Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ένα περίεργο φαινόμενο: Φυτρώνουν...καλώδια στο σώμα της. ( VIDEO )


Ένα περίεργο φαινόμενο: Φυτρώνουν...καλώδια στο σώμα της. ( VIDEO )

Οι πιο σκεπτικιστές

πίστεψαν αρχικά πως η ίδια η γυναίκα είχε μπήξει στο σώμα της τα καλώδια. Οι γιατροί, όμως, που την εξέτασαν προέβαλαν διαφορετικές θεωρίες, χωρίς όμως να καταφέρουν να εξηγήσουν επιστημονικά και ιατρικά το φαινόμενο αυτό...


....
Η γυναίκα αντιμετώπιζει το συγκεκριμένο πρόβλημα εδώ και σχεδόν 17 χρόνια, ενώ η κατάστασή της έχει γίνει αντικείμενο έρευνας του Υπουργείου Υγείας της χώρας.

 

Οι αρχικές εξετάσεις των γιατρών και ειδικών που επισκέφτηκε η γυναίκα έδειξαν ότι τα καλώδια βρίσκονται και στο εσωτερικό του σώματός της και όχι μόνο στην επιφάνειά του. 

Οι γιατροί δεν μπορούν να δώσουν προς το παρόν κάποια ιατρική εξήγηση, ενώ ποτέ στα ιατρικά χρονικά δεν έχει αναφερθεί παρόμοιο περιστατικό. Ως εκ τούτου, η μόνη λογική εξήγηση που μπορούν να δώσουν αυτή τη στιγμή είναι ότι πρόκειται για αποτέλεσμα μαγείας.

Η γυναίκα ονομάζεται Noorsyaidah, είναι 40 ετών και εργάζεται ως νηπιαγωγός στην πόλη Sangatta του Ανατολικού Κουτάι. Τα συμπτώματα εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1991. Άρχισαν να φυτρώνουν μεταλλικά καλώδια από το στήθος της και την κοιλιά της. Όπως και τώρα, ούτε και τότε μπόρεσαν οι γιατροί να δώσουν μία λογική εξήγηση. Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας, τα καλώδια άρχισαν να πέφτουν και κάποια στιγμή έφυγαν τελείως. 


Ένα μήνα όμως μετά, τα καλώδια ξαναφύτρωσαν και από τότε δεν έχουν ξαναφύγει.Καθώς τα καλώδια συνέχισαν να μεγαλώνουν, μία από τις αδερφές της προσπάθησε να τα κόψει. Κάθε φορά όμως που τα έκοβε, αυτά υποχωρούσαν σαν να κρύβονταν και φύτρωναν σε διαφορετικό σημείο στο σώμα της Noorsyaidah.

Την Noorsyaidah παρακολουθούν 4 εξειδικευμένοι γιατροί, οι οποίοι την έχουν υποβάλλει σε μία σειρά από εξετάσεις. Κανείς τους όμως δεν έχει μπορέσει ακόμα να καταλάβει τι της συμβαίνει.

Η ακτινογραφία, στην οποία υποβλήθηκε η Noorsyaidah, έδειξε πως μέσα στο στομάχι της υπάρχουν τουλάχιστον άλλα 40 μεταλλικά καλώδια, εκ των οποίων κάποια έχουν διαπεράσει το δέρμα της και έχουν φυτρώσει στην επιφάνεια.

Φαίνεται πως πρόκειται για ένα ζωντανό φαινόμενο καθώς τα καλώδια δείχνουν να έχουν την ικανότητα να μετακινούνται και να αλλάζουν θέση κατά βούληση.

Οι γιατροί αναγκάστηκαν να υποβάλλουν την Noorsyaidah σε μαγνητική τομογραφία ώστε να εντοπίσουν την ακριβή θέση των καλωδίων. Τα καλώδια φυτρώνουν στο σώμα χωρίς να προκαλούν συμπτώματα τέτανου, αλλά η ίδια η Noorsyaidah δηλώνει πως την πονάνε σαν να την καρφώνουν βελόνες.

