Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Morgellons και το Λουρί της Μάνας


Morgellons και το Λουρί της Μάνας

Image
Παραισθησιακή Παρασίτωση, Εδώ και μερικά χρόνια έχει παρουσιαστεί μια αρρώστια που θυμίζει επιστημονική φαντασία. Η ιατρική κοινότητα, εκτός του ότι είναι μυωπική και άλλων ρήμασι πείθεται, την χαρακτηρίζει ‘Παραισθησιακή Παρασίτωση”. Τα βασικά συμπτώματα είναι τα εξής : Αρχικά, έχει κάποιος την αίσθηση ότι κάτι περπατάει κάτω από το δέρμα του. Κατόπιν παρουσιάζονται εξογκώματα και στην συνέχεια έλκη , από όπου βγαίνουν φωσφορίζουσες ίνες εικ. 4-8. Ο άνθρωπος διαλύεται προοδευτικά εξαιτίας της αναιμικής λειτουργίας του οργανισμού του. Επισήμως δεν αναγνωρίζεται σαν αρρώστια και τους βγάζουν όλους τρελούς !





Μερικοί γιατροί που νοσούν οι ίδιοι, διεξάγουν μόνοι τους έρευνα με ηλεκτρονικά μικροσκόπια. Προσπαθούν να βρουν άκρη και έχουν μείνει έκπληκτοι από την αδιαφορία του ιατρικού κατεστημένου. Οι φωτογραφίες που υπάρχουν μοιάζουν βγαλμένες από έργο επιστημονικής φαντασίας, μόνο που είναι πραγματικές. Η νανοτεχνολογία και η ναοιατρική έχουν υλοποιήσει κάτι εφιαλτικό. Αυτές οι ίνες μοιάζουν να έχουν νοημοσύνη. Αναπαράγουν δια αντιγραφής τον εαυτό τους στο ανθρώπινο σώμα, στο ζώο η στο φυτό που χρησιμοποιούν σαν ξενιστή, βάσει της εσωτερικής τους γενετικής τους κωδικοποίησης και των ενσωματωμένων εντολών.


Ένα από τα πολλά είδη των εν λόγω ινών, η μπλε ίνα, έχει χρυσή κεφαλή με ενσωματωμένη κάμερα και φλας εικ.8-9. Ελέγχεται από ασύρματα δίκτυα βαθμωτών πεδίων !!! Όχι δεν σας δουλεύω, είναι η φρικτή αλήθεια. Δείτε τις φωτογραφίες ! Αυτό σημαίνει ότι πολλά χρήματα των “μαύρων” κονδυλίων έχουν επενδυθεί εδώ. Όσοι ανησυχούν μήπως τους εμφυτεύσουν βιολογικό τσιπάκι στο μέλλον (για το 666 και άλλα) ας ηρεμήσουν και ας το απολαύσουν. Είναι ήδη γεμάτοι, όπως και το περιβάλλον γύρω τους είναι γεμάτο από τις ίνες των morgellons.






Image
Image




Αεροψεκασμοί , Virons και το “λουρί της μάνας”


Τα “Μέσα Μαζικής Κατεύθυνσης” κάνουν ελάχιστες αναφορές στο θέμα των Morgellons και προσπαθούν να μας πείσουν ότι αφορά δερματική διαταραχή. ΨΕΜΑΤΑΑΑ !!! Όσα λένε απέχουν πολύ από την αλήθεια. Οι ίνες εικ. 10 διατρέχουν τον οργανισμό, αναπαράγονται αφάνταστα γρήγορα, καταστρέφουν το DNA και το αντικαθιστούν με κάποιο είδος πρωτεΐνης. Τι σημαίνει αυτό ? Εάν κάποιος έρθει σε επαφή με τα Morgellons, ο οργανισμός του τα αναγνωρίζει και τα αναπαράγει συνεχώς εικ. 11-16 ! Και ας μην ξεχνάμε ότι επικοινωνούν μεταξύ τους με αυτοργανούμενα ασύρματα δίκτυα. Το περίβλημα τους αποτελείται από (HDPE) δηλαδή από υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο, το οποίο χρησιμοποιείται για την κατασκευή οπτικών ινών !!! Το υλικό αυτό χρησιμοποιείται ευρύτατα στη βιομηχανία βιονανοτεχνολογίας εδώ και χρόνια, κυρίως για την ενθυλάκωση των viron. Tα viron είναι 150 φορές μικρότερα από τους ιούς. Αυτά περιλαμβάνουν DNA, RNA, RNAi (μεταλλαγμένο RNA) η δακτυλιοειδή πλασμίδια για ειδικές λειτουργίες (που είναι ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ? ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?).


