Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Πως και γιατί τη στήσανε στον Strauss Kahn

Φάση Nο 1 ολοκληρώθηκε: Ψηφίσθηκε το νομοσχέδιο για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση. Ξεκινάει η Φάση Νο 2: Κάρτα του Πολίτη.


Φάση Nο 1 ολοκληρώθηκε: Ψηφίσθηκε το νομοσχέδιο για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση. Ξεκινάει η Φάση Νο 2: Κάρτα του Πολίτη.

Παρά τη διαμαρτυρία τη δική μας και δεκάδων άλλων blogs, την αρθρολογία μας, την παράθεση τόσων και τόσων επιχειρημάτων για την αφανή σκοπιμότητα του νομοσχεδίου της "Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης", αυτό σήμερα ψηφίστηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.  Δυστυχώς το πρώτο βήμα για την εισαγωγή της Κάρτας του...


στην ζωή των Πολιτών έγινε σήμερα. Σύμφωνα με τον ανακοινωθέντα σχεδιασμό του Υπουργείου Εσωτερικών, αναμένεται να παρουσιασθεί ο "Οδικός Χάρτης για την εισαγωγή της Κάρτας του Πολίτη" και στην συνέχεια να ακολουθήσουν οι σχετικές με την Κάρτα του Πολίτη, νομοθετικές και άλλες πρωτοβουλίες. 


Αναμένουμε από τους έχοντες θεσμική φωνή, τουλάχιστον τώρα, έστω και αργά, να αφυπνισθούν και να ορθώσουν το ανάστημά τους στην επερχόμενη ηλεκτρονική φυλακή που ξεκίνησε να χτίζεται και θα ολοκληρωθεί με την εισαγωγή της Κάρτας του Πολίτη.
http://id-ont.blogspot.com/2011/05/n-1-2.html#more


VORIA.gr: Ψηφίστηκε κατ’ άρθρον κατά πλειοψηφία στην ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση.




Αν και επί της αρχής όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταψήφισαν το νομοσχέδιο, επί των άρθρων ψηφίστηκαν επιμέρους διατάξεις με ευρύτερες πλειοψηφίες, όπως το βασικό άρθρο για την αύξηση των ωρών εργασίας στο Δημόσιο από τις 37,5 στις 40 που υπερψηφίστηκε και από τη ΝΔ και τον ΛΑΟΣ. 


«Για μας είναι θέμα αρχής και έτσι υπερασπιζόμαστε τη ρύθμιση», είπε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, υπογραμμίζοντας ότι «η αύξηση αυτή του ωραρίου ισοδυναμεί με ένα παραγόμενο έργο που για να αποδοθεί θα έπρεπε να προσληφθούν 46.000 εργαζόμενοι».
ΠΗΓΗ((http://katohika.blogspot.com/2011/05/n-1-2.html))

Χωροχρονικά πειράματα και η μάχη του Μαραθώνα… Μια νέα Διάσταση-μια τολμηρή και βάσιμη θεωρία


Χωροχρονικά πειράματα και η μάχη του Μαραθώνα… Μια νέα Διάσταση-μια τολμηρή και βάσιμη θεωρία


Μεταφέρω μια πολύ ενδιαφέρουσα οπτική που συσχετίζει τα χωροχρονικά πειράματα στην Ελλάδα (η συνέχεια του πειράματος Φιλαδέλφεια και Montauk) με τη μάχη του Μαραθώνα όπως προκύπτει από τη ματιά ενός ερευνητή και συγγραφέα του αντίστοιχου βιβλίου... κ. Ασλάνη σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα:

1. Αγαπητέ κ. Ασλάνη, πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Έσοπτρον μια μελέτη σας με έναν εντυπωσιακό όσο και παράξενο τίτλο: «Το πείραμα της Φιλαδέλφειας και η χωροχρονική επέμβαση στους Περσικούς Πολέμους». Μπορείτε με λίγα λόγια να μας παραθέσετε μια περίληψη σχετικά με το ζήτημα που πραγματεύεται;


Το ζήτημα που πραγματεύεται η έρευνα μου είναι αν κάποια παράδοξα και περίεργα γεγονότα τα οποία έχουν καταγραφεί στις αρχαίες Ελληνικές γραφές από ονομαστούς αρχαίους συγγραφείς, όπως ο Ηρόδοτος και ο Παυσανίας έχουν την εξήγηση τους σε αποτελέσματα χωροχρονικών πειραμάτων τα οποία διεξήγαγαν στην χώρα μας την δεκαετία του 1980 και του 1990 οι Αμερικανικές Στρατιωτικές Βάσεις της Νέας Μάκρης και του κάτω Σουλίου. Η έρευνα πραγματεύεται βάσει στοιχείων τα οποία υπάρχουν ακόμα πάνω στην πεδιάδα, αν εκτός από τις τηλεπικοινωνιακές δραστηριότητες των δύο βάσεων εκπονήθηκαν και σχέδια χωροχρονικού επηρεασμού της πορείας των γεγονότων της ιστορίας μας ώστε να βρεθούμε εμείς, αλλά και αυτοί σήμερα σε ένα πολύ ποιο ευνοϊκό γεωπολιτικό καθεστώς.

Τα ταξίδια στον χωροχρόνο δεν ήταν και δεν είναι επιστημονική φαντασία. Είναι επιστημονική πραγματικότητα αλλά για πολύ λίγους. Δεν αφορούν τις πλατιές λαϊκές μάζες. Αφορούν μόνο τους επικυρίαρχους της τεχνολογίας και της πολιτικής αυτού του πλανήτη. Αιτιάσεις, παράδοξα και αποδείξεις που αφορούν τον Ελληνικό χώρο παρατίθενται για πρώτη φορά στα χρονικά στο βιβλίο μου «Το Πείραμα της Φιλαδέλφειας και η χωροχρονική επέμβαση στους Περσικούς Πολέμους».


