Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Η εκπληκτική θέα της Γης από τα μάτια ενός αστροναύτη (Video)


Η εκπληκτική θέα της Γης από τα μάτια ενός αστροναύτη (Video)

Πλανήτης Γη
Ενα HD βίντεο σπάνιας ομορφιάς με τοπία της Γης όπως τα βλέπουν οι αστροναύτες από το διάστημα, έδωσε στη δημοσιότητα η NASA. Ο Dr. Justin Wilkinson, περιγράφει τις υπέροχες εικόνες που εστιάζουν συνήθως οι αστροναύτες.
http://santosight.blogspot.com/2011/06/video_593.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FujFuq+%28SANTORINI%29ΠΗΓΗ

A.T.I.A. στην Κίνα σε σχήμα V


A.T.I.A. στην Κίνα σε σχήμα V






  • Tο video το κατέγραψε ο κύριος με τα γυαλιά που δίνει και συνέντευξη περιγράφοντας την εμπειρία του. Δυστυχώς δεν υπάρχουν υπότιτλοι ή κάποια μετάφραση στα σχόλια οπότε θα αρκεστείτε στην εικόνα και όχι στην περιγραφή.
    Μας κάνει εντύπωση πως σε μια χώρα όπως της Κίνας τέτοιες ειδήσεις δεν λογοκρίνονται αλλά παίζουν κανονικότατα!




    Δείτε περισσότερα: http://mystikos-planitis.blogspot.com/2011/06/atia-v.html#ixzz1OiAit5AX

    Συνεχίζεται η κόντρα Μπουτάρη-Θεοδωράκη


    Συνεχίζεται η κόντρα Μπουτάρη-Θεοδωράκη



    «Προσωπικότητες του κύρους του κ. Θεοδωράκη θα έπρεπε να σέβονται την έννομη τάξη», δήλωσε σήμερα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, αναφερόμενος στην αυριανή συγκέντρωση της  «Σπίθας» και τη διαφωνία για το χώρο διεξαγωγής της.

    Χθες, ο δήμος αρνήθηκε να δώσει άδεια στον Μίκη Θεοδωράκη για τη χρήση της πλατείας Αριστοτέλους. Ο επικεφαλής της «Σπίθας» απάντησε πως η συγκέντρωση θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Θεσσαλονίκης, ακόμα κι αν ο δήμος το απαγορέψει.

    Ο κ. Μπουτάρης εξήγησε σήμερα πως ο ίδιος δεν απαγόρευσε την συγκέντρωση, αλλά αντιπρότεινε άλλο χώρο, ενώ παραδέχθηκε ότι εάν ο μουσικοσυνθέτης επιμείνει, ο δήμος δεν έχει τρόπο αντίδρασης.
    Μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτικούς σταθμούς και τον ΒΗΜΑ 99,5, ο κ. Μπουτάρης εξήγησε πως ο Δήμος Θεσσαλονίκης έχει αρνηθεί να δώσει άδεια για συγκέντρωση στην πλ. Αριστοτέλους και σε άλλους φορείς, με το σκεπτικό πως η πλατεία πρέπει να προστατευθεί.

    Ο κ. Μπουτάρης σημείωσε πως ο δήμος παραχωρεί την πλ. Αριστοτέλους μόνο για ήπιες εκδηλώσεις, εξαιτίας του κυκλοφοριακού φόρτου και της εμπορικής κίνησης στην περιοχή.

    Υπογράμμισε, πάντως, πως ο Δήμος Θεσσαλονίκης δεν απαγόρευσε, αλλά αντιπρότεινε στον Μ. Θεοδωράκη άλλο χώρο. 
    Ερωτηθείς τι σκοπεύει να πράξει εάν ο επικεφαλής της «Σπίθας» επιμείνει να «καταλάβει» αύριο την πλ. Αριστοτέλους -όπως έχει προαναγγείλει-, ο κ. Μπουτάρης τόνισε: «Δεν έχω τρόπο να αντιδράσω. Έχω μόνο την δημοτική αστυνομία. Το πολύ να κόψει καμιά κλήση για παράνομη κατάληψη κοινόχρηστου χώρου».
    «Λυπάμαι πάρα πολύ από τη συμπεριφορά αυτή. Προσωπικότητες του κύρους του Μ. Θεοδωράκη θα έπρεπε να σέβονται την έννομη τάξη», επισήμανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
    Μιλώντας στο Mega, ο εκπρόσωπος της «Σπίθας» Μ. Χατζηπέτρου διαβεβαίωσε ότι η συγκέντρωση θα γίνει αύριο στην πλ. Αριστοτέλους και επιτέθηκε στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης λέγοντας ότι «η πλατεία φιλοξενεί όλες τις πολιτικές συγκεντρώσεις», γιατί όχι του κ. Θεοδωράκη;
    Επιπλέον, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γ. Κασιμάτης, εκ των ομιλητών στη συγκέντρωση, έκανε λόγο για αντισυνταγματική απόφαση του δημάρχου Θεσσαλονίκης. «Το σύνταγμα προβλέπει μόνο ανακοίνωση της πρόθεσης κι όχι να ζητείται άδεια. Και η άδεια να μην δίνεται μόνο λόγω σοβαρού προβλήματος που 
    μπορεί να προκύψει»
    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4634829ΠΗΓΗ

    ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ... ΡΕΥΜΑ ΣΤΗ "ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ"!


    ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ... ΡΕΥΜΑ ΣΤΗ "ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ"!

    "Νέες εικόνες από το εσωτερικό του άξονα, της "Μεγάλης Πυραμίδας", δείχνουν στοιχεία ηλεκτρικών ακροδεκτών, καλώδια, μέχρι καιδιαγράμματα συνδεσμολογίας!
    Η ανακάλυψη των ηλεκτρικών επαφών και καλωδίων, στο εσωτερικό της "Μεγάλης Πυραμίδας", μαζί με τα σημάδια που δείχνουν πώς...


    να συνδέονταν, δεν "χωράνε" πουθενά στη συμβατική Αιγυπτιολογίας, αλλάεπιβεβαιώνουν τη θεωρία, που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο βιβλίο , Giza Power Plant: Τεχνολογίες της Αρχαίας Αιγύπτου, το 1998.

    Μόνο αυτή η θεωρία έχει γίνει κάνει τέτοιες προβλέψεις, και κάθε εξερευνητής ρομπότ, που στέλνεται μέχρι τους άξονες, βρίσκει όλο και περισσότερα στοιχεία, για να αποδείξει ότι η θεωρία είναι σωστή. 
    ΠΗΓΗ((http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/06/blog-post_7673.html))

    ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΙΡΑΝ!