Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ! Ο ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ!


ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ! Ο ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ!

Το έγγραφο αυτό περιγράφει ξεκάθαρα την δογματική και κυριαρχική νοοτροπία της ελίτ της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Βρέθηκε τυχαία το 1986, ονομάστηκε «Σιωπηλά όπλα για έναν αθόρυβο πόλεμο», και αποτελεί μια θαυμαστή εξήγηση της τεχνικής της μαζικής πλύσης εγκεφάλου. Αυτό το εκτενές και λεπτομερές έγγραφο που χρονολογείται από το 1979 περιγράφει μία πολιτική που επιβλήθηκε από το 1950. Το έγγραφο λέει πως: «ο αθόρυβος πόλεμος κηρύχθηκε από την Διεθνή Ελίτ σε......
μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα 1954». Το 1954 όμως είναι το έτος που για πρώτη φορά συναντήθηκε η λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Εδώ υπάρχει μια περίληψη του περιεχομένου του:Στα μέσα διατηρήστε την προσοχή του ενήλικου κοινού μακριά από τα πραγματικά κοινωνικά θέματα και αιχμαλωτίστε το με θέματα που δεν έχουν καμιά πραγματική αξία.
 Στα σχολεία κρατήστε το νεαρό κοινό σε άγνοια όσον αφορά τα πραγματικά μαθηματικά, τα πραγματικά οικονομικά θέματα, τον πραγματικό νόμο και την πραγματική ιστορία.

Στη διασκέδαση διατηρήστε την διασκέδαση του κοινού κάτω από το πνευματικό επίπεδο της Στ' δημοτικού.
Στην εργασία διατηρήστε το κοινό απασχολημένο ... απασχολημένο ... απασχολημένο ... για να μην έχει χρόνο να σκεφτεί φέρτε το πίσω στο αγρόκτημα με τα άλλα ζώα.

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ.



«Η εμπειρία έχει αποδείξει πως η πιο απλή μέθοδος για την εξασφάλιση ενός σιωπηλού όπλου και η απόκτηση ελέγχου του κοινού, είναι να τους διατηρούμε ανεκπαίδευτους και αδαείς όσον αφορά τις αρχές των βασικών συστημάτων αφ’ ενός, ενώ αφ' ετέρου να τους κρατούμε σε σύγχυση, να τους έχουμε αποδιοργανωμένους και αποσπασμένους σε θέματα που δεν έχουν καμία πραγματική σημασία.

Αυτό επιτυγχάνεται με: ........... .

1. Τον χωρισμό των εγκεφάλων τους, την υπονόμευση των πνευματικών τους δραστηριοτήτων την παροχή ενός προγράμματος χαμηλής ποιότητας στην δημόσια εκπαίδευση, τα μαθηματικά, τον σχεδιασμό συστημάτων και τα οικονομικά αλλά και την αποθάρρυνση τους στον τομέα της τεχνικής δημιουργικότητας.

2. Την εξάρτηση των αισθημάτων τους και την αύξηση της αυτοϊκανοποίησής τους αλλά και της ικανοποίησης τους σε συναισθηματικές και σωματικές δραστηριότητες με:

α) Άσχετες συναισθηματικές προσβολές και επιθέσεις (πνευματικός και συναισθηματικός βιασμός) μέσω μιας μόνιμης επίθεσης σεξ, βίας και πολέμων στα μέσα ενημέρωσης -κυρίως την τηλεόραση και τις εφημερίδες.

β) Την ικανοποίηση κάθε επιθυμίας τους -σε υπερβολή- «σκουπιδοτροφές για τη σκέψη» και με την αποστέρηση όλων αυτών που πραγματικά έχουν ανάγκη.

γ) Την επανεγγραφή της ιστορίας και του νόμου και την υποταγή του κοινού σε μία παρεκκλίνουσα δημιουργία, έτσι ώστε να μπορεί να ανορθώνει τη σκέψη του από τις προσωπικές ανάγκες σε ιδιαίτερα κατασκευασμένες εξωτερικές προτεραιότητες.
Τα σιωπηλά όπλα της τεχνολογίας κοινωνικού αυτοματισμού θα παρεμποδίζουν τα ενδιαφέροντα του και τις ανακαλύψεις του.

