Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ 666 - Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ


ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ 666 - Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ



Πέρασαν περισσότερα από 1.900 χρόνια από τότε που ο τελευταίος εν ζωή απόστολος του Ιησού του Ναζωραίου, ο γέροντας πια αγαπημένος του μαθητής Ιωάννης, εξόριστος σ’ ένα άγονο νησί του Αιγαίου κατέγραψε το προφητικό του όραμα για την εποχή του «θηρίου», κατά την οποία, όπως έγραφε, ένα νέο οικονομικό σύστημα θα επιβληθεί παγκοσμίως.  Τότε λέει, όλοι οι άνθρωποι της Γης θα αναγκασθούν να συναλλάσσονται με ένα «χάραγμα» που θα τους δοθεί επάνω στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο. Κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πωλήσει οτιδήποτε, παρά μόνο αυτός που θα έχει το χάραγμα, το οποίο είναι σφραγίδα του ονόματος του θηρίου, ή ο αριθμός του ονόματός του, δηλαδή το νούμερο 666. Σήμερα γνωρίζουμε πλέον με βεβαιότητα ότι εκείνος ο άγιος γέροντας έβλεπε την εποχή μας…
Το «χάραγμα» του 666, ως σύστημα ηλεκτρονικών συναλλαγών της παγκόσμιας αχρήματης κοινωνίας που διαμορφώνεται, αποτελεί ένα κρισιμότατο σημείο των καιρών μας που βρίσκεται σε πορεία εξέλιξης.

Καθώς το σημείο αυτό εκπληρώνεται, οι επίμονες συστάσεις της Αγίας Γραφής και των Αγίων μας για επαγρύπνηση, εγρήγορση, και προσοχή, λαμβάνουν πλέον μείζονα σημασία!  Η παγκόσμια εμφάνιση και διάδοση του αριθμού 666 τις τελευταίες δεκαετίες, η επικράτησή του με τη μορφή γραμμωτού κωδικού και ο ηλεκτρονικός του σύνδεσμος με τις συναλλαγές, είναι ένα φαινόμενο που σημαίνει συναγερμό για τους μελετητές, τους γνώστες των ιερών κειμένων και για κάθε αληθινά πιστό χριστιανό. «Εσείς όμως προσέχετε· ιδού, σας προείπα τα πάντα», μας τονίζει με προνοητική φροντίδα η φωνή του Λόγου του Θεού (Μαρκ. ΙΓ’23).

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ
«Και (το θηρίο) επιβάλλει σε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλούσιους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να δεχθούν για τους εαυτούς τους χάραγμα επάνω στο χέρι τους το δεξί ή επάνω στα μέτωπά τους, και έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πωλήσει παρά μόνο αυτός που έχει το χάραγμα, που είναι το όνομα του θηρίου ή ο αριθμός του ονόματός του.  Εδώ είναι η (εκ Θεού) σοφία· αυτός που έχει (φωτισμένο) νου, ας λογαριάσει αθροιστικά τον αριθμό του θηρίου· γιατί είναι αριθμός ανθρώπου· και ο αριθμός του είναι 666» (Αποκ. ΙΓ’16-18).
Η Αποκάλυψη μας μιλά για την εποχή που ο Αντίχριστος θα αναγκάσει όλη την ανθρωπότητα να συναλλάσσεται με το δικό του σύμβολο, ένα χάραγμα, δηλαδή μια σφραγίδα πλήρους υποτέλειας κατά τη συνήθεια των αρχαίων ηγεμόνων που χάραζαν ή σφράγιζαν τους δούλους τους, το οποίο θα τοποθετηθεί στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο των ανθρώπων. Θα είναι το σύμβολο του ονόματός του ή του αριθμού 666 που ταυτίζεται με το όνομά του.  Χρειάζεται σοφία, μας τονίζει το ιερό κείμενο (η οποία ως δώρο Θεού είναι ανύπαρκτη στους απομακρυσμένους από το θέλημά Του), για να αθροίσει κανείς, την κατάλληλη στιγμή, τους αριθμούς που αντιστοιχούν σε κάθε γράμμα του ονόματος του Αντιχρίστου και τότε να βεβαιωθεί για ποιο πρόσωπο ακριβώς πρόκειται.

