Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

VIDEO: Ποια μορφή ζωής μπορεί να ζήσει για πάντα;


VIDEO: Ποια μορφή ζωής μπορεί να ζήσει για πάντα;



http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRRfSu9u6893QvaJLR7ReAFetk3NWvuo_Kh_Iq_8AlbbiAlC3_yfLThLnAP5gΥπάρχει ένα είδος του ζωικού βασιλείου που φαίνεται ότι έχει ανακαλύψει το μυστικό της αιώνιας ζωής!

Το όνομά του: Τurritopsis nutricula! Πρόκειται για ένα είδος μέδουσας η οποία μόλις φτάνει στο το ώριμο ενήλικο στάδιό της, μπορεί και ξαναγυρίζει στο ανώριμο στάδιο του πολύποδα, δηλαδή στην αρχή της ζωής!
Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι έχει «νικήσει» το θάνατο, αφού οι αιτίες θανάτου του δεν περιλαμβάνουν σχεδόν καθόλου τα «γηρατειά»!
Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η μέδουσα αποτελεί το μόνο γνωστό είδος ζωής, το οποίο μπορεί συνεχώς να γυρίζει το χρόνο από την αρχή! Αναζητώντας το μυστικό της, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτό κρύβεται στην «διαδικασία της συνεχούς επαναδιαφοροποίησης».
Κι αν σας φαίνεται πολύπλοκος ο τίτλος, μάθετε ότι περιγράφει την ικανότητα της μέδουσας να αναγεννά αδιάκοπα, ολόκληρο το σώμα της!
Όπως αντιλαμβάνεστε, το γεγονός αυτό έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων σε ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίοι ευελπιστούν ότι η Τurritopsis nutricula, μπορεί να τους βοηθήσει να ανακαλύψουν το ελιξίριο της νεότητας ή και της αιώνιας ζωής για το ανθρώπινο είδος!
Δείτε την μέδουσα «Χαϊλάντερ» στις φωτογραφίες και στο βίντεο που ακολουθούν.
Η αθάνατη μέδουσα!


Η αθάνατη μέδουσα!


Η αθάνατη μέδουσα!






Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: VIDEO: Ποια μορφή ζωής μπορεί να ζήσει για πάντα; http://24wro.blogspot.com/2011/05/video_6628.html#ixzz1NrsMsGzr

Εκπομπή για την Κάρτα του Πολίτη στο KONTRA Channel


Εκπομπή για την Κάρτα του Πολίτη στο KONTRA Channel








  • Μια προσπάθεια για αντικειμενική και πλήρη ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την Κάρτα του Πολίτη. Πρόκειται για την εκπομπή του κου Άγγελου Βασιλειάδη η οποία προβλήθηκε το Σάββατο 14/5/2011 από το KONTRA Channel. Προσκεκλημένοι του ο κος Δήμος Θανάσουλας δικηγόρος παρ'Αρείω Πάγω και ο κος Στάθης Αδαμόπουλος, Οικονομολόγος.

    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΜΠΟΜΠΗ:


    Δείτε περισσότερα: http://mystikos-planitis.blogspot.com/2011/05/kontra-channel.html#ixzz1NrpkYkaN

    “Η Λέσχη Μπίλντερμπεγκ θα αποφασίσει για την τύχη των Ελλήνων”


    “Η Λέσχη Μπίλντερμπεγκ θα αποφασίσει για την τύχη των Ελλήνων”

    Στο ελβετικό θέρετρο του Saint Moritz στις 9 με 12 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια συνάντηση της «Λέσχης Μπίλντερμπεγκ» και ένα από τα κύρια θέματα που θα συζητηθούν είναι το χρέος και η κρίση της Ελλάδας. 

    Οι ετήσιες συναντήσεις της ‘Λέσχης’ είναι ανεπίσημες και κλειστές, τις οποίες παρακολουθούν περίπου 200 σημαίνοντες προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης, των επιχειρήσεων και της πολιτικής. Οι συνεδριάσεις, της αμφιλεγόμενης ομάδας, πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, συνήθως αρχές Ιουνίου, σε διάφορα πολυτελή ξενοδοχεία και εστιατόρια της Ευρώπης, του Καναδά και των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι συνεδριάσεις είναι απαγορευτικές για το κοινό και δεν εκδίδεται ποτέ οποιαδήποτε ανακοίνωση. 

    Η πρώτη συνεδρίαση της ομάδας αυτής πραγματοποιήθηκε από τις 29 έως τις 31 Μαΐου του 1954 στο ξενοδοχείο Bilderberg της Ολλανδίας και από το οποίο η ομάδας έλαβε το όνομα της, με πρωτοβουλία του Ολλανδού Πρίγκιπα Bernhard. Η συζήτηση για την Ελλάδα θα γίνει σε μια εποχή που η χώρα αντιμετωπίζει μεγάλη οικονομική και πολιτική κρίση και η κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά την περίπτωση ενός δημοψηφίσματος για τα νέα μέτρα λιτότητας. Δεν αποκλείονται αλλαγές στην κυβερνητική πολιτική ή ακόμη και πρόωρες εκλογές.

