Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙAΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ....


ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙAΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ....




Neumayer Station


Οι θεωρίες συνωμοσίας πάντα εξιτάρουν την ανθρώπινη φαντασία. Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλές, άλλες έχουν καταρριφθεί και άλλες αναμένουν την επιβεβαίωση τους ή την κατάρριψη τους.
Σήμερα θα ασχοληθούμε με δυο από αυτές.
Η μια αφορά τον μετεωρολογικό σταθμό γερμανικών συμφερόντων Neumayer και την θεωρία ότι ο νότιος άξονας της γης έχει μετατοπισθεί πολύ πιο βόρεια.
Αυτό βασίζεται στο παρακάτω σχεδιάγραμμα.

Εδώ βλέπετε μια εικόνα η οποία δείχνει ότι τις τελευταίες μέρες του Ιουνίου ο νότιος πόλος βρίσκεται στο απόλυτο σκοτάδι .

Θα πρεπε λοιπόν ο σταθμός όλο το 24ωρο να μην έχει καθόλου φως ημέρας....
Όμως με βάση την ζωντανη κάμερα που έχει ο σταθμός, ερευνητές παρατήρησαν ότι για πέντε ώρες το φως της ημέρας κάνει την εμφάνιση του στον σταθμό!





Αυτό για τους ερευνητές σημαίνει ότι ο ήλιος είναι σε άλλη θέση από αυτή που επίσημα έχει δοθεί ή ότι έχει αλλάξει ο περιστροφικός άξονας της γης και έχει μετατοπισθεί πολύ πιο βόρεια από ότι έχουμε ενημερωθεί
Ένα δεύτερο σημείο που έχουν πιαστεί κάποιοι είναι το επίσημο λογότυπο του σταθμού εν έτος 1999-2000
Δηλαδή το λογότυπο που θα έκλεινε μια χιλιετία και θα έμπαινε στην νέα.
Εδώ λοιπόν έχουμε στοιχεία που δεν έχουν καμία σχέση με όλα τ αλλά λογότυπα που είχε και έχει κατοχυρώσει ο σταθμός και φυσικά καμία σχέση με την ανταρκτική.
Κάτω από τον μεγεθυντικό φακό είναι η τοποθεσία στον χάρτη του σταθμού και δίπλα υπάρχουν 3 πυραμίδες! και κάποιο είδος τροχιάς σε διάγραμμα. Ενώ σχετίζουν με ένα είδους οβελίσκου και παντεποπτη οφθαλμού τον πιγκουΐνο πάνω στο ''τοτέμ' που έχει στην βάση της κορυφής του άλλη μια πυραμίδα. Όλα αυτά προσδίδουν τροφή για διάφορες θεωρίες.



Διαβάστε περισσότερα: http://rc-cafe.blogspot.com/2011/07/blog-post_1129.html#ixzz1S14BWdD9

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ...

Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΜΕ.ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ.ΤΥΧΑΙΟ;;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΒΡΩ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΖΥΓΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ. ΠΗΓΗ BINTEO :http://katohika.blogspot.com/

Τρεις καταστροφές όμως με μια κοινή συνισταμένη… τον μυστικό αριθμό 11…(διαβάστε το αξίζει τον κόπο,βίντεο)

Τρεις καταστροφές όμως με μια κοινή συνισταμένη… τον μυστικό αριθμό 11…(διαβάστε το αξίζει τον κόπο,βίντεο)
11/07/2011    15:53Σήμερα στο Μαρί στο Ζύγι είχαμε 12 νεκρούς και 62 τραυματίες= 1+2+6+2=11

