Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Άγνωστοι αεροψεκασμοί (chemtrails) και στην Κύπρο-Βίντεο


Άγνωστοι αεροψεκασμοί (chemtrails) και στην Κύπρο-Βίντεο

Τα τελευταία χρόνια παρατηρούνται αεροψεκασμοί από άγνωστα αεροπλάνα σε όλα τα μέρη του κόσμου. Αεροπλάνα χωρίς διακριτικά τύπου KC-10A ή KC-135, άγνωστης ταυτότητας που ακόμη και οι κυβερνήσεις αγνοούν την προέλευση τους.
Προέρχονται από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ το οποίο έχει εν λευκό άδεια να πετά οπουδήποτε χωρίς να χρειάζεται ειδική άδεια ή να αναφέρει πιο αεροπλάνο ...
πάει που και γιατί. Τα τελευταία χρόνια και στην Κύπρο το φαινόμενο βρίσκεται σε έξαρση. Υπάρχει αντίδραση πληθυσμού, τα ΜΜΕ ασχολούνται με το θέμα και διάφορες επερωτήσεις που γίνονται στην κυβέρνηση από διάφορες οργανώσεις έβαλε την πολιτική ηγεσία να …υποσχεθεί πως «θα το ψάξει το θέμα»!
Σε διάφορα ρεπορτάζ από κυπριακά κανάλια ειπώθηκαν μαρτυρίες κατά τις οποίες ερευνητές και επιστήμονες όπως μικροβιολόγοι ανέφεραν πως είναι σίγουρα κάτι επικίνδυνο, μετά από χημική ανάλυση δειγμάτων εδάφους, με κύρια συστατικά των ψεκασμών αυτών τα βαρέα μέταλλα, αλουμίνιο, υδράργυρο κλπ. Μάλιστα όλοι είδαν την μόλυνση από τα δείγματα αυτά βρετανίδας μικροβιολόγου στο τηλεοπτικό κανάλι MEGA της Κύπρου.
Τα περίεργα αυτά σύννεφα (chemtrails) διαφέρουν τους με τους κανονικούς υδρατμούς (contrails) στο ότι παραμένουν για ώρες στην ατμόσφαιρα και δεν διαλύονται μετά από 5 – 10 λεπτά, ενώ ταυτόχρονα μεγαλώνουν στο πλάτος πάρα πολύ και σαν αποτέλεσμα έχουν μετά από αρκετούς «ψεκασμούς» να δημιουργούνται νεφώσεις στην περιοχή. Την επομένη συνήθως μέρα παρουσιάζονται εξάρσεις σε αλλεργίες (εκτός εποχής), πονοκεφάλους, ιώσεις και άλλες αναπνευστικές δυσλειτουργίες.
Στο αποκαλυπτικό βίντεο μπορείτε να δείτε τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι ψεκασμοί αυτοί αλλά και το πόσο επικίνδυνοι είναι.
Δείτε στο βίντεο και τη συνομιλία των πιλότων του αεροπλάνου που καταγράφει τον αεροψεκασμό.
Υπάρχουν πολλές θεωρίες για την ύπαρξη αυτών των ψεκασμών, πολλές από τις οποίες είναι ακραίες αλλά ψάχνοντας το όλες έχουν κάποιες βάσεις με κάποιες προϋποθέσεις. Μία από αυτές είναι πως γίνονται για να βοηθήσουν τη λειτουργία τουHAARP, πρόγραμμα ελέγχου καιρού και φυσικών φαινομένων. Με τη διασπορά μετάλλων στην ατμόσφαιρα ενισχύεται η αποτελεσματικότητα του προγράμματος αυτού, το οποίο όντως ιφίσταται και μάλιστα υπάρχει τμήμα του και στην Κύπρο.
Η Κύπρος στην οποία οι Άγγλοι διατηρούν στρατιωτικές βάσεις έχει γίνει σημείο αναφοράς για διάφορα πειράματα και άλλα γεωπολιτικά θέματα μιας και βρίσκεται σε κομβικό και πολύ σημαντικό σημείο που ενώνει τον δυτικό κόσμο με την ανατολή. Έχουν συσταθεί αρκετές ομάδες διαμαρτυρίας που ξεκίνησαν έναν αγώνα καταπολέμησης αυτού του φαινομένου αλλά έχουν δημιουργηθεί από πριν, όπως και σε κάθε χώρα, δικλίδες ασφαλείας οι οποίες σε προωθούν στο δαιδάλωδες νομικό τμήμα που είναι αδύνατο να βρεθεί άκρη.
Χρειάζεται πολιτικούς με «κότσια» οι οποίοι να μιλήσουν ξεκάθαρα στους πολίτες και να διασφαλίσουν την ομαλή διαβίωση στον τόπο τους, ξεκάθαρα ακόμη και χωρίς υπόνοιες ότι κινδυνεύει η υγεία τους ακόμη και λάθος να είναι, αν και το συγκεκριμένο θέμα τελικά υφίσταται γιατί υπάρχουν πολλές μαρτυρίες τόσο φυσικών προσώπων όσο και επιστημονικών αναλύσεων. Η κυπριακή κυβέρνηση π.χ. πιέζεται να κάνει κάποια δειγματολιψεία στον αέρα αλλά, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να διευθετηθεί σε μερικά λεπτά αλλά για κάποιους λόγους «κωλυσιεργεί γραφειοκρατικά»…
Θα κλείσω με τη δημοσίευση κάποιων φωτογραφιών από την Κύπρο και δε θα πω «τα συμπεράσματα δικά σας» από το συγκεκριμένο άρθρο αλλά με τη φράση «η ζωή είναι δικιά σας, μην την αφήνετε στα χέρια άλλων, ψάξτε, ερευνήστε, αντιδράστε». Τα συμφέροντα της κάθε κυβέρνησης είναι μεγάλα – τόσο και οι εκβιασμοί από άλλες μεγαλύτερες δυνάμεις, κάποια πράγματα δεν θα τα ψάξουν ποτέ.
Επίσης να σας πούμε πως διερευνούμε και νέα στοιχεία με πιο αναλυτικό ρεπορτάζ για το θέμα. Σύντομα θα δημοσιευθεί.
Μερικές φωτογραφίες από Λεμεσό και Πάφο:
Οι φωτογραφίες έχουν καθαριστεί ψηφιακά ώστε να φύγει η θαμπάδα και η σκόνη της ατμόσφαιρας.
Καλή δύναμη

Ο άνθρωπος χωρίς πρόσωπο επέστρεψε στη ζωή «Μπορώ να νιώσω το φιλί της κόρης μου ξανά» - Βίντεο


Ο άνθρωπος χωρίς πρόσωπο επέστρεψε στη ζωή «Μπορώ να νιώσω το φιλί της κόρης μου ξανά» - Βίντεο


http://img.protothema.gr/5CE53E56A5E06F60AB4147741F5871F9.jpgΤο Νοέμβριο του 2008 η ζωή του Dallas Wiens από το Τέξας άλλαξε για πάντα.