Όσο περισσότερη σύγχυση, τόσο περισσότερο όφελος. Άρα η καλύτερη προσέγγιση είναι να δημιουργούμε προβλήματα και μετά να προτείνουμε λύσεις.»

Περιληπτικά:


Γράφει για τον αθόρυβο πόλεμο:
«Πυροβολεί καταστάσεις αντί για σφαίρες. Προωθείται με επεξεργασία δεδομένων αντί με την πυρίτιδα με έναν υπολογιστή αντί για ένα όπλο- την χειρίζεται ένας προγραμματιστής υπολογιστών αντί ένας σκοπευτής- ενεργεί κάτω από τις διαταγές ενός τραπεζικού μεγιστάνα αντί ενός στρατηγού του στρατού.

Δεν δημιουργεί προφανείς θορύβους, δεν προκαλεί προφανείς σωματικές βλάβες και δεν αναμιγνύεται φανερά στην καθημερινή κοινωνική ζωή κανενός.

Προκαλεί όμως αλάνθαστους «θορύβους», προκαλεί αλάνθαστες σωματικές και πνευματικές βλάβες και εμπλέκεται με αλάνθαστο τρόπο στην καθημερινή κοινωνική ζωή, δηλαδή αλάνθαστα στον εκπαιδευμένο παρατηρητή, αυτόν που γνωρίζει που να κοιτάζει. Το κοινό δεν μπορεί να κατανοήσει το όπλο κι έτσι δεν μπορεί να πιστέψει πως δέχεται την επίθεση και υποτάσσεται από ένα όπλο.

Το κοινό μπορεί ενστικτωδώς να αισθανθεί πως κάτι πάει στραβά, εξ' αιτίας όμως της τεχνολογικής φύσης του σιωπηλού όπλου, δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα του με λογικό τρόπο, ή να χειριστεί το πρόβλημα με έξυπνο τρόπο. Έτσι δεν γνωρίζει πως να ζητήσει βοήθεια και δεν ξέρει πως να συνεργαστεί με άλλους για να αμυνθούν εναντίον του.
Όταν ένα σιωπηλό όπλο εφαρμόζεται σταδιακά, τότε το κοινό προσαρμόζεται στην παρουσία του και μαθαίνει να ανέχεται την επέμβαση του στη ζωή του, μέχρι που η πίεση (ψυχολογική ή οικονομική) να γίνει πάρα πολύ μεγάλη και να καταρρεύσει. Άρα το σιωπηλό όπλο είναι ένας τύπος βιολογικού πολέμου. Επιτίθεται στη ζωτικότητα, την κινητικότητα και τις επιλογές των ατόμων μιας κοινωνίας, γνωρίζοντας, κατανοώντας, χειριζόμενο και επιτιθέμενο στις πηγές φυσικής και κοινωνικής ενέργειας και στις σωματικές, πνευματικές και συναισθηματικές δυνάμεις και αδυναμίες».

Με άλλα λόγια διαίρει και βασίλευε. Όταν κάποιοι εισαγάγουν την παγκόσμια δικτατορία τους με σταδιακή προσέγγιση τότε πολλοί λίγοι θα συνειδητοποιήσουν τι πραγματικά γίνεται μέχρι να είναι πολύ αργά. Στην πραγματικότητα οι πολλοί θα καταδικάσουν και θα γελάσουν αυτούς που θα προσπαθήσουν να τους καταδείξουν τι ακριβώς συμβαίνει. Κλείνοντας το θα αναφέρω τρία μόνον αποσπάσματα από κάποιες εκατοντάδες αναφορές που κατά καιρούς έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά για την σύνδεση του ανθρώπινου εγκεφάλου με κρατικούς υπολογιστές μέσω ραδιοεπικοινωνιών:

«Είναι μέσα στην εξουσία μας να παρατηρούμε τι βλέπει, τι αισθάνεται και τι σκέπτεται ένα άτομο, να εξετάζουμε εξονυχιστικά τη συμπεριφορά και να ανιχνεύουμε ακόμη την περίπτωση του τυχαίου στις συνειδητές του αποφάσεις, αλλά και στην ψυχολογική και ασυνείδητη κατάσταση του».(Telemetry is coming of age)

«Μπορούμε να επιλέξουμε να χρησιμοποιήσουμε την αυξανόμενη γνώση μας για να σκλαβώσουμε τους ανθρώπους με τρόπους που δεν φανταστήκαμε ποτέ, αφαιρώντας τους την προσωπικότητα και ελέγχοντας τους με μέσα τόσο προσεκτικά επιλεγμένα που δεν θα γνωρίσουν ίσως ποτέ την απώλεια της προσωπικότητας τους» (Καθηγητής Καρλ Ρότζερς - Science).