Ο αριθμός 666 εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Αγία Γραφή σε ένα κείμενο πολύ αρχαιότερο της Αποκάλυψη: Στην Παλαιά Διαθήκη αναφέρεται ότι ο βασιλιάς Σολομώντας καθόρισε και επέβαλε να εισπράττεται από τον λαό για λογαριασμό του, ετήσια φορολογία εξακοσίων εξήντα έξι (666) ταλάντων (βλ. Γ΄ Βασιλ. Ι΄14, Β΄ Παραλειπ. Θ΄13).  Αυτό συνέβη όταν ο Σολομώντας είχε εγκαταλείψει την λατρεία του Μόνου Αληθινού Θεού και είχε αφιερωθεί με πάθος σε δαιμονικές απόκρυφες τέχνες, με σκοπό να αποκτήσει σοφία και πλούτο (βλ. Σοφ. Σολομ. Ζ΄17, Γ΄ Βασιλ. ΙΑ΄ 5-10). Το 666 λοιπόν, δηλώνει την φιλαργυρία και τη φιλοδοξία ενός υπέρτατου άρχοντα, καθώς και την καταπίεση του λαού του καθ’ υπαγόρευση του Σατανά. Για πολλοστή φορά στην Παλαιά Διαθήκη σκιαγραφείται μια κατάσταση και έννοια που επαναλαμβάνεται στην Καινή.

Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΟ …6
Οι Πατέρες της Εκκλησίας μας δίνουν και μια ακόμη σημαντική έννοια του συμβόλου 666, που σχετίζεται με τα χρονικά και πνευματικά διαστήματα των «ημερών» της δημιουργίας του Κόσμου και της ανθρώπινης ύπαρξης:

Ο Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής μας εξηγεί, ότι η 6η ημέρα σημαίνει τη δημιουργία του ανθρώπου, αλλά και την αχρείωσή του λόγω της πτώσης του. Η 7η ημέρα σημαίνει την μετά την Ανάσταση του Χριστού ανόρθωση, την ανάκληση των ανθρώπων προς την τελειότητα, που μπορεί να πετύχει ο άνθρωπος δια της μετάνοιας και του αγώνα για αγία ζωή.  Η 8η ημέρα σημαίνει την αμετάπτωτη, αιώνια τελειότητα, την ολοκλήρωση του προορισμού μας, την Αιώνια Ζωή στη Βασιλεία του Θεού, μετά τη Δευτέρα Παρουσία! (βλ. Μαξίμου Ομολογητού P.G.90, 1104 C, πρβ. και Ιωάννου Δαμασκηνού P.G. 96, 560 A-B).

Ο άνθρωπος έχει ως αποστολή του να εγκαταλείψει την πτωτική του κατάσταση της 6ης ημέρας, δηλαδή να αγωνισθεί εδώ στη Γη, με ζωή κοντά στον Χριστό, να ζήσει την «πρώτη του Ανάσταση», το στάδιο της 7ης ημέρας, και τελικά να κερδίσει την αιώνια Ζωή του Μέλλοντος Αιώνος, που είναι η 8η ημέρα!

Με αυτή την έννοια, η πνευματική πρόοδος του ανθρώπου από την πτώση προς την Αιώνια Ζωή, είναι 6-7-8. Γι αυτό το λόγο, ο αριθμός 888 είναι το σύμβολο του Ιησού Χριστού, που συμβολίζει την διαρκή και αιώνια Ανάσταση της Θεϊκής του φύσης, της οποίας μας καλεί να γίνουμε κατά χάριν μέτοχοι! Αντίθετα, το 666 είναι το σύμβολο του Σατανά, ο οποίος βρίσκεται σε διαρκή πτώση και θέλει να φέρει τον άνθρωπο στη δική του κατάσταση, να τον κρατήσει στάσιμο στην 6η ημέρα, δέσμιο της πτώσης του αιωνίως, για πάντα στην κόλαση!  Αυτό ακριβώς σημαίνει η εμμονή του στο 6-6-6!
Η Αποκάλυψη μας δίνει τρία βασικά σημάδια αναγνώρισης των καιρών του Αντιχρίστου.
1) Θα επιβληθεί τότε ένα ελεγχόμενο παγκόσμιο σύστημα συναλλαγής με το οποίο αναγκαστικά θα συναλλάσσονται όλοι.
2) Οι συναλλαγές θα γίνονται υποχρεωτικά με ένα χάραγμα στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο των ανθρώπων.
3) Μέσα στο χάραγμα θα εμπεριέχεται ο αριθμός 666, όχι ως τυχαίος αριθμός, αλλά ως ο αριθμός του ανθρώπου-Αντιχρίστου.