Τρεις διαφορετικές καταστροφές, σε διαφορετικά μέρη του κόσμου και σε διαφορετική ώρα… Τρεις καταστροφές όμως με μια κοινή συνισταμένη… τον μυστικό αριθμό 11…
Ο αριθμός 11 θεωρείται ιδιαίτερος αριθμός και αποκαλείται μυστικός σε πολλές απόκρυφες παραδόσεις. Οι Βαβυλώνιοι π.χ. αναφέρουν στο μύθο της δημιουργίας τους, το όνομα ΤΙΑΜΑΤ, με τους 11 δαίμονες του Χάους. Στην Ινδουιστική παράδοση, υπάρχουν 11 μορφές ή ενσαρκώσεις του Ρούντρα, του Κύριου της Καταστροφής.
11 Ιουλίου 2011… Ισχυρή έκρηξη σημειώνεται τα ξημερώματα στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς στο Ζύγι της Κύπρου «σκοτώνει» τουλάχιστον 12 άτομα, τραυματίζει πάνω από 60 και
προκαλεί σοβαρές καταστροφές στη γύρω περιοχή. (δείτε το βίντεο)
11 Σεπτεμβρίου 2001… Δύο επιβατικά αεροσκάφη υπό τον έλεγχο τρομοκρατών προσκρούουν στους δίδυμους πύργους του Παγκοσμίου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη, που καταρρέουν ύστερα από 63 και 100 λεπτά αντίστοιχα. Ένα ακόμα αεροπλάνο προσκρούει στο Πεντάγωνο και ένα συντρίβεται στην ύπαιθρο της Πενσυλβανίας. Ο απολογισμός: περίπου 3000 νεκροί και 3000 τραυματίες. (δείτε το βίντεο)
11 Μαρτίου  2011… Στις 14:46 ώρα Ιαπωνίας, ισχυρός σεισμός μεγέθους 8,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με επίκεντρο 373χμ από το Τόκυο, πλήττει την βορειοανατολική  χώρα. Λίγα λεπτά αργότερα τσουνάμι ύψους 10 μέτρων πλήττει τις περιοχές Miyagi και Fukushima. Ο πιο πρόσφατος απολογισμός είναι 15.365 νεκροί, 5.363 τραυματίες και 8.206 αγνοούμενοι. (δείτε το βίντεο)
Το μυστικό που κρύβει ο αριθμός 11:
- Η New York City έχει 11 γράμματα
- Το Afghanistan έχει 11 γράμματα
-Το Ramsin Yuseb έχει 11 γράμματα (Ο τρομοκράτης που απείλησε να καταστρέψει τους δίδυμους πύργους το 1993)
-Ο George W Bush έχει 11 γράμματα
Αυτό θα μπορούσε να είναι μια μόνη σύμπτωση, αλλά αυτό παίρνει ενδιαφέρον αν διαβάσετε τα παρακάτω:
-Η Νέα Υόρκη είναι το 11ο κράτος.
-Το πρώτο αεροπλάνο που συντρίβει ενάντια στους δίδυμους πύργους ήταν αριθμός πτήσης 11.
-Η πτήση 11 έφερνε 92 επιβάτες. 9 + 2 = 11
-Η πτήση 77 που χτύπησε επίσης τους δίδυμους πύργους, έφερνε 65 επιβάτες. 6 + 5 = 11
- Η τραγωδία ήταν στις 11 Σεπτεμβρίου, ή 9/11  δεδομένου ότι είναι τώρα γνωστή. 9 + 1+ 1 =11
-Η ημερομηνία είναι ίση με τον αριθμό τηλεφώνου 911 υπηρεσιών αμερικανικής έκτακτης ανάγκης.
Καθαρή σύμπτωση.; Διαβάστε επάνω και αποφασίστε σας:
-Ο συνολικός αριθμός θυμάτων μέσα σε όλα τα αεροπλάνα που ήταν με αεροπειρατές ήταν 254. 2 + 5 + 4 = 11
- 11 Σεπτεμβρίου είναι ημέρα αριθμός 254 (2+5+4=11) του ημερολογιακού έτους.
-Ο βομβαρδισμός της Μαδρίτης πραγματοποιήθηκε στο 3/11/2004. 3 + 1+ 1 + 2 + 4 = 11.
- Η τραγωδία της Μαδρίτης συνέβη 911 ημέρες μετά από το δίδυμο γεγονός πύργων.
Τώρα αυτό είναι όπου τα πράγματα παίρνουν συνολικά μυστηριώδη:
Το αναγνωρισμένο σύμβολο για τις ΗΠΑ, μετά από τα αστέρια & τις λωρίδες, είναι ο αετός.
Ο ακόλουθος στίχος λαμβάνεται από το Koran, το ισλαμικό ιερό βιβλίο:
«έχει γραφτεί ότι ένας γιος της Αραβίας θα ξυπνούσε έναν τρομακτικό αετό. Η οργή του αετού θα γινόταν αισθητή σε όλα τα εδάφη του Αλλάχ ενώ μερικοί  από τους ανθρώπους έτρεμαν στην απελπισία που εκείνος χαιρόταν: για την οργή του αετού που καθάρισε τα εδάφη του Αλλάχ και μετά υπήρξε ειρήνη.»Εκείνος ο στίχος είναι αριθμός 9.11 του Koran.
Μη πεπεισμένος για όλο αυτό ακόμα.; Τώρα ακριβώς φτάσαμε στην ουσία του θρίλερ και θα σας σηκωθεί η τρίχα κάγκελο!
Ανοίξτε ένα έγγραφο του Microsoft Word και κάνετε τα παρακάτω :
1. Πληκτρολογήστε με κεφαλαία γράμματα Q33 ΝΥ. Αυτός είναι ο αριθμός πτήσης του πρώτου αεροπλάνου, που χτύπησε τον έναν από τους δίδυμους πύργους.
2. Κάντε bold το Q 33 ΝΥ .
3. Αλλάξτε το μέγεθος του Q 33 NY σε 48 Και εδώ είμαστε
4. Αλλάξτε την γραμματοσειρά σε WINGDINGS
Σας περιμένω ... ... ... ...
Τρομακτικό!!!
www.xkarfoma.net

