Πέμπτη 7 Απριλίου 2011


ΔΕΙΤΕ: Τι μας κρύβουν;Παράξενα κρανία...


Κατά καιρούς ανακαλύπτονται σε όλο τον κόσμο κάποια πολύ παράξενα αρχαιολογικά ευρήματα...






τα οποία προκαλούν πολλά ερωτηματικά σχετικά με την καταγωγή τους. Η συμβατική ιστορία – αρχαιολογία αλλά και η λεγόμενη “κοινή λογική”, που μας ανάγκασε το κατεστημένο να ακολουθούμε σε όλη μας την ζωή, δέχονται πως ο άνθρωπος απλά εξελίχθηκε από πίθηκος σε μία μακρά περίοδο χιλιετιών και κατέκτησε μόνος του την γνώση και την τεχνολογία για να φτάσει στην σημερινή ακμή του πολιτισμού και του ανθρωπίνου πνεύματος. Φυσικά σε όλο αυτό το τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα εξέλιξης και εξανθρωπισμού των πιθήκων ήταν μόνοι τους πάνω στον πλανήτη γη και ουδέποτε είχαν έρθει σε επαφή με άλλα ανώτερα και πιό εξελιγμένα τεχνολογικά (ή και πνευματικά) όντα.



Πέραν αυτού το κατεστημένο έχει καταφέρει να γελοιοποιήσει κάθε αναφορά και κάθε θεωρεία που ξεφεύγει από τον άξονα την εξέλιξης πίθηκος – ανθρωπίδα – άνθρωπος. Πολλές φορές σοβαροί επιστήμονες έχουν τοποθετηθεί πάνω στο θέμα με διαφορετικές απόψεις από το κατεστημένο, λέγοντας πως στο παρελθόν υπήρχαν και έζησαν ανάμεσα στους ανθρώπους κάποια πολύ ανώτερα όντα τα οποία και δίδαξαν τον βασικό πολιτισμό στο ανθρώπινο είδος και τους μετέφεραν επιστημονικές γνώσεις. Φυσικά και αυτοί οι επιστήμονες γελοιοποιήθηκαν και εκδιώχθηκαν ως αιρετικοί από τις όποιες θέσεις κατείχαν αφού τόλμησαν να αμφισβητήσουν την άρχουσα και πάντα αλάνθαστη (κάτι σαν τον Πάπα δλδ) επιστημονική κοινότητα.



Αυτοί οι “αιρετικοί” επιστήμονες όμως δεν έβγαλαν αυτά τα συμπεράσματα από το μυαλό τους. Δεν ξύπνησαν μία ωραία πρωία γράφοντας ένα βιβλίο και λέγοντας όσα είπαν. Κάπου στηρίχθηκαν οι έρευνες τους και σίγουρα είχαν αποδείξεις ή έστω ενδείξεις γι αυτά που έλεγαν. Εδώ όμως ανοίγει ένα μεγάλο κεφάλαιο. Το κεφάλαιο των αρχαιολογικών ευρημάτων που απλά δεν ταιριάζουν με τα όσα μας λέει η συμβατική ιστορία. Αυτά είναι χιλιάδες και έχουν βρεθεί σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Κάποια είναι τόσο παράξενα που δεν τα χωράει ο νούς ούτε του πιό “φευγάτου” ανθρώπου. Η χρονολόγηση πολλών ευρημάτων μας πάει εκατομμύρια χρόνια πίσω τότε που, όπως μας λένε, ο άνθρωπος έτρωγε βελανίδια πάνω στα δέντρα. Πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων τα ευρήματα αυτά είναι θαμμένα σε αποθήκες μουσείων ή πανεπιστημίων και δεν εκτίθενται σε καμία προθήκη αρχαιολογικού μουσείου.