Ο 25χρονος τότε οικοδόμος, είχε ένα τρομερό ατύχημα την ώρα που εργαζόταν. Ο άτυχος άντρας υπέστη τρομερά εγκαύματα και έχασε την όρασή του, τα χείλη του, την μύτη του και τα φρύδια του.

Η ιστορία του Wiens έκανε τον γύρω του κόσμου και ο Τεξανός έγινε γνωστός ως ο άντρας χωρίς πρόσωπο.
Επί τρία χρόνια ο Dallas ζούσε ένα μαρτύριο. Ο άτυχος νέος δεν μπορούσε να δει, να φάει, να αισθανθεί τίποτα. Πριν από δυο μήνες όμως ο Wiens υπεβλήθη σε ολική μεταμόσχευση προσώπου.

Ύστερα από μια πολύ επικίνδυνη εγχείρηση που διήρκησε 15 ώρες, ο Dallas απέκτησε ξανά ανθρώπινη μορφή.

Τριάντα γιατροί «έδωσαν» ξανά στον Dallas ένα πρόσωπο αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να επαναφέρουν και την όρασή του.

Ο Wiens είναι ο πρώτος άνθρωπος στις ΗΠΑ που έκανε ολική μεταμόσχευση προσώπου και ο δεύτερος σε όλο τον κόσμο.

Η πρώτη μερική μεταμόσχευση προσώπου στον κόσμο έγινε στην Γαλλία το 2005 σε μια γυναίκα που έχασε το μισό πρόσωπό της ύστερα από επίθεση που δέχτηκε από τον σκύλο της, ενώ η πρώτη ολική μεταμόσχευση έγινε στην Ισπανία τον περασμένο Μάρτιο σε έναν αγρότη που πυροβόλησε κατά λάθος τον εαυτό του.

Πάντως, ο Dallas Wiens νιώθει πια απίστευτα χαρούμενος που μπορεί απλά να νιώσει το φιλί της κόρης του ξανά.
Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε σήμερα, ο Wiens είπε ότι το μόλις η μικρή του τον είδε του είπε: «Μπαμπά, είσαι τόσο όμορφος».


http://www.protothema.gr/files/1/2011/dallaswwww.jpg
Τώρα ο Wiens σχεδιάζει να επιστρέψει στο σπίτι του στο Τέξας και να γίνει «ένας καλός πατέρας».

Ο Dallas Wiens αποκάλυψε για πρώτη φορά το νέο του πρόσωπο στην εκπομπή  «Good Morning America». Φορώντας μαύρα γυαλιά και με ένα μαύρο καπέλο ο Τεξανός  είπε ότι αν δεν υπήρχε η κόρη του, δεν θα δεχόταν οτέ να κάνει την μεταμόσχευση προσώπου.

«Θα μπορούσα να ζω έτσι χωρίς πρόβλημα, αν δεν είχα την μικρή μου», είπε.





Η μεγαλύτερη έκρηξη ηφαιστείου που γνώρισε η Ανθρωπότητα


Η μεγαλύτερη έκρηξη ηφαιστείου
που γνώρισε η Ανθρωπότητα

Νέα δεδομένα στη χρονολόγηση της έκρηξης και στις συνέπειές της σε Μινωικό – Αιγυπτιακό Πολιτισμούς.
Συνέντευξη του ηφαιστειολόγου δρ Γιώργου Βουγιουκαλάκη.
Ήταν άνοιξη (κι αυτό αποδεικνύεται από σπόρους.... και γυρεόκοκκους, που βρέθηκαν στην ηφαιστειακή τέφρα) του 1.613 π.Χ., όταν έγινε η μεγαλύτερη έκρηξη ηφαιστείου, που έχει γνωρίσει η Ανθρωπότητα τα τελευταία τουλάχιστον 10.000 χρόνια, η οποία κατάστρεψε ολοσχερώς τη Θήρα και τα κοντινά νησιά σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων.
Από την έκρηξη σηκώθηκαν παλιρροϊκά κύματα, τα οποία σάρωσαν τις ακτές των κοντινών νησιών και της βόρειας Κρήτης. Αυτά κατέστρεψαν μεν κάποιους παραθαλάσσιους οικισμούς, δεν μπορεί να προκάλεσαν όμως, την έναρξη της παρακμής του Μινωικού Πολιτισμού, σύμφωνα με τον ηφαιστειολόγο δρ Γιώργο Βουγιουκαλάκη, ερευνητή του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (Ι.Γ.Μ.Ε.) και αντιπρόεδρο της Εταιρείας Στήριξης Σπουδών Προϊστορικής Θήρας.
Ο κ. Βουγιουκαλάκης σε συνέντευξη, που παραχώρησε στην «Ελεύθερη Έρευνα» έθεσε υπ’ όψη μας τα νέα επιστημονικά δεδομένα, που προέκυψαν από τη χρήση μεθόδων ραδιενεργού άνθρακα (C 14), δεντροχρονολόγησης και παγοχρονολόγησης, σύμφωνα με τα οποία η έκρηξη έγινε τουλάχιστον 100-150 χρόνια νωρίτερα από τη συμβατική ημερομηνία (1.500 π.Χ.), η οποία είχε βασιστεί σε συγκριτικές μελέτες της τεχνικής των αγγείων και σε Αιγυπτιακές πηγές. Πρόσφατα δε, μετά την εξέταση από Πανεπιστήμιο της Δανίας ενός κλαδιού ελιάς, που είχε θαφτεί στην τέφρα της έκρηξης, επαληθεύτηκε τελικά, ότι η έκρηξη έγινε το 1.613 π.Χ. και διήρκεσε μόλις 2-3 εικοσιτετράωρα.
Η δημιουργία και η εξέλιξη του ηφαιστείου της Θήρας.
(Απεικόνιση Ν. Ανδρουλακάκης, Γ. Βουγιουκαλάκης – Ι.Γ.Μ.Ε.).

