Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

μπάμα: Ο πιο φιλοπόλεμος πρόεδρος των ΗΠΑ (βίντεο)


Ομπάμα: Ο πιο φιλοπόλεμος πρόεδρος των ΗΠΑ (βίντεο)


Δείτε το παρακάτω βίντεο (στα αγγλικά) για τον άνθρωπο που πήρε «Νόμπελ Ειρήνης», χωρίς κάνει απολύτως τίποτε για την ειρήνη!!!! Απλά επειδή πούλαγε όνειρα και ελπίδες! Ο αμερικάνικος λαός πίστευσε στην «Αλλαγή» (‘change’ toβαρύγδουπο σλόγκαν του) που ΘΑ του έφερνε ο «Μεσσίας»(βλ: 123).
Εάν ήταν ο Μπους στην θέση του θα είχε γίνει χαμός. Τώρα ο «ειρηνοποιός» μεγαλορρήμων έγχρωμος «Μεσσίας» δεν έχει χάσει φαίνεται ακόμα το «χρώμα» του. Κι αν ξεθωριάσει τελείως, οι επικυρίαρχοι θα έχουν κάποιον άλλον καλύτερο και «χαρισματικότερο» ηγέτη να πουλήσει το παραμύθι σε καλύτερη έκδοση, στις μάζες. Στο μεταξύ, εσύ κοίτα να τα βλέπεις όλα ακόμα, «δεξιά – αριστερά».

Παρακάτω σχόλια από το Stop the War Coalition που ανέβασε τα δύο βίντεο που ακολουθούν
Ο Μπαράκ Ομπάμα διεξάγει πολέμους στο Αφγανιστάν, το Ιράκ, το Πακιστάν και τη Λιβύη. Δαπανά τα περισσότερα χρήματα για το στρατό των ΗΠΑ από οποιονδήποτε προηγούμενο πρόεδρο!
Σε περίπτωση που υπηρετήσει ως πρόεδρος των ΗΠΑ για οκτώ χρόνια (όπως ο Μπους), θα δαπανήσει πάνω από 8 τρισεκατομμύρια δολάρια για την άμυνα, μαζί με το κρυφό κόστος του οικονομικού πολέμου. Πενήντα τοις εκατό του συνόλου των φορολογικών δολαρίων ΗΠΑ δαπανάται για τον στρατό των ΗΠΑ. Η Αμερική δαπανά περισσότερα για την άμυνα από το συνδυασμένο σύνολο στρατιωτικού προϋπολογισμού κάθε άλλης χώρας στον κόσμο.
Δείτε το βίντεο:
Ο 'πραγματικός' Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε ότι ΘΑ θέσει τέλος στον πόλεμο στο Ιράκ (υπάρχουν ακόμη 50.000 Αμερικάνοι στρατιώτες εκεί), ΘΑ κλείσει το Γκουαντάναμο (είναι ακόμα ανοιχτό), ΘΑ φέρει τους Αμερικάνους στρατιώτες στο σπίτι τους από το Αφγανιστάν, τον Ιούλιο του 2011 (μόνο μια χούφτα έχει αποσυρθεί), Θα βάλει τέλος στις πτήσεις έκνομων μεταγωγών (εξακολουθούν να πετούν), ΘΑ σταματήσει την χρήση βασανιστηρίων (το κάνει ακόμα), ΘΑ βάλει τέλος στις απειλές των ΗΠΑ σε βάρος των μικρών εθνών όπως το Ιράν (που εξακολουθεί να συμβαίνει), ΘΑ άρει το εμπάργκο κατά της Κούβας (είναι ακόμα σε ισχύ).
Ο 'ψεύτικος' Μπαράκ Ομπάμα που εξελέγη το 2007, ("για να τα αλλάξει όλα") έχει την πρόθεση να υιοθετήσει την πολιτική του Τζορτζ Μπους, και ακόμη περισσότερο, να ξεκινήσει νέους πολέμους στο Πακιστάν και τη Λιβύη. Ποιος Μπαράκ Ομπάμα εκλέχτηκε; Ο 'πραγματικός' ή ο 'ψεύτικος'; Ή από την αρχή ήταν ψεύτικος και μας κορόιδευε;
Το παρακάτω βίντεο είναι απόσπασμα από την ταινία«Σηκώνοντας το Πέπλο» για τον Ομπάμα και την καπιταλιστική «δημοκρατία» (‘Lifting the Veil on Obama andcapitalist "democracy"’ - Δείτε το ΕΔΩ).
Δείτε το βίντεο:

Ο Αντίχριστος έρχεται στις 11 Ιουνίου - σε 3D ‘παιχνίδι’ για υπολογιστές!


