Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

«Η Ρωσία έδινε δάνειο, η Ελλάδα αδιαφόρησε»


«Η Ρωσία έδινε δάνειο, η Ελλάδα αδιαφόρησε»



Η Ρωσία ήταν έτοιμη από τις αρχές του 2010 να παράσχει δάνειο με ευνοϊκούς όρους και η Ελλάδα αδιαφόρησε, δήλωσε στην «Ε», λίγο μετά την επανεκλογή του στην προεδρία της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας, ο Ιβάν Σαββίδης, βουλευτής της Κρατικής Δούμας, επικεφαλής της 5ης Περιφέρειας του ΣΑΕ και «τσάρος του Ροστόφ», στις όχθες του Δον.
«Ηρθε ο Παπανδρέου στη Ρωσία πέρυσι τον Φεβρουάριο, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ήρθε. Ο ηγέτης της Ρωσίας ήταν έτοιμος να δώσει 25 δισ. ευρώ, δεν έχω λόγο να μην το πω δημοσίως, γιατί έχω ο ίδιος γνώση του ζητήματος. Και ήταν μάλιστα έτοιμος να τα δώσει ως πρώτη δόση βοήθειας στην Ελλάδα, όμως, δυστυχώς... Ηταν δάνειο με χαμηλό επιτόκιο, οι λεπτομέρειες δεν έχουν πια σημασία, αφού προφανώς οι Αμερικανοί, το ΔΝΤ και η Ε.Ε. είπαν όχι. Τότε γιατί ήρθε στη Μόσχα ο Παπανδρέου; Για να δει ο ελληνικός λαός ότι συναντιέται με τον Πούτιν;», μας είπε με πάθος ο Ι. Σαββίδης, που διαμαρτύρεται ότι οι ελληνορωσικές σχέσεις είναι τόσο παγωμένες, όσο ποτέ τα τελευταία 20 χρόνια.

«Ήταν έτοιμος»


«Δεν είναι μυστικό ότι εγώ κανόνισα την κατ' ιδίαν συνάντηση, ζητήθηκε η βοήθειά μου από την ελληνική πλευρά. Το πρωί συναντήθηκα με τον Παπανδρέου στην Κρατική Δούμα, μείναμε οι δυο μας με τον μεταφραστή και του είπα ότι δεν χρειάζεται να προβληματίζεται για τίποτε, ότι ο Πούτιν έχει καλή και θετική διάθεση, γι' αυτό και θα προτείνει να μείνουν μόνοι τους κι εφόσον δώσει κι αυτός τη συγκατάθεσή του, μπορεί να του θέσει οποιοδήποτε ζήτημα θεωρεί χρήσιμο. Ηταν έτοιμος να ακούσει τα πάντα», υποστήριξε ο κ. Σαββίδης, υπογραμμίζοντας ότι η συνομιλία κράτησε τελικά μόλις 20 λεπτά και λίγο αργότερα ενημερώθηκε από το Κρεμλίνο «ότι κατά τη διάρκειά της ο Παπανδρέου ουσιαστικά δεν έκανε απολύτως καμία ερώτηση, αλλά μιλούσε για τα οικολογικά προβλήματα της Ελλάδας».

«Γιατί ήρθατε;»


Σύμφωνα με τον ηγέτη των ομογενών της Ρωσίας, ο Β. Πούτιν είχε νωρίτερα σε ένδειξη καλής θέλησης ορίσει ως υπεύθυνο για την υλοποίηση των διμερών συμφωνιών τον Ιγκορ Σέτσιν, «έναν από τους ισχυρότερους αντιπροέδρους της ρωσικής κυβέρνησης, ο οποίος επιβλέπει ολόκληρο το ενεργειακό σύμπλεγμα και τη βαριά βιομηχανία μηχανοκατασκευών».
Αυτό σήμαινε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για άμεση συμφωνία και επιτάχυνση των διαδικασιών, όμως η Ελλάδα δεν έδειξε καμία διάθεση και «το ίδιο βράδυ πήγα στο προεδρικό ξενοδοχείο "Πρέζιντεντ" όπου έμενε ο Παπανδρέου, και τον ρώτησα: Πείτε μου σας παρακαλώ, γιατί ήρθατε και γιατί χρειαζόταν η κατ' ιδίαν συνάντηση, γιατί μου ζητήσατε βοήθεια, για να με δυσφημήσετε;».