«Ε.Ε.»: Κύριε Βουγιουκαλάκη, πότε εντοπίζετε την έκρηξη του ηφαιστείου της Θήρας;
- Ουσιαστικά, το θέμα της χρονολόγησης της έκρηξης του ηφαιστείου της Θήρας έχει ήδη εντοπισθεί το 1.613 π.Χ. με μια απόκλιση μερικών χρόνων πριν ή μετά, που όμως δεν ξεπερνούν την δεκαετία. Η βεβαιότητά μας αυτή, επισφραγίσθηκε με το σπουδαίο νεοανκαλυφθέν εύρημα, δηλαδή ένα κλαδί ελιάς, με ρίζες και φύλλα, που βρέθηκαν στην καλδέρα του ηφαιστείου της Θήρας. Οι προηγούμενες χρονολογήσεις, που είχαν γίνει σε φυτά με μικρή διάρκεια ζωής μας άφηναν κενά, ενώ τώρα μπορούμε πάνω στο ίδιο δείγμα να εφαρμόσουμε μια σειρά από χρονολογήσεις C 14. Παράλληλα όμως με αυτό έγιναν και άλλες έρευνες από το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Κορνέλ, και σε πάρα πολλές θέσεις του Αιγαίου, που επιβεβαίωσαν ως χρονολογία έκρηξης του ηφαιστείου το 1.613 π.Χ., με μια ελάχιστη απόκλιση, όπως είπαμε.
«Ε.Ε.»: Το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν σκελετοί ούτε στο Ακρωτήρι, ούτε συντρίμμια πλοίων στο πέλαγος σημαίνει, ότι οι κάτοικοι είχαν προβλέψει την έκρηξη και έφυγαν πολύ νωρίτερα;
- Τα στοιχεία που έχουμε εμείς από πλευράς γεωλογίας και ηφαιστειολογίας μας λένε, ότι οι κάτοικοι του νησιού με όσες γνώσεις και εάν είχαν δεν προλάβαιναν να φύγουν. ΄Ηταν πρακτικά αδύνατον ακόμη και για τα σημερινά δεδομένα. Η εικόνα που έχουμε είναι, ότι αυτή η τεράστια κλίμακας έκρηξη εξελίχθηκε τόσο πολύ γρήγορα, που ήταν αδύνατον να εγκαταλειφθεί το νησί. Όταν ξεκίνησαν τα προειδοποιητικά φαινόμενα και κατάλαβαν, ότι κάτι πολύ κακό συμβαίνει οι κάτοικοι δεν είχαν καμμιά δυνατότητα διαφυγής, γιατί ήταν πάρα πολλοί. ΄Ηταν πάνω από 10.000. Ακόμη και εάν όλα τα εμπορικά τους πλοία, που ήταν και πάρα πολλά, είχαν συγκεντρωθεί για να τους βοηθήσουν, πάλι δεν θα προλάβαιναν να εκκενώσουν την πόλη, λόγω του αριθμού τους.
Αλλά το ότι δεν βρέθηκαν ούτε σκελετοί, ούτε συντρίμμια πλοίων στο Ακρωτήρι, οφείλεται στο γεγονός, ότι είναι το μόνο κομμάτι της ξηράς που βρέθηκε και ερευνήθηκε. Το αρχαίο λιμάνι όμως, ακόμη δεν βρέθηκε και μόνον όταν το ανακαλύψουμε και ανασκαφούν τα σημεία, που ήταν συγκεντρωμένοι οι κάτοικοι, γιατί σίγουρα στο λιμάνι θα είχαν συγκεντρωθεί, τότε θα έχουμε σημαντικές και πολύτιμες πληροφορίες για τις τελευταίες δραματικές ώρες της πόλης, όπως και για την τύχη των κατοίκων της. Πιστεύουμε, ότι στο βυθισμένο αρχαίο λιμένα θα βρούμε σκελετούς, όπως έγινε και στο Ερκολάνο, που καταστράφηκε από την έκρηξη του Βεζούβιου.
Στην πρώτη φάση της καταστροφής σημειώθηκε ένας πολύ ισχυρός σεισμός και σίγουρα το Ακρωτήρι εγκαταλείφθηκε, διότι οι κάτοικοι του νησιού αυτού είχαν μεγάλη εμπειρία από σεισμούς, όπως φαίνεται από τις συνεχείς ανασυγκροτήσεις και τα διάφορα επίπεδα καταστροφών, που έχει υποστεί η πόλη πριν από την μοιραία τελική της. Βλέπουμε, ότι καταστρέφεται ξανά και ξανά από αλεπάλληλους σεισμούς και ξαναχτίζεται ακόμη καλύτερη, όπως μας δείχνουν οι επεμβάσεις στα κτίρια μετά από κάποιο χτύπημα του Εγκέλαδου. Αμέσως η πόλη εκκενώνεται και τα σωστικά συνεργεία αναλαμβάνουν δράση, όπως γίνεται και σήμερα με την ΕΜΑΚ. Επεμβαίνουν επιλεκτικά σε κτίρια, που μπορεί να έχουν μέσα εγκλωβισμένους ανθρώπους και πολύτιμα αγαθά. Το κομμάτι του Ακρωτηρίου που μελετάμε τώρα, έχει καταστραφεί από παλαιότερο σεισμό, όπως διαπιστώνουμε από τις επεμβάσεις των κτιρίων. Οι δε κάτοικοι, έχοντας πάρει μαζί τους ό,τι πολύτιμο και χρήσιμο είχαν, εγκατέλειψαν την πόλη.
Τέσσερις φάσεις καταγράφονται στους μηχανισμούς απόθεσης των προϊόντων της έκρηξης.

