Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Μήπως ήρθε η ώρα να ξυπνήσουν κάποιοι???


ΠΗΓΗ((http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4TyvxvyzzY8#at=651))

ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.... (video) ΕΙΔΕ ΛΑΜΨΗ ΑΠ' ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ


ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.... (video) ΕΙΔΕ ΛΑΜΨΗ ΑΠ' ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ

 

HAARP!
ΠΗΓΗ((http://eothetis.blogspot.com/2011/07/video.html))

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - CHEMTRAILS (ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ)


ΠΗΓΗ((http://www.youtube.com/watch?v=ajZZpd3l3kE&feature=player_embedded#at=568))

Στρατιωτική πειθαρχία ζήτησε ο Βενιζέλος και έγινε κόλαση στη Βούλη (ΒΙΝΤΕΟ)


Στρατιωτική πειθαρχία ζήτησε ο Βενιζέλος και έγινε κόλαση στη Βούλη (ΒΙΝΤΕΟ)



ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA: Στρατιωτική πειθαρχία ζήτησε ο Βενιζέλος και έγινε κόλαση στη Βούλη (ΒΙΝΤΕΟ) 

Οι “Αγανακτισμένοι” δεν είναι τίποτα μπροστά σ΄αυτό που έρχεται!


Οι “Αγανακτισμένοι” δεν είναι τίποτα μπροστά σ΄αυτό που έρχεται!

Μισθολογικό μεσαίωνα προβλέπει το νυχτερινό νομοσχέδιο Βενιζέλου το οποίο θα αλλάξει εκ βάθρων την ζωή χιλιάδων μισθωτών. 

Σύμφωνα με τις διατάξεις κόβονται επιδόματα και κίνητρα απόδοσης και οι μισθοί στον δημόσιο τομέα προσαρμόζονται σ’ αυτούς που ισχύουν στον ιδιωτικό. Παράλληλα, μπαίνει «ταβάνι» στη σύνταξη που μπορεί κάποιος να πάρει.

Έτσι:

- Μπαίνει ανώτατο όριο στις συντάξιμες αποδοχές καθώς το ποσό της μηνιαίας σύνταξης δεν θα μπορεί πια να υπερβαίνει το μηνιαίο συντάξιμο μισθό, παρά μόνο στην περίπτωση που η σύνταξη προσαυξάνεται με πτητικά κ.λ.π. εξάμηνα ή υπολογίζεται με βάση τις διατάξεις των νόμων 1897/1990 και 1977/1991 (για θύματα τρομοκρατίας).

- Για όσους έχουν ασφαλισθεί για πρώτη φορά από 1.1.1993 και μετά και θεμελιώνουν δικαίωμα σύνταξης από 1.1.2013 και μετά, θα λαμβάνουν σύνταξη με τη συμπλήρωση του 60ού έτους της ηλικίας τους υπό την προϋπόθεση ότι έχουν συμπληρώσει 40 ετών πλήρους πραγματικής συντάξιμης υπηρεσίας.

- Επεκτείνονται για λόγους ισότητας και σε όσους έχουν ασφαλισθεί για πρώτη φορά από 1.1.1993 και μετά, οι ευνοϊκές διατάξεις που ισχύουν για τους βαριά αναπήρους (τυφλοί, τετραπληγικοί, νεφροπαθείς κ.λ.π) και οι οποίες προβλέπουν τη δυνατότητα συνταξιοδότησης των προσώπων αυτών με τη συμπλήρωση 15 ετών υπηρεσίας, ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας και τον υπολογισμό της σύνταξής τους με βάση τα 35 έτη υπηρεσίας.

- Κόβονται επιδόματα απόδοσης αλλά και ταχύτερης διεκπεραίωσης εργασίας. Αυτό δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό αλλά πρόκειται για επιδόματα που δόθηκαν από όλες τις κυβερνήσεις προκειμένου να μην κάνουν τις νόμιμες αυξήσεις.

Τα σκληρά οικονομικά μέτρα που έχουν εφαρμοστεί μέχρι σήμερα έχουν προκαλέσει πόνο σε χιλιάδες Έλληνες, κυρίως στους δημοσίους υπαλλήλους που “πετσοκόψαν” τους μισθούς τους, σε πολλούς συνταξιούχους που έχασαν μεγάλο μέρος του εισοδήματός τους και σε χιλιάδες ιδιωτικούς υπαλλήλους που είτε έμειναν χωρίς δουλειά, είτε υφίστανται μειώσεις εισοδημάτων. Αυτά, όμως που θα έρθουν σύντομα, ξεκινώντας από χθες, θα κάνουν τα παλιά να μοιάζουν με περαστικό κακό όνειρο. Θα είναι ένας εφιάλτης χωρίς τέλος που δεν μπορεί, θα βγάλει τον κόσμο στους δρόμους, αυτή τη φορά με πολύ άγριες διαθέσεις.

Οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν αντιληφθεί εξάλλου τι σημαίνουν τα μέτρα που υπέγραψε πρόσφατα η κυβέρνηση με την ευλογία της τρόϊκας. Όπως επίσης, κανείς μας δεν μπορεί να καταλάβει πόσο σοβαρές θα είναι οι επιπτώσεις μιας χρεοκοπίας.

Το φθινόπωρο που έρχεται ίσως αποτελέσει την κρισιμότερη περίοδο για τη χώρα. Κι αυτό γιατί οι πολίτες, μετά τα μπάνια του λαού (όποιος καταφέρει να πάει για μπάνια) θα βρεθούν μπροστά σε πολύ μεγάλα αδιέξοδα. Ακόμη κι αν υπήρχε “λίπος”, αν υπήρχε στα σεντούκια κρυμμένο χρήμα, εξανεμίζονται και ο κόσμος είναι πλέον με άδειες τσέπες.

Σκεφτείτε τα παρακάτω και προβληματιστείτε για το δύσκολο φθινόπωρο και τον “κατοχικό” χειμώνα που φτάνει.

- Η γενιά των 500 ευρώ είναι ήδη παρούσα αλλά αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς. Οι προσλήψεις νέων γίνεται με μισθούς χαμηλότερους κατά 20% από τη Συλλογική Σύμβαση με τα μικτά να είναι 591 ευρώ και τα καθαρά 502 ευρώ. Με τι κουράγιο λοιπόν θα βγουν στην αγορά οι νέοι αυτού του τόπου και πώς θα μπορέσουν να ζήσουν; Το σίγουρο είναι ότι θα βγουν στους δρόμους, αυτή τη φορά αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι για όλα.

- Οι “ευέλικτες μορφές εργασίας”, τα 4ήμερα, η μη πληρωμή υπερωριών και Κυριακών, οι ατομικές και επιχειρησιακές συμβάσεις είναι εδώ αλλά σε λίγους μήνες θα είναι ο κανόνας κι όχι η εξαίρεση.

- Οι συνταξιούχοι ακόμη δεν έχουν αντιληφθεί τη λαίλαπα. Όταν θα δουν πετσοκομμένο το εφάπαξ τους, όταν οι αγρότες θα παίρνουν 10% μικρότερη σύνταξη από τον ΟΓΑ, όταν όσοι παίρνουν πάνω από 1.700 ευρώ θεωρούνται λεφτάδες και θα δεχθούν μεγάλο ψαλίδι κι όταν η εξαθλίωση θα είναι γεγονός στα περήφανα γηρατειά, το μόνο που θα μείνει είναι ο δρόμος. Ο αγώνας χωρίς τέλος και από τους απόμαχους της ζωής.

- Οι μισθωτοί ακόμη δεν έχουν νιώσει για τα καλά τι σημαίνει μισθός πείνας. Όταν θα παίρνουν έως και 45 ευρώ το μήνα λιγότερα λόγω αυξημένης παρακράτησης, θα το καταλάβουν. Όταν θα τους έρθει η έκτακτη εισφορά από Σεπτέμβριο, όταν θα πληρώσουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες κεφαλικό φόρο κι όταν θα έρθουν τα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας, θα καταλάβουν τι σημαίνει μνημόνιο. Και τότε δεν θα έχουν άλλη επιλογή από τη μάχη στο πεζοδρόμιο. Ήδη η εφορία ετοιμάζεται να αποστείλει τα πρώτα μπιλιετάκια της που θα καλεί τον κόσμο να πληρώσει για ένα έγκλημα που δεν είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος.

- Φυσικά, η νομιμοποίηση αυθαιρέτων δεν είναι απλά μια λύση στο πρόβλημα που κάποτε έπρεπε να αντιμετωπιστεί. Σημαίνει μεγάλα ποσά που θα πρέπει να βρεθούν για να ενταχθούν στη ρύθμιση οι ιδιοκτήτες. Με άδειες τσέπες, όμως, που θα βρεθούν;
Και η κατακλείδα: Όλα αυτά τα μέτρα μπορεί και να μη φτάνουν. Όλο αυτό το αίμα μπορεί να μην χορτάσει τους βρικόλακες.


Ζούμε σε έναν παρανοϊκό κόσμο που όμως τώρα αρχίζει να παρουσιάζει το πραγματικό του κόσμο. Ο εφιάλτης είναι μπροστά μας κι όποιος αντέξει. Το σίγουρο είναι ότι πλέον δε θα υπάρχει καναπές για να κάτσουμε αφού θα μας τα έχουν πάρει όλα. Και τότε ο δρόμος θα είναι η τελική επιλογή.