Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Είναι Αλήθεια πως Τρέχει ο Χρόνος πιο Γρήγορα καθώς Πλησιάζουμε το 2012;


Είναι Αλήθεια πως Τρέχει ο Χρόνος πιο Γρήγορα καθώς Πλησιάζουμε το 2012;



10 Μαίου:
 Πρόσφατα παραβρέθηκα καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή της ΤV Μακεδονίας Απόρρητα Σενάρια που ήταν αφιερωμένη στο Φ2012. Εκεί, με έκπληξη ο παρουσιαστής με άκουσε να του εξιστορώ τον παγκόσμιο πυρετό που έχει καταλάβει όλους για την κατασκευή υπόγειων καταφυγίων, το μεγάλο project της Ρωσίας (βλ. mystery 70) και άλλα πολλά που αφορούν τα μυστήρια του 2012.
Βλέπετε, τα Μ.Μ.Ε. αγαπάνε ιδιαίτερα την καταστροφολογία, και αν στην χώρα μας έχει προωθηθεί (περισσότερο από όσο πρέπει) η εσχατολογική εκδοχή του 2012, στην Αμερική τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά.

Έτσι, σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή της Oprah, η γνωστή ηθοποιός Shirley MacLaine δήλωσε την πίστη της πως ο κόσμος θα μεταμορφωθεί το 2012, πως η αστροφυσικές συνθήκες είναι τέτοιες που ευνοούν την συλλογική συνειδησιακή αλλαγή, και πως ήδη αυτή την στιγμή γνωρίζουμε τα πρώτα σημάδια της μεταμόρφωσης. Ένα από αυτά, είναι η αίσθηση πως ο χρόνος κυλάει πιο γρήγορα!
Πιστεύω, πως όλοι θα έχετε παρατηρήσει πως ο χρόνος μοιάζει να γλιστράει από την αντίληψη μας ποιο γρήγορα από ότι ίσως συνέβαινε άλλοτε. Είναι άραγε αυτό ένα από τα σημάδια για το πέρασμα μας σε μια νέα (στην 5η) διάσταση ύπαρξης, όπως λέει η αγαπητή κατά τα άλλα MacLaine (και όχι μόνο αυτή!) ή μήπως συμβαίνει κάτι το εντελώς διαφορετικό;
Η απάντηση είναι απλή: η αίσθηση αυτή δεν κρύβει τίποτα το παραφυσικό. Παρά έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την κατάσταση της προσοχής μας η οποία δεν εστιάζει σ' ένα συμβάν ανά στιγμή, αλλά στα πολλαπλά ερεθίσματα που δεχόμαστε από το περιβάλλον.
Μάλιστα, η συγκεκριμένη εμπειρία, είναι περισσότερο αισθητή στα άτομα που εργάζονται ή παίζουν πολλές ώρες με τον υπολογιστή τους, όπου η διάσπαση της προσοχής ή η απόλυτη αφοσίωση στην εικονική πραγματικότητα, αλλοιώνει την αίσθηση του χρόνου σε σχέση με τον «πραγματικό» χρόνο του ρολογιού μας!
Αν λοιπόν ο χρόνος είναι πρωτίστως μια ψυχολογική διάσταση, τότε σίγουρα το φαινόμενο αυτό βεβαιώνει, όχι πως ανερχόμαστε σε μια ανώτερη κατάσταση ύπαρξης, αλλά ότι χάνουμε το αίσθημα της αυτοεπίγνωσης!
Όσοι λοιπόν εργάζεστε με τις εναλλακτικές θεωρίες περί μιας μεταφυσικής ανέλιξης το 2012, προσοχή: ίσως το ότι ο χρόνος μοιάζει να τρέχει πολύ πιο γρήγορα σήμερα από ότι ίσως συνέβαινε κάποτε, δεν έχει να κάνει με το πλησίασμα της Αποκάλυψης, αλλά με την αποκάλυψη του ότι μοιράζετε τον εαυτό σας μέσα στην ζάλη του καθημερινού λαβύρινθου...


Γιώργος Ιωαννίδης

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ "ΘΕΩΝ" ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ


Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ "ΘΕΩΝ" ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ


<<Από τον ουρανό, από το άστρο του Σείριου πριν από 200.000 χρόνια ξεκίνησαν τρια μεγάλα διαστημόπλοια που μπήκαν σε τροχιά γύρω από τον Άρη. Εκεί ο Ήφαιστος και η Αθηνά εγκατέστησαν το εργαστήρι τους δίνοντας "πνοή ζώσα" και ουρανιο σπέρμα στο ανθρωποειδές της Γής. Από τα τρία διαστημόπλοια το ένα έφυγε πιθανόν το 9.000π.Χ και τα άλλα δύο έμειναν σαν "τεχνητοί" δορυφόροι του Άρη μάρτυρες του ζωντανού παρελθόντος του ανθρώπου και των Ολύμπιων θεών>>.
ΠΕΡΙ ΤΟΥ 2012.


Πολλά λέγονται και γράφονται για το τι θα γίνει το 2012. Μια θεωρία θέλει να πιστεύουμε ότι το 2012 θα είναι προάγγελος κακών γεγονότων, κοσμικών καταστροφών και να προπαγανδίζει το τέλος του κόσμου ως αποτέλεσμα επαλήθευσης κάποιων "προφητειών"..


Πράγματι στα σχέδια των ILLUMINATI είναι η πρόκληση του Γ΄Παγκοσμίου πυρηνικού Πολέμου από το Ιράν και την εξάλειψη του παγκόσμιου πληθυσμού ώστε να διασωθούν μόνο αυτοί οι λίγοι οι "εκλεκτοί" με κάποιο αριθμό ανθρώπων σκλάβων τους! Το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους των ΗΠΑ αλλά και το τσουνάμι στην Ιαπωνία ήταν τα προτελευταία τους χαρτιά.


