Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Triangle Formation Over Omaha, NE & Fireworks UFOs in Milltown, NJ - July 4


ΠΗΓΗ((http://www.youtube.com/watch?v=Bwe_Z30MT88&feature=player_embedded#at=116))

NASA SOHO και Suncruiser A’


NASA SOHO και Suncruiser A’


Όλα όσα θέλατε να μάθετε για το Suncruiser συνοπτικά ! Πριν αρχίσω να δημοσιεύω φωτογραφίες από το 2006 σε άρθρα μου στο περιοδικό Άβατον το Suncruiser ήταν άγνωστο εν πολλοίς στο Ελληνικό κοινό, εκτός από τους ελάχιστους ψαγμένους, που φυσικά πάντα και παντού υπάρχουν. Το όνομα οφείλεται στην Liz Edwards, και ομολογώ είναι πολύ επιτυχημένο.

© Ion Maggos η αντιγραφή επιτρέπεται ΜΟΝΟ με αυτό στον Σύνδεσμο.

Το διαστημόπλοιο SOHO (κοινό πρόγραμμα της NASA και της ESA) εκτοξεύτηκε στις 2 Δεκεμβρίου 1995 και σε τέσσερις μήνες έφτασε στο σημείο Langrange* L1, σε απόσταση 1,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα πιο κοντά στον Ήλιο. Όμως το σημείο είναι πάνω από το γενικό επίπεδο που βρίσκονται όλοι οι πλανήτες και οι δορυφόροι των δυο αέριων γιγάντων του Ηλιακού μας συστήματος ! Και γιατί αυτό ? Μα για να παραμένει σε σταθερό σημείο μονίμως! Και για κάτι άλλο,
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ! 
ΓΙΑΤΙ ? 
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ !!! 
NAI TO ΕΙΔΑΝΕ 
2
Κάποιες πληροφορίες είχαν, και φυσικά το είδαν ! Τι αστείο είναι, ότι αυτό, δηλαδή το Suncruiser ήτανε και ΕΙΝΑΙ πολύ φωτεινότερο από τον ήλιο !!! 
Φαίνεται στην φωτογραφία όπου χαμηλώνοντας την φωτεινότητα ώσπου ο Ήλιος να γίνει σκοτεινός αυτό λάμπει σαν Ήλιος ! Οι φωτογραφίες μεταδίδονται περίπου κάθε μισή ώρα. Έτσι μας λένε φυσικά, αλλά και έτσι να είναι το paintbrush (αλλοίωση με πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας) πάει σύννεφο. Παρά όλα αυτά κάτι ξεφεύγει και από αυτά είναι οι φωτογραφίες που βλέπετε.