Δεν εννοείται δηλαδή ο τυχαίος αύξων αριθμός 666 που αριθμεί π.χ. τη σελίδα ενός βιβλίου, αλλά ο αριθμός που συνδυάζεται με τα παραπάνω στοιχεία της Αποκάλυψης. Ο αριθμός που επιλέχθηκε να υπάρχει σε όλες τις συναλλαγές και επιβλήθηκε ως σύμβολο του Αντιχρίστου.  Κατανοούμε λοιπόν ότι ο χριστιανός δεν φοβάται ούτε αποφεύγει το 666 όταν παρουσιάζεται τυχαία.  Το αποστρέφεται όμως όταν προβάλλεται καθαυτού ως σατανικό σύμβολο ή όταν επιβάλλεται ως υποχρεωτικός τρόπος συναλλαγής!

Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ 666 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ ΑΦΑΝΕΙΑΣ
Το 666 ως ένας αριθμός-σύμβολο δεν είχε ποτέ, επί 19 αιώνες κάνει την εμφάνισή του στη δημόσια ζωή, δεν είχε συζητηθεί, δεν είχε θεωρηθεί απειλή, δεν είχε χρησιμοποιηθεί πουθενά.  Αν εξαιρέσουμε την διακίνησή του σε απόκρυφα κείμενα, ήταν πάντα στην αφάνεια.  Σήμερα που κυριαρχεί πια στη ζωή της ανθρωπότητας, αποτελεί μέγιστο σημείο ότι βρισκόμαστε στους έσχατους καιρούς.
Η αρχή έγινε τη δεκαετία του 1970 στην Αμερική, όταν ξαφνικά κυκλοφόρησαν πιστωτικές κάρτες που εμφάνιζαν επάνω τους κανονικά το 666 ως φυσικό αριθμό – πρόθεμα του κωδικού των πελατών τους.  Επειδή επιστρέφονταν με έντονες διαμαρτυρίες και οι εταιρείες υπέστησαν ζημιές, γρήγορα αποσύρθηκαν για ν’ αντικατασταθούν σε λίγα χρόνια από άλλες που το είχαν πλέον κρυπτογραφημένο…

ΕΝΑ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Τη δεκαετία αυτή εφευρέθηκαν τα συστήματα γραμμωτών κωδικών, τα γνωστά μας «barcodes».  Τα barcodes UPC χρησιμοποιούνται σε ΗΠΑ και Καναδά από το 1973, ενώ τα παρόμοια του συστήματος ΕΑΝ χρησιμοποιούνται στην Ευρώπη από το 1976.  Ως γνωστόν, το barcode είναι ένα σύστημα γραμμών που αντιστοιχούν στους φυσικούς αριθμούς από το μηδέν μέχρι το εννέα και «διαβάζονται» από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το πρόβλημα είναι ότι επιλέχθηκε τα ανωτέρω συστήματα που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως, να έχουν σε όλους του κωδικούς τους, σε όλα τα προϊόντα της αγοράς, τις τρεις «μπάρες ασφαλείας» που αντιστοιχούν στο 666.
Με αυτόν τον «διακριτικό» τρόπο το 666 σφραγίζει πια όλα τα καταναλωτικά αγαθά και θεωρείται πλέον ως «μήτρα» ή «βάση» τεχνολογικά αναντικατάστατη, όχι γιατί δεν θα μπορούσε να αντικατασταθεί (υπάρχουν κάποιες εταιρείες που παράγουν barcodes ή τσιπς χωρίς αυτό), αλλά λόγω υπερβολικού κόστους αντικατάστασής του! Επιβλήθηκε λοιπόν το 666 ως ο πιο κατάλληλος δήθεν αριθμός, και παρά τις αμφιβολίες γι’ αυτό, ούτως ή άλλως έγινε σύμβολο του παγκόσμιου εμπορίου και των συναλλαγών, πράγμα που άρχισε να εκπληρώνει την Αποκαλυπτική προφητεία.
Βεβαιότατα και η όψη του barcode παραπέμπει στο «χάραγμα» του προφητικού κειμένου, καθώς «χάραγμα» ονομάζεται το αποτέλεσμα του «χαράσσω», που σημαίνει «κάνω γραμμές».  Η συστηματική χρήση του 666 ως κωδικού στα μηχανογραφικά συστήματα ανάγνωσης των εμπορικών και οικονομικών συναλλαγών είναι ένα γεγονός καθομολογούμενο από πολλούς ειδικούς και αρμόδιους, επιβεβαιωμένο αδιάσειστα από τους επιστήμονες (επιβεβαιώθηκε και από τον ίδιο τον δημιουργό του UPC, αλλά και από Έλληνες υπουργούς όπως ο Θ. Πάγκαλος και ο Λ. Παπαδήμας).