«Έχουν αναπτυχθεί τεχνικές για την έρευνα και τον χειρισμό του ανθρώπου. Οι διπλής ροής επικοινωνίες με τα βάθη του εγκεφάλου κάνουν δυνατή την αποστολή και την λήψη πληροφο¬ριών από και προς τον εγκέφαλο ... Μπορούμε να ξεκινήσουμε, να σταματήσουμε ή να τροποποιήσουμε μία ποικιλία αυτόνομων σωματικών συμπεριφορών και πνευματικών εκφράσεων. Μπορούμε να πειραματιστούμε με τους εγκεφαλικούς μηχανισμούς που είναι υπεύθυνοι για τον καθορισμό και την διατήρηση .... συγκεκριμένων συμπεριφορών και πνευματικών λειτουργιών ... Καθώς δεν χρησιμοποιούνται μπαταρίες, η ζωή του μεταδότη είναι απεριόριστη. Ενέργεια και πληροφορίες παρέχονται από ραδιοφωνικές συχνότητες» (Αναφορά ψυχιατρικών ερευνών: «Η επέμβαση του Ανθρώπου στις διεγκεφαλικές Λειτουργίες» από το Ψυχιατρικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Γέηλ των ΗΠΑ).

Εξωγήινο ον ή φάρσα, στον Παναμά?


Εξωγήινο ον ή φάρσα, στον Παναμά?






Η ανακάλυψη ενός περίεργου πλάσματος στο Cerro Azul, ανατολικά της πόλης του Παναμά έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων για το αν πρόκειται για μεταλλαγμένο ζώο, εξωγήινο πλάσμα ή φάρσα.
  Όλα άρχισαν όταν δύο νέοι άνδρες ενώ βρίσκονταν  στην κορυφή ενός  λόφου, διαπίστωσαν την παρουσία ενός απρόσκλητου επισκέπτη. Στην είσοδο μιας σπηλιάς ένα ασυνήθιστο πλάσμα έκανε την εμφάνισή του και άρχισε να κατευθύνεται προς το μέρος τους. Όπως ήταν φυσικό τρομοκρατήθηκαν, με αποτέλεσμα να το λιθοβολήσουν μέχρι θανάτου.
  
Το Κανάλι 13 του Παναμά μετέδωσε εικόνες αυτού του περίεργου πλάσματος που δεν δίστασε να εμφανιστεί μπροστά σε ανθρώπους προκαλώντας τους τον πανικό.  Έπειτα από τη δημοσίευση των φωτογραφιών αυτών οι κάτοικοι της πόλης του Παναμά θορυβήθηκαν. Δεν είναι λίγοι αυτοί που εκφράζουν έντονες ανησυχίες για άλλη μία «προειδοποιητική» επίσκεψη εξωγήινου στη Γη.


  Καμία δημόσια αρχή δεν ανέφερε τίποτε για το εύρημα αυτό παρά το γεγονός πως οι δύο νέοι άντρες δεν ήταν οι μόνοι μάρτυρες του επιθετικού "εξωγήινου" (?). Άλλα τέσσερα παιδιά ηλικίας από 15 έως 16 ετών ανέφεραν ότι στην ίδια ακριβώς περιοχή είχαν δει ένα «πλάσμα» να πετάγεται ξαφνικά από το νερό. Από φόβο μήπως αποτελέσουν λεία για αυτό,άρχισαν να πετάνε πέτρες προς το μέρος του μέχρι που το είδαν να εξαφανίζεται.
  Τρεις μήνες μετά, δεν υπάρχει καμμία επίσημη εκδοχή για το περιστατικό. Είτε πρόκειται για ανθρώπινη φάρσα ,είτε για κάτι άλλο οι τοπικές αρχές έχουν στα χέρια τους το άψυχο ον. Κι όμως "κουκούλωσαν" το γεγονος- σαν να μην έγινε ποτέ! Όπως όλα όσα ξεφεύγουν από την σφαίρα των γνωστών και συνηθισμένων, έτσι και το "περίεργο πλάσμα " του Παναμά, καλύφθηκε από μαύρο σκοτάδι!!


