεση απέναντι στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Τι μας επιφυλάσσουν ακόμα και τα επόμενα βήματα τους.

ΠΗΓΗ((http://www.youtube.com/watch?v=dMSN8w8e9O4&feature=player_embedded))

ΙΑΕΑ: επιβεβαιώνεται παρουσία ραδιενέργειας σε τρόφιμα


ΙΑΕΑ: επιβεβαιώνεται παρουσία ραδιενέργειας σε τρόφιμα

Επιβεβαιώνεται η παρουσία ραδιενεργού υλικού σε τροφές που παράγονται κοντά στο σεισμόπληκτο πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα και εξετάζεται η απαγόρευση πώλησής τους, ανακοινώνει η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας.
   

Η Ιαπωνία επιβεβαίωσε ότι ραδιενεργό ιώδιο έχει μολύνει τροφές που παράγονται κοντά στο κατεστραμμένο από το σεισμό και το τσουνάμι πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα και μελετά την απαγόρευση της διάθεσης στο κοινό τέτοιων μολυσμένων προιόντων από την περιοχή αυτή, ανακοινώθηκε σήμερα από τη Διεθνή Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ).«Αν και το ραδιενεργό ιώδιο έχει διάρκεια ζωής περίπου οκτώ ημερών και η μόλυνση υλικών με αυτό δεν μπορεί να διαρκέσει εβδομάδες, υπάρχει μικρής διάρκεια κίνδυνος για την υγεία των ανθρώπων εάν η ρεδιενεργός αυτή ουσία στα τρόφιμα εισέλθει στον ανθρώπινο οργανισμό» γι' αυτό μελετάται η απαγόρευση κατανάλωσης των τροφίμων αυτών, αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΙΑΕΑ.ΙΑΕΑ: επιβεβαιώνεται παρουσία ραδιενέργειας σε τρόφιμα

Η ανακοίνωση της ιαπωνικής κυβέρνησης
Το πρωί του Σαββάτου, ο εκπρόσωπος της ιαπωνικής κυβέρνησης, Γιούκο Εντάνο, είχε ανακοινώσει ότι ανιχνεύθηκαν αυξημένα επίπεδα ραδιενέργειας στο γάλα και το σπανάκι στις επαρχίες Φουκουσίμα και Ιμπαράκι, οι οποίες βρίσκονται κοντά στον πυρηνικό σταθμό που έχει υποστεί εκτεταμένες ζημιές από το σεισμό και το τσουνάμι.
«Ραδιενέργεια που υπερβένει τα φυσιολογικά όρια στην Ιαπωνία, ανιχνεύτηκε σε δείγμα γάλακτος στην επαρχία Φουκουσίμα και σε έξι δείγματα σπανακιού στην επαρχία Ιμπαράκι», τόνισε ο Εντάνο.
Ο Εντάνο υπογράμμισε ωστόσο ότι τα επίπεδα αυτά δεν είναι επικίνδυνα για την υγεία και κάλεσε τον πληθυσμό να είναι ψύχραιμος ανακοινώνοντας τα αποτελέσματα των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν σε δείγμα ειδών διατροφής.
«Ακόμα κι αν κάποιος καταναλώνει μολυσμένο γάλα για ένα χρόνο, η δόση της ραδιενέργειας που θα δεχθεί είναι ίση με την ακτινοβολία μιας αξονικής τρομογραφίας στο νοσοκομείο», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Επίσης, πρόσθεσε ότι ακόμα κι αν κάποιος συνεχίσει να καταναλώνει μολυσμένο σπανάκι για ένα χρόνο, η δόση της ραδιενέργειας που θα δεχθεί θα είναι ίση με το ένα πέμπτο της ακτινοβολίας μιας αξονικής τομογραφία.
Το υπουργείο Υγείας έδωσε εντολή στις τοπικές Αρχές να ερευνήσουν για να εξακριβώσουν την ακριβή προέλευση των μολυσμένων τροφίμων, σε ποιές περιοχές διανεμήθηκαν και στη συνέχεια να σταματήσουν τις πωλήσεις και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, επεσήμανε ο Εντάνο.
Η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (IAEA) ανακοίνωσε ότι το ραδιενεργό ιώδιο στα τρόφιμα μπορεί να προκαλέσει μεσοπρόθεσμα κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία.
Η ΙΑΕΑ ανακοίνωσε επίσης ότι η Ιαπωνία έχει ζητήσει το πάγωμα όλων των πωλήσεων τροφίμων από την περιφέρεια της Φουκουσίμα.
«Παρότι το ραδιενεργό ιώδιο έχει μικρό διάστημα ζωής περίπου οκτώ ημερών και αποσυντίθεται φυσιολογικά μέσα σε εβδομάδες, υπάρχει ένας μεσοπρόθεσμος κίνδυνος για την ανθρώπινη υγεία αν το ραδιενεργό ιώδιο στα τρόφιμα απορροφηθεί από τον ανθρώπινο οργανισμό», αναφέρει η ΙΑΕΑ σε ανακοίνωσή της.