    Σύμφωνα με τις πηγές μας – γράφει η εφημερίδα- η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο ενός δημοψηφίσματος ώστε να γίνουν αποδεκτά τα νέα μέτρα λιτότητας για την εξασφάλιση ενός νέου δανείου από το ΔΝΤ και την ΕΕ, όπως σημειώνουν οι ελληνικές εφημερίδες.


    Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου απέτυχε να επιτύχει συναίνεση σχετικά με το νέο πακέτο μέτρων λιτότητας στο οποίο περιλαμβάνονται αυξήσεις των φόρων, μείωση των μισθών και των συντάξεων καθώς και πωλήσεις μεγάλων δημόσιων επιχειρήσεων.
    Τα νέα μέτρα που θεσπίστηκαν προκάλεσαν μαζικές διαμαρτυρίες από δυσαρεστημένους πολίτες.

    Ωστόσο, οι αναλυτές εκτιμούν ότι σε μια τέτοια κατάσταση ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου θα μπορούσε να μετριάσει ή να εγκαταλείψει τα νέα μέτρα λιτότητας, προκειμένου να διατηρήσει την πολιτική στήριξη του για ενδεχόμενη καταφυγή στις κάλπες.
    Το ερώτημα όμως που μένει αναπάντητο είναι αν οι πρόωρες εκλογές θα μπορούσαν να δώσουν μια αυτοδύναμη κυβέρνηση.
    ΠΗΓΗ((http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/05/blog-post_7670.html))

    --- ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΑ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2011 ---

    --- ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΑ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2011 ---

    Τα αγρογλυφικά συνεχίζουν να εμφανίζονται παγκοσμίως, με την συχνότητά τους ολοένα αυξημένη τους τελευταίους 2 μήνες.
    Περίεργα σχήματα παρατηρήθηκαν στην Ουαλία στις 22 Απριλίου κοντά στο Chepstow Gwent (φώτο 1), στην Αγγλία στις 29 Απριλίου στο Silbury Hill, στην Ολλανδία στις 29 Απριλίου και την 9η Μαΐου στο Hoeven, στην Ινδονησία στις 4 Μαΐου στο Barat, στις ΗΠΑ την 12η Μαΐου στην Madisonville του Τέννεσσι, στην Αγγλία στις 17 Μαΐου στο Ανατολικό Kennett του Wiltshire, στην νότια Ρωσία στις 22 Μαΐου στο Krasnodar, και για μια ακόμη φορά στην Αγγλία στις 22 Μαίου στο Burderop Down του Wiltshire.

    Ερευνητές σε όλο τον κόσμο πιστεύουν ότι αυτοί οι σχηματισμοί δεν είναι απλώς αποτυπώματα προσγείωσης ufo, αλλά κωδικοποιημένα μηνύματα από τους εξωγήινους.
    Οι ερευνητές πιστεύουν επίσης ότι σε μερικά χρόνια, αφού συλλέξουν όλους τους σχηματισμούς, θα μπορέσουν με έναν εξελιγμένο υπερ-υπολογιστή να αποκωδικοποιήσουν το τεράστιο όγκο των φωτογραφημένων αγρογλυφικών και να μεταφράσουν τα μηνύματα.
    Ο επικεφαλής της Πολεμικής Αεροπορίας της Ινδονησίας, κ.Sufaat μετά την εμφάνιση του τελευταίου αγρογλυφικού στη χώρα του, έδωσε εντολή στους αρμόδιους συνεργάτες του να χρησιμοποιήσουν ένα ελικόπτερο για να ληφθούν αεροφωτογραφίες και να ερευνήσουν αν επρόκειτο για ίχνος ufo. ‘’Αν εξετάσουμε τις φωτογραφίες, θα έχουμε τη δυνατότητα να ελέγξουμε αν τα σχέδια ήταν στην πραγματικότητα δημιουργίες πέρα από τις ανθρώπινες δυνατότητες και γνώσεις", δήλωσε ο Sufaat, όπως ανακοίνωσε το tempointeraktif.com . Οι ντόπιοι κάτοικοι ισχυρίζονται ότι αυτό έγινε από μια εξωγήινη δύναμη, λόγω της ομοιότητας του με το αινιγματικό chakra muladhara, ένα από τα βασικά chakras στο Ταντρικό Ινδουισμό.
    Αν και υπάρχουν πολλοί που δεν θεωρούν τα αγρογλυφικά εξωγήινα αποτυπώματα αλλά ανθρώπινες καλλιτεχνίες, το φαινόμενο συνεχίζει να απασχολεί τους ερευνητές ufo, αφού δεν έχει αποδειχθεί από κανέναν έως σήμερα ως μια απάτη παγκόσμιας κλίμακας.
    Crop circle Silbury Hill England, 29 April 2011.
    Crop Circle Hoeven Netherlands, 29 April 2011.
    Crop Circle Barat Indonesia, 4 May 2011.
    Crop Circle Hoeven Netherlands, 9 May 2011.
    Crop Circle Tennessee USA, 12 May 2011.
    Crop Circle East Kennett - Wiltshire, England, 17 May 2011.
    Crop Circle Russia, 22 May 2011.
    Crop circle Barbur England, 22 May 2011.