Ισχυρός σεισμός 6,3 Ρίχτερ συγκλόνισε τη Χιλή


Ισχυρός σεισμός 6,3 Ρίχτερ συγκλόνισε τη Χιλή




ΜΈΧΡΙ ΣΤΙΓΜΉΣ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΊ ΘΎΜΑΤΑ Ή ΖΗΜΙΈΣ, ΕΝΏ ΑΠΟΚΛΕΊΣΤΗΚΕ Η ΠΙΘΑΝΌΤΗΤΑ ΠΡΌΚΛΗΣΗΣ ΤΣΟΥΝΆΜΙ.

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στο βόρειο τμήμα της Χιλής, χώρα που είχε χτυπηθεί από τον εγκέλαδο και το 2010 με μεγάλες απώλειες σε ανθρώπους, ανακοινώθηκε από το Αμερικανικό Γεωφυσικό Ινστιτούτο.

Ο σεισμός έγινε στις 19:35 ώρα Ελλάδας, σε βάθος 111 χιλιομέτρων, 90 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Μάλαμα, πόλης με πάνω από εκατό χιλιάδες κατοίκους που βρίσκεται στο κέντρο της ερήμου Ατακάμα στην περιοχή Αντοφαγκάστα.

Υπενθυμίζεται ότι ο σεισμός του 2010 στη Χιλή προκάλεσε το θάνατο 524 πολιτών, ενώ 31 εξακολουθούν να θεωρούνται αγνοούμενοι και πάνω από 220 χιλιάδες πολίτες παραμένουν άστεγοι.

ΔΙΝΗ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ Ή ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΚΥΛΙΟΜΕΝΟ ΝΕΦΟΣ;(VIDEO)


ΔΙΝΗ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ Ή ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΚΥΛΙΟΜΕΝΟ ΝΕΦΟΣ;(VIDEO)

Ένας εντυπωσιακός σχηματισμός νέφωσης βιντεοσκοπήθηκε από ένα αυτόπτη μάρτυρα πιθανότατα στην Καλιφόρνια. Ο σχηματισμός αυτός της νέφωσης ονομάζεται κυλιόμενο νέφος και δίνει την εντύπωση πως πρόκειται για μια δίνη στην ατμόσφαιρα –προϊόν κάποιου μυστικού κυβερνητικού προγράμματος- ή ακόμη χειρότερα για κάποιο τεράστιο διαστημόπλοιο... Δεν είναι όμως τίποτα από όλα αυτά, καθώς πρόκειται για ένα σπάνιo μεν φυσιολογικό –πλην όμως εντυπωσιακό- δε σχηματισμό νεφών.

Το κυλιόμενο νέφος συναντάται χαμηλά στο έδαφος έχει κυλινδρική εμφάνιση και δίνει την αίσθηση ότι περιστρέφεται γύρω από τον οριζόντιο άξονά του. Πρόκειται για σπάνιο είδος νέφωσης το οποίο δεν συναντάται συχνά παρά μόνο σε συγκεκριμένα μέρη όπως στο Queensland, της Αυστραλίας και ονομάζεται Morning glory cloud. Ανήκει στην οικογένεια νεφών Arcus και το χαρακτηριστικό του είναι πως εμφανίζεται μόνο του χωρίς να συνδέεται με άλλες πιο συνήθεις νεφώσεις.

Ένας από τους λόγους εμφάνισής του είναι όταν η κυκλοφορία της ατμόσφαιρας σε μέσα ύψη αναμιγνύεται με τη θαλασσινή πρωινή αύρα ενώ τέτοιου είδους νεφώσεις παρατηρούνται και μετά από καταιγίδες. Όπως και στο βίντεο αυτά τα νέφη εμφανίζονται κοντά σε παραθαλάσσιες περιοχές και φυσικά είναι πολύ εντυπωσιακά. Εκτός της Αυστραλίας άλλα μέρη όπου μπορεί να δει κανείς τα νέφη τύπου Arcus είναι η Καλιφόρνια, η Μάγχη, τα νησιά Shetland στην βορειονατολική Σκοτία, στη Λιθουανία, την ανατολική Ρωσία, στις Μεξικανικές ακτές, στην Ουρουγουάη και στη Nova Scotia στον Καναδά. Κάποιες φορές τα κυλιόμενα νέφη εμφανίζονται και πάνω από λίμνες.

ΠΗΓΗ((http://www.apocalypsejohn.com/2011/06/video_20.html))