Γιατί όμως συμβαίνει κάτι τέτοιο? Γιατί μας κρύβουν αυτά τα ευρήματα? Θεωρώ πως δεν θα άλλαζε τίποτα στην ζωή των περισσότερων ανθρώπων αν μαθαίναμε αύριο ότι τελικά υπήρχαν και κάποια άλλα όντα που έζησαν στην γη στο μακρινό παρελθόν και απλά δεν ζουν τώρα ( ή έτσι νομίζουμε). Δεν θα άλλαζε τίποτα στην καθημερινότητα όλων μας γιατί απλά αυτό αφορά το παρελθόν του ανθρωπίνου είδους. Φανταστείτε να έβγαινε αύριο ο Ομπάμα στις τηλεοράσεις και να ανακοίνωνε ότι οι ταλιμπάν κατέχουν πυρηνικά όπλα και απειλούν να πλήξουν με αυτά κάποιες χώρες. Θα επικρατούσε πανικός και θα επηρέαζε τον τρόπο ζωής όλων των ανθρώπων του πλανήτη λόγω των μέτρων που θα λαμβανόταν και φυσικά του φόβου που θα φώλιαζε σε όλους μας μήπως αποτελέσουμε κι εμείς κάποιο στόχο. Αυτό όμως είναι κάτι που αφορά το παρόν και το μέλλον μας. Μας αφορά άμεσα γιατί έχει να κάνει με την δική μας ζωή και την ζωή των άλλων ανθρώπων που συμβιούμε πάνω στον πλανήτη την παρούσα χρονική περίοδο. Το να παραδεχτεί λοιπόν η επιστημονική κοινότητα την ύπαρξη στο παρελθόν κάποιων διαφορετικών όντων από εμάς δεν θα μας κοστίσει τόσο. Δεν θα επηρεάσει στο ελάχιστο τον τρόπο ζωής μας και αντιθέτως θα μάθουμε κάτι που δεν ξέρουμε.





Μήπως όμως δεν θέλουν να μας δείξουν αυτό το κάτι που δεν ξέρουμε γιατί δεν συμφέρει κάποιους? Το ποιούς όμως δεν συμφέρει και το ποιοί είναι αυτοί που έχουν φιμώσει στην κυριολεξία την επιστήμη κοινότητα, επιβάλλοντας καθεστώς χούντας στο τι θα μας πουν και τι όχι, είναι ένα μεγάλο θέμα που φυσικά και θα αναφέρω αλλά σε μελλοντικό μου άρθρο.





Αυτό που μας απασχολεί στο παρών άρθρο είναι τα παράξενα κρανία “όντων” που έχουν βρεθεί σε πολλά σημεία του πλανήτη και τα περισσότερα κρατούνται κρυμμένα από τα αδιάκριτα βλέμματα του κοινού. Κατάφερα να συγκεντρώσω κάποιες φωτογραφίες από αυτά και σας τις παρουσιάζω εδώ. Δεν ξέρω αν έχουν βρεθεί και στην Ελλάδα παρόμοια κρανία αλλά έχω στο αρχείο μου πολλές αναφορές για σκελετούς “άλλων” όντων που βρέθηκαν εδώ, όπως γιγάντων, που θα παραθέσω σε άρθρο που ήδη ετοιμάζω. Να ξέρετε ότι εκτός από το κρανίο που βρέθηκε στην Βουλγαρία (η πρώτη φωτογραφία που ακολουθεί), που είναι και το πιό πρόσφατο εύρημα, και μελετήθηκε από επιστήμονες που δήλωσαν ότι δεν ξέρουμε τι πραγματικά είναι, όλα τα άλλα κρανία αν και έχουν μελετηθεί από πάρα πολλούς απλά “δεν υπάρχουν”! Ο λόγος που δεν υπάρχουν είναι γιατί “ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ”.



Ιωάννης Καρυοφυλάκης.

Λύθηκε το μυστήριο του μηχανισμού των Αντικυθήρων;


Λύθηκε το μυστήριο του μηχανισμού των Αντικυθήρων;

Την ελλειπτική τροχιά της Γης γύρω από τον Ήλιο φαίνεται ότι γνώριζαν οι αρχαίοι Έλληνες, και όχι μόνον αυτό: Η γνώση τους είχε βρει εφαρμογή στον περίφημο Μηχανισμό των Αντικυθήρων. 

Το μυστηριώδες αρχαίο όργανο υπολογισμού της θέσης των ουράνιων σωμάτων, το οποίο χρονολογείται στον 1ο π.Χ. αιώνα και όπως είναι γνωστό είχε ανασυρθεί από ναυάγιο που εντοπίσθηκε στα ανοιχτά των Αντικυθήρων το 1900-1901, έχει αποτελέσει συχνά αντικείμενο έρευνας, η τελευταία από τις οποίες έρχεται τώρα από τις Ηνωμένες Πολιτείες.


Η έρευνα αυτή μάς πληροφορεί ότι ο μηχανισμός ήταν ειδικά κατασκευασμένος ώστε να είναι σε θέση να υπερπηδήσει την ανακρίβεια, που θα δημιουργούσε στους υπολογισμούς μια μικρή διαφορά στο χρόνο.