Τώρα τι είναι το Suncruiser ? Μα ένα διαστημόπλοιο μήκους 42.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ (η περίμετρος της Γης είναι 40.000 χιλιόμετρα. Με τεχνολογίες Βαθμωτών Πεδίων «Τι Είναι Η Βαθμωτή Ενέργεια ?». Ενεργού Κενού «Ενέργεια Από Το Ενεργό Κενό» και Υπέρ Διαστατικής φυσικής. Όλα αυτά είναι που δεν μας άφησαν να μάθουμε και να κατασκευάσουμε από τα μέσα του 19ου αιώνα, με την εξαφάνιση των 196 από τις 200 εξισώσεις του James Clerk Maxwell του Σκωτσέζου θεωρητικού φυσικού και μαθηματικού. Και το κερασάκι στην τούρτα ήταν η εξαφάνιση από τα βιβλία του Tesla και η ανάδειξη του κρετίνου Αϊνστάιν.(τα άρθρα θα ξαναδημοσιευθούν με περισσότερη πρόσθετη ύλη, περίπου στο τριπλάσιο)
3
4
5
Stargates και κανονιοφόροι
Από πού είναι ? Είναι εκατομμυρίων ετών παρατημένο σκάφος εξ ανάγκης των Κυνών του Σειρίου, δες όταν το ξαναδιμοσιεύσω το TERRA PAPERS και Το Μυστικό της Γορίτσας
Τι ρόλο βαράει ? μα του χωροφύλακα ! Του χωροφύλακα του Ηλιακού συστήματος,
Το ηλιακό μας σύστημα βρίσκεται στην ένατη υπέρ λεωφόρο των Stargates του Γαλαξία μας.
Αλήθεια ξέρεις Ποιό είναι το όνομα του Γαλαξία που βρισκόμαστε ? 
Είναι… Ηριδανός !
nasa soho
Στις εικόνες βλέπετε διάφορα Stargates εν εξελίξει, η ήδη ανοιγμένα !
Τι χρειάζονται ?
Για την μεταφορά εμπορευμάτων και στρατευμάτων. Στο άρθρο μου «Κίνηση με Στρέβλωση Χωροχρόνου», βλέπετε τα φορτηγά ! 
Που μεταφέρουν αυτά τα εμπορεύματα ?
Σε άλλους Γαλαξίες από και προς. 
Γιατί από εδώ ?
Γιατί εδώ είναι ο Νότιος πόλος Εξόδου του Γαλαξία. 
Και ποιος είναι ο ρόλος του ?
1. Φυλάει το ανθρώπινο κοπάδι. 
2. Εισπράττει «διόδια» από όσους περνάνε. 
3. Χτυπά όσους επιβουλεύονται το κοπάδι για δικιά τους χρήση.
Με ποιο οπλικό σύστημα χτυπά τους ανεπιθύμητους ?
Στην φωτογραφία φαίνεται το ηλεκτρομαγνητικό κανόνι που χρησιμοποιεί σφαίρες υπέρθερμου πλάσματος μέσα σε φακέλους βαθμωτών πεδίων. Φυσικά κάποιοι διαφεύγουν και κάνουν βόλτα από εδώ, γιατί δεν μπορεί να απομακρυνθεί από τον Ήλιο, αλλιώς κάποιοι ανεπιθύμητοι θα περάσουν.
Ποιοι είναι ?
Είναι οι επικυρίαρχοι. Δηλαδή δράκοι κυρίως, δρακόφιδα και όλο το κακό συναπάντημα. 
Πως τρέφονται ?
Τρέφονται με πρόβατα από το κοπάδι, που μαζεύουν σε κάθε συγκομιδή. Δηλαδή σε κάθε Μετωνικό κύκλο, ή Μεγάλο Ενιαυτό του Πλάτωνα, οργανώνουν τρεις Παγκόσμιους Πόλεμους, που αυτοί οι ίδιοι, σχεδιάζουν κάθε φορά, όταν ο ανθρώπινος πληθυσμός είναι αρκετά δισεκατομμύρια και έτοιμος για συγκομιδή. 
Σε κάθε πόλεμο σπάνε οι επικοινωνίες για τον κοσμάκη, που ακούει μόνο πολεμικά ανακοινωθέντα. Έτσι μετά από και τους τρεις πολέμους θα  επιζήσουν πολύ λιγότεροι από 500 εκατομμύρια άνθρωποι, ένα δισεκατομμύριο θα πεθάνει στις εχθροπραξίες και πέντε δισεκατομμύρια θααπαχθούν μαζικά και θα γίνουν τροφή. Όχλος Βροτών’ στην ‘Ελένη’ του Ευριπίδη
Θα τους βάλουν σε καταψύκτες θα ρωτήσει κάποιος ?
Όχι, έχουν καλύτερο τρόπο να διατηρείται φρέσκια η τροφή, τις βλέννες ! Το πρόβατο-άνθρωπος-τροφή, διατηρείται έτσι χιλιάδες χρόνια με απόλυτη αναστολή των λειτουργιών του, μόλις αφαιρεθεί η βλέννα, είναι απολύτως εντάξει και φρέσκο !
soho10jun06_c3A1
Όταν το τίποτα παραμένει… τίποτα
Κρατώ αρχείο από το 1996 των φωτογραφιών που έχουν ενδιαφέρον και φυσικά έχω πολλές. Στην Θεσσαλονίκη το 2006 στο κλειστό τώρα καφέ Διέλευσις, ένας Ελληνοπατέρας ο οποίος έτυχε να δει, τις φωτογραφίες στο λάπτοπ μου, επέμενε φορτικά να του δώσω ένα μέρος του αρχείου μου για να το «δει». Υπ όψιν μέχρι τότε οι φωτογραφίες παρέμεναν στα server της NASA, μόνον 24 ώρες.
Μετά από ένα περίπου χρόνο και μετά από πιέσεις του ίδιου και παραινέσεις των εξαιρετικών φίλων ιδιοκτητών του καφέ, με κρύα καρδιά γιατί υποπτευόμουν τι θα συμβεί του έδωσα ένα CD. Πριν περάσει μεγάλο διάστημα, ο “κύριος” αυτός, εξέδωσε ένα βιβλίο με τις φωτογραφίες μου, που έγραφε ότι του τις είχε δώσει ένας “φίλος του” από την NASA !!!
Φαντάζεστε την έκπληξη μου, αλλά δεν αντέδρασα, σεβόμενος τους φίλους μου που με απέτρεψαν. Φυσικά το τι ανυπόστατα πράγματα γράφει στο βιβλίο, δεν χρειάζεται να αναφερθώ…!  Και χωρίς να υπολογίσω το κόστος του download τότε από γραμμή dialup και πολύ αργότερα από isdn, οι παλιές καραβάνες του Inτernet στην Ελλάδα θα θυμούνται. Είναι εύκολο με ατιμίες,  να το παίζεις κάποιος, αλλά το τίποτα όσο και να προσπαθεί, τίποτα μένει.
Στο Β μέρος του άρθρου, θα αναφερθώ στα Stargates το SOHO και τις μεγάλες μάχες !
9
*Σημείο_Lagrange Υπάρχει ένα συγκεκριμένο σημείο του Βαρυτικού Πεδίου δύο ουράνιων σωμάτων στο οποίο αν τοποθετηθεί ένα τρίτο Ουράνιο Σώμα (δηλ. ένας πλανήτης ή ένας δορυφόρος) που συνολική Βαρυτική Δύναμη που εξασκείται πάνω στο σώμα είναι μηδέν. Κάθε τέτοιο σημείο ονομάζεται σημείο ισορροπίας Lagrange.
Με διαφορετική έκφραση η συνολική έλξη που δέχεται ένας δορυφόρος στα σημεία αυτά είναι ίση με την απαραίτητη κεντρομόλο δύναμη για να περιστρέφεται.
7
Σε σοκάρει το άρθρο ? 
Δεν θα έπρεπε. 
Η παράνοια σε αυτόν τον πλανήτη είναι το μόνο σταθερό δεδομένο
new_pa1nasa_soho10
ΠΗΓΗ((http://katohika.blogspot.com/2011/07/nasa-soho-suncruiser.html))