Η ΜΟΔΑ ΤΟΥ 666
Παράλληλα με την χρήση του στις συναλλαγές, το 666 άρχισε να εμφανίζεται και ως σύμβολο μόδας, προκλητικά φανερό και βλάσφημο πάνω σε εξώφυλλα δίσκων, σε τραγούδια ροκ συγκροτημάτων, σε ρούχα, κόμικς, βίντεο-κλιπς, τατουάζ, επάνω σε διάφορα αντικείμενα και σε ηλεκτρονικά παιχνίδια, συνδυασμένο με δαιμονικές, αιμοσταγείς μορφές και διάφορα μαγικά και αποκρυφιστικά σύμβολα.
Σε διάφορα μέρη του κόσμου εμφανίστηκε άλλοτε φανερό και άλλοτε κρυπτογραφημένο με ευφυείς σχεδιασμούς, επάνω σε δημόσια έγγραφα, σε χαρτονομίσματα (π.χ. στο ελληνικό πεντοχίλιαρο), σε κάρτες, (π.χ. στην κάρτα απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣ), σε λογότυπα εταιρειών, αθλητικών διοργανώσεων κ.α. Αργότερα επιλέχθηκε ως πρόθεμα των ηλεκτρονικών διευθύνσεων του Διαδικτύου με τη μορφή «www», καθώς το γράμμα W (βαβ) στο εβραϊκό αλφάβητο έχει την αριθμητική αξία του 6. Κανένας άλλος αριθμός δεν κρυπτογραφήθηκε και δεν διαδόθηκε τόσο σε δημόσια θέα, σε παγκόσμια κλίμακα.
Ακόμα πιο πρόσφατα το barcode άρχισε συστηματικά να προβάλλεται ως πολυδιαφημισμένο λογότυπο τηλεοπτικών εκπομπών σε πολλά μέρη του κόσμου, σαν να ήταν κάτι… έξυπνο ή όμορφο (π.χ. στις ελληνικές εκπομπές «Αρβύλα» και «Lifestyle»), ακόμα και σαν έμβλημα εμπορικών πολυκαταστημάτων και εταιρειών που αναρτούν διαφημίσεις με αυτό σε δρόμους, αεροδρόμια, ρούχα, έντυπα κλπ.  Όσοι τυχόν δεν το πρόσεξαν, ας προσέξουν καλύτερα!  Το υποσυνείδητο μας το έχει καταγράψει άπειρες φορές…
Έτσι, με πολλούς τρόπους το παγκόσμιο κοινό εξοικειώνεται με το βδελυρό αριθμοσύμβολο του Αντιχρίστου-Μεσσία της «ηλεκτρονικής διακυβέρνησης», ώστε όταν έλθει η στιγμή να «χαραχθεί» επάνω στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο των ανθρώπων, να έχει γίνει κάτι το πολύ συνηθισμένο, κάτι κοινώς αποδεκτό ως όψη και ως χρήση και κάθε φωνή που θα ξεσηκώνει σε αντίδραση να φαντάζει οπισθοδρομική, φανατική, ακόμα και βλακώδης…

ΝΑ ΑΡΙΘΜΗΘΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !
Αφού λοιπόν δόθηκε ηλεκτρονική ταυτοποίηση σε κάθε προϊόν με τους γραμμωτούς κωδικούς-666, οι επικυρίαρχοι του πλανήτη επιχειρούν σε επόμενη φάση να δώσουν ηλεκτρονική ταυτότητα σε κάθε άνθρωπο και παράλληλα να προσδιορίσουν ηλεκτρονικά τα πάντα, κάθε κινητό ή ακίνητο, ζωντανό ή αντικείμενο παγκοσμίως.

Γι’ αυτό το σκοπό ψηφίστηκαν τα νομοθετήματα περί ΕΚΑΜ (Ενιαίου Κωδικού Αριθμού Μητρώου), με τα οποία η Νέα Παγκόσμια Τάξη των «εκλεκτών», για τη λειτουργία της επερχόμενης Παγκόσμιας Κυβέρνησης στοχεύει να αποδώσει σε κάθε άνθρωπο της Γης έναν μοναδικό αριθμό προσδιορισμού του, έναν αριθμό που θα είναι τελικά 18ψήφιος όπως λέγεται, αποτελούμενος από ΤΡΙΑ σύνολα ΕΞΙ ψηφίων το καθένα (νάτο κι εδώ το 6-6-6).
Ήδη με εθνικούς νόμους ΕΚΑΜ και με διεθνείς συμφωνίες, όπως η ευρωπαϊκή «Συνθήκη Σένγκεν», νομοθετήθηκε η ηλεκτρονική παρακολούθηση όλων των πολιτών, που σημαίνει την κατάργηση της προσωπικής μας ελευθερίας και της ιδιωτικής μας ζωής.  Ο άνθρωπος βρέθηκε αιχμάλωτος της τεχνολογίας του και μετατρέπεται σταδιακά σε ένα άβουλο πιόνι, υποταγμένο στα μεγάλα κέντρα αποφάσεων, που τον θέλουν θύμα ανήλεης παρακολούθησης της κάθε κίνησής του, όχι μόνο από το κράτος της χώρας του, αλλά από άγνωστα σ’ αυτόν υπερεθνικά κέντρα με ανεξέλεγκτη εξουσία!