Δείτε το σχετικό βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

Απίστευτες κατηγορίες του Max Keiser εναντίον του Έλληνα πρωθυπουργού!!!


Απίστευτες κατηγορίες του Max Keiser εναντίον του Έλληνα πρωθυπουργού!!!

Τι είναι αυτά που είπε ο Max Keiser στην εβδομαδιαία εκπομπή του στο ρωσικό κανάλι RT;
Mίλησε για την αγανάκτηση, την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και την προδοσία στην Ελλάδα. 
Λέει απίστευτα πράγματα που σοκάρουν και που φυσικά δεν τα ασπαζόμαστε.
Δείτε το Βίντεο….

ΠΗΓΗ((http://antidimos.blogspot.com/2011/06/max-keiser.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+aboleftos+%28%CE%91%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%82%29))

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ!!! Ετοιμάζουν νέο "τελετουργικό" αλά 9/11 στο Βερολίνο? - Είναι το μέλλον προσχεδιασμένο από την ΝΤ? - Ετοιμάζουν ΦΕΟΥΔΟ-ΕΕ?


ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ!!! Ετοιμάζουν νέο "τελετουργικό" αλά 9/11 στο Βερολίνο? - Είναι το μέλλον προσχεδιασμένο από την ΝΤ? - Ετοιμάζουν ΦΕΟΥΔΟ-ΕΕ?

http://vickytoxotis.blogspot.com/2011/06/911.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Toxotis+%28TOXOTIS%29
Ετοιμάζουν νέο "τελετουργικό" αντίστοιχο των Δίδυμων Πύργων στις 11 ή 26/6/11?
Ένα μήνυμα που έλαβα από φίλη στο εξωτερικό μοιάζει ιδιαίτερα ανησυχητικό και ίσως θα έπρεπε μετά τα όσα μας "δίδαξε" η ιστορική μέρα φρίκης του Σεπτέμβρη 2001 με την πτώση των Δίδυμων Πύργων και όσα ακολούθησαν να πρέπει να βρούμε τρόπους μη επίτευξης του στόχου τούτου...
(αν είναι έτσι...)

Ανάμεσα σε πολλές άλλες πληροφορίες που θα πρέπει να μεταφράσω από τη γερμανική και να σας παραθέσω αξίζει να σας δείξω το βίντεο με τις σχετικές πληροφορίες που δείχνουν σε αντιστοιχία με το γεγονός της 9/11 πως όπως τότε, έτσι και τώρα μέσα από ταινίες του Χόλυγουντ αφήνουν να φανούν συγκεκριμένες ημερομηνίες και "ρολόγια"...


Είναι στη Γερμανική, ωστόσο τα σημάδια δεν χρειάζονται μετάφραση θαρρώ...
Αυτό που εντοπίζουν οι παρατηρήσεις που συγκέντρωσαν στο εν λόγω βίντεο είναι πως δεν αποκλείεται να χτυπήσουν στις 26/6/2011 το Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου, όπου εκείνη την ημέρα θα γίνει η έναρξη των αγώνων του παγκόσμιου πρωταθλήματος γυναικείου ποδοσφαίρου...

Προς το τέλος του βίντεο υπάρχουν σκηνές από το σποτ που διαφημίζει το γεγονός στο Βερολίνο και ξεκινά με μια παρέα κοριτσιών όπου πίσω τους στέκεται ένα κορίτσι με μαντίλα... επίσης το στάδιο διαθέτει 9 "πύργους" όπως και η Μέκκα... Θέλουν πάλι να ρίξουν το φταίξιμο στον ισλαμικό κόσμο όπως έκαναν μετά την πτώση των πύργων ή επιχειρούν μια τελετουργική "πτώση" της Μέκκας (ποτισμένη τώρα από το αίμα των εκεί θεατών????)?

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει... Ωστόσο αν πράγματι επιδιώκουν κάτι τέτοιο, πως, με ποιό τρόπο μπορούμε να αποτρέψουμε μια τέτοια πραγματοποίηση? Αυτό θαρρώ πως πρέπει να μας απασχολήσει περισσότερο.