Κατά την πρώτη φάση, δημιουργείται μια μεγάλη εκρηκτική στήλη από τέφρα ύψους 35-36 χλμ. Διαρκεί περίπου 4-6 ώρες και τινάζει στον αέρα περίπου 2 κυβ. χλμ. (4,6 δισεκατομμύρια τόνους) μάγματος. Η τεράστια ενέργεια, που ελευθερώνεται από την εξάτμιση του νερού κονιορτοποιεί μεγάλες ποσότητες μάγματος και τις εκτινάσσει με μεγάλες ταχύτητες (80-150 μέτρα ανά δευτερόλεπτο) και θερμοκρασίες (150-200ο C) καλύπτοντας όλη τη Σαντορίνη με λευκή τέφρα. Οι αλλεπάλληλες αυτές εκρήξεις δημιουργούν συχνά έντονα ωστικά κύματα, τα καταστροφικά αποτελέσματα των οποίων έχουν καταγραφεί σε τμήματα οικιών του προϊστορικού οικισμού.
Στη δεύτερη εκρηκτική φάση νέφος ατμών και τέφρας κινούνται με υψηλές ταχύτητες ακτινοειδώς γύρω από την περιοχή της έκρηξης.
Κατά την τρίτη φάση η περιοχή καλύπτεται με τεράστια ποσά ηφαιστειακής τέφρας.
Κατά την τελευταία φάση εκτοξεύονται παχιά σύννεφα ζεστής κόκκινης τέφρας, η οποία τελικά εναποτίθεται στη γή, ή βυθίζεται στη θάλλασσα.
Το όλο συμβάν, από τις πρώτες εκρήξεις μέχρι και τη δημιουργία της καλδέρας, δεν πρέπει να είχε διάρκεια μεγαλύτερη από λίγα (2-3) εικοσιτετράωρα. Ο όγκος του υλικού, που εκτινάχτηκε υπολογίστηκε σε τουλάχιστον 60 km3 μάγματος ή περίπου 150 δισεκατομμύρια τόνων πετρώματος!
«Ε.Ε.»: Τι ισχύος ήταν αυτή η έκρηξη ; Τι στοιχεία έχουμε;
- Ήταν τεράστια. Ήταν η μεγαλύτερη ηφαιστειακή έκρηξη, που γνώρισε ποτέ η Ανθρωπότητα. Σαν να ήταν πολλές βόμβες Χιροσίμα μαζί. Τα πρώτα εικοσιτετράωρα, της έκρηξης σταμάτησε κάθε είδος ζωής σε ακτίνα 100 χιλιομέτρων! Στην συνέχεια, αρχίζουν τα «τσουνάμι».
Η πρώτη έρευνα που έγινε, για να εντοπισθεί η ισχύς της έκρηξης ήταν, όπως πάντα, στην ξηρά. Αλλά τα στοιχεία για το μέγεθός της, προέρχονται κυρίως από τον υποθαλάσσιο χώρο γύρω από την Σαντορίνη. Τα στοιχεία της ξηράς είναι ο όγκος του μάγματος, που παρήγαγε και ενώ το 2005 εκτιμούσαμε, ότι ο όγκος αυτός ήταν 30 κυβικά χιλιόμετρα, τα έτη 2006 και 2007 μια νέα καλή έρευνα μας έδειξε 60 κυβικά χιλιόμετα πράγμα που αλλάζει πολλά πράγματα, όπως τα « τσουνάμι», στα οποία είχαν αναφερθεί τόσο ο κ. Μαρινάτος, όσο και ο κ. Γαλανόπουλος, αλλά δεν μπορούσαμε να τα τεκμηριώσουμε επακριβώς. Σήμερα όμως, είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε, ότι υπήρξαν «τσουνάμι», τα οποία όμως, δεν ξεπερνούσαν τα 10 μέτρα ήταν δηλαδή μεσαίου μεγέθους. Η έρευνα υπαίθρου, που έγινε στην Κρήτη, έδειξε, ότι τα κύματα είχαν ύψος γύρω στα 8 μέτρα. Το Αιγαίο, μπορεί να είναι Αρχιπέλαγος, αλλά είναι κλειστή θάλασσα και δεν ευνοούνται τα μεγάλα κύματα. Η μοντέρνα κοινωνία, έζησε την έκρηξη του Πιρατούντο, που είναι 20 φορές μικρότερη της Σαντορίνης, όπως και εκείνη του Ταμπόρα, που έχει καταγραφεί στους ιστορικούς χρόνους και είναι ακόμη μικρότερη.
«Ε.Ε.»: Τα « τσουνάμι» είναι που κατέστρεψαν την Μινωϊκή Κρήτη;
- Η Κρήτη, επηρεάζεται από τα συνεχόμενα «τσουνάμι», αλλά έπληξαν μόνον τις παράκτιες περιοχές. ΄Εχουμε εντοπίσει μαζί με τους Αμερικανούς συναδέλφους μας τουλάχιστον τέσσερις θέσεις στην Κρήτη, που έχουν καταστραφεί από αυτά. Αλλά δεν ήταν αρκετά για να καταρρεύσει ξαφνικά ένας τεράστιος πολιτισμός, όπως ο Μινωϊκός. ΄Αλλωστε η Κνωσσός ήταν μακρυά για να επηρεασθεί.
Ακόμη δεν ξέρουμε τα αίτια της καταστροφής του Μινωϊκού Πολιτισμού. Ίσως να ήταν κοινωνικά, μια φυσιολογική παρακμή ενός πολιτισμού, που εξάντλησε τα περιθώρια της εξέλιξής του και όταν μια κοινωνία οδεύει προς την κάθοδο, τότε οι φυσικές καταστροφές την επιταχύνουν. Χαρακτηριστικό είναι, ότι στην εποχή της παρακμής τους αρχίζουν να χτίζουν οχυρωματικά έργα, να οχυρώνουν τις πόλεις με τείχη κ.λπ. ενώ πιο πρίν δεν υπήρχαν. Σίγουρα η καταστροφή του κεντρικού Αιγαίου, που παρέσυρε και τα τριγύρω νησιά θα έπαιξε πολύ σοβαρό ρόλο στην ψυχολογία κατάπτωσης, αλλά και πάλι ήταν αδύνατον να οδηγήσει μια υγιή κοινωνία σε εξαφάνιση. Ακόμη είναι ένα αίνιγμα, ένα άλυτο μυστήριο.
Η Θήρα σήμερα. Δεξιά τρισδιάστατη σχηματική γεωλογική τομή.