Στο εν λόγω βιβλίο παρατίθενται στοιχεία και αποδείξεις, για το πώς κάποια πειράματα που ξεκίνησαν το 1940 στην Αμερική, υλοποιήθηκαν την δεκαετία του 1980 και του 1990 στην Ελλάδα και σαν συνέπεια είχαν την αποσόβηση της επεκτατικής πολιτικής της τότε πανίσχυρης Περσικής επικυριαρχίας σε όλο τον τότε γνωστό κόσμο.


2. Η μελέτη σας ακροβατεί ανάμεσα στην ιστορική έρευνα και την επιχειρηματολογία που σχετίζεται κυρίως με το χώρο της Φυσικής Επιστήμης. Πόσο δύσκολο είναι να βαδίσει κάποιος πάνω σε αυτά τα μονοπάτια; Εσάς τι σας τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον στο ξεκίνημα των συλλογισμών σας;


Ο παράξενος συσχετισμός δυνάμεων στην πολύκροτη Μάχη του Μαραθώνα και το παράδοξο και οξύμωρο αποτέλεσμα της μάχης. Αυτά σε συνδυασμό με τις περίεργες περιγραφές του Ηρόδοτου και του Παυσανία για μια παράξενη βοήθεια που ήρθε από το πουθενά ήταν αρκετά για να σε κάνουν να ψάξεις την πεδιάδα με άλλο μάτι. Το άλλο μάτι λοιπόν βρήκε πως οι Πέρσες είχαν παρασυρθεί να δώσουν μια πολύ καθοριστική μάχη για την επέκταση ή όχι της πανίσχυρης τότε Περσικής Αυτοκρατορίας πάνω σε έναν τεράστιο φυσικό πυκνωτή. Γιατί;


Αυτοί που παρέσυραν τους Πέρσες αλλά και τους Αθηναίους να αναμετρηθούν στον Μαραθώνα ήταν παραδόξως και οι δύο Έλληνες. (Ιππίας, Μιλτιάδης). Γιατί; Στον ίδιο χώρο διεξαγωγής της μάχης σε μια άλλη εποχή «κάποιοι» έχουνε στήσει θηριώδεις γεννήτριες που τα καλώδια τους εξαφανίζονται μέσα στο έδαφος της πεδιάδας και η πεδιάδα είναι διάσπαρτη από πολλές πυραμιδοειδείς κεραίες. Τις περίφημες κεραίες Δέλτα. Οι περίφημες κεραίες Δέλτα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στον υπερχώρο.


Από την διεθνή βιβλιογραφία πληροφορούμαστε ότι η κεραία Δέλτα -Τ παρήγαγε τανυστές χρονικής τάσης.
Αυτοί συνδυαζόντουσαν και ενωνόντουσαν με το ηλεκτρικό πεδίο της πεδιάδας για να παράγουν τον έλεγχο του τανυστή πλήρους χρόνου. Επισήμως επικοινωνούσανε με τα υποβρύχια τους που ήτανε εν καταδύσει. Ναι αλλά και όχι μόνο.


Η μάχη του Μαραθώνα το 490 π.Χ. ήταν μάχη παράταξης. Δεν ήταν μάχη όπως η μάχη των Θερμοπύλων που ήταν σε στενό πέρασμα. Οι Πέρσες είχαν αναπτυχθεί στην πεδιάδα σε 3.333 μέτρα μήκος. Η πάγια τακτική τους κατά τον Κύρο ήταν να αναπτύσσονται σε τριάντα άτομα κατά πλάτος, ή βάθος. Οι Έλληνες απέναντι τους αν θέλανε να έχουν το ίδιο ανάπτυγμα θα έπρεπε να έχουν βάθος μόνο τριών ανδρών, αλλιώς οι Πέρσες θα τους κύκλωναν από τα πλάγια. Οι Πέρσες ήταν τόσο σίγουροι για την νίκη τους που είχαν κουβαλήσει μαζί τους από την πατρίδα τους και ένα μεγάλο μάρμαρο για να σκαλίσουν επάνω του τους διθυράμβους της νίκης τους.


Οι Αθηναίοι εκείνη την ημέρα ήταν καταδικασμένοι. Βρείτε μου εσείς έναν στρατιώτη που να μπορεί να τα βάλει και να νικήσει στον ίδιο χώρο δέκα αντιπάλους του αρτιμελείς στρατιώτες υπό την προϋπόθεση όμως να έχουν όμως όλοι τον ίδιο οπλισμό. Όμως εκείνη την ημέρα όχι μόνο δεν νικήθηκαν οι Έλληνες αλλά νίκησαν τους Πέρσες, με τις μικρότερες δυνατόν απώλειες, ενώ οι Πέρσες έπεφταν νεκροί σαν κομμένα στάχια από έναν μυστηριώδη στρατιώτη που εμφανίστηκε ξαφνικά και απροειδοποίητα στο μέσον της μάχης κρατώντας ένα όπλο με εχέτλεια λαβή, δηλαδή στήριξη, σε καρπό, μπράτσο και αγκώνα, με το οποίο αποδεκάτιζε τον εχθρό. Τέτοια στήριξη έχουν μόνο βαριά όπλα, τα οποία η χρήση τους προϋποθέτει ακριβή στόχευση. Εξ’ αυτού του όπλου ονομάστηκε αργότερα από το μαντείο των Δελφών «Εχετλαίος».


Το ερώτημα που προκύπτει είναι από πού προήλθε αυτός ο ειδικός στρατιώτης που ανέτρεψε το αποτέλεσμα της μάχης; Αν ήταν εξ’ αρχής με τους Έλληνες θα τον γνώριζαν και δεν θα έστελναν μετά την μάχη ανθρώπους τους στο μαντείο των Δελφών να ρωτήσουν για την ύπαρξη του. Να τον είχανε φέρει οι Πέρσες αποκλείεται γιατί αυτούς αποδεκάτιζε. Άρα από πού ήρθε ο ειδικός αυτός στρατιώτης; Μα από που αλλού. Από την συνδυασμένη ενέργεια των πεδίων τουίστορ και σπίνορ των κεραιών Δέλτα – Τ που παρήγαγαν τανυστές χρονικής τάσης που συνδυαζόντουσαν και ενωνόντουσαν με τα ηλεκτρικά πεδία που διοχέτευαν στους υδροφόρους ορίζοντες της πεδιάδας και που τελικά παρήγαγαν τον έλεγχο του τανυστή πλήρους χρόνου.