Φυσικά, οι βιοψίες ασθενών των Morgellons δείχνουν μεταξύ άλλων κατά κόρον Σιλικόνη και Γυάλινα Σωληνάκια εικ. 17-18. Θα αναρωτιέστε πως η σιλικόνη παράγει πυρίτια (silica-gel, SiO2), γυάλινα σωληνάκια δηλαδή. Σωστά, δεν παράγει ! Όμως η δικαρβονική silicα μπορεί να παράγει σιλικόνη μέσω φυσικών κυτταρικών αντιδράσεων σε ένα βιολογικό σύστημα !




Image


Φυσικά μας τα ψεκάζουν σχεδόν καθημερινά. Ένα ενδιαφέρον παρατράγουδο είναι οι αυξημένες και συχνά μη αναμενόμενες βλάβες των ηλεκτρονικών υπολογιστών και κυρίως των laptops. Αυτό συμβαίνει γιατί τα πάντα έχουν πλημμυρίσει από τις συγκεκριμένες ίνες και αρκετές είναι αγώγιμες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται βραχυκυκλώματα . Τα laptops άλλωστε κάνουν “βόλτες” μαζί μας, έξω στα καφέ κ.λ.π.


Τον Αύγουστο του 2006 το FDA, δηλαδή ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων, ενέκρινε τον ψεκασμό των κρεάτων με νανο-ιούς βακτηριοφάγους και την χρήση τους ως πρόσθετο τροφής. Η Intralytix Corporation μέσω διεθνών εταιρειών πουλάει τα σπρέι της σε όλο τον κόσμο από το 2002. Επειδή είναι πολύπλοκο να εξηγήσουμε τις αντιδράσεις του ανοσοποιητικού μας, σε αυτήν την περίπτωση θα σταματήσουμε εδώ. Μόνο προσέχετε καλά τι τρώτε!


Τις καλύτερες έρευνες στο θέμα έχει κάνει η Dr Hildergarde Staninger , RIET-1.


Industrial Toxicologist/IH & Doctor of Intergrative Health International, LLC


12235 E.Centralia St.Lakewood, ca 90715 Tel: 562-402-7300 Fax: 562-402-7308






Tο προφίλ της Αρρώστιας των Morgellons, όπως το Καθόρισαν οι Ερευνητές


Εν ολίγοις πρόκειται για μια σχεδιασμένη, μεταδιδόμενη εισβολή νανοτεχνολογίας στους ανθρώπινους ιστούς με τη μορφή αυτοσυναρμολογούμενων, αυτοαναπαραγόμενων ορατών σωληνίσκων, έγχρωμων ινών, διατάξεων, συρμάτων και άλλων ορατών μορφών, που μοιάζουν με αισθητήρες και κεραίες. Μεταφέρουν δε τα περισσότερα γενετικά μεταλλαγμένα DNA/RNA. 


Αυτές οι νανο-μηχανές ευνοούνται από περιβάλλον αλκαλικού PH και χρησιμοποιούν την βιο-ηλεκτρική ενέργεια του σώματος, τα μεταλλικά ιχνοστοιχεία και άλλα μη αναγνωρισμένα ακόμη στοιχεία ως πηγές ενέργειας. Αυτό δεν σημαίνει ότι επιδιώκουμε ένα όξινο PH αλλά το φυσιολογικό, δηλαδή +/-7,5. Υπάρχουν αποδείξεις ότι αυτές οι μικροσκοπικές μηχανές έχουν τις δικές τους εσωτερικές “μπαταρίες”.


Επίσης, είναι πιθανό να λαμβάνουν συντονισμένα μικροκύματα , σήματα EMF, ELF και πληροφορίες. Για ποιο λόγο είναι άγνωστο. Τα συμπτώματα αρχίζουν με έλκη στο δέρμα όλου του σώματος εικ.19, που δεν πιάνουν κρούστα, “ποτέ¨ δεν μολύνονται από βακτηρίδια και επουλώνονται εξαιρετικά αργά. Τα νοητικά και νευρολογικά συμπτώματα περιλαμβάνουν “θόλωμα” του μυαλού, σοβαρές διαταραχές στην προσωπικότητα, φοβίες, κατάθλιψη, προβλήματα κινητικού συντονισμού.


