Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

(ΕΕΑΕ) ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ...

Η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ) είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας για θέματα ακτινοπροστασίας και πυρηνικής ασφάλειας στη χώρα. Κύριο μέλημά της είναι η προστασία του πληθυσμού, των εργαζομένων και του περιβάλλοντος από τις ιοντίζουσες και τις τεχνητά παραγόμενες μη ιοντίζουσες ακτινοβολίες. 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ  http://www.eeae.gr/gr/index.php?pvar=php/enviro/telemetrymap

Chemtrails Ελλάδα 14/4/2011





Αθήνα

Εκεί που απο το πρωι ειχαμε καθαρό ουρανό με λίγα σύννεφα ξαφνικά ο μισός ουρανός θόλωσε και τώρα ψεκάζουν στον άλλο μισό.
Φυσικά και το Haarp έχει κανει την δουλειά του.

Οι αεροψεκασμοί ειναι συνεχείς με 3αδες αεροπλάνων τα οποία όπως παντα ειναι χωρίς διακριτικά...

Απο το πρωι έχουμε μέχρι στιγμής γύρω στα 15 αεροπλάνα που έχουν ψεκάσει...Και τι περίεργο όλα ειχαν ανοδική τροχιά.. λες και απογειωθηκαν απο τα αεροδρόμια που υπάρχουν γύρω απο την αττική....
Φυσικά εχουμε δει και επιβατικά αεροπλάνα που δεν άφησαν ίχνος πίσω τους...

Φυσικά εδώ http://www.flightradar24.com/
Δεν υπήρχε κανενα αεροπλάνο εκείνη την στιγμή πανω απο την αθήνα
Οι φώτο ειναι τραβιγμένες στις 15:10



Ευχαριστούμε τους αναγνώστες που μας τα έστειλαν

ΠΗΓΗ((http://anti-ntp.blogspot.com/2011/04/chemtrails-1442011.html))

Ο Κένεντι μιλά για τους Ιλουμινάτι

ALAN WATT ON HAITI (Greek Subs) ΑΥΤΟΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΪΤΗ!(Βίντεο)


ALAN WATT ON HAITI (Greek Subs) ΑΥΤΟΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΪΤΗ!(Βίντεο)


Ο ΑΛΑΝ ΒΑΤΤ τα λέει όλα εδώ, δίνοντας ανατριχιαστικά στοιχεία που δεν αφήνουν αμφιβολίες.
Eίναι εξοργιστικό. Μπροστά στα μάτια μας το παίζουν θεοί.

Κοβούν τελικά και το επίδομα ανεργίας- Που'σαι τώρα Κουτρουμάνη;


Κοβούν τελικά και το επίδομα ανεργίας- Που'σαι τώρα Κουτρουμάνη;




Να που επιβεβαιώνονται τελικά όλοι όσοι φώναζαν ότι η κυβέρνηση, με τις ευλογίες της Τρόικας βεβαίως-βεβαίως, ετοιμάζεται να κόψει το επίδομα ανεργίας. Δεν το κάνει ευθέως αλλά δια της πλαγίας οδού βάζοντας...
εισοδηματικό και περιουσιακό κριτήριο. Με λίγα λόγια αν έχεις χάσει τη δουλειά σου και είσαι άνεργος, στην περίπτωση που ο σύζυγος ή η σύζυγος σου εργάζεται και το οικογενειακό σας εισόδημα ανέρχεται σε ένα άλφα ποσό, τότε μην κάνεις τον κόπο να περάσεις την πόρτα του ΟΑΕΔ. Θα θεωρείσαι προνομιούχος επειδή ένα μέλος της οικογένειας σου έχει την τύχη  να εργάζεται και θα σου δείξουν την πόρτα της εξόδου. Μόνο που οι αρμόδιοι υπουργοί δεν μας λένε ακόμα ποιό θα είναι το εισοδηματικό όριο πάνω από το οποίο δεν θα δικαούνται οι άνεργοι το επίδομα. Γιατί αλλιώς ζει μια οικογένεια με 600 ή 700 ευρώ το μήνα και αλλιώς με 1200-1500 στην καλύτερη των περιπτώσεων. Με τη μούτρα θα βγει τώρα ο Κουτρουμάνης στην τηλεόραση όταν μέχρι πριν από λίγες ήμερες καθησύχαζε τον κόσμο ότι δεν υπήρχε τέτοιο ενδεχόμενο;

Κερατέα. Αυτό είναι το καθεστώς του μνημονίου (βίντεο).

