Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Η απίστευτη ικανότητα των τσιγγάνων της Ταϊλάνδης.


Η απίστευτη ικανότητα των τσιγγάνων της Ταϊλάνδης.

Οι τσιγγάνοι της Ταϊλάνδης έχουν μια εξαιρετική ικανότητα να παρακάμπτουν ένα αυτόματο αντανακλαστικό του ματιού. Τα άτομα αυτά έχουν καταφέρει να προσαρμόσουν την όρασή τους και βλέπουν κάτω από το νερό με εξαιρετική ευκρίνεια. Πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι οποιοδήποτε παιδί μπορεί να μάθει αυτό το εντυπωσιακό κόλπο. 

Δείτε το όμορφο βίντεο του BBC που δείχνει τους Ταϊλανδούς εν ώρα δράσης.

Jim Caviezel: «Ο ρόλος του Χριστού κατέστρεψε την καριέρα μου. Το Χόλυγουντ μου έκλεισε την πόρτα»


Jim Caviezel: «Ο ρόλος του Χριστού κατέστρεψε την καριέρα μου. Το Χόλυγουντ μου έκλεισε την πόρτα»

Ο Αμερικάνος ηθοποιός Jim Caviezel ισχυρίζεται ότι η καριέρα του στο Hollywood ναυάγησε μετά το ρόλο του ως Ιησούς Χριστός.
Είπε ότι η βιομηχανία του θεάματος τον «απέρριψε», αφού πήρε τον κύριο ρόλο στην ταινία «Τα Πάθη του Χριστού» του Μελ Γκίμπσον.
Από την στιγμή που έπαιξε τον Γιο του Θεού στην ταινία του 2004, οι προσφορές έχουν στερέψει και πολλοί στον κλάδο τον αποφεύγουν.
Αν και η ταινία έγινε box office hit, λαμβάνοντας περισσότερα από 400 εκατομμύρια δολάρια σε όλο τον κόσμο, καταδικάστηκε ως «αντισημιτική».
Ο Gibson, ο διευθυντής της ταινίας, κατηγορήθηκε αργότερα ότι έκανε αντι-εβραϊκές παρατηρήσεις μετά τη σύλληψή του για οδήγηση σε κατάσταση μέθης.
Ο Caviezel είπε ότι προειδοποιήθηκε από τον Γκίμπσον να μην πάρει τον ρόλο γιατί ποτέ του δεν θα εργαζόταν στο Hollywood ξανά!
«Μου είπε: "Ποτέ δεν θα εργαστείς σε αυτήν την πόλη ξανά". Του είπα, "Όλοι 
πρέπει να πάρουμε τον σταυρό μας". Ο 
Caviezel τα είπε αυτά σε ένα ακροατήριο εκκλησίας στο Ορλάντο της Φλόριντα.
Μετά από τα Πάθη του Χριστού, ο 42χρονος ηθοποιός έχει εμφανιστεί μόνο σε μια χούφτα ταινιών.
Πριν παίξει τον Ιησού είχε θεωρηθεί ως ένα από τα νέα αστέρια του Χόλιγουντ και εμφανίστηκε στο «The Count of Monte Cristo» και στο «‘ngel Eyes» με την Τζένιφερ Λόπεζ.
Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ήταν το 2000 με το θρίλερ «Frequency»με τον Ντένις Κουέιντ.
Ο Caviezel, που είναι πιστός ρωμαιοκαθολικός, είπε ότι ήξερε ότι ο ρόλος του Ιησού θα ήταν παρακινδυνευμένος.
«Ο Ιησούς είναι τόσο αμφιλεγόμενος σήμερα όπως και τότε που ο ίδιος το είχε πει» είπε ο Caviezel. «Δεν έχουν αλλάξει πολλά σε 2.000 χρόνια».
Είπε ότι δεν ανησυχεί για τη στασιμότητα της καριέρας του.
Κατά τη διάρκεια της 20λεπτης ομιλίας του, ο Caviezel μίλησε για τα προβλήματα που προκάλεσαν εμπόδια στον Gibson.
«Ο Μελ Γκίμπσον, είναι ένας φρικτός αμαρτωλός, έτσι δεν είναι;» είπε ο Caviezel. «Ο Μελ Γκίμπσον δεν έχει ανάγκη την κρίση σας, χρειάζεται τις προσευχές σας».
Ο Caviezel δήλωσε ότι η πίστη του είναι ο οδηγός του, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.
Είπε ότι δεν ήταν τυχαίο ότι «στο 33ο έτος της ηλικίας μου, μου ζητήθηκε να παίξω τον Ιησού, και αστειεύτηκε για τα αρχικά του, που επίσης, είναι τα ίδια με του Ιησού Χριστού.
Ο ηθοποιός μίλησε για την ταινία και τις αρνητικές επιπτώσεις της στην καριέρα του, ενώ βρισκόταν σε μία megachurch στο Ορλάντο για να προωθήσει ένα νέο ακουστικό βιβλίο της Αγίας Γραφής.
Ο Caviezel παίζει τον Ιησού και άλλοι σταρ του Χόλιγουντ, όπως ο Richard Dreyfuss, ακούγονται στο CD.