Τα θύματα των Morgellons υποφέρουν από απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας του σώματος, έντονη δυσφορία και χρόνια κόπωση. Είναι βεβαιωμένο ότι τα Morgellons βρίσκονται σε όλα τα σωματικά υγρά και τις οπές του σώματος. Έχουν βρεθεί στις αρθρώσεις και πιστεύεται ότι είναι μηχανική η συστηματική διείσδυση σε όλο το σώμα.










Αναφέρεται από όλους τους ασθενείς ότι οι μηχανές των Morgellons έχουν ομαδική συνείδηση. Επικοινωνούν σίγουρα μεταξύ τους μέσω βακτηριδίων και ιών. Μια και αντέχουν σε θερμοκρασίες άνω των 760 βαθμών Κελσίου, η αποστείρωση των επαναχρησιμοποιούμενων ιατρικών εργαλείων (χειρουργεία, οδοντιατρεία) είναι άχρηστη !!!


Υπάρχουν σημαντικά στοιχεία ότι η μετάδοση – μόλυνση σχετίζεται με τις ίνες που βρίσκονται στα υλικά των αεροψεκασμών, αν και δεν έχουν δημοσιευτεί αποδείξεις, οι οποίες και υπάρχουν.

Και η συνέχεια με το “Λουρί της Μάνας” 



Τα “παιδιά” για να μη βαριούνται, όλο ίνες και ξανά ίνες, φτιάξανε και άλλα καλούδια για το καλό μας! Τι φτιάξανε? Εξαγωνικά νανοτσιπάκια εικ.20-21, που βγάζουν νευρικές απολήξεις, και … που είναι ρε παιδιά το λουρί της μάνας ??? Για να μην κουράσω και άλλο το μυαλουδάκι σας, δείτε μόνο για λίγο τι άλλο φυτρώνει μέσα σας εικ.22-23. Τα αναγνωρίζεται καθόλου? Μήπως σας καθυστερώ από το αγαπημένο σας ματς, από το στρατηγικό παιχνίδι που παίζεται στον υπολογιστή σας, από το έργο που πήρατε από το βιντεοκλάμπ η από την κλαδική σας οργάνωση? Συγνώμη τελειώνω!


Αν ακόμη δεν έχετε συγκλονιστεί, απλώς είστε θύματα του μαζικού νοητικού προγραμματισμού. Οι περισσότεροι τον αποκαλούν πολιτισμό. Μη μου κάνετε, σας παρακαλώ, την αναμενόμενη κλασσική ερώτηση : Μα, αυτοί οι σατανικοί εγκέφαλοι που τα κάνουν όλα αυτά δεν παθαίνουν τίποτα? Μα ακόμη θεωρείτε τον εαυτό σας στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας του πλανήτη? 


Μελετήστε προσεκτικά την κληρονομιά μας, χρησιμοποιώντας συμβολική σκέψη. Η ίδια η μυθολογία μας αναφέρει παντού την λέξη Βρωτοί, όλα υπάρχουν από τότε! Και απολαύστε στις εικ. 24,25,26 τα ζωντανά πλασματάκια που βολτάρουν μέσα σας, και στην εικ.28 ένα φιδίσιο πλασματάκι, στην εικ.29 Morgellons και ψέκασμα, καμία σχέση δεν έχουν, πα πα πα ψέματα ! Στην εικ.30 το σύστημα κεραιών των Morgellons !!!


Αντίμετρα και Τρόποι Καθαρισμού




Image


1.Διατροφή


Όσα αναφέρουμε είναι βασικοί κανόνες για όποιον σκέφτεται και δεν κρύβεται πίσω από παραδόσεις, έθιμα και παλιές συνήθειες, χλαπακιάζοντας άχρηστες και δηλητηριασμένες τροφές. Πού είναι η εξυπνάδα σας? Σκέφτεστε πως θα δαγκώσετε τον διπλανό σας? Υπάρχουν άλλα DNA δίπλα σας που δεν τα αντιλαμβάνεστε και σας δαγκώνουν απείρως καλύτερα. Τα παραθέτουμε χωρίς πολλές εξηγήσεις, γιατί έτσι και αλλιώς ελάχιστοι θα ψάξουν το θέμα. Άλλωστε δεν είμαστε γιατροί. Αποφεύγετε ότι προέρχεται από ζύμωση για να μην πλημμυρίζετε από μούχλα. Δηλαδή, κρασιά, τυριά, ψωμιά και μανιτάρια.