Απίστευτο!!Το παιδί που γεννήθηκε με οκτώ μέλη: οι γονείς του θεωρούσαν ότι είναι η μετενσάρκωση του Θεού Βισνού!


Απίστευτο!!Το παιδί που γεννήθηκε με οκτώ μέλη: οι γονείς του θεωρούσαν ότι είναι η μετενσάρκωση του Θεού Βισνού!

Ένα βρέφος που γεννήθηκε με οκτώ άκρα και που πιστεύεται ότι είναι η μετενσάρκωση του Θεού Βισνού ο οποίος απεικονίζεται με τέσσερα χέρια, επρόκειτο να υποβληθεί σε 40ωρη εγχείρηση ώστε να αφαιρεθούν τα 4 περισσευούμενα άκρα.
Το όνομά της είναι Lakshmi Tatma και γεννήθηκε ενωμένη με το δίδυμο αδελφάκι της, από το οποίο προέρχονται τα τέσσερα περισσευούμενα άκρα. Η ένωση των δύο αδελφών είναι στη λεκάνη και κάθε σώμα έχει ξεχωριστή σπονδυλική στήλη, δύο χέρια και δύο πόδια.
Χωρίς την εγχείρηση το μικρό κοριτσάκι δε θα μπορούσε να περπατήσει και σύμφωνα με τους γιατρούς της η διάρκεια ζωής της δε θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 10 χρόνια. Η μικρή Lakshmi γεννήθηκε σε μία περιοχή του Bihar στην Ινδία τη μέρα που εορτάζεται ο Θεός με τα τέσσερα χέρια, Βισνού. Η μητέρα της θεωρεί ότι η κόρη της είναι ένα θαύμα, μία μετενσάρκωση του Θεού Βισνού.
πηγη:http://topeiraxtiri.blogspot.com/
ΠΗΓΗ((http://allnew.gr/%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CE%BF%CE%BA/))

ΚΟΣΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ COSMIC CALENDAR GR (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)


ΚΟΣΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ COSMIC CALENDAR GR (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)


Το “Κοσμικό Hμερολόγιο” είναι ένα εικαστικό, ερασιτεχνικό ντοκιμαντέρ με θέμα την χρονική εξέλιξη από την γέννηση του σύμπαντος μέχρι και σήμερα προβαλλόμενο μέσα σε ένα γήινο έτος. Η αρχική ιδέα ανήκει στον Carl Sagan.

Διάρκεια 33:40
Δείτε το Ντοκιμαντέρ


Κοσμικό Ημερολόγιο Cosmic Calendar GR by Madlink1

Σήμερα η μεγαλύτερη πανσέληνος των τελευταίων 18 ετών


Σήμερα η μεγαλύτερη πανσέληνος των τελευταίων 18 ετών

Συναρπαστική θα είναι απόψε η νύχτα καθώς…
θα απολαύσουμε την μεγαλύτερη και λαμπρότερη πανσέληνο των τελευταίων 18 χρόνων, με το φεγγάρι να βρίσκεται πιο κοντά στη Γη από κάθε άλλη φορά!
Ερωτευμένοι ή μη, δεσμευμένοι ή μη, το θέαμα δεν πρέπει να το χάσετε! Η Σελήνη απόψε μπορεί να φαίνεται έως 14% μεγαλύτερη και μέχρι 30% φωτεινότερη σε σχέση με μια κοινή πανσέληνο.
Η πανσέληνος θα είναι στην κορύφωσή της στις 20:10, ενώ η ανατολή της θα γίνει στις 18:34 και η δύση της στις 05:52 την αυγή.
Το φαινόμενο οφείλεται στο ότι το φεγγάρι θα είναι πιο κοντά στην Γη έπειτα από 18 ολόκληρα χρόνια, μετά δηλαδή και την 8η Μαρτίου 1993 οπότε και βρισκόταν στα 356.530 χιλιόμετρα.
Όπως εξηγούν οι επιστήμονες, η Σελήνη δεν περιφέρεται σε κυκλική αλλά σε ελλειπτική τροχιά γύρω από τη Γη, γι' αυτό η απόστασή της από τον πλανήτη μας αυξομειώνεται.
Σύμφωνα με τις επιστημονικές μετρήσεις, όπως ανέφερε ο Κέβιν Χόρσμπουργκ από το βρετανικό Εθνικό Κέντρο Ωκεανογραφίας στο Λίβερπουλ, οι παλιρροϊκές επιρροές που ασκεί η Σελήνη στη Γη είναι περίπου 10% έως 15% ισχυρότερες στη διάρκεια ενός σεληνιακού περίγειου, όμως αυτό, όπως εξηγεί, δεν σημαίνει ότι οι παλίρροιες γίνονται πιο ψηλές σε ίδιο ποσοστό. Το πολύ, να ψηλώσουν κατά δύο έως τρία εκατοστά.
Πάντως, υπάρχουν και αρκετοί που υποστηρίζουν ότι το πλησίασμα της Σελήνης (που αυξάνει τη βαρυτική έλξη της στον πλανήτη μας) μπορεί να προκαλέσει ακραία καιρικά φαινόμενα. Ωστόσο, οι θεωρίες αυτές δεν έχουν τις απαραίτητες επιστημονικές αποδείξεις...
Σημειώνεται ότι από το φαινόμενο αυτό αυτοί που θα επηρεαστούν σύμφωνα με τα άστρα είναι όσοι είναι γεννημένοι στις 19 Μαρτίου, Ιουνίου, Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου…
Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Σήμερα η μεγαλύτερη πανσέληνος των τελευταίων 18 ετών http://24wro.blogspot.com/2011/03/18_1536.html#ixzz1H3PL8ukd

Μετά το ΣΚΑΙ, ξεκίνησε και στα δημοτικά σχολεία η πλύση εγκεφάλου για το 1821!


