Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Και όμως μας έχουν ειδοποίηση εδώ και καιρό!! Αγρογλυφικα που μας δείχνουν τι έρχεται!!Πλανήτης Χ μπροστά μας !!


Και όμως μας έχουν ειδοποίηση εδώ και καιρό!! Αγρογλυφικα που μας δείχνουν τι έρχεται!!Πλανήτης Χ μπροστά μας !!

Πριν δυο χρόνια στην Αγγλία στο Milk hill εμφανίστηκε ένα πολύ παράξενο αγρογλυφικο! Αυτό το αγρογλυφικο είχε τρία διαφορετικά στάδια εξέλιξης!Μέχρι σήμερα από ότι φαινεται κάνεις ερευνητής του φαινόμενου δεν έχει καταφέρει να αποδικοποιηση ολοκληρωτικά ποιο είναι το μήνυμα που θέλουν να αντιληφθούμε! Ας κάνουμε λοιπόν μια προσπάθεια μέσω φωτογραφιών να αγγίξουμε αυτό τον γρίφο!


Το πρώτο μέρος του "Milk Hill" που εμφανίστηκε στις 21 Ιουνίου του 2009 έδειχνε έναν "αστρονομικό εξάντα" με ενσωματωμένες πέντε διαφορετικές πλανητικές τροχιές, όπως αυτές φαίνονται κοιτώντας τον ουρανό από την Γη.




Το δεύτερο μέρος του "Milk Hill" στις 23 Ιουνίου του 2009 έδειξε περισσότερα για τις πέντε αυτές πλανητικές τροχείες, παρατηρήσιμες με εξάντα στον ουρανό της Γης.
< υψομετρικά κουτιά του εξάντα
1 = Σελήνη = χαμηλό (υψόμετρο)
2 =Ερμής = χαμηλό
3 =Αφροδίτη = μέσο
  x = ψηλό
4 =Άρης = ψηλό
5 =Δίας = ψηλό
Ένα άγνωστο αντικείμενο "x" μεταθέτει τον Δία "από το 5 στο 6" στα αριστερά.


Αυτό η τόσο σπάνια ευθυγράμμιση θα εμφανιστεί στη Νέα Σελήνη της 2ας Ιουνίου, 2011 κατά την ανατολή του ηλίου στο Σύδνεϊ, ή 10 ώρες μετά στην νοτιότερη Αγγλία.

Τα σχετικά υψόμετρα των πέντε αυτών πλανητών, όπως μετρήθηκαν με τον εξάντα, επίσης φαίνονται ορθά για την Νέα Σελήνη της 1ης Ιουνίου, 2011.
Υψόμετρα του εξάντα:
5 = Δίας = ψηλό = +37 μοίρες
4 = Άρης = ψηλό = +23 μοίρες
    x = ψηλό = ???
3 = Αφροδίτη = μέσο = +19 μοίρες
2 = Ερμής = μέσο = +13 μοίρες
1 = Σελήνη = χαμηλό = +1 μοίρες
Ένα άγνωστο αντικείμενο "x" ίσως εμφανιστεί ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη κατά τη Νέα Σελήνη της 1ης Ιουνίου, 2011, αν έχουμε ερμηνέυσει σωστά το "Milky Hill" του Ιουνίου, 2009.


Το άγνωστο αντικείμενο "x" κυκλώθηκε για να τονιστεί η σημασία του, και ίσως εμφανιστεί μεταξύ της Αφροδίτης (3) και του Άρη (4) όπως φαίνονται από την Γη.





Το τρίτο μέρος του "Milk Hill" στις 30 Ιουνίου, 2009 έδειξε μια σειρά από παράξενα αστρονομικά ιεροφλυφικά που έχουν ξακάθαρα εξωγήινο χαρακτήρα.

Τα υψόμετρα και τα αζιμούθια τεσσάρων λαμπρών πλανητών και της Σελήνης, όπως αυτά φαίνονται κατά την ανατολή της 2ας Ιουνίου, 2011 στις 0400 UTC από την νοτιότερη Αγγλία.

