Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Το "φονικό τσίπ" ("Killer chip")


Το "φονικό τσίπ" ("Killer chip")

Image
Το «Φονικό Τσιπ» εντοπίζει ανθρώπους και τους διοχετεύει δηλητήριο. Μπορείτε να τρέξετε, αλλά δεν μπορείτε να κρυφτείτε… και εάν το προσπαθήσετε, το πάτημα ενός κουμπιού θα σημάνει αμέσως την έναρξη της ροής ενός θανατηφόρου δηλητηρίου στο σώμα σας. Αυτό είναι το Οργουελιανό μέλλον που ένας Σαουδάραβας εφευρέτης επιδίωκε να φέρει στη Γερμανία, μέχρι που η αρμόδια Υπηρεσία για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας ανήγγειλε την προηγούμενη εβδομάδα ότι απέρριψε το αίτημά του για κατοχύρωση διπλώματος ευρεσιτεχνίας αυτού που αποκαλέστηκε "Φονικό Τσιπ." Σύμφωνα με τον εφευρέτη, η μικροσκοπική συσκευή ημιαγωγού (τσιπ) προορίζεται να εμφυτευθεί χειρουργικά ή να εγχυθεί στο σώμα, σύμφωνα με την αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας, με σκοπό την παρακολούθηση ξένων επισκεπτών από άλλες χώρες μέσω δορυφόρων GPS και την παρεμπόδιση της παραμονής τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από αυτό που επιτρέπει η visa τους.
Μια γερμανίδα εκπρόσωπος του Γραφείου διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και εμπορικών σημάτων, είπε στην Deutsche Presse Agentur ότι η αίτηση του εφευρέτη που είχε τίτλο «Εμφύτευση ηλεκτρονικών τσιπς στο ανθρώπινο σώμα με σκοπό τον προσδιορισμό της γεωγραφικής θέσης του» υποβλήθηκε τον Οκτώβριο του 2007 και δημοσιεύτηκε 18 μήνες αργότερα, όπως απαιτείται από το νόμο, σε μια βάση δεδομένων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.
Σύμφωνα με το Γερμανικό Νόμο περί διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, οι εφευρέσεις που είναι ανήθικες ή επικίνδυνες για το κοινό δεν αναγνωρίζονται.
«Τον τελευταίο καιρό ο αριθμός ανθρώπων που αναζητούνται από τις δυνάμεις ασφαλείας έχει αυξηθεί», έγραψε στην αίτησή του ο εφευρέτης που έχει την έδρα του στην Jeddah.
Η συσκευή θα εξέπεμπε κρυπτογραφημένα ραδιοκύματα που θα λαμβάνονταν από τους δορυφόρους και θα χρησιμοποιούνταν για τον εντοπισμό φυγόδικων, τρομοκρατών, λαθρομεταναστών, εγκληματιών, πολιτικών αντιπάλων, αποστατών, και Σαουδαράβων που δεν επιστρέφουν στην πατρίδα τους από τα προσκυνήματα," ανέφερε η Sweden's The Local.
Η αίτηση περιελάμβανε ένα αίτημα να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ένα μοντέλο Β της συσκευής που θα μπορούσε να απελευθερώσει δηλητήριο για να «εξολοθρεύσει» ένα άτομο εάν υπήρχε κίνδυνος διαρροής μυστικών."
«Υποβάλλω αίτηση για αυτούς τους λόγους και για λόγους Κρατικής Ασφάλειας και ασφάλειας των πολιτών,» γράφει η δήλωση.
Ο γερμανικός νόμος επιτρέπει στους αλλοδαπούς να υποβάλουν αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας στη χώρα μέσω ενός τοπικού αντιπροσώπου. Στην περίπτωση του «Φονικού τσιπ» χρησιμοποιήθηκε μια δικηγορική εταιρία του Μονάχου.
«Οι περισσότεροι άνθρωποι υποβάλλουν αίτηση για ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε διάφορες χώρες, και αυτός ο εφευρέτης πιθανώς έκανε το ίδιο,» είπε η Stephanie Krüger του Γραφείου διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Αυτό αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο Σαουδάραβας εφευρέτης να επιτύχει το σκοπό του σε μια άλλη χώρα.

Έτσι ξεκίνησα λοιπόν, έτσι ξεκίνησα, δεν με ρωτήσανε ζωή, μα σε συνήθισα...ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ...