Ωστόσο όσο θα οδεύουμε προς τα εκεί αξίζει να έχουμε κατά νου πως κάτι ακόμη σημαντικότερο μαγειρεύεται σε όλη την Ευρώπη. Την ημέρα εκείνη ΛΗΓΕΙ η κυριαρχία των κρατών-εθνών της Ευρωπαϊκής Ένωσης !!!

Μεταφράζω από το κείμενο που έλαβα:

"Όπως ακριβώς η ιδιωτική FED („νόμιμο“ ιδιωτικό δικαίωμα εκτύπωσης χρημάτων δίχως όρια) δημιουργήθηκε κατά τις χριστουγεννιάτικες εορτές μόνο με την υπογραφή του Προέδρου των ΗΠΑ πίσω από την πλάτη των πολιτικών και δίχως τη σύμφωνη γνώμη του λαού, θέλουν τώρα να πετύχουν ένα ακόμη βήμα της ΝΠΤ στην ΕΕ, επίσης πίσω από την πλάτη των όλων λαών, κατά τη διάρκεια που στα προσκήνια έχουν σχεδιαστεί και θα λαμβάνουν χώρα "επιθέσεις"! [να υποθέσω πως θα υπάρξει εκείνη την περίοδο ένταση και βία και στα πλαίσια των "αγανακτησμένων"? να υποθέσω πως θα παρεκτραπούν οι φιλειρηνικοί πολίτες επιβεβαιώνοντας και τις κάρτς των Ιλλουμινάτων που δείχνουν επιθέσεις σε ΜΑΤ "για την ειρήνη"?- πολλές οι συμπτώσεις για να μην είναι προσχεδιασμένες... - αλλά εδώ είναι που πρέπει να φανεί η δύναμη μας και η γνώση μας!!! ΑΝ έχουμε κατανοήσει και αφυπνιστεί αληθινά!]

Η ημέρα της 26.6.2011 είναι νομικά η μέρα ορόσημο για την νομική υπόσταση της ΕΕ. Αυτό σημαίνει πως όλα τα δικαιώματα των κρατών και των λαών των πολιτών της ΕΕ χάνουν την ισχύ τους! H πλήρως ιδιωτικού δικαίου ΕΕ θα είναι τότε κυρίαρχος υπαράνω όλων των κρατών της ΕΕ και των πολιτών τους όπως και κάθε αγαθού!