Κουρκούλης: "Είχα καρκίνο, πήγα στο Άγιον Όρος και όταν γύρισα είχα θεραπευτεί!" (βίντεο)


Κουρκούλης: "Είχα καρκίνο, πήγα στο Άγιον Όρος και όταν γύρισα είχα θεραπευτεί!" (βίντεο)

Συγκλονιστική ομολογία πίστεως ενός εκπληκτικού θαύματος, από τον τραγουδιστή Νίκο Κουρκούλη.

Με καρκίνο στο πάγκρεας, πηγαίνει στο Αγιον Ορος, συναντάει απρόσμενα τὸν γιατρό ποὺ πρόκειται να τον εγχειρήσει (!!!) καὶ κατά τὴν επιστροφή του στην Αθήνα, οι γιατροὶ έκπληκτοι του δηλώνουν ΠΩΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ!!!

Εμείς, αναφωνούμε μόνο:

“ Τὶς Θεὸς μέγας ὡς ὁ Θεὸς ἠμῶν; σὺ ει ὁ Θεὸς ὁ ποιῶν θαυμάσια μόνος”!


GIORGO έμαθες τα νέα; «Έσπασε» το φράγμα του 15% η ανεργία!


GIORGO έμαθες τα νέα; «Έσπασε» το φράγμα του 15% η ανεργία!

«Ποδαρικό» με «εκτόξευση» της ανεργίας στο 15,1% έκανε το 2011. Σύμφωνα με την έρευνα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, τον Ιανουάριο εφέτος στον κατάλογο της ανεργίας ήταν εγγεγραμμένα 756.795 άτομα, αριθμός που αυξήθηκε κατά 189.663 άτομα (αύξηση 33,4%) σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2010- ποσοστό ανεργίας 11,3%- και κατά 23.149 άτομα (αύξηση 3,2%), σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2010- ποσοστό ανεργίας 14,8%.

Με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, τον Ιανουάριο εφέτος, ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 4.302.315 άτομα, ενώ το σύνολο των απασχολουμένων εκτιμάται ότι ανήλθε σε 4.267.584 άτομα.

Οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 178.159 άτομα σε σχέση με τον Ιανουάριο 2010 (μείωση 4%), ενώ αυξήθηκαν κατά 33.820 άτομα σε σχέση με τον Δεκέμβριο 2010 (αύξηση 0,8%).

Η ανεργία «μαστίζει» τους νέους σε ηλικία, καθώς στα άτομα ηλικίας 15- 24 ετών το ποσοστό ανεργίας ανήλθε τον Ιανουάριο εφέτος σε 37% (από 30,4% τον Ιανουάριο 2010). Στις ηλικίες 25- 34 ετών, η ανεργία είναι 21,3% (από 14,6% τον Ιανουάριο 2010) και στις ηλικίες 35- 44 ετών, το ποσοστό ανεργίας είναι 12,6% (από 9,7% τον Ιανουάριο 2010).

Στις γυναίκες, η ανεργία διατηρείται σε πολύ υψηλότερα ποσοστά έναντι εκείνης των ανδρών. Τον Ιανουάριο εφέτος, η ανεργία στις γυναίκες ήταν 18,8% (από 14,9% τον Ιανουάριο 2010) και στους άνδρες ήταν 12,4% (από 8,7% τον Ιανουάριο πέρυσι).

Σε επίπεδο περιφερειών της χώρας, «πρωταθλήτριες» αναδεικνύονται οι περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας (ποσοστό ανεργίας 22,7% τον Ιανουάριο 2011 από 17,7% τον Ιανουάριο 2010), Νοτίου Αιγαίου (20,2% από 15,3%), Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης (19,3% από 10,9%), Κεντρικής Μακεδονίας (17,1% από 12,2%), Στερεάς Ελλάδας (17% από 11,8%) και Ιονίων Νήσων (17% από 19,1%). Μονοψήφιο ποσοστό ανεργίας καταγράφεται μόνον στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, όπου, όμως, και εκεί υπερδιπλασιάστηκε σε ένα έτος (7,1% τον Ιανουάριο 2011 από 3% τον Ιανουάριο 2010). Στην Αττική, όπου είναι συγκεντρωμένοι τα περίπου 2/3 του πληθυσμού της χώρας, η ανεργία ανήλθε σε 14,6% τον Ιανουάριο εφέτος από 10,7% τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι.
ΠΗΓΗ((http://kontiloforos.blogspot.com/2011/04/giorgo-15.html))