Στα μονοπάτια του καημού
στη γέφυρα του στεναγμού
μ' έκαν' η μάνα μου
Μια φθινοπωρινή βραδιά,
ζωή την κρύα σου καρδιά
είδαν τα μάτια μου

Με κουδουνίστρες πλαστικές
όμορφες και χρωματιστές
με νανουρίζανε
Και τα ματάκια τα μικρά
είδαν του κόσμου τ' αγαθά
και συμφωνήσανε

Ήταν το γάλα μου πικρό
και το νεράκι μου γλυφό
που με μεγάλωνε
Κι απέναντι στη κούνια μου,
η μοίρα η κακούργα μου
και με καμάρωνε

Ήταν το κλάμα μου μουντό
σαν κάτι να 'θελα να πω,
μα δεν με νιώσανε
Μια λυπημένη αναπνοή
για την πουτάνα τη ζωή
που μου χρεώσανε

Έτσι ξεκίνησα λοιπόν, έτσι ξεκίνησα,
δεν με ρωτήσανε ζωή, μα σε συνήθισα
Σαν πληγωμένο αετόπουλο στο χώμα,
ψάχνω τη δύναμη να κρατηθώ ακόμα

Έτσι ξεκίνησα λοιπόν, έτσι ξεκίνησα,
άλλα μου δείξανε και άλλα εγώ αντίκρισα
Θεέ μου κι ας ήξερα ποια μέρα θα πεθάνω
και του θανάτου μου γενέθλια να κάνω

Πάνω σε λάσπες και καρφιά
στ' άδικου κόσμου τη φωτιά πρωτοπερπάτησα
Ισορροπία σταθερή
για να προλάβω τη ζωή,
όμως την πάτησα

Μονό το "α" και το "χ"
στη σχολική μου εποχή
πρωτοσυλλάβισα
Γι αυτό το "αχ" και το "γιατί"
όπου βρεθώ μ' ακολουθεί
κι ας τριαντάρισα

Έτσι περνούσε ο καιρός
και γω στο δρόμο μου σκυφτός
έκανα όνειρα
Έτυχε να 'μαι απ' αυτούς
που κολυμπάνε στους αφρούς
και στα λασπόνερα

Στάζει το αίμα της ψυχής,
σαν τις σταγόνες της βροχής
όμως ποιος νοιάζεται
Και την αόρατη πληγή
που μέσα μου αιμορρ

ΠΗΓΗ((http://www.youtube.com/watch?v=yhjsw_gB4iA))

Σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο από την πυρκαγιά και καταστροφή της Σμύρνης


Σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο από την πυρκαγιά και καταστροφή της Σμύρνης



Smyrna 1922 from Davidian Video Productions on Vimeo.
"The Great Fire of Smyrna is the name commonly given to the fire that ravaged Izmir/Smyrna from 13 to 17 September 1922. Turkish armed forces systematically burned the city and killed Greek and Armenian inhabitants. This is based on extensive eyewitness evidence from Western troops sent to Smyrna during the evacuation, foreign diplomats/relief workers based at Smyrna and Turkish sources." - Wikipedia.org

Robert Davidian's grandfather, George Magarian, born in 1895, educated at the American College at Konya, Turkey and, later, director of the Konya YMCA, filmed Smyrna, Turkey, immediately after it's genocidal destruction.

 The resulting 35mm edited nitrate film was hidden in my grandmother's apartment in NYC for 60 years. I was lucky to transfer it to digital before it completely disintegrates. -Robert Davidian 5 March 2008



http://visaltis.blogspot.com/2011/04/blog-post.html

Η Στέλλα η Σμυρνιά - Νότης Σφακιανάκης



ΠΗΓΗ((http://www.youtube.com/watch?v=OSuk1kyv-bM&feature=related))

Ισχυρή σεισμική δόνηση στην Κρήτη


Ισχυρή σεισμική δόνηση στην Κρήτη


Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 16:29  το απόγευμα στην Κρήτη. Το επίκεντρο, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινσιτούτο, εντοπίζεται 55 χιλιόμετρα δυτικά της Καρπάθου  σε εστιακό βάθος 60χλμ.
Σε επικοινωνία του Νewsbomb.gr με τον περιφερειάρχη της Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, ο οποίος βρίσκεται στο Ηράκλειο, μας ενημέρωσε ότι ο σεισμός έγινε αισθητός σε όλη την Κρήτη, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες ή σοβαρές υλικές ζημιές.