Όποιος έχει ασχοληθεί με τη συνθήκη της Λισαβόνας γνωρίζει ποιό ύπουλο κατασκεύασμα έχει προτετοιμαστεί και τίθεται σε ισχύ στις 26.6.2011, ωστόσο ΜΟΝΟ εάν παραιτηθούμε της εθνικής κυριαρχίας μας. Τότε η Συνθηκη της Λισαβόνας θα αποτελέσει το Σύνταγμα όλων των κρατών της ΕΕ.
Ένα τέτοιο σιωπηλό "πέρασμα", μια σιωπηλή αποδοχή της συνθήκης από τα κράτη της ΕΕ έχει γίνει πιθανή διότι αυτό το διάστημα βρισκόμαστε σε μια ελεύθερη από νόμους, ή άνευ νόμους κατάσταση. Μετά την εκπλήρωση όλων των δεσμεύσεων για πληρωμή των επιδιορθώσεων των καταστροφών που προκλήθηκαν μετά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, έχουν λήξει όλα τα συμβόλαια - ακόμη και το Αυστριακό Κρατικό Συμβόλαιο(Συνθήκη ύπαρξης κράτους? - Αν είναι έτσι η Ελλάδα που δεν έλαβε ποτέ τα χρήματα της αποζημίωσης είναι η μόνη που θα μπορούσε να συνεχίσει να υπάρχει ως κράτος? Είναι πολύ να θεωρήσουμε πως γι΄αυτό δεχόμαστε πρώτοι την πλήρη καταστροφή εκ των έσω???).
Εντός αυτού του νομοθετικού ελλείμματος επιθυμεί τώρα η ΕΕ να τοποθετήσει τις ιδιωτικού δικαίου απαιτήσεις της και ήδη έχει περάσει εντός όλων των κρατών μελών της τεράστιες νομοθετικές αλλαγές ιδιωτικού τύπου. Εάν καταφέρει κάτι τέτοιο η ΕΕ, τότε θα δημιουργηθεί ένα τεράστιο φέουδο-κράτος που θα βρίσκεται υπό την κυριαρχία του Ευρωπαϊκού συμβουλίου μέσω της Συνθήκης της Λισαβόνας. Σε αυτή τη Συνθήκη δεν έχει κανένας Ευρωπαίος εθνικά δικαιώματα!!!
Εμείς οι άνθρωποι-λαοί πρέπει γραπτώς να απαιτήσουμε την εθνική κυριαρχία μας που απορρέει από το Διεθνές Δίκαιο και να στείλουμε ανάλογα γραπτά αιτήματα σε κυβερνητικές υπηρεσίες, υπουργεία κτλ και τους Προέδρους των κρατών μας απαιτώντας εκ νέου την εθνική κυριαρχία μας, ΠΡΙΝ από τις 26.6.2011 (καλύτερα ακόμη πριν τις 11.6.2011) και όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα.
Όλοι γεννηθήκαμε με ίδια δικαιώματα!
Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό!
Όλα τα κράτη πρέπει να γίνουν κυρίαρχες ομοσπονδίες με υψηλές κυριότητες, εντός των οποίων πράγματι τα δικαιώματα θα πηγάζουν από το λαό!
Οι κυρίαρχοι λαοί αμέσως παύουν να δίνουν τη δύναμη τους στους πολιτικούς εκπροσώπους. Οι πολιτικοί υπάρχουν μόνο και μόνο για να υπερασπίζονται τη Θέληση του ΛΑού και να εκπληρώνουν την εφαρμογή της λαϊκής θέλησης.
(...)
VΛαοί ξυπνήστε! - απαιτήστε την κυριαρχία σας και ελέγξτε αυτούς που πρέπει να εκπληρώσουν τη λαϊκή θέληση! Η οντότητα γίνεται άνθρωπος όταν μπορεί να αναγνωρίσει τη δική του θέληση και τον εαυτό του ως αυτόβουλα σκεπτόμενο και αυτοπροσδιοριζόμενο ον που γεννήθηκε από το Θεό, το Είναι.
Συγγραφή 3.6.2011 – για όλους Annijatbé
Παρακαλώ για άμεση διάδοση του παρόντος!


Θα ακολουθήσουν κι άλλα σχετικά κείμενα και ζητώ από τώρα την τοποθέτηση όσων γνωρίζουν τη νομική γλώσσα ώστε να συνταχθεί κείμενο σχετικά με την απαίτηση της Εθνικής Κυριαρχής μας για την Ελλάδα.

Read more: http://vickytoxotis.blogspot.com/2011/06/911.html#ixzz1OFa0kjS9

Το αποκρυφιστικό χρονοδιάγραμμα για την Παγκόσμια Κυβέρνηση, την Παγκόσμια Θρησκεία και τον Παγκόσμιο Ηγέτη


Το αποκρυφιστικό χρονοδιάγραμμα για την Παγκόσμια Κυβέρνηση, την Παγκόσμια Θρησκεία και τον Παγκόσμιο Ηγέτη

«Πρέπει να κινηθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα προς μια Ενιαία Παγκόσμια Κυβέρνηση και μια Παγκόσμια Θρησκεία κάτω από την ηγεσία ενός Παγκόσμιου Ηγέτη».
Robert Muller, πρώην Βοηθός Γ. Γραμματέας του ΟΗΕ

Από το βιβλίο ‘Ο Τελευταίος Παγκόσμιος Δικτάτορας’ (The World's Last Dictator) του Dwight L. Kinman (1996) :

Ποιος είναι αυτός ο Ρόμπερτ Μύλλερ; Ήταν βοηθός Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, για πάνω από σαράντα χρόνια. Τώρα είναι Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ειρήνης στην Κόστα Ρίκα.(Σχ. ΚΟ: Ο Μύλλερ που γεννήθηκε το 1923 στο Βέλγιο, πέθανε στις 20 Σεπτεμβρίου 2010)Διατηρεί “χαμηλό προφίλ” (δεν προβάλλεται πολύ) αλλά είναι από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του κόσμου που επινόησαν τη θρησκεία της Νέας Εποχής και τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. 