Ο Αντίχριστος έρχεται στις 11 Ιουνίου - σε 3D ‘παιχνίδι’ για υπολογιστές!


‘Μαύρη έμπνευση’; Μόδα; Πώρωση; Κατήχηση; Προετοιμασία; 
Ο Αντίχριστος έρχεται σε μορφή 3D pc game (‘παιχνίδι γιαυπολογιστές), που λέγεται ‘Lucius (λέξη που παίζει με το ‘Lucifer’ ή με το όνομα ενός μάγου στο Harry Potter).
Πρόκειται για ένα παιδάκι (!) που στην ουσία είναι ο Αντίχριστος και που κάποια στιγμή παίρνει εντολές από τoν διάβολο να εξοντώσει τους γονεις του (!…) για να πάρει την περιουσία τους, ενώ απώτερος σκοπός του είναι να γίνεικυρίαρχος του κόσμου….

Ιδού πως περιγράφουν το 'στόρυ':
Η παιδική του αθωότητα δεν ήταν γραφτό να διαρκέσει πολύ, δυστυχώς: Όταν ο μικρός Lucius γεννήθηκε στην σημαδιακή ημερομηνία 6 Ιουνίου, 1966, κανείς δεν περίμενε να είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από ένα κανονικό μικρό παιδί. Η παιδική του ηλικία, που την πέρασε σε ένα πολυτελές αρχοντικό, ήταν συνηθισμένη όπως τα νεανικά χρόνια κάθε παιδιού του - καλή, εκτός από τον ακραίο πλούτο των γονιών του, κι έτσι ο Lucius μεγάλωσε με όλα όσα επιθυμούσε, μεταξύ των οποίων αρκετές νταντάδες, το οικογενειακό κρεοπωλείο και τον ιδιωτικό δάσκαλο του Lucius.
Όλα άλλαξαν, όμως, όταν ο Lucius έγινε 6: ο πραγματικός πατέρας του, ο Διάβολος, εμφανίστηκε στα όνειρά του το βράδυ πριν από τα γενέθλιά του, αποκαλύπτοντάς του ότι ήταν ο γιος του.
Το Θηρίο σχεδίασε, μέσω του Lucius, να φέρει έναν απόγονο κάτω στη γη - και γι’ αυτό είναι το καθήκον του Lucius τώρα να ολοκληρώσει την αποστολή του Κακού, η οποία είναι να κερδίσει τον έλεγχο όλου του κόσμου. Πρώτον, ο Lucius πρέπει να απαλλαχτεί από όλα τα μέλη της οικογένειάς του και το υπηρετικό προσωπικό στην έπαυλη για να είναι σε θέση να κάνει τον δικό τους πλούτο και δύναμη δικά του.
Εξοπλισμένος με υπερφυσικές δυνάμεις, ο Lucius ξεκινάει με μια τρομακτική αιματηρή περιήγηση μέσα στο σπίτι του, χρησιμοποιώντας τις σατανικές εξουσίες της τηλεμεταφοράς και του ελέγχου του μυαλού για να ενορχηστρώσει θανατηφόρα ατυχήματα που θα ελαχιστοποιήσουν τον πληθυσμό του φέουδου, αποδεκατίζοντας τον ένα μετά τον άλλο ...
Το ‘Lucius’, το νέο 3D horror adventure game (τρομακτικό παιχνίδι περιπέτειας) από την Lace Mamba Global, έρχεται ‘κατευθείαν από την κόλαση’ και θα πωλείται σε καταστήματα λιανικής πώλησης παγκοσμίως, αρχής γενομένης από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Σκανδιναβία και αλλού, τον Ιούνιο, 2011.