H δόνηση, που διήρκησε αρκετή ώρα, προκάλεσε πανικό στους κατοίκους και αρκετοί πετάχτηκαν έντρομοι έξω από τα σπίτια τους, ιδιαίτερα στην περιοχή της Σητείας όπου οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για σπάσιμο υαλοπινάκων στην πόλη ενώ σε παλιά σπίτια υπήρξαν πτώσεις σοβάδων.
Αισθητός σε Κάρπαθο και Ρόδο
Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στην Κάρπαθο, καθώς η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο νησί. Οι κάτοικοι πετάχτηκαν κυριολεκτικά έξω από τα σπίτια τους, καθώς μόλις άρχισε ο σεισμός έπεφταν αντικείμενα και μετακινήθηκαν ακόμα και ηλεκτρικές συσκευές.
Έντρομοι οι γονείς πήραν τα παιδιά τους και απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους, παραμένοντας στους δρόμους για αρκετή ώρα.
"Πρόκεται για έναν πολύ δυνατό σεισμό που προκάλεσε πανικό στους κατοίκους ιδιαίτερα της Ολύμπου" δήλωσε ο δήμαρχος Καρπάθου, Μιχάλης Χανιώτης, ενώ συνέχισε λέγοντας πως οι κάτοικοι είχαν πολλά χρόνια να νιώσουν έναν τέτοιο σεισμό.
Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση και στη Ρόδο.
Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, σύφμωνα με το Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Ινστιτούτο, σημείωθηκε μετασεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ο οποίος εντοπίστηκε στον ίδιο εστιακό χώρο.

Τι λένε οι ειδικοί
Το ενδεχόμενο ο μεγάλος σεισμός στην Ιαπωνία να επιτάχυνε την εκδήλωση του σημερινού σεισμού στο νότιο Αιγαίο, άφησε ανοιχτό ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, καθηγητής Σεισμολογίας, Κων. Μακρόπουλος.
«Το χαμε πει από την αρχή. Τέτοιοι τεράστιοι σεισμοί όπως της Ιαπωνίας επιταχύνουν την εκδήλωση κάποιων ρηγμάτων που είναι έτοιμα να εκδηλωθούν» τόνισε ο κ. Μακρόπουλος. «Είναι σαν ένα ποτήρι που είναι έτοιμο να ξεχειλίσει και άμα το κουνάς χύνεται» πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή και Διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινσιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, κ. Γιώργο Σταυρακάκη, ο οποίος την ώρα του σεισμού βρισκόταν σε εκδήλωση στο Ηράκλειο, πρόκειται για μία περιοχή που δίνει σεισμούς.
Καθησυχαστικός παρουσιάζεται ο καθηγητής Γεωολογίας, κ. Ευθύμιος Λέκκας, καθώς δεν προκαλεί καμία ανησυχία η ισχυρή σεισμική δόνηση που ταρακούνησε αρκετές περιοχές της χώρας. Η σεισμική ακολουθία, όπως ανέφερε, εξελίσσεται ομαλά, ενώ δεν υπάρχει φόβος για δημιουργία παλιρροϊκού κύματος, καθώς όπως υποστηρίζει τέτοιοιυ είδους σεισμοί δεν προκαλούν τσουνάμι.
ΠΗΓΗ((
http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/40215/ischyrh-seismikh-donhsh-sthn-krhth))

Oι 50 ήρωες της Φουκουσίμα είναι ήδη ζωντανοί - νεκροί


Oι 50 ήρωες της Φουκουσίμα είναι ήδη ζωντανοί - νεκροί

Σπαρακτική η κραυγή της μητέρας...
ενός από τους 50 εργάτες που εκτέθηκαν και εκτίθενται σε μεγάλες ποσότητες ραδιενέργειας και πολεμούν με τον χρόνο στο πυρηνικό εργοστάσιο Φουκουσίμα Νταϊτσι.

Eίπε οτι περιμένουν ότι όλοι θα πεθάνουν από την...

ραδιενέργεια μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Μιλώντας σε ξένα ΜΜΕ η μητέρα ενός από τους 50, ενός 32χρονου, είπε κλαίγοντας: "'Ο γιός μου και οι συνάδελφοί του το συζήτησαν μεταξύ τους και είπαν οτι αν χρειαστεί θα δώσουν και την ζωή τους για να σώσουν την πατρίδα τους".

Και συνέχισε: "Μου είπε ότι έχουν αποδεχθεί την μοίρα τους. Οτι δηλαδή, ή θα πεθάνουν από την ραδιενέργεια άμεσα ή από καρκίνο".