Κατά τις εκτιμήσεις του ομογενή πολιτικού, «η αντίδραση που ακολούθησε είναι πλέον προς την αντίθετη κατεύθυνση» και έτσι μπορεί να εξηγηθεί και η πρόσφατη αναβολή της προγραμματισμένης για τις 5 Ιουλίου επίσκεψης Λαμπρινίδη στη Μόσχα, έπειτα από ρωσική πρωτοβουλία και με διατύπωση πρωτοφανών αιχμών για έλλειψη περιεχομένου στις διμερείς επαφές.

Σύμφωνα με τον Ι. Σαββίδη, το Κρεμλίνο ζήτησε να εξηγηθεί στον πρωθυπουργό ότι θα μπορούσε να ζητήσει οποιαδήποτε διευκόλυνση ήθελε, έστω και τηλεφωνικά, από τον Β. Πούτιν, γι' αυτό και αργότερα προτάθηκε να χορηγηθεί δάνειο, «που θα πληρωθεί εν μέρει με κρατικές δεσμεύσεις και εν μέρει με αγροτικά προϊόντα», έτσι ώστε να υλοποιηθεί το συμβόλαιο αγοράς τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού από τη Ρωσία, όμως και η πρόταση αυτή απορρίφθηκε.

Οι ελληνικές επιλογές οδηγούν, κατά τον Ι. Σαββίδη, στη σταδιακή μεγιστοποίηση των ρωσοτουρκικών σχέσεων, καθώς «στο φόντο μιας Ελλάδας που αδυνατίζει και όλο και περισσότερο αποστρέφει το πρόσωπό της από τη Ρωσία, όλο και ενεργότερα η τουρκική οικονομία συνεταιρίζεται με τη ρωσική και η Τουρκία ισχυροποιείται», εξέλιξη, που «θα είναι το χειρότερο έγκλημα για πολλές χιλιετίες. Και τότε δεν θα μπορούμε πλέον τίποτε να διορθώσουμε».
http://www.ramnousia.com/2011/07/blog-post_5170.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Ramnousia+%28%3Ccenter%3ERAMNOUSIA%3C%2Fcenter%3E%29))
ΠΗΓΗ((

ΠΙΘΑΝΑ ΚΤΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ


ΠΙΘΑΝΑ ΚΤΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο με την βοήθεια του προγράμματος της googlesky ο beepeeoildisaster εντόπισε κάτι που σίγουρα δεν είναι δημιουργία της φύσης.. Είναι δυνατόν αυτά που φαίνονται να είναι κάποια κτίρια; 





Από τα 02:34 και μετά θα δείτε πως μια ολόκληρη περιοχή είναι καλυμμένη με μαύρο χρώμα.  Προσέξτε επίσης στα 03:02 και μετά παρόλη την προσπάθεια απόκρυψης,διακρίνονται κάποια πράγματα που ομολογούμε πως είναι πολύ περίεργα

Από την άλλη αν δεν είναι τίποτα γιατί έχουν επιλέξει να λογοκρίνουν την περιοχή  με μαύρο χρώμα;

Μπορείτε να ελέγξετε και μόνοι σας στις παρακάτω συντεταγμένες: 