Εξαιρέσεις αποτελούν (για να μην πανικοβληθείτε) το πιστοποιημένο βιολογικό κατσικίσιο τυρί και τα κριθαρένια Κρητικά παξιμάδια. Μπορεί κανείς να φτιάχνει ψωμί μόνος του από μη μεταλλαγμένο αλεύρι, όπως είναι το Ντίνκελ και το Καμούτ. Επίσης, αποφεύγετε (όσο μπορείτε) όλα τα κρέατα και τα ψάρια. Όποιος δεν αντέχει, μόνο πιστοποιημένο βιολογικό κατσίκι ψητό και μαρίδα η σαρδέλα ψητή, καλά καθαρισμένα. Το πολύ μια φορά την εβδομάδα! Γενικά, καταναλώνεται μόνο φυτικά πιστοποιημένα βιολογικά τρόφιμα.


2.Μέθοδοι Καθαρισμού Του Οργανισμού


α). Ένα γεύμα την ημέρα πρέπει να αποτελείται από σαλάτα με ένα τουλάχιστον μεγάλο κρεμμύδι, 3-4 πιπεριές κέρατα, ένα κρητικό κριθαρένιο παξιμάδι και βιολογικό λάδι, όχι ορυκτέλαιο.


β).Οζονεθεραπεία! Προμηθευτείτε μια καλή συσκευή και πίνετε μόνο νερό οζονισμένο. ΠΡΟΣΟΧΗ θα βγάλετε την μπάλα που σας δίνουν μαζί, είναι από σκόνη μαρμάρου με κόλα, αλλιώς θα χαλάσουν τα νεφρά σας.


γ).Προμηθευτείτε μια ηλεκτρονική συσκευή τύπου spa detox, η οποία αφαιρεί βαρέα μέταλλα, τοξίνες, βακτηρίδια κλπ. Θα πάθετε την πλάκα της ζωής σας, όταν δείτε και μυρίσετε τι βρωμιά βγαίνει από μέσα σας. Τι να σας κάνει και η ιατρική, αφού ποτέ δεν θίγει τις αιτίες των ασθενειών?


3).Ανοσοποιητικό.


Ο πιο γρήγορος τρόπος για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας είναι το σελήνιο σαν πρόσθετο διατροφής. Παίρνετε με το φαγητό καθημερινά 1.200mg για ένα μήνα. 800mg για άλλους δυο μήνες και κατόπιν για συντήρηση 400mg ημερησίως. Δεν το λέω μόνο εγώ αλλά ο Dr Harold Foster που είναι γεωγραφικός γιατρός με 100.000 κλινικές περιπτώσεις θεραπείας aids και καρκίνου (http://www.hdfoster.com) . Μέχρι και το διαβόητο FDA αναγκάστηκε να κάνει τεστ.
ΠΗΓΗ((http://katohika.blogspot.com/2011/05/morgellons.html))

2012-ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ! ΒΙΝΤΕΟ(GREEK SUBS)


2012-ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ! ΒΙΝΤΕΟ(GREEK SUBS)

ΈΝΑΣ ΜΕΓΆΛΟΣ ΚΎΚΛΟΣ 26.000 ΧΡΌΝΩΝ ΈΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 21-12-2012. ΟΙ ΤΕΡΆΣΤΙΕΣ ΑΛΛΑΓΈΣ ΈΧΟΥΝ ΉΔΗ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙ ΌΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΆΛΗ ΑΦΎΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΉΤΗ!

 


                                                                            ΠΗΓΗ((http://www.apocalypsejohn.com/2011/05/2012-greek-subs.html))

Η στιγμή της έκρηξης του ηφαιστείου στην Ισλανδία - Εικόνες απο δορυφόρο


Η στιγμή της έκρηξης του ηφαιστείου στην Ισλανδία - Εικόνες απο δορυφόρο




- Συναγερμός για τις αερομεταφορές - 'Εκλεισε ο εναέριος χώρος στην Ισλανδία
- Η έκρηξη του Γκρίμσβετν θεωρείται πιο δυνατή από αυτή του Έιαφιαλαϊόκουλ που παρέλυσε την Ευρώπη
- Εντυπωσιακό βίντεο που τράβηξε επιβάτης αεροσκάφους 

Η Ισλανδία έκλεισε τον εναέριο χώρο της και το μεγαλύτερο αεροδρόμιό της μετά την έκρηξη του πιο ενεργού ηφαιστείου της χώρας, Γκρίμσβετν, χθες Σάββατο.
GOES-13 visible channel images GOES-13 visible channel images


Η πρόβλεψη για τις επόμενες ώρες αναφέρει ότι οι στάχτες από το ηφαίστειο θα εξαπλωθούν πάνω από την Ισλανδία.