Εξαναγκάζουν του Βραζιλιάνους να αποδεχτούν την ομοφυλοφιλία. Νόμος κατά της ‘ομοφοβίας’ και κατήχηση στα σχολεία


Εξαναγκάζουν του Βραζιλιάνους να αποδεχτούν την ομοφυλοφιλία. Νόμος κατά της ‘ομοφοβίας’ και κατήχηση στα σχολεία


Του Marcos / San Paolo Bureau (henrymakow.com)
Η παραπάνω (σοκαριστική) φωτογραφία είναι από το υλικό της κυβέρνησης της Βραζιλίας που θα μοιραστεί σταγυμνάσια όλης της χώρας.
Μια σκιά πλανιέται πάνω από τη δημοκρατία και τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα στη Βραζιλία. Το όνομά της είναι νόμος PLC122.
Εάν αυτός ο νόμος εγκριθεί, κάθε είδους ηθικής, θρησκευτικής, φιλοσοφικής ή ιατρικής γνώμης κατά του ομοφυλόφιλου τρόπου ζωής, θα υποβάλει το συγγραφέα σεφυλάκιση και βαριά πρόστιμα. Και αυτό δεν θα αφορά μόνο τα μεγάλα εμπορικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και τα blogs, τις εκπομπές θρησκευτικού περιεχομένου, ακόμα καιτις ιδιωτικές συνομιλίες. Από τις μέρες του Ναζιστικού Κόμματος και της Μαοϊκής Πολιτιστικής Επανάστασης,δεν έχουμε δει μια τέτοια κατάφωρη προσβολή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε αυτό το μέγεθος.
Το ριζοσπαστικό κίνημα αξιοποιεί τη δυναμική που παράγεται από την έγκριση των Αστικών Ενώσεων των ομοφυλόφιλων από το Ανώτατο Δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα, σε ένα παράνομο σφετερισμό της λειτουργίας του Κογκρέσου. Ο νόμος δείχνει ασέβεια προς το Σύνταγμα, το οποίο μπορεί να αλλάξει μόνο από την πλειοψηφία του Κογκρέσου. Τώρα, οι gay ακτιβιστές σχεδιάζουν μια πορεία για το νομοσχέδιο στη Μπραζίλια, η οποία χρηματοδοτείται με χρήματα από τις ΜΚΟ, ώστε να συμπέσει με την Παγκόσμια Αντι-Ομοφοβική Ημέρα, στις 17 Μαΐου.
Μια βαριά εκστρατεία των ΜΜΕ βρίσκεται εν εξελίξει εδώ και αρκετά χρόνια, όπου μόνο pro-gay ειδήσεις εμφανίζονται στις εφημερίδες. Μια τεράστια εκστρατεία απευαισθητοποίησης του κοινού προωθείται επίσης από το βραζιλιάνικο κανάλι ‘Globo TV’, μέσα από τις σαπουνόπερές του, που παρακολουθούνται από την πλειοψηφία του πληθυσμού. Οι περισσότεροι συγγραφείς σαπουνόπερων είναι είτε ανοιχτά γκέι ή αριστεροί. Έχουν παρουσιάσει κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών ρομαντικά ζευγάρια ομοφυλοφίλων, ιστορίες ομοφυλόφιλων υπό διωγμό και τελικά γκέι γαλλικά φιλιά, με τρόπο που μόνο ως social engineering (κοινωνική μηχανική) μπορεί να περιγραφεί.(Σχ. ΚΟ: Η «κοινωνική μηχανικής αποτελεί ένα είδος μυστικής επιστήμης του χειρισμού του πλήθους, που χρησιμοποιείται από τους «λίγους» που γνωρίζουν τα μυστικά της εκμετάλλευσης και της εξουσίας και έχουν τα μέσα για να την επιβάλλουν στις μάζες. Η κοινωνική μηχανική ονομάζεται και «επιστήμη της εκμετάλλευσης του έμψυχου υλικού», «τέχνη της απάτης», «μυστικά της εξουσίας», «χειρισμός των κατωτέρων», «real politiκ», κ.ά ). Αυτό το μήνα, υπήρχε μια σκηνή σε μία σαπουνόπερα όπου μια κόρη επιπλήττει τον πατέρα της, λέγοντάς του ότι θα μπορούσε να συλληφθείεπειδή λέει το αφεντικό "fruity" (‘κουνιστός’), «επειδή έρχεται ένας νέος νόμος».