    Ανακαλύφθηκαν νέες πυραμίδες στην Αίγυπτο! Αλλάζουν όσα ξέραμε;


    Ανακαλύφθηκαν νέες πυραμίδες στην Αίγυπτο! Αλλάζουν όσα ξέραμε;


    Ένα λαμπρό πεδίο αρχαιολογικών ερευνών αποκάλυψε μια νέα υπέρυθρη δορυφορική...
    σάρωση της Αιγύπτου, καθώς έδειξε την υπόγεια ύπαρξη 17 «χαμένων» πυραμίδων, αλλά και περισσότερων από 1.000 αρχαίων τάφων και 3.000 οικισμών.

    Μάλιστα, αρχικές ανασκαφές επιβεβαίωσαν ήδη ορισμένα από τα ευρήματα συμπεριλαμβανομένων δύο πυραμίδων.

    «Η ανασκαφή μιας πυραμίδας είναι το όνειρο κάθε αρχαιολόγου και εμείς μείναμε έκπληκτοι από όσα βρήκαμε» λέει η δόκτωρ Σάρα Πάρτσακ, η οποία πρωτοπορεί στην αρχαιολογία μέσω δορυφόρων από το πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα στο Μπέρμιχαμ.

    Η ομάδα της ανέλυσε εικόνες από δορυφόρους που βρίσκονταν σε τροχιά 700 χιλιομέτρων πάνω από την επιφάνεια της Γης και οι οποίοι διαθέτουν τόσο ισχυρές κάμερες ώστε μπορούν να εντοπίσουν αντικείμενα με διάμετρο μικρότερη από ένα μέτρο, ενώ η υπέρυθρη απεικόνιση επιτρέπει τον εντοπισμό των διαφορετικών υλικών κάτω από τη επιφάνεια του εδάφους.

    Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι έχτιζαν τα σπίτια και τα κτίριά τους με τούβλα από λάσπη, που είναι πολύ πιο συμπαγή από το έδαφος που τα περιβάλλει, και έτσι με αυτό το σύστημα ανίχνευσης διαγράφονται οι μορφές σπιτιών, ναών και τάφων.

    «Αυτά που βλέπουμε είναι απλώς κατασκευές που βρίσκονται κοντά στην επιφάνεια. Υπάρχουν χιλιάδες σημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος που έχουν καλυφθεί από τον βούρκο του ποταμού. Αυτή είναι μόνο η αρχή» υποστηρίζει η αιγυπτιολόγος.

    Πράγματι, οι αιγυπτιακές αρχαιολογικές αρχές της Σακάρα αρχικά δεν ενδιαφέρονταν για τα ευρήματά της, όταν όμως πραγματοποίησαν δοκιμαστική ανασκαφή σε δύο σημεία όπου τους είχε υποδείξει την πιθανή ύπαρξη δύο πυραμίδων, τελικά άλλαξαν γνώμη.

    Μάλιστα τώρα πιστεύεται ότι αυτή η περιοχή ίσως περιέχει τα σημαντικότερα μέχρι στιγμής ευρήματα.

    Μεταξύ άλλων, οι αιγυπτιακές αρχές σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία της Δρ Παρτσάκ για να βοηθήσουν στην μελλοντική προστασία των αρχαιοτήτων από αρχαιοκάπηλους.

    «Από τις εικόνες μπορούμε να δούμε αν ένας τάφος συλήθηκε σε κάποια φάση και μπορούμε να ειδοποιήσουμε την Ιντερπόλ ώστε να ελέγχει για ύποπτα αρχαία προς πώληση. Πρόκειται για ένα σημαντικό εργαλείο όταν πραγματοποιούμε ανασκαφές. Η εποχή του Ιντιάνα Τζόουνς έχει παρέλθει» λέει η Παρτσάκ.


    Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Ανακαλύφθηκαν νέες πυραμίδες στην Αίγυπτο! Αλλάζουν όσα ξέραμε; http://24wro.blogspot.com/2011/05/blog-post_976.html#ixzz1NmOzLOtH

    Αγανακτισμένο μήνυμα προς ΓΑΠ...δείτε το ! (Βίντεο)