Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΕΡΜΗΣ: ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΞΩΓΗΪΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ;;; Γεωμετρικά σχήματα στην επιφάνεια του Ερμή! (video)


ΕΡΜΗΣ: ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΞΩΓΗΪΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ;;;

Γεωμετρικά σχήματα στην επιφάνεια
του Ερμή! (video)

Περίεργα σχήματα και ασυνήθιστες γεωμετρικές γωνίες μέσα στους κρατήρες στην επιφάνεια του Ερμή που μοιάζουν με εγκαταλελειμμένα κτήρια, σκεπασμένα με χώμα Κάποια από αυτά έχουν εμβαδόν πάνω από 10τετραγωνικά χιλιόμετρα! Δημιουργήματα της φύσης ή κάτι άλλο;
Δείτε το βίντεο:....

MERCURY - HUGE ALIEN BUILDINGS


ΠΗΓΗ((http://e-rodios.blogspot.com/2011/06/blog-post_19.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+E-rodios+%28e-rodios%29))

Ο Κ. Καραμανλής ήξερε ότι ήθελαν να τον δολοφονήσουν


Ο Κ. Καραμανλής ήξερε ότι ήθελαν να τον δολοφονήσουν


Ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής γνώριζε από την πρώτη στιγμή για το έγγραφο της ΕΥΠ (05/02/09) που τον προειδοποιούσε ότι σχεδιαζόταν δολοφονική επίθεση εναντίον του.
Ο ίδιος ο Κ. Καραμανλής είχε ζητήσει μάλιστα να μην δημοσιοποιηθεί τίποτα για μην ανησυχήσει η οικογένεια του.
Στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού σημειώνει στην εφημερίδα Real News ότι ο Κ. Καραμανλής την περίοδο εκείνη ήταν απόμακρος, σκεφτικός και χρησιμοποιούσε ελάχιστα το προσωπικό του τηλέφωνο.
Ανάλογες πληροφορίες έπεφταν πολύ συχνά στα χέρια της ΕΥΠ, ειδικά μετά την αποκάλυξη της υπόθεσης των υποκλοπών, όμως καμιά δεν ήταν άξια αναφοράς. Εκτός από εκείνη που ήρθε από τη Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας. Στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες σήμανε συναγερμός.
Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες πρότειναν να ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας, ωστόσο κρίθηκαν επαρκή. Η προσωπική ασφάλεια είχε φροντίσει να πηγαίνει από τη Ραφήνα στο Μαξίμου από διαφορετικές διαδρομές.
Σύμφωνα με την έκθεση της ΕΥΠ οι υποκλοπές είχαν στόχο τις συνομιλίες του Κ. Καραμανλή με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Γκεόργκι Παρβάνοφ για την ενεργειακή πολιτική που ακολουθούσε η ελληνική κυβέρνηση.
Η έκθεση συνοδευόταν από χάρτες και συγκεκριμένα στοιχεία από τα οποία φαινόταν πως παρακολουθούσαν των πρώην πρωθυπουργό και τη συνοδεία του. Ως σημεία εντοπισμού αναφερόταν η Αγία Παρασκευή, ο Γέρακας, ο Χολαργός, ο Παπάγου και το Πικέρμι. Εκτός από το Πικέρμι ο πρώην πρωθυπουργός και η συνοδεία του δεν περνούσαν από τα συγκεκριμένα σημεία.

Η πρώτη ακτινογραφία των Αγανακτισμένων


Η πρώτη ακτινογραφία των Αγανακτισμένων


Η πρώτη «ακτινογραφία» των ΑγανακτισμένωνΤι υποστηρίζουν και πού ανήκουν πολιτικά;


H πλειονότητα των αγανακτισμένων πολιτών οι οποίοι γεμίζουν τις πλατείες της χώρας τις δύο τελευταίες εβδομάδες αποτελούν ένα ειρηνικό κίνημα διαμαρτυρίας και όχι ένα κίνημα ανατροπής του πολιτικού συστήματος, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι οι «Αγανακτισμένοι».