Η ανατολή της 3ης Ιουνίου, 2011 ταιριάζει αρκετά με το "Milk Hill" του 2009.

3η Ιουνίου, 2011, όταν η Σελήνη, ο Ήλιος και πέντε πλανήτες ευθυγραμμίζονται.
Θα πρέπει τότε να δούμε ένα παραπάνω αστρονομικό αντικείμενο, το οποίο οι δημιουργοί του σχεδίου έχουν αριθμίσει σαν "έκτο πλανήτη".
Τι θα μπορούσε να είναι?


Θα μπορούσε το μυστηριώδες ουράνιο αντικείμενο από το "Milky Hill" του 2009 και της Ολλανδίας του 2011 να είναι ο κομήτης C/2011 C1 σε ξέσπασμα, ακριβώς μετά το περιήλιο?

Πέντε πλανήτες την 1η Ιουνίου, 2011 και η πορεία του κομήτη C/2011 C1 McNaught.

Εμείς ερευνούμε και σας δίνουμε στοιχεία , είναι στο χέρι σας να εξακριβώνετε η να αυξάνετε την έρευνα και να καταλήγετε σε συμπεράσματα.Ελπίζουμε την συγκεκριμένη ημερομηνία να βγει λάθος η ερευνά μας !!

ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΠΑΣΟΚ "ΣΚΊΖΕΙ" ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΊΩΝ ΥΠΑΛΛΉΛΩΝ;


ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΠΑΣΟΚ "ΣΚΊΖΕΙ" ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΊΩΝ ΥΠΑΛΛΉΛΩΝ;

Υποτίθεται ότι το μνημόνιο και τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση, έχουν προκαλέσει σοκ στην κοινωνία και ειδικά στους δημοσίους υπαλλήλους.
Όμως, καταγράφοντας ειδησιογραφικά τις εκλογές σε διάφορους φορείς, τον τελευταίο χρόνο, διαπιστώνω ότι το ΠΑΣΟΚ ανεβάζει τις δυνάμεις του και κυριαρχεί παντού με ..Κορεάτικα ποσοστά....

Στους περισσότερους φορείς έχει σχεδόν διπλάσιες ψήφους από τη συνδικαλιστική οργάνωση της Ν.Δ.
Πρόσφατο παράδειγμα το..
χθεσινό, όπου στην ένωση δημοσιοϋπαλληλικών οργανώσεων Θεσσαλονίκης (στη Θεσσαλονίκη, όπου υποτίθεται ότι η ΝΔ έχει προβάσισμα), το ΠΑΣΟΚ πήρε 200 ψήφους και η ΝΔ 110, ίσες σχεδόν με το ΚΚΕ (την παράταξή του δηλαδή) που πήρε 100.
Δηλαδή, αν ψήφιζαν στις βουλευτικές εκλογές οι Δ.Υ. το ΠΑΣΟΚ θα έβγαινε κυβέρνηση με ποσοστά άνω του 60% ενώ η Ν.Δ. θα έπαιζε μεταξύ 10 - 15 %.
Άλλο παράδειγμα οι εκλογές των δικαστικών υπαλλήλων: ΠΑΣΟΚ 141, ΝΔ 88, έγραψε το ταμπλό!

Αντίθετα, στις οργανώσεις των ελεύθερων επαγγελματιών (γιατροί, οδοντίατροι, δικηγόροι, οικονομολόγοι κλπ) κυριαρχεί η Ν.Δ.
Πώς εξηγείται αυτό το φαινόμενο;
'Βόλεψε' κόσμο το ΠΑΣΟΚ, αρέσει το μνημόνιο στους Δ.Υ. ή και τα δύο;


Read more: http://kinitronews.blogspot.com/2011/05/blog-post_4499.html#ixzz1LrKkQXMZ
http://kinitromovies.blogspot.com/
Under Creative Commons License: Attribution

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ-ΥΠΗΡΧΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ?? ΕΙΙΙΙΙΙΣΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙ ΤΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΟΟΟΟΣΣΣΣΣ????