Καθώς είναι αναμφισβήτητα αποδεδειγμένο ότι με τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου δεν υπάρχει καμιά ασφάλεια για την ιδιωτική ζωή και την ακεραιότητα του κάθε πολίτη, ουσιαστικά με το να δεχθούμε μια ηλεκτρονική ταυτότητα οποιασδήποτε μορφής, νομιμοποιούμε την ασυδοσία ενός αισχρού και επικίνδυνου συστήματος, το οποίο δεν μας επιτρέπει να γνωρίζουμε ποιος συγκεντρώνει τα προσωπικά μας στοιχεία και για ποιο λόγο.  Σε κάθε επίθεση που μπορεί να δεχθούμε είτε από προσωπικό εχθρό, είτε από την ίδια την εξουσία (π.χ. με μια αλλοίωση των στοιχείων του ποινικού μας μητρώου), δεν θα γνωρίζουμε από ποιον κινδυνεύουμε και πώς μπορούμε να αμυνθούμε. Όσο κι αν πολλοί δεν θέλουν να βλέπουν το εφιαλτικό πρόσωπο της «προόδου», δυστυχώς είναι σαφές ότι οι ευεργεσίες της ηλεκτρονικής εξέλιξης χρησιμοποιούνται για να αποδυναμωθεί ο πολίτης…

ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ «ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ»
Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι νομοθετικά δεν υπάρχει δέσμευση σχετικά με τον τρόπο που θα δοθεί ο ΕΚΑΜ.  Προκειμένου δηλαδή, να αποδεχθούν οι πολίτες το πρωτοφανές φακέλωμα, να παραδώσουν προς επεξεργασία το ηλεκτρονικό προφίλ τους με άγνωστο σ’ αυτούς μέγεθος και περιεχόμενο, μπορεί ακόμη και να μη χρησιμοποιήσουν το 666 σε πρώτη φάση.  Όμως, όπως θα δούμε, κάθε τέτοιο ενδεχόμενο δεν πρέπει να μας καθησυχάσει καθόλου!
Από το 2001 και μετά, κάποιες ασιατικές χώρες (Ταϋλάνδη, Σιγκαπούρη, Μαλαισία και η πολυπληθής Κίνα) άρχισαν με Εθνικό νόμο να εφοδιάζουν τους πολίτες τους με μια ηλεκτρονική κάρτα-ταυτότητα που περιέχει μικροτσίπ για την αποθήκευση προσωπικών δεδομένων. Στην ίδια κατεύθυνση προσανατολίζονται η Ινδία, η Νότια Αφρική, η «ορθόδοξη» Ρωσία και, βέβαια, η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία έχει ήδη εγκαταστήσει την υποδομή για έκδοση μιας ηλεκτρονικής κάρτας-ταυτότητας για κάθε Ευρωπαίο πολίτη.

Οι ευρωπαϊκές λεγόμενες «κάρτες πολίτη», εφοδιασμένες με μικροτσίπς, θα εντοπίζονται από τον δορυφόρο «Γαλιλαίος», ο οποίος θα φωτογραφίζει και θα βιντεοσκοπεί τις κινήσεις κάθε Ευρωπαίου πολίτη με ακρίβεια ενός έως πέντε μέτρων.  Για να υλοποιηθεί αυτό το σχέδιο, χρειάζεται η ψήφιση νόμου από το κάθε κράτος, που θα υποχρεώσει τους πολίτες να φέρουν μαζί τους την ηλεκτρονική «κάρτα πολίτη» και βέβαια, πρακτικά, να αποδεχθούν και να παραλάβουν οι πολίτες αυτές τις κάρτες!