Όμως το ημερολόγιο των Μάγια τελειώνει το 2012 και στην Πύλη του Ήλιου στο Τιαχουανάκο είναι τοποθετημένος ένας αστροναύτης! Πράγματι Αστρονομικά θα έχουμε ένα σπουδαίο γεγονός. Είναι η σταδιακή ευθυγράμμιση των πλανητών που θα έχει σαν αποτέλεσμα την φαινομενική δημιουργία ενός άστρου όμοιου με αυτό που εμφανίστηκε πριν από 2000 χρόνια γνωστό σαν Άστρο της Βηθλεέμ και που θα σημάνει την έναρξη των διαδικασιών εμφάνισης του ΔΙΑ στην Γή. Αλλά και το φαινόμενο του τέλειου Σταυρού των πλανητών που έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 1999 είναι και αυτός προάγγελος αφίξεως (δευτέρας παρουσίας) του μεγάλου πατέρα θεού Ζευ. Αλλά η ΝΑΣΑ έχει σχέδιο απόκρουσης αυτων των αφίξεων τόσο μέσω του Haarp αλλά και μέσω του σχεδίου BLUE BEAM (μπλέ ακτίνα). Πάντως η επίθεση εναντίον του Ήλιου μας έχει ήδη αρχίσει αλλά τον υπερασπίζονται ανώτερες Ελληνικές Ανδρομέδιες Δυνάμεις με νικηφόρα αποτελέσματα. Πάντως να πούμε ακόμα ότι τα επόμενα χρόνια θα εμφανιστούν όντως ηλιακοί άνεμοι μεγάλης εντάσεως που θα προκαλέσουν χαοτικές καταστάσεις στις επικοινωνίες, στις καιρικές συνθήκες και στην συμπεριφορά του ανθρώπου, πράγματα όμως που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.


ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ.


Οι Ιλλουμινάτοι ή "Πεφωτισμένοι" είναι οι πιο πιστοί συνεργάτες των Αποστατών και μαζι με την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ αποτελούν το εκτελεστικό κομμάτι της Μασωνίας. Επιθυμούν να φέρουν το χάος και την δυστυχία στην ανθρωπότητα με την εγκαθίδρυση μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης, μιας παγκόσμιας Τράπεζας, ενός ενιαίου νομίσματος και ενός θρησκευτικού κυβερνήτη βασιλέα του Αντίχριστου ΜΕΤΡΕΓΙΑ η προετοιμασία του οποίου έγινε στο μυστικό κέντρο Σαμπάλα των Ιμαλαϊων. Όλοι θα είναι σκλάβοι των Φωτισμένων όπως κάποτε ήταν σκλάβοι του Κρόνου και πιστεύουν ότι ο κόσμος τους ανήκει δικαιωματικά. Είναι άτομα υλιστικά, φιλοχρήματα και χρησιμοποιούν την μαύρη μαγεία, τους πολέμους, αφύσικες ασθένειες όπως το Aids και η Ηπατίτιδα C κ.α για αν σκοτώνουν τους ανθρώπους και έχουν κύριο σκοπό να μειώσουν με βίαιο τρόπο τον πληθυσμό της Γής. Όλοι αυτοί σε παγκόσμιο επίπεδο βρίσκονται πίσω από την Πολιτική και την Θρησκεία και κατευθύνουν τις τύχες του κόσμου. Οι Αποστάτες τους έδωσαν την τεχνολογία που την ανέπτυξαν για το κακό της ανθρωπότηταςπροκειμένου να την ελέγχουν. Μιλάμε για όντα άλλων διαστάσεων από άλλου πλανήτες του Διαστήματος. Είναι τα στρατεύματα της 4ης αποστολής του Κρόνου γνωστοί και σαν Σκοτεινοί Άγγελοι ή Πεπτωκόντες Άγγελοι. Όμως η σύγκρουσή τους με την Γαλαξιακή Αυτοκρατορία Έψιλον ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ είναι αναπόφευκτη και προ των πυλών (έχει ήδη ξεκινήσει στον Ήλιο) και σε λίγο καιρό θα γίνει ορατή και από την Γαία -χωρίς όμως επιπτώσεις- σε αυτήν. Η ουράνια σύγκρουση με το όνομα "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ" θα γίνει στο Διάστημα μεταξύ των Αποστατών και των γήινων συμμάχων τους και του Σμήνους 13 Γαλαξιών. Είναι παρόμοιος πόλεμος με αυτόν που αναφέρει και ο Ησίοδος σαν Τιτανομαχία και έλαβε χώρα στο απώτατο παρελθόν και έχει διασωθεί στην Ελληνική Μυθολογία. Οι Αποστάτες θα χρησιμοποιήσουν απατηλά και λαοπλάνα συνθήματα όπως Αλλαγή ή Αλλάζουμε για να ξεγελάσουν τους ανθρώπους και να τους ακολουθήσουν ώστε τελικά να τους κάνουν σκλάβους τους! 


ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΊΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ. Από την άλλη πλευρά είναι οι Ολύμπιοι με αρχηγό όλων των ουράνιων στρατευμάτων των μέγα ΖΕΥ, πατέρα θεών και ανθρώπων. Είναι οι Άγγελοι φύλακες των ουρανών, τα Φωτεινα όντα ομόαιμοι και ομοούσιοι με τους Έλληνες. Ο Ελληνισμός και οι Έλληνες πρέπει να ξυπνήσουν και να κυριαρχήσουν εναντίον των συνομωτών. Συνοψ'ιζοντας έχουμε α) τους Ανδρομέδιους Μαχητές Έψιλον με σύμβολό τους το ανάστροφο Ε και κωδικό αριθμό το 888, που δεν συνηθίζουν να εμφανίζονται στον ουρανό ούτε να επικοινωνούν με γήινους παρά μόνο με ορισμένες δικές τους οντότητες επί της Γής και με ορισμένους τρόπους.. και β) τους βοωτιδείς Αποστάτες προερχόμενοι από τους αστερισμούς του Όφεως, του Σκορπιού και του Δράκοντος με σύμβολο το άστρο το Δαυίδ και κωδικό αριθμό το 666.


