Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ, ΟΙ ΜΟΝΟΛΙΘΟΙ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΟΙ ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ!


ΟΙ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ, ΟΙ ΜΟΝΟΛΙΘΟΙ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΟΙ ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ!

Όπως έχουμε γράψει στο παρελθόν εκτός από τις πυραμίδες της Αιγύπτουτης Λατινικής Αμερικής της Κίνας, η υποθαλάσσια πυραμίδα στην Ιαπωνίαυπάρχουν και 3 πυραμίδες στην γειτονική Βοσνία Ερζεγοβίνη.
Θεωρούμε πως υπάρχει άμεσος συσχετισμός μεταξύ τους με τους πρώτους ή πρώτο πολιτισμό και δημιουργούσαν για κάποιον λόγο αυτές τις μεγαλιθικές κατασκευές.



Στην Βοσνία Ερζεγοβίνη λοιπόν αρκετά χρόνια πριν θεωρούσαν πως ο περίεργος σχηματισμός του λόφου ίσως έκρυβε κάτι παραπάνω από μια συμπτωματική τριγωνική μορφολογία.

Σήμερα μπορούμε να μιλάμε με βεβαιότητα πως υπάρχουν 3 πυραμίδες.

Η πυραμίδα του Hλίου έχει πάνω από 220 μέτρα αυτό σημαίνει πως είναι ψηλότερη κατά 1/3 από την Μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας στην Αίγυπτο.  Οι τέσσερις πλεύρες της πυραμίδας είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένες με τα σημεία του ορίζοντα.  Μετρήσεις που έγιναν από το Γεωδαιτικό Ινστιτούτο της Βοσνίας Ερζεγοβίνης υποδεικνύουν ότι το Βόρειο τμήμα της πυραμίδας φέρει τα χαρακτηριστικά του τριγώνου με πλευρές 365 μέτρων και εσωτερικές γωνίες 60 μοιρών.  Επιπλέον η Βόρεια πλευρά της πυραμίδας είναι προσανατολισμένη παράλληλα με τον Βόρειο πολικό αστέρα δηλαδή όπως ακριβώς είναι και η μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας!  Πολυάριθμες επιστημονικές αναλύσεις με δορυφορικές εικόνες και θερμικές αναλύσεις δείχνουν πως υπάρχει απώλεια θερμότητας λόγων των διαδρόμων που βρίσκονται εντός της πυραμίδας.  Περάσματα αεραγωγοί και διάδρομοι επικοινωνούν  μεταξύ τους με διασταυρώσεις 90 μοιρών.

Η πυραμίδα της Σελήνης είναι πολύ μικρότερη ωστόσο  κοινό χαρακτηριστικό της είναι ο προσανατολισμός της στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.

Η πυραμίδα του Δράκοντα.  Περίεργο (;) όνομα για πυραμίδα και αναρωτιόμαστε αν η θερμική επεξεργασία και οι δορυφορικές εικόνες που έχουν στα χέρια τους οι επιστήμονες υποδεικνύουν και την ονομασία της..  Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει σχετικές ανασκαφές στην πυραμίδα.

Οι 3 πυραμίδες εκτός ότι έχουν κοινό χαρακτηριστικό τον προσανατολισμό τους στα 4 σημεία του ορίζοντα, σχηματίζουν και ένα τέλειο τρίγωνο σε απόσταση 2.2 χλμ.
Οι κάτοικοι των γύρων περιοχών επιβεβαιώνουν την ύπαρξη πολλών τούνελ που θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως επικοινωνούν μεταξύ τους υπογείως κάτω από τις πυραμίδες.
Η χρονολογία που δίνουν οι επιστήμονες ανέρχεται στα 12.000 χρόνια


ΟΙ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια για τους αρχαιολόγους και άλλους επιστημονικούς ερευνητές σήμερα αντιπροσωπεύει το φαινόμενο των πέτρινων σφαιρών.
Οι πρώτες πέτρινες μπάλες (για να το απλουστεύσουμε) καταγράφηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 1930 στο Δέλτα του ποταμού Diquis στην Κόστα Ρίκα.  Από τότε,  έχουν βρεθεί εκατοντάδες άλλες διαφορετικών  μεγεθών σε διαφορετικές τοποθεσίες του κόσμου.  
Το υλικό κατασκευής  τους είναι από ένα ορυκτό που ονομάζεται γρανοδιορίτης και οι πρώτες μπάλες  που ανακαλύφθηκαν στην περιοχή ήταν στην Μπάνια Λούκα.
Στην τοποθεσία Τέοτσακ βρέθηκαν 8 πέτρινες μπάλες ενώ το υλικό κατασκευής τους διέφερε διότι ήταν από γρανίτη.   Σ' άλλες τοποθεσίες το υλικό ήταν διαφορετικό ενώ κάποιες είχαν περιεκτικότητα  μεταλλικών στοιχείων κάνοντας του κατοίκους να πιστέψουν πως είχαν θεραπευτικές ιδιότητες. (στο μυαλό μας γιατί ήρθε αυτόματα το Coccun;)
Η διάμετρος τους κυμαίνεται απο 50 εκατοστά εώς και 2 μέτρα ενώ μια συγκεκριμένη σφαίρα υπολογίζεται ότι ζυγίζει γύρω στους 4 τόνους!