Πώς γινόταν αυτό; Οι δύο κύκλοι του μηχανισμού, που αντιστοιχούν σε δύο ημερολογιακά συστήματα -το ζωδιακό και το αιγυπτιακό- διέφεραν τόσο μεταξύ τους ώστε κάθε φορά να αντιπροσωπεύεται αυτό, που θα αντιλαμβάνονταν τότε ως μη - κανονική κίνηση σε διάφορες περιόδους του έτους. 

Ο εφευρέτης της κατασκευής είχε λάβει υπόψη του, δηλαδή, την ελλειπτική φύση της τροχιάς της Γης γύρω από τον Ήλιο. Έτσι, πέραν των άλλων, αποδεικνύεται ότι οι γνώσεις των αρχαίων για την ελλειπτική τροχιά της Γης ήταν μεγαλύτερες από ό,τι πιστεύαμε ώς σήμερα. 

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε νέα μελέτη επιστημόνων του Πανεπιστημίου Πάτζετ Σάουντ της Πολιτείας της Ουάσιγκτον με επικεφαλής τον Τζέιμς Εβανς, δείχνοντας ότι πρόκειται για γνώση που μπορεί να θεωρηθεί εξαιρετική για εκείνη την εποχή. Επιπλέον δείχνει για ακόμη μια φορά ότι σπουδαίες ανακαλύψεις που σήμερα θεωρούμε ότι έγιναν στην Αναγέννηση, στην πραγματικότητα δεν ήταν παρά μια γνώση που προϋπήρξε και ξεχάστηκε, για να αποκαλυφθεί εκ νέου, όταν οι συνθήκες επέτρεψαν και πάλι την εμφάνιση ανήσυχων πνευμάτων. 

Ο δρόμος όμως είναι μακρύς για την πλήρη αποκρυπτογράφηση αυτού του οργάνου που υπολόγιζε με εκπληκτική ακρίβεια τη θέση του Ήλιου, της Σελήνης και πιθανώς των πλανητών, εμφάνιζε τις φάσεις τις Σελήνης, υπολόγιζε τις επιτολές και τις δύσεις κάποιων αστέρων, προέβλεπε εκλείψεις, έδειχνε το ημερολόγιο και προσδιόριζε την ημερομηνία τέλεσης των αρχαίων στεφανιτών αγώνων. Δεν είναι περίεργο λοιπόν, που χαρακτηρίζεται ως ο αρχαιότερος υπολογιστής ενώ το γεγονός ότι πρόκειται για μοναδικό εύρημα, αφού όμοιό του δεν έχει βρεθεί πουθενά αλλού, η επιστημονική και ιστορική αξία του είναι τεράστια. 

Από τις πρώτες ενδείξεις είναι ότι ο μηχανισμός είχε 40 γρανάζια (αντί των 32, που νομίζαμε ότι περιλαμβάνει), πολλά γράμματα κρυμμένα μέσα στο μηχανισμό, που μπορεί να βοηθήσουν στην μελέτη του, όπως και μικρά κομμάτια ξύλου. Ένα μάλιστα από τα «κείμενα» του μηχανισμού λέει: «... το βράδυ / Οι Υάδες δύουν το βράδυ /Ο Ταύρος αρχίζει ν΄ ανατέλλει /Η Λύρα ανατέλλει το βράδυ /Οι Πλειάδες ανατέλλουν το πρωί /Οι Υάδες ανατέλλουν το πρωί /Οι Δίδυμοι αρχίζουν ν΄ ανατέλλουν /Ο Αετός ανατέλλει το βράδυ /ο Αρκτούρος δύει το πρωί». 

Ο κ. Μουσάς χαρακτηρίζει τον Μηχανισμό των Αντικυθήρων ως έναν «υπολογιστή με γρανάζια, που μπορούσε να βρει σε κάθε στιγμή τη θέση του Ήλιου και της Σελήνης στον ουρανό, ίσως να προβλέψει της σεληνιακές εκλείψεις και ίσως τη θέση κάποιων πλανητών». 

Υπάρχει όμως και μία μαρτυρία που έρχεται από την αρχαιότητα: «Πρόσφατα κατασκεύασε ο φίλος μας Ποσειδώνιος μία συσκευή η οποία με την περιστροφή αναπαράγει τις ίδιες κινήσεις του Ήλιου, της Σελήνης και των πέντε πλανητών» γράφει ο Κικέρων. 