Στον γήινο χώρο οι βοωτιδείς έχουν δημιουργήσει την δική τους φυλή τους Σίν. Από τις πιο δε κακοποιές και μιαρές φυλές τους είναι και οι δέκα Σημιτικές που οδηγήθηκαν στα έγκατα της Γής, στον Ινδικό Καύκασο όπου και περιορίστηκαν με το σφράγισμα της μόνης εξόδου. Αυτή ήταν και η αποστολή του Μ.Αλεξάνδρου ο οποίος ανεχώρησε για την Ανδρομέδα ως οντότητα ανώτερης διαστάσεως που ήταν και στην θέση του ετάφη ανώτερος αξιωματούχος των Μακεδόνων. Σεληνιακά δημιουργήματα είναι και οι θρησκείες και τα πάσης φύσεως δόγματα. Είναι γνωστό από τις ειδικές μυήσεις των Τεκτόνων, άνω του 18ου βαθμού, ότι οι δυνάμεις Μέτατρον και οι ονοματολογίες σε κατάληξη -ΙΗΛ εδρεύουν και εκπέμπουν από την Σελήνη (ή Λεβάνια), ο οποίος δεν είναι φυσικός δορυφόρος της Γής αλλά τεχνητός πλανήτης-σκάφος προερχόμενος από τον πλανήτη Ε του Βοώτη. Το σκάφος αυτό συνοδευόμενο από το όμοιό του Λίλιθ εισήλθε στο Ηλιακό μας Σύστημα το 11.500π.Χ όπου ετέθησαν σε τροχιά περί την Γη το 11.432π.Χ με όμοιες γραμμικές ταχύτητες. Το 9.600π.Χ το Λίλιθ επιτάχυνε και σταθεροποιήθηκε σε όμοιες γωνιακές ταχύτητες με την Σελήνη με τρόπο ώστε τα τρια σώματα Γή, Σελήνη, Λίλιθ να βρίσκονται συνεχώς σε ευθεία γραμμή (γι'αυτό άλλωστε και δεν φαίνεται). Πιστεύεται δε ότι η ερπετοειδής σεληνιακή δύναμη που μας δυναστεύει πιθανόν να αποχωρήσει όταν θα εκδηλωθεί η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ των Ολύμπιων Ανδρομέδιων δυνάμεων αφήνωντας τους Αμερικάνους, τους Σιν Κινέζους και τους συμμάχους τους να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους.. Κάθε χρόνο η Σελήνη απομακρύνεται από την Γη πράγμα αφύσικο! Ο Μωϋσής ύψωσε τον χάλκινο όφι στον λαό του να τον προσκυνήσουν όχι τυχαία. Οι του όφεως είχαν σαν έδρα την Μέση Ανατολή οι δε του Δράκοντος προσγειώθηκαν στην Κίνα όπου έχτισαν και τις εκει πυραμίδες. Διέμεναν δε εις την Χαλδαίαν. έγραψαν το ιερό τους βιβλίο "Η διπλή Ζωή". Αργότερα εγράφησαν η Παλαιά διαθήκη και το Ταλμούδ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. Απλά αναγκάστηκαν να υπακούσουν και αυτοί όπως και όλοι οι άλλοι στις ίδιες σεληνιακές εντολές..Για την ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ (δευτέρα έλευσις του ΔΙΑ) οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ ειναι σαφέστατοι: "ΟΣΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΡΧΟ ΦΩΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ. ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΧΩΡ. Θα απαλλαγούν από τα εγωιστικά και καιροσκοπικά συναισθήματα. Ανεβείτε ψηλα δώστε αγάπη και έτσι θα προσεγγίσετε το ΟΛΟΝ ΦΩΣ. Όσοι θα έρθουν μαζί μας θα ξεδιψάσουν από το ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ και θα αγγίξουν την λαμπρότητα των "Ε" της Ουράνιας Συμπαντικής Ιεραρχίας. Ο Απόλλωνας και ο Απολλώνιος από τον Τυάνα όπως εσείς ονομάζετε ήταν υλοποιημένες ακτίνες του όλου φωτός που υλοποιήθηκαν στην Ανδρομέδα, στον Σείριο, στην Λύρα και στην Γαία. Η κοσμική προσευχή είναι σήραγγα επικοινωνίας με το Όλον Φως. Ο Απόλλων δεν ήταν φθαρτός".


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "NESTOR"


Kάτι περίεργο συμβαίνει στον βυθό της θάλασσας στην νότια Πελοπόννησο (Πύλο). Ρίχνουν κάποια ειδικά αντικείμενα στην θάλασσα της Χαβάης και αυτά βγαίνουν στην θαλάσσια περιοχή της Πύλου. Ακριβώς σε αυτό το σημείο οι Αμερικάνοι έχουν κατασκευάσει υποβρύχιες και επιφανειακές εγκαταστάσεις. Η συσκευή Νετρίνο του σχεδίου "Νestor" έχει ποντιστεί σε βάθος 4.500 μέτρων από την ομάδα LED EXPERIENCE. To Nετρίνο είναι στοιχειώδες σωμάτιο -χωρίς μάζα και φορτίο- με ευθεία κίνηση και ταχύτητα ίση με του φωτός και σπάνια αλληλεπίδραση με την ύλη. Όταν υπάρξει αλληλεπίδραση δημιουργείται το Μιόνιο, διαπερνά την μάζα της Γης και χάνεται στο άπειρο. Αλλά μπροστά στο σύστημα Haarp τα σύγχρονα όπλα είναι πρωτόγονα. Οι εργασίες εγκατάστασής του άρχισαν το 1995 και το 1998 μπήκε σε λειτουργία. Μπορεί να εντοπίσει σε κάθε σημείο της Γής αντικείμενο ύψους 1,5 μέτρου και διαμέτρου 10 εκατοστών. Λειτουργεί ανεξάρτητα από δορυφορικό δίκτυο, ραντάρ ή σόναρς και εντοπίζει υποβρύχια, πυραύλους Κρούζ και ανθρώπους. Δημιουργεί ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΑΛΜΟ στην ατμόσφαιρα που μέχρι τώρα μόνο η πυρηνική έκρηξη δημιουργούσε. Εξουδετερώνει τις επικοινωνίες και τα ηλεκτρονικά συστήματα. Αντικαθιστα τα ραντάρ πέρα από τον ορίζοντα! Ελέγχει το έδαφος σε πολύ μεγάλο βάθος για τον εντοπισμό υπόγειων εγκαταστάσεων. Κάνει δηλαδή τομογραφικό έλεγχο του πλανήτη που αναλύεται από τους υπερυπολογιστές ΕMASS και CRAY. Συλλέγει επίσης πληροφορίες για πετρέλαιο, αέριο και μεταλλεύματα. Εντοπίζει αεροσκάφη Stealth. Λειτουργεί σαν Ουράνια Ασπίδα καταστροφής πυραύλων. Καταστρέφει τα ηλεκτρονικά συστήματα πλοήγησης αεροσκαφών και πλοίων. Ανιχνεύει τις πυρηνικές κεφαλές σε πτήση και τις ξεχωρίζει από τις συμβατικές ή τις εικονικές. Σεισμικά όπλα δημιουργίας σεισμών PRIME ARCUS, δραστηριοποίηση ηφαιστείων του πλανήτη. Πρόκληση πλημμυρών, παλιρροιών, τυφώνων, τσουνάμι κτλ, ενέργειες γνωστές σαν κλιματολογικός πόλεμος! Ομως και αυτά είναι μικρά μπροστά στην τεχνολογία των Ολύμπιων. Κάθε προσπάθεια απόκρουσης τους είναι μάταιη. Ερχόμενος ο Ζεύς στο ηλιακό μας σύστημα συνοδευόταν από τους Δραβίδες. Παρέλαβε από τον Σείριο τον Ηρακλή με τους Έλληνες Αρείους, από τον αστερισμό του Κάνωπος τους Γαράμανες και τους Μινύες του Ποσειδώνα από τις Πλειάδες. Προσγειώθηκαν στους πρόποδες του Ολύμπου στις αρχαίες Ελευθερές σημερινό Δίον. Η Κρήτη εποικίστηκε από τους Δραβίδες, η Ηπειρωτική Ελλάδα από τους Σείριους, η Θεσσαλία από τους Μινύες και τα παράλια της Β.Αφρικής από τους Γαράμανες. Σήμερα όμως η καταδυνάστευση του κόσμου αλλά και της Ελλάδας γίνεται από τους ερπετοειδής reptilians!!!


Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ REPTILIANS.


Στην Αμερική ο θεός των Τολτέκων Μάγια Gucumatz χαρακτηρίστηκε ως "σοφία του φιδιού". Οι Hopi αναφέρονται σε μια φυλή ερπετοειδών που ονομάζονται Sheti. Oι Cherokee ιθαγενείς λαοί αναφέρονται επίσης σε τέτοιου είδους φυλές. Στην προ-Κολομβιανή μυθολογία η αρχέγονη γυναίκα Bachue μετατράπηκε σε ένα μεγάλο φίδι, μερικές φορές αποκαλείται ουράνιο φίδι. Στις Ινδικές γραφές και τους θρύλους οι Naga είναι ερπετά όντα που ζούν υπόγεια και αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους στην επιφάνεια. Ο Κέκροπας ο πρώτος βασιλιάς της Αθήνας ήταν μισός άνθρωπος μισός φίδι. Στην Ασία πιστεύται ότι οι αυτοκράτορες ήταν σε θέση να αλλάζουν από άνθρωποι σε μορφή δράκου με την σύγχρονη έννοια της shapeshifting reptilians. Στην Βίβλο στον Κήπο της Εδέμ ο ίδιος ο σατανάς Σέτ είναι ένα όμορφο υπερφυσικό φίδι που μιλά κιόλας.Στην Αφρική οι Σαμάνοι κατέχουν την εσωτερική γνώση μιας φυλής των reptilians που ονομάζεται CHITAURI οι οποίοι έχουν τον έλεγχο της Γής. Σύμφωνα με την θεωρία του David Icke σε μια συνέντευξη που του έδωσε η Christine Fitzgerald μια έμπιστη φίλη της Νταϊάνα πριγκίπισσας της Ουαλίας της είπε ότι η βασιλική οικογένεια είναι ερπετά αλλοδαποί εξωγήινοι και μπορούσαν να κάνουν shapeshift να αλλάζουν μορφή μεταξύ ερπετού και ανθρώπου. Ο Icke αλλά και άλλοι υποστηρίζουν ότι ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπούς και η οικογένειά του είναι μέλος της ίδιας γραμμής αίματος και ότι η 11η Σεπτεμβρίου είναι το προϊόν μιας ερπετοειδούς συνομωσίας για την υποδούλωση της ανθρωπότητας! Ακόμοι αναφέρεται ότι έχουν γίνει ορατοί εξέχοντες πολιτικοί σε σχήμα-στροφή σε ερπετό κατά την διάρκεια τελετουργιών αίματος των Illuminati. Όλοι αυτοί υπηρετούν τον ναό του ΣΕΤ και πίνουν ανθρώπινο αίμα για να διατηρούν την ανθρώπινη μορφή. Επίσης ο Ζεκαρια Σιτσίν υποστηρίζει ότι οι Ανουνάκι ήταν μια πιο καλοπροαίρετη φυλή εξωγήινων ερπετοειδών και στην αρχαία Σουμερία δημιούργησαν μια βασιλική γραμμή αίματος μέσω της γεννετικής μηχανικής. Ακόμη αποδείξεις υπάρχουν και σε ιστορίες των ιθαγενών Ζουλού της Αφρικής αλλά και σε αρχαία ορυχεία που έχουν ανακαλυφθεί εκεί από την Anglo American Corporation που χρονολογούνται στα 60.000π.Χ. 


Στις μέρες μας σύμφωνα με τον Icke η Ελίτ της Αδελφότητας στην οποία περιλαμβάνονται οι αυτοκρατορίες των Ρότσιλντ και Ροκφέλερ διαθέτει έξι κύριους οργανισμούς "βιτρίνες" για τις συγκαλυμμένες δραστηριότητές της. Αυτές είναι το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, η Τριμερής Επιτροπή, η Λέσχη της Ρώμης, η Ομάδα Bilderberg, το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων και τα Ηνωμένα Έθνη.
ΠΗΓΗ((http://katohika.blogspot.com/2011/05/blog-post_9488.html))

Απρόσιτη παρέμεινε και φέτος η «εξωγήινη» λίμνη Βοστόκ της Ανταρκτικής


Απρόσιτη παρέμεινε και φέτος η «εξωγήινη» λίμνη Βοστόκ της Ανταρκτικής

Για λίγα μέτρα πάγου


O ρωσικός σταθμός Βοστόκ πάνω από τη λίμνη κατέχει το ρεκόρ του ψυχρότερου μέρους στη Γη (Πηγή: AARI)  
O ρωσικός σταθμός Βοστόκ πάνω από τη λίμνη κατέχει το ρεκόρ του ψυχρότερου μέρους στη Γη (Πηγή: AARI)  
Βοστόκ, Ανταρκτική: Στο παρά τρίχα απέτυχε η φετινή απόπειρα Ρώσων ερευνητών να φτάσουν την υπόγεια λίμνη Βοστόκ της Ανταρκτικής, ένα από τα τελευταία ανεξερεύνητα μέρη της Γης. Η λίμνη κρύβεται κάτω από τέσσερα χιλιόμετρα πάγου και πιστεύεται ότι παραμένει απομονωμένη από τον υπόλοιπο πλανήτη εδώ και τουλάχιστον 15 εκατομμύρια χρόνια. 