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Ανείπωτη τραγωδία κτύπησε νωρίς το πρωί την Κύπρο. Εκκωφαντικές εκρήξεις σημειώθηκαν λίγο πριν από τις 6 το πρωί στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλοί νεκροί και τραυματίες.

Το υπουργείο Άμυνας δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώση τον αριθμό των νεκρών ενώ σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, κάποιοι ενδεχομένως ένα με δύο άτομα αγνοούνται ενώ μεγάλος είναι και ο αριθμός των τραυματιών. Στο Νοσοκομείο Λεμεσού έχουν μεταφερθεί πέραν των 30 τραυματιών. Σύμφωνα με τις αναφορές πέντε από τους νεκρούς είναι πυροσβέστες.


Ο υπουργός Υγείας Χρίστος Πατσαλίδης δήλωσε ότι οι τραυματίες ανέρχονται σε 35 έως 40, από τους οποίους οι 3 είναι πολυτραυματίες και υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Οι περισσότεροι από τους τραυματίες έχουν διαμετακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Στην περιοχή βρίσκονται επίσης ιατροδικαστές.

Το υπουργείο Άμυνας δεν είναι ακόμη σε θέση να επιβεβαιώσει τον ακριβή αριθμό των νεκρών. Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Πέτρος Τσαλικκίδης ο οποίος βρίσκεται από το πρωί στη ναυτική βάση και συντονίζει τις επιχειρήσεις, ανέφερε ότι έχει γίνει μεγάλο κακό και μεγάλη καταστροφή.

«Έκρηξη», όπως ανέφερε, «σημειώθηκε σε εμπορευματοκιβώτια πυρομαχικών, τα οποία είχαν κατασχεθεί από πλοίο πριν από τρία χρόνια».

Στο χώρο της βάσης υπάρχει μεγάλη κινητικότητα από ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα, ενώ στην περιοχή υπερίπτανται ελικόπτερα.

Εξάλλου ο χώρος έξω από τη ναυτική βάση θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο καθώς ο δρόμος προς τη βάση είναι γεμάτος από σπασμένα, σωλήνες, σίδερα, κλαδιά και γυαλιά από τζάμια αυτοκινήτων.

Από την έκρηξη διέτρεξαν σοβαρό κίνδυνο αρκετοί οδηγοί που διακινούνταν στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας. Οδηγοί ανέφεραν χαρακτηριστικά στην ανταποκρίτρια του ΡΙΚ, ότι μετά την εκκωφαντική έκρηξη ο ουρανός έβρεχε μεταλλικά αντικείμενα ενώ ο καπνός υψώθηκε στον ουρανό σαν ένα τεράστιο μανιτάρι.

Εξάλλου σε απόσταση περίπου 300 μέτρων αποκολλήθηκαν σωλήνες που σε κάποιες περιπτώσεις καρφώθηκαν σε διερχόμενα αυτοκίνητα.

Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Υπουργός Αμυνας, Κώστας Παπακώστας και ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Πέτρος Τσαλικίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος Χριστόφιας έκανε αποδεκτές και τις δύο παραιτήσεις. ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://www.blogger.com/post-create.g?blogID=3165860927118175327

Σοκαρισμένη η Κύπρος για την έκρηξη στο Ζύγι