Μετά το ΣΚΑΙ, ξεκίνησε και στα δημοτικά σχολεία η πλύση εγκεφάλου για το 1821!

Δεν πρόλαβε να τελειώσει η εκπομπή του ΣΚΑΙ για το 1821 με τις εσκεμμένες ιστορικές ανακρίβειες και "προοδευτικές" απόψεις, που όπως τόνισαν οι συντελεστές της εκπομπής το σχολείο είναι αυτό που φταίει για τις "λανθασμένες" απόψεις των Ελλήνων για το 1821. Ξεκίνησε λοιπόν η προσπάθεια αλλαγής της "λανθασμένης" αυτής άποψης από το Υπουργείο (Α)Παιδείας και μερικούς εκπαιδευτικούς με προοοδευτικές απόψεις και όχι παιδαγωγικές.
Ξεκίνησαν με τα δημοτικά σχολεία με "αθώα" τραγουδάκια τα οποία μένουν στο μυαλό και στην ψυχή των μικρών παιδιών. Το τραγουδάκι που βρήκαν για να γιορτάσουμε το 1821, από την "φτωχή" ποίησή μας, βρήκαν το "Νά' τανε το 21", παραβλέποντας τον Διονύσιο Σολωμό, Ανδρέα Κάλβο και πολλούς άλλους ποιητές όπως: Αριστοτέλης Βαλαωρίτης, Γιάννης Βαρβέρης, Κώστας Βάρναλης, Γιώργος Θ. Βαφόπουλος, Μπίλη Βέμη, Όλγα Βότση, Νικηφόρος Βρεττάκος, Θωμάς Γκόρπας, Νίκος Εγγονόπουλος, Οδυσσέας Ελύτης, Ανδρέας Εμπειρίκος, Βικτωρία Θεοδώρου, Λιλή Ιακωβίδη, Έκτωρ Κακναβάτος, Τάσος Καρπενάρος, Νίκος Καρούζος, Κώστας Καρυωτάκης, Μιχάλης Κατσαρός, Θανάσης Κωσταβάρας, Γιώργος Μπλάνας, Κωστής Παλαμάς, Δημήτρης Παπαδίτσας, Αλεξάνδρα Πλακωτάρη, Δημήτρης Ποταμίτης, Λευτέρης Πούλιος, Γιάννης Ρίτσος, Γιώργος Σεφέρης, Άγγελος Σικελιανός, Ντίνος Σιώτης, Γιάννης Σκαρίμπας, Νίκος Φωκάς, Γιώργος Χουλιάρας.
Βέβαια ωραίο τραγούδι το "Νά' τανε το 21", το τραγούδησε ο Μητροπάνος και ο Νταλάρας όπως θα δείτε και στα βίντεο. Η μόνη διαφορά είναι σε μία λέξη του τραγουδιού που δώθηκε στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Καματερού:
Να πολεμάω τις μέρες στα κάστρα
και το σπαθί μου να πιάνει φωτιά
και να κρατάω τις νύχτες με τ' άστρα
μια Τουρκοπούλα (ομορφούλα) αγκαλιά
Ομορφούλα λένε οι τραγουδιστές, Τουρκοπούλα θέλει το υπουργείο και οι δάσκαλοι του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καματερού που δεν το διόρθωσαν όπως έπρεπε, ή που δεν διάλεξαν ένα άλλο από τα πολλά της Ελληνικής ποίησης
Ο μικρός μαθητής τώρα ονειρεύεται να κρατάει αγκαλιά μια τουρκοπούλα, άρα περνάει μέσα στο υποσυνείδητό του η αγάπη για τους γείτονές μας που μετά από τις "σειρές" του ΑΝΤ1 έχει αυξηθεί πολύ και στον υπόλοιπο πληθυσμό. Προετοιμαζονται μήπως οι μελλοντικοί Έλληνες για μια συνδιαχείρηση του Αιγαίου, για μία ίσως μη Ελληνική Θράκη, ή ίσως για προσφορά κυριαρχικών δικαιωμάτων στους "αγαπητούς" μας γείτονες;
Δεν μπορεί σε μια επέτειο που γιορτάζουμε την επανάσταση κατά των Τούρκων που στοίχισε ακριβά σε αίμα, σε παιδομαζώματα και σε πωλήσεις σκλάβων, να τραγουδούν τα μικρά παιδιά (παραποιημένα ή όχι) προπαγανδιστικά για τους τούρκους, ή ακατάλληλα τραγούδια για την Εθνική μας εορτή.