Ραδιενεργός απειλή στη γειτονιά μας; Κοζλοντούι: "ανακάλυψαν ρωγμές στον αντιδραστήρα 5"...


Ραδιενεργός απειλή στη γειτονιά μας; Κοζλοντούι: "ανακάλυψαν ρωγμές στον αντιδραστήρα 5"...

Ανησυχία έχει προκαλέσει στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων η είδηση για την ύπαρξη ρωγμών στον αντιδραστήρα 5 του Κοζλοντούι. Η Βουλγαρία επιμένει ότι δεν υπάρχει διαρροή ραδιενέργειας και επιχειρεί να καθησυχάσει τη διεθνή κοινότητα, στον απόηχο της πυρηνικής κρίσης που συνεχίζεται ακόμη στη Φουκουσίμα...

Τα «μηχανικά ελαττώματα» εντοπίστηκαν στη διάρκεια ελέγχου, θα αποκατασταθούν άμεσα και δεν επηρεάζουν το σχέδιο για την επαναλειτουργία του αντιδραστήρα στις αρχές Ιουνίου, έσπευσαν να διευκρινίσουν Βούλγαροι αξιωματούχοι.
Εσωτερική διαρροή
Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο που μετέδωσε την είδηση, οι ρωγμές εντοπίστηκαν στα ...
προστατευτικά περιβλήματα των 37 από τις 61 ράβδους ελέγχου του αντιδραστήρα. Ολες οι ράβδοι πρόκειται να αντικατασταθούν προληπτικά. Την περασμένη εβδομάδα τα  επίπεδα ραδιενέργειας είχαν αυξηθεί μέσα στο κέλυφος του ίδιου αντιδραστήρα, όχι όμως και έξω από το κτίριο. Πέρυσι ένα ανάλογο περιστατικό στον αντιδραστήρα 6 είχε σημάνει επίσης συναγερμό, ενώ στο τέλος Απριλίου, κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης, διαπιστώθηκε αύξηση στα επίπεδα ραδιενεργού αερίου xenon (Χe 133).

Οι αντιδραστήρες πεπιεσμένου ύδατος 5 και 6 είναι σοβιετικής τεχνολογίας, κατασκευάστηκαν το 1987 και το 1991 αντίστοιχα και είναι οι μόνοι που λειτουργούν σήμερα στο Κοζλοντούι, το μοναδικό πυρηνικό σταθμό της γειτονικής χώρας. Οι τέσσερις υπόλοιποι αντιδραστήρες, παλαιότερης τεχνολογίας, τέθηκαν εκτός λειτουργίας, σε έναν από τους όρους που έθεσε η Ευρωπαϊκή Ενωση προκειμένου να δεχθεί τη Βουλγαρία στους κόλπους της το 2007. Ενδεικτικό είναι πάντως ότι παλαιότερη έκθεση του αμερικανικού υπουργείου Ενέργειας τους είχε κατατάξει στους 10 πιο επικίνδυνους αντιδραστήρες παγκοσμίως.

Η Βουλγαρία εξετάζει εδώ και χρόνια την κατασκευή ενός νέου πυρηνικού σταθμού κοντά στην πόλη Μπέλενε, ανατολικότερα του Κοζλοντούι, επίσης επάνω στον Δούναβη. Το καλοκαίρι του 2010 όμως η βουλγαρική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι παγώνει επ’ αόριστον τη σχεδιασμένη κατασκευή του λόγω της αβεβαιότητας για την απόσβεση της επένδυσης. Τεστ αντοχής Σε γενικές γραμμές οι Βούλγαροι φαίνεται ότι επιδοκιμάζουν την πυρηνική ενέργεια, ως μία φθηνή μορφή ενέργειας, καθώς το 48% τάσσεται υπέρ της και μόλις το 15% την αποδοκιμάζει.

