Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Απίστευτα φαινόμενα συμβαίνουν στην Ιαπωνία ...(Βιντεο)


Απίστευτα φαινόμενα συμβαίνουν στην Ιαπωνία ...(Βιντεο)

Η γη κινείται χωρίς να ΄κάνει σεισμό,θαλασσινό νερό βγαίνει από ρωγμές που ανοιγοκλείνουν...Ο κόσμος δείχνει τρομαγμένος.. Δείτε τι κατέγραψε η ερασιτεχνική κάμερα ....

ΠΗΓΗ((http://kontiloforos.blogspot.com/2011/04/blog-post_114.html))







Ελλάδα αθάνατη για πάντα !!!


Ελλάδα αθάνατη για πάντα !!!

Ο Andre Rieu είναι ένας 62χρονος Ολλανδός βιολιστής, από τα μεγαλύτερα εν ζωή ονόματα μαέστρων κλασικής μουσικής σήμερα στον κόσμο. Θεωρείται ο κορυφαίος ερμηνευτής στον κόσμο, των βάλς των Γιόχαν Στράους (πατέρα & υιού). 
Από το 1987 δημιουργεί την διάσημη ορχήστρα του: Johann Strauss Orchestra, με 50 περίπου εξαιρετικούς μουσικούς. Έχει γυρίσει όλο τον κόσμο και έχει παίξει στα μεγαλύτερα θέατρα & αίθουσες του κόσμου. Του έχει απονεμηθεί 2 φορές το World Music Award (κάτι σαν Όσκαρ για την παγκόσμια μουσική σκηνή κάθε είδους..) και έχει αρκετούς χρυσούς και πλατινένιους δίσκους σε ευρωπαϊκές χώρες, Αυστραλία και Βρετανία.

Το 2001 δίνει στήν ιστορικότερη αίθουσα συναυλιών της Βρετανίας (και μια από τις πιο γνωστές ανα το κόσμο, μαζί με τη Σκάλα του Μιλάνου, το Madison Square Garden της Ν. Υόρκης κ.τ.λ), στο Royal Albert Hall του Λονδίνου,(έχουν παίξει και ερμηνεύσει εκεί κατά καιρούς όλοι οι μεγάλοι του 20αι.-από Κάλλας και Έντιθ Πιάφ μέχρι U2 kai Beatles) μια από τις σπουδαιότερες συναυλίες του, το Millenium Concert, (η οποία μάλιστα ηχογραφείται ζωντανά και βγαίνει αργότερα σε δίσκο).

Επιλέγει για το κλείσιμο μιας συναυλίας, με έργα Strauss, Sostakovich, George Gersuin Glen Miller, και άλλων μεγάλων κλασικών των προηγούμενων, αλλά κυρίως του 20 αι., το κομμάτι που περιλαμβάνει το βίντεο που ακολουθεί απ' το you tube. 
Το τι επακολουθεί στην αίθουσα το "περιγράφει" το ίδιο το βίντεο. Η συναυλία δεν είχε καμιά απολύτως σχέση με το επίσημο Ελληνικό Κράτος , δεν διοργανώθηκε από κάποιο κρατικό ή ιδιωτικό ελληνικό φορέα, ούτε συμμετέχει σ' αυτήν με οποιονδήποτε τρόπο κάποιος Έλληνας, σαν μουσικός , μάνατζερ, οργανωτής ή απλός θεατής..(Το θέατρο είναι κατάμεστο από ..Βρετανούς -και όχι μόνο- όλων των ηλικιών). 
Αυτός που "τιμάται" όμως από τον Andre Rieu, με την επιλογή του, είναι ένας κλασικός του 20αι. που έχει ξεπεράσει προ πολλού τα στενά όρια της νεοελληνικής μιζέριας και έχει γίνει μέρος της παγκόσμιας μουσικής πολιτιστικής κληρονομιάς εις το διηνεκές.

Συγκλονιστικές εικόνες του Διαστήματος, από τη Nasa!


Συγκλονιστικές εικόνες του Διαστήματος, από τη Nasa!