«Ε.Ε.»: Στην Σαντορίνη, τι είδους κοινωνία είχαμε;
- Στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης, στη «συνοικία των πλουσίων», που έχει ανασκαφεί είναι εμφανές, ότι όλοι οι κάτοικοι περνούν καλά, η ευτυχία είναι διάχυτη και δεν υπάρχουν έντονες αντιθέσεις. Εάν αυτή η εικόνα είναι αντιπροσωπευτική, τότε δείχνει μια κοινωνία υγιή, δείχνει μια συσσώρευση πλούτου από την δουλειά τους, όπως και την κατανομή αυτού του πλούτου ισομερώς, για να μην υπάρχουν αντιπάθειες. Δεν υπάρχει θεοκρατία, ούτε στυγνή εξουσία. Οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι, χαλαροί, έχουν ωραιότατα σπίτια με τουαλέττες στον δεύτερο όροφο(!), εργάζονται με χαρά, είναι πλούσιοι και απολαμβάνουν την ζωή τους.
«Ε.Ε.»: Στην περίφημη τοιχογραφία του Ακρωτηρίου οι κωπηλάτες, που εμφανίζονται, έχουν σπαστά κουπιά, για να αντιμετωπίζουν τα κύματα.
- Στην προϊστορική Θήρα η Ναυσιπλοϊα ήταν πάρα πολύ ανεπτυγμένη και επιπλέον διέθεταν και πάρα πολύ προηγημένη Τεχνολογία. Αυτό, αποδεικνύεται από το σχήμα του πλοίου, την θέση των κωπηλατών και το πηδάλιο. Κατασκεύαζαν δηλαδή πολύ γερά πλοία, ικανά να ταξιδεύουν πολύ μακρυά με ασφάλεια. Αλλά για το παράξενο σχήμα των κουπιών ακόμη δεν μπορούμε να αποδείξουμε τίποτα. Η τοιχογραφία του Ακρωτηρίου, που είναι πανάρχαια, γιατί δεν βρήκαμε κάτι πιο παλιό επιβεβαιώνει την επικοινωνία της Σαντορίνης με την Πελοπόννησο, γιατί στα απέναντι πλοία, είναι Μεσσήνιοι. Αυτό αποδεικνύεται από τα κράνη τους και γενικά από όλη την αναπαράσταση, που δείχνει να είναι μία πομπή, που έχει σχέση με την Πελοπόννησο.

Ο κλώνος της ελιάς, βάσει του οποίου αναθεωρούνται όλα τα ως τώρα δεδομένα για τις σχέσεις Μινωικού, Μυκηναϊκού και Αιγυπτιακού Πολιτισμών.

Αριστερά η τρύπα, απ’ όπου πάρθηκε ο κλώνος της ελιάς, της οποίας οι ρίζες φτάνουν έως κάτω στη σκουρόχρωμη επιφάνεια. Επάνω δεξιά φαίνεται η τρύπα με τον κλώνο και κάτω ο ενός μέτρου κλώνος.
«Ε.Ε.»: Οι σχετικές με τις σχέσεις Μινωικού, Μυκηναϊκού και Αιγυπτιακού Πολιτισμού θεωρίες των αιγυπτιολόγων με τα νέα επιστημονικά δεδομένα ανατρέπονται;
- Πράγματι. Κατ’ αρχάς εάν ψάξετε στην Αίγυπτο για χρονολογήσεις, που να βασίζονται στην μέθοδο του C 14 δεν θα βρείτε ούτε μία. Οι ΄Αγγλοι και οι άλλες Σχολές Αρχαιολογίας δημιούργησαν μια ολόκληρη κλίμακα χρονολόγησης, που είχε ως βάση της τις ηλικίες των Φαραώ και την διάρκεια της βασιλείας τους. Σήμερα όμως, διαπιστώνουν, ότι κάποιοι Φαραώ λείπουν, ενώ μερικοί έχουν ίδια ονόματα. Συνεπώς η χρονολογία έκρηξης, που μας έδωσαν δεν ήταν τεκμηριωμένη, όπως το σημερινό 1.613 π. Χ.. Υπάρχει μεγάλη διαφορά, την οποία δεν μπορούν να καλύψουν.
Εικόνες από τη σημερινή Θήρα, που αποκαλύπτουν τα γεγονότα της έκρηξης του 1.613 π.Χ..Αριστερά αποθέσεις ηφαιστειακής τέφρας από την τρίτη φάσης της έκρηξης βορειοανατολικά της Οίας. Δεξιά αποθέσεις λεπτόκοκκης τέφρας πυροκλαστικού υλικού της τέταρτης φάσης στο Μονόλιθο.

«Ε.Ε.»: Το ηφαίστειο της Θήρας θα επανενεργοποιηθεί και θα εκραγεί;
- Σίγουρα περιμένουμε, ότι η Σαντορίνη θα έχει και άλλη έκρηξη. Απλά, οι εκρήξεις που περιμένουμε, δεν θα έχουν την ισχύ της Μινωϊκής, διότι η Σαντορίνη δίνει εκρήξεις αυτού του μεγέθους κάθε 15.000 με 20.000 χιλιάδες χρόνια. Τότε έχει την δυνατότητα να συσσωρεύσει την ενέργεια μιάς Μινωϊκής έκρηξης. Στο μεσοδιάστημα, σημειώνονται εκρήξεις, όπως εκείνες που γνωρίσαμε το 1925, το 1940 και το 1950. Είναι αδύνατον να υπάρξει κάτι παρόμοιο, μόνον 3.000 χρόνια μετά. Μετά από 10. 000 χρόνια ίσως, διότι σιγά - σιγά μεγαλώνουν και τα διαστήματα αυτά, λόγω της σύγκλισης των τεκτονικών πλακών. Η όλη διαδικασία, φαίνεται λίγο -λίγο να χαμηλώνει ταχύτητα, που σημαίνει ότι παράγει λιγώτερο μάγμα στον χώρο και συνεπώς, χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να συσσωρευθεί.
Αγγελική Ρέτουλα

ΠΗΓΗ((http://e-rodios.blogspot.com/2011/05/1613.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+E-rodios+%28e-rodios%29))

Σε κρίσιμη κατάσταση διαδηλωτής


Σε κρίσιμη κατάσταση διαδηλωτής


Με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται...
στο Γενικο Κρατικό Νίκαιας ένας 30χρονος διαδηλωτής που τραυματίστηκε στα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.
Αυτή την ώρα χειρουργείται και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη.
Σε έστια έντασης έχει μετατραπεί η οδός Στουρνάρη, όπου διαδηλωτές έσπασαν πριν λίγο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών.
Ομάδα αντιεξουσιαστών έχει κλειστεί στο Πολυτεχνείο και επιδίδεται σε κλεφτοπόλεμο με τις δυνάμεις της Αστυνομίας.
Έξι διαδηλωτές έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας ενας εκ των οποίων σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι.
Τέσσερα άτομα αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα από τη χρήση χημικών. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν και δύο αστυνομικοί.
Σε 24 προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία.