Τι έχουν πάνω τα δολάρια; ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ. ΒΙΝΤΕΟ


Τι έχουν πάνω τα δολάρια; ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ. ΒΙΝΤΕΟ

Τελικά ίσως να μην είμαστε και τόσο φαντασιόπληκτοι και να μη βλέπουμε παντού συνωμοσίες...αλλά αλήθειες!
Δείτε το βίντεο! 








 

Γ. Ανατολάκης: Ρίχνουν τοξικά και πυρηνικά απόβλητα στο Ιόνιο;


Γ. Ανατολάκης: Ρίχνουν τοξικά και πυρηνικά απόβλητα στο Ιόνιο;

Σε μία εποχή που ο πλανήτης ζει υπό τον τρόμο της ραδιενέργειας της Φουκοσίμα, αποκαλύψεις που έρχονται από την Ιταλία σοκάρουν! Τον καλοκαίρι του 2009, μέλη της Ιταλικής Μαφίας ομολόγησαν στις Αρχές της γειτονικής χώρας ότι επί 20 χρόνια βύθιζαν εσκεμμένα έναντι αμοιβής, δεκάδες πλοία που μετέφεραν πυρηνικά και άλλα επικίνδυνα απόβλητα, στην Αδριατική και στο Ιόνιο!
Τα φορτία αυτά προέρχονταν κυρίως από βιομηχανίες του Ιταλικού Βορρά. Η ιταλική περιβαλλοντική ομάδα «Lega Ambiente” αποκάλυψε πως τα τελευταία 30 χρόνια έχουν εξαφανιστεί στην Μεσόγειο Θάλασσα 40 με 100 πλοία, ανάμεσα στα οποία ήταν και ελληνικά πλοία όπως το «Νίκος 1" και το «Βόρειες Σποράδες».
Τουλάχιστον 7 ναυάγια συνέβησαν στην ελληνική επικράτεια, από τους Παξούς ως τις...
 ακτές της Μεσσηνίας. 

Ο καθηγητής της Πυρηνικής Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αθανάσιος Γεράνιος, υποστήριξε ότι είναι βέβαιο ότι αυτά τα πλοία μετέφεραν πυρηνικά απόβλητα, καθώς η διαχείριση τους αποτελεί άκρως επικερδή ασχολία για τη Μαφία. Αν και έχουν περάσει 20 μήνες από αυτές τις αποκαλύψεις, στο σκοτάδι εξακολουθούν να παραμένουν οι έρευνες, θέτοντας σε προφανές κίνδυνο την υγεία των Ελλήνων. Μόλις πληροφορήθηκε τα στοιχεία, ο Γιώργος Ανατολάκης κατέθεσε αμέσως Ερώτηση προς την Υπουργό Περιβάλλοντος.

 Άλλωστε η κ. Μπιρμπίλη είχε ενημερωθεί τον Νοέμβριο του 2009, από την οικολογική κίνηση «Ο Λαπίθας», που ζητούσε την ανέλκυση των ραδιενεργών αποβλήτων. Δυστυχώς δεν υπήρξε ποτέ απάντηση. Ο Γιώργος Ανατολάκης πλέον ερωτά την Υπουργό:

 α) Εχετε δείξει οποιαδήποτε ευαισθησία για το θέμα και σε τι κινήσεις προβήκατε; 
β) Υπάρχει συνεργασία με τις Ιταλικές Αρχές, έτσι ώστε να ομολογήσουν οι συλληφθέντες μαφιόζοι την ύπαρξη ναυαγίων στον ελληνικό χώρο και να προσδιορίσουν τα ακριβή σημεία τους; 
γ) Έχουν υπάρξει συχνές μετρήσεις από την Εθνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας, για το επίπεδο ραδιενέργειας στο Ιόνιο Πέλαγος, πότε πραγματοποιήθηκαν αυτές και ποια τα αποτελέσματα τους; 
δ) Σε τι κινήσεις έχει προβεί η Εθνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας για συνεργασία με την αντίστοιχη Επιτροπή της Ιταλίας, προκειμένου να υπάρχει συντονισμένη αντιμετώπιση του θέματος; 

Ο Γιώργος Ανατολάκης ελπίζει ότι από αυτήν την ιστορία δεν έχει κινδυνεύσει η υγεία του Ελληνικού λαού, και δεν έχει υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες το περιβάλλον της Πατρίδας μας.. 