  • Η NASA ανακοίνωσε ότι είναι πλέον στην διάθεση όλων τα δεδομένα και οι εικόνες που έχει καταγράψει το διαστημικό τηλεσκόπιο WISE. Το τηλεσκόπιο εκτοξεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2009 και έχει τραβήξει περί τα 3 εκατομμύρια εικόνες στις οποίες καταγράφονται εκατομμύρια γαλαξίες, άστρα και αστεροειδείς ακόμη και στα πιο σκοτεινά και απομακρυσμένα σημεία του Σύμπαντος.
    Το τηλεσκόπιο στην ουσία χαρτογραφεί το Διάστημα. Η δουλειά που κάνει το WISE είναι εξαιρετικά σημαντική αφού η συντριπτική πλειοψηφία όσων περιοχών, γαλαξιών, άστρων και αντικειμένων που ανακαλύπτει είναι άγνωστα μέχρι σήμερα και η καταγραφή και μελέτη τους ενισχύει σημαντικά την προσπάθεια μελέτης του Σύμπαντος.
    Το WISE (Wide-field Infrared Survey Explorer) παρατηρεί την υπέρυθρη ακτινοβολία και έτσι μπορεί να εντοπίζει διαστημικά σώματα, τα οποία για διαφόρους λόγους δεν μπορούν να εντοπίσουν και να μελετήσουν τα υπάρχοντα επίγεια και διαστημικά τηλεσκόπια.

    Οι ανακαλύψεις στην... γειτονιά μας
    Το WISE δεν έχει στρέψει το βλέμμα του μόνο στα πέρατα του διαστήματος αλλά εξερευνά και το ηλιακό μας σύστημα. Μέχρι σήμερα έχει ανακαλύψει 20 κομήτες, περισσότερους από 33 χιλιάδες αστεροειδείς που κινούνται σε μια περιοχή ανάμεσα στον Αρη και τον Δια καθώς και 133 αντικείμενα NEO (Near Earth Objects) που είναι αστεροειδείς και κομήτες η τροχιά των οποίων είναι τέτοια που κάποια στιγμή πλησιάζουν την Γη σε απόσταση 45 εκατομμυρίων χιλιομέτρων. Σύμφωνα με την NASA το WISE τους επόμενους μήνες θα ολοκληρώσει την αποστολή του και την άνοιξη του 2012 θα δημοσιοποιηθεί ολόκληρο το διαθέσιμο υλικό.

    Το υλικό δημοσιεύεται στους δικτυακούς τόπους

    wise2.ipac.caltech.edu/docs/release/prelim/index.html
    www.nasa.gov/wise.

    Σεισμός 6,6 ανοικτά της Νέας Ζηλανδίας


    Σεισμός 6,6 ανοικτά της Νέας Ζηλανδίας


    Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ... σημειώθηκε στις 15:03 (01.03 τοπική ώρα) σε θαλάσσιο χώρο ανοιχτά της Νέας Ζηλανδίας.
    Πιο συγκεκριμένα, το επίκεντρο, εντοπίζεται 503 χλμ. βορειοανατολικά της πόλης Ταουράνγκα, ενώ σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό-Μεσογειακό Ινστιτούτο, είχε εστιακό βάθος 60 χλμ.

    Το κέντρο προειδοποίησης για τσουνάμι του Ειρηνικού Ωκεανού, έχει εκδόσει σήμα για επικείμενο τσουνάμι.



    Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Σεισμός 6,6 ανοικτά της Νέας Ζηλανδίας http://24wro.blogspot.com/2011/04/66.html#ixzz1JtEcCq4B

    Υπάρχουν και παιδιά που αγαπούν την Ελλάδα


    Υπάρχουν και παιδιά που αγαπούν την Ελλάδα

    Αυτά τα παιδιά αγαπούν την Ελλάδα και το αποδεικνύουν εμείς;

    Δείτε το video.....











    http://www.pentapostagma.gr
    /

    Η ΑΛΛΗ ΦΩΝΗ...ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Π-Α-Ρ-Α-Ξ-Ε-Ν-Η.....