Με φόντο τον εφιάλτη της Φουκουσίμα, η Ε.Ε. σκοπεύει να υποβάλει σε «τεστ αντοχής» όλους τους πυρηνικούς αντιδραστήρες της γηραιάς ηπείρου προκειμένου να διαπιστώσει αν πληρούν τους κανονισμούς ασφαλείας. Οι υπεύθυνοι του Κοζλοντούι επιμένουν ότι το εργοστάσιο έχει υποστεί 25 εντατικούς ελέγχους τα τελευταία 12 χρόνια, ενώ οι 23 χιλιάδες περίπου κάτοικοι της πόλης, μίας από τις πλέον φτωχές περιοχές της Ευρώπης, ευελπιστούν επίσης ότι θα «αντέξει». 

Σενάρια για μείωση πληθυσμού και έλεγχου στις ΗΠΑ μετά από την συνεχιζόμενη μόλυνση από ραδιενέργεια από την Ιαπωνία.


Σενάρια για μείωση πληθυσμού και έλεγχου στις ΗΠΑ μετά από την συνεχιζόμενη μόλυνση από ραδιενέργεια από την Ιαπωνία.

Ένα αγωνιώδες και επίκαιρο άρθρο από τον Alfred Lambremont Webre που δημοσιεύεται στο examiner.com αναφέρει ότι ανεξάρτητοι επιστήμονες όπως ο Leuren Moret έχει δηλώσει ότι στα δυτικά παράλια των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά, το Μεξικό, και η Χαβάη έχουν σκοπίμως μολυνθεί με επικίνδυνη ακτινοβολία από της 11 του Μαρτίου του 2011 μετά τον "σεισμικό" πόλεμο και της πυρηνικής κατάρρευσης στο εργοστάσιο στη Fukushima, Ιαπωνίας.....

Χάρτης με πρόσφατες μετρήσεις 28/3/2011 (Cs 137 Bq/m3) κάλυψης ακτινοβολίας στην Αμερική και Ευρώπη. "Οι δυτικές ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών του Καναδά, του Μεξικού, είναι οι σημαντικότερες περιοχές παραγωγής τροφίμων για τη Βόρεια Αμερική. Η ακτινοβολία από το σεισμό στην Ιαπωνία και τα πυρηνικά γεγονότα στη Fukushima ήταν σκόπιμα, για να καλύψουν με ραδιενέργεια όλη η γη μας και τα τρόφιμα με ακτινοβολία.
" Οι Αμερικανικές και καναδικές αρχές Υγείας παραπληροφορούν το κοινού σχετικά με τους κινδύνους της ακτινοβολίας. Στη Καλιφόρνια η δόση στη rad επίπεδα έχουν διπλασιαστεί η τριπλασιαστεί από τον Μάρτιο του 11 και δεν μπορείς πουθενά να κρυφτείς. "
"Ο σκοπός του παρόντος πυρηνικού ατυχήματος - πολέμου είναι να επιτεθούν στην υγεία και στο γονιδίωμα της Βόρειας Αμερικής αφού ο πληθυσμός εκτίθεται στη ύπουλη ακτινοβολία, με στόχο να μειώσουν τον πληθυσμό της Βόρειας Αμερικής, και να καταστήσουν τους μελλοντικούς ανθρώπους λιγότερο υγιείς και λιγότερο ανθεκτικούς στην παγκόσμια νέα παγκόσμια τάξη."


"Οι ειδικές υπηρεσίες που υπάρχουν σε έθνη-κράτη εκτελούν σιωπηρά και ύπουλα αυτές τις επιθέσεις και τα προγράμματα ακτινοβολίας σε πράξει ως μέρος της Agendaς 21, ένα πρόγραμμα μείωσης του πληθυσμού που είχε διατυπώσει, ο Χένρι Κίσινγκερ όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ αναφέροντας την ύπαρξη, μια βαθιάς λειτουργικής ομάδας συμφερόντων σε βάρος του πληθυσμού του πλανήτη.


onairnews.blogspot