Ανάβουν "φωτιές" και στην Συρία


Ανάβουν "φωτιές" και στην Συρία

Οι δυνάμεις ασφαλείας της Συρίας άνοιξαν πυρ κατά εκατοντάδων νέων που πραγματοποιούσαν πορεία στους δρόμους της πόλης Ντεραά, διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο έξι πολιτών σε επιδρομή των Αρχών στο τζαμί Ομάρι. Τουλάχιστον τρία άτομα σκοτώθηκαν σε αυτή τη δεύτερη επίθεση.
Την ίδια στιγμή φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου δήλωσε ότι τουλάχιστον 7 άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα όταν οι δυνάμεις της τάξης άνοιξαν πυρ με πραγματικές σφαίρες στην διάρκεια της κηδείας δύο ανθρώπων, που σκοτώθηκαν στη διάρκεια της νύχτας στη Ντεράα.
Νωρίτερα υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είχε δηλώσει ότι υπάρχουν τραυματίες, αλλά δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσει σχετικά με τον αριθμό τους.
Εν τω μεταξύ, η συριακή δικαιοσύνη άφησε ελεύθερες έξι γυναίκες που συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα στη διάρκεια διαδήλωσης με αίτημα την απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων, δήλωσε δικηγόρος.
“Ο δικαστής αποφάσισε να αφήσει ελεύθερες έξι γυναίκες που είχαν συλληφθεί την περασμένη Τετάρτη” στη Δαμασκό σε καθιστική διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε μπροστά από το υπουργείο Εσωτερικών με αίτημα την απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων, δήλωσε ο Μισέλ Σάμας.
Ο ίδιος σημείωσε ότι είχε καταθέσει αίτημα για την απελευθέρωση και των 32 ανθρώπων που συνελήφθησαν κατά την καθιστική διαμαρτυρία, αλλά ο δικαστής αποφάσισε να αφήσει ελεύθερες μόνο τις έξι γυναίκες: τη Σίμπα Χάσαν, τη Νισρίν Χάλεντ Χάσαν, την Ουαφάα Λάχαμ, την Κιρίν Χούρι, τη Λέιλα Λαμπουάνι και τη Ρούμπα Λαμπουάνι.
Στους 32 συλληφθέντες είχαν απαγγελθεί την επομένη της σύλληψής τους κατηγορίες για “επίθεση στο κύρος του κράτους” και “υποκίνηση σε ρατσιστικές και δογματικές διχόνοιες”.

ΡΩΣΙΑ ΑΓΝΩΣΤΑ "ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΦΩΤΑ" ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΡΚΟΥΤΣΚ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ


ΡΩΣΙΑ ΑΓΝΩΣΤΑ "ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΦΩΤΑ" ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΡΚΟΥΤΣΚ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ





Άγνωστα ιπτάμενα φώτα παρατηρούνται σχεδόν κάθε μέρα μετά από πτώση ενός άγνωστου αντικείμενου, προφανώς μετεωρίτη πάνω από την περιοχή του Ιρκούτσκ. 

Στη περιοχή, του Ιρκούτσκ εδώ και 20 ημέρες σχεδόν κάθε μέρα  βλέπουν στον ουρανό άγνωστα ιπτάμενα φωτεινά αντικείμενα στον ίδιο χρόνο στης 
22:30 και για 20 λεπτά περίπου να αιωρούνται στον αέρα και στη συνέχεια, να εξαφανίζονται. 
Στη αρχή η συχνότητα της εμφάνισής τους ήταν κάθε λίγες ημέρες, αλλά στη συνέχεια τα "αλλοδαπά αντικείμενα", άρχισαν να εμφανίζονται σχεδόν καθημερινά.  

Ένα ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι μετά τη εμφάνιση του φαινομένου στο χωριό άρχισαν να παρατηρείτε μια πολύ συχνή εμφάνιση ελικόπτερου επάνω από τον δήμο, καθε βράδυ. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι τα φώτα  μοιάζουν σαν "ιπτάμενους δίσκους" και είναι στα νότιο-ανατολικά του χωριού. Ορισμένοι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι στις 17 Μαρτίου υπήρχε επίμονη μυρωδιά καμένου λάστιχου. 