Η μητέρα του εργαζόμενου μίλησε υπο το καθεστώς ανωνυμίας στο Fox News και αυτό γιατί έχει ζητηθεί από την εταιρεία να μην μιλάνει κανείς, ούτε οι εργάτες, ούτε οι συγγενείς τους στα ΜΜΕ.

Τα γεγονότα έως σήμερα σε αριθμούς:

Τα επίπεδα ραδιανέργειας στην θάλασσα είναι 4,385 πάνω από το επιτρεπτό όριο

Στο νερό κάτω από τους αντιδραστήρες είναι 10,000 πάνω από το επιτρεπτό

Δεν επιτρέπεται το ψάρεμα σε απόσταση 12 μιλίων από το εργοστάσιο

Οι αιτήσεις για αποζημιώσεις μπορεί να περάσουν τα 12 δισ δολάρια...


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Oι 50 ήρωες της Φουκουσίμα είναι ήδη ζωντανοί - νεκροί http://24wro.blogspot.com/2011/04/o-50.html#ixzz1IIPqlC48

ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ


ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Οι σκοτεινοί ηγές της Νέας Εποχής,δεν σταματούν να συνομωτούν κατα της ανθρωπότητας με όλα τα σύγχρονα μέσα που αφθόνως διαθέτουν.

Ετσι προσφατα ανακάλυψαν ενα ειδικό εμβόλιο ο οποίο περιέχει χιλιάδες νανορομπότ (bioflesh robot), αόρατα με γυμνό μάτι, αφού είναι μικρότερα από τα βακτηρίδια!

Όταν εισαχθεί στον οργανισμό το εμβόλιο αυτό, οι νανοτρανζίστορ εγκέφαλοι ενεργοποιούνται με ειδικά κύματα. Τα κύματα αυτά... εκπέμπονται από γιγαντιαίες κεραίες. Ακόμη πιο απίστευτο είναι ότι οι ορισμένες από τις κεραίες αυτές βρίσκονται σε ειδικά κατασκευασθέντα τεράστια στάδια. Δηλαδή, η ίδια η μεταλλική δομή του σταδίου αποτελεί το πλέγμα της κεραίας! Ήδη, λέγεται ότι υπάρχουν 40 τέτοια στάδια σε όλο τον κόσμο. Το αποτέλεσμα της ενεργοποιήσεως των νανοτρανζίστορ μπορεί να είναι ακόμη και ο «ξαφνικός» θάνατος λόγω καρδιακού επεισοδίου του εμβολιασθέντος ατόμου! Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα, να προκληθεί αντί θανάτου, η ψυχολογική αλλαγή του ατόμου, κατά τη βούληση του χειρισμού των ειδικών αυτών κυμάτων Ε.L.F. που θα εκπέμπονται από τα εν λόγω στάδια.

Είναι αξιοσημείωτο ότι τα παραπάνω τα έχει εκφράσει, ήδη από το 1974, ο διευθυντής της Νευροψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Yale των Η.Π.Α., δρ Χοσέ Ντελγκάδο, όταν έγραφε:

«Πρέπει να ελέγχουμε τον εγκέφαλο ηλεκτρονικώς. Κάποτε στρατοί και στρατηγοί θα ελέγχονται με ηλεκτρονικό ερεθισμό του εγκεφάλου... Ο άνθρωπος δεν έχει το δικαίωμα ν΄αναπτύσσει τον νου του κατά βούληση»... (Πρακτικά Κογκρέσου, Νο 26, Voi 118, 24 Φεβρουαρίου, 1974).

Εξάλλου έχει ήδη γραφτεί ότι στην «ατζέντα» των ηγετών της Νέας Τάξης υπάρχει το σχέδιο της ελάττωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, ώστε να μείνουν μόνο 500 εκατομμύρια άνθρωποι! Δηλαδή επιθυμούν να ελαττωθεί ο πληθυσμός της Γης κατά τουλάχιστον 80%.

Ασφαλώς δημιουργείται το ερώτημα:

Πώς θα πειστεί ο κάθε πολίτης να δεχτεί το εμβόλιο που θα περιέχει τα νανοτρανζίστορ; Απλούστατα, βομβαρδίζοντάς τον σε καθημερινή σχεδόν βάση με την προπαγάνδα ότι έρχονται παγκόσμιες θανατηφόρες επιδημίες...