3. Στο βιβλίο σας προσπαθείτε αρχικά να κάνετε μια σύνδεση μεταξύ του περιβόητου Πειράματος της Φιλαδέλφειας (1943) με μια κατ’ εσάς ύποπτη δραστηριότητα των Αμερικανικών βάσεων της Νέας Μάκρης και του Κάτω Σουλίου κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980. Ποια στοιχεία σας έκαναν να προτείνεται κάτι τέτοιο;


Το Πείραμα της Φιλαδέλφειας δεν ήταν αυτοσκοπός. Το Πείραμα της Φιλαδέλφειας ήταν ένα μέρος μόνο από ένα άλλο μεγάλο σχέδιο. Το σχέδιο Montauk του οποίου στόχος ήταν να δημιουργήσει μία ολοκληρωτικά ελεγχόμενη χρονοπύλη.


Οι παρενέργειες του Πειράματος της Φιλαδέλφειας ήταν αυτές που έφεραν στην δημοσιότητα το πρόγραμμα Montauk. Το πλοίο που διεξάχθηκε το πολύκροτο πείραμα «χαρίστηκε» στην Ελλάδα με μόλις 33 μήνες λειτουργίας. Γιατί μας χάρισαν ένα τόσο καινούργιο πλοίο; Γιατί μας συμπόνεσαν; Γιατί ήτανε τυχαίο; Το πλοίο αν και χαρίστηκε σε μια φίλη και σύμμαχο χώρα όπως η Ελλάδα, ποτέ δεν έκοψε τον ομφάλιο λώρο με την μαμά Αμερική, μια που ήταν υποχρεωμένο λόγω συμμαχίας να ακολουθεί ένα πρόγραμμά ασκήσεων και φυσικά συντήρησης.


Με λίγα λόγια μας το χάρισαν απλά για να μπορούν να κινούνται ανενόχλητοι μέσα στα Ελληνικά χωρικά μας ύδατα και φυσικά στην θάλασσα εμπρός από τον Μαραθώνα. Αργότερα βέβαια καταλαβαίνουν ότι θα ήταν ποιο εύκολο για τα σχέδια τους ότι ήταν να κάνουνε να το κάνουνε από τις χερσαίες στρατιωτικές βάσεις τους μια που λόγω των ιδιαιτεροτήτων της πεδιάδας του Μαραθώνα αυτό θα ήταν ποιο εύκολο. Για το ότι το πλοίο οι Αμερικάνοι το κάνανε ότι θέλανε φαίνεται και από το ότι μετά από σαράντα χρόνια ενεργούς υπηρεσίας στο Ελληνικό πολεμικό ναυτικό, η τότε Ελληνική κυβέρνηση το ξανά «χάρισε» πίσω στην Αμερική. Δεν έχει ξανά γίνει, πολεμικό υλικό, μετά από σαράντα χρόνια χρησιμοποίησης του, να ξανά χαρίζεται στον δωρητή του.


4. Θα μπορούσατε να μας αναφέρετε χοντρικά τις ιδιότητες που καθιστούν την πεδιάδα του Μαραθώνα ως κατάλληλη για τη διενέργεια ενός χωροχρονικού πειράματος;


Ένα μεγάλο μέρος της πεδιάδας του Μαραθώνα καλύπτεται από το γνωστό έλος. Μην πάει ο νους σας σε τίποτα βρώμικα και ακάθαρτα νερά. Τα νερά του έλους είναι πεντακάθαρα και γι’ αυτό έχει χαρακτηριστεί και σαν υδροβιότοπος. Το μέσο βάθος του έλους δεν ξεπερνάει το ένα μέτρο. Το φυτό που ενδημεί περισσότερο και καλύπτει όλη σχεδόν την επιφάνεια του είναι ο Ολόσχοινος, ή Βούρλο κατά το λαϊκότερο. Ο ολόσχοινος δεν ζει για πάντα. Σαν φυτό κάνει τον κύκλο του και όταν πεθάνει πέφτει στον πυθμένα του έλους και σαπίζει. Αυτή η διεργασία επί κάποιες χιλιάδες χρόνια τώρα έχει δημιουργήσει ένα ελαιώδες υπόστρωμα σαν πίσσα που ταυτόχρονα είναι και μονωτικό. Αυτό το μονωτικό υπόστρωμα λοιπόν έχει χωρίσει στα δύο τον υδροφόρο ορίζοντα δημιουργώντας έναν τεράστιο φυσικό πυκνωτή.


Φυσικά αν θέλαμε να κάνουμε πειράματα με τον χωροχρόνο και να δημιουργήσουμε μια πύλη προς μία άλλη εποχή θα επιλέγαμε ακριβώς αυτόν τον χώρο. Θα χρησιμοποιούσαμε τέσσερις πανίσχυρες γεννήτριες με τις οποίες θα φορτώναμε επί μέρες με θετικά και αρνητικά ιόντα τους υδροφόρους ορίζοντες. Κατόπιν οι τρεις από τις τέσσερις γεννήτριες θα υποστήριζαν τα πηνία που το κολοσσιαίο μαγνητικό πεδίο που θα δημιουργούσανε θα απορροφούσε οτιδήποτε τρισδιάστατο βρισκότανε μέσα τους. Όταν το πεδίο θα είχε φτάσει στο μέγιστο, τότε η τέταρτη και μεγαλύτερη γεννήτρια, μαζί με την εκφόρτιση των δύο υδροφόρων οριζόντων θα δημιουργούσε τον τέταρτο και ποιο δυνατό παλμό. Αυτός με την σειρά του θα δημιουργούσε την «σκουληκότρυπα» όπως την ονόμαζε ο Einstein που θα εκτόξευε διαμέσου της σε ένα άλλο πεδίο, σε μια άλλη χωροχρονική κατάσταση οτιδήποτε τρισδιάστατο υπήρχε μέσα στα άλλα τρία πηνία. Ο τέταρτος παλμός δηλαδή θα δημιουργούσε τον χρόνο της μετάβασης.


