Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΟΕΟΟΟΟ!!!!!

Tέτοια έκτροπα δεν σημειώθηκαν ούτε στο Πολυτεχνείο !!!.


Tέτοια έκτροπα δεν σημειώθηκαν ούτε στο Πολυτεχνείο !!!.

Μόνο επιεικής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί  η λέξη “χούντα”, για να περιγράψει κανείς τα επεισόδια- προβοκάτσια που σημειώθηκαν ιδιαίτερα σήμερα, καθώς τέτοια έκτροπα δεν σημειώθηκαν ούτε στο Πολυτεχνείο !!!.
Μόνο με καθεστώτα τύπου Μουμπάρακ μπορεί να χαρακτηριστεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με τις πρακτικές που χρησιμοποιεί τις δύο τελευταίες ημέρες, για να σπάσει το κίνημα των Αγανακτισμένων Πολιτών.

Σε τι να προαναφερθούμε;
Στη χρήση τόνων χημικών, που έριχναν και συνεχίζουν να ρίχνουν από το πρωί  τα ΜΑΤ, αδιαφορώντας για τις εκκλήσεις από τους γιατρούς, οι οποίοι προειδοποιούν ότι θα θρηνήσουμε θύματα;
Στην πρωτοφανή χρήση βίας, που έχει ως στόχο να τρομοκρατηθεί ο κόσμος για να μην ξανακατέβει στις πλατείες;
Στο πρωτοφανές δούλεμα από τον κ. Βενιζέλο, ο οποίος θυμήθηκε να “αγκαλιάσει” τους αγανακτισμένους πολίτες;

Η πλατεία  όμως αντέχει παρά τα επεισόδια-προβοκάτσια και ο κόσμος ξύπνησε, κάτι που αποδεικνύεται από την παλικαρίσια στάση που δείχνουν οι αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα και από το γιουχάισμα που έγινε σήμερα και χθες στα ΜΑΤ από απλούς πολίτες.
Οι τελευταίες εξελίξεις
Πριν από λίγη ώρα, η αστυνομία έβαλε σε εφαρμογή σχέδιο αποκλεισμού της ευρύτερης περιοχής του Συντάγματος. Αφού απώθησαν πρώτα τους διαδηλωτές, κάνοντας χρήση χημικών, διμοιρίες των ΜΑΤ κατέλαβαν το χώρο που παρέμενε κενό, δημιουργώντας «αλυσίδα» από τη συμβολή της Πανεπιστημίου με τη Γεωργίου Α’, μέχρι τη συμβολή της Αμαλίας με την Όθωνος
Ρίψεις χημικών συνεχίζονται και στο κάτω μέρος της πλατείας

Πάνω από 100 εκτιμάται ότι είναι οι τραυματίες στο Σύνταγμα, ενώ περισσότεροι από 500 διαδηλωτές αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα.
Την ίδια ώρα, πληθαίνουν οι καταγγελίες ότι η αστυνομία κάνει  απρόκλητη χρήση  χημικών εναντίον ανθρώπων που διαδηλώνουν ειρηνικά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν 16 πολίτες και 19 αστυνομικοί, ενώ η αστυνομία ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε 26 προσαγωγές και τρεις συλλήψεις.
Για συνολικά 40 τραυματίες κάνει λόγο η αστυνομία, ενώ δεκάδες άλλοι έχουν μεταφερθεί με αναπνευστικά προβλήματα στον Ερυθρό Σταυρό.,

Έκκληση πριν από λίγο του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών, Ανδρέα Λουράντου, από τα μεγάφωνα στο Σύνταγμα «να σταματήσει η ρίψη χημικών, γιατί θα θρηνήσουμε θύματα».
Έκκληση απευθύνουν και οι γιατροί στο ιατρείο του μετρό, όπου βρίσκεται εγκλωβισμένος  πολύς κόσμος, ενώ υπάρχουν καταγγελίες για ρίψεις χημικών μέσα στο σταθμό του μετρό.
Για δεκάδες τραυματίες μιλά το ΕΚΑΒ, ενώ ισχυρίζεται ότι η αστυνομία δεν αφήνει τα ασθενοφόρα να προσεγγίσουν το Σύνταγμα για να περισυλλέξουν τους τραυματίες και συνεχίζει τη ρίψη χημικών.
ΠΗΓΗ((http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/06/t_29.html))

Επείγον : μικρό κοριτσάκι στην Καβάλα χρειάζεται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ αιμοπετάλια 0 Αρνητικό για να σωθεί...