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ


ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Σ.Επιστήμης: Στα χείλη πολλών ανθρώπων όλης της ανθρωπότητας είναι το ερώτημα "τι πρόκειται να συμβεί;" και μετατρέπεται σε βεβαιότητα βλέποντας την οικονομική κρίση και όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καθένας.
Πολλοί μας ρωτούν "τι πιστεύετε οτι θα συμβεί;"
Επειδή δεν είμαστε μάντεις, επιλέξαμε τρία μικρά άρθρα, τα οποία διαβάζοντάς τα θα φθάσετε μόνοι σας στο συμπέρασμα για το τι πρόκειται να συμβεί.


Αυτά τα τρία θέματα αφορούν την μεγαλύτερη χώρα. Την Κίνα.
Ειλικρινά πιστεύουμε ότι έρχονται δύσκολες μέρες και ο καθένας πρέπει να πάρει τα μέτρα του στο θέμα της διατροφής που είναι και το θέμα του τρίτου άρθρου και του σπουδαιότερου.


Το πρώτο άρθρο μιλάει για την τεράστια φούσκα της οικοδομής στην Κίνα που πιθανότατα θα προκαλέσει παγκόσμια οικονομική κατάρρευση.


Το δεύτερο άρθρο μιλάει για τα τεράστια οικολογικά προβλήματα που θα προκληθούν τα αμέσως επόμενα χρόνια στο πλανήτη.
Το τρίτο και σπουδαιότερο άρθρο αφορά τη διατροφή και τον κίνδυνο να φθάσει η ανθρωπότητα σε μια "κρίση τροφίμων". Ο καθένας πρέπει να βγάλει μόνος του τα συμπεράσματά του.


Αν, δε, προσθέσετε σε όλα αυτά τι συμβαίνει με τα μεταλλαγμένα, με τους αεροψεκασμούς..η απάντηση είναι ολοφάνερη!!


Κίνα: 60 εκ. άδειες κατοικίες και πόλεις φαντάσματα


Like Ordos, Zhengzhou New District has glamorous public buildings
Είναι η πιο μεγάλη αγορά κατοικίας και βρίσκεται εντός της πιο μεγάλης αναδυόμενης οικονομίας και χώρας του κόσμου. Μήπως όμως κινδυνεύει με κατάρρευση; Ο λόγος για την κινεζική αγορά κατοικίας εκεί όπου δε χτίζονται απλά σπίτια αλλά.. πόλεις και για την ακρίβεια 20 νέες πόλεις το χρόνο κατά μέσο όρο. Πολλοί αναλυτές έχουν προειδοποιήσει ότι όλα τα σημάδια μίας φούσκας έχουν φανεί αλλά μερικά σημάδια είναι εντελώς πρωτότυπα και πρωτόγνωρα με το πιο δραματικό αυτό του φαινομένου των πόλεων φαντασμάτων. Όχι, δεν είναι κάτι βγαλμένο από σενάριο ταινίας θρίλερ του Στίβεν Κινγκ αλλά πρόκειται για πραγματικότητα καθώς δεκάδες πόλεις στην Κίνα, με κτίρια που μπορούν να στεγάσουν εκατοντάδες χιλιάδες ακόμη και εκατομμύρια ανθρώπους, με πάρκα, γήπεδα, λίμνες και κάθε λογής εγκαταστάσεις είναι εντελώς άδειες. Μάλιστα, στις φωτογραφίες αυτών των πόλεων όπου υπάρχουν άνθρωποι αυτοί έχουν προστεθεί μέσω επεξεργασίας στο .. photoshop.
Οι πόλεις φαντάσματα δεν ήταν δυνατόν να μείνουν κρυφές για πάντα από τον υπόλοιπο κόσμο και οι φωτογραφίες δορυφόρων από το google όπου δεν φαινόταν … ψυχή, έκαναν γρήγορα τον γύρω του κόσμου αποκαλύπτοντας μία κατάσταση πολύ χειρότερη απ’ ότι μπορούσε κανείς να φανταστεί. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, στην Κίνα υπάρχει ένα απόθεμα τουλάχιστον 60 εκ, απούλητων νεόδμητων κατοικιών, αρκετών για να στεγάσουν τον πληθυσμό της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ελλάδας μαζί. Αυτό δεν έχει σταματήσει την κατασκευή ολοένα και περισσότερων κατοικιών αλλά και .. πόλεων.
There are no cars in the city, except for a few dozen parked at the glamorous government center
Ordos even has an avant-garde art museum -- totally empty
This $19 billion development is packed with blocks of empty houses
Zhengzhou New District residential towers -- EMPTY