Μέχρι την Τρίτη η τέφρα θα έχει φτάσει στη Βόρεια Σκοτία, σύμφωνα με τη Eurocontrol ενώ μπορεί να φτάσει και σε τμήματα της δυτικής Γαλλίας και της βόρειας Ισπανίας την Πέμπτη.

  Πάντως μία εκπρόσωπος των μετεωρολογικών υπηρεσιών της Ισλανδίας δήλωσε αργά το απόγευμα της Κυριακής ότι οι εκρήξεις στο Γκρίμσβετν φαίνεται να μειώνονται σε ένταση.

    Η Eurocontrol επεσήμανε ότι για την Κυραική και τη Δευτέρα δεν προβλέπεται να κλείσει ο εναέριος χώρος καμίας χώρας της Ευρώπης, εκτός της Ισλανδίας.
Η μέρα έχει γίνει νύχτα! Δύσκολες ώρες για τον οδηγό του ΙΧ που προσπαθεί να οδηγήσει μέσα στις στάχτες ΦΩΤΟ REUTERSΗ μέρα έχει γίνει νύχτα! Δύσκολες ώρες για τον οδηγό του ΙΧ που προσπαθεί να οδηγήσει μέσα στις στάχτες ΦΩΤΟ REUTERS

 Το Γκρίμσβετν βρίσκεται κάτω από τον παγετώνα Βάτναγιόκουλ, στη νοτιοανατολική Ισλανδία, τον μεγαλύτερο στην Ευρώπη. Όταν είχε εκραγεί το 2004, οι υπερατλαντικές πτήσεις χρειαζόταν να αναδρομολογούνται νότια της Ισλανδίας, αλλά δεν είχαν κλείσει αεροδρόμια.

Το πιο ενεργό ηφαίστειο στην Ισλανδία  Γκρίμσβετν εξερράγη το Σάββατο, στέλνοντας μια στήλη στάχτης και καπνού σε ύψος 20 χλμ.
O ήλιος προσπαθεί να βγεί αλλά.. μάταια ΦΩΤΟ REUTERSO ήλιος προσπαθεί να βγεί αλλά.. μάταια ΦΩΤΟ REUTERS

Η έκρηξη στο ηφαίστειο Έιαφιαλαϊόκουλ είχε προκαλέσει χάος τον Απρίλιο του 2010, όταν οι αρχές απαγόρευσαν τις πτήσεις λόγω των φόβων ότι η ηφαιστειακή τέφρα και σκόνη θα προκαλούσε βλάβες στους κινητήρες των αεροσκαφών και ατυχήματα. Το νέφος έκλεισε πολλούς διαδρόμους διέλευσης των ευρωπαϊκών αερογραμμών.

 Ένα θετικό στοιχείο είναι ότι η ηφαιστειακή τέφρα από αυτή την έκρηξη είναι βαρύτερη από της περυσινής χρονιάς. Εγχώρια ΜΜΕ δημοσίευσαν φωτογραφίες που απεικονίζουν ένα πυκνό σύννεφο λευκού καπνού σαν μανιτάρι πάνω από τα κοντινά όρη.

«Το Γκρίμσβετν είναι πολύ ισχυρό ηφαίστειο και έτσι το παρακολουθούμε στενά, ακόμα κι αν οι τελευταίες εκρήξεις ήταν άκακες», δήλωσε ο Παλ Έιναρσον, γεωφυσικός στο Πανεπιστήμιο της Ισλανδίας, μιλώντας στον ιστότοπο της εφημερίδας Morgunbladid. «Δεν αναμένουμε αυτή η έκρηξη να είναι μεγάλη, διότι σημειώνεται στον ίδιο κρατήρα όπως και οι τρεις προηγούμενες, που ήταν μικρές», πρόσθεσε.

Βίντεο που τράβηξε επιβάτης αεροσκάφους




Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εναέριας Κυκλοφορίας (Eurocontrol) ανακοίνωσε ότι δεν αναμένει να υπάρξουν προβλήματα στις ευρωπαϊκές ή υπερατλαντικές πτήσεις εξαιτίας της έκρηξης του ηφαιστείου στην Ισλανδία τουλάχιστον για ένα 24ωρο.
 Η Eurocontrol ανακοίνωσε ότι παρακολουθεί την κατάσταση καθώς μία στήλη στάχτης και καπνού από το ηφαίστειο Γκρίμσβετν κατευθύνεται βορειοανατολικά.