ΑNONYMOUS μήνυμα για την Ελλάδα



ΩΧ ! "ΑNONYMOUS μήνυμα για την Ελλάδα "Στο «στόχαστρο» των Anonymous η Ελλάδα

Μήνυμα της γνωστής ομάδας χάκερ Anonymous κυκλοφόρησε στο YouTube, στο οποίο η ομάδα προειδοποιεί ότι πρόκειται να «χτυπήσει» τράπεζες και άλλους οργανισμούς της Ελλάδας. «Σας παρακολουθούμε να καταλύετε και τα τελευταία ίχνη δημοκρατίας στην Ελλάδα», αναφέρει το βίντεο, ενώ συνεχίζει μιλώντας για τις συμφωνίες της....Ελλάδας με το ΔΝΤ και τη χρήση βίας από την αστυνομία κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Προηγούμενες επιθέσεις των Anonymous περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τη διαρροή εγγράφων που...
ισχυρίστηκαν ότι ανήκουν στη Bank of America, καθώς και τη διείσδυση σε ιστοσελίδες κυβερνήσεων, αστυνομίας και πολυεθνικών εταιρειών.

ΠΗΓΗ((http://www.youtube.com/watch?v=J1vyxSLBzxc&feature=player_embedded))

Πες το μου απλά: Τι είναι τα CDS;


Πες το μου απλά: Τι είναι τα CDS;

Με αφορμή την ελληνική κρίση, τα credit default swaps (CDS) βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων παγκοσμίως για την επιβολή αυστηρότερων κανόνων και εποπτικού πλαισίου στις χρηματοοικονομικές αγορές. Οι απόψεις διίστανται αν πρέπει να καταργηθούν ή να....
θεσπιστούν αυστηρότεροι κανόνες εποπτείας της συγκεκριμένης αγοράς.
Δείτε τι είναι τα CDS:

1. Τι είναι τα CDS 

Πρόκειται για συμβόλαια παραγώγων χρηματοοικονομικών προϊόντων. Αρχισαν να χρησιμοποιούνται στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και αποτελούν «ασφάλιστρα» έναντι ομολόγων που εκδίδουν είτε κράτη είτε επιχειρήσεις, τα οποία οι επενδυτές αγοράζουν για να καλυφθούν από τον κίνδυνο χρεοκοπίας του κράτους ή της επιχείρησης. Από τα τέλη της δεκαετίας του 1990 ως το 2007 η εν λόγω αγορά διογκώθηκε και η αξία των συναλλαγών (αγορές και πωλήσεις τέτοιων προϊόντων) υπολογίζεται στα 50 τρισ. δολάρια. Η εν λόγω αγορά λειτουργεί χωρίς καμία εποπτεία και με ελάχιστη διαφάνεια. Σε περίπτωση που υπάρχει η υπόνοια ή η εκτίμηση ότι ο εκδότης του ομολόγου θα δυσκολευτεί να το αποπληρώσει, τότε η τιμή του αντίστοιχου ασφαλίστρου (CDS) ανεβαίνει.

2. Ποιος μπορεί να αγοράσει συμβόλαια CDS 

Τα συμβόλαια CDS μπορούν να αγοραστούν από επενδυτές που κατέχουν κάποιο ομόλογο, αλλά μπορούν να αγοραστούν και από επενδυτές που δεν κατέχουν το ομόλογο. Οταν ο αγοραστής δεν κατέχει ομόλογο τότε το CDS ονομάζεται «naked» CDS, δηλαδή «γυμνό». Τα «naked» CDS έχουν βρεθεί στο επίκεντρο των επικρίσεων το τελευταίο διάστημα.