Οι επιστήμονες δεν έχουν καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα  σχετικά με την χρησιμότητα των πέτρινων σφαιρών.
ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ

Το μεγαλύτερο μυστήριο ωστόσο είναι σίγουρα η εύρεση ενός ανθρώπινου αποτυπώματος
που χρονολογείται στα 350.000 έτη!!!
Μήπως σας θυμίζει κάτι;;;


Aυτό είπαμε και εμείς...
ΟΙ ΜΟΝΟΛΙΘΟΙ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ

Προσέξτε τις σπείρες που είναι χαραγμένες επάνω στον μονόλιθο.  Το σύμβολο της σπείραςτο συναντάμε σε πάρα πολλούς αρχαίους πολιτισμούς. 
Αίγυπτος Ελλάδα Ινδία Κίνα Μεσοποταμία Σκανδιναβία κ.α. Είναι το σύμβολο της ζωτικής δύναμης του σύμπαντος.  Τα δαχτυλικά αποτυπώματα, οι ανεμοστρόβιλοι το DNA μας Ακόμα και οι γαλαξίες έχουν σπειροειδή μορφή!
Ο Αρχιμήδης  μελέτησε με μεγάλη λεπτομέρεια τις ιδιότητες της επίπεδης έλικας στο έργο του «Περί Ελίκων». Με την έλικα αυτή κατάφερε να τετραγωνίσει τον κύκλο.
Η σπείρα συμβολίζει τον χρόνο τις αλλαγές και την εξέλιξη της ζωής.

 Στον κάτω κύκλο βλέπουμε και ένα ερπετό με ανθρώπινο σώμα που πιθανόν να λατρευόταν και ως Θεός όπως ο Κουατζελκοάτλ ο Θεός που εμφανίζεται στις πυραμίδες των Μάγια.  Στις μυθολογίες τα ερπετά  θεωρούνταν πλάσματα με υψηλή ευφυΐα και ήταν αυτά τα οποία έδωσαν τις γνώσεις στην ανθρωπότητα..

Παρακολουθήστε τα παρακάτω βίντεο που δείχνουν τα ευρήματα των 3 πυραμίδων. 
Μεταξύ άλλων θα δείτε:  Στο 2ο βίντεο [09:19 ]υπάρχουν γράμματα Ελληνικής γραφής το Ε τοΤ  το Σ και το Λ φαίνονται ολοκάθαρα.
Στο 3ο βίντεο [05:43] το γράμμα Ν και ο Μαίανδρος.




ΠΗΓΗ((http://www.apocalypsejohn.com/2011/06/blog-post_8738.html))

ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.....


Δείτε το δελτίο ειδήσεων του ALTER



ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ το τελευταίο χαρτί


Οι "Αγανακτισ​μένοι " εγκλώβισαν τους Βουλευτές μέσα στη Βουλή !


Οι "Αγανακτισ​μένοι " εγκλώβισαν τους Βουλευτές μέσα στη Βουλή !

ΤΗΝ "ΠΑΤΗΣΑΝ" ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!

Αρκετοί βουλευτές, μεταξύ των οποίων και ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Χρυσοχοϊδης, είχαν εγκλωβιστεί στο κοινοβουλευτικό κτίριο καθώς πάνω από 100 άτομα από τη συγκέντρωση των "Αγανακτισμένων" είχαν κλείσει τους δρόμους και δεν τους επέτρεπαν να φύγουν...


Όποιος πολιτικός προσπάθησε να φύγει, αποδοκιμάστηκε έντονα και επέστρεψε ξανά στο κτίριο.
Οι υπηρεσίες Ασφαλείας αποφάσισαν να φυγαδεύσουν τους βουλευτές μέσω του Εθνικού Κήπου, ενώ ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν παραταχθεί μπροστά από τους διαδηλωτές για να αποτρέψουν μια ενδεχόμενη εισβολή στη Βουλή.

Αξιωματικοί της αστυνομίας ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με τους πλέον ψύχραιμους διαδηλωτές ώστε να πειστούν οι τελευταίοι να αποχωρήσουν.