Αυτό το οτιδήποτε τρισδιάστατο θα μπορούσε να ήταν ένας στρατιώτης, ένα όπλο θανατηφόρων ακτίνων Λέιζερ, ή και τα δύο μαζί. Αυτά τα τερατώδη πεδία δεν απορροφούν μόνο ότι είναι μεταλλικό, απορροφούν τα πάντα.


5. Μιλήστε μας λίγο για το ρόλο του ξακουστού σπηλαίου του Πανός. Ποιος ο ρόλος του μέσα στη θεωρία σας;


Χρονομηχανές δεν υπάρχουν μόνο τεχνητές. Υπάρχουν και φυσικές. Χωρίς γεννήτριες και χωρίς θορύβους. Η γη μας έχει αρκετές μαγνητικές ροές για να δημιουργήσει τυχαία μια ανεξέλεγκτη χρονοπύλη προς μια άλλη οποιαδήποτε εποχή. Μην ξεχνάμε ότι το σώμα μας καίτοι δεν είναι μεταλλικό έλκετε με αρκετά μεγάλη δύναμη προς το κέντρο της γης. Αυτό το καταλαβαίνουμε από τα κιλά που ζυγίζουμε. Οι μαγνητικές ροές της γης είναι σχεδόν ομοιόμορφα μοιρασμένες στην επιφάνεια της, τουλάχιστον στα μέρη που υπάρχει θάλασσα και επίπεδα εδάφη. Εκεί που παρουσιάζονται διαταραχές των μαγνητικών ροών συνήθως αυτές είναι επάνω σε βουνά και μέσα σε σπήλαια. Όσο ποιο πυκνό είναι το πέτρωμα ενός βουνού τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες συγκέντρωσης μαγνητικών ροών υπάρχουν.


Ένα χαρακτηριστικό δείγμα είναι ο ορεινός όγκος της Πεντέλης, ο οποίος αποτελείται στο σύνολο του από μάρμαρο. Το μάρμαρο είναι πολύ ποιο σκληρό και ποιο μονωτικό πέτρωμα από την απλή πέτρα. Μην ξεχνάτε ότι οι παλαιοί ηλεκτρικοί πίνακες φτιαχνόντουσαν πάνω σε μαρμάρινη πλάκα. Τα οποιαδήποτε ρέοντα ύδατα, υπόγεια και επίγεια δρουν όπως τα τυλίγματα από χαλκόσυρμα γύρω από τον πυρήνα ενός μετασχηματιστή. Τα ρέοντα ύδατα διαφοροποιούν την ωμική αντίσταση των πετρωμάτων του βουνού μετατρέποντας τμήματα του από αγώγιμα σε λιγότερο ή περισσότερο αγώγιμα τμήματα, όπως δηλαδή και με ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα σε μια ηλεκτρονική συσκευή. Αυτά τα αγώγιμα και μη αγώγιμα τμήματα κάνουν ποιο αισθητή την παρουσία τους μέσα σε σπήλαια. Εκεί είναι που μπορεί να παρουσιαστούν αόρατες και αθόρυβες χρονοπύλες, μικρής αλλά και μεγάλης διάρκειας. Τέτοια φαινόμενα έχει περιγράψει και ο Γιώργος Μπαλάνος στο βιβλίο του: «Τα μυστήρια της Πεντέλης».


Στο σπήλαιο του Πανός όπως μας τα περιγράφει ο Παυσανίας φαίνεται ότι αναπτύσσονταν μια φυσική χρονομηχανή που λειτουργούσε βέβαια μόνο κάτω από κάποιες προϋποθέσεις. Ό Παυσανίας προσπαθεί να μας περιγράψει με δικά του λόγια, με λόγια της εποχής του κάτι που βλέπει αλλά δεν μπορεί να κατανοήσει απόλυτα.


6. Εάν υποθέσουμε ότι το σύνολο της θεωρίας σας ανακλά πραγματικά γεγονότα, γιατί πιστεύετε πως οι Αμερικανοί θέλησαν να στείλουν βοήθεια στο παρελθόν, σώζοντας ουσιαστικά την Ελλάδα από μια βέβαιη καταστροφή; Τίθεται επίσης και ένα άλλο ζήτημα: Αυτό του ρόλου του ελληνικού κράτους στην όλη υπόθεση…


Η Περσία το 490 π.Χ. κατέχει σχεδόν την δύναμη και την αίγλη που κατέχει σήμερα η Αμερική. Μοναδική παραφωνία η μικρή Ελλάδα. Αν οι Πέρσες κατακτούσαν την Ελλάδα μετά δεν θα υπήρχε ουσιαστική αντίσταση, ούτε ουσιαστικός αντίπαλος στις επεκτατικές τους βλέψεις. Η Περσία την εποχή των Περσικών πολέμων ελέγχει σχεδόν τα τέσσερα πέμπτα του αρχαίου κόσμου και τείνει να μετατραπεί από υπερδύναμη σε παγκόσμια υπερδύναμη. Μοναδικός της και ουσιαστικός της αντίπαλος η Ελλάδα. Μετά την κατάκτηση της Ελλάδας θα προήλαυναν σχεδόν ανενόχλητοι και για την κατάκτηση ολόκληρης της Ευρώπης.


Αν οι Πέρσες είχαν κατακτήσει τότε όλο τον γνωστό κόσμο, σήμερα η πληθυσμιακή και πολιτιστική εικόνα της Ευρώπης θα ήταν δραματικά διαφοροποιημένη. Όλες οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ευρώπης και ειδικά της Ελλάδος θα πέφτανε σε χέρια Περσικά. Αυτό θα οδηγούσε σε μία παγκόσμια μονοκρατορία ολοκληρωτικού τύπου. Οι Πέρσες τότε αντιπροσώπευαν ότι αντιπροσωπεύουν για μας σήμερα οι λαοί του Μωαμεθανικού ή του Ισλαμικού τόξου αν προτιμάτε.