LATITUDE: 27°23'48.13"N LONGITUDE: 27°49'49.48"W

--- ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ. ---


--- ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ. ---

Κατά καιρούς, αγρογλυφικά έχουν αποτυπωθεί και σε χιονισμένες εκτάσεις. Βέβαια το φαινόμενο είναι αρκετά σπάνιο… αλλά υπαρκτό. Τα ‘’εξωγήινης’’ προέλευσης σχήματα στο χιόνι ξεχωρίζουν από τα ανθρώπινα, αρκετά εύκολα, αφού τα αποτυπώματα των σχεδίων τους αποτελούνται από κρυσταλλοποιημένο χιόνι που έλιωσε λόγο υπερβολικής θερμότητας και ξαναπάγωσε απότομα λόγο χαμηλής θερμοκρασίας. Ένα ακόμα στοιχείο που μειώνει τις ανθρώπινες πιθανότητες σε αυτά τα χιονογλυφικά (αλλά και αρκετά σπάνιο), είναι η ύπαρξη ραδιενεργών υπολειμμάτων στο έδαφος .
Οι πιο συχνές εμφανίσεις χιονογλυφικών κάθε χειμώνα αλλά και τα πιο πολύπλοκα γεωμετρικά σχέδια παρατηρούνται στις χιονισμένες πλαγιές του Les Arcs στη Γαλλία. Έχουν τη τάση να εμφανίζονται όταν ο καιρός είναι καλός και συχνά κατά τη διάρκεια περιόδων παρατεταμένης καλοκαιρίας μετά από μια χιονόπτωση. Στην απέναντι ήπειρο, την Αμερική, ένα από τα πιο διάσημα χιονογλυφικά ‘’ο ιστός της αράχνης’’ ανακαλύφθηκε στο Κολοράντο και μπορείτε να το δείτε στο Google maps ή στοGoogle earth, στις συντεταγμένες 39.623119,-107.635353 .

Τα πρωτόκολλα της Σιών





Τα πρωτόκολλα της Σιών

Το βιβλίο αυτό αποκαλύπτει τα μυστικά σχέδια του διεθνούς σιωνισμού και για την γνησιότητά του λέγονται πολλά…. Οι Σιωνιστές το θεωρούν πλαστό, ενώ οι αντισιωνιστές το θεωρούν γνήσιο. Η συζήτηση όμως είναι περιττή, διότι το ίδιο το βιβλίο, μ’ έναν σατανικό τρόπο προβάλλει την σημερινή θλιβερή πραγματικότητα!
lastscan2