Το φαινόμενο ξεκίνησε όταν στης 1 Μαρτίου εντοπιστήκε στην περιοχή  Ιρκούτσκ της Σιβηρίας, ένα τεράστιο αντικείμενο, λαμπερού ροζ και μπλε, χρώματος που θεάθηκε από χιλιάδες ντόπιους κατοίκους.  Μια τεράστια έκρηξη ακολουθείσαι σε μεγάλη περιοχή και φοβισμένοι οι κάτοικοι κατέκλισαν με τηλεφωνικές κλήσεις την αστυνομία και τις  υπηρεσίες διάσωσης.  Οι αναφορές λένε για 2 ιπτάμενα αντικείμενα  που, θύμιζαν την πτώση μετεωρίτη.  Ήταν μια φωτεινή λάμψη στον ουρανό και στη συνέχεια, μια σειρά από εναλλαγές φωτός που άλλαζαν από κόκκινο σε έντονα φωτεινά ...   

Υπάρχουν και κάποιες  καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, συμπεριλαμβανομένων ανθρώπων που υποτίθεται ότι βρισκόταν πλησιέστερα προς τον τόπο της συντριβής που ανέφεραν, το περίγραμμα μια πτητική μηχανή, που "δεν ήρθε από τον ουρανό". Αναφέρεται ότι υπάρχει η εκδοχή ότι ήταν κάποιου είδους τεχνητό αντικείμενο, πιθανότατα ένα άγνωστο αεροσκάφος.  

Ένας άλλος μάρτυρας είπε ότι η φύση του θορύβου ήταν ενός ελικόπτερου που πέφτει. Παντός οι περισσότεροι επιστήμονες που καλεστήκαν να ερευνήσουν το φαινόμενο εξακολουθούν να διαφωνούν για τη φύση των δύο λαμπερών αντικειμένων. 

Οι UFOλόγοι αναφέρουν ότι παρακολουθούν την κατάσταση πολύ προσεκτικά.
 Ο Νικολάι Subbotin, διευθυντής του ρώσικου  ερευνητικού σταθμού UFO, δήλωσε ότι τα γεγονότα στην περιοχή Ιρκούτσκ, δεν είναι ένα είδος στρατιωτικής επιχείρησης και  εξέφρασε την ιδέα ότι στην περιοχή της λίμνης Βαϊκάλη παρατηρείτε αυξημένη δραστηριότητα κάποιων παράξενων γεγονότων.

INSIDE JOB: ΕΝΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ


INSIDE JOB: ΕΝΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

Το εξαιρετικό (και πολυβραβευμένο) ντοκυμαντέρ του Charles Ferguson
 με τίτλο «Inside Job» ξεσκεπάζει τους υπαίτιους της οικονομικής κρίσης που ξεκίνησε από την Αμερική το 2008, εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο και κρατάει τη χώρα μας ακόμη δέσμια των δανειστών μας...
Στο ντοκυμαντέρ αυτό που περιλαμβάνει συνεντεύξεις πολιτικών, δημοσιογράφων και ισχυρών οικονομικών στελεχών, σκιαγραφείται η παρακμή του καπιταλιστικού συστήματος και η διαπλοκή των οικονομικών και πολιτικών παραγόντων.
Το ντοκυμαντέρ αποκαλύπτει τους...
πραγματικούς υποκινητές της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και την απληστία της Γουόλ Στριτ και των golden boys της Goldman suchs.

Το inside job σκηνοθέτησε ο Charles Ferguson
. 
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ.


INSIDE JOB [Greek subs] from ΕΛΛΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟS on Vimeo.

Έζησε για 118 ολόκληρες ημέρες χωρίς καρδιά!


Έζησε για 118 ολόκληρες ημέρες χωρίς καρδιά!