Ένα πρακτικό παράδειγμα μεροληψίας ήταν η ευρεία κάλυψη από τα media της χώρας, της επίθεσης που δέχτηκε ένας γκέι από κάποιον αλήτη, στο Σάο Πάολο. Αν και δεν υπήρχαν αποδείξεις ότι ο επιτιθέμενος γνώριζε ότι το θύμα ήταν ομοφυλόφιλος, και ότι αυτό συνέβη μετά τα μεσάνυχτα, σε μια επικίνδυνη περιοχή για κάθε άτομο, το θέμα συζητήθηκε για εβδομάδες. Τα περισσότερα εγκλήματα κατά ομοφυλόφιλων ατόμων στη Βραζιλία έχουν διαπραχθεί από τους συντρόφους τους, ή σχετίζονται με τα ναρκωτικά ή την πορνεία, όπως συμβαίνει με τους τραβεστί (συνήθως είναι και τοξικομανείς και πόρνες). Υπάρχει σχεδόν μηδενική πραγματική ομοφοβία στη Βραζιλία. Σε όλη μου τη ζωή, δεν έχω δει ποτέ ένα γκέι άτομο να είναι θύμα εκφοβισμού.
Από την άλλη πλευρά, έχουμε δει πολλές επιθέσεις από ομοφυλόφιλους παιδεραστές (βιασμούς και δολοφονίες) σε παιδιά, ακόμα και από εκπαιδευτικούς στα σχολεία. Αυτές οι περιπτώσεις συχνά παραμελούνται από τα μέσα ενημέρωσης και, όταν δημοσιευθούν, ο δημοσιογράφος δεν γράφει ποτέ τη λέξη ‘ομοφυλόφιλος’.
Ακόμα και αυτή την εβδομάδα, ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο σε μια μοντέρνα περιοχή στο Σάο Πάολο έπρεπε να βάλει φρουρούς ασφάλειας μέσα στο μπάνιο, επειδή οι ομοφυλόφιλοι άνδρες έκαναν σεξ δημοσίως.
Η επόμενη κίνησή τους είναι η προώθηση του «gay kit», μιας σειράς από DVD που παρήχθησαν από την κυβέρνηση, που δείχνουν σαφή γκέι συμπεριφορά σε παιδιά, που πρέπει να δουν οι μαθητές του γυμνασίου και του λυκείου, προκειμένου να τους δοθεί κίνητρο για ένα ‘γκέι lifestyle. Στο μέλλον, τίποτα δεν θα είναι αδύνατο. Ιατρικές ειδήσεις, όπως η πρόσφατη μελέτη που δείχνει ότι οι ομοφυλόφιλοι έχουν διπλά ποσοστά καρκίνου, θα πρέπει να λογοκρίνονται. Συντηρητικά blogs και θρησκευτικά ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά κανάλια, θα τεθούν εκτός νόμου. Αν απολύσεις έναν τεμπέλη, ανίκανο ομοφυλόφιλο εργαζόμενο, θα πηγαίνεις φυλακή. Αν δεν προσλάβεις έναν ομοφυλόφιλο θα πηγαίνεις φυλακή. Αν παραθέσεις ένα απόσπασμα από τηνΒίβλο για την ομοφυλοφιλία, θα πηγαίνεις φυλακή. Αν διαμαρτύρεσαι για δύο άντρες που φιλιούνται και χαϊδεύονται σε ένα εστιατόριο μπροστά στα παιδιά σου, θα πηγαίνεις φυλακή (ο νόμος το λέει συγκεκριμένα έτσι). Το περιεχόμενο αυτού του άρθρου θα ήταν αρκετό για να με βάλει στη φυλακή. Η κοινωνία θα είναι στο έλεος μιας ειδικής κάστας, με ειδικά προνόμια.
Η κυβέρνηση, βαθιά μπλεγμένη στα εβδομαδιαία σκάνδαλα διαφθοράς της τάξης δισεκατομμυρίων δολαρίων, εκφράζει την ικανοποίησή της απόσπασης της προσοχής του λαού από τα προβλήματα.
Ο νόμος αυτός θα κάνει το ομοφυλοφιλικό σεξ το πιο ιερό πράγμα στη Βραζιλία. Περισσότερο από το Θεό, περισσότερο από τα παιδιά. Στη χώρα αυτή, έχουμε δει όλα τα είδη των βεβηλώσεων, όπως εικόνες του Χριστού βυθισμένες στα ούρα και ακόμη και έναν ομοφυλόφιλο να βγάζει ένα ροζάριο από το ορθό έντερο του, στις επιχορηγούμενες από το κράτος εκδηλώσεις «τέχνης». Αυτό θεωρείται αυτο-έκφραση.
Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης θεωρούν τη Βραζιλία ως το επόμενο ‘θαύμα του κόσμου’, ιδιαίτερα αφότου οι μαρξιστές ανέλαβαν τη χώρα. (Στην φώτο: ο πρόεδρος Λούλα με την σημαία των ομοφυλόφιλων). Να μην γελιόμαστε. Η Βραζιλία είναι μια από τις πρωτοπόρες χώρες στην πορεία προς τη νέα παγκόσμια τάξη και την ολοκληρωτική καταστροφή των ηθικών και οικογενειακών αξιών, μια θέση που θα κάνει την Βόρεια Κορέα να μοιάζει η γη της ελευθερίας.