Σύμφωνα με τις Σιωνιστικές πηγές, τα Πρωτόκολλα είναι έργο σκοτεινών παρασκηνίων, που τροφοδοτούν το μίσος εναντίον των Εβραίων. Πως όμως ένα βιβλίο που προβλέπει την πορεία του κόσμου, μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο και ασήμαντο; Πως είναι δυνατόν ένα πλαστό σχέδιο να προωθείται στην εφαρμογή; Ποιές δυνάμεις το προωθούν ή ποιές δυνάμεις ενεργούν έτσι ώστε να δημιουργείται αποτέλεσμα που – έστω εν αγνοία τους – να είναι κατά γράμμα εφαρμογή του; Τι σημασία έχει αν ένα κείμενο είναι γνήσιο ή όχι, όταν το επαληθεύει η πράξη; Μήπως ο αγώνας για την γνησιότητα ή μη των Πρωτοκόλλων, έχει σαν στόχο να στραφεί η προσοχή μας μακρυά από το τρομαχτικό γεγονός της εφαρμογής, ενός τόσο σατανικού κειμένου;
Ας αφήσουμε τα κείμενά του να το επιβεβαιώσουν ή να το απορίψουν ως πλαστό!!!!
Πρωτόκολλο 1ον
Περίληψη: Το δίκαιο βρίσκεται στη δύναμη. Η ελευθερία είναι έννοια αφηρημένη. Ο φιλελευθερισμός. Η δύναμη του χρυσού. Η αυτονομία. Η κεφαλαιοκρατία. Ο εσωτερικός εχθρός. Ο όχλος. Η αναρχία. Έξω η ηθική από την πολιτική. Δίκαιο είναι το συμφέρον του ισχυροτέρου. Η Ιουδαϊκή μασονική εξουσία είναι αήττητη. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ο όχλος είναι τυφλός. Το πολιτικό αλφάβητο. Οι διαφωνίες των κομμάτων. Η μορφή της κυβέρνησης που οδηγεί καλύτερα στο σκοπό είναι η Μοναρχία. Τα ισχυρά ποτά. Ο κλασσικισμός. Η διαφθορά. Οι αρχές της Ιουδαϊκής και μασονικής κυβέρνησης. Ο φόβος. Το σύνθημα: “Ελευθερία, ισότης, αδελφότης”. Η αρχή της απολυταρχικής κυβέρνησης. Τα προνόμια της χριστιανικής αριστοκρατίας που καταστράφηκαν. Η νέα αριστοκρατία.
Πρωτόκολλο 2ον
Περίληψη: Οι οικονομικοί πόλεμοι είναι το θεμέλιο της Ιουδαϊκής υπεροχής. Η ορατή διοίκηση και τα παρασκήνια. Η επιτυχία των καταστρεπτικών διδασκαλιών. Η αφομοίωση στη σφαίρα της πολιτικής. Ο ρόλος του τύπου. Η τιμή του χρυσού και η αξία των Ιουδαϊκών θυμάτων.
Πρωτόκολλον 3ον
Περίληψη: Ο συμβολικός όφις κι η σημασία του. Η αστάθεια της συνταγματικής πλάστιγγας. Ο τρόμος στα ανάκτορα. Η εξουσία και η φιλοδοξία. Οι κοινοβουλευτικές ομιλιομηχανές, οι λίβελλοι. Οι καταχρήσεις της εξουσίας. Η οικονομική υποδούλωση. “Η αλήθεια του λαού”. Οι μονοπωλητές κι η αριστοκρατία. Ο στρατός των Ιουδαίων μασόνων. Ο εκφυλισμός των Χριστιανών. Η πείνα και το δίκαιο του κεφαλαίου. Η έλευση και η στέψη του “παγκοσμίου κυρίου”. Το βασικό αντικείμενο του προγράμματοs των μελλοντικών δημοτικών σχολών των μασόνων. Το μυστικό της επιστήμης της κοινωνικής τάξης. Γενική οικονομική κρίση. Ασφάλεια των “ημετέρων”. Ο δεσποτισμός των μασόνων είναι η βασιλεία του λογικού. Η απώλεια οδηγού. Ο μασονοσμός κι η “μεγάλη” Γαλλική επανάσταση. Ο βασιλεύς δεσπότης είναι από το αίμα της Σιών. Γιατί η μασονία είναι άτρωτη. Ο ρόλος των μυστικών πρακτόρων της μασονίας. Η ελευθερία.
Πρωτόκολλον 4ον
Περίληψη: Τα διάφορα στάδια της δημοκρατίας. Η εξωτερική όψη της μασονίας. Η ελευθερία και η πίστη. Ο διεθνής συναγωνισμός του εμπορίου και της βιομηχανίας. Ο ρόλος της κερδοσκοπίας. Η λατρεία του χρυσού.