Αυτό προκύπτει από μια πρωτότυπη... ακτινοσκόπηση των «Αγανακτισμένων» της πλατείας που επιχείρησε η Κάπα Research για λογαριασμό του «Βήματος», διενεργώντας δύο παράλληλες δημοσκοπήσεις, μία στην πλατεία Συντάγματος και μία άλλη σε ολόκληρη τη χώρα.

Από τους πολίτες που συγκεντρώνονται στην πλατεία Συντάγματος, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Κάπα Research, το 15,6% πηγαίνει εκεί κάθε ημέρα, το 27,8% σχεδόν κάθε ημέρα και το 34,2% μία με δύο φορές την εβδομάδα. Από τους αγανακτισμένους πολίτες 22,7% δηλώνουν οπαδοί του ΠαΣοΚ, 14,2% οπαδοί της ΝΔ και το 21,2% δηλώνει ότι δεν ανήκει σε κανένα κόμμα.

Στην πλειονότητά τους είναι 25-34 ετών (25,3%) και 35-49 ετών (27,4%), ιδιωτικοί υπάλληλοι (23,8%), δημόσιοι υπάλληλοι (13,7%), ελεύθεροι επαγγελματίες (13,2%), συνταξιούχοι (14,6%), φοιτητές (12,9%) και άνεργοι (13,7%).

Οι επισκέπτες της πλατείας Συντάγματος δηλώνουν στη συντριπτική τους πλειονότητα (88,7%) ότι οι αποδοκιμασίες ενάντια στο σύνολο των πολιτικών της χώρας τους βρίσκουν σύμφωνους και εκφράζουν το κοινό περί δικαίου αίσθημα, ενώ μόλις ένα ποσοστό 7,9% πιστεύει ότι οι αποδοκιμασίες κατά των πολιτικών θέτουν σε κίνδυνο τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς. Η ίδια εικόνα προκύπτει και από την πανελλαδική δημοσκόπηση, καθώς το 82,3% των πολιτών πιστεύει ότι οι αποδοκιμασίες εκφράζουν το κοινό περί δικαίου αίσθημα, ενώ το 16,3% των ερωτηθέντων εκφράζουν τη διαφωνία τους με τέτοιες μορφές διαμαρτυρίας. Οταν τους ζητείται να αυτοπροσδιοριστούν πολιτικά, οι συμμετέχοντες στην έρευνα που έγινε στην πλατεία Συντάγματος δηλώνουν «αριστεροί» σε ποσοστό 16,3% και «κεντρώοι» σε ποσοστό 25%, ενώ στην πανελλαδική δημοσκόπηση δηλώνουν «κεντρώοι» στην πλειονότητά τους (29,8%). Ταυτοχρόνως, σε ποσοστό 25,3% οι αγανακτισμένοι πολίτες θεωρούν ρεαλιστικές τις προτάσεις οι οποίες διατυπώνονται στις λαϊκές συνελεύσεις, αλλά τις θεωρούν ουτοπικές όσοι απάντησαν στην πανελλαδική δημοσκόπηση.
Από τους 643 πολίτες οι οποίοι απάντησαν στην έρευνα από την πλατεία Συντάγματος, το 83,8% δήλωσε ότι το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα πρέπει να καταψηφιστεί, ενώ μόλις το 3,7% δήλωσε ότι θα πρέπει να υπερψηφιστεί για να διασφαλιστεί η επόμενη δόση του μνημονίου. Με τις απόψεις των «Αγανακτισμένων» δεν φαίνεται να ταυτίζεται το σύνολο της κοινής γνώμης, καθώς στην πανελλαδική δημοσκόπηση της Κάπα Research το ποσοστό εκείνων που ζητούν καταψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και εκλογές μειώνεται στο 47,5%, ενώ το ποσοστό εκείνων που ζητούν να υπερψηφιστεί αυξάνεται στο 34,8%.

Αντιθέτως και στις δύο δημοσκοπήσεις εκφράζεται έντονη αγωνία και ανησυχία για την οικονομική κατάσταση, με τους πολίτες να δηλώνουν ότι δεν μπορούν πλέον να κάνουν σχέδια για το μέλλον γιατί δεν τους το επιτρέπει το εισόδημά τους.


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Η πρώτη ακτινογραφία των Αγανακτισμένων http://24wro.blogspot.com/2011/06/blog-post_3410.html#ixzz1Pi2GF0sv