Η ανησυχία των Ευρωπαίων για τις κάρτες αυτές είναι έκδηλη. Ήδη οι Βρετανοί, οι Γερμανοί, και οι Ρουμάνοι αρνήθηκαν να τις παραλάβουν, μετά από έντονες αντιδράσεις ειδικών και τις προειδοποιήσεις των χάκερς, που απέδειξαν τηλεοπτικά πόσο εύκολα γίνεται εκβιάσιμος ο κάτοχος της κάρτας που εκτίθεται στο διάτρητο σύστημά της.  Μάλιστα το Ρουμανικό κράτος οπισθοχώρησε μετά την σθεναρή άρνηση που προβάλλει η Σύνοδος της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, τα ΜΜΕ στην Ελλάδα προκλητικά υποβαθμίζουν τις αντιδράσεις ανησυχίας του λαού και το μέγεθος του κινδύνου. Οι Έλληνες σαν πειραματόζωα πιέζονται από τις ξένες δυνάμεις κατοχής του «Μνημονίου» να παραλάβουν «κάρτες πολίτη» για να μην πτωχεύσει η χώρα (!), ενώ το κράτος μας δελεάζει με φοροαπαλλαγές και άλλες παραπλανητικές υποσχέσεις. Η κάρτα αυτή, λένε, θα μας βγάλει από την «κρίση» πατάσσοντας την φοροδιαφυγή.  Το επιχείρημα είναι δολιότατο και ψευδαίστατο, δεδομένης της απόλυτης εξάρτησης της χώρας μας από τους τραπεζίτες-δανειστές της!  Εκείνοι ανεβάζουν τοκογλυφικά το χρέος μας σε απίθανα ύψη, από εκείνους και μόνο πλέον εξαρτάται η οικονομική μας κατάσταση. 

Με την απειλή της τέλειας πτώχευσης (που θσ σήμαινε όμως και παραγραφή του χρέους), μας αναγκάζουν σε «ελεγχόμενη πτώχευση», δηλαδή να δουλεύουμε αιωνίως για ένα χρέος που ποτέ δεν ξεχρεώνεται. Η «εξυπηρέτηση» που υπόσχονται με τις «κάρτες πολίτη», δεν είναι δική μας εξυπηρέτηση αλλά δική τους! Μας βλέπουν μόνο σαν καταναλωτές και σαν φθηνό εργατικό δυναμικό. Ελέγχουν την εργασία, την ασφάλιση, τον μισθό και επιθυμούν να γνωρίζουν και να ελέγχουν κάθε κίνησή μας, από τις καθημερινές μας αγορές και συνήθειες μέχρι τις πολιτικές, τις ιδεολογικές, τις θρησκευτικές μας πεποιθήσεις.  Θα τους το επιτρέψουμε; ΟΧΙ βέβαια!!!

Απαγορεύει στο ΠΑΣΟΚ το Καλημέρα Ήλιε η κόρη του Λοΐζου


Απαγορεύει στο ΠΑΣΟΚ το Καλημέρα Ήλιε η κόρη του Λοΐζου


Η Μυρσίνη Λοΐζου, κόρη του κορυφαίου μας συνθέτη, Μάνου Λοΐζου…
με ανοιχτή επιστολή της προς τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, απαγορεύει στο κυβερνών κόμμα να χρησιμοποιεί στις κομματικές του εκδηλώσεις το τραγούδι "Καλημέρα Ήλιε", το οποίο αποτελεί έργο του πατέρα της.

Μεταξύ άλλων στην επιστολή της, σύμφωνα και με το pitsirikos.net, η Μυρσίνη Λοΐζου απευθυνόμενη προς το ΠΑΣΟΚ, τονίζει χαρακτηριστικά “Όπως αποδείχτηκε δεν είστε, και ούτε ήσασταν ποτέ μέρος αυτού του λαού, και δεν έχετε πλέον κανένα δικαίωμα και καμία νομιμοποίηση να συνεχίζετε να τον εξαπατάτε.”
Ολόκληρη η επιστολή της 
Μυρσίνης Λοΐζου έχει ως εξής:

"Ανοιχτή Επιστολή στον Πρωθυπουργό, και την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ

Κυρίες και Κύριοι της Κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ.

Γνωρίζω εκ των προτέρων, ότι αυτή η κίνησή μου είναι συμβολική, εν τούτοις η συνείδησή μου, και η αξιοπρέπειά μου ως ενεργού πολίτη μου επιβάλλει να σας γνωστοποιήσω τα εξής:

Ο πατέρας μου Μάνος Λοΐζος αγωνίστηκε με τον δικό του τρόπο, για αξίες όπως η Ελευθερία, η Δημοκρατία, και η Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Προσπάθησε να υπηρετήσει μέσω της τέχνης του, τα οράματα και τις αξίες ενός καταπιεζόμενου Λαού, ο οποίος με πολύ κόπο, αίμα και δάκρυα αγωνίστηκε για την Δημοκρατία, την οποία τόσο βάναυσα του την στερούσαν.

Αφού αυτός ο Λαός κατοχύρωσε με πολλούς αγώνες τα στοιχειώδη Δημοκρατικά δικαιώματα τα οποία στην Ευρώπη είχαν κατακτηθεί χρόνια πριν, έρχεστε σήμερα και όπου Δικαιώματα βάζετε ευκαιρίες.