Πρωτόκολλον 5ον
Περίληψη: Δημιουργία ισχυρής συγκεντρωτικής κυβέρνησης. Γιατί τα κράτη δεν μπορούν να συνενοηθούν. “Προεκλογή” των Ιουδαίων. Το χρυσάφι είναι η κινητήρια δύναμη των κρατικών μηχανισμών. Τα μονοπώλια στο εμπόριο και τη βιομηχανία. Οι θεσμοί όπως τους βλέπομε. Κοπώσεις από τις διαλέξεις. Πως θα υποταχθεί η Δημόσια Γνώμη. Η σπουδαιότητα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η υπερκυβέρνηση.
Πρωτόκολλον 6ον
Περίληψη: Τα μονοπώλια. Οι περιουσίες των Χριστιανών εξαρτώνται από τα μονοπώλια. Η αριστοκρατία χωρίς τον κτηματικό πλούτο της. Το εμπόριο, η βιομηχανία κι κερδοσκοπία. Η πολυτέλεια. Η αύξηση του μεροκάματου κι η ακρίβεια των ειδών πρώτης ανάγκης. Η αναρχία κι η οινοποσία. Η μυστική έννοια της προπαγάνδας των διαφόρων οικονομικών θεωριών.
Πρωτόκολλον 7ον
Περίληψη: Γιατί πρέπει να αυξάνωμε τους εξοπλισμούς. Ζυμώσεις, διχόνοιες, τσακωμοί και μίση σ’ όλο τον κόσμο. Περιορισμός της αντιπολιτεύσεως των Χριστιανών με τους πολέμους και τον παγκόσμιο πόλεμο. Το μυστικό κι εγγύηση της επιτυχίας στην πολιτική. Ο ρόλος του τύπου στο σχηματισμό δημόσιας γνώμης. Τα Αμερικάνικα, τα Γιαπωνέζικα και τα Κινέζικα κανόνια.
Πρωτόκολλον 8ον
Περίληψη: Η διφορούμενη έννοια του δικανικού δικαίου. Οι συνεργάτες του μασονικού καθεστώτος. Ιδιαίτερες σχολές, ολότελα ξεχωριστή ανώτερη ανατροφή. Οι οικονομολόγοι κι οι εκατομμυριούχοι. Σε ποιούς πρέπει να εμπιστευόμαστε τις υπεύθυνες θέσεs στην κυβέρνηση.
Πρωτόκολλον 9ον
Περίληψη: Χρησιμοποίηση των μασονικών αρχών για την αλλαγή της ανατροφής των λαών. Η μασονία. Η σπουδαιότητα του αντισημιτισμού. Η μασονική δικτατορία. Ο τρόμος. Αυτοί που εξυπηρετούν την μασονία. Η “διανοούμενη” κι η “τυφλή” δύναμη των Χριστιανικών βασιλείων. Εξουσία και λαός. Η δημοκρατική δικτατορία. Εκπαίδευση και ανατροφή. Ερμηνεία των νόμων.
Πρωτόκολλον 10ον
Περίληψη:Η δύναμη των πραγμάτων στην πολιτική. Η μεγαλοφυϊα της ποταπότητας. Τι υπόσχεται το μασονικό κίνημα. Η καθολική ψηφοφορία. Η αυτοεκτίμηση. Οι αρχηγοί της μασονίας. Οι οργανώσεις κι η λειτουργία τους. Το δηλητήριο της Φιλελευθερίας. Το σύνταγμα είναι η πηγή των κομματικών διχονοιών. Η δημοκρατική χρονολογία. Οι Πρόεδροι είναι τα δημιουργήματα της μασονίας. Ευθύνη των Προέδρων. Ο “Παναμάς”. Ο ρόλος της Βουλής και του Προέδρου. Η μασονία είναι νομοθετική δύναμη. Το νέο δημοκρατικό πολίτευμα. Μετάβαση στη μασονική “μοναρχία”. Η εποχή της ανακήρυξης του “Παγκόσμιου Βασιλιά”. Εγκεντρισμόs ασθενειών και άλλων κακών της μασονίας.
Πρωτόκολλον 11ον
Περίληψη: Το πρόγραμμα του νέου Πολιτεύματος. Μερικές λεπτομέρεις του προτεινόμενου πραξικοπήματος. Οι Χριστιανοί είναι πρόβατα. Η απόκρυφη μασονία και οι στοές της “επιφανείας”.