Κίνα: 20 εκ νέα αυτοκίνητα στο 2011 – 300 εκ μεταξύ
 2000-2020
 Το 2000 πουλήθηκαν κάτι περισσότερο από 2 εκ αυτοκίνητα στην Κίνα αριθμός ο οποίος είναι εξαιρετικά μικρός αν λάβει κανείς το μέγεθος του πληθυσμού της χώρας. Δέκα χρόνια αργότερα, το 2010, πουλήθηκαν 16 εκ περισσότερα αυτοκίνητα στην Κίνα με το συνολικό αριθμό να ανέρχεται στα 18 εκ ενώ η πρόβλεψη για το 2011 είναι πως ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί στα 20,5 εκ. Αν και οι πωλήσεις αυτές εξακολουθούν να είναι μικρές ως ποσοστό του συνολικού πληθυσμού της χώρας έχουν οδηγήσει σε απογείωση τις πωλήσεις των αυτοκινητοβιομηχανιών με εταιρίες όπως η Mercedes και η BMW να απολαμβάνουν πολύ μεγάλη αύξηση των κερδών τους και να έχουν ήδη κάνει μεγάλες επενδύσεις στην Κίνα.
Όλα αυτά τα νέα αυτοκίνητα, όμως, χρειάζονται και βενζίνη και στα τελευταία 10 χρόνια η Κίνα έχει προσθέσει στην παγκόσμια αγορά 100 εκ νέα αυτοκίνητα ενώ αν η αύξηση συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό στην τρέχουσα 10ετία θα προστεθούν στην αγορά άλλα 200 εκ αυτοκίνητα. Αν προσθέσουμε τις πωλήσεις στις αναδυόμενες οικονομίες της Ινδίας, της Αργεντινής, της Βραζιλίας, της Τουρκίας και της Ρωσίας είναι εύκολο να αντιληφθούμε ότι η ζήτηση για πετρέλαιο αναμένεται να αυξηθεί κατά πολύ.