VIDEO: Συνταρακτικό γεγονός με UFO στη Ρωσσία


VIDEO: Συνταρακτικό γεγονός με UFO στη Ρωσσία


Οι κάτοικοι του χωριού Lesopilniy έζησαν μια εξαιρετικά συνταρακτική εμπειρία.

Δεκάδες άνθρωποι πάγωσαν στην κυριολεξία όταν είδαν λίγο πιο πάνω απο τις στέγες των σπιτιών τους να ύπταται ένα τεράστιο άγνωστο "αντικείμενο" μεγέθους 200 μέτρων!


Το αντικείμενο ήταν λαμπερό και είχε 2 φώτα επάνω του.Στρατιωτικές αρχές το εντόπισαν και έστειλαν φωτοβολίδες και πυρά (;;;) προς το μέρος του, ενώ αυτό απλά τα απέφυγε αναπτύσοντας ταχύτητα προς τον ουρανό!Το περιστατικό κράτησε 2 ώρες, ενώ οποιαδήποτε προσπάθεια καταγραφής του είτε απο κάμερες είτε απο κινητά τηλέφωνα απέτυχε παταγωδώς, ενώ θεωρούν βέβαιο πως οφείλεται σε κάποιο είδος παρεμβολής που εξέπεμπε το άγνωστο αντικείμενο.

Το περιστατικό πήρε έντονες διαστάσεις στην Ρωσία και αμέσως πολλοί τηλεοπτικοί σταθμοί έσπευσαν για ρεπορτάζ. Στο βίντεο που ακολουθεί από κάτω θα δείτε κάποιους κάτοικους να μιλάνε με φόβο για την πρωτοφανή αυτή εμπειρία. Οι περισσότεροι πολίτες αρνούνται να μιλήσουν On camera και δικαιολογημένα.

Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι η επιθετική αντίδραση της Ρωσίας. Πολλά ερωτήματα προκύπτουν από αυτήν την κίνηση. Ήταν μια αντίδραση επιπόλαιη και επιζήμια για το μέλλον; Ή μήπως οι κυβερνήσεις γνωρίζουν πολύ καλά πως πρέπει να το αντιμετωπίζουν και για λόγους ασφάλειας δεν εξηγούν στον κόσμο την αλήθεια για να μην υπάρχει αναστάτωση; Απορίας άξιο είναι πως το συνταρακτικό γεγονός δεν έπεσε "θύμα" λογοκρισίας και συγκάληψης, ενώ αντιθέτως αναπαράγεται από πολλούς Ρώσικους σταθμούς! 




Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: VIDEO: Συνταρακτικό γεγονός με UFO στη Ρωσσία http://24wro.blogspot.com/2011/05/video-ufo_22.html#ixzz1N4YpluIP

Φυλή στην Τουρκία μιλάει Αρχαία Ελληνικά!


Φυλή στην Τουρκία μιλάει Αρχαία Ελληνικά!







  • Μπορεί οι περισσότεροι νεοέλληνες να γνωρίζουν ελάχιστα ή να αγνοούν παντελώς την αρχαία ελληνική γλώσσα… όχι όμως και μία απομονωμένη κοινότητα στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, στη βορειοανατολική Τουρκία.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού Independent, περίπου 5.000 άνθρωποι φαίνεται ότι μιλούν μία διάλεκτο που πλησιάζει εκπληκτικά στην αρχαία ελληνική γλώσσα.

    Όπως επισημαίνουν ειδικοί γλωσσολόγοι μέσω αυτής της διαλέκτου μπορούν να εξάγουν πολύ σημαντικά συμπεράσματα για τη γλώσσα του Σωκράτη και του Πλάτωνα, καθώς και το πώς αυτή εξελίχθηκε.

    Η κοινότητα ζει σε ένα σύμπλεγμα χωριών κοντά στην τουρκική πόλη της Τραπεζούντας, όπου κάποτε ήταν η αρχαία περιοχή του Πόντου.

    Οι γλωσσολόγοι διαπίστωσαν ότι η διάλεκτος, Romeyka, μια ποικιλία από ποντιακά ελληνικά, έχει δομικές ομοιότητες με την αρχαία ελληνική που δεν παρατηρούνται σε άλλες μορφές της γλώσσας που ομιλείται σήμερα. Επίσης η Romeyka παρουσιάζει και πολλές ομοιότητες με το αρχαίο λεξιλόγιο.