Χθες το βράδυ υπήρχε τεράστια οργή. Αλλά και διαφορετική "ποιότητα" Αγανακτισμένων.

Είναι σαφές ότι έχουν παρεισφρύσει και ακροαριστερά στοιχεία και εξ αυτού η κατάσταση είναι εκρηκτική. Λόγω της ηρεμίας των προηγούμενων ημερών, οι αστυνομικοί κατελήφθησαν εξ απήνης, όταν ένα κύμα Αγανακτισμένων, με έφοδο έσπασε δύο "αλυσίδες" από άνδρες των ΜΑΤ και έφτασε μπροστά στην αφύλακτη είσοδο της Βουλής. Από παντού σύρρευσε κόσμος και ήταν αδύνατον να φτάσουν ενισχύσεις στο κτίριο.

Με την χρήση λέηζερ τρομοκράτησαν τους υπαλλήλους της Βουλής στο εσωτερικό και γενικά η κατάσταση πήγε να ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Πέταξαν πλαστικά μπουκάλια και σε υπαλλήλους που έβγαιναν από το κτίριο και σε βουλευτές, ενώ δεν έλειψαν και κάποιες αψιμαχίες.

Ήταν τέτοιο το πλήθος του κόσμου, που όλοι οι δρόμοι στο κέντρο ήταν κλειστοί από την Ομόνοια και πάνω με συνέπεια κυκλοφοριακό χάος στους γύρω δρόμους. Μάλιστα, από το μεγάλο πλήθος, οι διαδηλωτές ξέφυγαν από την προσοχή των αστυνομικών και έκλεισε και η Βασιλίσσης Σοφίας με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι πολιτικοί να βγουν από τη Βουλή.

Τα μέλη της κυβέρνησης, οι βουλευτές και οι υπαλληλοι της Βουλής ήταν παγιδευμένοι μέσα στο κτίριο, ενώ κάποιοι βουλευτές που θέλησαν να βγούν προπηλακίστηκαν και επέστρεψαν πίσω. Μάλιστα, κάποιοι που προσπάθησαν να φύγουν από το κτίριο της Βουλής δεν μπόρεσαν και μάλιστα γιουχαρίστηκαν από τους χιλιάδες Αγανακτισμένους.

Στην Βασιλίσσης Σοφίας, τα πνεύματα εντάθηκαν, όταν βουλευτές, με πρώτο τον κ. Μάκη Βορίδη επιχείρησαν να βγουν από το προαύλιο της Βουλής. Οι αποδοκιμασίες των Αγανακτισμένων ήταν έντιονες και εν συνεχεία αποφασίστηκε η έξοδος να γίνεται μόνο με αυτοκίνητα, πολλά εκ των οποίων δέχτηκαν αυγά, μπουκάλια και νεράντζια από το πλήθος.

Μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Βουλή παρέμενε ο πρόεδρος κ. Φίλιππος Πετσάλνικος καθώς και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Μάρκος Μπόλαρης.
ΠΗΓΗ((http://kontiloforos.blogspot.com/2011/06/blog-post_794.html))

Max Keiser:"Δεν έχετε άλλα χρήματα;Θα πάρουμε το χρυσό της χώρας σας"


Max Keiser:"Δεν έχετε άλλα χρήματα;Θα πάρουμε το χρυσό της χώρας σας"

Η Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για Νομισματικές και Οικονομικές Υποθέσεις (ECON) αποφάσισε εχτές ομόφωνα σε μια έξαρση αλτρουϊστικού ανθρωπισμού να δεχτεί τη χρήση των αποθεμάτων χρυσού ως υποθήκη, σύμφωνα με το ελληνοπρεπές σχέδιο ΕΜΙΡΗΣ (EMIR) ώστε να καλυφθούν καλύτερα τυχόν επισφάλειες.


“Yesterday’s unanimous agreement by the European Parliament’s Committee on Economic and Monetary Affairs (ECON) to allow central counterparties to accept gold as collateral, under the European Market Infrastructure Regulation (EMIR), is further recognition of gold’s growing relevance as a high quality liquid asset. This vote reinforces market demand for a greater choice of assets that can be used as collateral to meet margin liabilities.” Luckily for Greece, it has 111.5 tons of gold in storage (somewhere at the New York Fed most likely). Looking down the road, Portugal has 382.5 tons, Spain 281.6, and Italy leads the pack with 2,451.8 tons.

Ο Ελληνικός Χρυσός φέρεται αποθηκευμένος -για ασφάλεια- στο εξωτερικό! Σύντομα δεν θα είναι πια και τυπικά Ελληνικός.