image
image
Μία 14χρονη Αμερικανίδα έζησε επί σχεδόν τέσσερις μήνες χωρίς καρδιά και στο διάστημα αυτό διατηρήθηκε στη ζωή με μία ειδικά κατασκευασμένη μηχανική αντλία που υποκαθιστούσε την καρδιακή λειτουργία, μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο μόσχευμα και να υποβληθεί σε μεταμόσχευση.
Οπως ανακοίνωσαν οι θεράποντες γιατροί της στο Ιατρικό Κέντρο Τζάκσον Μεμόριαλ του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι, πρόκειται για την Τζάνα Σίμονς από τη Νότια Καρολίνα, η οποία έπασχε από διατεταμένη καρδιομυοπάθεια.
Στις 2 Ιουλίου η 14χρονη υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς στο παιδιατρικό νοσοκομείο Χολτς του Μαϊάμι, αλλά ο οργανισμός της δεν δέχθηκε το μόσχευμα, με αποτέλεσμα οι γιατροί να αναγκασθούν να το αφαιρέσουν.
Προκειμένου να διατηρήσουν τη νεαρή ασθενή στη ζωή, οι επιστήμονες της εμφύτευσαν δύο ειδικά κατασκευασμένες καρδιακές αντλίες που εξασφάλισαν τη ροή του αίματός της μέχρι τις 29 Οκτωβρίου, οπότε την υπέβαλαν σε δεύτερη μεταμόσχευση καρδιάς.
«Στην πραγματικότητα έζησε 118 ημέρες χωρίς καρδιά, με την κυκλοφορία του αίματός της να υποστηρίζεται από δύο αντλίες», εξήγησε ο δρ. Μάρκο Ρίτσι, διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του παιδιατρικού νοσοκομείου.
Συνήθως όταν χρησιμοποιείται μία τεχνητή καρδιά προκειμένου να διατηρηθεί ένας ασθενής στη ζωή, η δική του καρδιά διατηρείται στο σώμα του, διευκρίνισε ο δρ. Ρίτσι. Υπάρχουν περιπτώσεις, κατά τις οποίες ενήλικες ασθενείς έχουν παραμείνει σε αυτή την κατάσταση πάνω από ένα χρόνο.
Ωστόσο στη Γερμανία έχει αναφερθεί η περίπτωση ενός ενήλικα ο οποίος διατηρήθηκε στη ζωή επί εννέα μήνες χωρίς καρδιά, αλλά πιστεύεται ότι η Τζάνα είναι το πρώτο παιδί που επέζησε με τον τρόπο αυτό για τόσο μεγάλο διάστημα.
«Στην προκειμένη περίπτωση, πιστεύουμε ότι πρόκειται για τον πρώτο ανήλικο ασθενή που επέζησε με τη βοήθεια ενός τέτοιου μηχανήματος, χωρίς καρδιά», κατέληξε.

DEBTOCRACY((ένα ντοκιμαντέρ με παραγωγό το θεατή))



Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα ντοκιμαντέρ με παραγωγό το θεατή. Το DEBTOCRACY αναζητά τα αίτια της κρίσης χρέους και προτείνει λύσεις που αποκρύπτονται από την κυβέρνηση και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Το ντοκιμαντέρ θα διανέμεται δωρεάν από τα τέλη Μαρτίου χωρίς δικαιώματα χρήσης και αναμετάδοσης και θα υποτιτλιστεί σε τουλάχιστον τρεις γλώσσες.

Ο Αρης Χατζηστεφάνου και η Κατερίνα Κιτίδη μιλούν με οικονομολόγους, δημοσιογράφους και προσωπικότητες από όλο τον κόσμο περιγράφοντας τα βήματα που οδήγησαν την Ελλάδα στην παγίδα του χρέους- τη χρεοκρατία. Το DEBTOCRACY παρακολουθεί την πορεία χωρών όπως ο Ισημερινός, που δημιούργησαν Επιτροπές Λογιστικού Ελέγχου αλλά και την αντίστοιχη προσπάθεια που ξεκίνησε στην Ελλάδα.

Στο Debtocracy μιλούν, μεταξύ άλλων, οι ακαδημαϊκοί Ντέιβιντ Χάρβεϊ, Σαμίρ Αμίν, Κώστας Λαπαβίτσας και Ζεράρ Ντιμενίλ, ο φιλόσοφος Αλέν Μπαντιού, ο επικεφαλής της επιτροπής λογιστικού ελέγχου του Ισημερινού Ούγκο Αρίας, ο πρόεδρος του CADTM Ερίκ Τουσέν, ο Αργεντίνος σκηνοθέτης Φερνάντο Σολάνας, δημοσιογράφοι όπως o Άβι Λιούις (συγγραφέας/σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ The Take – Η κατάληψη) και ο Ζαν Κατρμέρ (Liberation). Ακόμη προσωπικότητες όπως ο Μανώλης Γλέζος και η αντιπρόεδρος του γερμανικού κόμματος Die Linke Ζάρα Βάγκενκνεχτ. 

http://ar8ra.blogspot.com/2011/03/xreokratia.htmlΠΗΓΗ

DEBTOCRACY from ThePressProject on Vimeo.