Τον Απρίλιο του 1985, έβγαλε λόγο στην Εθνική Καθολική Εκπαιδευτική Ένωση στον Άγιο Λουδοβίκο του Μισσούρι των ΗΠΑ. Αποκάλυψε ότι ο«Χριστός» της Νέας Εποχής θα ανεβεί στον δισχιλιετή θρόνο του κόσμου κατά το έτος 2000, και τότε “ο άνθρωπος θα γίνει ο θεός του εαυτού του”. (Ο Ρόμπερτ Μύλλερ έχει ενστερνισθεί το αρχαίο μεγάλο ψέμα του Οφι της Εδέμ: “Εσεσθε ως θεοί ... ου θανάτω αποθανείσθε”).
Κατά τον Μύλλερ όλα τα κράτη θα πρέπει να κινηθούν στην κατεύθυνση μιας Ενιαίας Κυβέρνησης, μιας Νέας Παγκόσμιας Θρησκείας, κάτω από την ηγεσία ενός Παγκόσμιου Ηγέτη. Ο κ. Μύλλερ έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Η Πρώτη Κυρία του Κόσμου». Σε αυτό το βιβλίο, περιγράφει σε γενικές γραμμές τα παγκόσμια πρακτέα, που πρέπει να πραγματοποιηθούν για το άμεσο προσεχές διάστημα.
Ο Ρόμπερτ Μύλλερ είχε αποκαλύψει ότι δέχεται πληροφορίες από τον πνευματικό οδηγό ου (δαιμονικό πνεύμα), Ντζβαλ Κχουλ (Djwhal Khul), τον ‘Θιβετιανό Αφέντη’, ‘D.Κ’.
Ο Ντζβαλ Κχουλ είναι ο ίδιος πνευματικός οδηγός που διοχέτευε απόκρυφες πληροφορίες στην Alice Bailey, την ιδρύτρια της θρησκείας της Νέας Εποχής. Στο δαιμονικό της βιβλίο, «Εξωτερίκευση της Ιεραρχίας» (το οποίο κυκλοφορεί και στην Ελληνική γλώσσα), παρουσιάζει το βασικό σχέδιο του Σατανά το οποίο στοχεύει στην εγκαθίδρυση του βασιλείου του στον πλανήτη γη. Αυτό το αποκρυφιστικό βιβλίο έθεσε τα θεωρητικά θεμέλια της σημερινής θρησκείας της Νέας Εποχής, που αναπτύσσεται με κατακλυσμιαίους ρυθμούς.
Μυθιστόρημα ή τα Κρυφά Πρακτέα;
Καθώς διαβάζετε το χρονοδιάγραμμα που παρουσιάζει ο κ. Μύλλερ στο βιβλίο του, «Η Πρώτη Κυρία του Κόσμου, σίγουρα θα αναρωτηθείτε: 

“Μήπως αυτό το βιβλίο αποτελεί τα Σατανικά πρακτέα, το στοχό-χρονοδιάγραμμα που έχουν σχεδιάσει να πραγματοποιήσουν οι Νεοεποχίτες για το άμεσο προσεχές μέλλον;

Ο πρώην Πάπας, κλήθηκε να προσέλθει στη έδρα του ΟΗΕ και να απευθυνθεί στον Παγκόσμιο αυτό Οργανισμό τον Νοέμβριο του 1994. Η ομιλία του θα είχε τον τίτλο: “Το Έτος της Διεθνούς Οικογένειας”. Η ομιλία του αυτή δεν θα αφορούσε την παραδοσιακή οικογένεια, με μητέρα, πατέρα και παιδιά, αλλά μάλλον το έτος της «Γήϊνης οικογένειας του ανθρωπίνου γένους» που θα πρέπει να γίνει μία: «Ένας Πλανήτης - Ένας Λαός - Ένας Κόσμος - Μια Ανθρωπότητα».

Όμως ο Πάπας της Ρώμης αρρώστησε και η επίσκεψη του ματαιώθηκε. Τα κείμενα που ακολουθούν είναι τα εσωτερικιστικά πρακτέα του Μύλλερ για την χρονική περίοδο 1995 - 2000 μ.Χ, όπως ακριβώς τα διατυπώνει στο προαναφερθέν βιβλίο του.