3. Γιατί; 

Διότι όποιος αγοράζει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο χωρίς να κατέχει ομόλογο είναι σαν να ασφαλίζεται για να προστατευτεί από μια καταστροφή που δεν τον αφορά και από την οποία αν συμβεί θα κερδίσει. Δηλαδή είναι σαν να αγοράζει ασφαλιστήριο συμβόλαιο για να καλυφθεί από πιθανή καταστροφή που μπορεί να υποστεί το σπίτι του διπλανού του. Με τον τρόπο αυτό έχει κάθε συμφέρον να βάλει φωτιά στο σπίτι του διπλανού του για να εισπράξει την ασφάλεια. Κατ΄ αναλογία, όσοι έχουν αγοράσει CDS που ασφαλίζουν τον κίνδυνο χρεοκοπίας της Ελλάδας έχουν κάθε λόγο να συντηρούν το σενάριο της χρεοκοπίας για να ανεβαίνει η τιμή των CDS που κατέχουν και να τα πουλήσουν με κέρδος.

4. Ποιοι τα αγοράζουν; 

Τα αγοράζουν μακροπρόθεσμοι επενδυτές, π.χ. στην περίπτωση των ελληνικών ομολόγων θεσμικοί επενδυτές όπως αμοιβαία κεφάλαια, συνταξιοδοτικά ταμεία, κ.ά. που έχουν αγοράσει τίτλους του ελληνικού Δημοσίου και δεν θέλουν να τους πουλήσουν διότι τότε οι τιμές τους θα καταρρεύσουν και θα ζημιωθούν οι ίδιοι περισσότερο.

5. Πρέπει να απαγορευτούν τα CDS; 

Πολλοί υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να απαγορευτούν τα «naked» CDS. Αλλοι πάλι ζητούν την επιβολή ενός αυστηρότερου καθεστώτος ελέγχου προκειμένου να μπορεί να υπάρχει εποπτεία.

6. Τι υποστηρίζουν οι υποστηρικτές των CDS; 

Οι υπέρμαχοι της αγοράς CDS υποστηρίζουν ότι τα εν λόγω συμβόλαια δεν «κινούν» τις αγορές, απλώς ανακλούν τους φόβους των επενδυτών και τους βοηθούν να καλυφθούν έναντι μελλοντικών κινδύνων. Μάλιστα αρκετοί εξ αυτών επικαλούνται έκθεση της γερμανικής Επιτροπής Ελέγχου Κεφαλαιαγορών (ΒaFin), σύμφωνα με την οποία η επενδυτική δραστηριότητα στην αγορά CDS είχε «ελάχιστες επιπτώσεις» στην ελληνική κρίση.

από ΤΟ ΒΗΜΑ της 14/3/2010

Πού βρίσκονται σήμερα τα CDS;

Ο Πίνακας είναι πολύ χαρακτηριστικός και ...καταπέλτης για την Ελλάδα. Για να είσαι σίγουρος ότι θα πληρωθείς το Σουηδικό ομόλογο που κατέχεις, πρέπει να πληρώσει στην "ασφαλιστική" 26,40 μονάδες (φανταστείται ας πούμε ότι τους λες "έχω ένα ομόλογο 100.000 ευρώ. Πόσα λεφτά θέλετε για να μου το πληρώσετε εσείς σε περίπτωση που δεν μπορούν να το πληρώσουν οι Σουηδοί;", Σου λένε 26,40 ευρώ. Όπως ασφαλίζουμε το σπίτι μας αξίας 100.000 ευρώ και πληρώνουμε 26,40 ευρώ το χρόνο για να είμαστε σίγουροι ότι αν καεί, θα πάρουμε από την ασφαλιστική τα 100.000).
Το ποσό για τα ελληνικά ομόλογα είναι 80 φορές μεγαλύτερο !!!! Δηλαδή 2.000 μονάδες. Αυτό δείχνει ότι είναι πολύ μεγάλος ο φόβος ότι αυτοί που κατέχουν τα ομόλογα δεν θα τα πληρωθούν, άρα μεγαλώνει το ρίσκο της "ασφαλιστικής", άρα θέλει μεγαλύτερο ασφάλιστρο.

και για τους Αγγλομαθείς ένα πολύ κατατοπιστικό βίντεο:




Simply stated a credit-default swap, or CDS, is a way for the owner of an asset like a bond to buy an insurance policy to protect themselves in the event the issuer of that bond defaults.