Επιστημονική έρευνα για μυστηριώδης ιπτάμενες σφαίρες ..


Επιστημονική έρευνα για μυστηριώδης ιπτάμενες σφαίρες ..







  • Επιστήμονες από την Ταϋλάνδη σκοπεύουν να εκτοξεύσουν ένα εξερευνητικό όχημα ανάμεσα σε φωτεινές σφαίρες που εμφανίζονται πάνω από τον ποταμό Mekong μια φορά κάθε χρόνο. Το φαινόμενο λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην πρώτη πανσέληνο του 11ου σεληνιακού μήνα, οπότε και εμφανίζονται εκατοντάδες κόκκινες, ροζ και πορτοκαλί σφαίρες να πετάνε στον ουρανό πάνω από τον Mekong και προσελκύει πλήθη θεατών που ανυπομονούν να το δουν.

    Αυτές οι φωτεινές ιπτάμενες σφαίρες ονομάζονται Naga από τους ντόπιους και η παρουσία τους είναι γνωστή εδώ και πολλές γεννιές. Ωστόσο, το ποια είναι η πραγματική τους φύση καθώς και το γιατί εμφανίζονται μόνο συγκεκριμένη περίοδο κάθε χρόνο είναι ερωτήματα που οι επιστήμονες δεν μπορούν να απαντήσουν και έτσι αποφάσισαν να το μελετήσουν.

    Έτσι, εννέα επιστήμονες ειδικοί σε διάφορους τομείς άρχισαν να συλλέγουν δείγματα χώματος και νερού από τις περιοχές όπου εμφανίζονται οι φωτεινές σφαίρες, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Saksit Tridech που είναι αναπληρωτής γραμματέας του Υπουργείου Επιστημών και Τεχνολογίας. Ο ίδιος δήλωσε: «Είμαστε εντελώς σίγουροι ότι οι πύρινες σφαίρες είναι φυσικό φαινόμενο».Σύμφωνα με κάποιες υποθέσεις η συσσώρευση εύφλεκτων αερίων και η επακόλουθη απελευθέρωση τους όταν το νερό υπερβεί μια θερμοκρασία ευθύνεται για το φαινόμενο. Όμως μια τέτοια ερμηνεία, όσο λογική και να φαίνεται, αδυνατεί να εξηγήσει γιατί το φαινόμενο λαμβάνει χώρα μια φορά το χρόνο και πάντα κατά τη συγκεκριμένη πανσέληνο.
    Οι θρύλοι της περιοχής αναφέρουν ότι οι σφαίρες προέρχονται από ένα Naga, ένα μυθικό φίδιπου λέγεται ότι ζει στον ποταμό Mekong.

    ΕΒΕ: O εξωγήινος που επέζησε στη συντριβή του Roswell


    ΕΒΕ: O εξωγήινος που επέζησε στη συντριβή του Roswell


    Στις 3000 περίπου σελίδες της απόρρητης έκθεσης Serpo, που αποκαλύφθηκε στις 2 Νοεμβρίου του 2005...



    στο ευρύ κοινό, περιγράφεται ένας εν ζωή εξωγήινος σε εγκαταστάσεις των Η.Π.Α.

    Ο πρώην διευθυντής της CIA W.Casey, ο τότε Υπουργός Άμυνας C.Weinberger και διάφοροι επιστημονικοί σύμβουλοι αποκαλύπτουν στις απόρρητες σελίδες τα πάντα για τον εξωγήινο επιζών της συντριβής του Roswell, που ονομάζεται ΕΒE (Extraterrestrial Biological Entities).