Paranormal Activity-Ανεξηγητες Καταστασεις (Ντοκιμαντερ-Ελληνικη Εκφωνηση)


Paranormal Activity-Ανεξηγητες Καταστασεις (Ντοκιμαντερ-Ελληνικη Εκφωνηση)

Ενα απο τα πιο συναρπαστικα γεγονοτα στη ιστορια των U.F.O, ειναι κατα πολλους η πιθανη συντριβη ενος ιπταμενου αντικειμενου στο Roswell, του New Mexico.Ανακαλυψτε τις τοποθεσειες που επισκεφτηκαν εξωγηινα οντα, και γνωριστε τις μαρτυριες των ανθρωπων με τους οποιους πιθανον ηρθαν σε επαφη.
ΠΗΓΗ((http://katohika.blogspot.com/2011/05/paranormal-activity.html))




2/4




3/4



4/4


Σώπα όπου να 'ναι θα σημάνουν οι καμπάνες.....


Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει τι γίνεται…;
Ένα χρόνο τώρα προσπαθούσανε να πείσουν το λαό.... για τη χρησιμότητα του Μνημονίου ως ΜΟΝΗ σωτηρία και τώρα μας λένε ότι είναι καλύτερη η ήπια αναδιάρθρωση από τη χρεοκοπία…..

Ευχαριστούμε κύριοι…..Αλλά αυτό το γνωρίζαμε και πριν το Μνημόνιο….
Εσείς δε το γνωρίζατε αυτό και προσπαθούσατε να μας πείσετε για τους μονόδρομους του Πρωθυπουργού….;

H αποτυχία του Μνημονίου σηματοδότησε την προσπάθεια ανάληψης της Εξουσίας από το κ. Σαμαρά ο οποίος, με ένα ουσιαστικά προεκλογικό πρόγραμμα, προσπαθεί να πείσει ως εναλλακτική πρόταση….Βέβαια τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης Παπανδρέου δεν είχε προτάσεις και από τις Περιφερειακές εκλογές δήλωνε αντιμνημονιακός - που όμως κατά δημόσια δήλωση του θα σεβόταν την υπογραφή της προηγούμενης Κυβέρνησης…..Προφανώς βρισκόμαστε σε ένα καινούριο «Λεφτά Υπάρχουν»…..

Ο υπουργός Οικονομικών συνοδεία της Τρόικα θα εξειδικεύσει το πρόγραμμα «Ξεπουλήματος της Χώρας» καθώς από το ΕUROGROUP έφυγε σχεδόν «δαρμένος»….Οι Πιστωτές μας λοιπόν είναι αποφασισμένοι να τα πάρουν όλα…..

Το θέμα είναι κατά πόσο διατιθέμεθα να τα προσφέρουμε ….

Καταρρέει επίσης και η μεγαλύτερη απάτη που διατυπώθηκε ως επιχείρημα, για να αποδεχθεί η κοινή γνώμη το Μνημόνιο, ότι : «είμαστε στην Ευρώπη, δε θα μας αφήσουν…»

Δυστυχώς η πραγματικότητα που αποτυπωνόταν στα πρόσωπα μας τώρα φαίνεται πεντακάθαρα και στα χαρτιά του κ. Παπακωνσταντίνου…..Το κακό είναι ότι τώρα που το αντιλήφθηκε προσπαθεί να κρύψει την αποτυχία του κάτω από το χαλί των ιδιωτικοποιήσεων…..

Όλα αυτά συνθέτουν μια πολιτική από όλες τις πλευρές που όχι μόνο υπεύθυνη δεν είναι αλλά και δημιουργεί μεγαλύτερες περιπέτειες από αυτές που θα μπορούσε να φανταστεί ο μέσος νούς……
ΠΗΓΗ((http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/05/blog-post_2613.html))
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ<<<>>>>