But, because the CDS market is unregulated, there is $60 trillion of so in these instruments that are not only purchased by actual owners of the debt, but by speculators betting that the issuing entity will indeed go out of business.

When the economy was “good” and there was little incidence of company’s defaulting, banks sold and took in the premiums with what seemed to be very limited risk. Limited risk because the chance that the company or country issuing the debt would go under was somewhat remote.

The banks would therefore take in premiums and for the most part not have to pay out “claims” on the defaulted paper that they had insured through CDS. Premiums, as the chart below the video shows, are commensurate to the perceived risk that the debt issuer may actually default.

The financial crisis of course proved this idea of low risk of default to be wrong. Now with companies and country’s like Greece potentially facing the fate of default, the CDS sellers are once again facing huge exposure. This exposure to CDS has crippled many financial institutions.

CDS explained and a chart of country or sovereign debt with the current cost to insure

Without getting into the technical aspects of CDS, the chart shows the exorbitant cost to insure the debt of Greece because it is considered to be extremely close to a default.
On the other hand, the cost to insure U.S. treasury bonds is about 1/38 the cost of Greece sovereign debt. The more perceived risk, the higher cost to insure!

πηγήΠΗΓΗ((http://anti-ntp.blogspot.com/2011/07/cds_5210.html))

Θέαση άγνωστου πλάσματος στο Κόσοβο από Έλληνες στρατιώτες


Θέαση άγνωστου πλάσματος στο Κόσοβο από Έλληνες στρατιώτες.


Τα τελευταία χρόνια αρκετές μονάδες του ελληνικού στρατού, στα πλαίσια των νατοϊκών επιχειρήσεων, εγκαθιστώνται σύσσωμες για ένα χρονικό διάστημα έξι μηνών σε νατοϊκά στρατόπεδα του Κοσόβου με σκοπό την διαφύλαξη της ειρήνης, μεταξύ Σέρβων και Αλβανών, και την προστασία κτηρίων που αποτελούν στόχο πολλαπλών επιθέσεων μεταξύ των αντιμαχόμενων (ακόμη) πλευρών.



Τέτοια κτήρια - στόχοι είναι και τα ορθόδοξα μοναστήρια της Σερβίας. Η ελληνικές αποστολές είναι επιφορτισμένες, όλα αυτά τα χρόνια, με την φύλαξη αρκετών μονών, καθώς και των μοναχών που διαβιούν σε αυτά, και έχουν επιδείξει αξιόλογο έργο όσον αφορά στην προσπάθεια διατήρησης της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή προάγοντας την ειρήνη και την ασφάλεια.


Τον Δεκέμβριο του 2006 μία εποχούμενη έφοδος της ελληνικής αποστολής αποτελούμενη από έναν υπαξιωματικό και τον οδηγό του οχήματος, και ενώ κατευθυνόταν σε ένα φυλάκιο ελληνικής ευθύνης και φύλαξης, είχε μία αναπάντεχη συνάντηση με ένα αλλόκοτο και εντελώς άγνωστο πλάσμα. Η ώρα ήταν περίπου 11:40 μ.μ και είχαν διανύσει 10 χλμ από το μοναστήρι της Σοκόλιτσα που είχαν ξεκινήσει, με πορεία το φυλάκιο που βρισκόταν στην κορυφή του βουνού Ράβνα Γκόρα στη δυτική Σερβία. 


Κοντά στους πρόποδες του κατάλευκου από το υπερβολικά πολύ χιόνι βουνού, σε έναν χωματόδρομο που διασχίζει ένα κατάφυτο δάσος, διέκριναν από μακριά κάτι να υπάρχει στην μέση του δρόμου. Όσο το τζιπ πλησίαζε στο σημείο τα φώτα του αποκάλυπταν μία μεγάλη μαύρη σιλουέτα που αρχικά υπέθεσα που πρόκειται για κάποιο ζώο. Σταματώντας σε απόσταση 3 μέτρων από το πλάσμα, και ενώ αυτό έμεινε ατάραχο στην θέση του, διέκριναν πως δεν μοιάζει με κανένα ζώο που ξέρουν. Παρατηρώντας το από την πίσω πλευρά του έμειναν κοκαλωμένοι στις θέσεις τους από τον φόβο χωρίς να μπορούν να αρθρώσουν μία λέξη. Το ύψος του ήταν περίπου ενάμιση μέτρο και καλυμμένο από στιλπνό μαύρο τρίχωμα. Τα πόδια του καλυμμένα από τρίχωμα με μεγάλα γαμψά νύχια και από τους όμως τους ξεκινούσαν δύο μεγάλα μαύρα φτερά που ακουμπούσαν στο έδαφος και ήταν καλυμμένα από το ίδιο τρίχωμα. Σκέφτηκαν πως είναι κάποιο μεγάλο πουλί όπως οι γύπες και τα όρνια, όμως αυτό το πλάσμα δεν ήταν καλυμμένο με πούπουλα και εκτός των άλλων είχε και μακριά ουρά παρόμοια με αυτή των αρουραίων. Έτσι μη μπορώντας να περάσουν και φοβούμενοι να κατέβουν από το όχημα τους, έμειναν να το παρατηρούν από την σιγουριά που τους πρόσφερε το στρατιωτικό τζιπ. 