- «Μια παγκόσμια κοινωνία που δεν θα είναι παράλυτη πια από την απόλυτη και καταχρηστική εθνική κυριαρχία». (Σχ. ΚΟ: Αυτό μου θυμίζει τα «αδύνατα εθνικά συστήματα δημοκρατίας» με τις «ενδογενείς ατέλειες» του ΓΑΠ)
Είναι δυνατό να αποκαλύπτει - εκ των προτέρων - τα κρυφά πρακτέα της διάλυσης των εθνικών συνόρων και την κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας καθώς τα έθνη θα προσχωρούν στη Νέα Παγκόσμια Τάξη;
 
- «Στη διάρκεια ολόκληρης της περιόδου 1995-2000, μια άνευ προηγουμένου άνθιση ιδεών, πρωτοβουλιών, προγραμμάτων και επιτευγμάτων θα λαμβάνει χώρα μέσα σε μια εκπληκτική ευφορία εκρηκτικής παγκόσμιας αυτοσυνειδησίας που θα σπάζει τους παλιούς φραγμούς και θα μεταφέρει τη Γη και την Ανθρωπότητα, με ένα απίστευτο γιορταστικό όχημα, σε μια Νέα Εποχή».

Στη Νεοεποχίτικη γλώσσα, μας αποκαλύπτει ότι μια Νέα Παγκόσμια Θρησκεία θα κυριαρχήσει σε όλη την έκταση της γης και σε όλη την ανθρωπότητα. Πολιτική, οικονομική και θρησκευτική ζωή και εξουσία θα ενοποιηθούν μέσα στο πύρινο καζάνι της Νέας Εποχής.

- «Πολλά έθνη αποφασίζουν την καθιέρωση της γιορτής της Ημέρας της Γης, την Ημέρα Τον ΟΗΕ, την Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ.ο.κ.»
Κατά τον γιορτασμό της πρώτης Ημέρας της Γης, τον Απρίλιο του 1990, ο ΟΗΕ υιοθέτησε την Νεοεποχίτικη προσευχή (διαλογισμό), της «Μεγάλης Επίκλησης». Αυτή η λεγόμενη Μεγάλη Επίκληση (Great Invocation), κατά την αποκρυφιστική, εσωτεριστική ορολογία, είναι μια ανοιχτή πρόσκληση επωδός που ικετεύει τον «Χριστό» της Νέας Εποχής, τον Μαϊτρέγια να επιστρέψει στην γη και να εγκαθιδρύσει το βασίλειό του. 

Εκατοντάδες εκατομμυρίων Νεοεποχίτες, πολλοί ασυνείδητα, διαλογίζονται με αυτή την προσευχή σε ολόκληρο τον κόσμο. (Σημ. Στην Ελλάδα, η Μεγάλη Επίκληση τυπώνεται και διανέμεται από την Παγκόσμια Καλή Θέληση που έχει έδρα στην Θεσσαλονίκη, και από το Lucis Trust)
- «Η πλειονότητα των χωρών θα αλλάξει την ονομασία τον Υπουργείου των Εξωτερικών σε Υπουργείο Ειρήνης.
- Η σημαία του ΟΗΕ θα κερδίσει Παγκόσμια αίγλη σαν σύμβολο της ενιαίας ανθρώπινης οικογένειας».
Η παγκοσμιοποίηση, η αντικατάσταση όλων των εθνικών σημαιών από τη σημαία του ΟΗΕ, σχεδόν θεοποιείται από τους Νεοεποχίτες!
- «Το έμβλημα του ΟΗΕ (η σημαία του) θα εκτίθεται σε όλα τα σκάφη, αεροσκάφη και δορυφόρους της γης».

-«Όλες σι εθνικές γιορτές θα συγχωνευθούν στην Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών - ένα σύμβολο ελπίδα ς και αναγέννησης από τους πολέμους του παρελθόντος».

- «Ένα Βασικό Παγκόσμιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα και μια Εκπαίδευση Πλανητικής Διάστασης, όπως αυτά που υιοθετήθηκαν από την UNESCOως κοινό έδαφος για την κοινή παγκόσμια εκπαίδευση σε όλα τα σχολεία και Πανεπιστήμια της γης».
- «Το Διεθνές Δικαστήριο»

Το Σύνταγμα των ΗΠΑ καθώς και όλων των άλλων εθνών θα μετατραπούν σε ανίσχυρα κουρελόχαρτα. Οι πολίτες όλων των εθνών θα μπορούν να δικάζονται και άμεσα να εκτελούνται με αμετάκλητες αποφάσεις που θα εκδίδει το Παγκόσμιο Δικαστήριο.