    Όπως λέει η λέκτορας Φιλολογίας Ιωάννα Σιταρίδου του Πανεπιστημίου του Cambridge «η χρήση του απαρεμφάτου έχει χαθεί στα νέα ελληνικά. Όμως, στα Romeyka έχει διατηρηθεί».

    Μια πιθανότητα είναι ότι οι ομιλητές αυτής της διαλέκτου είναι οι απευθείας απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων που ζούσαν κατά μήκος των ακτών της Μαύρης Θάλασσας πριν από τον 6ο ή 7ο αιώνα π.Χ., όταν η περιοχή αποικίστηκε αρχικά.

    Αλλά είναι επίσης πιθανό να είναι απόγονοι αυτόχθονων πληθυσμών ή μίας μεταναστευτικής φυλής οι οποίοι αναγκάστηκαν να μιλούν τη γλώσσα των αρχαίων ελληνικών αποικιοκρατών.

    Οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής είναι ευσεβείς μουσουλμάνοι, γι΄ αυτό και είχαν το δικαίωμα να παραμείνουν στην Τουρκία μετά τη Συνθήκη της Λωζάννης του 1923.


    Δείτε περισσότερα: http://mystikos-planitis.blogspot.com/2011/05/blog-post_549.html#ixzz1N4VbGrcD

    Ευρώπη το 2029 Εμφύλιος πόλεμος


    Ευρώπη το 2029 Εμφύλιος πόλεμος 

    Ο κόσμος μας όπως τον ξέρουμε θα γίνει ολοκληρωτικά διαφορετικός.


    Ουάσινγκτον, Βρυξέλλες, Βερολίνο, Ρώμη, Άμστερνταμ, Βιέννη, Κολωνία, Αθήνα, Ρότερνταμ.
    Η Ευρώπη επλήγη από σκληρούς εμφυλίους πολέμους.


    Περισσότεροι από 150 εκατομμύρια Αφρικανοί και Ασιάτες μετανάστες ζουν στην Ευρώπη.


    Κάτω από το Ισλάμ τώρα αυτοί θέλουν να κυβερνούν υποστηριζόμενοι από αναρχικούς ¨¨αντιφασίστες΄΄ και άλλους υπεραριστερούς.


    Οι αδύναμες και διεφθαρμένες φιλελεύθερες κυβερνήσεις πέφτουν....

    Οι Εθνικιστές είναι οι μόνοι που αντιστέκονται.

    Βρετανια..
    Οι τρομοκρατες επιτιθενται καθε ημερα.
    Λονδινο, Μπιρμπινχαμ, Λουτον, πολεις κατακτημενες απο ισλαμικες δυναμεις.

    Γαλλια..
    Η νοτια Γαλλια ανακυρησσεται ισλαμικο κρατος και δημιουργειται εμφυλιος πολεμος εναντιον του λευκου βορρα.
    Δια μεσου του ισλαμικου γαλλικου νοτου χιλιαδες μουσουλμανοι ριζοσπαστες ερχονται στην ευρωπη.

    Η Γερμανια και η Σκανδιναβια.
    Η Ισπανια και η Νοτια Ευρωπη γεματες απο αφρικανους μεταναστες.
    Το Ιταλικο Φασιστικο κομμα κερδισε τις εκλογες.
    Οι Φασιστες αρχιζουν στρατιωτικη καμπανια εναντιον των μαυρων μεταναστων.


    Κεντρικη Ευρωπη..
    Η ΕυρωπαΪκη μεταναστευτικη πολιτικη και η πολιτικη ασυλο προωθησαν μεταναστες επισης στην κεντρικη Ευρωπη.

    Χιλιαδες αθιγγανοι (Ρομα) ενωνονται μετις συμμοριες των μεταναστων.

    Οι Εθνικιστες σχηματιζουν δυναμεις αντιστασης.
    Ολες οι συγκυνωνιες στην Ευρωπη εχουν καταρευσει, πολλες πολεις εχουν παραδωθει στην φωτια και στην λεηλασια.

    Οι λευκες γυναικες βιαζονται και αναγκαζονται να γινουν μουσουλμανες με την βια και να παντρευτουν εναν μουσουλμανο.