Τα Δικαιώματα στην εργασία, την υγεία, την Παιδεία, την ποιότητα ζωής, τον πολιτισμό, τα έχετε κάνει ένα απέραντο fast track έξυπνων επενδύσεων, ξεπουλώντας όχι μόνο τον Δημόσιο πλούτο αυτή της χώρας, αλλά και την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη.

Τόσα χρόνια σας ακούω να χρησιμοποιείτε το "Καλημέρα Ήλιε" στις Κομματικές σας συγκεντρώσεις.

Παλιότερα, απλά με ενοχλούσε αισθητικά καθώς και με πλήγωνε, εξαιτίας αφενός της υποκρισίας σας, -διότι οι δικές σας αξίες επέβαλαν και έναν βαθιά εξουσιαστικό τρόπο ζωής, και δημιούργησαν σκλάβους αντί για ελεύθερους ανθρώπους, και ενεργούς πολίτες- και αφετέρου διότι οι δικές σας αξίες δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με αυτό που προσπαθεί να πει το συγκεκριμένο τραγούδι.

Τώρα όμως πλέον εξοργίζομαι, γιατί δείχνει ότι δεν έχετε καταλάβει τίποτα από τους αγώνες του Λαού και των εργαζομένων, πράγματα τα οποία ενέπνευσαν τον πατέρα μου, και του έδωσαν και μια αντίστοιχη στάση ζωής στην καθημερινότητά του ως πολίτη, και στις σχέσεις του με τους συνανθρώπους του.

Το τραγούδι αυτό καλημερίζει τον Ήλιο, την ελπίδα, την αλληλεγγύη, και την προσμονή ενός ολόκληρου Λαού, για Δημοκρατία και Ελευθερία.

Εσείς όμως, είστε υπεύθυνοι για την πιο βαθιά, πνευματική, αξιακή, ηθική, και πολιτισμική καταχνιά που θα μπορούσε να έχει ποτέ αυτός ο τόπος.

Ως εκ τούτου, σας απαγορεύω ρητά και κατηγορηματικά, να χρησιμοποιείτε έργο ή μέρος του έργου του Μάνου Λοΐζου, σε οποιαδήποτε κομματική σας εκδήλωση ή δραστηριότητα.

Βέβαια ίσως να απαντήσετε ότι το έργο του Μάνου Λοΐζου ανήκει στον Λαό.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο όμως και η συγκεκριμένη πράξη εκ μέρους μου.

Ο Ήλιος άλλωστε, είναι δικός μας, και όχι δικός σας.

Δεν μπορεί κανείς να μας τον πάρει. Και δεν θα μας τον πάρει."



Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Απαγορεύει στο ΠΑΣΟΚ το Καλημέρα Ήλιε η κόρη του Λοΐζου http://24wro.blogspot.com/2011/06/blog-post_145.html#ixzz1QVlprx9G

ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΡΜΑΔΑ ΑΤΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ "ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ".






ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΡΜΑΔΑ ΑΤΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ "ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ".Δείτε το βιντεάκι...
Το βιντεάκι παρακάτω είναι μέρος μιάς μεγαλύτερης ταινίας "The Smoking Gun" που αναδείχθηκε Νικητής του Ε.Β.Ε. ! Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο Διεθνές Συνέδριο και Φεστιβάλ Κινηματογράφου UFO. Στις 11 Μαρτίου 2000, μπροστά σε ένα ακροατήριο των συγκεντρωμένων....οπαδων των UFO και των μέσων ενημέρωσης, προσκομίσθηκαν στοιχεία που φαίνεται να υποδεικνύουν την ύπαρξη όχι, ένα, αλλά δύο τύπους αγνώστων εξωγήινων μορφών ζωής. Επισημαίνονται Φαινόμενα Ένα και Φαινόμενα Δύο από έναν άνθρωπο ο οποίος πέρασε πολλά χρόνια στην καταγραφή και την εξέταση, χιλιάδων ωρών στης NASA τις μεταδόσεις, από το διαστημικό λεωφορείο. Αυτό το ιστορικό υλικό και την ιστορία που βρίσκεται πίσω από την ανακάλυψή του, αποκαλύπτεται στα 90 λεπτά της ταινίας.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ: "UFO The Secret NASA Transmissions The Smoking Gun" ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:http://goo.gl/HiOEq
 (1:29:09)

Nasa Feeds UFO OVNI Armada above Earth?