Πρόκειται για το μηχανισμό των Αντικυθήρων; Πολλά στοιχεία συγκλίνουν υπέρ αυτού, έτσι θεωρείται πολύ πιθανό ο μηχανισμός να κατασκευάσθηκε πράγματι από τον Ποσειδώνιο Απαμέα (135-50 π. Χ.) αστρονόμο, γεωγράφο και γεωλόγο από τη Ρόδο. Και η χρονολόγηση του αντικειμένου εξάλλου, περί το 80 π. Χ. συμφωνεί.
ΠΗΓΗ((http://kontiloforos.blogspot.com/2011/04/blog-post_2813.html))

Ραδιενέργεια και σχέδια γενετικής και φρίκης

Το τρίλεπτο αυτό λέει πολλά από μόνο του. Δε χρειάζονται πολλά σχόλια από μένα.
Δείτε άλλο ένα (μικρό) δείγμα για να αναλογιστούμε τι περιλαμβάνουν οι σχεδιάρες που εξυφαίνουν στην καμπούρα μας...


ΠΗΓΗ((http://www.youtube.com/watch?v=01MnZfS9yRI&feature=player_embedded))

Νέος πανικός στην Ιαπωνία – 7,4 Ρίχτερ στην επαρχία Μιγιάγκι και προειδοποίηση για τσουνάμι...


Νέος πανικός στην Ιαπωνία – 7,4 Ρίχτερ στην επαρχία Μιγιάγκι και προειδοποίηση για τσουνάμι...


 Για τσουνάμι ύψους ενός μέτρου η προειδοποίηση
- Στην ίδια επαρχία βρίσκεται και η πόλη Σεντάι που 

καταστράφηκε στις 11 Μαρτίου
- Οι εργάτες εκκενώνουν το σταθμό της Φουκουσίμα

 μεταδίδει το CNN - TEPCo: Δεν επηρεάστηκαν οι

 αντιδραστήρες
- Ομαλή σεισμική ακολουθία δηλώνει στο NewsIt ο

 διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του 

Αστεροσκοπείου Αθηνών
- Δείτε βίντεο από τη στιγμή του σεισμού

Με το φόβο του Εγκέλαδου, που δε λέει να εγκαταλείψει την Ιαπωνία, ζουν οι κάτοικοι της επαρχίας Μιγιάγκι.



Περίπου στις 23:30 το βράδυ της Πέμπτης (τοπική ώρα, 17:30 ώρα Ελλάδας) η γη σείστηκε ξανά από τα 7,4 Ρίχτερ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Kyodo. Άμεσα εκδόθηκε και προειδοποίηση για τσουνάμι.

Η νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην επαρχία Μιγιάγκι, όπου βρίσκεται και η πόλη Σεντάι, επίκεντρο του καταστροφικού σεισμού και του γιγαντιαίου τσουνάμι της 11ης Μαρτίου.

Επικαλούμενο κυβερνητικούς αξιωματούχους, το CNN μετέδωσε ότι οι εργαζόμενοι εκκένωσαν τον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα. Η TEPCo όμως ανακοίνωσε ότι οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών από το σεισμό της 11ης Μαρτίου συνεχίζονται κανονικά και κανένας από τους έξι αντιδραστήρες δεν έχει εμφανίσει νέες ζημιές.

Επίσης, δεν αναφέρθηκαν ζημιές από το νέο σεισμό. Η περιοχή της Φουκουσίμα, πάντως, έχει προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Όπως δήλωσε στο NewsIt ο Κωνσταντίνος Μακρόπουλο, διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός αυτός εντάσσεται στην αναμενόμενη σεισμική ακολουθία που έπεται του μεγάλου σεισμού της 11ης Μαρτίου, ενώ το τσουνάμι δεν αναμένεται να υπερβεί το ένα μέτρο. 

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ.

Σεισμός 7,4 ρίχτερ στην Ιαπωνία


Σεισμός 7,4 ρίχτερ στην Ιαπωνία



ΤΟΚΙΟ – Ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,4 R καταγράφηκε στην Ιαπωνία με επίκεντρο τον Νομό του Miyaki και ήδη εξεδόθη προειδοποίηση για τσουνάμι με κύματα ύψους δύο μέτρων και καλούνται οι κάτοικοι της περιοχής να καταφύγουν σε υψηλότερα μέρη.
Η ανακοίνωση μεταδόθηκε σε διάφορες γλώσσες.
Το τσουνάμι ενώ αναμενόταν μετά τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα), έχει ήδη φθάσει στις ακτές του Miyaki σύμφωνα με τον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό NHK.
Η σεισμική δόνηση καταγράφη στις 23.34 τοπική ώρα ανοικτά των ακτών Honsu με εστιακό βάθος 40 Km,  144 Km περίπου από την Φουκουσίμα, επίκεντρο του σεισμού της 11ης Μαρτίου.