Οι Πέρσες δεν εξέφραζαν τον ελεύθερο άνθρωπο. Το πολιτικό καθεστώς διακυβέρνησης που εφάρμοζαν ήταν ολοκληρωτικού τύπου και μάλιστα θα έλεγα στυγνού ολοκληρωτικού τύπου. Αν επικρατούσαν αυτοί σήμερα θα είχαμε μία Ελλάδα και κατ’ επέκταση και μια Ευρώπη όπως ήταν οι χώρες της πρώην Σοβιετικής ένωσης επί εποχής Στάλιν και ίσως και χειρότερα. Αυτό δεν θα άρεσε καθόλου στον υπόλοιπο εναπομείναντα ελεύθερο κόσμο γιατί θα ήταν γι’ αυτούς μια μόνιμη απειλή. Στον «υπόλοιπο εναπομείναντα κόσμο» δεν αρέσει όπως θα έχετε καταλάβει ακόμα και σήμερα να δημιουργούνται «μεγάλες απειλές».


Απειλή για την ανθρωπότητα είναι η καθ’ οιονδήποτε τρόπο συσσώρευση ανυπέρβλητης δύναμης από τον οποιονδήποτε. Αν η Περσία κατακτούσε την Ευρώπη τα σύνορα της θα έφταναν μέχρι τον Ατλαντικό Ωκεανό και τότε ο Δαρείος, ή ο Ξέρξης, ή ο οποιοσδήποτε Πέρσης βασιλιάς θα ήτανε τότε, θα ατένιζε τον Ατλαντικό στρίβοντας πονηρά τα μουστάκια του.


Αυτό δεν θα άρεσε καθόλου σε αυτούς που έμεναν απέναντι από τον Ατλαντικό Ωκεανό και ξέρετε πολύ καλά σε ποιους αναφέρομαι. Αυτό θα ήταν ένα ισχυρό κίνητρο για να έκαναν ότι έκαναν και να άλλαζαν τον ρου της ιστορίας. Για τον ρόλο του Ελληνικού κράτους στην ιστορία, αν με ρωτάτε για του σύγχρονου Ελληνικού κράτους, θα σας έλεγα ότι έκανε ότι έκανε πάντα. Δηλαδή ακολούθησε τα κελεύσματα της μαμάς Αμερικής. Αν με ρωτάτε για του αρχαίου Ελληνικού κράτους, η βοήθεια τους ήρθε γάντι.


7. Υπάρχουν μέχρι τις μέρες μας απτά στοιχεία που θα μπορούσαν να στοιχειοθετήσουν τους ισχυρισμούς σας για τη διενέργεια πειραμάτων στην περιοχή της πεδιάδας; Ποια θεωρείτε τα πιο σημαντικά;


Τον προσανατολισμό των βάσεων των κεραιών. Τα καλώδια που βγαίνουν απ’ το μονωτικό υπόστρωμα του έλους. Τις μόνιμες μαγνητικές αλλοιώσεις. Τον ανακλαστήρα της Δρακονέρας. Η παντελής έλλειψη βλάστησης γύρω από τις βάσεις των κεραιών. Τα «σκασμένα» ατσαλοκαλώδια που γείωναν τις κεραίες με τους μονωτήρες που από υπολογισμό φαίνεται ότι έσκασαν όταν η ενέργεια που διήλθε από μέσα τους πέρασε τα 8.500.000 Watts. Το μέγεθος των κτισμάτων που στέγαζε τις ηλεκτρογεννήτριες στο νησί μέσα στην πρώην Αμερικανική βάση της Νέας Μάκρης. Και άλλα ακόμα που έχουν σχέση με μετρήσεις.


8. Έχετε εντοπίσει και άλλα ύποπτα γεγονότα στην ελληνική και παγκόσμια ιστορία κατά τα οποία θα μπορούσε να έχει ήδη πραγματοποιηθεί ανάλογη χωροχρονική επέμβαση από τους ισχυρούς της Γης;


Ναι, εξετάζονται όμως ακόμα και όταν οι έρευνες ολοκληρωθούν μάλλον θα αποτελέσουν υλικό για επόμενο βιβλίο μου.


9. Οι παραπάνω απόψεις σας προϋποθέτουν ότι το ταξίδι στο χρόνο είναι όχι μόνο δυνατό, αλλά πραγματοποιείται εδώ και δεκαετίες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στη μεταφορά ανθρώπων μέσα στην 4η διάσταση. Είναι δυνατόν να έχει κρατηθεί ένα τέτοιας διάστασης μυστικό για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα;


Τα ταξίδια στο χωροχρόνο είναι δυνατά, αλλά όχι έτσι απλά για αναψυχή, ή για δουλειές για τον πολύ κόσμο. Τα ταξίδια στον χωροχρόνο είναι πέρασμα σε άλλη διάσταση. Το σύμπαν που ζούμε εμείς τώρα είναι μία από τις άπειρες διαστάσεις του χωροχρόνου. Εμείς έχουμε συναίσθηση μόνο για το σύμπαν που βιώνουμε και που βρισκόμαστε σήμερα, και ίσως μερικοί μόνο να έχουν κάποια διαίσθηση, για ότι μπορεί να τους συμβαίνει, σε άλλα παράλληλα σύμπαντα. Οι λόγοι που μπορεί κάποιοι να στρεβλώσουν τον χωροχρόνο και να περάσουν σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν δεν είναι σε καμία περίπτωση λόγοι αναψυχής. Είναι μόνο λόγοι επηρεασμού της πορείας των γεγονότων του κόσμου.