ΠΗΓΗ((http://www.apocalypsejohn.com/2011/06/blog-post_04.html))

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ


ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ


Διεθνής ομάδα επιστημόνων μελέτησε το σμήνος γαλαξιών της Πανδώρας και επικέντρωσε την προσοχή της στις γαλαξιακές συγκρούσεις που λαμβάνουν χώρα εκεί εδώ και εκατοντάδες εκατομμύρια έτη. Οι παρατηρήσεις αναμένεται να αποκαλύψουν νέα άγνωστα στοιχεία για τη μυστηριώδη σκοτεινή ύλη από την οποία αποτελείται το 90% του Σύμπαντος.
Η σύγκρουση γαλαξιών του σμήνους της Πανδώρας ρίχνει φως στην σκοτεινή ύλη
 Άνοιξε το κοσμικό κουτί της Πανδώρας
Πανδώρα και έρευνα για την σκοτεινή ύλη
Η γαλαξιακή Πανδώρα

Σε απόσταση 3,5 δισεκατομμυρίων ετών φωτός από την Γη βρίσκεται το γαλαξιακό σμήνος της Πανδώρας το οποίο πήρε το όνομα του από την (κατά την ελληνική μυθολογία) πρώτη θνητή γυναίκα η οποία σύμφωνα με τον Ησίοδο ήταν η αιτία όλων των δεινών του κόσμου.

Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για ένα αλλά για τέσσερα σμήνη γαλαξιών που συγκρούονται μεταξύ τους τα τελευταία 350 εκατομμύρια έτη δημιουργώντας πλήθος παράξενων και ασυνήθιστων κοσμικών φαινομένων και αυτός ήταν ο λόγος που οι επιστήμονες τους προσέδωσαν το συγκεκριμένο μυθολογικό όνομα.

Η παρατήρηση των συγκρούσεων


Οι επιστήμονες εντόπισαν αρχικά πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία από δεδομένα που έστειλε το διαστημικό τηλεσκόπιο Chandra αναλύοντας τις ακτίνες Χ που προέρχονταν από τα υπέρθερμα αέρια των γαλαξιών η θερμοκρασία των οποίων είναι εκατομμύρια βαθμοί Κελσίου. Στην συνέχεια οι ερευνητές «στόχευσαν» την Πανδώρα με το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble που διαθέτει μια κάμερα ειδικά σχεδιασμένη για την παρατήρηση γαλαξιών.

Οι επιστήμονες δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν ακόμη κάποια αλληλεπίδραση της σκοτεινής ύλης με την «συμβατική» και, όπως φαίνεται, ακόμη και αν υπάρχουν κάποιες αλληλεπιδράσεις αυτές θα είναι σχεδόν ανεπαίσθητες, «αόρατες» θα μπορούσε να πει κάποιος, για αυτό και η παρατήρηση και μελέτη της σκοτεινής ύλης είναι εξαιρετικά δύσκολη. «Οι βαρυτικές δυνάμεις των γαλαξιών, των αερίων και της σκοτεινής ύλης δημιουργούν συνθήκες έλξης μεταξύ τους. Γαλαξίες, αέρια και σκοτεινή ύλη έλκονται και απωθούνται συνεχώς μέχρι τελικά να μπουν όλα στην κανονική τους θέση και να σχηματιστεί ένα γαλαξιακό σμήνος. «Για να δεις τι συμβαίνει πρέπει να καταφέρεις να συλλάβεις την κατάλληλη στιγμή αμέσως μετά από μια σύγκρουση όπου όλα τα στοιχεία προσωρινά είναι διαχωρισμένα. Αν κοιτάξεις σε κάποια άλλη στιγμή, λίγο νωρίτερα από την σύγκρουση, όλα θα φαίνονται απόλυτα φυσιολογικά» αναφέρει στο BBC ο Ρίτσαρντ Μάσεϊ, του Βασιλικού Παρατηρητηρίου του Εδιμβούργου που είναι μέλος της ερευνητικής ομάδας.

Η συμβολή του Hubble

Το Hubble βοήθησε τους ερευνητές να χαρτογραφήσουν την σκοτεινή ύλη στο γαλαξιακό σμήνος. «Οι γαλαξίες και τα αέρια πραγματοποιούν πολλές σύνθετες διεργασίες οι οποίες λαμβάνουν χώρα εκεί που βρίσκεται και η σκοτεινή ύλη και έτσι είναι δύσκολο για τους επιστήμονες να την απομονώσουν. Αν εντοπίσουμε και παρατηρήσουμε την σκοτεινή ύλη αυτόνομα και χωρίς τίποτε άλλο να εμπλέκεται μαζί της θα μπορέσουμε να την μελετήσουμε» τονίζει ο Μάσει.