Πρωτόκολλον 12ον
Περίληψη: Η μασονική ερμηνεία της λέξης “ελευθερία”. Το μέλλον του Τύπου στο βασίλειο των μασόνων. Ο έλεγχος του Τύπου, τα πρακτορεία των ανταποκριτών. Τι σημαίνει πρόοδος για τους μασόνους. Η αλληλεγγύη των μασόνων στο σύγχρονο Τύπο. Το αλάνθαστο του νέου πολιτεύματος.
lastscan
Πρωτόκολλον 13ον
Περίληψη: Η ανάγκη του επιούσιου άρτου. Τα πολιτικά ζητήματα. Τα βιομηχανικά ζητήματα. Οι διασκεδάσεις. Οι οίκοι ανοχής. Η αλήθεια είναι μία. Τα μεγάλα προβλήματα.
Πρωτόκολλον 14ον
Περίληψη: Η θρησκεία του μέλλοντος. Η δουλεία του μέλλοντος. Αδύνατο να γίνουν γνωστά τα μυστήρια της θρησκείας του μέλλοντος. Η πορνογραφία και το μέλλον του έντυπου λόγου.
Πρωτόκολλον 15ον
Περίληψη: Παγκόσμιο πραξικόπημα σε μία μέρα. Οι θανατικές καταδίκες. Το μέλλον των Χριστιανών μασόνων. Ο μυστικός χαρακτήρας της Εξουσίας. Αύξηση των μασονικών στοών. Η κεντρική διοίκηση των Σοφών. Η υπόθεσh AZEFF. Η μασονία είναι ο οδηγός όλων των μυστικών οργανόσεων. Η σπουδαιότητα της δημόσιας επιτυχίας. Τα θύματα. Οι θανατικές καταδίκες των μασόνων. Κατάπτωση του κύρους των νόμων και της εξουσίας. Η προεκλογή. Συντομία και σαφήνεια των νόμων της αυριανής βασιλείας. Υπακοή στην Εξουσία. Μέτρα κατά της κατάχρησης της Εξουσίας. Αυστηρότητα των ποινών. Όριο ηλικίας για τους δικαστές. Ο φιλελευθερισμός των δικαστών και της Αρχής. Το παγκόσμιο χρήμα. Η απολυταρχία της μασονίας. Ακυρωτικό δίκαιο. Πατριαρχική έννοια της αυριανής Κυβέρνησης. Θεοποίηση της Κυβέρνησης. Το δίκαιο του ισχυροτέρου, το μόνο δίκαιο. Ο Βασιλιάς του Ισραήλ εΊναι ο Πατριάρχης του κόσμου.
Πρωτόκολλον 16ον
Περίληψη: Τα Πανεπιστήμια θα γίνουν ακίνδυνα. Η αντικατάσταση της κλασσικής Παιδείας. Η μόρφωση και το επάγγελμα. Οι Σχολές όργανα του κυβερνώντος. Κατάργηση της ελεύθερης Παιδείας. Οι νέες θεωρίες. Η ανεξαρτησία της σκέψης. Η διδασκαλία με τις παραστάσεις.
Πρωτόκολλον 17ον
Περίληψη:Το δικηγορικό επάγγeλμα. Η επιρροή των Χριστιανών ιερέων. Η ελευθερία της συνείδησης. Ο Βασιλιάς των Ιουδαίων. Πατριάρχης και Πάπας. Μέσα πάλης κατά της Εκκλησίας. Προβλήματα του σύγχρονου Τύπου. Οργάνωση της Αστυνομίας. Η εθελοντική αστυνομία. Η κατασκοπία σύμφωνα με το πρότυπο της Ιουδαϊκής κοινωνίας. Οι καταχρήσεις της Εξουσίας.
Πρωτόκολλον 18ον
Περίληψη: Μέτρα ασφαλείας. Παρακολούθηση των συνομοτών. Η φανερή φρουρά, είναι καταστρεπτική για την Αρχή. Η φρουρά του Βασιλιά των Ιουδαίων. Το μυστικό γόητρο της Εξουσίας. Σύλληψη με την παραμικρή υπόνοια.
Πρωτόκολλον 19ον
Περίληψη: Το δικαίωμα υποβολής αναφορών και νομοσχεδίων. Τα πολιτικά εγκλήματα στην αρμοδιότητα των δικαστηρίων. Η διαφήμιση στα πολιτικά εγκλήματα.