Επείγον : μικρό κοριτσάκι στην Καβάλα χρειάζεται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ αιμοπετάλια 0 Αρνητικό για να σωθεί...


‎..Όπως ενημερώνει η Τράπεζα Αίματος του Δήμου Κορισσίων, ένα μικρό κοριτσάκι στην Καβάλα χρειάζεται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ αιμοπετάλια 0 Αρνητικό για να σωθεί...Οι γονείς του πληρώνουν τα οδοιπορικά σε όποιον μπορεί να βοηθήσει. Παρακαλώ πολύ κοινοποιήστε το ΠΑΝΤΟΥ!!! Το τηλέφωνο της μητέρας είναι 6937495494 Όπως ενημε...ρώνουν το παιδί βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο, ΕΠΕΙΓΕΙ να βρεθούν αιμοπετάλια...

ΡΩΣΙΑ: ΣΠΙΡΑΛ UFO ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛH VYTEGRA! (ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΤΟ BLUE BEAM;)Βίντεο


ΡΩΣΙΑ: ΣΠΙΡΑΛ UFO ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛH VYTEGRA! (ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΤΟ BLUE BEAM;)Βίντεο


Ένα ασυνήθιστο UFO πάνω απ'την πόλη Vytegra στην Ρωσία εμφανίστηκε το βράδυ της 22ης Ιουνίου.  Το UFO ήταν μεγέθους 100 μέτρων ενώ πολλοί ήταν οι μάρτυρες που ισχυρίζονται πως το συγκεκριμένο είχε κάνει την εμφάνιση του ένα μήνα πριν σε άλλη τοποθεσία.  
Το βίντεο στο read more

Μίκης Θεοδωράκης: Ο λαός θα ξεριζώσει τις κουκούλες!


Μίκης Θεοδωράκης: Ο λαός θα ξεριζώσει τις κουκούλες!


Καταγέλλουμε το σατανικό σχέδιο της Κυβέρνησης με τους κουκουλοφόρους του Παπουτσή που δεν δίστασε δύο φορές να κάψει το κέντρο της Αθήνας, με σκοπό να τρομοκρατήσει και να εμποδίσει την Ειρηνική παρουσία των Ανεξάρτητων και Αγανακτισμένων διαδηλωτών μπροστά και γύρω από τη Βουλή.

Η ΚΑΠ θα πρέπει να επιστρατεύσει από σήμερα το πρωί όλες της τις δυνάμεις για να παροτρύνουν το λαό και να τον καλέσουν να συγκεντρωθεί μαζικά στο Σύνταγμα.

Ο μεγάλος όγκος των διαδηλωτών θα μπορέσει να απομονώσει και να αχρηστεύσει τους προβοκάτορες του Παπουτσή.

Παράλληλα, η ΚΑΠ, με ειδικά τμήματα, θα επιχειρήσει να τους αντιμετωπίσει δυναμικά, και αν είναι δυνατόν να τους ξεσκεπάσει, για να μάθει ο λαός την αλήθεια.

Η ΚΑΠ προσκαλεί τους ειρηνικούς διαδηλωτές, με τη μαζική τους παρουσία και δυναμικότητα, να διεκδικήσουν και να επιβάλλουν το δικαίωμά τους για ν’ ανοίξουν οι δρόμοι που παράνομα έχει ακυρώσει ο Παπουτσής.

Σήμερα, εμείς που βρισκόμαστε έξω από τη Βουλή, εκφράζουμε και εκπροσωπούμε τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού σε αντίθεση με την κυβέρνηση που, με δύναμη κάτω από το 20%, δεσμεύει πραξικοπηματικά τη χώρα για δεκαετίες ολόκληρες και υπογράφει συμβόλαια ξεπουλήματος του πλούτου της πατρίδας μας, στους ξένους.

Σήμερα, εμείς που βρισκόμαστε έξω από τη Βουλή, αποτελούμε την πατριωτική δημοκρατική νομιμότητα και γι’ αυτό οφείλουμε να διεκδικήσουμε και να επιβάλλουμε με κάθε τρόπο τη μαζική παρουσία μας στους δρόμους που παράνομα και καταχρηστικά ακυρώνει ο Παπουτσής κατ’ εντολή της Τρόϊκα και των ξένων που βρίσκονται πίσω και πάνω από τις αποφάσεις της κυβέρνησης μειοψηφίας που μας κυβερνά.