Έπειτα από χρόνια προσπαθειών, η αμφιλεγόμενη ερευνητική γεώτρηση έφτασε μόλις πέντε μέτρα πάνω από την επιφάνεια της μυστηριώδους λίμνης (ένθετη αριστερά). Η ρωσική ομάδα αναγκάστηκε όμως να εγκαταλείψει την προσπάθεια, καθώς λόγω του χειμώνα έπρεπε να φύγει από την Ανταρκτική την περασμένη Κυριακή. 

Το φρεάτιο της γεώτρησης πληρώθηκε με κηροζίνη και αντιψυκτικό υγρό, ώστε να παραμείνει ανοιχτό μέχρι την επιστροφή της ερευνητικής ομάδας το Δεκέμβριο. 

«Είναι σαν να εξερευνούμε έναν ξένο πλανήτη όπου κανείς δεν έχει ξαναπάει. Δεν γνωρίζουμε τι θα συναντήσουμε» δήλωσε Βάλερι Λούκιν του Ρωσικού Ινστιτούτου Έρευνας Αρκτικής και Ανταρκτικής (AARI). 

Όταν τελικά καταφέρουν να φτάσουν στην επιφάνεια της λίμνης, και να στείλουν στα βάθη της ένα αποστειρωμένο ρομποτικό βαθυσκάφος, οι ερευνητές ενδέχεται να ανακαλύψουν αρχαίες μορφές μικροβιακής ζωής που ζουν στην απομόνωση εδώ και εκατομμύρια χρόνια. 

Την ανακάλυψη τέτοιων μικροβίων περιμένουν με αγωνία οι αστροβιολόγοι, οι επιστήμονες που μελετούν τις συνθήκες που ευνοούν την εμφάνιση ζωής και προσπαθούν να ανακαλύψουν εξωγήινους. 

Το παγωμένο περιβάλλον της λίμνης θα μπορούσε για παράδειγμα να μοιάζει με τους υπόγειους ωκεανούς που πιστεύεται ότι υπάρχουν στην δορυφόρο του Δία Ευρώπη και τον δορυφόρο Εγκέλαδο του Κρόνου. 

Ωστόσο οι προσπάθειες των Ρώσων να φτάσουν στη λίμνη έχουν προκαλέσει αντιδράσεις από άλλους επιστήμονες, οι οποίοι προειδοποιούν για κίνδυνο μόλυνσης ενός πραγματικά παρθένου περιβάλλοντος. 

Οι πρώτες ενδείξεις για την ύπαρξη της λίμνης ήρθαν από βρετανικά ραντάρ που εξέτασαν το παγωμένο υπέδαφος της Ανταρκτικής τη δεκαετία του 1970 (δεξιά, το βαθούλωμα στον επιφανειακό πάγο πάνω από τη λίμνη σε εικόνα από ραντάρ της NASA). 

Η ύπαρξή της όμως δεν επιβεβαιώθηκε μέχρι το 1993. 

Η μεγαλύτερη από τις 140 υπόγειες λίμνες της Ανταρκτικής, στις οποίες το νερό διατηρείται περιέργως σε υγρή μορφή, η λίμνη Βοστόκ έχει μήκος 250 χιλιόμετρα και πλάτος 50 χιλιόμετρα. Είναι μια πραγματικά μεγάλη λίμνη, με το βάθος της να φτάνει σε ορισμένα σημεία τα 800 μέτρα. 

Τέσσερα χιλιόμετρα πιο πάνω, στην επιφάνεια του πάγου, βρίσκεται ο ρωσικός σταθμός Βοστόκ, όπου έχει καταγραφεί η χαμηλότερη θερμοκρασία οπουδήποτε στη Γη: -89,2 βαθμοί Κελσίου.

Τι κρύβεται κάτω από την Ανταρκτική;


Τι κρύβεται κάτω από την Ανταρκτική;


Ανησυχητικά στοιχεία έρχονται στο φως για πανάρχαια μυστικά που κρύβονται στο υπέδαφος της ...γιγαντιαίας ηπείρου, καθώς ένας δορυφόρος εντόπισε ένα κτίσμα κάτω από τους πάγους της Ανταρκτικής, ηλικίας 12.000 ετών!

Τουλάχιστον έτσι, υποστηρίζεται σε δημοσίευμα των European Union Times, το οποίο κάνει λόγο για μια αρχαία κατασκευή ή συσκευή που βρίσκεται θαμμένη κάτω από τόνους πάγου της Ανταρκτικής και η οποία ανακαλύφθηκε τον Απρίλιο του 2001, από έναν κατασκοπευτικό δορυφόρο.

Ο στρατός των Η.Π.Α., αμέσως διέψευσε τις αναφορές και τα μέσα ενημέρωσης « συμμορφώθηκαν» στις επιταγές του.

Αναφορές όμως εξακολουθούν να διαρρέουν σχετικά με ένα μυστικό πρόγραμμα ανασκαφών, το οποίο ξεκίνησε αμέσως μετά την ανακάλυψη.

« Αν πρόκειται για κάτι που κατασκεύασε ο στρατός των Η.Π.Α., τότε παραβιάζεται η διεθνής συνθήκη για την Ανταρκτική. Αν όχι, τότε πρόκειται για ένα κτίσμα τουλάχιστον 12.000 ετών, περίοδος που καλύπτεται η Ανταρκτική από πάγους. Θα αποτελεί λοιπόν το αρχαιότερο κτίσμα κατασκευασμένο από άνθρωπο στον πλανήτη» δήλωσε μια πηγή προσκείμενη στη Νικόλ Φοντέιν, η οποία ήταν πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, όταν ανακαλύφθηκε η κατασκευή.


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Τι κρύβεται κάτω από την Ανταρκτική; http://24wro.blogspot.com/2011/05/blog-post_6707.html#ixzz1Mdpdd0Fq

Καναδοι Ερευνητές βρήκαν μια απλή μέθοδο θεραπείας του καρκίνου !!!...Άλλα οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες σφυρίζουν αδιάφορα!!!


Καναδοι Ερευνητές βρήκαν μια απλή μέθοδο θεραπείας του καρκίνου !!!...Άλλα οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες σφυρίζουν αδιάφορα!!!