Η κρίση τροφίμων απειλεί ήδη 25 χώρες & 2,5 δις
 ανθρώπους
Χρειάστηκε λιγότερο από ένα μήνα για να ξεχάσουν τα διεθνή ΜΜΕ πως η κρίση στη Βόρεια Αφρική ξεκίνησε από την κρίση τροφίμων. Σίγουρα η έλλειψη δημοκρατίας είναι ένα τεράστιο πρόβλημα αλλά η έλλειψη τροφής είναι ακόμη μεγαλύτερο. Η αρχή των εξεγέρσεων έγινε από την Τυνησία και εκεί ο λαός πεινάει. Οι εξεγέρσεις μεταφέρθηκαν στην Αίγυπτο όπου ο λαός υπέφερε από τη φτώχια και το ίδιο ισχύει και για το Μαρόκο, τη Λιβύη και την Υεμένη. Η πολιτική αστάθεια πήρε .. πολιτικές διαστάσεις για να αναμιχθεί τελικά και με τις θρησκευτικές και κοινωνικές διαφορές στην περίπτωση του Μπαχρέιν και του Ομάν και τέλος της Σαουδικής Αραβίας.
Μία ματιά στο δείκτη των τιμών τροφίμων προκαλεί δέος. Με την τιμή του δείκτη να βρίσκεται μεταξύ 90 και 130 μονάδων σε όλη τη διάρκεια από το 1990 μέχρι το 2007 και μέση τιμή αυτής της περιόδου κοντά στις 100 μονάδες, οι σημερινές τιμές που πλησιάζουν τις 250 μονάδες (236 μονάδες η τιμή του δείκτη τροφίμων στο κλείσιμο του Φεβρουαρίου) δείχνουν πως το κόστος των τροφίμων έχει υπερδιπλασιαστεί μέσα σε 4 χρόνια. Πριν το διεθνές χρηματοοικονομικό κραχ και την ύφεση του 2008 οι τιμές τροφίμων είχαν ενισχυθεί κατά 70% μέσα σε διάστημα 12 μηνών οδηγώντας στην απόγνωση δεκάδες χώρες. Χρειάστηκε η μεγαλύτερη διεθνής ύφεση των τελευταίων 80 ετών για να μειωθούν οι τιμές των τροφίμων αλλά ποτέ δεν έφτασαν στα επίπεδα που βρισκόταν το στις αρχές του 2007.
Δύο πακέτα σωτηρίας της αμερικανικής οικονομίας και από ένα για τη βρετανική, τη γερμανική, την κινεζική και τη γαλλική έριξαν στη διεθνή οικονομία μερικά τρις δολάρια σε τρία χρόνια και προκάλεσαν αύξηση της αξίας της διεθνούς χρηματιστηριακής οικονομίας κατά δεκάδες τρις δολάρια, με τα χρηματιστήρια των ΗΠΑ, της Ευρώπης και των μεγαλύτερων αναδυόμενων κρατών να ενισχύονται περισσότερο από 100% από τα χαμηλά τους του 2009 μέχρι σήμερα. Με τις οικονομικές υπερδυνάμεις να κρατούν τα επιτόκια τους σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα, με τις πλούσιες σε πετρέλαιο αραβικές χώρες να συμφωνούν να χρηματοδοτήσουν της πληγωμένες αμερικανικές και ευρωπαϊκές τράπεζες με αντάλλαγμα υψηλότερες τιμές πετρελαίου και με τις αναδυόμενες οικονομικές υπερδυνάμεις να επιστρέφουν κοντά σε διψήφιους ρυθμούς ανάπτυξης ο πληθωρισμός των τιμών των τροφίμων ήταν αναπόφευκτος.
Η σπάνια μεγάλη κακοκαιρία σε πολλές χώρες και απρόβλεπτοι παράγοντες όπως πυρκαγιές που κατέστρεψαν τεράστιες εκτάσεις παραγωγής τροφίμων ήρθαν απλά να επιδεινώσουν μία ήδη εξαιρετικά αρνητική κατάσταση με αποτέλεσμα οι τιμές των τροφίμων να απογειωθούν σε νέα ιστορικά υψηλά καταγράφοντας τη μεγαλύτερη σε διάρκεια και ένταση άνοδο στην ιστορία.
Το αλεύρι έχει γίνει ακριβότερο κατά 58% στους τελευταίους 12 μήνες και το καλαμπόκι κατά 87%. Η παραγωγή τροφίμων θα πρέπει να αυξηθεί κατά 70% στα επόμενα 40 χρόνια μόνο για να μπορέσει να ικανοποιήσει τη ζήτηση.
Δε χρειάζεται να επιδεινωθεί περαιτέρω η κατάσταση για να έχουμε μία κρίση τροφίμων. Η κρίση είναι εδώ απλά κάποιες χώρες θα τη νιώσουν περισσότερο από κάποιες άλλες. Σύμφωνα, μάλιστα, με έκθεση της εταιρίας Nomura η οποία δημοσιεύει το δείκτη ευαισθησίας των κρατών απέναντι στην αύξηση των τιμών τροφίμων, ήδη 25 χώρες του κόσμου αντιμετωπίζουν οξύ πρόβλημα το οποίο είτε έχει οδηγήσει σε πολιτική αστάθεια και εξεγέρσεις είτε αναμένεται να το προκαλέσει σύντομα.
Το Μπαγκλαντές βρίσκεται στην 1η θέση της σχετικής λίστας με το κατά κεφαλήν εισόδημα στη χώρα να ανέρχεται στα 497 δολάρια και το 53,8% του εισοδήματος των νοικοκυριών να καταναλώνεται στην αγορά τροφίμων. Στη 2η θέση της λίστα βρίσκουμε το Μαρόκο με κατά κεφαλήν εισόδημα 2769 δολάρια και όπου 63% του εισοδήματος των νοικοκυριών καταναλώνεται στα τρόφιμα. Δεν είναι τυχαίο που οι εξεγέρσεις στο Μαρόκο έχουν ήδη ξεκινήσει. Στην 3η θέση βρίσκουμε την Αλγερία και ακολουθούν στην 4η θέση η Νιγηρία, στην 5η ο Λίβανος, στην 6η η Αίγυπτος, στην 7η η Σρι Λάνκα, στην 8η το Σουδάν, στην 9η το Χονγκ Κονγκ ενώ τη δεκάδα συμπληρώνει το Αζερμπαϊτζάν. Η Λιβύη καταλαμβάνει την 16η θέση στη σχετική λίστα ενώ πριν από αυτήν, στην 12η θέση βρίσκουμε τη Ρουμανία, στην 15η το Πακιστάν και στη 14η την Κένυα. Η Τυνησία βρίσκεται στην 18η θέση και η Βουλγαρία στην 19η, με την Ουκρανία να ακολουθεί στην 20η και την Ινδία στην 21η. Δε θα πρέπει να προκαλέσει εντύπωση σε κανέναν πως η Κίνα βρίσκεται στην 22η θέση στη σχετική λίστα, με το κατά κεφαλήν εισόδημα να ανέρχεται στα 3267 δολάρια και το δείκτη εξαγωγών τροφίμων ως ποσοστό του ΑΕΠ να λαμβάνει αρνητικές τιμές. Στην 25η θέση της λίστας βρίσκουμε τη Βενεζουέλα του Χούγκο Τσάβες ενώ μία θέση πιο μπροστά το Βιετνάμ.
Οι παραπάνω χώρες έχουν συνολικό πληθυσμό μεγαλύτερο των 2,5 δις ανθρώπων και αντιμετωπίζουν ήδη κρίση τροφίμων, δηλαδή, με άλλα λόγια, ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των ανθρώπων πεινάει. Και όσο αυτή η κατάσταση δεν αλλάζει η μόνη βεβαιότητα θα είναι η αβεβαιότητα για το αύριο η οποία θα οδηγεί στην πολιτική αστάθεια, τις εξεγέρσεις και πιθανώς τις πολεμικές συρράξεις.