Νωρίτερα σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών.
Αντιεξουσιαστές πέταξαν βόμβες μολότοφ στην οδό Στουρνάρη, ενώ κατά διαστήματα επιδίδονταν σε πετροπόλεμο με τις δυνάμεις της Αστυνομίας.
Στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, έξω από το σπίτι του 44χρονου άτυχου πατέρα που δολοφονήθηκε χθες, έχουν συγκεντρωθεί περίπου 30 άτομα, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει ένταση.

Ομάδες που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο συγκρούστηκαν με την Αστυνομία στην οδό Πανεπιστημίου.
Η ατμόσφαιρα στο κέντρο έγινε αποπνικτική καθώς οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο κέντρο της πόλης για τη συμμετοχή στις μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις.
Τα μπλοκ των διαδηλωτών έφτασαν στη Βουλή, όπου φώναξαν ρυθμικά «κλέφτες – κλέφτες».
Η μεγάλη πορεία των συνδικάτων ξεκίνησε από το Πεδίον του Άρεως με κατεύθυνση προς το Σύνταγμα. Η διαδήλωση πέρασε από την οδό 3ης Σεπτεμβρίου από το σημείο όπου χθες έχασε τη ζωή του ένας 44χρονος πατέρας από επίθεση ληστών.

Εκεί είχαν συγκεντρωθεί κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι δεν άφηναν την συγκέντρωση να περάσει αν δεν έψελναν όλοι μαζί τον εθνικό ύμνο. Κλειστή η οδός Πατησίων.
Στην κεφαλή της πορείας βρισκόταν η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, ενώ στο ύψος της πλατείας Κλαυθμώνος η διαδήλωση «έσπασε» στα δύο.

Οι μισοί διαδηλωτές βρίσκονταν πάνω από την πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ οι άλλοι μισοί από κάτω.
Στην κορυφή της πορείας αυτή την ώρα βρίσκεται η ΠΟΕ -ΟΤΑ.

Ολοκληρώθηκε η πορεία του ΠΑΜΕ η  οποία αποτελούμενη από περίπου 3.000 διαδηλωτές κατευθύνθηκε προς τη Βουλή, και επέστρεψε και πάλι στην Ομόνοια. Κλειστές παραμένουν η οδός Σταδίου και η οδός Πανεπιστημίου.

 
 
 
Τα συνδικάτα με το σύνθημα «ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ» την «κρίση να πληρώσουν οι έχοντες και φοροκλέφτες» καλούν τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα να απεργήσουν μαζικά.
ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αλλά και επιμέρους κλάδοι διαμαρτύρονται για την ανεργία, που εκτοξεύτηκε στο 15,1%, (σ.σ επίσημη ανεργία). Ζητούν τήρηση των συλλογικών συμβάσεων, προστασία των εργατικών δικαιωμάτων και σεβασμό της δημόσιας περιουσίας.
Τρεις οι συγκεντρώσεις
Η απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων πραγματοποιείται στο Πεδίον του Άρεως και θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή.
Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο πραγματοποιεί συγκέντρωση στην Ομόνοια και πορεία προς το Σύνταγμα. Συγκέντρωση πραγματοποιούν και τα πρωτοβάθμια σωματεία και σχήματα της αριστεράς.

Ποιοι απεργούν
 

Στην απεργία συμμετέχουν: υπάλληλοι του Δημοσίου και των ασφαλιστικών ταμείων, εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ, τραπεζοϋπάλληλοι, δημοτικοί υπάλληλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, δάσκαλοι, καθηγητές, γιατροί, νοσηλευτές, γιατροί του ΙΚΑ, δημοσιογράφοι, μηχανικοί, δικηγόροι συμβολαιογράφοι, οικοδόμοι και ναυτεργάτες.
Οι γιατροί 
Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργούν νοσοκομεία, κέντρα υγείας, υπηρεσίας του ΙΚΑ και το ΕΚΑΒ. Στην κινητοποίηση συμμετέχει με αποχή ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.
Οι γιατροί πραγματοποιούν ξεχωριστή συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας και στη συνέχεια πορεία στη Βουλή.
Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ 
Προαστιακός-ΟΣΕ: Κανένα δρομολόγιο
Μπλε λεωφορεία: θα κινηθούν από τις 9:00 έως τις 21:00
Τρόλεϊ-τραμ: θα κινηθούν από τις 8:00 έως τις 22:00
Μετρό: θα κινηθεί από τις 8:00 έως τη λήξη της βάρδιας
Ηλεκτρικός: θα κινηθεί από τις 10:00 έως τις 17:00
Χωρίς πλοία-με προβλήματα οι πτήσεις
Πλοία: θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια μέχρι τις 24:00.
Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία ζητεί την υπογραφή συλλογικής σύμβασης.
Αεροπλάνα: 12:00-16:00, ματαιώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων.


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Σε κρίσιμη κατάσταση διαδηλωτής http://24wro.blogspot.com/2011/05/blog-post_5753.html#ixzz1M3cFr0hd

H Φυλή Χούνζα: O μακροβιότερος λαός στον κόσμο!


H Φυλή Χούνζα:

O μακροβιότερος λαός στον κόσμο!

Υπάρχει ένας λαός, ο μακροβιότερος στον κόσμο, όπου ο καρκίνος είναι εντελώς άγνωστος. Πρόκειται για την φυλή Χούνζα, που ζει στο Πακιστάν και αυτοαποκαλούνται απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Το φαινόμενο αυτό δεν άφησε αδιάφορους τους επιστήμονες. Κλιμάκιο από το Μεμόριαλ πήγε στην περιοχή και μελέτησε τη διατροφή των Χούνζα. Με έκπληξη διαπίστωσαν, ότι οι Χούνζα τρώνε πολλά βερίκοκα και τα κουκούτσια επίσης.... από τα βερίκοκα. Μάλιστα όσο περισσότερα βερίκοκα παράγει και καταναλώνει ένας Χούνζα, τόσο περισσότερο ανεβασμένη είναι η κοινωνική του θέση. Όταν ένας δυτικός γιατρός επισκέφθηκε τους Χούνζα, του προσέφεραν βερίκοκα και αυτός έφτυνε τα κουκούτσια. Έτσι του είχανε μάθει. Οι Χούνζα έκαναν όλοι έναν μορφασμό αηδίας. Πέταγε το καλύτερο.
* Θυμηθείτε. Το κουκούτσι από το βερίκοκο είναι πάρα πολύ πικρό.
* Θυμηθείτε! Το πικρό είναι αναγκαίο για τον καρκίνο.
*Θυμηθείτε! Το πικρό ανοίγει την όρεξη και πολλοί καρκινοπαθείς δεν έχουν όρεξη και πεθαίνουν από καχεξία (υπερβολικό αδυνάτισμα)..
* Θυμηθείτε! Το κουκούτσι από το βερίκοκο έχει βιταμίνη Β17.
* Θυμηθείτε! τα παλικάρια των φαρμακευτικών έθαψαν την εφαρμογή της
επιστημονικής γνώσης στο πεδίο του καρκίνου και εκ. άνθρωποι θα πεθάνουν άδικα (Otto Warburg).

