Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Νησιά στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη; (video)


Νησιά στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη; (video)






  • Οι λοφίσκοι σε σχήμα δακρύων, έχουν εντοπιστεί στον πλανήτη Αρη, μέσα από τις φωτογραφίες που έστειλε το διαστημικό σκάφος Mars Odyssey, πριν από 10 χρόνια. Οι γεωλόγοι του Πανεπιστημίου του Τέξας που τους μελέτησαν, κατέληξαν τώρα στο ενδεχόμενο να πρόκειται για νησιά, που δημιουργήθηκαν μέσα σε ωκεανούς που υπήρχαν στην επιφάνεια του Αρη, πριν από εκατομμύρια χρόνια!
    Οι απίστευτες εικόνες που δείχνουν τις κοιλάδες και τα κανάλια του κόκκινου πλανήτη, αποτελούν εδώ και μία δεκαετία αντικείμενο μελέτης για τους επιστήμονες. Το στοιχείο όμως που τους οδήγησε στη θεωρία περί νησιών και ωκεανού, ήταν η μορφή των λοφίσκων (στη φωτογραφία), η οποία υποδηλώνει πώς όταν σχηματίστηκαν δεν βρίσκονταν στην επιφάνεια του Αρη, αλλά στον πυθμένα ενός ωκεανού που υπήρχε κάποτε εκεί.

    "Πιστεύουμε ότι αυτά τα νησιά σχηματίστηκαν κάτω από το νερό, όταν στον Άρη υπήρχε ένας σχετικά μεγάλος και βαθύς ωκεανός" υποστηρίζει η Λορένα Μοσκαρντέλι, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας.

    Αν τα παραπάνω ισχύουν, τότε οαρχαίος Αρης, πρέπει να ήταν κάπως έτσι:





    Δείτε περισσότερα: http://mystikos-planitis.blogspot.com/2011/06/video_24.html#ixzz1QE68F0Ix

    ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΒΗ UFO ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ; (VIDEO)


    ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΒΗ UFO ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ; (VIDEO)



    Οι αναφορές και μαρτυρίες για εμφανίσεις UFO στη Ρωσία σημείωσαν ρεκόρ το πρώτο εξάμηνο του 2011, με τελευταία μία περίεργη υπόθεση που σημειώθηκε στα τέλη Μαίου – αρχές Ιουνίου.

    Συγκεκριμένα, στις αρχές του Ιουνίου κυκλοφόρησε ένα video στο διαδίκτυο όπου εμφανίζεται ένα ελικόπτερο να μεταφέρει έναν ιπτάμενο δίσκο!

    Λίγες ημέρες νωρίτερα, δεκάδες άνθρωποι ανέφεραν ότι ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο καταρρίφθηκε από τις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχή του Irkutsk.

    http://www.apocalypsejohn.com/2011/06/ufo-video.htmlΠΗΓΗ