Οι εγκαταστάσεις και τα έξοδα που χρειάζονται για να δημιουργηθεί μια χρονοπύλη είναι απίστευτα μεγάλα. Τέτοιες προσπάθειες δεν έχουν γίνει μόνο στο Montauk. Το Montauk είναι υπόγεια Αμερικανική αεροπορική στρατιωτική βάση στο Λόνγκ Άιλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Εκεί έγιναν οι πρώτες προσπάθειες δημιουργίας τεχνητής χρονοπύλης κάτω υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη του John Von Neumann. Εκεί λέγεται ότι καταφέρανε να δημιουργήσουν μια πλήρως ελεγχόμενη χρονοπύλη.


;Aλλες προσπάθειες έχουν γίνει ακόμα στην Δρέσδη της Γερμανίας στο ερευνητικό κέντρο Ρέσεντορφ όπου εκεί έχουν κατασκευάσει συστοιχία πυκνωτών η οποία μπορεί να παράγει μαγνητικό πεδίο ισχύος 100 tesla. Προσπάθειες έχουν γίνει ακόμα, στον επιταχυντή Λαρτζ Χάντρον Κόλιντερ, ο οποίος βρίσκεται στη Γενεύη (Ελβετία). Φυσικά επισήμως κανείς δεν παραδέχεται οτιδήποτε. Τα στοιχεία προκύπτουν από την συνολική συμπεριφορά των κέντρων αυτών όσο αφορά την τεράστια καταναλώμενη ενέργεια και το υλικό και ανθρώπινο δυναμικό που χρησιμοποιούσαν και που χρησιμοποιούν.


Μέχρι πριν από μερικά χρόνια τα ταξίδια στον χωροχρόνο θεωρούνταν αδύνατο, λόγω της τεράστιας ενέργειας που απαιτεί η όλη διαδικασία. Σε μερικές περιοχές όπως ο Μαραθώνας κάτι τέτοιο θα ήταν περισσότερο εφικτό λόγω όμως της ιδιομορφίας της πεδιάδας.


Για το αν είναι δυνατόν να έχει κρατηθεί ένα τέτοιας διάστασης μυστικό για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα; Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι στην περιοχή της βάσης του Κάτω Σουλίου στην εποχή της ακμής της δεν μπορούσε να περάσει από την περιοχή της όχι άνθρωπος αλλά ούτε κουνούπι χωρίς πρώτα να έχει εκλεχθεί. Η οδός Κωνσταντινουπόλεως που περνάει έξω από την βάση και συνδέει το Κάτω Σούλι με την λεωφόρο Σχοινιά ήταν κλειστός δρόμος με δίφρακτα και κανείς δεν μπορούσε να περάσει παρά μόνο το προσωπικό των βάσεων. Η φωτογράφηση ήταν αδύνατη λόγω κάποιων προστατευτικών μέτρων που είχαν αναπτύξει στην περιοχή οι Αμερικανοί. Τόσο προσπάθειες δικές μου όσο και προσπάθειες ενός φίλου φωτογράφου και πιλότου να φωτογραφήσουν την περιοχή όσο υπήρχαν ακόμα οι εγκαταστάσεις της βάσης απέβαιναν άκαρπες.


10. Ποιο είναι το feedback που έχετε μέχρι στιγμής εισπράξει από συζητήσεις που πιθανόν έχετε κάνει με το αναγνωστικό κοινό και ειδικούς επιστήμονες;


Ο κόσμος που μέχρι στιγμή έχει διαβάσει το βιβλίο μου, στην συντριπτική πλειοψηφία του το έχει αποδεχθεί. Οφείλω να ομολογήσω πως το βιβλίο μου πραγματεύεται μια τολμηρή θεωρία. Μια τολμηρή θεωρία που βασίζετε όμως σε μία εμπεριστατωμένη έρευνα με πολλά πραγματικά στοιχεία. Τα στοιχεία είναι εκεί, στην πεδιάδα του Μαραθώνα. Μπορεί να τα δει ο καθένας. Έχουν φωτογραφηθεί και έχουν βιντεοσκοπηθεί όλα. Μετά την κυκλοφορία του βιβλίου μου μπορεί να μην υπάρχουν για πολύ καιρό ακόμα. Γι’ αυτό όποιος θέλει να τα διαπιστώσει με τα δικά του μάτια θα πρέπει να βιαστεί. Όποιος ακόμα θέλει από την επιστημονική κοινότητα μπορεί να τα μετρήσει, είτε με τον τρόπο τον δικό μου, είτε με κάποιον άλλο τρόπο. Ειδικούς επιστήμονες για να γνωμοδοτήσουν επάνω στην έρευνα μου δεν έχω βρει για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχουν ακόμα ειδικοί επιστήμονες, που να ειδικεύονται πάνω στην τηλεμεταφορά και τα ταξίδια στον χωροχρόνο. Αυτά τα πράγματα επισήμως δεν έχουν γίνει ακόμα στον κόσμο μας. Πολύ περισσότερο στην Ελλάδα και μάλιστα από Έλληνες επιστήμονες. Σκεφτείτε τι απαντήσεις θα παίρναμε αν ζητούσαμε πριν πενήντα χρόνια από επιστήμονες της εποχής να γνωμοδοτήσουν επάνω στην κινητή τηλεφωνία.


Επιστήμονες για να γνωμοδοτήσουν σε μεμονωμένα τμήματα της έρευνας φυσικά υπάρχουν και φυσικά έχω ρωτήσει και έχω συμβουλευτεί. Μην περιμένετε όμως να σας πω αν συμφώνησαν, ή διαφώνησαν με τα ταξίδια στον χωροχρόνο. Ίσως αυτό να γίνει σε κάποια χρόνια στο μέλλον.