Τι έγινε μετά; Ο Διευθυντής ερευνών του Μεμόριαλ (δεν μιλάμε για οποιοδήποτε νοσοκομείο - είναι η Μέκκα του καρκίνου) ο περίφημος επιστήμονας Κανεμάτσου Σιγκουίρα, έκανε πειράματα με ποντικούς. Η ουσία που ανακάλυψε ο βιοχημικός Ernst Krebs έκανε τα πειράματα πάνω σε ποντικούς. Η ουσία που ανεκάλυψε ο βιοχημικός Ernst Krebs μέσα στα βερίκοκα, ονομάστηκε Λεατρίλη ή βιταμίνη Β17. Ο Σιγκουίρα έμεινε έκπληκτος. Ήταν η δυνατότερη αντικαρκινική ουσία του κόσμου που είχε δοκιμάσει ποτέ, όπως δήλωσε. Τι θα κάνατε εσείς και εγώ αν ακούγατε τέτοια καλό νέο; Δεν θα πηδάγατε από τη χαρά σας; Ο καρκίνος ήταν τελειωμένος. Αμ δε. Το χρήμα βασιλεύει. Πήγε λοιπόν στους ανωτέρους του και τους είπε τα ευχάριστα νέα. Η πιο δυνατή αντικαρκινική ουσία της γης: Β17 η οποία βρίσκεται στα κουκούτσια από βερίκοκα. Τι θα κέρδιζαν αυτοί με την αντικαρκινική αυτή ουσία προσβάσιμη στον καθένα; Θα έχαναν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Αν τα κέρδη τους ανέρχονται σε πολλά δις μόνο από την Ελλάδα, φανταστείτε τι γίνεται σε όλο τον πλανήτη. Άλλωστε τα μέλη του Δ.Σ. του Μεμόριαλ ήταν όλοι αντιπρόσωποι φαρμακευτικών εταιρειών[3].
Του είπαν λοιπόν να συνεχίσει τα πειράματα και να αποδείξει πως ήταν λάθος. Το ακούτε ΛΑΘΟΣ. Οι διαδικασίες τροποποιήθηκαν και σχεδιάστηκαν με σκοπό να αποτύχουν και τελικά απέτυχαν. Αντικατέστησαν τον Σιγκουίρα με έναν κτηνίατρο, ο οποίος χορήγησε στα πειραματόζωα διαφορετική δόση από αυτή που χορηγούσε ο Ιάπωνας επιστήμονας και τα πειραματόζωα πέθαναν. Τα αποτελέσματα αυτού του ψευδοπειράματος δόθηκαν στη δημοσιότητα. Τα υπόλοιπα τα ανέλαβαν τα παπαγαλάκια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Φυσικά από το 1980 που συνέβη οι αποδείξεις ακόμη αναμένονται. Δεν αποδείχθηκε! Ήταν απάτη η Β17, έλεγαν οι γιατροί που δεν γνώριζαν τις λεπτομέρειες. Κανένας δεν θα μάθαινε την πραγματικότητα αν δεν επαναστατούσε η συνείδηση ενός θαρραλέου δημοσιογράφου που ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Μεμόριαλ γνώριζε την απάτη.
Ο Ράλφ Μος, δεν άντεξε το βάρος της συγκάλυψης ενός τόσο μεγάλου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας. Εδώ παίζονταν οι ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Βγήκε και κατήγγειλε ευθαρσώς τη μεγάλη απάτη. Τιμή στον θαρραλέο δημοσιογράφο. Τιμή στο Σιγκουίρα. Τιμή στον Κρεμπς που βρήκε έναν πολύτιμο σύμμαχο στη μάχη κατά του για τον καρκίνου. Από τις Eλληνικές εφημερίδες μόνο "Το Βήμα" ανέφερε στις 23/5/1980 ακροθιγώς το θέμα, χωρίς να εισέλθει στην ουσία του θέματος. Ποιος Έλληνας γνωρίζει αυτή την μεγάλη απάτη (σύμφωνα με τον Μοςς);;; Τα κουκούτσια από τα βερίκοκα σύμφωνα με τον Σιγκουίρα:
α) σταμάτησαν τις μεταστάσεις,
β) βελτίωσαν την γενική υγεία,
γ) εμπόδισαν την ανάπτυξη μικρών όγκων,
δ) παρείχαν ανακούφιση από τον πόνο,
ε) ενεργούν πολύ σημαντικά στην πρόληψη του καρκίνου.

Επίσης η πρώτη επίσημη τονίζω επίσημη αναφορά του Μεμόριαλ υπογράμμιζε με ιδιαίτερη έμφαση τα θετικά πλεονεκτήματα της Β17. Μετά έπεσε γραμμή[4]. Ξέρετε εσείς... Γραμμή και την ακολούθησαν άπαντες.
Χρειάζονται περισσότερες αποδείξεις!. Δεν αποδείχθηκε! Απορώ! Γιατί να μην βάζουμε ένα ερωτηματικό όταν ακούμε αυτό το μονότονα επαναλαμβανόμενο μότο των φαρμακευτικών.
* Θυμηθείτε! Τα κουκούτσια από τα βερίκοκα στο μανάβη της γειτονιά σας
έχουν την ίδια αξία με τα κουκούτσια από τα βερίκοκα των Χούνζα.