Ερευνητές  απο το πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα, στο Έντμοντον του Καναδά κατάφεραν να θεραπεύσουν τον  καρκίνο απο την προηγούμενη εβδομάδα, όμως υπάρχει μια ανατριχιαστική νεκρική σιγή  απο τις  ειδήσεις και γενικα την  TV. Είναι μια απλή τεχνική που χρησιμοποιεί ένα πολύ  βασικό και πιστοποιημένο φάρμακο. 

Η μέθοδος υιοθετεί και χρησιμοποιεί ένα φάρμακο που έχει σαν βασικό συνθετικό την ουσία dichloroacetate, η οποία χρησιμοποιείται αυτήν την περίοδο για να αντιμετωπίζονται  οι μεταβολικές αναταραχές. Και επειδή αυτή η ουσία χρησιμοποιείτε χρόνια  δεν υπάρχει καμία ανησυχία ούτε  παρενεργειών ή φόβος για τα μακροπρόθεσμααποτελέσματά της. 

Αυτό το φάρμακο λοιπόν δεν απαιτεί κανένα  δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, έτσι ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει  ευρέως και φτηνά έναντι των δαπανηρών φαρμάκων καρκίνου που παράγονται από τις μεγάλες  φαρμακοβιομηχανίες...ο οποίες και αυτές τώρα το παίζουν "Κουρδοι"!!

Οι φαρμακευτικές δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για αυτή την μέθοδο γιατί δεν μπορεί να πατενταριστεί..και no πατέντα..no μπαγιοκο!!

Και μην σκεφτείτε ότι είναι λογικό δηλαδή ότι μια εταιρία είναι λογικό να μην ασχολείται με κάτι που δεν έχει κέρδος !!..Σκεφθείτε ...η μάλλον αναλογιστείτε...πόσους βουλευτές και υπουργούς έχουν χορηγήσει προεκλογικά (άρα ελέγχουν ..ξεκάθαρα λόγια τώρα!) η εν λόγω εταιρίες να αποφασίζουν για την δική σου ζωή??!!!
Παραθέτω πηγες για να ερευνήσετε το θέμα

www.thedcasite.com... 
Petition for DCA Clinical Trials in Canada
ΠΗΓΗ((http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/05/blog-post_8478.html))

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ 11:11 ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΤΟ 2011...

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ 11:11 ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΤΟ 2011...


- Φέτος θα έχουμε την εμπειρία τεσσάρων ασυνήθιστων ημερομηνίων. 

1/1/11, 1/11/11, 11/1/11, 11/11/11 και αυτό δεν είναι όλο...

- Πάρτε τα δύο τελευταία ψηφία του έτους κατά το οποίο γεννηθήκατε 

Τώρα προσθέστε την ηλικία που θα έχετε φέτος, και το αποτέλεσμα θα
είναι 111 για όλους!

Για παράδειγμα, ο Γιάννης γεννήθηκε το 1957 και 57 + 54 = 111 καλό, ε !!!

Αυτό είναι το έτος των χρημάτων!

- Φέτος τον Οκτώβριο θα έχουμε 5 Κυριακές, 5 Δευτέρες και 5 Σάββατα.

Αυτό συμβαίνει μόνο κάθε 823 χρόνια !!!!!

Αυτά τα συγκεκριμένα έτη είναι γνωστά ως «Moneybags» ("σακούλες λεφτά")

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΘΡΙΛΕΡ ΤΟΥ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΥ HOLLYWOOD..




ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ TRAILER ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ VIDEOGAME OΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ Elder Scrolls V Skyrim ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ 11.11.11




ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ?????

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. 

ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΔΡΑΚΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ...

ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ??????????

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 11-11-11 ???????? 

ΠΟΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ??

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΤΩΝ 300 !!

''ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ''

Η καινούργια ταινία για την αρχαία Ελλάδα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 11-11-11 !!!

Αλλά γιατί 11-11-11 ?????

Μήπως θέλουν να δώσουν απάντηση μήνυμα στα αντίστοιχα σκοτεινά σχέδια των σιωνιστών για εκείνη την ημέρα ?????


ΠΗΓΗ((
http://eleytheroi-ellines.blogspot.com/2011/05/1111-2011.html))

«Παγκόσμιος πόλεμος» στο Αιγαίο!


«Παγκόσμιος πόλεμος» στο Αιγαίο!


Αμερικανικές, βρετανικές, γαλλικές, ακόμα και κινεζικές πετρελαϊκές εταιρείες επιδίδονται…ήδη σε έναν άτυπο διαγωνισμό για το ποιες θα είναι εκείνες που θα «βάλουν χέρι» στον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου αλλά και του Ιονίου. Κι αυτό παρότι η κυβέρνηση Παπανδρέου, όπως πληροφορούνται τα «Επίκαιρα», δείχνει ήδη την προτίμησή της προς την άλλη πλευρά του Ατλαντικού…
Οι καρχαρίες δεν βλέπουν, αλλά, όταν μυρίζουν αίμα, τους είναι αδύνατο να μην επιτεθούν! Μέσες άκρες αυτή είναι η τακτική που ακολουθούν και οι πολυεθνικές εταιρείες του πετρελαίου:
Μπορεί να μην βλέπουν, ακόμα τουλάχιστον, το «μαύρο χρυσό» σε κάποιο σημείο του πλανήτη, αλλά, όταν «μυρίζονται» πως αυτός υπάρχει, και μάλιστα σε μεγάλη ποσότητα, ενεργοποιούνται για να εισέλθουν στο παιχνίδι. Όπως στα δοκιμαστικά της Formula 1, όπου οι οδηγοί προσπαθούν να επιτύχουν όσο το δυνατό καλύτερο χρόνο για να ξεκινήσουν από ευνοϊκή pale position στον αγώνα της επόμενης ημέρας, έτσι και οι «πετρελαιάδες» επιδιώκουν να αποκτήσουν το απόλυτο πλεονέκτημα για την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου του Αιγαίου, παρότι η κυβέρνηση εμφανίζεται να τη μεταθέτει για μετά το 2012.

Η Noble Energy
Ως πιο ισχυροί «παίκτες» τη δεδομένη χρονική στιγμή παρουσιάζονται η αμερικανική, εβραϊκών συμφερόντων, Noble Energy, καθώς και η βρετανική Shell. Όποιος κι αν αναδειχτεί νικητής σε αυτή την «κούρσα» αναμένεται να καρπωθεί σχεδόν το 50% του ετήσιου τζίρου της αξιοποίησης του ελληνικού ορυκτού πλούτου, πιθανότητα που ήδη κάνει πολλούς να μιλούν για «ακονισμένα μαχαίρια» των πολυεθνικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Noble, με έδρα τη Νέα Υόρκη, θεωρείται φαβορί για την εκμετάλλευση του υποθαλάσσιου ορυκτού πλούτου και της Κύπρου, μέσω της ισραηλινής θυγατρικής της Delek. 