Η έρευνα μου έχει βασιστεί επάνω στην εφαρμογή των θεωριών του Einstein. Νομίζω πως ένα μεγάλο μέρος της επιστημονικής κοινότητας αποδέχεται τις θεωρίες του Einstein. Από τις συζητήσεις μου, φυσικά και κάποιοι επιστήμονες έχουν συμφωνήσει μαζί μου. Φυσικά και κάποιοι έχουν διαφωνήσει. Κάποιοι πάλι συμφωνούν στο να μην σκαλίζουμε τα πράγματα και να αφήνουμε τα πράγματα όπως εξελίσσονται στην ρομαντική ιστορία. Ο καθένας παίρνει από ένα βιβλίο αυτό που του ταιριάζει.
ΠΗΓΗ((http://katohika.blogspot.com/2011/05/blog-post_6513.html))

Παρακαλώ Έλληνες διαβάστε την εκπληκτική απάντηση Έλληνα σε Γερμανό


Παρακαλώ Έλληνες διαβάστε την εκπληκτική απάντηση Έλληνα σε Γερμανό

Παρακαλώ Έλληνες διαβάστε την εκπληκτική απάντηση Έλληνα σε Γερμανό
Η παρακάτω ανοιχτή επιστολή του Walτer Wuellenweber, προς τους Έλληνες πολίτες, με τίτλο «Αγαπητοί μας Έλληνες», δημοσιεύεται σε πρόσφατο τεύχος του γερμανικού εβδομαδιαίου περιοδικού, Stern. Ο υπέρτιτλος του άρθρου αναφέρει: .
«Μετά τις τράπεζες, θα πρέπει τώρα οι Γερμανοί να σώσουν και την Ελλάδα. Πρώτα έκαναν αλχημείες οι Έλληνες στο ευρώ και τώρα, αντί να κάνουν οικονομίες, απεργούν».

Αγαπητοί ΕΛΛΗΝΕΣ, από το 1981 ανήκουμε στην ίδια οικογένεια. Μόνο που εμείς έχουμε συνεισφέρειόσο κανείς άλλος στο κοινό ταμείο, δηλαδή γύρω στα 200 δις, ενώ εσείς έχετε, αντίθετα, εισπράξει κατά κεφαλήν, όσα κανείς άλλος, δηλαδή σχεδόν 100 δις. Ουδέποτε λαός βοήθησε μέχρι τώρα με τη θέλησή του, σε τέτοιο βαθμό, και για τόσο μακρύ διάστημα, άλλον λαό.Είσαστε, κυριολεκτικά, οι πιο ακριβοί μας φίλοι.
Το ζήτημα πάντως είναι, ότι τελικά δεν εξαπατάτε μόνο τον εαυτό σας αλλά κι’ εμάς. Στην ουσία, ουδέποτε φανήκατε αντάξιοι του ευρώ, μιας και παρά την εισαγωγή του, δεν καταφέρατε μέχρι τώρα να εκπληρώσετε τα κριτήρια σταθερότητας. Στην ΕΕ είσαστε ο λαός που ξοδεύει τα μεγαλύτερα ποσά σε καταναλωτικά αγαθά. Θα θέλαμε, ο πρωθυπουργός σας Γ. Παπανδρέου να προχωρήσει στο πρόγραμμά του, όμως προφανώς αυτό δεν το θέλετε εσείς, αφού συνεχίζετε απτόητοι, ν’ απεργείτε. Μη μας λέτε λοιπόν, ότι μόνο οι πολιτικοί ευθύνονται για την καταστροφή.
Εσείς έχετε εφεύρει τη Δημοκρατία κι’ ως εκ τούτου θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι ο λαός είναι αυτός που κυβερνά κι’ επομένως, έχει και την ευθύνη. Κανείς δεν σας αναγκάζει να φοροδιαφεύγετε, να χρηματίζεστε, ν’ αντιδράτε σε κάθε συνετή πολιτική και να εκλέγετε διεφθαρμένους πολιτικούς. Σε τελευταία ανάλυση, οι πολιτικοί είναι λαϊκιστές και κάνουν, ότι τους πει ο λαός. Θα μας πείτε, βεβαίως, ότι κι’ εμείς οι Γερμανοί δεν είμαστε πολύ καλύτεροι, όπως θέλουν κάποιοι να πιστεύουν. Κι’ έχετε δίκιο.
Οι Έλληνες είναι εκείνοι, που μας είχαν δείξει το δρόμο της Δημοκρατίας και της Φιλοσοφίας, καθώς και τις πρώτες γνώσεις Εθνικής Οικονομίας. Τώρα μας δείχνετε και πάλι το δρόμο. Μόνο που αυτή τη φορά, είναι λάθος δρόμος. Κι’ από το σημείο που εσείς έχετε τώρα φτάσει, δεν πάει παραπέρα.

Και η απάντηση που δόθηκε από ένα συμπατριώτη μας:
Αγαπητέ μου Walτer Wuellenweber, ονομάζομαι Γεώργιος Π. Ψωμάς. Είμαι δημόσιος λειτουργός κι’ όχι υπάλληλος, όπως κατά κόρον τα ΜΜΕ των «συμπατριωτών» σου (μου) και άλλων «συμπατριωτών» σου (μου) αναφέρουν, ως βρισιά και με περίσσεια χλεύη. Ο μισθός μου είναι 1.000. Το μήνα, όχι την ημέρα, όπως ίσως σ’ έχουν παρασύρει, να νομίζεις. Ούτε 1.000 λιγότερα από σένα.
Από το 1981 ανήκουμε στην ίδια οικογένεια. Μόνο που σας έχουμε παραχωρήσει με αδιαφανείς όρους κι’ έναντι αυτών των 200 δις που λέτε, ότι μας δώσατε, το 40% περίπου των αμυντικών εξοπλισμών μας, το σύνολο σχεδόν των εθνικών τηλεπικοινωνιών μας, την κατασκευή 2 μεγάλων αεροδρομίων καθώς και πολλών χιλιομέτρων εθνικού οδικού δικτύου. Αν ξεχνώ κάτι, ζητώ να με συγχωρέσεις. Σημειώνω, πως είμαστε από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς στα καταναλωτικά προϊόντα που παράγουν τα εργοστάσιά σας.