Αν λοιπόν αυτοί οι "κύριοι" έσβησαν έναν ερευνητή του κύρους του Κανεμάτσου Σιγκουίρα, που γι αυτόν είχε ειπωθεί από τον αντιπρόεδρο του Μεμόριαλ, ότι είναι ευρέως γνωστός στον κόσμο της έρευνας και ότι οι συνάδελφοί του ερευνητές τον εκτιμούν απεριόριστα. Αν αυτοί οι κύριοι δολοφονούν τους γιατρούς στη Χιλή και αλλού, καταλαβαίνουμε όλοι πως ο πραγματικός καρκίνος για την υγεία της ανθρωπότητας βρίσκεται στα διοικητικά συμβούλια των φαρμακευτικών εταιριών.
Δεν μιλάμε βέβαια για Ελληνικές μικρές εταιρίες, αλλά για σύγχρονα πολυεθνικά θηρία., που επιβάλλουν την άποψή τους με χημειοθεραπείες.
Όποιος ασθενήσει από καρκίνο, θα υποστεί από τις Φαρμακοβιομηχανίες τα μαρτύρια της κόλαση: Γραμμικούς επιταχυντές κοβάλτια, χημειοθεραπείες, εξορκισμούς, για να φύγει ο δαίμονας καρκίνος, διαρκείς εξετάσεις που κρατούν τον άρρωστο σε διαρκή αγωνία, ανασφάλεια, φόβο πανικό, - σωστό θρίλερ. Τώρα το νικήσαμε, δεν αναφέρουμε ούτε το όνομά του και χτυπάμε ξύλο, όταν ακούμε τη λέξη καρκίνος.
Βέβαια τα κυτταροτοξικά φάρμακα, ακτινοβολίες κ.λ.π., είναι γνωστό - και κανείς δεν το αρνείται-, ότι προκαλούν καρκίνο. Είναι δηλαδή βασικές αιτίες ανάπτυξης καρκίνου. Ο άρρωστος όμως, έκανε ότι ορίζουν η φαρμακοβιομηχανίες: Καλό για την τσέπη τους, κακό για τον άρρωστο.
Μην ξεχνάτε: Τα όρια της τσέπης τους, είναι τα όρια της σκέψης τους.
Κουβέντα αυτοί για τη διατροφή. Ρωτείστε ένα γιατρό αν έχει κάτι διδαχτεί για τη διατροφή στις Ιατρική Σχολές. Οι φαρμακοβιομηχανίες θέλουν τον ιατρικό κόσμο στο σκότος της άγνοιας για τη διατροφή και υπερήφανο για τις φαρμακευτικές του γνώσεις σε σημείο, που να υποτιμά τη διατροφή, όπως στην περίπτωση του μυλωνά.
Κανόνας Νο1:
* Τρώτε πικρά, τρώτε βερίκοκα και τα κουκούτσια τους.
* Πίνετε χυμό από φύλλα ελιάς.
* Τρώτε ραδίκια και πίνετε το ζουμί τους με λεμόνι κάθε μέρα.
* Τρώτε αγκινάρες (πικρές).
* Πίνετε ζουμί από άγριες αγκινάρες (πολύ πικρό), Βολβούς (πικρό) ή Γαϊδουράγκαθο (silybuns marianum), αυξάνει την παραγόμενη γλουταθειόνη
υπεροξειδάση: Εξαιρετικό τονωτικό - αποτοξινωτικό για όλες τις παθήσεις του συκωτιού.

Ας ακολουθήσουμε τη συμβουλή των καλύτερων Γερμανών γιατρών, της περίφημης Επιτροπής Ε. Η Επιτροπή Ε, κατατάσσει τα πικρά βότανα ως
εξής:
* (1) κάσσια (quassia amara)
* (2) γεντιανή
* (3) άγρια αψιθιά.
* (4) Φλοιός Gonolobus cocdurango,
* (5) Centantium pulchellum,
* (6) cot αρπαγόφυτο (από την έρημο Καλαχάρη της Αφρικής (τόβρίσκετε
στα φαρμακεία).
* (7) φλούδα νεραντζιού.
* (8) γαϊδουράγκαθο (cnicus benediktus).
* (9) Ραδίκι.
* (10) κανέλα.
* (11) κόλιανδρος.

Οι πικρές αυτές τροφές ανοίγουν την όρεξη. Ο καρκινοπαθής συνήθως δεν έχει όρεξη και πεθαίνει από καχεξία. Διεγείρουν την ορμόνη γαστρίνη, που με τη σειρά της διεγείρει την παραγωγή και την απελευθέρωση υδροχλωρικού οξέως. Όλοι το γνωρίζουν: Τα πικρά βοηθούν στην όρεξη.
Αν το σώμα μας έχει μετατραπεί σε ζαχαροπλαστείο, από τα πολλά γλυκά, ποτά, πατάτες κ.λ.π., {όλα αυτά μετατρέπονται σε γλυκόζη) και συγχρόνως έχουμε απορρίψει την πικρή γεύση, δεν θα πάθουμε καρκίνο; Το κλειδί είναι η ισορροπία (ομοιόσταση στην ιατρική γλώσσα).

[1] What to eat if you have cancer, Maureen Keane, Daniella Chace, Mc Graw Hill 2007.
[2] Η χαρά της ανακάλυψης, Pichard Feynman, Εκδόσεις Κάτοπτρο, σελ. 211 [3] Εφημερίδα
Το Βήμα, 23/5/1980 [4] A summary of the effect of amygdalin upon spontaneous mammary Tamors in mice, Sloan Kettering, report June 13, 1973
ΠΗΓΗ((http://e-rodios.blogspot.com/2011/05/h.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+E-rodios+%28e-rodios%29))

Nefelim ''επιθεση σε στρατιωτη στην Ρωσσια''

Αφου το βιντεο μαθευτηκε τα ''τσιρακια'' το εβαλαν σε ενα παιχνιδι ''stalker'' , ετσι ολοι θα νομιζαν οτι ειναι ψεφτικο. Πρωτα οι ανθρωποι το βλεπαν και το συζιτουσαν και μετα το εβαλαν στο stalker. Το βιντεο ειναι ελεγμενο απο ειδικους και ειναι απολυτα αληθινο,τα ελικοπτερα περιπολιας στην Ρωσσια εχουν καμερες μια κανονικη και μια νυχτερινης ληψης (οπως και τα αστυνομικα αυτοκινητα στην Αμερικη) αυτες τις καμερες τις βαζουν για να εχουν στοιχεια για το οποιοδηποτε θεμα. Αυτο το θεμα ομως οπως συνηθως αποσιωπηθηκε και κανεις δεν 'ασχοληθηκε'

ΠΗΓΗ((http://www.youtube.com/watch?v=H6uKphBje_o))