Πρωτόκολλον 20ον
Περίληψη: Το οικονομικό πρόγραμμα. Ο προοδευτικός δασμός. Εισπράξεις με χαρτόσημα. Ταμιευτήρια και καθήλωση του χρυσού. Ελεγκτικό Συνέδριο. Κατάργηση της αντιπροσωπείας. Καθήλωση των κεφαλαίων. Γραμμάτια. Ανταλλαγή του χρυσού. Εκμετάλλευση της αξίας της εργασίας. Ο προϋπολογισμός. Τα κρατικά δάνεια. Η σειρά αξιών προς 1% τόκο. Οι βιομηχανικές αξίες. Οι κυβερνήτες των Χριστιανών. Οι ευνοούμενοι. Οι πράκτορες της μασονίας.
Πρωτόκολλον 21ον
Περίληψη: Τα εσωτερικά δάνεια. Το παθητικό κι οι φόροι. Οι μετατροπές. Τα Ταμιευτήρια και το εισόδημα. Κατάργηση του Χρηματιστηρίου. Φορολογία των βιομηχανικών αξιών.
Πρωτόκολλον 22ον
Περίληψη: Το μυστικό τοu μέλλοντος. Η προαιώνια δυστυχία βάση της μελλοντικής ευτυχίας. Η αίγλη της Εξουσίας και η μυστική λατρεία της.
Πρωτόκολλον 23ον
Περίληψη: Μείωση της παραγωγής ειδών πολυτελείας. Η μικρή βιομηχανία. Η απεργία. Απαγόρευση της μέθης. Θάνατος της παλιάς κοινωνίας κι οικοδόμηση της καινούργιας. Ο εκλεκτός του Θεού.
Πρωτόκολλον 24ον
Περίληψη: Εξασφάλιση της δυναστείας του Βασιλιά μας. Προετοιμασία του Βασιλιά. Απομάκρυνση των ακαταλλήλων διαδόχων. Ο Βασιλιάς κι οι τρείς σύμβουλοί του. Ο Βασιλιάς-πεπρωμένο. Το άσπιλο του ήθους του Βασιλιά των Ιουδαίων.


ΠΗΓΗ((http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com/2011/07/blog-post_2599.html))

--- ΑΠΑΤΗ Η ΜΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ ---


--- ΑΠΑΤΗ Η ΜΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ ---

Τα παρακάτω λόγια και η φωτογραφία του R.K. Menn, προσπαθούν να δημιουργήσουν ψευδή εντυπώσεις για ένα περιστατικό που δεν συνέβη ποτέ!
Ο R.K. Menn θέλοντας να εντυπωσιάσει την παγκόσμια κοινότητα των ufo-believers, γράφει στο παρακάτω κείμενο: ‘’Η φωτογραφία τραβήχτηκε από την αρχαιολογική ομάδα του πανεπιστημίου του Illinois το 1972, όταν έκανε επίσκεψη σε ιδιωτικό μουσείο στο Arequipa, του Peru. Ενώ η ομάδα έβλεπε τα εκθέματα προσεκλήθη σε ένα ειδικό δωμάτιο στο πίσω μέρος όπου υπήρχε η εξωγήινη μούμια. Η φωτογραφία πάρθηκε τότε.
Τα αρχεία του μουσείου δηλώνουν ότι η μούμια βρέθηκε από ντόπιους τυμβωρύχους που έσκαβαν αυτό που νόμιζαν ότι ήταν τάφοι των Ίνκας σε μια σχεδόν απλησίαστη σπηλιά ψηλά στα βουνά κοντά στο Tres Cruces. Η σπηλιά ήταν διακοσμημένη με παράξενα σύμβολα από ιπτάμενα φίδια που εκρήγνυνται στον αέρα και πέφτανε μέσα σε ένα ποτάμι.
Δυστυχώς όταν η ομάδα επέστρεψε στο μουσείο το 1996, ανακάλυψε ότι αυτό είχε καεί ολοσχερώς και κλέφτες είχαν πάρει όλα τα εκθέματα. Το που βρίσκεται τώρα η μούμια είναι άγνωστο…’’
Το περιστατικό δείχνει και είναι ψεύτικο, ενώ η φωτογραφία που παραποιήθηκε είναι από μια μούμια της τεράστιας νεκρόπολης της αρχαίας Μέμφιδος στη Σαχάρα, όπου βρίσκονται αναρίθμητοι τάφοι και οι πρώτες φαραωνικές πυραμίδες.