Η αλήθεια είναι, πως δεν ευθύνονται μόνο η πολιτικοί μας γι’ αυτή την καταστροφή. Ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης έχει και μια εταιρία γερμανικών κυρίως συμφερόντων, η οποία τους λάδωνε, για ν’ αναλαμβάνει, όπως λέω παραπάνω, δημόσια έργα (βλ. C4Ι). Πιθανολογώ, πως φταίνε και τα γερμανικά ναυπηγεία, τα οποία μας πούλησαν κάτι υποβρύχια, που γέρνουν. Είμαι σίγουρος, ότι εσύ δεν με πιστεύεις ακόμα, αλλά δείξε λίγο υπομονή και περίμενε, διάβασέ με, κι’ αν δεν σε πείσω, τότε διώξε με από την Ευρωζώνη, τον τόπο της Αλήθειας και της Ευημερίας, του Δίκαιου και του Σωστού.
Λοιπόν Walτer, μισός αιώνας και πάνω πέρασε από τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, από τότε που η Γερμανία έπρεπε να ξοφλήσει τις υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα.
Οι οφειλές αυτές, που μόνον η Γερμανία αρνείται να ξοφλήσει στην Ελλάδα (η Βουλγαρία και η Ρουμανία, τακτοποίησαν ήδη τις αντίστοιχες υποχρεώσεις τους), συνίστανται:
α) Σε χρέη ύψους 80 εκατομμυρίων γερμανικών μάρκων, από τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
β) Σε χρέη από τη διαφορά του κλήριγκ στο μεσοπόλεμο, ύψους 593.873.000 δολαρίων, που ήταν σε βάρος της Γερμανίας.
γ) Στα αναγκαστικά δάνεια, τα οποία συνήψε το Γ΄ Ράιχ από την Ελλάδα, ύψους 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, στη διάρκεια της κατοχής.
δ) Στις επανορθώσεις, που οφείλει η Γερμανία στην Ελλάδα, για τις κατασχέσεις, αρπαγές και καταστροφές, που της προξένησε το Γ’ Ράιχ, την περίοδο της κατοχής, ύψους 7,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων, όπως επεδίκασαν οι Σύμμαχοι.
ε) Στις ανυπολόγιστες υποχρεώσεις της Γερμανίας για την αφαίρεση της ζωής 1.125.960 Ελλήνων (38.960 εκτελεσμένων, 12.000 νεκρών από αδέσποτες, 70.000 σκοτωμένων σε μάχες, 105.000 νεκρών στα στρατόπεδα της Γερμανίας, 600.000 νεκρών από πείνα και 300.000 απωλειών από υπογεννητικότητα).
στ) Στην ατίμητη ηθική προσβολή, που προξένησε στον ελληνικό λαό και στις ανθρωπιστικές ιδέες που εκφράζει η ελληνική ιδέα. Αυτό το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό, είναι ηθικής τάξης, ύψιστης ηθικής αξίας.
Ξέρω Walτer, σε πειράζουν αυτά που γράφω, αλλά και μένα με πείραξαν, αυτά που έγραψες!Αλλά περισσότερο με πειράζουν, αυτά που σκέφτεσαι και θέλεις να κάνεις για μένα και τους «συμπατριώτες» σου, τους Έλληνες !
Walτer, φίλτατε Walτer, στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται 130 γερμανικές επιχειρήσεις, στις οποίες, περιλαμβάνονται σχεδόν όλοι οι γερμανικοί κολοσσοί, οι οποίες πραγματοποιούν ετήσιο τζίρο της τάξης των 6,5 δισ. ευρώ.

Ξέρεις Walτer, σύντομα δε θα μπορώ ν’ αγοράζω Γερμανικά προϊόνταγιατί δεν θάχω λεφτά. Εγώ Walτer μεγάλωσα στα λίγα, θα τ’ αντέξω . και μην ανησυχείς για τους νέους στην Ελλάδα, . είμαστε ακόμα πολλοί παλιοί, για να τους βοηθήσουμε, να εξοικειωθούν στη νέα κατάσταση . αλλά εσείς βρε Walτer, . τους ανέργους σας, που θα δημιουργηθούν από την κατάσταση αυτή στην Ελλάδα, πως θα τους αντιμετωπίσετε;
Πες μου σε παρακαλώ . έχω απορία: εμείς οι Έλληνες πρέπει να φύγουμε από την Ευρώπη, την Ευρωζώνη (κι’ απ’ όπου αλλού θέλετε, εσείς, οι Γερμανοί, οι Σουηδοί, οι Ολλανδοί και λοιποί «συμπατριώτες). Πρέπει να φύγουμε, για να σωθούμε από μια Ένωση, κατ’ επίφαση. Από μιαομάδα κερδοσκόπων. Από μια ομάδα, στην οποία είμαστε συμπαίκτες, όσο καταναλώναμε τα προϊόντα των συμπαικτών !
Εγώ φίλτατε Walτer, πιστεύω, ότι οι Έλληνες θα πρέπει να σταματήσουν ν’ αγοράζουν Mercedes, BMW, Opel, Ford, Scoda, κλπ. συμμαχικά προϊόντα, γιατί, . δεν μπορούν και δεν πρέπει ! . Δεν το αξίζουν. Θα πρέπει να σταματήσουν ν’ αγοράζουν προϊόντα από το Lidl, το Praktiker και το IKEA. Γιατί δε θα μπορούν πια να τ’ αγοράσουν αυτά τα προϊόντα, βρε αδερφέ, τι να κάνουμε !
Φίλτατε Walτer, θα πρέπει να κανονίσουμε και κάποιες άλλες «λεπτομέρειες» . αν μου επιτρέπεις βέβαια, γιατί εσύ είσαι ο «πιστωτής» της ζωής μου. Ξέρεις βρε φίλε Walτer, θέλω να μου επιστρέψεις τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ μου, που έκλεψες εσύ (όχι ΕΣΥ βεβαίως, αλλά κάποιοι ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ), θέλω τα ΑΘΑΝΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ, που βρίσκονται στα Μουσεία του Βερολίνου, του Μονάχου, του Λονδίνου, του Παρισιού, της Ρώμης! Τα θέλω τώρα, που μπορεί να πεθάνω, . αλλά θέλω να πεθάνω, κοντά στους πατέρες μου !