EKTAKTO: ΤΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ ΧΩΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ 2


EKTAKTO: ΤΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ ΧΩΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ 2

Συνεχίζουμε την ενημέρωση σχετικά με το άγνωστο αντικείμενο στην Μελβούρνη όπως γράψαμε πρώτοι χθές (κλικ εδώ).  Ο χρήστης "sangstar1" συνεχίζει να βιντεοσκοπεί το αντικείμενο που όπως θα δείτε χωρίζεται σε 2 μέρη με το ένα να συνεχίζει την πορεία του προς τα κάτω ενώ το άλλο φαίνεται να ανεβαίνει!

ΠΗΓΗ((http://www.apocalypsejohn.com/2011/04/ektakto-2.html))

Συνεχής διαρροή ραδιενέργειας;


Συνεχής διαρροή ραδιενέργειας;



Συνεχής διαρροή ραδιενέργειας;
Φόβους για συνεχή διαρροή ραδιενέργειας εκφράζουν οι ιαπωνικές Αρχές καθώς τα επίπεδα του ιωδίου στο θαλασσινό νερό βρίσκονται σήμερα 4.385 φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο.
Την ίδια στιγμή όμως η ιαπωνική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι δεν σκοπεύει να επεκτείνει τη ζώνη εκκένωσης των 20 χιλιομέτρων που έχει ήδη επιβληθεί, παρά το γεγονός ότι η διεθνής επιτροπή ατομικής ενέργειας ενημέρωσε πως τα επίπεδα ραδιενέργειας στο έδαφος ξεπερνούν τα προβλεπόμενα όρια.
Από την πλευρά της η αμερικανική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως στέλνει στην Ιαπωνία μονάδα πεζοναυτών ειδικευμένων σε πυρηνικές καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης για να δώσουν στους Ιάπωνες οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί.
Οι 155 πεζοναύτες δεν θα συμμετάσχουν στις προσπάθειες σταθεροποίησης των αντιδραστήρων του εργοστασίου της Φουκουσίμα καθώς δεν έχουν άδεια προσέγγισης στο σημείο σε ακτίνα 80 χιλιομέτρων.
Ιάπωνες γιατροί που βοηθούν εθελοντικά τους σεισμοπαθείς αναφέρουν πως όσοι επέζησαν του καταστροφικού σεισμού και του τσουνάμι που ακολούθησε αρχίζουν σταδιακά να παρουσιάζουν συμπτώματα κατάθλιψης και απελπισίας καθώς αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα.
Αρκετοί από αυτούς δεν έχουν πλέον τι να κάνουν για να επιβιώσουν, ενώ δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την απώλεια πολλών συγγενικών τους προσώπων.
Η Κίνα ανακοίνωσε σήμερα ότι σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα έχει ανιχνευθεί ραδιενέργεια, ωστόσο τα επίπεδα της δεν είναι πολύ χαμηλά. Οι Κινέζοι έχουν απαγορεύσει άπό την περασμένη εβδομάδα τις εισαγωγές φρούτων, λαχανικών, γαλακτοκομικών προϊόντων και ψαριών από τις περιοχές κοντά στο εργοστάσιο της Φουκουσίμα.
Στις ΗΠΑ ανιχνεύθηκε ραδιενεργό ιώδιο σε δείγμα γάλακτος από την πολιτεία της Ουάσιγκτον ωστόσο οι Αρχές αναφέρουν πως τα επίπεδα είναι χαμηλά και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.