Στελέχη της, μάλιστα, είχαν βρεθεί την προηγούμενη εβδομάδα στη Μεγαλόνησο για διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση Χριστόφια. Διπλωματικοί κύκλοι εκμυστηρεύονται, μάλιστα, στα «Επίκαιρα» πως δεν αποκλείεται οι σχετικές έρευνες στη συμπεφωνημένη Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου με το Ισραήλ να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι.
Η κυπριακή κυβέρνηση έχει ήδη υπογράψει συμφωνία με τη Noble για πιθανή συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου στο περίφημο «Οικόπεδο Δώδεκα». Στο λιμάνι της Λεμεσού, μάλιστα, έχουν εμφανιστεί οι πλατφόρμες από τις οποίες θα διεξάγονται οι εργασίες ανόρυξης, οι οποίες θα μεταφερθούν προς το Ισραήλ. Υπενθυμίζεται ότι η Κύπρος υπέγραψε με το ισραηλινό κράτος μια πρώτη συμφωνία για την εκμετάλλευση της ΑΟΖ, ενώ οι δύο χώρες θα υπογράψουν και ειδική συμφωνία καταμερισμού των εσόδων, καθώς και δευτερεύουσες συμπληρωματικές συμφωνίες και ρήτρες.
Σε αυτό το πλαίσιο, εξάλλου, εντάσσουν πολλοί τη συχνή παρουσία στην Ελλάδα εκπροσώπων του εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ, σε υψηλότατο μάλιστα επίπεδο, για επαφές με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία. Δεν έχουν περάσει πολλές εβδομάδες, άλλωστε, από τότε που ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό στην πρώτη διάσκεψη των προέδρων των οργανισμών οι οποίοι απαρτίζουν το αμερικανικό εβραϊκό λόμπι που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας.
Τα «Επίκαιρα», πάντως, είναι σε θέση να γνωρίζουν πως ο κ. Γιώργος Παπανδρέου έχει δώσει εντολή στον υπουργό Πολιτισμού κ. Παύλο Γερουλάνο και στον υφυπουργό Εξωτερικών κ. Δημήτρη Δόλλη να δημοσιοποιούν μόνο τις συμφωνίες «χαμηλής» πολιτικής με το Ισραήλ, για να μην προκαλούνται οι Τούρκοι αλλά και οι Άραβες.
Σύμφωνα, εξάλλου, με την πληροφόρηση που αντλούμε από την ιστοσελίδα της Noble (www.nobleenergyinc.com), η εταιρεία έχει σχεδιάσει ένα παγκόσμιο επενδυτικό πρόγραμμα αξίας 2,7 δις δολαρίων για το 2011. Σημειώνεται ότι, πέρα από τις ΗΠΑ και την Ανατολική Μεσόγειο, οι δραστηριό τητες της Noble επεκτείνονται τόσο στον Κόλπο του Μεξικού όσο και στη Δυτική Αφρική. Το πρόγραμμα της εταιρείας για το τρέχον έτος για την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου αγγίζει τα 650 εκατ. δολάρια. Το μεγαλύτερο ποσό θα κατευθυνθεί στην ανάπτυξη του πεδίου φυσικού αερίου της Ταμάρ, ανοιχτά του Ισραήλ, ενώ σχέδια γεωτρή σεων υπάρχουν και για τον περίφημο «Λεβιάθαν», το γιγάντιο κοίτασμα φυσικού αερίου στην περιοχή μεταξύ του Ισραήλ και της Κύπρου.
Η Shell
Το «ματς», ωστόσο, δεν αναμένεται να κερδηθεί εύκολα από τη Noble, αφού υπάρχουν ευμετάβλητοι παράγοντες οι οποίοι μπορεί να χρίσουν νικητές τα βρετανικά συμφέροντα της Shell, τα οποία ήδη έχουν καταθέσει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση στην κυπριακή κυβέρνηση. Πρωτοστάτης στην επιλογή Shell φέρεται να είναι ο διευθυντής της Δημόσιας Επιχείρησης Φυσικού Αερίου Κύπρου κ. Στέλιος Στυλιανού.
Τα «Επίκαιρα» είναι σε θέση να γνωρίζουν πως το κυπριακό ζήτημα εισέρχεται σε μια περίοδο έντονων παρασκηνιακών διαβουλεύσεων, οι οποίες είναι σφόδρα πιθανό να καταλήξουν σε ένα σχέδιο επίλυσής του τύπου Ανάν.
Αυτό σημαίνει πως τόσο η κυπριακή όσο και η ελληνική κυβέρνηση θα επιχειρήσουν να προσεγγίσουν τη βρετανική πλευρά, η οποία, πέρα από τους ιστορικούς αποικιοκρατικούς δεσμούς της με τη νήσο, διατηρεί ακόμα βάσεις εκεί. Ένα μέσο για να επιτευχθεί αυτή η προσέγγιση είναι και η σύναψη συμφωνιών για την εκμετάλλευση του ελληνικού και κυπριακού ορυκτού πλούτου από τη Shell. Η, επίσης βρετανικών συμφερόντων, BP φαίνεται να αποκλείεται εξαιτίας της πετρελαιοκηλίδας στον Κόλπο του Μεξικού, για την οποία θεωρείται αποκλειστικά υπεύθυνη.
Τα… αουτσάιντερ της κούρσας
Την ίδια ώρα, τα κοιτάσματα του Αιγαίου και του Ιονίου «γλυκοκοιτάζουν» και οι Γάλλοι της Total. Όσοι μπορούν να βλέπουν πίσω από τις θολές «γραμμές» της επικαιρότητας αντιλαμβάνονται πως οι αμυντικές συμφωνίες της κυβέρνησης Σαρκοζί, τόσο με την κυπριακή όσο και με την ελληνική κυβέρνηση, υποκρύπτουν τη βαθύτερη επιθυμία του Παρισιού για ενεργότερη ανάμειξη στα ενεργειακά ζητήματα της Ανατολικής Μεσογείου.
Υπενθυμίζουμε ότι η Γαλλία χρησιμοποιεί τη βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» στη Μεγαλόνησο, την οποία, σημειωτέον, δεν χρησιμοποίησε ποτέ η Ελλάδα, ενώ στη χώρα μας βρέθηκε ξανά το αεροπλανοφόρο «Σαρλ Ντε Γκολ» για κοινές ασκήσεις με την ελληνική αεροπορία.
Στο μεταξύ, αν η ανάμειξη ρωσικών ή άλλης «εθνικότητας» ευρωπαϊκών εταιρειών θεωρείται μάλλον δύσκολη, δεν ισχύει το ίδιο και για τις κινεζικές.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι σε αυτό το ενδεχόμενο είχε αναφερθεί σε πρόσφατη συνέντευξή του στα «Επίκαιρα» και ο γενικός διευθυντής του ΙΓΜΕ κ. Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου.
Η Κίνα, άλλωστε, διαθέτει και την κατάλληλη τεχνογνωσία και την απαραίτητη εμπειρία, αφού, πέρα από όλα τα άλλα πλεονεκτήματά της, πρόκειται για χώρα με ορυκτό πλούτο.