Όλο αυτό το διάστημα το πλάσμα είχε γυρισμένη την πλάτη του σε αυτούς και ήταν ελαφρός σκυμμένο προς τα εμπρός μη μπορώντας να διακρίνουν το κεφάλι του. Μετά από 10 περίπου λεπτά, και ενώ είχαν ξεθαρρέψει κάπως, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν την κόρνα του αυτοκινήτου για να φύγει από την μέση του δρόμου και να συνεχίσουν την πορεία τους.


Πατώντας λοιπόν την κόρνα το πλάσμα έδειξε να τρόμαξε και γύρισε απότομα το κεφάλι του προς το τζιπ για μερικά δευτερόλεπτα και έπειτα με ένα και μόνο άνοιγμα των φτερών του απογειώθηκε και πέταξε μακριά. Οι δύο στρατιωτικοί κοκάλωσαν και πάλι. Το κεφάλι που διέκριναν καθώς τους κοίταξε το πλάσμα δεν έμοιαζε σίγουρα με κανενός γνωστού πλάσματος. Ήταν στρογγυλό με μυτερά αυτιά, μικρά κόκκινα μάτια και πολύ άσχημο. 


Ακόμη και μετά από 3 χρόνια αυτή η μορφή έχει αποτυπωθεί ζωηρά στην μνήμη και των δύο. Σε προσωπική συζήτηση μαζί τους μου επαναλάμβανα πως αυτό το πλάσμα ήταν σαν να βγήκε από ταινία τρόμου του Χόλιγουντ. Όσο και αν προσπάθησα να ανατρέξω στην βιβλιογραφία μου και τις πηγές του internet, ποτέ δεν βρήκα παρόμοιο συμβάν που να αναφέρει κάποιο πλάσμα με αυτά τα χαρακτηριστικά. Κάποια στοιχεία είναι κοινά με τα chupacabras και κάποια άλλα με τον λεγόμενο “διάβολο της Αμερικής”, όμως πλήρη ταύτιση δεν έχει με κανένα γνωστό ή αμφιλεγόμενης ύπαρξης πλάσμα.
ΠΗΓΗ((http://katohika.blogspot.com/2011/07/blog-post_2015.html))

STEREO AHEAD: Ο "ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ" (VIDEO)


STEREO AHEAD: Ο "ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ" (VIDEO)


Πιθανότατα πρόκειται για κάποια οφθαλμαπάτη ή παιχνίδι -γιατί αν δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα...- του φακού του δορυφόρου παρατήρησης του Ήλιου Stereo Ahead COR 2 αλλά σε συγκεκριμένες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στις 8 Ιουνίου απεικονίζεται ένα μεγάλο σώμα σχεδόν συγκρίσιμου μεγέθους με αυτό του Ήλιου. ImageΤο «παιχνίδισμα» αυτό γίνεται ενώ μια μεγάλη ηλιακή προεξοχή φεύγει από τον Ήλιο. Μπορείτε να δείτετις σχετικές φωτογραφίες εδώ (Να σημειωθεί ότι το φαινόμενο ξεκινά σαν απεικόνιση ενός στροβίλου ΄που παίρνει το σχήμα πλανήτη. Πιο ευδιάκριτο στις φωτογραφίες με ταυτότητα από 14:54:00 έως και 10:39:00 περίπου. Επιλέξτε στην αριστερή στήλη Ahead COR 2 και στη δεξιά 20110608 και στις δύο περιοχές σε ότι ανάλυση θέλετε). Συνήθως τέτοια φαινόμενα ερμηνεύονται είτε ως Lens flare είτε ως artifacts. 




ΠΗΓΗ((http://www.apocalypsejohn.com/2011/07/stereo-ahead-video.html))