    Τα λευκα μικρα παιδια σκοτωνονται.
    Η εξοδος των λευκων ανθρωπων απο την δυση στην ανατολη ξεκινα προς την Πολωνια και την Ουγγαρια, χωρες που ξυβερνωνται απο Εθνικιστικα κομματα και οι οποιες δεν επιτρεπουν την μεταναστευση.

    Αυτος ειναι ο στοχος του πολυπολιτισμου και της ανεκτικοτητος.
    Αυτο ειναι οτι οι πολυπολιτισμικοι και φιλελευθεροι αριστεροι αντιφασιστες και αντιρατσιστες θελουν.

    Πολλοι απο εσας διαφωνουν με αυτο το video τωρα.

    Αλλα...
    Υπαρχουν διαφορα γεγονοτα (ενδειξεις) που στηριζουν αυτην την προβλεψη.

    Ο μεσος ορος των μουσουλμανων γυναικων εχουν 3 με 5 παιδια.
    Οι μαυρες αφρικανες αακομη περισσοτερα.
    Ο αριθμος τους μπορει να διπλασιαστει σε μια γεννεα.

    Πανω απο 1000 γκετο μεταναστων υπαρχουν στην Γαλλια.
    Πολλα απο αυτα ειναι εκτος αστυνομικου ελεγχου.
    Οι αδυναμες κυβερνησεις συνεχως υποχωρουν φοβουμενες ταραχες απο τους μεταναστες.

    Στην Ευρωπη πραγματοποιουνται πολλες διαδηλωσεις απο μεταναστες μαζι με αναρχικους αντιφασιστες και αλλους ¨¨κοκκινους’’

    Αμερικη..
    Ολο και περισσοτεροι αφροαμερικανοι προσηλιτιζονται στο ισλαμ.
    Η ισλαμικη εξτρεμιστικη οργανωση μαυρων αμερικανων ΄΄Το Εθνος του ισλαμ‘‘ εχει πανω απο 20000 μελη.
    Ειναι μια παραστρατιωτικη οργανωση εναντια στους λευκους.

    Οι λευκοι (Ευρωπαιοι) τρομοκρατουνται στο ονομα του αντιρατσισμου και της αντιξενοφοβιας.

    Οι νομιμες εθνικιστικες περιπολιες πολιτων στην Ιταλια αγωνιζονται εναντια στους εγκληματιες μεταναστες.

    Ο πληθυσμος στην Αφρικη πανω απο 1 δισεκατομυριο.
    Οι ειδικοι λενε αυτοι θα μεταναστευσουν στην Ευρωπη.

    Το 2030: 9 δισεκατομυρια ο πληθυσμος στην Γη.

    Η Αφρικη προκειται εκρηκτικα να οδηγηθει σε υπερπληθυσμο χαριν της ‘‘ανθρωπιστικης‘‘ βοηθειας και εκατομυρια μαυροι προκειται να μεταναστευσουν στην Ευρωπη.

    Η φυγη των λευκων..
    Οταν οι μαυροι μεταναστες ελθουν, το εγκλημα και η βια θα εκτιναχθει στα υψη.

    Οι λευκοι θα εγκαταλειψουν τις προγονικες τους εστιες.

    Υπαρχουν πανω απο 1 εκατομυριο μουσουλμανοι στις κατω χωρες.
    Το 1999: 30000 λευκοι ολλανδοι εγκατελειψαν και εφυγαν.

    Το 2004: εφυγαν πανω απο 40000 λευκοι που αναγκαστικα μεταναστευσαν απο τον τοπο τους.

    Οι Ευρωπαικες πολεις η μια μετα την αλλη γινονται αφρικανικες και ισλαμικες.

    Για παραδειγμα..
    Το Ροτερνταμ (Ολλανδια)
    Περισσοτεροι απο 47% των πολιτων ειναι μεταναστες.
    Ο Δημαρχος της πολης ειναι μουσουλμανος απο Αφρικη.

    Η Ευρωπη θελει να ανακατανεμει τους μεταναστες επισης στην Κεντρικη Ευρωπη χρησιμοποιοντας τις ποσοστωσεις για τα μελη των ανατολικων χωρων της ενωσης.

    Αυτο ειναι το Μελλον που εμεις θελουμε να δημιουργησουμε???

    Το πως θα δειχνει η Ευρωπη μετα απο 20 χρονια, εξαρταται απο την δικη μας συμπεριφορα τις γνωμες και τις αποψεις και τις δρασεις του Παροντος.
    ΠΗΓΗ((http://www.apocalypsejohn.com/2011/05/2029.html))