«Η Ελλάδα γιατί δεν τολμά;»
«Η μικρή, ημικατεχόμενη Κύπρος τολμά, παρότι δεν διαθέτει την απαιτούμενη στρατιωτική δύναμη για να εγγυηθεί την ασφάλεια των ερευνών και των γεωτρήσεων. Η Ελλάδα, όμως, τι κάνει;» αναρωτιέται στα «Επίκαιρα» ο πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Ευρωπαϊκών και Διεθνών Αναλύσεων (ΕΛΚΕΔΑ) κ. Σταύρος Καρκαλέτσης. Κατά τον ίδιο, ο κ. Παπανδρέου επιθυμεί να αποφύγει την «καυτή πατάτα» της αξιοποίησης των εθνικών μας ενεργεια κών αποθεμάτων και να την «κληροδοτήσει» σε όποια κυβέρνηση τον διαδεχτεί. «Οι υπουργοί της κυβέρνησης Παπανδρέου μπορεί να αφιερώνουν τρία 24ωρα για να συζητούν με λαθρομετανάστες-καταληψίες πανεπιστημίων, όμως στο κεφάλαιο “ενέργεια” παραμένουν προσηλωμένοι στον… αστερισμό της αδράνειας. Την ίδια ώρα, το “Πίρι Ρέις” ετοιμάζεται για “τσάρκα” στο Καστελόριζο», συμπληρώνει αιχμηρά ο κ. Καρκαλέτσης.
Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα επισημαίνει στα «Επίκαιρα» ο κ. Μάνος Καραγιάννης, επίκουρος καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η σύμπλευση των ελληνικών και των ισραηλινών συμφερόντων στην Ανατολική Μεσόγειο, η υψηλή τιμή του πετρελαίου και η επιτυχημένη οριοθέτηση της κυπριακής ΑΟΖ είναι παράγοντες που θα επιτρέψουν στην Αθήνα να διεκδικήσει πιο αποφασιστικά τα δικαιώματά της που απορρέουν από τη Συνθήκη της Θάλασσας. 
Ετοιμοπόλεμοι και οι Έλληνες…Ελλάδας και εξωτερικού!!!
Όποια κι αν είναι η ξένη εταιρεία –ή οι εταιρείες– που θα κληθεί να εξορύξει και να εκμεταλλευτεί τα πλούσια ελληνικά κοιτάσματα, θεωρείται βέβαιο ότι θα χρειαστεί τη συνδρομή και αντίστοιχων ελληνικών εταιρειών πετρελαιοειδών. Φαβορί για άμεση ανάμειξη είναι η Motor Oil της οικογένειας Βαρδινογιάννη αλλά και τα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ), στα οποία είναι συνέταιροι το Ελληνικό Δημόσιο και η οικογένεια Λάτση. Τόσο η Motor Oil, άλλωστε, όσο και τα ΕΛΠΕ γνωρίζουν την ελληνική αγορά καλύτερα από τον καθένα.
Στο μεταξύ, τα «Επίκαιρα» ενημερώνονται και για το έντονο ενδιαφέρον ελληνικών εφοπλιστικών κύκλων του City του Λονδίνου, κυρίως για τη μεταφορά του ισραηλινοκυπριακού πετρελαίου από την Κύπρο στην Ελλάδα και από εδώ στην Ευρώπη. Η παρουσία των δεξαμενόπλοιών τους αναμένεται έντονη, αν ληφθεί υπόψη πως δεν προβλέπεται η κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού που θα μεταφέρει το «μαύρο χρυσό» από την Κύπρο προς τη χώρα μας και από εκεί στην υπόλοιπη «Γηραιά Ήπειρο».


Αμερικανική «χυλόπιτα» στην Τουρκία!
Είναι γνωστό ότι Ελλάδα και Τουρκία διεξάγουν διερευνητικές επαφές με στόχο την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας. Επικεφαλής της ελληνικής πλευράς είναι ο κ. Παύλος Αποστολίδης, πρέσβης επί τιμή και πρώην διοικητής της ΕΥΠ, ενώ της τουρκικής ο κ. Φεριντούν Σινιρλίογλου, υφυπουργός Εξωτερικών της γείτονος. Αληθεύει, όπως πληροφορούνται τα «Επίκαιρα», πως οι Τούρκοι απείλησαν, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, με αποχώρηση, αν η Ελλάδα «τολμούσε» να συνάψει συμφωνία με την Κύπρο για την οριοθέτηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης τους; Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα προσέφερε την άτυπη δέσμευσή της πως δεν θα το κάνει;
Επιπλέον, είναι αληθείς οι πληροφορίες των «Επίκαιρων» ότι το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας διαμήνυσε στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ πως η θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κύπρου και Ρόδου –αποκλείοντας το Καστελόριζο– αποτελεί δική της ΑΟΖ και πως η θαλάσσια περιοχή περιμετρικά της Κύπρου δεν ανήκει αποκλειστικά στην Κυπριακή Δημοκρατία, αλλά εξ ημισείας με τους Τουρκοκύπριους; Ανταποκρίνεται, επίσης, στην πραγματικότητα πως η στάση των Αμερικανών αξιωματούχων, ελέω αμερικανοεβραϊκών πιέσεων, ήταν αρνητική έως και ψυχρή απέναντι στους τουρκικούς ισχυρισμούς;…