    Το 1947, μετά τη συντριβή, όλο το υλικό, οι νεκροί αλλά και ο επιζών εξωγήινος μεταφέρθηκαν αρχικά στην αεροπορική βάση του Roswell και στη συνέχεια στο Los Alamos, την ασφαλέστερη βάση στον κόσμο. Ενώ ένα μεγάλο μέρος του υλικού μεταφέρθηκε αργότερα στο Dayton του Οχάιο, που εδρεύει το εξωγήινο τμήμα τεχνολογίας της πολεμικής αεροπορίας των Η.Π.Α., ο ΕΒΕ στεγάστηκε σε ένα ειδικό χώρο στο Los Alamos και στη Sandia (Albuquerque).

    Ο ΕΒΕ (το όνομα του δόθηκε από το στρατό) δεν είχε ανθρώπινα χαρακτηριστικά, εκτός από τα μάτια, τα αυτιά και το στόμα. Ο οργανισμός του, το δέρμα του, το σύστημα της αναπνοής του, το αίμα του και το μυαλό του ήταν εντελώς διαφορετικά από εκείνα των ανθρώπων. Αν και ο ΕΒΕ δεν είχε φωνητικές χορδές όπως οι άνθρωποι, μέσω μιας χειρουργικής επέμβασης που του έγινε από τους στρατιωτικούς γιατρούς μπόρεσε να μιλήσει. Ήταν εξαιρετικά ευφυής και γρήγορα έμαθε αγγλικά, κυρίως από το στρατιωτικό προσωπικό που ήταν υπεύθυνο για την ασφάλεια και τη φροντίδα του.
    Ο ΕΒΕ αποκάλυψε ότι ήταν από τον πλανήτη Serpo, 38,42 έτη φωτός από τη Γη στο σύστημα Ζέτα Reticuli και χρειάστηκε εννέα μήνες για να φτάσει στον πλανήτη μας. Η διάρκεια ζωής του είδους του είναι μεταξύ 350 και 400 χρόνια και μια δικιά τους μέρα διαρκεί περίπου 40 ώρες και μετριέται βάση των δύο ήλιων τους, που είναι εντελώς διαφορετικοί από τον δικό μας. Τα όντα Eben είναι φιλικά και δεν επιθυμούν να βλάψουν το ανθρώπινο είδος.

    Τα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι ο ΕΒΕ παρέμεινε ζωντανός μέχρι το 1952, και πριν πεθάνει ήταν φοβερά θυμωμένος από τη στιγμή που του ζητήθηκε να μάθει στο στρατιωτικό προσωπικό να χειρίζεται όλα τα αντικείμενα που βρίσκονταν στο ufo που συνετρίβει.

    Στο τέλος της έκθεσης σημειώνεται, ότι εκτός από τους Eben υπάρχουν και άλλοι εξωγήινοι πολιτισμοί και οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες το γνωρίζουν. Επίσης αναφέρεται ότι οι μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α. έχουν συλλέξει πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η Γη χιλιάδες χρόνια πριν, είχε επισκέπτες από διαφορετικούς εξωγήινους πολιτισμούς, χωρίς να αναφέρονται αναλυτικότερα.

    Το 1961, φυλακίστηκε στον Καναδά ένας εξωγήινος του είδους Trantaloid, ο οποίος πέθανε ένα χρόνο μετά. Το 1988, ο Bob Lazar έβλεπε στην περιοχή 51 μέσα απ΄τα τζάμια, ένα κοντό γκρι πλάσμα που δεν έμοιαζε με άνθρωπο…

    Η αυθεντικότητα των 3000 περίπου σελίδων της απόρρητης έκθεσης Serpo, δεν έχει επιβεβαιωθεί έως σήμερα ούτε από την Αμερικανική κυβέρνηση , ούτε από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.


    Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΕΒΕ: O εξωγήινος που επέζησε στη συντριβή του Roswell http://24wro.blogspot.com/2011/03/o-roswell_23.html#ixzz1HN4S0hxq

    Παράξενος ήχος ακούγεται σε όλη την γη!!


    Παράξενος ήχος ακούγεται σε όλη την γη!!

    Οι αναφορές έρχονται απο σχεδόν όλο τον κόσμο San Diego, LA, West VA, Florida, New York/New Jersey, Canada, UK,,Το βίντεο που θα δείτε είναι από το Ohio River: 
    ΠΗΓΗ((http://katohika.blogspot.com/2011/03/blog-post_153.html))