Ανατολάκης Γεώργιος Βουλευτής Β΄ Πειραιώς – ΛΑ.Ο.Σ.

«Αποβιβάζονται» στον Αρη σε 3 εβδομάδες


«Αποβιβάζονται» στον Αρη σε 3 εβδομάδες




Ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της ερευνητικής τους αποστολής βρίσκονται έξι ερευνητές
, οι οποίοι εισήλθαν πριν από 233 μέρες σε ένα συγκρότημα θαλάμων , όπου παραμένουν κλεισμένοι στο πλαίσιο δοκιμών για τις συνθήκες που θα βιώσουν αστροναύτες σε μια αποστολή στον πλανήτη Αρη. Η παραμονή τους στον εξομοιωτή, σε ερευνητικό κέντρο έξω από τη Μόσχα, θα διαρκέσει, αν όλα πάνε καλά, 520 μέρες και, όπως ανακοινώθηκε χτες από τον επικεφαλής της εργαστηριακής αποστολής, η εικονική απόβαση στον Κόκκινο Πλανήτη θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου.


Read more: http://atithaso.blogspot.com/2011/01/3_23.html#ixzz1JW2gJ4Ps

Το πρώτο ναυτικό λέιζερ από τις ΗΠΑ


Το πρώτο ναυτικό λέιζερ από τις ΗΠΑ

Για πρώτη φορά σκάφος βυθίστηκε από ισχυρότατη δέσμη ακτίνων

Ο «πόλεμος των άστρων» μεταφέρεται στη θάλασσα. Το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό κατάφερε να πυρπολήσει δύο εξωλέμβιες μηχανές και να βυθίσει ένα σκάφος χρησιμοποιώντας τη νέα του εφεύρεση: ένα όπλο με μια ισχυρότατη δέσμη ακτίνων λέιζερ....


Η σχετική επίδειξη έγινε με τη χρήση του «Μaritime Laser Demonstrator», ενός λέιζερ στερεάς κατάστασης το οποίο τοποθετήθηκε πάνω στο παροπλισμένο αντιτορπιλικό USS Paul Foster. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, στα ανοιχτά τη Καλιφόρνια, κοντά στο νησί Σαν Νίκολας, το λέιζερ που εκπέμπει παλμούς φωτός με ισχύ 15 Kilowatt κατέστρεψε από απόσταση ενάμισι χιλιομέτρου τους κινητήρες του σκάφους-στόχου. Στο βίντεο εμφανίζεται ξαφνικά στη μία από τις δύο εξωλέμβιες μηχανές του μικρού σκάφους και λίγο αργότερα, οι δύο κινητήρες έχουν πάρει φωτιά. 
«Αποδείχτηκε πως το λέιζερ μπορεί να δουλέψει σε ένα απαιτητικό και δύσκολο ναυτικό περιβάλλον», είπε ο υπεύθυνος του προγράμματος, υποναύαρχος Νέβιν Καρ. 

Το αμερικανικό πολεμικό Ναυτικό εκτιμά ότι μέσα στην προσεχή δεκαετία τα λέιζερ στερεάς κατάστασης θα προστατεύουν τα αμερικανικά πλοία από εχθρικά σκάφη ή ακόμα και από εισερχόμενους πυραύλους, στέλνοντας ισχυρές ακτίνες που θα περνούν μέσα από υλικά όπως κρυστάλλους ή γυαλί. 

Ακόμα ισχυρότερο θα είναι το λεγόμενο όπλο «λέιζερ ελεύθερων ηλεκτρονίων» ή FEL. Αν η ισχύς της δέσμης του αυξηθεί στα 100 Kilowatt το 2015 και στο 1 Megawatt τη δεκαετία του 2020 ( κάτι που είναι προς το παρόν τεχνικά αδύνατον), το υπερόπλο σε μια δεκαετία από τώρα θα λιώνει εκατοντάδες κυβικά μέτρα ατσάλι σε λίγα δευτερόλεπτα.
Το Βήμα